Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2152
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/272 ... 2186498ddc

Nyt puhuu Madeleinen murhasta epäillyn Christian B:n entinen tyttöystävä: ”Kateissa on vielä yksi auto, joka voi ratkaista tapauksen”

Tänään klo 21:33

Kolmannessa autossa voisi olla Madeleinen DNA:ta.

ae3efefeb72cb7ca480ba97cc32fd07d3877185463bc84068a00d4415d689581.jpg
ae3efefeb72cb7ca480ba97cc32fd07d3877185463bc84068a00d4415d689581.jpg (42.33 KiB) Katsottu 2964 kertaa
Ex-tyttöystävän mukaan Christian B:llä oli surullinen lapsuus ja hän varttui lastenkodissa. [aop]


Kadonneen brittitytön Madeleine McCannin tapausta selvittävät poliisit kertoivat viime viikolla, että he epäilevät Madeleinen murhasta saksalaista Christian B:tä, 43. Poliisit julkaisivat myös kuvat kahdesta autosta, jotka olivat miehen omistuksessa.

Christian B:llä oli käytössään myös kolmas auto, jolla hän ajeli Madeleinen katoamisen aikoihin, kertoo miehen brittiläinen ex-tyttöystävä The Mirrorille.

Se oli keltainen, lommoinen Volkswagenin farmariauto. Sillä Christien B. alkoi ajella vuoden 2005 puolenvälin tienoissa, kaksi vuotta ennen Madeleinen katoamista.

Kuva
Tämä Jaguar oli ex-tyttöystävän mukaan Christien B:n silmäterä ja hän ajoi sitä aina varovasti. [zumawire/MVPhotos]

Kuva
Sekä Jaguar että tämä asuntoauto ovat nyt Saksassa poliisin rikoslaboratorion tutkittavina. [zumawire/MVPhotos]

Poliisi ei ehkä tiennyt autosta

Christian B:llä oli ex-tyttöystävän mukaan myös Jaguar, mutta hän ei ollut vielä siinä vaiheessa hankkinut poliisin jakamista kuvista tuttua asuntoautoa.

Saksan poliisin mukaan heillä ei ole tässä vaiheessa tarpeeksi todisteita nostaakseen syytteen Christian B:tä vastaan Madeleinen murhasta. Siksi poliisit haluavat lisää vihjeitä. Mies istuu toki jo valmiiksi vankilassa muista rikoksista.

Ex-tyttöystävä kertoo, että Portugalin poliisi kuulusteli häntäkin aikoinaan Christian B:n autoista, mutta hän ei muista mainitsiko hän farmari-Volkkarista. Tällä hetkellä 45-vuotias brittinainen on kuitenkin auttanut poliisia kaikin mahdollisin keinoin.

Kuva
Talo, jossa Christien B. asui oli vain muutaman kilometrin päässä Madeleinen katoamispaikasta. [epa/AOP]

Seurusteli noin vuoden

Ex-tyttöystävä kertoo seurustelleensa Christien B:n kanssa noin vuoden, vuosien 2004 ja 2005 aikana. He tutustuivat, kun kumpikin työskenteli samassa baarissa Algarvessa.

He eivät asuneet yhdessä, mutta ex-tyttöystävä kertoo viettäneensä usein öitä Christien B:n asunnolla.

– Talo oli aina siistissä kunnossa, siinä oli yksi makuuhuone, hän kertoo.

– Kavereitteni kanssa epäilimme, että hän tekee murtokeikkoja alueen asuntoihin tai hotelleihin. Hän toi usein kotiin kalliita tavaroita, kameroita, tietokoneita. En kysynyt häneltä, mistä ne ovat peräisin, mutta hänellä vaikutti aina olevan rahaa.

Varttui lastenkodissa

Christien B. oli saapunut Portugaliin saksalaisen tytön kanssa.

– Hän kertoi minulle, että he olivat kasvaneet samassa lastenkodissa. Tyttö kuitenkin jätti Christian B:n jonkun toisen vuoksi. Hän sanoi minulle tappavansa tytön, jos joskus tapaa hänet.

Brittinaisen ja Christian B:n suhde päättyi, kun mies oli kerran murtautunut ikkunasta hänen asuntoonsa ja piiloutunut sängyn alle. Kun nainen oli tullut kotiin, Christien B. oli hakannut hänet pahanpäiväisesti.

Syynä oli mustasukkaisuus, koska Christien B. oli nähnyt, kun nainen oli halannut viattomasti miespuolista ystäväänsä.

Kuva
Tutkimuksen alkuvaiheessa Portugalin poliisi epäili Madeleinen katoamisesta hänen vanhempiaan Gerry ja Kate McCanniä. [aop]

Yhden kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

MissJustice
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: To Touko 16, 2019 6:33 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissJustice »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/96b ... KGOzVatPHE

Syyttäjillä on konkreettisia todisteita Madeleine McCannin kuolemasta – eivät näytä niitä edes vanhemmille

Tänään klo 8:19

Kesä 2020 on tuomassa varmuuden 13 vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin kohtalosta.
Madeleine McCannin epäillään kuolleen. Saksan poliisi epäilee tekijäksi miestä, jolla on useampi tuomio seksuaalirikoksista.
Brittiläisen Sky News -kanavan mukaan saksalaissyyttäjillä on konkreettista todistusaineistoa siitä, että Madeleine McCann on kuollut. Aineistosta on tietojen mukaan kerrottu Madeleinen vanhemmille, mutta heillekään ei paljasteta yksityiskohtia, koska sen pelätään haittaavan käynnissä olevaa tutkimusta.

– Tunnen sympatiaa vanhempia kohtaan, mutta jos paljastamme enemmän yksityiskohtia, voisi se vaarantaa rikostutkimuksen. Meillä on konkreettinen todiste siitä, että epäilty on tappanut Madeleinen eli tämä tarkoittaa, että hän on menehtynyt, saksalaissyyttäjä Hans Christian Wolters sanoi Daily Mail -lehdelle.

Saksa liittyy McCannin Portugalissa tapahtuneeseen katoamiseen siten, että pääepäilyksi nimetty pedofiili Christian Brückner viruu parhaillaan kieliläisvankilassa. Epäilty ei ole suostunut auttamaan poliisia tutkimuksessa.

McCann katosi Praia da Luzissa lomahuoneistosta toukokuun alussa 2007. 13 vuoden piina on jättänyt jälkensä vanhempiin, jotka eivät ole koskaan menettäneet toivoaan löytää tyttärensä elossa.

– Luonnollisesti ymmärrämme, että heille on todella rankkaa kuulla, että oletamme Madeleinen olevan kuollut. Mutta emme voi kertoa syytä. On tärkeämpää, että onnistumme ja saamme syyllisen kiinni kuin se, että paljastamme kaikki kortit, Wolters selitti.

Poliisi on viime aikoina keskittänyt voimansa Brücknerin vuokraaman talon läheisyydessä olevien kaivojen tutkimiseen.

– Tämä on murhatutkimus – ei kadonneen ihmisen etsintä. Olemme olleet varsin selkeitä asiasta, ja meillä on siihen todisteet, Wolters päätti.

asdaski
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja asdaski »

Hmm. Jos epäilty on ottanut kuvia ja videoita ennenkin rikostensa yhteydessä, niin olisikohan häneltä löytynyt kuvia Madeleinesta katoamisen jälkeen? Toivon olevani väärässä tästä. :?

Jaguaari
Rico Tubbs
Viestit: 1245
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

Tällaisissa tapauksissa kiduttaminen lailliseksi.

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2152
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006544922.html

Spiegel: Saksan poliisi teki karkean virheen Madeleine McCannin murhasta epäillyn tutkinnassa – miehen matkailuautosta kerrotaan löytyneen myöhemmin pikkulasten uimapukuja

Kuva
Christian Brückner on yhdistetty Madeleinen katoamispaikkaan Portugalissa.
Kuva: AFP / Lehtikuva, Carlos Costa / AFP / Lehtikuva


Vankilassa istuva Christian Brückner on anonut pääsyä ehdonalaiseen.

Saksalainen Spiegel-lehti on paljastanut paikallisen poliisin karkean virheen Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin tapauksen tutkinnassa saksalaista murhaepäiltyä kohtaan.

Spiegel TV:n tuore ohjelma kertoo myös uusia hyytäviä tietoja tutkinnasta, jossa miehen hallusta löytyi myöhemmin lapsipornoa ja pikkutyttöjen uimapukuja. Poliisi ei ole vahvistanut tietoja.

Spiegelin mukaan Saksan keskusrikospoliisi pyysi Braunschweigin poliisilta virka-apua vuonna 2013, kun Madeleinen tapauksesta oli esitetty rikosohjelma Saksassa, ja poliisi oli saanut vinkin epäillystä. Kyseessä oli tuolloin Braunschweigissa asunut Christian Brückner, joka oli poliisille ennalta tuttu lapsiin kohdistuneesta ahdistelusta.

Spiegelin haltuunsa saamista asiakirjoista käy ilmi, että paikallispoliisin virkailija lähetti Brücknerille kutsun saapua poliisilaitokselle kuultavaksi. Kirjeessä luki sanat: ”Katoamistapaus Madeleine McCann, tapahtumapaikka Portugali, henkilö Christian Brückner tarkistettavaksi.

Näin epäilty sai pian hänestä tehdyn ilmiannon jälkeen tietää, että poliisi on hänen perässään. Mikäli Brücknerillä oli tapauksen suhteen jotain salattavaa, hän saattoi tuhota todisteita ennen kuultavaksi saapumista.

– Tuollaista ei olisi saanut koskaan tapahtua. Kyseessä ei ole normaali menettely näin arkaluonteisessa tapauksessa, kommentoi poliisilähde Spiegelille.

Brückner yhdistettiin vasta myöhemmin Madeleinen katoamispaikkaan Portugalissa, jossa hän asui aiemmin kymmenen vuoden ajan. Rikosteknisiä todisteita häntä vastaan ei ole, mutta poliisi on vedonnut yleisöön lisävihjeiden saamiseksi. Saksan poliisi olettaa Madeleinen kuolleen, minkä vuoksi kyseessä on murhatutkinta. Britanniassa tyttöä pidetään vielä virallisesti kadonneena.

Kuva
Madeleine McCannia muisteltiin Britanniassa Liverpoolissa järjestetyssä tilaisuudessa viisi vuotta katoamisen jälkeen.
Kuva: Mercury Press / Zuma


Spiegel TV:n haastatteleman entisen ystävän mukaan Brückner oli kertonut poliisin lähettämästä kutsusta myös lähipiirilleen.

– Nyt minä olen muka tappanut Maddien, kun olin Portugalissa, ystävä kertoi Brücknerin sanoneen.

Brückner vaikutti ex-ystävän mukaan lievästi järkyttyneeltä, mutta ei paniikinomaisesti. Hän oli myös kuitannut, että hänellä ei ollut mitään tekemistä Madeleinen tapauksen kanssa, ja asia oli ystävän mukaan jäänyt siihen.

Saksalaismedian mukaan Brückner olisi myös poliisille kiistänyt osallisuutensa Madeleinen tapaukseen.

Saksan poliisi pitää Brückneriä kuitenkin vahvana epäiltyä hänen taustansa vuoksi ja koska hän asui Madeleinen katoamispaikan lähellä. Brückner on tuomittu Portugalissa tapahtuneesta raa’asta 72-vuotiaan naisen raiskauksesta, tosin tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Tällä hetkellä Brückner istuu tuomiota huumeiden kaupustelusta ja lasten ahdistelusta. Kyseisestä tuomiosta Brückner on tehnyt anomuksen pääsystä ehdonalaiseen, koska hän on istunut rangaistuksesta kaksi kolmasosaa.

Spiegel: löytöjä autosta

Brücknerin lähipiirillä Saksassa ei ollut mitään aavistusta miehen taustasta, kun hän piti pientä kioskia kaupungissa Portugalista paluunsa jälkeen. Spiegel TV löysi hänen tuttavapiiristään haastateltavaksi miehen, joka oli ollut Brücknerin illanviettokavereita ennen tämän tuomiota.

Ex-ystävä esitteli Spiegelille myös Brücknerin myöhempää asumusta Magdeburgin lähistöllä. Kyseessä on nykyisin hylätty pieni tila, jossa Brücknerillä oli kirjasto ja videokokoelma. Lapsipornosta ystävällä ei kuitenkaan ollut mitään käsitystä.

Spiegelin haltuunsa saamista asiakirjoista käy kuitenkin ilmi, että paikka on merkittävä tutkinnan kannalta.

Poliisi ratsasi paikan Spiegelin mukaan vuonna 2014 ja teki hyytäviä löytöjä. Pihamaalta löytyi haudattuna Brücknerin koira sekä muovipussi, jossa oli USB-tikkuja ja muistikortteja. Niillä oli yli 8 000 tiedostoa, joukossa lapsipornoa ja eläinpornoa sekä tiedostoja Brückneristä tyydyttämässä itseään.

Miehen tiedostoista löytyi Spiegelin mukaan myös jälki nettikeskustelusta, jossa Brückner oli fantasioinut ”vangitsevansa jotain pientä ja käyttävänsä hyväksi päiväkausia”. Kun keskustelukumppani oli huomauttanut, että sellainen on vaarallista, Brücknerin sanotaan todenneen, että ”todisteet pitää tuhota jälkikäteen”.


Kuva
Christian Brückner asui tässä talossa Portugalissa lähellä Madeleinen katoamispaikkaa.
Kuva: Carlos Costa / AFP / Lehtikuva


Spiegelin mukaan Brückner oli Saksassa käyttänyt myös isoa asuntoautoa asumuksenaan jonkin aikaa. Ajoneuvosta löytyi lehden mukaan useita pikkutyttöjen uimapukuja. Brücknerillä ei itsellään ole lapsia.

Poliisin julkistamissa tiedoissa Brücknerin ajoneuvoista asuntoautoa ei kuitenkaan mainita. Sen sijaan poliisi pyytää vihjeitä miehen käytössä Portugalissa olleesta Volkswagen-pakettiautosta.

Saksan poliisi on korostanut, että se ei voi tutkintasyistä paljastaa kaikkia saamiaan tietoja, joiden perusteella Saksassa on päädytty tutkimaan Madeleinen tapausta murhana.

Jari Alenius
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Koirat... unilelun peseminen.... vanhempien toiminta, yhteistyöhaluttomuus, vastaamattomuus..., vanhempien haastattelut ja FBI-tulkinta niistä.

Ihmetellä täytyy McCannien yhteyksiä.... Vuosi vuoden jälkeen miljoonia Enkuista, brittimedia ja valtatahot soittaa heidän laulujaan ja välillä löydetään joku rikollinen, joka on asunut samalla hotelliseudulla ja on kuin tällaista verkkoa pidettäisiin yllä. Vesiperää epäiltävissä tässäkin ajojahdissa saksalaisen suhteen.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

asdaski
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja asdaski »

Lassie kirjoitti:
Su Kesä 21, 2020 2:05 am
Koirat... unilelun peseminen.... vanhempien toiminta, yhteistyöhaluttomuus, vastaamattomuus..., vanhempien haastattelut ja FBI-tulkinta niistä.

Ihmetellä täytyy McCannien yhteyksiä.... Vuosi vuoden jälkeen miljoonia Enkuista, brittimedia ja valtatahot soittaa heidän laulujaan ja välillä löydetään joku rikollinen, joka on asunut samalla hotelliseudulla ja on kuin tällaista verkkoa pidettäisiin yllä. Vesiperää epäiltävissä tässäkin ajojahdissa saksalaisen suhteen.
Ainoa mikä itselläni mättää McCannien syyllisyydessä on se, että en luota noihin koiratutkimuksiin ja se, että en vain pidä aikajanan puolesta mitenkään mahdollisena, että he olisivat Madeleinen ruumiin onnistuneet piilottamaan ja järjestämään älyttömän kulissin päälle. Mielestäni aikataulussa ei kummankaan vanhemman kohdalla sellaista aukkoa ole, jossa sen olisi ehtinyt tekemään.
Toisaalta mietin, käyttäytyykö kukaan paniikissa järkevästi? Vanhemmilla on erittäin outoa käytöstä, sen myönnän, mutta ainoa mitä en ymmärrä päon tuo unilelun peseminen. Vastaamattomuuttahan on perusteltu sillä, että vanhemmat vittuuntuivat poliisiin, joka tuntui lopettavan lapsen etsinnät samaan aikaan kun alkoi syyttämään vanhempia. Enkä varsinaisesti ihmettele tätä osaa käytöksestä.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Asdaski. Vanhempien kertoma aikajana ei välttämättä pidä paikkaansa. Tämä youtubelinkki kannattaa katsoa, tapauksen käsitteleminen alkaa n. 29 minuutin kohdalta eteenpäin. FBI:ssa työskennellyt Hyatt analysoi sanomiset, viestinnällistä tulkintaa. Vanhempien sanomiset tukevat hänen mukaansa erilaista aikajanaa.

https://www.youtube.com/watch?v=uS6ucYudNAo
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

pilipali
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 3:25 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja pilipali »

Poliisin ilmoittama todiste tässä uusimmassa on aihetodiste eli pedofiili joka on majaillut samalla alueella samaan aikaan ( ehkä, ihan täyttä varmuutta miehen olinpaikasta tuona Madelinen katoamisyönä ei ole. mies saattoi olla muuallakin. Heillä ei siis ole mitään konkreettista esittää väitteensä tueksi. Ei valokuvia, kirjeitä, esineitä, ei mitään. Nyt on hiljaisuus ollut asian suhteen joten ilmeisesti jää unholaan Madeleinen osalta tämäkin epäilty.

MikaK
Harjunpää
Viestit: 294
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MikaK »

Miksi vanhemmilla ei olisi ollut aikajanassa aikaa piilottaa ruumista? Kuka perheen ulkopuolinen näki Maddyn viimeksi? Tyttö saattoi kuolla paljonkin ennen illallista. Aikaa toimiin oli. Ja suunnitteluun. Ruumis oli esim. pakastimessa. Gerry tarkastuskäynnillä saattoi siirtää jonnekin alkuillasta jo ennen "kaappausta". Gerry kävi yksityiskoneella Englannissa tapauksen jälkeen. Vaikka laukussaan toi Englantiin. Eläinkrematorioon tuotiin pari päivää katoamisen jälkeen kuollut "koira" poltettavaksi. Oliko se Maddy? Pariskunta puhui brittiaksenttia. Oliko se ruokaseurueeseen kuulunut tuttavapariskunta jolle he uskoituivat? Joka osaltaan johti tutkijoita harhaan? Vanhempien tarinat muuttuivat. He hankaloittivat tutkimuksia minkä pystyivät. Puristivat pehmolelua kun olisi pitäny olla etsimässä. Eivät vastanneet kysymyksiin. Eivät valheenpaljastuskokeeseen. Ei rekonstruktioon. Normaali vanhempi tekisi kaikkensa auttaakseen löytämään lapsensa. Psykologit kiinnittivät huomiota kun Kate koko ajan puhui "she was taken away from us" eikä "she was kidnapped". Vahinkokuolema siis. Tyttö vaikka vanhempien laiminlyödessä valvonnan söi matkatavaroista isän lääkkeet ja löytyi elottomana. Oksensi pehmoleluun joka oli pestävä. Se olisi ollut kuolinisku vanhempien hohdokkaille urille jos tämä olisi tullut julki.

asdaski
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja asdaski »

Kuka ulkopuolinen näki tytön viimeksi.
- Päivällä lapset oli viety vanhempien tennistunnin ajaksi lastenkerhoon. Ellei paikka ole ollut jotenkin valtava, niin varmasti lastenhoitaja muistaisi, erityisesti lapsista, jotka ovat kerhossa olleet ennekin, että joku heistä ei nyt ollutkaan paikalla. Perhe on viettänyt aikaa altaalla ja aamulla ravintolassa. Ravintolasta ei ole kuulunut epäilyksiä, että lapsia olisi ollut mukana vain kaksi. Tapaus oli lisäksi kaikkien tiedossa samoin tein alueella, joten olisi outoa, jos sillon kukaan ei olisi jo sanonut, että hups, luulin perheessä olevan vain kaksi lasta.
- tietysti tämä jättää muutaman tunnin aukon. Jatketaan spekulointia
Tässä ajassa, Madeleine on kuollut, ja ruumis pitää hävittää. Kidnappaus pitää lavastaa. Ja jollei tämä ole suunniteltu jo etukäteen niin, se pitää myös suunnitella tässä ajassa hyvin. Tämä pitää tehdä hiljaa ja myös varmistan, ettå kaksoset ovat poissa tieltä eivätkä hölpötä vahingossa juttua eteenpäin.
Minne ruumis piilotettiin? Asunto pengottiin huolellisesti, ja yksi seurueen jäsen käväisi morjenstamassa välissä, joten ainakin kate oli paikalla. Ellei sitten oleteta, että kaikki 9 hlöä osaavat pitää turpansa kiinni henkirikoksen mahdollisuudesta(mitä on vähän vaikea uskoa, nyt on kuitenkin kyseessä keski-ikäistyvä lääkäriporukka, ei mitään kovan luokan jengiläisiä). Vaikken koirien löydöksiin luotakaan, niin koirat eivät merkanneet pakastinta. Ruumis tuollaisessa paikassa mätänee nopeasti.
Ja tämä krematorio. Jos nyt oletetaan, että krematorioon tuotiin Madeleine, niin ruumis olisi ollut joko kalikka tai vahvasti mädältä haiseva tuossa vaiheessa. Toki tämä on mahdollinen, mutta mielestäni tämä vaatisi kovemmat todisteet. Krematorion käyttö ei ole ilmaista. Tämä on varmasti maksettu kortilla tai käteisellä. Bittejä tuolla on lomilla ja asunnoilla melko paljonkin, joten ei se koira mitenkään mahdoton ole. Mielestäni ainakin lasta todennäköisempi. Kiinnijäämisriskin puolesta olisi myös täyttä typeryyttä viedä uuteen krematorioon, jonka tarkkuudesta et voi mennä takuuseen ja otat ison paljastumisriskin ja hankit pari varmaa silminnäkijää kun voisit vuokrata vain veneen ja upottaa ruumiin painojen kanssa.

Koska tämä gerryn matka tapahtui? Yksityiskoneellakin käsittääkseni tarkistetaan (varsinkin vuokrattavissa, omaa heillä ei sentään ollut) hieman tavaroita. Pakasteiden ikävä piirre on, että ne sulavat, ja iso matkalaukku saattaisi herättää kiinnostusta. Tosin jälleen kerran helvetistä helpompiakin tapoja hävittää ruumis olisi olemassa.

Mitäs vielä? En nyt sano, että Madeleinen vanhemmat ovat varmasti syyttömiä, ja pidän heidän käytöstään erittäin epäilyttävänä, mutta jollei nyt jotain oikeaa dna-näyttöä tai vahvoja todisteita Madeleinen katoamisesta kauan ennen aikajanaa ole, niin kallistun enemmän ulkopuoliseen tekijään.

MikaK
Harjunpää
Viestit: 294
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MikaK »

asdaski kirjoitti:
Su Kesä 28, 2020 2:12 am
Tässä ajassa, Madeleine on kuollut, ja ruumis pitää hävittää. Kidnappaus pitää lavastaa. Ja jollei tämä ole suunniteltu jo etukäteen niin, se pitää myös suunnitella tässä ajassa hyvin. Tämä pitää tehdä hiljaa ja myös varmistan, ettå kaksoset ovat poissa tieltä eivätkä hölpötä vahingossa juttua eteenpäin.
Minne ruumis piilotettiin? Asunto pengottiin huolellisesti, ja yksi seurueen jäsen käväisi morjenstamassa välissä, joten ainakin kate oli paikalla. Ellei sitten oleteta, että kaikki 9 hlöä osaavat pitää turpansa kiinni henkirikoksen mahdollisuudesta(mitä on vähän vaikea uskoa, nyt on kuitenkin kyseessä keski-ikäistyvä lääkäriporukka, ei mitään kovan luokan jengiläisiä). Vaikken koirien löydöksiin luotakaan, niin koirat eivät merkanneet pakastinta. Ruumis tuollaisessa paikassa mätänee nopeasti.
Varmaan yksinkertaisin teoria on tämä. Irlantilainen Kellyn perhe näki illalla kujalla kohti rantaa etenevän miehen joka vältti katsekontaktia kantoi pyjama-asuista pikkutyttöä. Herra Kelly näki 4kk myöhemmin Gerry McCannin kantavan lastaan täysin samalla tavalla olkapäätä vasten televisiossa. Tuolloin hän oli varma nähneensä Gerry McCannin eli teoria on että Gerry esim. edellisen tarkastusvuoron aikana kävi hautaamassa tytön jonnekin rantaan tai muuhun piiloon josta se myöhemmin koiran merkkaamalla vuokra-autolla siirrettiin lopulliseen sijoituspaikkaansa. Sohvan takana tyttö oli ollut asunnossa. Koira merkkasi paikan.

Vanhempien kyseenalaista toimintaa kuvastaa se että muut lapset ainakin oli huumattu unilääkkeillä koska he eivät heränneet kun huone vilisi poliiseja ja muuta porukkaa. Tämä olisi normaalisti mahdotonta. Lisäksi Kate tarkkaili koko ajan heidän hengitystään (=ettei vaan tullut heillekin yliannostus). Lisäksi Kate "huomatessaan" katoamisen huuteli baarissa "Maddy on poissa. He ovat vieneet hänet". Vieneet? Mistä hän tämän saattaisi tietää? Ellei hän ollut lavastamassa kaappausta. Normaali vanhempi olisi paniikissa etsinyt lähialuetta sillä oletuksella että tyttö on vaikka lähtenyt unissaan harhailemaan. Olisi varmaan huomattavasti todennäköisempi katoamistapa Portugalissa.

asdaski
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja asdaski »

Unilääkkeillä huumamista ei ole todistettu. Vanhemmat ovat tulleet lomalle reittilennolla. Jos he ovat tuoneet hurjan määrän reseptilääkkeitä brittanniasta Portugaliin loman alussa niin heidän on nämä pitänyt tuoda lentokentän tarkastuksesta läpi. Resepteistä jää jäljet. Jos he ovat saaneet lääkkeet Portugalista, niin siellä he tuskin ovat omaan käyttöön voineet hakea, elleivät ole olleet laillistettuja toimintaan myös siellä. Edelleenkin resepteistä jäisi kiinni.

En pidä mahdottomana lasten nukkumista luonnollisesti. Voisin luulla, (varma en tosin ole) että pienempien lasten on annettukin nukkua, koska on ollut nopeaa tarkistaa, että Madeleine ei ole huoneessa. Minä ja sisarukseni ollaan oltu kaksosten iässä ollut aivan uskomattoman sikeäunisia ilman sen kummempia syitä (minusta on kuvia, kun isäni nostaa minua autosta roikottaen yhdestä jalasta pää alaspäin kun olen nukahtanut autoon, koska hänen mielestään tämä oli hauska juttu) , joten nukkuminen ei ole mielestäni mahdotonta. Lapset ovat kuitenkin pieniä, eikä päiväuniaikoja ole mainittu minun nähdäkseni missään ja heillä on ollut melko pitkä päivä. Madeleinen katoaminen kuitenkin huomattiin jo iltakymmeneltä.

Madeleinea etsittiin myös useiden ihmisten voimin hotellin alueelta ja lähialueilta. Tietysti gerry olisi voinut kantaa Madeleinen rantaan, mutta jos hän on jonkun kanssa jäänyt juttulemaan samana iltana, mikä ainakin osan tästä aikajanasta selittää(tämän keskustelun on todistanut myös silminnäkijä, muistaakseni samasta seurueesta) niin tämän rantaan piilotukseen on jäänyt hyvin vähän aikaa. Alueella on myös paljon vierailijoita ja etsijöitä, ja jos kukaan täällä minfossa on ikinä haistanut mädääntyvää ruumista tai eläimen raatoa missään niin se haju ei ihan helpolla jää huomaamatta:/ Tuolla on tutkittu ensimmäisten päivien aikana paljonkin rantoja ja lähialueita, koska eivät kaikki etsijätkään alkuun kidnappausteoriaan uskoneet. Lisäksi noilla alueilla liikkui muutenkin paljon ihmisiä katoamisen jälkeisinä päivinä.

Avatar
Picaro
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: To Huhti 30, 2020 2:46 pm

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Picaro »

asdaski kirjoitti:
Su Kesä 28, 2020 5:34 pm
Unilääkkeillä huumamista ei ole todistettu. Vanhemmat ovat tulleet lomalle reittilennolla. Jos he ovat tuoneet hurjan määrän reseptilääkkeitä brittanniasta Portugaliin loman alussa niin heidän on nämä pitänyt tuoda lentokentän tarkastuksesta läpi. Resepteistä jää jäljet. Jos he ovat saaneet lääkkeet Portugalista, niin siellä he tuskin ovat omaan käyttöön voineet hakea, elleivät ole olleet laillistettuja toimintaan myös siellä. Edelleenkin resepteistä jäisi kiinni.
Miksi niitä olisi pitänyt tuoda hurja määrä? Ja lentokentän tarkastuksista sen verran että olen satakunta kertaa lennellyt mukana lääkepussi jossa unilääkkeitiä kodeiinia viagraa yms. eikä koskaan ole pyydetty minkäänlaisia reseptejä. Portugali sitäpaitsi on yksi niistä maista joissa voi ostaa lähes mitä tahansa ilman reseptiä suoraan apteekista. Tuskimpa kuitenkaan lääkäreiden on kaupassa tarvinnut käydä. Tunnen muutaman sairaanhoitajan joilla lentopelko ja jotka ottavat aina ennen lentoa pari pamia mennen tullen ja sama juttu jos pitää krapulaa parannella. Aina on hoitohenkilökunnalla pillereitä joka vaivaan.

NancyDreww
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Kesä 27, 2020 12:07 am

Re: Madeleinen tapaus (ketju 4)

Viesti Kirjoittaja NancyDreww »

Vaikka miten yrittäisin käyttää mielikuvitusta niin en vaan saa vanhemmista syyllisiä en sitten mitenkään. Vanhempien käyttäytymisessä en näe mitään epäilyttävää vaan päin vastoin, kahden pienen lapsen äitinä reagoisin varmasti vastaavassa tilanteessa täysin samalla tavalla kun Kate. Kun huomaisin lapseni kadonneen loma-asunnon huoneesta ja huoneen ikkunan sepposen selällään, menisin paniikkiin ja ensimmäinen ja pahin skenaario tulisi heti mieleen, se että kapsi on viety. En pystyisi toimimaan siinä tilanteessa mitenkään järkevästi vaan tiedän että lähtisin paniikissa huutamaan apua ja varmasti hokisin samaa mitä Kate oli hokenut. Omat lapseni nukkuvat ainakin todella sikeästi eivätkä heräisi vastaavassa härdellissäkään, en siis usko että kaksosia oli lääkitty tai huumattu. Itse myös tarkastelen lasteni hengitystä vähän väliä, etenkin stressitilanteissa joten tässäkään en näe mitään epäilyttävää.

Sitten tämä että Kate kieltäytyi vastaamasta poliisien kysymyksiin. Niin olisin kieltäytynyt minäkin!!! Portugalin poliisin toimintahan oli ihan yksi vitsi jo alusta alkaen. Ja sitten kun tutkinta ei etene mihinkään ja oma epätoivo ja hätä vaan kasvaa, niin sitten aletaan vielä epäilemään että itse oletkin syyllinen. Ei minulla ainakaan olisi voimia eikä minkäännäköistä kiinnostusta käydä omaa syyttömyyttäni vakuuttelemaan.

Mielestäni todella erikoinen tämä ajatus että vanhemmat olisivat vahingossa tappaneet lapsensa ja sopineet sitten että lavastavat kidnappauksen ettei kuolema tule julki ja pääsevät näin helpommalla (todella helppoa onkin ollut sen jälkeen). Sitten kykenevät viettämään normaalia iltaa ystävien seurassa ravintolassa, vaikka oma lapsi on juuri pari tuntia sitten kuollut vahingossa. Ystävät eivät huomaa heidän käytöksessään tai tunnetilassaan mitään outoa (tai sitten koko porukka on mukana samassa juonessa). Mahdollista olisi että toinen vanhemmista olisi esimerkiksi psykopaatti joka kykenisi toimimaan näin tunteettomasti, mutta hyvin epätodennäköistä että vanhemmista molemmat olisivat kykeneviä tällaiseen.

Mediassa ihmeteltiin isän tunnekylmältä vaikuttavaa käytöstä. Itse taas näin siinä miehessä käsinkosketeltavaa tuskaa ja sen, miten kovasti hän pinnisteli pysyäkseen kasassa.

Mitäs muuta epäilyttävää vanhempien käytöksessä olikaan?

Vastaa Viestiin