Selvänäkijät salapoliiseina

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Ailar
Sherlock Holmes
Viestit: 3319
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja Ailar » Ke Heinä 03, 2013 10:39 am

Joskus ärsytti suorastaan, kun luin Sonja Maunosen "selvännäkijäpalstaa". Kyllä siitä oli selvännäköisyydet kaukana. Kuka tahansa pystyy antamaan tuollaisia vastauksia.
Jotkut ihmiset ilmeisen hädissään kirjoittaneet ja apua pyytäneet esim. tähän tyyliin:
Kysymys: Näetkö millainen tulevaisuuteni on, kun työpaikalta on alettu vähentämään väkeä? Entä millainen on poikani/tyttäreni tulevaisuus? Saako hän opiskelu-/työpaikan?
Sonja vastaa: Käy keskustelemassa työvoimatoimistossa ja selvittämässä olisiko heillä tarjota esim. jotain työvoimakoulutusta. Lapsesi asioista en voi kertoa sinulle.
Kaikki Sonjan vastaukset ovat tätä samaa liirumlaarumia. Kuka tahansa voi antaa ohjeita mennä työvoimatoimistoon, sosiaalitoimistoon, avioliittoneuvojalle jne.
Sonjahan on myös ennustanut joillekin julkkiksille aina vuoden vaihtuessa. On näitä hauskaa lukea sitten myöhemmin, kun tietää kuinka asiat ovat todellisuudessa menneet. Yksi parhaista oli aikanaan Tony Halmeelle ennustaminen. :mrgreen:

EuroJR
Sherlock Holmes
Viestit: 3381
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja EuroJR » La Heinä 06, 2013 2:43 am

Sama homma. Jos lähdet pitämään palstaa selvänäkijänä niin ole sitten sitä. Tollasia liirumlaarumeita tyyliin "yrittäkää yhdessä vielä" tai "ota yhteyttä lääkäriin" pystyisi kuka tahansa tavallinen tallaajakin suoltamaan.

Jos lähdetään siitä prinsiipistä että jonkinlaisia kykyjä näillä näkijöillä ylipäänsä olisi, vaikkei sitten 100% osumilla, olisi suotavaa valita tällaisten palstojen millimetritäytteiksi ihan "oikeita" ennustuksia ja näkyjä. Menköön sitten syyteen tai saveen.

Tollainen ylivaroivainen jaksuhalismi aikaansaa ainoastaan myötähäpeää.

Nemesia
Poliisikoira Rex
Viestit: 579
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 5:54 pm

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja Nemesia » Ke Tammi 01, 2014 7:18 pm

Juttelin tänään erään tuttavani kanssa. Istuskelimme kahvilla ja näytin hänelle Alibi-lehdestä kadonneiden tai selvittämättömien henkirikosten kohteeksi joutuneiden henkilöiden kuvia ja kysyin, mitä juuri kyseiselle henkilölle tapahtui. En kertonut nimiä tai katoamis / murhapaikkaa. Seuraavan hän kertoi näkemiensä kuvien perusteella:

Jussi Helasvuo: Esko-niminen henkilö oli tapon sattuessa ehdonalaisessa vapaudessa. Oli mennyt Jussin asuntoon sopimaan erään riidan, jonka aikana tunteet kuumenivat ja tämän seurauksena tappoi Jussin puukottamalla. ''Esko'' oli pidätettynä pitkään, mutta häntä vastaan ei ollut tarpeeksi näyttöä.

Kyllikki Saari: Ojankaivaja V.L tappoi hänet raiskauksen jälkeen.

Piia Ristikankare: Meni väärään autoon. Löytyy Ruovedeltä vedestä.

Aili Sarpio: 3 kansallispukuista tappoivat ja hävittivät. Olivat sopineet yöllisen tapaamisensa. Aili luotti näihin ihmisiin eikä arvannut miten tapaaminen päättyisi. Raha liittyi asiaan.

Raisa Räisänen: Lähti väärien henkilöiden matkaan, 2 henkilöä. Suomalaiset. Kärsi valitettavasti pitkään. Löytyy Lielahdesta vedestä.

Juha Laitinen: Antoi 2:n henkilön sukunimet, jotka liittyvät asiaan. Voin antaa YV:llä.

Antti Hanhivaara: Mustasukkaisuustappo. Oli 'pelaillut' jonkun toisen henkilön tyttöystävän kanssa, tapettiin kostoksi. Piilotettuna jonkun osallisen vajan alle. Osalliset pelkäävät toisiaan, eivätkä siksi puhu.

SuomenColumbo
Alibin satunnaislukija
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 1:04 pm

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja SuomenColumbo » Pe Touko 16, 2014 7:57 am

Kuva

Tämä tapaus on kyllä yksi historian ikävimmistä, koska siihen liittyy alaikäisen tytön raiskausmurha.

1. Raisa lähti näiden ulkomaalaisten matkaan Tampereen keskustasta n. hieman yli keskiyön.

2. Hän ei saanutkaan kyytiä Pirkkalaan, vaan auto ajoi aina Nokialle päin ja auto pysäytettiin metsän reunaan, jolloin sitten kuski aloitti raiskauksen. Mutta kun uhri vastusteli, niin hänet kuristettiin tuossa tilanteessa.

3. Sitten ulkomaalaiset, jotka tekivät henkirikoksen upottivat ruumiin Pyhäjärveen.

Syy siihen sitten miksi KRP ei enää etsi näitä alussa tuskimuslinjoissakin mainittuja ulkomaalaisia miehiä, johtuu tiettävästi siitä, että tämä auto kuului eräälle kansainväliselle diplomaatille. Tekijätkin liittyvät jollain tavalla diplomaattipiireihin. Joka tekee koko tapauksesta erittäin vaikean ja yleensä tämänlaiset henkirikokset eivät koskaan selviä.

Vielä mainittakoon, että juuri tuona 16.10.1999 päivänä Tampereella kokoontui EU-maiden eliittiä suljettujen ovien takana ja herrat lähtivät kokouksesta iltapäivällä. Mutta osa heistä jäi varmasti vielä Tampereen yöelämään ja uskoisin, että nämä surmaajat myös olivat osa tätä diplomaattista porukkaa, joka Tampereella kokoontui.

Minä kyllä uskon siihen, että Raisan ruumis tai sen DNA:ta löytyy edelleen pyhäjärvestä jos vaan osataan oikeasta paikasta mennä etsimään. Ruumis on kuitenkin sen verran ollut vedessä, että se on maatunut jo paljon näiden vuosien aikana. Mutta enemmänkin murhatutkimusten kannalta, olisi paljon tärkeämpää tavoittaa nuo ulkomaalaiset henkilöt ja tämä kyseinen auto, jonka kyydissä uhri oli. Sillä sieltä mahdollisesti löytyisi nuo DNA:t, jotka paljastaisivat lopulta, että Raisa Räisänen on matkustanut kyseisen auton kyydissä.

Mutta pahasti kyllä näyttää siltä, että surmaajien/raiskaajien diplomaattinen koskemattomuus estää tämän henkirikoksen selviämisen.

Gepardi
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Su Heinä 22, 2012 9:58 pm

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja Gepardi » Ma Kesä 12, 2017 6:54 am

Hei!

Voisiko joku nähdä kuvista mitä Jari Pesoselle ja Niku Patroselle tapahtui?
Kyllä niitä töitä pian tekis,ajatukset ne on kun ajan vie.

Ghost hunting
Columbo
Viestit: 2323
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Ma Elo 28, 2017 9:43 am

Millä kriteereillä virkavalta valitsee selvänäkijät, annettuun tehtävään? Koska mielestäni, politisoitunut ja/tai jostain aiemmassa tehtävässä ryvettynyt selvänäkijä on yhtä kuin.....
Kas, täällä on muitakin rikospaikkabongaajia, kuten minäkin. Muistamme vain, ettemme löpise liikaa, ainakaan mitään nimiä.

tattooed fucker
Philip Marlowe
Viestit: 1189
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker » Ma Elo 28, 2017 1:01 pm

Vissiin "parhaalla" lehti ilmotuksella.Tuota oon itekkin miettinyt,millä nämä kehittelee näitä selvän näkijöitä.Kyllä uskon ihmisen intuititioon hyvinkin vahvasti,mutta esimerkiksi jotenkin kusee mm. nämä jenkkilästä tulevat meediot. :roll: Voisimpa lotota,jos paikalla olisi oikeasti asiasta tietävä,herkkyys tuonne toiselle puolelle,ne ei mene televisioon.Toisaalta eihän siinä menetä mitään,ja samalla saa kyseinen lukija mainetta ja mammonaa.Vähän offiatopikkia,tuossa pidin kaverin valokuvaa pitkään kädessä,en ollut kuullut juurikaan mitään liian pitkään aikaan.Sen tiesin,että menneisyys on aikas värikästä,semmosta sattuu ite kenellekkin.Meniköhän vajaa puolisen tuntia,oksensin ja alkoi armoton päänsärky ja kohta soi luuri monttu bileisiin.oli laittanut ittesä köyden jatkoks.Semmosta.yhet sille.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Ghost hunting
Columbo
Viestit: 2323
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Selvänäkijät salapoliiseina

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Ma Elo 28, 2017 3:18 pm

Siis se on todellakin kusettamista mitä jenkkiläiset tekee, paranormaali, rajatieto alueella, se on väärin alaa kohtaan. Suomessa on kyllä meedio-osaajia joita arvostan, mutta he eivät pidä mitään blogeja tai hirveästi mitään meteliä.

Vastaa Viestiin