21-vuotias brittireissaaja kadonnut Kambodzassa 23.10.

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
incendio
Parranpäristäjä
Viestit: 61
Liittynyt: La Loka 18, 2014 2:22 pm

21-vuotias brittireissaaja kadonnut Kambodzassa 23.10.

Viesti Kirjoittaja incendio » Su Loka 27, 2019 8:45 pm

21-vuotias reppureissaaja katosi viidakkoon Kambodzassa – iso etsintäoperaatio käynnistettiin


Amelia Bambridge nähtiin Koh Rongin saarella viimeksi keskiviikkona.

Julkaistu: 27.10. 3:03

21-vuotias brittiläinen reppureissaaja Amelia Bambridge katosi Kambodzassa tällä viikolla rantajuhlien päätteeksi. Hänet nähtiin edellisen kerran keskiviikkona kolmelta aamuyöllä.

Nyt Koh Rongin saarella on käynnissä suuri etsintäoperaatio, kun poliisi ja vapaaehtoiset yrittävät löytää nuorta opiskelijaa.

Bambridgen äiti sai Nest Beach Club -hostellilta tiedon katoamisesta perjantaina, kun nainen ei kirjautunutkaan ulos hostellista ja hakenut sieltä passiaan niin kuin olisi pitänyt. Hänen laukkunsa, jossa oli puhelin ja pankkikortit, löytyi rannalta, jossa juhlat oli järjestetty.

Police Beach -rannalta on noin 40 minuutin kävelymatka tiheän metsän läpi hostellille.

Nainen oli sopinut lähtevänsä pois saarelta yhdessä ystävänsä kanssa perjantaina.

Independent kertoo, että Bambridgen perhe on matkalla Kambodzaan auttamaan etsinnöissä. Äidin mukaan tytär on tavallisesti hyvin järjestelmällinen, ja siksi hänen katoamisensa tuntuu oudolta.

– En tiedä, mitä ajatella tästä. Poliisi on vahvistanut, että hän on kadonnut, mutta ilmeisesti suurlähetystö on kiinni maanantaihin asti. Mitään kiirettä ei näytä olevan, äiti ihmetteli lehdelle.

Bambridge on ollut matkassa kuukauden, ja hän on matkustanut yksin, kertoo Daily Mail.

Naisen matkatuttava kertoi lehdille, että koko saaren väki on lyöttäytynyt yhteen Amelian löytämiseksi. Hän kertoi, että ihmiset ovat etsineet naista sekä merestä, metsästä että rannoilta.

– Poliisi määräsi kolme tiimiä etsintöihin, joten hekin auttavat. Koko saari etsii häntä nyt. Kaikki etsivät, mies kertoi.

Pipsa Havula
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006287070.html

Kuva
Kadonnut Amelia Bambridge. (Facebook)

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12824
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: 21-vuotias brittireissaaja kadonnut Kambodzassa 23.10.

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Loka 31, 2019 10:44 pm

Kadonneena olleen brittiläisen reppureissaajan ruumis löytyi merestä Kambodzassa

Amelia Bambridgeä, 21, etsittiin useita päiviä ennen ruumiin löytymistä.

Kadonneena olleen brittiläisen Amelia Bambridgen, 21, ruumis löytyi merestä Kambodzassa, kertoo Sky News. Uutiskanava on saanut tiedot Kambodzan poliisilta.

Bambridge katosi ollessaan reppureissulla. Hän oli matkustanut Koh Rongin saarelle, jonne houkuttelevat idylliset rannat ja halpa majoitus.

Naisen perhe oli matkustanut Kambodzaan avustamaan etsinnöissä. Toivo Amelian löytymisestä elossa oli kuitenkin mennyttä jo ennen ruumiin löytymistä.
– Toivon ihmettä, mutta en usko että tulemme näkemään hänet, isä Phil Bambridge kertoi maanantaina Guardianin mukaan.

Hän kertoi Sky Newsille uskovansa, että Amelia on siepattu.
– En usko, että hän on joutunut onnettomuuteen. Jos hän olisi joutunut onnettomuuteen, hänet olisi jo löydetty, Phil Bambridge sanoi.

Amelia nähtiin viimeksi torstaina juhlissa rannalla noin kello 3 aamuyöllä. Häntä on etsitty jo yli viiden päivän ajan. Etsintöihin osallistuu Guardianin mukaan 150 kambodzalaista viranomaista ja seitsemän vapaaehtoista.

The Independent kertoo, että Kambodzan poliisi on kuulustellut ainakin 20 ihmistä nuoren naisen katoamiseen liittyen. Kuulusteluista lehdelle kertoi poliisijohtaja Chuon Narin.
– Kuulustelemme niin montaa ihmistä kuin mahdollista, ja emme ole pidättäneet ketään, Narin sanoi.

Aiemmin kerrottiin, että kuutta ihmistä olisi kuulusteltu. Daily Mailin mukaan heidät olisi pidätetty, mutta Guardianin mukaan oletetaan, että miehiä kuulustellaan silminnäkijöinä pikemminkin kuin epäiltyinä rikoksesta.

Guardianin tietojen mukaan ainakin yksi miehistä olisi työskennellyt hostellissa Koh Rongilla. Independentin mukaan uskotaan, että poliisi olisi kuulustellut baarityöntekijöitä saarella.

Bambridgen reppu löydettiin kiveltä rannasta Police Beachilla, joka on suosittu juhlimispaikka. Repussa oli rahaa ja puhelin. Hänen passinsa löydettiin Bambridgen hostellihuoneesta.

Poliisin mukaan hän latasi kuvia nettiin vielä kello 3.23 aamulla. Tämän jälkeen hänen liikkeistään ei tiedetä.

Kadonneen sisko Georgie Bambridge kertoi Sky Newsille siskon olleen roolimalli.
– Hän ei koskaan juonut liikaa, hänellä oli aina kontrolli, Georgie Bambridge sanoi.

Guardianin mukaan Kambodzan viranomaiset olivat keskittyneet tutkinnassa kalastusveneisiin. Independentin mukaan etsintöjä laajennettiin myöhemmin läheisiin saariin ja pidemmälle mereen.
Iltalehti
31.10.2019 12:14 (muokattu klo 15:15)
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin