Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.

Harpo

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Harpo »

Kuninkaankadun surman syy: Uhri yritti soittaa poliisille raiskauksesta
Aamulehti
Tampereella helmikuussa surmattu nainen raiskattiin ennen surmaa. 42-vuotias nainen surmattiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 5. helmikuuta Kuninkaankadulla olevassa yksityisasunnossa.

Ruumis löytyi myöhemmin samana päivänä Hämeenkyröstä metsäautotien varrelta.

Tekoon epäilty tamperelainen 46 -vuotias mies menehtyi Tampereen poliisivankilassa yöllä 10. helmikuuta. Ennen miehen kuolemaa tehdyissä kuulusteluissa hän myönsi surman.

Poliisin tutkinnassa on ilmennyt, että surmamotiivi on ilmeisesti ollut, että nainen yritti soittaa paikalle poliisin, kun hänet yritettiin raiskata.

Mies raiskannut ennenkin?
Surmansa saanutta miestä on epäillään useammista seksuaalirikoksista.

Tutkinnan mukaan miehen epäillään asunnossaan juottaneen naisille alkoholia ja tajuntaa heikentävää ainetta tavoitteenaan saada naiset tiedottomaan tilaan. Sen jälkeen hänen epäillään käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Epäillyt teot ovat erillisiä ja ovat kohdistuneet eri naisiin.

Poliisin tiedossa on kolme tapausta, mutta niitä saattaa olla enemmän. Teot ovat tapahtuneet todennäköisesti syksyn 2011 ja tämän talven aikana.

Naapuri ihmetteli kantamusta
Surma paljastui, kun poliisi sai tekopäivän aamuna ilmoituksen, että mies kantaa kerrostalon rappukäytävässä epämääräistä pussinoloista kantamusta, missä ilmoittajan mukaan saattaisi olla ihminen.

Kun poliisin meni paikalle, mies oli kantamuksineen ehtinyt jo poistua paikalta, mutta miehen asunnossa oli jälkiä, jotka viittasivat väkivaltaan.

Mies tavoitettiin jo sunnuntaina 5. helmikuuta.

Tampereen keskustan valvontakameroiden nauhat tukevat miehen kertomusta, että hän ja uhri eivät tunteneet toisiaan ennetään vaan tapasivat vasta yöllä Kuninkaankadun asunnon läheisyydessä. Nainen oli tahtonut lämmittelemään.

Kyseisenä yönä pakkasta oli Tampereella yli 20 astetta.
Jos tän tyypin modus operandi on ollut esittää ystävällistä, huolehtivaista lähimmäistä ja keräillä lähialueelta kylmässä värjöttäviä naisia luokseen "hetkeksi lämmittelemään", niin ei yhteys Raisan tapaukseen ehkä olekaan niin mahdoton.
Toisaalta missään ei ole lukenut, että hän olisi asunut samassa talossa jo silloin.
Joka tapauksessa poliisina tutkisin sen metsäautotien Hämeenkyrössä aika tarkasti...

ohrana
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 10:10 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ohrana »

Kannattaisi varmaan kierellä alueella ruumiskoiran kanssa jahka ilmat vähän
lämpenevät ja lumi on sulanut.

INES 7
Axel Foley
Viestit: 2310
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Anteeksi kun kysyn, mutta mikä on tämä Hämeenkyrön metsäautotie? Oli niin sekavaa tuo loppu ketjussa 1...

Oho, se olikin tuossa yllä.

Tuskin sieltä ruumiskoira enää Raisaa löytää. Ja on se varmaan perattu aika laajalti ja mihin asti olisi järkevää penkoa perinpohjin muutenkaan.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Nostan Raisan ketjua. Jos Kuninkaankatu 13 tapahtumista sanotaan olevan yhtymäkohta vai oliko sana liittymäkohta Raisan katoamiseen, niin voisiko se olla politiikka? Mutta miksi sitten kuunneltiin lääkärin puhelinta?

Näin unta Raisasta. Hän kertoi jääneensä odottamaan kavereista erottuaan autoa, jonka oli sovittu hakevan hänet juhliin. Hän myös sanoi, että kyllä ne tiesi mihin hän lähti, ja lisäsi, että niin tiesi moni muukin.
Alethes doksa meta logu

ysiysiysi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: Pe Helmi 04, 2011 2:03 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ysiysiysi »

Tapaus on ratkaistu, Sirpa näki unen.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Siirrän tämän tähän politiikkaosiosta, kun liittyy Raisaan myös.
No, juuri niinhän siinä kävi, kun tarkistin. Kyseessä siis ei ole Euroopan Unionin Neuvosto, eikä Eurooppa Neuvosto, vaan Eurooppa-neuvosto, joka kokoontuu huippukokousnimisenä, ja joka sai vallan Lissabonin sopimuksen myötä. Katsokaa linkistä. Se käyttää vapaamuurareiden valvovaa silmää lipputunnuksenaan, ja edustaa näin ollen tätä maailmanhallitusta, eli NWO:a.
Eurooppa-neuvosto tai epävirallisesti EU:n huippukokous on Euroopan unionin (EU) jäsenvaltioiden valtion- ja hallitusten päämiesten erityinen kokoonpano, jonka tehtävä on antaa EU:lle sen kehittämiseksi tarvittavat virikkeet sekä määritellä yleiset poliittiset suuntaviivat. Se on EU:n ylin poliittinen elin. Eurooppa-neuvostolle valittiin marraskuussa 2009 ensimmäinen pysyvä puheenjohtaja, jota nimitetään mediassa Euroopan unionin presidentiksi.

Eurooppa-neuvostosta tuli EU:n toimielin vasta Lissabonin sopimuksen myötä.

Ensimmäinen Eurooppa-neuvoston kokous pidettiin 10.–11. maaliskuuta 1974 Irlannissa. Suomessa Eurooppa-neuvosto on kokoontunut kolmesti. Ensimmäiset kaksi kokousta olivat vuoden 1999 Suomen puheenjohtajakaudella 15.–16. lokakuuta Tampereella ja 10.–11. joulukuuta Helsingissä. Puheenjohtajana toimi silloinen pääministeri Paavo Lipponen. Viimeisin kokous Suomessa oli maan toisella puheenjohtajakaudella Lahdessa 20. lokakuuta 2006 Matti Vanhasen johtamana.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Eurooppa-neuvosto

No, tässä tämä EU-huippukokous nyt on, jonka aikana Raisa Räisänen katosi. Sitä siellä ketjussa pohdin - kunnes taas läiskästiin ovi päin naamaa, mutta - todella - kyseessä oli siis nämä EPP-päivät, kun Raisa katosi! Sitä hieman silloin arvelin.

Eli kun visitor edellä kyselit asiasta, niin tässä se on, ja näin valmis NWO sitten on, ja se tehtiin kaappaamalla valta tuon Lissabonin sopimuksen kautta. Olen edellä kertonut, että miten hallitukset huijattiin siihen Ruotsin avulla.

Nyt itseäni kiinnostaa ennen kaikkea tuo Raisan katoaminen tuossa yhteydessä vuonna 1999, koska se on ollut viime aikoina myös tapeetilla. Sanotaan Raisan "tapausta tutkittavan tappona" - ei tutkita katoamista henkirikoksena eikä murhaa, josta vedin sen johtopäätöksen, että heillä saattaisi olla ruumis nyt, koska Raisan nimi oli kadonnut myös kadonneiden listoilta, ja äiti poistanut Raisan katoamista koskevan sivuston.

Myös juhlatiloja haravoitiin, viimeksi asia on kiteytynyt Kuninkaankatu 13. kohdalle, jossa on myös kokoomuksen puoluetoimisto, ja Tampereen kokoomuslaisen toimijan tytär Karoliina Kesti on seikkaillut näillä tiimoilla - siis tutkimustiimoilla myös. Kuten hänen kenkänsä. Kenkä tulee esille myös Isojoen tapauksessa Kyllikki Saari (Kuninkaankatu 13:ssa sanotaan tapetun Isojoelta kotoisin ollut nainen). Kenkähän kuuluu vapaamuurareiden symboleihin heidän rituaaleissaan. Nyt itse veikkaan, että tuo puhuttu, erikoislukittu Kuninkaankadun 13. huoneisto, jonka ovea merkillisesti kuvattiin ja korostettiin, on vapaamuurareiden temppelitila.

Onko Raisan katoamisella - nähty tuolla kohdalla myös viimeisen kerran - jotakin tekemistä nyt kokoomuksen ja vapaamuurareiden kanssa tuona iltana? Tämän tapauksen kohdalla on myös KRP väännellyt käsiään, on sanottu, että tutkittiin ja sitten ei tutkittukaan, mutta entä kun poliisiylijohtajamme on myös kokoomuslainen, ja vahvasti kokoomuslaisessa puoluepolitikkassa hänen ohellaan on mukana myös Ulvilan surman tutkinnanjohtaja Kuusiranta.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 40#p485040
Tässä edellä tulee esille selkeä tutkintaongelma KRP-ongelma, sama on tullut - poliisi ja tutkintaongelma - myös Ulvilan murhan tutkinnassa, jossa on viime aikaisten uutisten mukaan väitetty, että poliisiylijohtaja on estänyt surmatutkinnan, ja jossa ex-tutkinnanjohtaja laitettiin jopa viralta, kun hän ryhtyi tutkimaan Ulvilan surmaan liittyvää vihjettä. Miten suuri poliisiongelma nyt Suomessa on ja on ollut? Onko se kautta linjan poliittinen ongelma? Jo Kyllikki Saaren tutkinnasta alkaen 50-luvulta? Entä liittyykö tässä oleva vuosi ja EPP-kokous vuodelta 2006 myös jollakin tavalla Ulvilan surmaan? Lahdenhan sanotaan usein matkustaneen Brysseliin, ja puhutaan politiikasta mm. sisäministeri (ulvilalainen) Holmlundin osalta - oliko Lahdella jotakin tekemistä tuon EPP-kokouksen kanssa?
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Juu, Sirpa näkee silloin tällöin jopa uniakin.

Mielenkiintoisin ehkä kuitenkin jo hejac-ajoilta uni Hitleristä ja kultaisesta avaimesta, jonka sinne kirjasin, jonka avaimen avaava osa oli Lothringenin ristin muotoinen (mitä ristiä en tiennyt sitä aikaisemmin), ja varsiosa muodostui jalallisesta käärmeestä, joka on tunnettu symbolina, jossa se syö häntäänsä, mutta tässä unessa tuo häntä ei ollut käärmeen suussa, vaan kultainen avain. Unen loppuosa politiikkaosiossa.
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Olen penkomassa hejacin uutisarkistossa, ja koska tuli vastaan tämä Raisan uutinen, niin siirrän sen tähän. Uutisessa ei ole vuosilukua - ei edes alkuperäisessä, ja linkki ei toimi, joten uutinen on poistettu, mutta tällainen se oli: enemmän EU-kokousta kuin Raisaa.
Raisa Räisänen katosi EU-huippuistunnon jälkeen

01.02. - 19:50

Raisa Räisänen katosi vuonna 1999 Tampereen keskustassa.

16-vuotias koripalloilijatyttö Raisa Räisänen katosi Tampereen keskustassa 16.10.1999 saman päivän iltana, kun Euroopan mahtimiehet olivat päättäneet Vapriikissa EU-erityishuippukokouksensa.

EU:n yhteisestä pakolais- ja maahanmuuttopolitiikasta keskusteltiin ensimmäistä kertaa valtiomiestasolla.

Tampereen huippuistunnon saavutuksiksi mainittiin muun muassa suunta kohti yhteistä turvapaikka-aluetta ja -järjestelmää.

Kokouksessa lisättiin myös poliisiyhteistyöviraston Europolin tehtäviä etenkin rahanpesurikosten tutkinnassa.

Kaupunkiin oli kokouksen takia tullut noin 3 000 ylimääräistä vierasta. Päämiehet aloittivat Eurooppa-neuvoston kolmannen työistunnon aamulla kello 9.30 Vapriikissa.

Tampereen huippuistunnon saavutuksiksi mainittiin muun muassa suunta kohti yhteistä turvapaikka-aluetta ja -järjestelmää.

Kello 12.30 pääministeri Paavo Lipponen ja EU-komission puheenjohtaja Romano Prodi päättivät huippukokouksen yhteiseen tiedotustilaisuuteen. Vieraat kiisivät mustissa autoissaan Tampere-Pirkkalan lentokentälle kello 13:n jälkeen.

Iranilainen Mahmoud Assiabi nälkälakkoili Tampereen poliisitalon edessä, koska hänen vaimonsa ei ollut vuoden odotuksen jälkeenkään saanut viisumia Suomeen.

http://www.aamulehti.fi/teema/raisarais ... een/128194
Lisään tähän vielä sen mitä olin toisaalla kirjoittanut tähän perään vuonna 2010, siis kaksi vuotta sitten, jotta saatte syvyyttä siihen, etteivät nämä asiat ja kiemurat ole ollenkaan niin selviä.
Uutisessa on annettu mielenkiintoinen nimi Romano Prodi - mielenkiintoinen senkin vuoksi, että juuri eilen kuljin hänen jäljessään.

Tässä vähän tietoja: http://fi.wikipedia.org/wiki/Romano_Prodi

Eksyin tämän Prodin jäljille tutkiessani tuota kadonneiden 8 miljoonan euron summaa, jonka sanotaan tämän EU:n hallinto, tilintarkastus ja petosten torjunta ryhmän johtajan, virolaisen Siim Kallisin kavaltaneen.


Kallasia alettiin tutkia 1997 sadan miljoonan kruunun kavaltamisesta, kun valtion pankki Põhja-Eesti Pank sijoitti keskuspankista lainaamansa 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria Sveitsiin vuonna 1993, mutta kahdeksan miljoonaa katosi tietymättömiin. Kallas piti syytteitä poliittisena ajojahtina ja ne kaatuivat oikeudessa.

Ollessaan maansa valtiovarainministerinä Kallas oli vahvasti mukana neuvotteluissa maansa EU-jäsenyydestä ja pääministerinä puolestaan mukana loppuvaiheissa neuvotteluissa Viron NATO-jäsenyydestä.

Kesän 2004 vaaleissa Siim Kallas valittiin Euroopan parlamenttiin. Kallas toimi Barroson komissiossa vuosina 2004–2009 Viroa edustavana komissaarina vastuualueinaan hallinto, tilintarkastus ja petosten torjunta. Vuoden 2009 vaalien jälkeen Kallas jatkoi Barroson komission liikennekomissaarina.

(tietoja Wikipediassa)

Tästä päästäänkin sitten Boris Berezovskyn, Mario Scaramellan ja aina Andrei Lugovoin kautta itse Aleksandr Litvinenkon murhaan.


http://hejac.createforumhosting.com/suo ... 5-210.html
Alethes doksa meta logu

Saraee
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 5:33 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Saraee »

Tampereella, ja koko Suomessa on niiiin paljon metsiä ja järviä/lampia että ruumis on helppo piilottaa.. :l
Ovatko naaranneet Pyhäjärven, Tohlopin tai koko Näsijärveä kokonaan? Entä metsät..

Minusta tuntuu kyllä siltä että Raisa on kuollut.. Tai sitten paennut maasta ymsyms... Toivottavasti ei jää mysteeriksi tämäkin..

Mulla on ollut sellanen kutku pitkään että hänen ruumiinsa olisi Näsijärvessä ... Tiedä sitten.. :roll:

elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Saraee kirjoitti:Tampereella, ja koko Suomessa on niiiin paljon metsiä ja järviä/lampia että ruumis on helppo piilottaa.. :l
Ovatko naaranneet Pyhäjärven, Tohlopin tai koko Näsijärveä kokonaan? Entä metsät..

Minusta tuntuu kyllä siltä että Raisa on kuollut.. Tai sitten paennut maasta ymsyms... Toivottavasti ei jää mysteeriksi tämäkin..

Mulla on ollut sellanen kutku pitkään että hänen ruumiinsa olisi Näsijärvessä ... Tiedä sitten.. :roll:

Se nyt varmaan on ihan faktaa, että Raisa on kuollut. Ei tuon ikäinen tyttö pystyisi katoamaan maasta niin, ettei siitä kukaan koskaan saisi tietää. Ja mikä olisi ollut syy maasta katoamiseen? Eihän Raisalla kuitenkaan ollut mitään varsinaisia ongelmia.

Eikös noilla mainitsemillasi järvillä ole kokoa aika tavalla. Onkohan edes käytännössä mahdollista naarata kokonaisuudessaan niin, että sieltä olisi ruumis löytynyt. Eikö ole ollut puhetta, että johonkin noista järvien pohjista on kertynyt kaikenlaista tavaraa. En ole sieltä päin, ja en hirveästi aluetta tunne.

inka
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: To Maalis 10, 2011 5:54 pm
Paikkakunta: Länsi-Suomi

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja inka »

Se Rauhaniemen ranta on pyörinyt minunkin mielessä alusta asti...
Se on näsijärveä, jos joku ei tiedä.
Aika mahdoton naarata koko järveä jonka pinta-ala on 256 neliökilometriä, pituus 44 kilometriä, keskisyvyys 14,1 metriä ja suurin syvyys 63 metriä.
Pää kiinni painajainen -Klamydia-

WiliWilperi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: La Huhti 24, 2010 7:48 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja WiliWilperi »

Järveen tippumisesta on ollut huhua viimeksi viime vuonna

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194709 ... vesta.html

Joku sen on kaapannut ja dumpannut jonnekkin muttei kovin lähelle.

INES 7
Axel Foley
Viestit: 2310
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Eiköhän naaraaminen ole aika hakuammuntaa muutenkin, saati kun ei ole edes varmaa tietoa veteenjoutumispaikasta ja -ajankohdasta.

Melkein kuin pisara meressä.

Ei taida enää ratketa kuin meedion avulla... Kunhan joku selvännäkijä kertoisi, mistä sellaisen löytää?

Muskariini
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Touko 09, 2012 9:54 pm

Re: Raisa Räisäsen tapaus vuodelta 1999, Tampere (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Muskariini »

Raisan 10 vuotta vanhassa katoamisessa yllätystodistajia

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... /01/790085

Lehden tietojen mukaan todistajiksi on ilmoittautunut ”useampi kuin yksi henkilö”. Uudet todistajat ovat tiettävästi liikkuneet samassa porukassa katoamisen aikoihin.

Vastaa Viestiin