Madeleinen tapaus (ketju 5)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

RoboCop

Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja RoboCop » Ke Helmi 22, 2012 5:27 pm


lukutoukka
Tarkastaja Morse
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka » To Helmi 23, 2012 12:20 pm

Daily Mirror 1.2.2012:
'£2m bill for police review of missing Maddie

Scotland Yard’s homicide squad is examining the case of missing Maddie after the Prime Minister acted on the request of her parents


Police are reviewing their investigation into Madeleine McCann's disappearance
The cost of the police review of the Madeleine McCann investigation is set to reach nearly £2million.

Scotland Yard’s homicide squad is examining the case of missing Maddie after the Prime Minister acted on the request of her parents.

The bill for 30 detectives, translation and expenses comes after David Cameron called in Scotland Yard last May. It is being paid by the Home Office.

A spokesman for Kate and Gerry McCann said: “They have always been very appreciative of the time and resources that the British police and Home Office have committed to the search for Madeleine and they are grateful that the review is ongoing.”

Met detectives have made at least four trips to Portugal and Spain to meet police and private investigators who were engaged in the original investigation.

Labour peer Lord Harris has said the case raises “very big questions”, adding: “There is clearly an issue about the resources being used.”

The cost is disclosed in a document to the London Mayor’s Office for Policing and Crime.

Sources say the Met has already sent the Home Office a bill for £800,000 but the figure is expected to reach £1.9million by the end of the financial year next month.

By comparison, the first three months of the Leveson inquiry into press standards has cost £855,300, figures show.

Operation Weeting, the Metropolitan police investigation into phone hacking, has so far cost just over £1.8m, or £200,000 a month.

The police investigation into the Securitas robbery - Britain’s biggest cash heist – was estimated at £14million.

The gang of five were all convicted after snatching Colin Dixon, his wife Lynn, and their young child at gunpoint to gain entry to the building at Tonbridge, Kent, in February 2006.

Madeleine disappeared from her parents’ holiday apartment in Praia da Luz on the Algarve in Portugal on May 3, 2007.

She vanished days before her fourth birthday as her parents dined with friends yards away.

Since then there have been hundreds of “sightings” of Madeleine around the world but none confirmed.

The official police inquiry into her disappearance was shelved in July 2008 but private detectives employed by the McCanns continued the search.

The couple have privately spent £2.5million they have raised on the search.

Private investigators in Spain have handed the Met police team 30 boxes of evidence which they claimed contained up to eight “important new leads”.'


Madeleinen tapaus herättää edelleen keskustelua myös Britanniassa. Yksi aihe keskustelussa on myös raha, joka tutkimuksiin on jo käytetty ja joka tutkimuksiin uskotaan jatkossa kuluvan. Rahalla ei voi korvata surua, jota tapahtuma on aiheuttanut, mutta luultavasti moni miettii, että saadaanko tällä rahalla todella selvitettyä Madeleinen arvoitus.

Jatkuuko vanha pallottelu puolitotuuksilla ja hyvillä selityksillä vai tehdäänkö selkeästi tosiasioihin perustuvaa tutkintaa?

lukutoukka
Tarkastaja Morse
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka » Pe Helmi 24, 2012 9:37 am

Tänään 24.2.2012:
"Madeleine's Fund - Review & Investigation of AccountsEnid O'Dowd takes an in depth look into the setting up and subsequent running of Madeleine's Fund: Leaving No Stone Unturned Limited

Exclusive to mccannfiles.com"


Sieltä löytyy laaja raportti McCannien rahankeräyksestä ja rahojen käytöstä. Fund saatiin pystyyn alle kaksi viikkoa lapsen katoamisesta. Yleensä tällaiset rahastot ovat muistorahastoja, joilla tuetaan muita apua tarvitsevia. Nyt kuitenkin rahoja on käytetty lainanlyhennyksistä lakimiehiin ja neuvonantajiin.

Raportista saa hyvän kuvan rahasummien suuruudesta, mutta tarkempi erittely olisi tarpeen, vaan ilmeisesti sellaista ei ole edes saatavilla fundin kirjanpidosta. Nyt myös yhteiskunnan varoja on investoitu mittavasti tähän etsintään, joka vaikuttaa rahakkaimmalta kadonneen ihmisen etsinnältä kautta historian. Ainoa puuttuva palanen Madeleinen etsinnässä vaikuttaa olleen raha.

Dothemath
Alibin satunnaislukija
Viestit: 134
Liittynyt: To Marras 12, 2009 4:43 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Dothemath » La Helmi 25, 2012 9:22 pm

Raju väite kadonneesta Madeleinesta:
Pedofiilirinki vei Amerikkaan?


Italialaismies väittää, että pedofiilirinki sieppasi Madeleine McCannin.

36-vuotias Marcelino Italiano on kertonut poliisille, että viisi vuotta sitten kadonnut Madeleine McCann vietiin Yhdysvaltoihin. Italianon mukaan pedofiilirinki sieppasi Madeleinen.

Mies perustaa väitteensä siihen, että rinki vaani lapsia Portugalin Algarvessa, josta Madeleinekin katosi.

Italiano on jopa nimennyt kaksi pääepäiltyä. Hänen mukaansa rinki on saanut toimia rauhassa, koska sillä on yhteyksiä Portugalin ja Lontoon oikeuslaitoksiin.

Italianon mukaan hän on joutunut pelkäämään henkensä edestä, kun rinki sai tietää, että hän tutkii lasten sieppauksia. Hän arvelee, että toistakymmentä lasta on siepattu.

- He saalistavat heikkoja ja puolustuskyvyttömiä.

Asiasta kertova The Sun nimittää angolalaissyntyistä italialaismiestä "harrastelijayksityisetsiväksi".

Väitteitä kuitenkin tutkitaan niin Portugalin viranomaisten kuin Madeleinen vanhempien yksityisetsivienkin toimesta.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201202 ... 9_ul.shtml

Sirpa
Agentti Mulder
Viestit: 11971
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa » Pe Maalis 16, 2012 12:52 am

10.3.2012 oli uutinen, että myös Portugalin poliisi on aukaissut Madeleinen katoamistapauksen uudelleen ja asettanut tutkijaryhmän käymään lävitse tuhansien sivujen tutkimusaineiston. Eli eivät ne sitten operaatio Grangessa kaikkea aineistoa vieneet, vaikka sitä sanottiin kannetun Englantiin laatikkokaupalla niin Portugalista kuin Espanjastakin, vai?

On mielenkiintoista, että tiimin mainitaan työskentelevän aineiston parissa Pohjois-Portugalissa kaupungissa nimeltä Oporto, eikä alhaalla Argarvessa, jossa tutkinta aikaisemmin oli. Toisaalta nimenomaan pohjoisessa taisi olla tämän rekkakuskin pidätys ja kuulustelut, jonka toimien tutkimisessa oli todellisia hankaluuksia, vaikka hän kertoikin siepanneensa lapsen ja että nämä siepatut välitettiin eteenpäin, ja hän toimi vain toimeksiantajien laskuun. Tällä kohdalla kerrottiin tähän edellekin linkitetystä ongelmasta, että ko. sieppaajat toimivat oikeuslaitosten suojeluksessa. Varmaan tähänkin ketjuun on linkitetty tämä rekkakuskin pidätysasia aikaisemmin.

Jotenkin tuntuu, että tässä tapauksessa nyt on kyse Portugalissa enemmän tämän tutkinnan tarkistamisesta kuin uusien johtolankojen etsimisestä, joista mainittiin Englannissa löytyneen 8 lupaavaa, uutta johtolankaa tuon Grange-operaation yhteydessä.

Onhan nyt selvä jo tuon edellä mainitun rekkakuskiuutisen yhteydessä, että Portugalin puolella on isoja ongelmia myös oikeusviranomaisten taholla.
Ray of hope? Five years on police in Portugal will pore over thousands of case files in new search for Madeleine McCann

A new team of detectives will go over thousands of pages of case files and search for new clues
Gerry and Kate McCann welcome the development and hope it will lead to the case being reopened
Madeleine was nearly four when she went missing from her family's holiday flat in the Algarve in 2007

By STEPHEN WRIGHT
PUBLISHED: 16:07 GMT, 9 March 2012 | UPDATED: 11:48 GMT, 10 March 2012

A review of the Madeleine McCann case has been launched by police in Portugal.

Four years after the official inquiry into her disappearance was shelved, another squad of detectives has been told to examine the case files.

The McCann family’s Portuguese lawyer said the move could have been prompted by fresh information that warrants a further hunt for clues.

The team, from the northern city of Oporto, has been instructed to go over the thousands of pages of case files to search for new leads.

The development will provide fresh hope for Maddie’s parents Gerry and Kate McCann, who have never given up hope of finding their daughter alive.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z1pDu4lDcI


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z1pDtdO8Jd

Edellä lukutoukka oli etsinyt Tapas-ryhmästä vanhan uutisen, jota ihmettelin, koska uudempikin olisi ollut tarjolla - myös tämän vuoden puolelta. Ja kuten operaatio Grangen kohdalla - on nyt huomioitava, että näissä uutisissa ei puhuta tytön katoamisesta, vaan nimenomaan tytön sieppaamisesta.
Tapas Seven to be interviewed by Scotland Yard in review of Madeleine McCann abduction

By EMILY ALLEN
UPDATED: 17:21 GMT, 5 February 2012

Missing: Madeleine McCann vanished from the holiday apartment she was staying in almost five years ago
Scotland Yard detectives investigating the disappearance of Madeleine McCann are set to interview the so-called Tapas Seven, it has been reported today.

The group are friends of Kate and Gerry McCann who dined with them at a tapas restaurant on the night of Madeleine's disappearance five years ago and are central witnesses in the case.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z1pDwDkSiY
Uutisessa mainitaan ns. Tapas-ryhmän olevan keskeisessä asemassa todistajina tässä tapauksessa. Liittyy mitä ilmeisemmin myös Jane Tannerin silminnäkijähavaintoon lasta kantavasta miehestä.

Marraskuussa 2007 kerrottiin SOSmadeleine blogisti Duarte Levyn (domainin osoite löytyi Brysselistä, mistä mainitsin Ulvila-ketjussa kohdassa "punainen puhelin") kertoneen lehdistölle, että irlantilaisteinityttö oli ilmoittautunut hänelle todistaakseen, että Jane Tanner valehtelee. Tietysti ihmeteltiin tytön ilmestymistä todistajaksi yli puoli vuotta tapahtuman jälkeen. Tyttö kertoi olleensa perheensä kanssa lomalla samassa paikassa, ja ulkona tupakalla Tannerin silminnäkijähavainnon aikana, eikä hänen mukaansa siellä ollut mitään lasta kantavaa miestä.

Uutisoitiin tytön käyneen Portugalissa, Algarvessa asti antamassa todistuksen isänsä kanssa.
Tämän jälkeen moni asia muuttui, eikä tytöstä tai todistuksesta ole puhuttu sen jälkeen, vaan vaihdettiin
tutkinnanjohtajaa, ja Amaralille ja kolmelle muulle tutkijalle luettiin seuraavana keväänä syytteet todistusaineiston ja todistajalausuntojen väärentämisestä ja pahoinpitelyistä.

Vajaan kahden kuukauden kuluttua Mijaksesta katosi Amy Fitzpatrick, jota on pidetty tänä kyseisenä irlantilaisteinityttönä mm. siitä syystä, että Madeleinen katoamista tutkinut yksityisetsivätoimisto ilmoittautui etsimään myös Amya. Asiasta enemmän Amyn ketjussa.

Ja tässä vielä kertauksena (jos on tässä ketjussa) tämä rekkakuskiuutinen. Mielenkiintoista on, että tämä uutisointi osuu lähelle samaa ajankohtaa, kun Englannissa julistettiin Madeleinen etsimiseen operaatio Grange ja jonka jälkeen poliisien sanottiin tehneen lukuisia matkoja Euroopan puolelle, ja puhuttiin jättioperaatiosta.
13 vuoden takaisesta mysteeristä apua Madeleine McCann -tutkijoille

LUIS FORRA

Julkaistu: 06.03.2011 19:00

Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin mysteeriä tutkivilla on uusi johtolanka.
Brittilehti Daily Express kertoo, että Kate ja Gerry McCannin palkkaamat yksityisetsivät selvittävät nyt liittykö 13 vuoden takainen katoaminen Madeleinen kohtaloon.

Tutkittavana on lapsen sieppauksesta syytteet saanut portugalilainen rekkakuski.

Lehden mukaan kuski on 34-vuotias mies, jonka epäillään siepanneen 11-vuotiaan portugalilaispojan Lousadossa, lähellä Porton kaupunkia vuonna 1998.


Madeleine katosi vanhemmiltaan Praia da Luzissa vuonna 2007.

Rui Pedro Teixeira Mendonça katosi 1998 koulumatkallaan.

Tutkijat uskovat, että poika joutui prostituutiorinkiin.

Epäilyä tukee samana vuonna tehty havainto, jossa Mendonçan ikäinen ja näköinen poika nähtiin katoamisen jälkeen keski-ikäisen miehen kanssa Pariisin Disneylandissa Ranskassa.

Help Find My Child -sivustolla olevien tietojen mukaan poliisit olisivat löytäneet kuvia pahoinpidellystä Mendonçasta tutkinnan aikana.

Pojan äiti Filomena Teixera lensi tuolloin Sveitsiin ja kertoman mukaan ilmeisesti tunnisti poikansa kuvista.

Mendonçaa ei ole tästä huolimatta koskaan löydetty.

Tutkijat pelkäävät, että poika murhattiin pahoinpitelyn peittämiseksi.

Kaikki apu Rui Pedro Teixeira Mendonçan mysteerin selvittämiseksi otetaan vastaan täällä.
IS

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/13%2 ... 70047.html
Kaikesta päätellen kyseinen tutkinta johti eteenpäin, koska perustettiin operaatio Grange, ja vastaavasti ennen tätä rekkakuskiuutista oli tuo Italianon uutinen, joka uutisoitiin vielä täsmennettynä näillä Portugalin ja Englannin korkea-arvoisten oikeusviranomaisten suojeluksella. Kun uutinen viime keväänä ilmestyi, niin tätä ei mainittu silloin suomennoksessa vaikka oli alkuperäisessä versiossa. Tästä vielä linkki rekkakuskiuutisen alkuperäiseen, englannin kieliseen versioon.

http://www.express.co.uk/posts/view/232 ... er-quizzed

Jos tällaista jopa oikeusviranomaisten suojelua tällaisille pedoringeille tapahtuu, niin viitaten nyt Portugalin suorittamaan aineiston tarkistukseen, niin kyllä tarkistusta suoritetaan myös muissa maissa, joissa on todettu yhteyksiä pedofiilirinkeihin - ja niitä taitavat olla kaikki Euroopan maat. Hyvä niin.

Edellä olevaa ketjupäivittäjää - lukutoukka - tuntuu jälleen kiinnostavan vain raha - ja oikein punaisella, eikä kirjoituksissa ole mitään lähdelinkkiä, joten voimme olettaa jälkien johtavan jälleen näille merkillisille blogisivustoille, vaikka näitäkin uutisia olisi voinut tähän päivittää. Täytyy sanoa, että voin oikein pahoin kyseisestä propagandatoiminnasta, ja olisin melkein valmis liittymään Sirun joukkoihin arvioineni - niin läpinäkyvää tuo toiminta on tässä ketjussa ollut jo vuosien ajan.
Alethes doksa meta logu

tunis87
Parranpäristäjä
Viestit: 84
Liittynyt: La Syys 03, 2011 2:26 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja tunis87 » Pe Maalis 16, 2012 8:24 pm

Kriminaaliprofiloija Pat Brown on tutkinut aluetta Portugalissa Madeleinen katoamispaikan lähistöllä ja kirjoittaa aiheesta erittäin mielenkiintoisesti kuvitettuna itse ottamillaan valokuvilla eri paikoista.

http://patbrownprofiling.blogspot.com/2 ... -find.html

McCannit eivät ole edelleenkään palauttaneet 7500 Pat Prownin kirjaa Amazonille. (lähde: Pat Brownin Twitter)

Pat Brownin blogi kokonaisuudessaan on todella antoisaa luettavaa, suosittelen englannin kielen taitoisille (ja loput voivat onneksi nykyään käyttää Google Translatea :) ).

skoone
Sherlock Holmes
Viestit: 3750
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja skoone » La Maalis 17, 2012 12:29 am

lukutoukka kirjoitti: Madeleinen tapaus herättää edelleen keskustelua myös Britanniassa. Yksi aihe keskustelussa on myös raha, joka tutkimuksiin on jo käytetty ja joka tutkimuksiin uskotaan jatkossa kuluvan. Rahalla ei voi korvata surua, jota tapahtuma on aiheuttanut, mutta luultavasti moni miettii, että saadaanko tällä rahalla todella selvitettyä Madeleinen arvoitus.

Jatkuuko vanha pallottelu puolitotuuksilla ja hyvillä selityksillä vai tehdäänkö selkeästi tosiasioihin perustuvaa tutkintaa?
Madeleinen vanhemmat kävivät myös Ruotsissa lanseeraamassa uuden kirjansa. Selailin ko kirjaa kirjakaupassa, mutta en aikonut ostaa (enkä osta) sitä kuitenkaan. Kirjassa oli suht paljon valokuvia Olen nähnyt netissä useimmat noista kuvista, mutta pari kuvaa jäi ihmetyttämään. Niissä toisessa oli Madelein meikattu aika raskaasti ja toisessa kuvassa lasten/lapsen kanssa poseeraavan äidin käteen oli unohtunut viinilasi. Jotenkin minusta outoa käyttäytymistä.
Muista lähdekritiikki!

Sirpa
Agentti Mulder
Viestit: 11971
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa » La Maalis 17, 2012 11:56 am

Skoonen viesti antoi ajattelemisenaihetta.

Minkälaisia aivoituksia teemme valokuvien perusteella asioista, jotka sitten siirrämme ikään kuin toisiin ihmisiin - he muuttuvat jotenkin oudoiksi - koemme havaitsemamme yksityiskohdat vihjeiksi, tässä tapauksessa jostakin merkillisestä. Ja kyse on vain omien aivojemme tuotoksesta.

Itseäni eniten hämmensi tuo ajatus viinilasista, koska olen pääosan elämästäni elänyt kulttuureissa, missä pöytäkattaukseen kuuluu vain viinilasit - ei edes ole muuta lasia.

Kolmantena on sitten itse asia, joka suodattui ohitse näiden yksityiskohtien, jotka aiheuttivat niin suuren outouden, että kirjoittaja koki tarpeelliseksi kommentoida kokemustaan.

Emmepä juuri lehdistä lue enää mitään muuta kuin raiskauksista, murhista, korruptiosta, kähmimisestä ja pedofiileista, ja seuraavaksi jo juomalasikin aiheuttaa aivoissamme reaktion joka yhdistyy johonkin hirveään, outoon, minkä symbolista aivokokemusta jäämme miettimään.

Näin meidän aivomme muokkautuvat ja manipuloituvat huomaamattamme. Onko todellisuudessa näissä skoonen mainitsemissa asioissa mitään muuta pahaa kuin se mitä mielikuvia ne tuottavat omassa mielikuvituksessamme? Ryhdymme kinaamaan puolesta ja vastaan - onko siinä pahaa? emmekä tajua edes että kinaamme vain tuon asian tuottamista mielikuvistamme. Itse asia on täysin merkityksetön.

En tiedä enkä tunne edellä olevaa kirjaa - silläkin luodaan mielikuvia outoudesta. Entä rahasta puhuminen tämän tapauksen kohdalla - vedotaanko sillä järkeen, että ei kannata etsiä, vai halutaanko sanoa, että lapsella ei ole arvoa, vai mitä? Vai puhutaanko rahasta, jotta herätetään kateutta? Tuo keskustelu ei itselleni ole koskaan auennut, ja vaikuttaa siltä, että siellä taustalla ovat todella alhaiset tunteet, kun ajatellaan asioita mihin tällä hetkellä syydetään miljardeja ja taas miljardeja.

Kuinkahan paljon pedofiileja on otettu kiinni (vai pitääkö puhua ostettu, jos puhutaan rahasta? arvotkin ja moraalikin on jo hinnoteltu...) ja putsattu tämän Madeleine-operaation myötä. Tai operaatio Grangen myötä. Mikähän sen hinta/arvo on ollut? Kenelle?

Paljonko maksaa yksi pedofiili?
Alethes doksa meta logu

skoone
Sherlock Holmes
Viestit: 3750
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja skoone » La Maalis 17, 2012 5:05 pm

Sirpa kirjoitti:Skoonen viesti antoi ajattelemisenaihetta.

Minkälaisia aivoituksia teemme valokuvien perusteella asioista, jotka sitten siirrämme ikään kuin toisiin ihmisiin - he muuttuvat jotenkin oudoiksi - koemme havaitsemamme yksityiskohdat vihjeiksi, tässä tapauksessa jostakin merkillisestä. Ja kyse on vain omien aivojemme tuotoksesta.

Itseäni eniten hämmensi tuo ajatus viinilasista, koska olen pääosan elämästäni elänyt kulttuureissa, missä pöytäkattaukseen kuuluu vain viinilasit - ei edes ole muuta lasia.
Olen kyllä viinilasikattauksia nähnyt minäkin, mutta tämä Madden äiti ei ollut pöydässä vaan viettämässä aikaa pienten lastensa kanssa jossain. Jotenkin, jos nyt tuolla kirjalla halutaan esittää, miten kovasti kadonnutta tyttöä kaivataan oman turvallisen äidin hoiviin, niin olisin laittanut kirjaan vähän "äitimäisemmän" kuvan. - Ja minun käsitykseni mukaan jotain kolmevuotiaan tytön meikkaaminen ei vaan kolahda... Vai olisiko kuva laitettu esimerkkinä siitä, minkälaiseksi kadonnut tyttö on voitu meikata jossain maailmallakin?
Muista lähdekritiikki!

Sirpa
Agentti Mulder
Viestit: 11971
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Sirpa » La Maalis 17, 2012 7:15 pm

Niin, skoone, ajattelemme erilailla, johtuu varmaan siitä, että en ryhdy kiinnittämään edes tuollaisiin asioihin huomiota. Lapsi on kadonnut ja nyt sanotaan täysin selkeästi SIEPATTU. Pedofiileja jahdataan ja on kerrottu heidän toimivan jopa oikeuslaitoksen suojeluksessa. On ollut jättioperaatio Grange. Äidin viinilasilla kuvassa on nyt aika vähän tässä tekemistä tällä hetkellä. Ja luoja varjelkoon nyt kenenkään aloittamasta lastensuojelullista palopuhetta "mutta kun jätti lapset yksin". Yleensä se tulee niiden samojen henkilöiden näppäimistöstä, jotka eniten surevat lapsen etsintöihin tuhlattuja rahoja.

Kaikella kait tarkoituksensa. Kuvista puheenollen - joko Ulvilan keittiöstä on laskettu - tuli vain mieleen - että kuinka monta viinipulloa siellä on tavarapaljouden keskellä? Samaa ongelmaa ei ole tässä tapauksessa - eikö ole sanottu, että McCannien loma-asunto oli niin hyvin putsattu ja pesty, ettei löydetty edes Madeleinen DNA:ta enää?

Höh, mutta miten sieltä sitten saatiin se sieppaajan DNA, kun kaikilta hotellivierailtakin otettiin näytteet. Olihan niitä johonkin verrattava kuin Ulvilassa konsanaan. Sielläkin Tanner testattiin kahteen kertaa, eikä täsmännyt, tässä testattiin Murat samoin kaksi kertaa, kun oli uutisissa, että Madeleinen DNA:ta oli löytynyt Muratin asunnosta.
Alethes doksa meta logu

Raid
Moderaattori
Viestit: 484
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 8:13 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid » Ma Maalis 19, 2012 3:37 pm

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi alkuperainen viesti poistettu ja kopioitu uudestaan - RAID

Eipä muuten koskaan löytynyt Madeleinen DNA:ta Muratin asunnosta, eikä mitään muutakaan jälkeä tytöstä.

Sinnehän ne englantilaiset ruumis- ja verikoirat ensin vietiin. Kun tulos oli täysi vesiperä, mentiin McCannien omalle asunnolle. Ja kas, johan alkoi kotimaan haukut reakoida.

McCann -tiimi on päivästä 1 asti puhunut sieppauksesta.
Se ei ole mikään uutuus eikä uutinen.

Ja edelleenkään ei ole mitään todistetta siitä, että tyttö olisi siepattu.
Päin vastoin; ainoat kongreettiset todisteet ovat koirien havainnot. Ja that's it.

Toki lisäksi on liuta silminnäkijähavaintoja, mutta niistä yhtäkään ei olla pystytty osoittamaan todeksi. Sen sijaan suurin osa vääriksi.

Että sellainen on Sirpa se totuus.

Toki voit edelleen kaikki hartaasti toivoa, ettei lapsi kuollut vanhempiensa laiminlyönnin seurauksena, vaan joutui pedofilien kynsiin. Minä vaan ikävä kyllä uskon ja toivonkin, että ensimmäinen on se oikea. Lapsenkin vuoksi.

Madeleine täyttäisi toukokuussa 8-vuotta.
Raid on salaperäinen hahmo, josta ei oikein pysty sanomaan onko hän poliisien vaiko rikollisten puolella. Enimmäkseen hän on oman tiensä kulkija, joka tulee ja menee siten kuin itseään sattuu miellyttämään juurikaan menemisiään selittelemättä.

Raid
Moderaattori
Viestit: 484
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 8:13 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid » Ma Maalis 19, 2012 3:39 pm

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi alkuperainen viesti poistettu ja kopioitu uudelleen - RAID

Minä en puhu löytymisestä, vaan uutisesta, jossa sanotaan Madeleinen DNA:ta löytyneen. Jos sinulla on faktaa löytyikö vai ei, niin laita esille. Minä puhun siitä mitä uutisessa lukee - uskot ja epäuskot on toinen juttu.

Mene muualle valehtelemaan! Olen edelle laittanut myös tiedon ja uutisen Pereiran pidätyksestä, ja linkin pidätyskuviin, kun heidän asunnostaan löytyi evidenci - todiste Madeleinesta.

Edellä myös uutiset hotellivieraiden DNA-testeistä sekä Suomen KRP:n antama lausunto Madeleinen sieppaukseen liittyvien tunnistetietojen lähettämisestä.

Siis Muratin asunnostako ne manipulointilausunnot oli myös?!

Ahaa.

Haista nyt kuule huilu - ja katso edelle linkittämäni virallinen poliisitiedotus operaatio Grangesta.

Kyllä minä motiivejasi ihmettelen - eikä ole ensimmäinen kerta.
Raid on salaperäinen hahmo, josta ei oikein pysty sanomaan onko hän poliisien vaiko rikollisten puolella. Enimmäkseen hän on oman tiensä kulkija, joka tulee ja menee siten kuin itseään sattuu miellyttämään juurikaan menemisiään selittelemättä.

Raid
Moderaattori
Viestit: 484
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 8:13 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Raid » Ma Maalis 19, 2012 3:42 pm

EDIT: Kopioitu Viesti - RAID

Sinällään minusta on turhanpäiväistä penkoa enää näitä menneitä liki viiden vuoden takaisia asioita, mutta kun nyppii sonnan levittäminen, niin otan nyt tähän yhden uutisen ko. asiasta, joka nyt on asiaan perehtyneille päivänselvä - joka perehtynyt sinun jos kenenkään myös kuuluisi olla, mistä syystä sanojasi korjaan, koska niitä saatetaan pitää tästä syystä myös totena. On toinen asia, että mikä sitten on tämänkin sirkuksen koko totuus.
Madeleine McCann Suspect Robert Murat’s DNA Tests

Only recently, Murat’s legal representative was telling us of his client’s hopes that DNA evidence found at the McCanns’ apartment would clear him.
http://www.anorak.co.uk/173985/tabloids ... ests.html/

Siis Robert Murat toivoo, että hänen DNA-testaamisensa ja tuloksen vertaaminen McCannien asunnosta löytyneeseen DNA:n vapauttaa hänet epäilyistä.
Raid on salaperäinen hahmo, josta ei oikein pysty sanomaan onko hän poliisien vaiko rikollisten puolella. Enimmäkseen hän on oman tiensä kulkija, joka tulee ja menee siten kuin itseään sattuu miellyttämään juurikaan menemisiään selittelemättä.

MissHolmes -varjo
Parranpäristäjä
Viestit: 65
Liittynyt: La Maalis 24, 2012 5:36 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes -varjo » Su Maalis 25, 2012 2:54 pm

Niinpä.
Ensin Sirpa kertoo McCannien asunnosta löytyneestä DNAsta ja sitten Muratin asunnosta löytyneestä DNAsta.

Ota tuosta nyt sitten selvää. Tosiasia kuitenkin on se, ettei englannista tuodut koirat löytäneet mitään Muratin talosta tai tontilta.
Sen sijaan McCannien asunnossa reakoi niin veri- kuin ruumiskoirakin. Ja sattumoisen nuo koirat, Eddie ja Keela, ovat ammattinsa huippuosaajia. Maailman mittakaavassa.Yllä Sirpan lainaama anorak ''uutinen'' on kesäkuulta 2007. Ei siis mikään ''only recently'' -kuten Sirpa yrittää hämäävästi tuossa harhauttaa.

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1145
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 5)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti » Su Maalis 25, 2012 4:30 pm

Vastikään oli lehdissä, että Suomessa jopa 4-5 vuotiaita lapsia jätetään itsekseen HopLopiin tai lelukauppoihin siksi aikaa kun vanhemmat menevät shoppailemaan tai omiin harrastuksiinsa. Ihme, etteivät pedofiilit ole vielä ketään siepanneet! Muutenkin kun varmaan kyttäilevät paikoissa, jossa liikkuu lapsia. Madeleinekin haettiin omasta sängystään, niin kuinka helppoa olisi vaan taluttaa aikuisista turvaa hakeva yksinäinen lapsi ulos leikkipaikalta.

Vastaa Viestiin