UFOt, Alienit?

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvoja: Moderaattorit

Dope Boy
Vic Mackey
Viestit: 1925
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Katsokaa youtubesta semmonen minidokkari kun Nimitz Incident. Siinä Yhdydvaltain neljä hävittäjälentäjää kertoo omituisesta tapauksesta vuodelta 2004 ja mikä parasta tapauksesta on videokuvaa! Vaikkakin huonolaatuista mutta kuitenkin.
"If you aim for a king, you better not miss"

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4175
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja ABC »

Luin tänä kesänä Jacques Valléen päiväkirjojen kolmannen osan (neljäskin on jo, sitä en vielä ole lukenut). On kiinnostavaa, miten teininä pidin Valléeta vaikeaselkoisena ja suosikkini oli selväjärkinen Hynek - nyt tämä on kääntynyt siten, että Vallée on mielestäni ongelman luonteen parhaiten tavoittanut tutkija, ja Hynekiä mielestäni vaivasi hieman perinteisen luonnontieteellisen ajattelun luoma kapeus ongelmassa, jossa on vahva kulttuurihistoriallinen ja psykologis-filosofinen ulottuvuus.

3. osassa on paljon kiinnostavaa asiaa. Muistanette, miten Rauni-Leena Luukanen-Kilde aina jaksoi jauhaa disinformaatiosta ufokentällä? No, osoittautuu, että sitä todella levitettiin esimerkiksi tiedustelupalvelun tai armeijan taholta (US, UK, Ranska); syy ei ole selvillä, eikä sitä ehkä koskaan julkistetakaan. Vallée ei suoraan syytä ketään, mutta henkilöiden persoonat eivät jää epäselviksi, kun lukee kirjan tarkasti (myös loppuviitteet).

Kirjasta selviää, että jo pahimman abduktio- ja Area 51 -kohun aikaan Valléella oli käsitys, että suurin osa vouhkaamisesta oli tarkoituksella, rahan ansaitsemisen vuoksi tai muuten, pönkitettyä hypeä, jolla ei ollut todellisuuspohjaa. Abduktiot olivat psykologisesti kiinnostavia, mutta niitä ei tutkittu objektiivisesti, vaan esimerkiksi kuuluisa Budd Hopkins oli taiteilija ilman mitään formaalia koulutusta tieteessä tai edes hypnologiassa. Käy ilmi, että Hopkins oli niin voimakkaasti oman agendansa ajama, että jopa haukkui ja traumatisoi erään potilaansa istunnon aikana. Lisäksi Hopkins oli sotajalalla Whitley Strieberin kanssa, mustamaalaten tätä ikävästi.

Whitley Strieberistä tuli Valléen perheen läheinen tuttava, ja kirjasta välittyy hieman ambivalentti kuva suhteessa häneen. Vallée vaikuttaa kunnioittaneen Strieberin (bisnes)älyä. Hän toteaa kuitenkin suoraan ja kiertelemättä, että Strieberin ensimmäinen ja kuuluisin kirja Communion oli omaksi kokemukseksi naamioitu tieteisromaani. Arvailuksi jää, uskoiko Vallée myöhemmin Strieberin monien erikoisten ja aitojen(?) kokemusten taustalla olleen esim. (lapsuuden) seksuaalinen hyväksikäyttö, kuten monissa abduktiotapauksissa selvästi oli (tämä on selvää kaikille, jotka ovat lukeneet John Mackin kirjan ns. ajatuksen kanssa).

Kuuluisa video alienien ruumiinavauksista, joka aiheutti valtavan kohun jenkeissä ja jota 90-luvulla levitettiin Suomessakin suuren kohun kanssa, osoittautuu kirjassa Hollywood-tuotokseksi. Tekijän nimikin kerrotaan; hän oli tunnettu taidokkaista ja hintavista käytännön piloistaan.
Every ship must sail a world.

Avatar
Dortmunder
Hetty Wainthropp
Viestit: 457
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Dortmunder »

Iltalehti tiedottaa tänään:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4f6 ... d2e225bd1a

Elikkäs:
USA:n laivasto myönsi lopulta ufo-videoiden aitouden

Lentäjät ovat olleet haluttomia keskustelemaan asiasta, koska pelkäävät leimautumista hörhöiksi.
Useita havaintoja useilta vuosilta

Syynä videoiden aitouden vahvistamiselle on laivaston mukaan se, että lentäjäkoulutuksessa olevia kannustetaan raportoimaan tunnistamattomista ilmiöistä ilmassa. Nämä ilmiöt voisivat olla ilma-operaatioille ja lentäjille vaaraksi.

– Useiden vuosien ajan lentäjämme eivät raportoineet näitä kohtaamisia, koska pelkäsivät leimautumista. He pelkäsivät myös termejä ja teorioita siitä, mitä näissä videoissa on tai ei ole, kertoo laivaston tiedottaja Joe Gradisher.

Laivasto kutsuu tällaisia havaintoja tunnistamattomiksi havainnoiksi ilmassa (unidentified aerial phenomena).

Ainoa keino selvittää mitä nämä ilmiöt ovat on Gradisherin mukaan se, että lentäjiä kannustetaan raportoimaan niistä.
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4175
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja ABC »

Eilen oli sitten Area 15:llä "Suuri Ryntäyspäivä" - paikalta tulevassa streamissa esiintyi pari hassua tyyppiä. Sen sijaan tänään Rachelin kaupungin YouTube-lähetyksessä näytti jo olevan ihan kunnon bileet alien-pukuineen kaikkineen. Mikä varmasti oli tarkoituskin. Alien-hype kun on ikävästi laantunut viime vuosina tieteen saavutusten alkaessa jo olla kiinnostavampia, ja kaikki ufoilusta leipänsä ansaitsevat ovat olleet helisemässä.
Every ship must sail a world.

Avatar
MissMallard
Vic Mackey
Viestit: 1941
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Pentagonin ufo-ohjelmasta vastannut tiedustelu-upseeri sanoi CNN:lle: että on mahdollista että Maassa on käynyt avaruusolentoja. Tämä on hänen oma mielipiteensä eli ei edusta mitään valtion näkemystä tms.

Sanotaan nyt näin että ei voi sanoa varmaksi että ufoja on tai että niitä ei ole. Luulisi että nykytekniikka mahdollistaisi korkean ja laadukkaan tason videoissa tai kuvissa missä mahdollinen tunnistamaton ilma-alus esiintyy mutta yllättävän vähän on mitään korkeatasoista materiaalia saatavilla ottaen huomioon tekniikan kehityksen ja kameroiden jne tason. Toisaalta nykytekniikka mahdollistaa myös kaiken väärentämisen ja ylimääräisen lisäilyn kuviin ja videoihin.
Tavallaan olisi ihme jollei avaruudesta löytyisi muutakin elämää ja jopa kehittyneempää kuin omamme. Toisaalta se voisi olla myös alkeellisempaa. Toisaalta on tullut esim. katsottua mönkijöiden materiaalia Marsista ja vaikea kuvitella että siellä tai muilla planeetoilla olisi minkäänlaista suurta älyllistä elämää. Sen verran karu ja eloton on Marssikin. Muilla planeetoilla vastaan kävelevät luonnonlait eli joko äärimmäinen kylmyys tai kuumuus. On tietysti mahdollista että muu älyllinen elämä tulee toisesta galaxista tai sitten on joku "alienien avaruusasema" jossakin avaruuden syvyyksissä. Avaruudesta on niin paljon tutkimatta. Toisaalta lähialueita on tutkittu aika tarkastikkin.

Tosin eihän tämä uskon asia ole; pitäisi vain saada vähän parempaa materiaalia mistä tällaistakin asiaa voidaan analysoida tarkemmin. Pitää muistaa että myös valtiot voivat lähetellä pilvien yläpuolelle ties mitä esinettä, lentäviäkin joista muilla valtioilla ei ole sitten tietoa. On avaruusromua, sääpalloja ja meteoriittien putoamisia. Nämä kaikki voidaan sotkea niin että ne tuntuvat ufo-havainnoilta vaikka niille voisi olla ihan luonnollinen selitys.
Tottakai esim. Youtubessa on videoita joissa on jotakin kummallista, mutta siinä tullaan luotettavuusongelmaan eli mitä videolla todella näkyy ja että onko sitä fiksattu jälkikäteen?

Youtubessa keräsi paljon peukutuksia mielipide että nyt meitä valmistellaan johonkin tulevaan? Eli jotakin tapahtuu pian. No vuosikymmenet on jotakin odotettu: niin "Jeesuksen tulemista" kuin Alienejä.

Avatar
dazu
Perry Mason
Viestit: 3632
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja dazu »

Mä olen nähnyt UFOja kaksi kertaa. Näin 2002 syyskuussa lentävän lautasen Tampereen yläpuolella hyvin matalalla. Kello oli jotain 11-12 päivällä. Oli pilvetön päivä ja aurinko osui idässä olleiden läheisten kerrostalojen ikkunoihin häikäisten minua kaiken aikaa. Jouduin suojaamaan kädellä silmiäni, koska häikäistyin kaiken aikaa. Tilanne jatkui näin ehkä viitisen minuuttia... Sitten huomasin, että häikäisevä kohde liikkui jossain ylhäällä ja, että aurinko ei itseasiassa edes osunut kerrostalojen ikkunoihin. Lentävä kohde oli tajunnan lamauttava, leuat auki loksauttava kiekko, tai lentävä lautanen. Se liikkui kerrostalojen kattojen yläpuolella välillä kallistellen, jolloin sen yläpinta heijasti auringon valoa. Sen yläpinta oli kiiltävä, metallin värinen ja alapinta oli tumman harmaa mattapinta. Kohde oli halkaisijaltaan ehkä 10 metriä. Se teki zikzak liikettä, liikkuen yhteen suuntaan ja sitten jatkuvasti liikkeessä pysyen saattoi palata samaa rataa takaisin päin, tai lähteä suorakulmaisessa käännöksessä viistoon ylös, tai viistoon alas. Se ei ollut hetkeäkään pysähdyksissä, vaan pysyi kaiken aikaa liikkeessä... Se liikkui yhdestä pisteestä toiseen pisteeseen tietyllä nopeudella suoraa lentoa ja teki sitten suorakulmaisen suunnanmuutoksen pysähtymättä, tai hidastamatta vauhtia ja liikkui taas kääntöpisteestä seuraavaan kääntöpisteeseen suoraa lentoa tasaisella nopeudella. Seurasin noin viiden minuutin ajan sen tekevän tällaista zikzak-liikettä. Kohteen nopeus oli liikkumisen ajan kaiken aikaa hyvin suuri, useita satoja kilometrejä tunnissa, tai mahdollisesti jossain 1000km/h paikkeilla. Se teki siis suorakulmaisia käännöksiä tässä nopeudessa. Näytös päättyi siihen, että UFO näytti laskeutuvan kohti metsikköä lähelle mielenterveyskuntoutujien asuntolaa.

Kun olin huomannut kohteen olevan jokin lentävä, oletin ensin, että siellä pyörii joku Cessna, tai vastaava pienkone, tai ehkä helikopteri, enkä kiinnittänyt kohteeseen sen enempää huomiota. Siinä sitten alkoi mieleeni hiipiä outo tunne, kun tajusin, että kohde on lähellä, eikä siitä kuulu lainkaan ääntä ja tässä vaiheessa kiinnitin enemmän huomiota kohteeseen.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1393
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Jos ajattelisi tämän hetken,tämän kohdan,mallinnuksena syvyys,pituus,leveys,aika.ja hetki.Kattelin tuossa dokkarin,missä tiedemiehet ym. löysivät 13 kpl päällekkäisiä "hetkiä"Siihen kun laittaa päälle galaksit,Uudestipurkautumiset,mustat/valkoiset aukot.Voisin jopa pitää mahdottomana ideana ajatusta,jotta täällä yksinollaan :wink: Uskon,että tällä telluksella on meidän kanssa muutakin.Paljonkohan löytyy vesistä?Jopa "pahimmat" skeptikot eivät kykene sanomaan mm.monia historiallisia esineitä,materiaalia,mikä on vieläkin tuntematonta,inkojen astrologian,maya-kansan totaalinen häviäminen,oishan näitä.Oma absoluuttinen miettiminen on koko totuus :D yhet sille
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2549
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Olisi sääli että me olisimme yksin maailmankaikkeudessa. Todennäköisyys sille, ettei älyllistä elämää ole muualla on pieni. Mutta onko kukaan ottanut meihin yhteyttä, onkin eri asia joka jakaa mielipiteitä.

Stephen Hawking varoitti lähettämästä tietoisesti avaruuteen signaaleja tai enempää luotaimia kuin Voyager 1 ja 2. Mahdolliset vierailijat olisivat lähes varmasti vihamielisiä, Hawking oli pähkäillyt.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Avatar
nipsunapsu
Javier Pena
Viestit: 1709
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

No niin! Joko nyt!? Äkkiä Fiskarsin kirvestä hakemaan, niin ei taivu varsi kun joudut mätkimään ET:tä kintuille! :lol:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/48c ... 169b331292
Pentagon lupasi julkistaa uusia ufo-havaintoja - "USA:lla on hallussaan materiaaleja, joita ihminen ei pysty valmistamaan"
Tänään klo 20:03
Jopa presidentti Trump on ylpeillyt sillä, että tietää Roswellista ”erittäin kiinnostavia asioita”.
Pentagon julkisti huhtikuussa kolme ufo-videota.
Ufoja havaitaan koko ajan. Siis tunnistamattomia lentäviä esineitä. Kokonaan toinen asia on, ovatko nämä tunnistamattomat kohteet peräisin maapallon ulkopuolelta.

Yhdysvaltojen laivaston lentäjät kuvasivat muutama vuosi sitten nopeita ja oudolla tavalla fysiikan lakeja uhmaavia kohteita.

Puolustusministeriö Pentagon julkaisi tapauksesta videoita tämän vuoden huhtikuussa. Pentagon myönsi, että ei tiedä mistä oli kyse ja vahvisti, että videot ovat sen lentäjien kuvaamia.

Tuntematonta materiaalia

Pentagonilla on ollut tuorein ufo-ohjelma vuodesta 2007. Sen tehtävänä on ollut tutkia selittämättömiä ilmiöitä ja raportoida niistä säännöllisesti myös poliitikoille, kirjoittaa New York Times.

Ohjelmaa vuoteen 2017 johtanut Luis Elizondo kertoo, että ohjelmalla on hallussaan materiaaleja, jotka ovat tuntematonta alkuperää. Ne ovat peräisin maahan pudonneista ”joistakin”.

Materiaalit, kenties metalliset, ovat sellaisia, että ihminen ei olisi niitä pystynyt tekemään.

Ufo-ohjelman rahoitusta voimakkaasti ajanut entinen Nevadan senaattori Harry Reid sanoo, että näitä materiaaleja pitäisi tutkia.

– Selvittämättömästä lähteestä olevia materiaaleja on sekä hallituksella että yksityisen sektorin toimijoilla, sanoo Reid.

Mitään todisteita ulkopuolisille ja riippumattomille tutkijoille ei tällaisista ”alien-materiaaleista” ole esitetty. Mutta Pentagon on luvannut jatkossa olla entistä avoimempi ja kertoa myös suurelle yleisölle löydöksistään.

Tunnistamattomat lentävät esineet ja ulkoavaruuden olennot kiehtovat monien mieltä. Poikkeus ei ole Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump, joka New York Timesin mukaan kertoi tietävänsä hyvin mielenkiintoisia asioita Roswellin tapahtumista.

Karjatilan omistaja Mac Brazel löysi kesäkuussa 1947 outoa romua tilaltaan Roswellin kaupungin lähellä New Mexicon osavaltiossa. Romu koostui alumiinifoliosta, kuminauhoista ja puusauvoista. Kyseessä oli maahan pudonnut ilmavoimien tiedustelupallo.

Armeija julkaisi kuitenkin tiedotteen, jonka mukaan paikalliselta karjatilalta oli löydetty lentävä lautanen. Armeija korjasi pian tiedotteen ilmoittamalla, että kyse oli säähavaintopallon hylystä.

Salaliittoteoria jäi elämään ja monet uskovat, että Roswellissa säilytetään muukalaisten ruumiita ja avaruusaluksia.

Täysin puhtaat jauhot eivät armeijalla olleet pussissa. Vuonna 1994 kerrottiin, että ilmapallo oli osa salaista Mogul-hanketta, jolla pyrittiin havaitsemaan Neuvostoliiton ydinkokeet.

Pentagon on luvannut kertoa mahdollisista muukalaishavainnoistaan entistä avoimemmin.
PEKKA NUMMINEN
[email protected]
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://oxford.universitypressscholarsh ... 0199653645
🧐

Ördög
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:49 pm
Paikkakunta: Nordsjö

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Ördög »

Tänään on muuten kulunut tismalleen 75 vuotta siitä, kun lentävät lautaset ilmaantuivat taivaalle. Ja yleiseen tietoisuuteen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Arnold
Kenneth Arnold (14. maaliskuuta 1915 Sebaka, Minnesota – 16. tammikuuta 1984 Bellevue, Washington) oli yhdysvaltalainen liikemies ja lentäjä, joka teki vuoden 1947 ufoaallon ensimmäisen ufohavainnon. Arnold näki lentäessään Washingtonin osavaltiossa Mount Rainierin lähellä 24. kesäkuuta iltapäivällä 1947 yhdeksän puolikuuta tai lautasta muistuttavaa esinettä, joiden liike muistutti kuin vedestä sinkoavan lautasen (tai tutummin suomalaisille veteen heitetyn litteän leipäkiven) liikettä. Arnold kertoi lehdille tapauksesta.
75 years ago the first UFO report came from WA. In 2022, UFO mania is still going strong
https://www.thenewstribune.com/outdoors ... 25983.html

Notes on 75 years of flying saucers
https://www.bleedingheartland.com/2022/ ... g-saucers/

We’ve seen UFOs for 75 years – pilots have died chasing them, we are powerless to stop them & need answers, says author
https://www.thesun.co.uk/news/18965673/ ... ys-author/

How the ‘era of the flying saucer’ began 75 years ago – in the skies over the Pacific Northwest

https://www.oregonlive.com/history/2022 ... hwest.html

Ufot tulivat 75 vuotta sitten
(vaatii kirjautumista)
https://www.ts.fi/puheenvuorot/5694056

75 år sedan de flygande tefaten kom till jorden (samoin)
https://www.dn.se/varlden/75-ar-sedan-d ... ll-jorden/
Nie wird so viel gelogen wie nach der Jagd, im Krieg und vor Wahlen. (Otto von Bismarck)

Avatar
sikakoira
James Bond (Sean Connery)
Viestit: 16503
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.zerohedge.com/markets/debat ... -san-diego
Debate Ensues After Mysterious Lights Appear Over San Diego


No niin nynne tulee
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 8468
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja URSA »

San Diegossa jotkut huvitelleet lennättämällä droneja ryhmässä. Ei tuo edes näytä yhdeltä isolta kappaleelta.

Ukrainassa sen sijaan joko alienien kiinnostus on herännyt sodan takia tai ryssillä on erikoisempaa laitteistoa kuin uskoisi sotamenestyksen perusteella. Oudot kakkaiset oliot ovat joka tapauksessa asialla.
SODANKÄYNTI
|6:26
”Näemme niitä kaikkialla”, sanovat tutkijat – Ukrainan taivas on täyttynyt tunnistamattomista ”kosmisista” esineistä ja ”aaveista”

Kiovan taivas vilisee ufoja. Näin ainakin, jos on uskominen Ukrainan tiedeakatemian tutkijaryhmää.

Toki kun otetaan huomioon, että Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa lentokoneilla ja drooneilla on merkittävä rooli, ei havainto ole yllättävä. Virallisesti viranomaiset eivät ufoista puhu, vaan raporteissa käytetään UAP-termiä (eng. Unidentified Aerial Phenomena), jolla viitataan tunnistamattomiin ilmiöihin taivaalla. Käytännössä puhutaan siis arkikielestä tutuista ufoista eli tunnistamattomista lentävistä kohteista.

Kaikkiaan tutkijat ovat havainneet taivaalla kymmenittäin esineitä, joita raportin mukaan ”ei tieteellisesti ole pystytty tunnistamaan luonnollisiksi ilmiöiksi.”

Vielä vertaisarvioimaton tutkimusartikkeli aiheesta on julkaistu ArXiv-esijulkaisupalvelussa (pdf), ja siitä kirjoittaa Live Science.

TUTKIMUSARTIKKELISSA kuvaillaan, kuinka ukrainalaiset astronomit ovat tarkkailleet Kiovan ja sitä ympäröivien kylien taivaalla päiväsaikaan liikkuvia esineitä. Seurantaa on tehty erikoiskalibroinnein viritetyillä kameroilla kahdelta eri sääasemalta käsin. Näistä toinen sijaitsee Kiovassa ja toinen Vynarivkan kylässä noin 120 kilometriä etelään pääkaupungista.

Tutkijat jakoivat raportissaan UAP-havaintonsa kahteen ryhmään: kosmisiin ja aaveisiin. Kosmisilla havainnoilla tarkoitetaan esineitä, jotka ovat kirkkaampia kuin taustalla oleva taivas. Nämä esineet ovat saaneet nimekseen lintujen nimiä, kuten kotka ja haukka. Tutkijoiden mukaan ”kosmisten esineiden” on nähty lentävän yksikseen tai neljän ryhmissä.

”Aaveet” taas ovat tutkijoiden mukaan hyvin tummia esineitä, jotka vaikuttavat usein kuin imevän kaiken valon itseensä. Aaveiden tutkijat arvioivat olevan kolmesta jopa kahteentoista metriä leveitä ja niiden matkavauhti nousee aina 53 000 km/h lukemiin asti.

”Olemme havainneet merkittävän määrän esineitä, joiden luonne ei ole selvä”, tutkijat summaavat löydöksiään.

”Näemme niitä kaikkialla.”

RAPORTISSA EI spekuloida sen enempää tuntemattomien esineiden alkuperää tai sitä, mitä ne todellisuudessa ovat, vaan keskitytään kertomaan, miten havaintoja ja niihin liittyviä laskelmia on tehty.
https://tekniikanmaailma.fi/naemme-niit ... 359f6b-500

Vastaa Viestiin