Amy Fitzpatrick kadonnut 1.1.2008

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3342
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Amyn katoamispaikan läheltä löydetty pahoin palanut ruumis. Tarkemmin sanottuna Mijaksen jalkapallokentän lähitienoon viemäriputkesta löytynyt torso ja kallo palaneina.

http://www.irishtimes.com/newspaper/ire ... 10935.html

http://www.typicallyspanish.com/news/pu ... 0937.shtml

http://www6.lexisnexis.com/publisher/En ... 99&start=9

Amyn äiti on ehtinyt jo kumota väitteen ruumiin olevan Amyn. Poliisi on hänen mukaansa kertonut kyseessä olevan miespuolisen. Toisaalta taas tuossa viimeisessä linkissä kertovat, kuinka kaiken tiedon saa "itse onkia internetistä", koska poliisi ei kerro mitään.Tuo ruumiin löytöpaikka kuului tarkoin tutkittuun alueeseen. Olisiko se jäänyt huomaamatta? Ja kuinka paljon poliisi voi vielä tietää palaneesta ruumiin torsosta ja kallosta? Varmuus saadaan vasta tuonnempana. Saatamme elää ratkaisun hetkiä tapauksessa. Yksityisetsiväkin kertoo saaneensa paljon uutta tietoa. Jotenkin tuntuu, että pienen hiljaiselon jälkeen tulee tähänkin soppaan uutta ainesta paljonkin.

v-a-45
Javier Pena
Viestit: 1873
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 12:40 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja v-a-45 »

Mielenkiintoista! Onko kyseinen alue sitä paikkaa jossa (alkujaan kun tyttö katosi) oli se rakennustyömaa?
kohtalo sekoittaa kortit ja me vain pelaamme

lukutoukka
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Sirpa:
"Mielenkiintoista myös, että vilkkaasti keskusteltu ketju loppuun kuin seinään nopeasti tämän jälkeen. Onko se suljettu, vaiko ihmiset vain tästä tiedosta niin mykistyivät? En tunne tuollaisten keskusteluketjujen tapoja, että osaisin katsoa, että onko suljettu.

Lisäys: Tarkistin vielä Madeleine-ketjusta, ettei kyseinen kirjoittaja olisi saanut mitään vaikutteita mistään pohtimisesta siellä, mutta kyseisen päivän kohdalla oli Madeleine-ketjussa varsin laaja ja kattava selvitys kuvineen vain Jane Tannerin epäluotettavuudesta ja valehtelusta. (Harriet Makepeace)"

Tunnustan, että kirjoitin tuohon aikoihin hyvin ahkerasti puheessa olevalle palstalle ja seurasin sitä. (En ole kuitenkaan tämän Amyn tekstin kirjoittaja.) Muistaisin, että se olisi suljettu tiistai-aamulla 26.8.08 kesken kaiken, kun vielä yritin kirjoittaa sille. Myöhemmin se löytyi arkistosta, mutta suuri osa viimeiseksi kirjoitetuista teksteistä ei kuitenkaan löytynyt suoraa sieltä. Myöhemmin löysin ne mutkan kautta netistä. Toisinaan näitä IS:n keskustelupalstoja keskeytetään yhtäkkiä, mutta tavallisempaa on, että ne kuivuvat kokoon vähitellen. Nyt tässä Madeleinen tapauksessa sinne kirjoitti suuri joukko jo pitkään asiaa seuranneita ihmisiä hyvin ahkerasti. Mielestäni se oli outoa, kun se keskeytettiin niin yhtäkkiä ja vielä oudompaa oli, ettei IS:n arkistosta löytynyt näitä viimeiseksi kirjoitettuja tekstejä.

lukutoukka
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Lisään vielä edelliseen, että nyt pääsin IS:n arkiston kautta käsiksi näihin lopun teksteihin, mutta asia oli toisin palstan sulkemisen aikoihin.

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8840
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

^ anteeksi, mutta mistä te puhutte?
Nuotio & Äreät Tiput

lukutoukka
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Oletan, että MissHolmes osoitti kysymyksensä tähän IS:n keskustelupalstaan liittyen.

Eli viime elokuussa Madeleine-keskustelun yhteydessä tuli voimakkaasti esille tämä Amyn katoaminen ja siihen liittyviä asioita. Pelkästään 25.8.08 täyttyi noin 6 palstallista tekstiä, jossa oli toki muutakin keskustelua koskien Madeleinea.

Yhtäkkiä 26.8.08 keskustelupalsta suljettiin. Iltasanomien arkistosta löysin hiukan myöhemmin typistetyn keskustelun, josta nämä viimeisten päivien keskustelut puuttuivat. Nyt tosin koko keskustelu on taas nähtävissä.

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8840
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Voisiko syynä olla se, että keskustelu riistäytyi pois otsikostaan?

Minä henkilökohtaisesti en usko, että ko tapauksilla on mitään tekoa keskenään.

Maailmassa katoaa lapsia koko ajan. Eikä niistä suurin osa liity mitenkään toisiinsa.

Amy oli 15, Madeleine 3. Ei oikein saman jengin kohderyhmää.

Amy asusteli espanjassa aurinko ramnnalla, Madeleine oli lomalla portugalissa.

Amy katosi yöllä ''oikopolullaan'', Madeleine omasta sängystään.

jne jne jne

Millä ilveellä näitä pystyy yhdistämään? :wink:
Nuotio & Äreät Tiput

jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1333
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja jamppa »

jamppa kirjoitti:Oisko sulla sirpa pistää jotain linkkiä tuohon bellin verkkoteoriaan? Eipä meinaan nopealla kooklettamisella löytyny ja ainoo missä olen asiaan törmäänyt niin on ollut televisiossa fringe ja siinä on kyllä todellisuus aika kaukana. Mielenkiinnolla tutkiskelisin artikkeleita todistetusti tutkitusta teoriasta jolla näkyjä tuolla lailla siirtyisi toiselta toiselle, sitä ennemmin kumminkin pidän asiaa huuhaana ja viihdyttävänä scifi sarjana.
Onkos se sirpa hävinny palstalta kokonaan vai mitä on tapahtunut? Toi bellin-verkkoteoria kummittelee mun mieltä ja toivoisin sipen pistävän jotain linkkiä siihen.

itse asiaan, en jotenkin usko tuon palaneen torson ja pään liittyvän tähän juttuun vaan on joku nyt myöhemmin sinne tumpattu.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.

Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1882
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Tämän Amyn juttu on alusta lähtien ollut mielenkiintoinen,kaikkinen yliluonnollisine kellonpysähdyksineen vai onkoko. Mielenkiintoista todellakin jos asiaan saataisiin jokin ratkaisu 8)
Totuus on tarua ihmeellisempää

lukutoukka
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Joku huhu kulki, että juuri Amy Fitzpatrick olisi ollut silminnäkijä, joka kumosi Tannerin lausunnon. Kuitenkaan kukaan ei tuntunut tietävän, onko kyseessä juuri kadonnut Amy. Eli siitä tämä yhteys. Ei IS lopeta palstoja, jos keskustelu karkailee. Saattaa vain olla, että juuri sitä kirjoitusta ei julkaista, joka kertoo aidan sijasta aidanseipäästä.

anskuli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 132
Liittynyt: Ke Syys 17, 2008 8:27 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja anskuli »

Noita Madeleine kejujahan oli IS:ssa ainakin kymmenen, ja kaikki vuorollaan suljettiin, ilman, että Amy olisi ollut mukana keskusteluissa. Ja kyllähän viimeinenkin ketju arkistosta löytyi, samanlaisena kuin tänään. Olin ketjun lukijana kiinnostunut, mitä Maddysta puhuttiin.

Nemesia
Neuvoja-Jack
Viestit: 575
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 5:54 pm

Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja Nemesia »

ensimmäinen postini tälle foorumille :) olen seurannut tätä Amyn tapausta jonkin aikaa, ja nämä spekulaatiot ovat lisänneet mielenkiintoani. toivottavasti tyttö löytyy! epätietoisuus kohtalosta on kaikkein pahinta omaisille

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3342
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

http://www.uusifuengirola.fi

Nr 17/2009
Mijasista löytyi poltettu ruumis

Guardia Civil selvittää Mijasin La Calasta löytyneen poltetun ruumiin mysteeriä. Pääsiäissunnuntaina kävelyllä ollut paikallinen asukas löysi pari sataa metriä La Calan jalkapallokentältä sijaitsevan sillan alta pahoin palaneen ruumiin. Arvioiden mukaan ruumis oli poltettu lauantaina 11.4. Apuna oli käytetty luultavasti bensiiniä, sillä ruumis oli palanut täysin tunnistamattomaksi.

Kuolinsyytutkijat ovat saaneet selvitettyä, että kyseessä on mies, mutta uhrin henkilöllisyys, ikä ja kuolintapa ovat selvittämättä.

Tapaus muistuttaa kymmenen vuotta sitten samalla alueella tapahtuneen Rocio Wanninkohofin murhaa. Kyseisestä murhasta tuomitun Tony Kingin ei uskota toimineen yksin, ja nyt epäilläänkin, että Kingin mahdollinen rikoskumppani olisi sekaantunut myös uusimpaan murhaan.

Helmie
Vic Mackey
Viestit: 1932
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja Helmie »

En tiedä pitäisikö sanoa tässä tapauksessa, että onneksi ei ollut Amy, vai ei... Tai no tietenkin on hyvä asia, että ruumis paljastui mieheksi eikä ollut Amy. Kuitenkin on varauduttava siihen, että Amy saattaa olla jossakin kuolleena. :( Kunpa tyttö nyt vaan löydettäisiin nopeasti.

Noi Maddy-jutut kuulostaa kyllä aika uskomattomalta ja noi Sirpan laittamat jutut. Mielikuvitus tietenkin lähtee hyrräämään niitä lukiessa, mutta tietenkin toivoo että nekään ei pitäisi paikkaansa. Kaikista parashan olisi että Amy löytyisi jostain elossa, mutta tuntuu aika mahdottomalta. Olisi tyttö kai jotain ystävilleen ja perheelleen ilmoittanut, vaikka olisikin tahtonut kadota/karata?? On kyllä hämärä juttu tämäkin.

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3342
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Amy Fitzpatrick

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

Costa del Crimellä nyt ei ainakaan minua ihmetytä, vaikka löytyisi ruumiita tavan takaa. Paljon on ollut arvostelua viime aikoina rikollisuuden noususta ja näyttäisi nyt siltä, että ainakin jotain poliisikin on tekemässä. Muutaman viime päivän aikana olen nähnyt pari katuratsiaa ja yhden suurieleisen konnakoplan pidätyksen ihan asuinkadullani. Siinä sitä kadut suljettiin ja miehet raudoitettiin tehokkaasti. Autostaan oli kuulemma sitten löytynyt varastettua tavaraa ja mm. kokonainen kassakaappi.

OT:sta aiheeseen.

Hieman on sellainen kutina, että yksityisetsivän julkilausumat ovat jonkinlaista mediapeliä ja olisimme sittenkin taas entisenkaltaisessa mysteeriossa, vailla sen kummempia uusia johtolankoja. Mene ja tiedä.

Tuskinpa tyttö enää elossa löytyy. Vapaaehtoinen katoaminen pieneksi aikaa olisi voinut tulla kysymykseen, mutta jo toista vuotta kateissa... Yksi vuosi tuossa iässä tuntuu ikuisuudelta, eikä ole johdonmukaista ajatella hänen kykenevän lymyilemään tämänkaltaisia aikoja ja olla ottamatta yhteyttä epätietoisuuden ilmapiirissä velloviin lähimpiinsä.

Vastaa Viestiin