Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Spekulointia kadonneista henkilöistä.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Dope Boy
Wallander
Viestit: 1019
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » Su Loka 13, 2019 9:51 pm

Eikö ois jo korkea aika laittaa pojat ja tytöt ketkä tähän keissiin liittyy tiukkaan kuulusteluun? Kuulustelijat pitäs olla muuta kuin lapin pollareita...esim. krp:n miehiä.
"If you aim for a king, you better not miss"

Avatar
Kyläseppä
Alibin kestotilaaja
Viestit: 308
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä » Ma Loka 14, 2019 10:03 am

”Kukaan ei puhu”

Elina Tuiskala uskoo, että joku tietää hänen veljensä katoamisesta – muttei halua sitä kertoa.

Tänään klo 8:28

Kerrotaan, että veli nähtiin viimeisen kerran lokakuun 14. päivän aamuna vuonna 2006. Se oli lauantai. Silminnäkijä on väittänyt, että tuona aamuna Antti Hanhivaara käveli metsään kohti Inarin erämaata.

Elina Tuiskala ei usko tähän.

– Antti oli kotoisin sieltä ja tiesi, ettei niissä metsissä niin vain oikaista mihinkään, sisko toteaa.

– Ei hänellä ollut syytä hävittää itseään, eikä hän kokeneena eränkävijänä hän olisi myöskään lähtenyt niin kevyessä varustuksessa metsään. Uskon, että viimeisin näköhavainto on virheellinen, joko tahattomasti – tai tahallaan.

Tuiskalan mielestä kertomukset Antin katoamista edeltäneistä tunneista ovat hyvin epämääräisiä. Antin kanssa iltaa viettäneet nuoret ole olleet halukkaita puhumaan omaisten kanssa näiden vuosien aikana.

Sisko ja veli olivat hyvin läheisiä. He juttelivat viimeisen kerran noin viikko ennen katoamista.

– Kerroimme toisillemme kaiken. Siksi tuntuu niin hullulta lukea väitteitä siitä, että hän olisi kadonnut omasta halustaan.

Kohtalokkaana yönä Tuiskala yritti myös soittaa veljelleen.

– Antti katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä, ja yritin soittaa hänelle tuolloin ehkä puolen yön aikaan.

Antin puhelin oli kuitenkin jo kiinni, eikä enää auennut.

Kova meteli asunnossa

Tuiskala pitää omituisena Antin seurassa katoamista edeltävää perjantai-iltaa viettäneen henkilön väitettä siitä, että he olisivat olleet kahdestaan Antin asunnolla Ivalossa. Naapurissa asunut talonmies kun on kertonut omaisille, että asunnossa oli kyseisenä iltana useampia henkilöitä, jotka pitivät kovaa meteliä.

– Talonmiehen mukaan Antin asunnosta ei yleensä kuulunut meteliä, joten se oli siksikin erikoista. Hän oli käynyt ikkunan takana vaatimassa metelin pienentämistä ja nähnyt sisällä ainakin kolme miestä ja kaksi naista.

Iltalehden tietojen mukaan poliisi ei ole jututtanut naapuria havainnosta.

– Tässä ei ole kyse mistään mielipideasiasta, vaan siitä että jostain syystä tämä mukana ollut henkilö valehteli siitä, keitä asunnossa oli, Tuiskala sanoo.

– Sieltä poistumisen jälkeen he suuntasivat samaisen henkilön mukaan Antin kanssa Karigasniemelle joihinkin kotibileisiin.

Myöskään näihin kotibileisiin osallistuneita henkilöitä ei ole omaisten mukaan kuulusteltu.

– Se tuntuu jotenkin ihan hullulta. Esimerkiksi Raisa Räisäsen tapaus on piirteiltään hyvin samankaltainen, ja siinä on pidetty kaikki tutkintalinjat auki sekä kuulusteltu henkilöitä taksikuskeja myöden, Tuiskala huomauttaa.

Rallia pitkin Angelia

Karigasniemeltä lähdön jälkeen matkaa oli mukana olleen henkilön mukaan jatkettu kohti Angelia.

– Antin mukana ollut henkilö kertoi Antin hylänneen autonsa tien sivuun ja jatkaneen matkaa kävellen. Hän oli kertomansa mukaan soittanut itselleen toisen kyydin, eikä nähnyt enää Anttia.

Mutta sitten on ihan toisenlaisiakin silminnäkijähavaintoja.

Antin auton oli havaittu ajavan lauantaiaamuna hurjaa rallia pitkin Angelia. Havainnon tehneiden poromiesten mukaan Anttia ei kuitenkaan autossa havaittu.

Omaisiin on ottanut yhteyttä mies, joka kertoi auttaneensa Antin auton ylös ojasta kyseisen aamun aikana. Tuolloin Antti oli vielä suurella varmuudella itse paikalla.

– Meihin yhteyttä ottanut mies kertoi, että hän oli kahden kaverinsa kanssa suuntaamassa Angelista Karigasniemeen päin, kun havaitsivat Antin seisovan yksin autonsa vieressä tien varressa. Antti oli hänen mukaansa vaikuttanut väsyneeltä, mutta ei humalaiselta.

Auto sen sijaan näytti tässä vaiheessa vaurioituneelta.

– He olivat auttaneet auton ylös ojasta, ja Antti oli pyytänyt heiltä kyytiä, mutta he olivat menossa toiseen suuntaan.

Kuka raivosi?

Kertoman mukaan seuraavaksi paikalle oli ajanut mies harmaalla pakettiautolla ja käyttäytynyt Anttia kohtaan hyvin aggressiivisesti. Kolmikko katsoi parhaaksi poistua paikalta jättäen Antin raivoavan miehen seuraan.

– Kyseisen miehen henkilöllisyys ei ole selvinnyt meille tähän päivään mennessä, Tuiskala toteaa.

Kun kolmikko poistui paikalta, heitä vastaan käveli Antin mukana ollut henkilö.

– Hän oli siis kävellyt kohti Anttia ja tätä vihaista miestä. Tästäkään emme ole saaneet mitään lisävastauksia, emme kyseiseltä henkilöltä tai muiltakaan.

Kyseisen miehen henkilöllisyys ei ole selvinnyt meille tähän päivään mennessä.

Katoamisilmoitus Antista tehtiin vasta seuraavan viikon keskiviikkona. Antin kanssa aikaa viettänyt henkilö oli ilmoittanut Ivalon poliisilaitokselle, että hänen ystävänsä oli saattanut jäädä metsään.

– Ja sitten kävi kuitenkin ilmi, että hän oli jostain syystä käynyt Antin hylätyllä autolla jo sunnuntaina. Auto löytyi aivan Angelin kylän kupeesta, vanteille ajettuna, rekisterikilpi irronneena.

Antin puhelinta, avaimia tai lompakkoa autosta ei löytynyt.

– Autossa oli virtaa, ja sieltä löytyi myös hänen puhelimeensa sopiva autolaturi. Antti olisi voinut hälyttää apua, jos olisi siihen kyennyt.

Kuka kävi asunnolla?

Avaimet ovat kuitenkin olleet mahdollisesti jonkun käytössä.

– Sama naapuri, joka kertoi metelistä, kertoi että joku nainen oli katoamisen jälkeen saapunut pihaan polkupyörällä ja mennyt sisään omilla avaimillaan. Koska kyseessä oli talonmies, hän osasi sanoa, että Antilla ei ollut enempää avaimia. Nainen meni siis sisään Antin avaimilla, emmekä tiedä mitä hän kävi asunnossa tekemässä.

Tästäkään havainnosta naapuria ei ole Tuiskalan mukaan kuultu. Myös Antin rakkaan koiran olinpaikka herättää kysymyksiä.

– Antin asuntoon mentiin torstaina, eli monta päivää katoamisen jälkeen. Äkisti koira oli vain ilmestynyt pihalle, hyvinvoivana. Kun se oli viety Antin asuntoon, se oli mennyt aivan paniikkiin.

– Joku on pitänyt koirasta huolta nuo päivät, sillä sitä ei ennen torstaita havaittu missään kuljeksimassa. Tämänkään ihmisen henkilöllisyys ei ole meille selvinnyt.

Joku on pitänyt koirasta huolta nuo päivät.

Tuiskalan mukaan poliisin suhtautuminen Antin katoamiseen oli alusta alkaen hyvin suurpiirteistä, eikä omaisten hätää tunnuttu ottavan tosissaan.

– Antin autoa ei tutkittu koskaan, kuten ei myöskään teletunnistetietoja. Meille sanottiin, ettei niitä niin vain saa, mutta miksi sitten muissa vastaavissa tapauksissa on saanut?

Verkkaisesti edenneet etsinnät myös keskeytyivät hetkeksi, kun poliisi tiedotti saaneensa sataprosenttisen varman tiedon siitä, että Antti oli tavattu Ivalossa.

– Eikä sitten kuitenkaan oltu. Emme saaneet koskaan tietää, kuka tuon havainnon teki, ja miten poliisi saattoi ilmoittaa sen varmaksi.

Sisko oudoksuu myös sitä, miten Antin ystäviksi itseään kutsuneet henkilöt eivät ole koskaan suostuneet keskustelemaan omaisten kanssa tai osallistumaan ystävänsä etsintöihin.

– En syytä ketään, mutta on ihan selvää, että meille on valehdeltu. Voi olla, että on tapahtunut esimerkiksi vahinko, mutta olen varma siitä, että Antti ei kadonnut vapaaehtoisesti.

On ihan selvää, että meille on valehdeltu.

”Kukaan ei puhu”

13 vuoden jälkeenkin Tuiskala elää siinä toivossa, että hänen veljensä kohtalo vielä ratkeaa. Poliisien uudet etsinnät tuntuvat huojentavilta.

– Avainasemassa on mielestäni myös näiden henkilöiden kuulustelut, jotka ovat olleet paikalla viimeisenä iltana. Lisäksi naapurin sekä tämän kolmikon, joka oli auttanut Antin auton ylös ojasta.

Myös keskustelupalstoilla villeinä vellovat huhut ovat herättäneet kadonneen omaisen huomion. Valtaosa tuntuu kuitenkin turhalta spekuloinnilta.

– Tiedän, että Antti oli ollut mukana joissain mökkimurroissa ilmeisesti kuskin asemassa. Niistä hän oli itse mennyt poliisille tunnustamaan käräyttäen samalla muut mukana olleet. Lisäksi on heitelty ilmoille ajatuksia, että hän olisi ollut mukana jossain kannabisjutuissa. Vaikka olisi ollutkin, niin ei hän sen takiaan olisi itselleen mitään tehnyt, siitä menen takuuseen. Olimme läheisiä, ja hän tiesi ettei häntä olisi tuollaisen takia hylätty.

Monena vuonna veljeään etsimässä käynyt Tuiskala uskoo lähtevänsä pohjoiseen myös tulevana kesänä.

– Tuntuu se pahalta, etten voi enää mennä synnyinseudulleni rennoin mielin. On selvää, että Antin kohtalosta tiedetään, mutta kukaan ei puhu.

Elina toivoo asiasta tietävien kertovan havainnoistaan vaikka nimettömällä kirjeellä.

– Mikään ei muuta sitä, että vanhemmilta vietiin poika ja meiltä sisaruksilta veli. Meidän elämästä on kulunut pian 13 vuotta, haluaisimme saada rauhan tämän asian suhteen. Mikään tuomio ei tuo Anttia takaisin.

Meidän elämästä on kulunut pian 13 vuotta, haluaisimme saada rauhan tämän asian suhteen.

Poliisi vaikenee täysin

Iltalehti on yrittänyt useaan otteeseen tavoittaa Antti Hanhivaaran tapauksen tutkinnanjohtajaa Esa Harjua kommentoimaan tutkinnan tuoreimpia käänteitä. Harju ei kuitenkaan ole vastannut viikon aikana tehtyihin useisiin soittopyyntöihin ja sähköposteihin mitään.

Harjun viimeisimmän kommentin mukaan poliisille ei ole tullut sellaisia vihjeitä, joita olisi syytä tutkia.

– Aina toisinaan näissä vanhemmissakin tapauksissa tulee uusia vihjeitä, usein uutisointien yhteydessä. Niitä kyllä aina tarkistetaan, jos katsotaan aiheelliseksi.

Myös aiemmat vihjeet ja tutkinta on Harjun mukaan hoidettu perusteellisesti. Uusia etsintöjä poliisi ei ainakaan toistaiseksi ole tapaukseen liittyen suorittamassa.

– Tilanne tietenkin elää. Tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole suorittaa etsintöjä katoamiseen liittyen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f07f ... 22e42dc4e9
Julkaistu 14.10. 8:28


Onneksi edes joskus paskalööpit infoavat.

Lisätty linkki, uutisen ajankohta, parannettu artikkelin luettavuutta boldaamalla väliotsikot ja nimet, poistettu kuvatekstit sekä niiden toistot.
-NILS-

tutkijax
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 227
Liittynyt: To Heinä 14, 2016 1:47 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja tutkijax » Ma Loka 14, 2019 11:21 am

Onko huhut poromiehen hiacesta sittenkin totta :shock: (harmaa pakettiauto)

Henri Blavatsky
Parranpäristäjä
Viestit: 98
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:57 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Henri Blavatsky » Ma Loka 14, 2019 11:24 am

Aivan käsittämättömän leväperäistä ollut juttuun liittynyt tutkinta. Tulee mieleen joku Twin Peaks -meininki. Kai tuo tallessa oleva istuinalunen kannattaisi ainakin tsekata mistä IL:n jutussa oli kuvakin; luulisi nykytekniikalla olevan nopeasti todettu, että mitä tuo tumma aine siinä on?

Avatar
S.T
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 201
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 7:42 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja S.T » Ma Loka 14, 2019 11:42 am

Vertahan se on. Luultavammin Antin. Helvetan nössöt. Oikein porukalla laitettu Antti hiljaiseksi.
Vertahan se on
Vertahan se on
e13ab00a63b8fdc1fc7fcb07df295783a0f3173453994b3e832b8db66376c7b8.jpg (73.81 KiB) Katsottu 3985 kertaa

Sulnin
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: La Tammi 20, 2018 6:56 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Sulnin » Ma Loka 14, 2019 11:59 am

Luin iltalehden jutun tapauksesta hetki sitten ja olo oli sen jälkeen ????? :shock: Miten tämmönen voi olla mahdollista? Miksei kukaan muu ole alkanut tutkimaan näiden poliisien toimitapaa? Jos tavallisella kaduntallaajalla tulee olo että tässä on nyt jotain vilunkia niin miten voi olla että kellään viranomaisella ei oo tullu epäilyksiä.

Elizabeth
Alibin satunnaislukija
Viestit: 136
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Elizabeth » Ma Loka 14, 2019 1:07 pm

Minäkin luin juuri jutun ja katsoin tämän Kadonneet jakson. Ei voi kun päätä pyöritellä nuiden polliisien kohalla. Ihan saamatonta toimintaa. Heidän olettamuksenaan on että A ois lähtenyt mettään ja kadonnut erämaahan. mutta eikö kaikki muut olettamukset ja epäilykset pidä t u t k i a ensin pois notta päästään tähän olettamukseen.

Tuossa jaksossa jonka katsoin jäi erityisesti mieleen se kun Antin kaveri J palaa A:n autolle etsimään hänen puhelintaan. Siis todella kummaa et kaverin puhelinta viitsii etsiä MUTTEI itse kaveria!!?? Ja poliisiahan tämä ei kummastusta.. :shock:

Sulnin
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: La Tammi 20, 2018 6:56 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Sulnin » Ma Loka 14, 2019 2:26 pm

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ant ... #gs.9jv1d9

JULKAISTU 14.10.2017

"– Yksikään ystävistä ei ole soittanut meille tai tarjonnut apua. Pyysimme syyskuussa etsintöjen yhteydessä Antin seurassa katoamisen aikaan ollutta kaveria juttelemaan kanssamme viimeisestä illasta, mutta ei hän suostunut.

– Sen sijaan kyseinen kaveri lähti ulos kahvilasta pyynnön esitettyämme ja ajoi pois. Hetken päästä hän tuli takaisin ja otti kuvat meistä. Se oli erikoista käytöstä, Tuiskala ihmettelee."


Tämä juttu on varmasti pari vuotta sitten ollut täälä mutta laitan tämän uudestaan, tästä jutusta löytyy enemmän ja enemmän hämäriä piirteitä kun alkaa tutkimaan asiaa kunnolla.

NickGurs
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2018 6:21 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja NickGurs » Ma Loka 14, 2019 3:24 pm

Kyläseppä kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 10:03 am
”Kukaan ei puhu”

Kuka kävi asunnolla?

Avaimet ovat kuitenkin olleet mahdollisesti jonkun käytössä.

– Sama naapuri, joka kertoi metelistä, kertoi että joku nainen oli katoamisen jälkeen saapunut pihaan polkupyörällä ja mennyt sisään omilla avaimillaan. Koska kyseessä oli talonmies, hän osasi sanoa, että Antilla ei ollut enempää avaimia. Nainen meni siis sisään Antin avaimilla, emmekä tiedä mitä hän kävi asunnossa tekemässä.

Tästäkään havainnosta naapuria ei ole Tuiskalan mukaan kuultu. Myös Antin rakkaan koiran olinpaikka herättää kysymyksiä.

– Antin asuntoon mentiin torstaina, eli monta päivää katoamisen jälkeen. Äkisti koira oli vain ilmestynyt pihalle, hyvinvoivana. Kun se oli viety Antin asuntoon, se oli mennyt aivan paniikkiin.

– Joku on pitänyt koirasta huolta nuo päivät, sillä sitä ei ennen torstaita havaittu missään kuljeksimassa. Tämänkään ihmisen henkilöllisyys ei ole meille selvinnyt.

Joku on pitänyt koirasta huolta nuo päivät.
– Antin asuntoon mentiin torstaina, eli monta päivää katoamisen jälkeen. Äkisti koira oli vain ilmestynyt pihalle, hyvinvoivana. Kun se oli viety Antin asuntoon, se oli mennyt aivan paniikkiin.

Tämä kyllä osui omaan silmään. Mistähän tämä koiran käyttäytyminen johtuisi ? Jotenki itellä tulee semmoinen fiilis, että hommat ovat saaneet alkunsa jo Antin asunnolta ja siellä on jo tapeltu ja riidelty.

Omakohtaista kokemusta sen verran, että kerran vaimokkeen kanssa kovaäänisen riitelyn seurauksena koira otti ja lähti oven raosta. Naapuri oli saanut napattua kiinni ja todella peloissaan se koira siellä naapurin luona tärisi kun menin hakemaan, eikä meinannut aluksi millään suostua lähtemään takaisin kotiin.

Ehtivä
Alibin satunnaislukija
Viestit: 134
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 10:50 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Ehtivä » Ma Loka 14, 2019 7:37 pm

Tuo nykyinen tutkinnanjohtaja Harjuhan puhuu ihan Mäkelän Jaskan sanoilla. Mihinkään ei toisaalta uskota, mutta ei myöskään tutkita, kun "ei katsottu tarpeelliseksi". Tässähän se on junnannut alusta asti.

Jaguaari
Ran-tan-plan
Viestit: 378
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Jaguaari » Ma Loka 14, 2019 10:52 pm

Vittu mitä pieni piiri pyörii touhua.. Eli Uusi tutkinnanjohtaja on täysi lapanen.. Eroisikohan koko aseman porukka jos tehdään adressi ammattitaidottomuuden vuoksi huonosti hoidetusta työtä :D Mikä mies tämä uusi veliverkoston tutkinnanjohtaja oikein on.. Nimityskin ihan väärä.. tutkinnanjohtaja... kun ei edes suostu ottamaan asiaa työkseen. Siellä se kuivalihaa mussuttaa ja selvittelee moottorikelkkavarkauksia.. :D

tulipää
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Su Huhti 07, 2019 11:55 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja tulipää » Ti Loka 15, 2019 4:11 pm

Jaguaarin ehdotus adressista tullut itellekin mieleen jo aiemmin. Voiskohan ihan oikeasti tuon toteuttaa? Montakos vaatijaa siinä pitää olla, että menee käsittelyyn? Ja se, ettei KRP tullut mukaan tutkimuksiin - oliko se niin, että tapauksen nimetyn tutkijan pitää pyytää KRP mukaan? Sitähän nyt on turha odottaa tässä tapauksessa, kyllä siellä niin pahasti on omat lehmät ojassa paikallisilla tutkijoilla.

Avatar
S.T
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 201
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 7:42 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja S.T » Ti Loka 15, 2019 9:05 pm

Ainakin porot :mrgreen:

Jaguaari
Ran-tan-plan
Viestit: 378
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Jaguaari » Ti Loka 15, 2019 10:47 pm

tulipää kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 4:11 pm
Jaguaarin ehdotus adressista tullut itellekin mieleen jo aiemmin. Voiskohan ihan oikeasti tuon toteuttaa? Montakos vaatijaa siinä pitää olla, että menee käsittelyyn? Ja se, ettei KRP tullut mukaan tutkimuksiin - oliko se niin, että tapauksen nimetyn tutkijan pitää pyytää KRP mukaan? Sitähän nyt on turha odottaa tässä tapauksessa, kyllä siellä niin pahasti on omat lehmät ojassa paikallisilla tutkijoilla.
Tämä! On toi nyt niin kummallisesti toimittu että eikö tuossa jo löydy suorastaan virkavelvollisuuksien rikkomisia.. Ei vain joitain kiinnosta. Edes se oli kenen poika tahansa, niin vastuuseenhanse tai ne on saatava, vai onko tuo se lapin huono puoli että käydään vähän vajaalla.. ? Viestinä suorastaan: Tapa lapissa, tai ainakin Ivalossa. Ketään ei kiinnosta. :twisted:

tyyppi85
Matlock
Viestit: 750
Liittynyt: Ke Elo 27, 2008 2:37 am
Paikkakunta: Turku

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja tyyppi85 » Ke Loka 16, 2019 4:08 am

Miten tämä voikin pistää niin vihaksi kun on ilmiselvää että on useita henkilöitä jotka sekaantuneet Antin surmaamiseen ja pohjoisen paskahousu poliisi ei tutki tosissaan koska tietävät että tekijä/tekijät jotain rikasta sukua tms. On todella turhauttavaa ja voi vaan kuvitella omaisten tuskan kun poliisi ei tee mitään.
pienikin hetki on arvokas

Vastaa Viestiin