KADONNEET: Madeleinen tapaus ( Ketju 1)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

madeleine

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Niinpä, mutta se ei vielä selitä auki jätettyä ikkunaa/ovea. Lukemastani tekstistä ymmärsin, että vaikka "kalterisuojat" puuttuivat ikkunoista, oli niihin asennettu tällaiset alaslaskettavat alumiininisärmit (käytetään turvana ja lämmönsuojana). Tämä särmi oli nostettu ylös. Joku teki sieppauksen mahdolliseksi myös sisäpuolelta?

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

madeleine

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Tekstistä vielä: Ymmärsin, että seurueesta tarkistettiin lapsia (monellako perheellä niitä sitten ollutkin, en tiedä) kuka kenenkin ja ketkä milloinkin ja missä huoneessa sattuivat käymään - ehkä syy siihen miksi ovi oli jätetty auki. Myös näiden lasten huoneessa kävi eräs seurueen miespuolisista jäsenistä juuri ennen oletettua sieppausta (tarjoilijakin mainitsee tyhjän tuolin, toisaalta sanotaan, ettei kukaan olisi poistunut ...). Poliisi on kertonut, että ystävät ovat yhtä "epäiltynä" osallisuudesta sieppaukseen kuten muutkin alueella tuolloin olleet.

Carina
Neuvoja-Jack
Viestit: 526
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 3:05 pm
Paikkakunta: Keski-Suomi

Viesti Kirjoittaja Carina »

Kyllä tuo Sirpan pistämä artikkelin pätkä sai mut yhä vakuuttuneemmaksi siitä että vanhemmat ovat mukana jutussa..Ja toi valokuva missä vanhemmat hymyilevät madde- paita kädessään, huh huh!! Ei voi muuta sanoa, kuin että oikeen oksetti katsoa sitä kuvaa!
Minulla ei ole mitään niitä vastaan, joilla ei ole mitään minua vastaan.

blackwidow

Viesti Kirjoittaja blackwidow »

deleted
Viimeksi muokannut blackwidow, Ma Loka 08, 2007 1:03 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Okisto
Lauri Hanhivaara
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 5:48 pm

Viesti Kirjoittaja Okisto »

Omassa perheessäni on pieniä lapsia ja Pohjolassakin tulee todistaneeksi usein tuon tyyppistä käytöstä. Lapsia tehdään, mutta ne eivät saa olla esteenä harrastuksille ja aikuisten omalle elämälle.

Minulle tuo artikkeli kertoo että vanhemmat yrittävät nyt peittää sitä kuinka ovat lapsiaan kohdelleet. Valehtelevat, että ovat käyneet katsomassa lapsia vaikka tosiasiassa kukaan ei ole halunnut jättää hauskaa seuruetta lasten vuoksi.

Urho oli minusta asian ytimessä.

Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5252
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

Voisi kuvitella, kun lapset on hoitojen kautta maailmaan saatettu, että heidän hvyinvointi olisi etusijalla. Hyvin surullista lukea että lasten loma on ollut vanhempien hidaste hauskan pidolle. Surku.

Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2661
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

jäljet johtaa aina Belgiaan?

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /08/548931

Minua jaksaa ihmetyttää miten tuolta Belgiasta löytyy niin paljon pedofiliaa.
Belgia on todella usein esillä nimenomaan näissä uutisissa.
Jotain pahasti pielessä siinä valtiossa. Belgian naapurimaat myös hyvin edustettuna näissä asioissa.
Ei ihan unelma lomakohde.

kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1006
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Belgiassahan oli se tunnettu pedofiilirinki, johon oli ilmeisesti sotkeutunut korkean tason ihmisiä, joka oli aiheuttanut sen, että se oli saanut toimia suhteellisen vapaasti. Mutta tuskin siellä yhtään sen enempää pedofiilejä on kuin muuallakaan.

Kaikesta tästä pedofiliahysteriasta huolimatta uskaltaisin lähteä lomalle oikeastaan minne vain myös pienten lasten kanssa. Ei lapsi katoa jos hänestä pidetään huoli ja jos häntä vahditaan. On hyvin harvinaista, että lapsi ylipäänsä edes siepataan ja vielä harvinaisempaa, että lapsi siepattaisiin vanhemman käsistä.

Pedofiliaa on aina ollut ja valitettavasti tulee luultavasti aina olemaan, mutta nykyään tapauksista raportoidaan paljon useammin ja netti levittää tiedon nopeasti ympäri Suomea ja suurissa tapauksissa ympäri maailmaa.

Primavera
Jane Marple
Viestit: 1028
Liittynyt: To Touko 10, 2007 1:28 pm

Viesti Kirjoittaja Primavera »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007080 ... 6_uu.shtml
Poliisi julkaisi kuvan miehestä, jonka mukana Madeleine ehkä oli.

Belgian poliisi julkisti piirroksen miehestä, jonka seurassa englantilainen Madeleine McCann mahdollisesti nähtiin. Nelivuotias Maddy katosi hotellihuoneestaan Portugalissa kolme kuukautta sitten. (EPA)

Poliisi tutkii väitteitä, joiden mukaan siepattu nelivuotias Madeleine McCann on mahdollisesti nähty Belgiassa Tongeren kaupungissa.

Nainen väittää nähneensä "hyvin paljon Madeleinelta näyttäneen tytön, joka vaikutti hermostuneelta" kahvilan terassilla.

Tyttö oli silminnäkijän mukaan englantia puhuneen naisen ja hollantilaisen miehen seurassa. Nainen ryntäsi soittamaan poliisille heti, kun näki tytön. Kun hän palasi terassille, kolmikko meni autoon ja ajoi pois.

Tongeren poliisin edustaja sanoi, että lapsipsykologina työskentelevän naisen havaintoon suhtaudutaan vakavasti.

On jo toinen kerta, kun Maddyn väitetään olevan Belgiassa: belgialainen pariskunta väitti nähneensä lapsen Liègen katedraalin edessä kesäkuun 1. päivänä.

Madeleine katosi hotellihuoneesta Portugalin Praia da Luzissa kolme kuukautta sitten, kun hänen vanhempansa olivat illallisella läheisessä ravintolassa.


Kuva

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3342
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Kuulostaa kummitustarinalta. Belgiahan on tunnettu näistä sairaista pedofileistään ja sitten tuollainen Frankesteinin hirviön näköinen hiippari se siellä vaan kahvilassa istuskelee hermostuneen näköisen lapsen kanssa...

JOS tällainen uskomaton kansainvälinen pedofilirengas olisi tapaukseen sotkeentunut (mitä en usko), ei Maddea varmaan retuutettaisi ympäri kahviloita ja julkisia busseja.

Mimosa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 03, 2007 5:18 pm

Viesti Kirjoittaja Mimosa »

Oikeesti repesin kun näin tuon kuvan :lol:

Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1882
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Oudointa tässä tapauksessa on se,että välillä on sanottu vanhempien menneen yhdessä katsomaan ja tytär oli kadonnut,välillä,että vain äiti meni katsomaan..aika erikoista vai mitä? Ei tuollaista 4 vuotiasta tarvitse kovin kovasti rutistaa niin voipi vaikka henkikin lähteä...

Urho

Viesti Kirjoittaja Urho »

Mimosa kirjoitti:Oikeesti repesin kun näin tuon kuvan :lol:
:? Aika hirveätä, että homma on mennyt tähän. Lähetän kukkakimpun/viinipullon sen median päätoimittajalle ja jutun kirjoittajalle, joka ensimmäiseksi uutisoi tällaisen "epäuutisen" valmiiksi kriittiseen sävyyn, ja toteaa heti ensimmäisessä kappaleessa, että tietoon pitää suhtautua suurella varauksella. Tuo kuva on kyllä aika uskomaton karikatyyri, mietin heti ensimmäiseksi, että mistäköhän sarjakuvasta se on repäisty.

Tämän hirviötarinan heti kättelyssä ilmeneviä heikkouksia ovat mm:

-"meni soittamaan", joo, kännykkätiheys ei ole kaikkialla Suomen tasoa, mutta silti kuullostaa enemmän Sherlock Holemsin aikakaudelta
- maailman etsityin lapsi kaffeterassilla Belgiassa, kröhömmm :?
- ja kadonneen auton rekisterinumero oli...?
Miksi belgialaiset pidättäytyvät seksistä aamupäivisin?
- koska lapset ovat silloin koulussa

Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5252
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

Mä en voi uskoa että taas löytyy "todistaja" joka hyökkää soittamaan poliisille havainnosta. Miksi tämäkään nainen ei mennyt lapsen luo ja KYSYNYT oletko sinä Maddy? En voi käsittää, koska itse tekisin juuri näin. Tai jumaliste ottaisi tytön kainaloon ja sanoisi etten anna ennen poliisien tuloa takaisin. Vitja että taas käy aivoon kun tää juttu koskettaa ja tuntuu niin pahalta lapsen puolesta.

Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2661
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Luultavasti huuhaata taas koko juttu. Lehdistön keksimä. Miksei terapeutti älynnyt katsoa sitä rekisterinumeroa edes? Ja tosiaan ,mihin ihmeeseen sen piti lähteä soittaakseen kun käsittääkseni Belgiassakin kaikilla on kännykät.
Tasaisin väliajoin näitä muka vihjeitä tulee, mutta epäilen löydetäänkö tyttöparkaa ikinä.

Lukittu