Mitä kaikkea meiltä salataan?

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Roma123
Parranpäristäjä
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja Roma123 » Ke Elo 15, 2018 1:28 am

Jos maapallo olisi tennispallon kokoinen ja sijaitsisi vaikka keskellä Helsinkiä, mitä kaikkea olisikaan esim. lapissa? Tämä on siis vain ajatus mittakaavan muodossa. Järkikin sen jo sanoo, että meidän tennispallolta on täysin mahdotonta nähdä Jyväskylässä oleville, koripallon kokoisille planeetoille, joiden edessä on miljardeja tennispallon kokoisia planeettoja ja ehkä isompiakin.

Ihmistä on aina kiehtonut maapallon ulkopuolinen elämä. Sitä varmasti on. Me ihmiset saatamme itsekin olla peräisin avaruudesta. On vaikka minkälaista teoriaa ja esitelmää siitä mitä me olemme ja mistä me olemme. Osa väittää meidän olevan Afrikasta ja meidän olevan evoluution tuotetta. Joidenkin uskomusten mukaan meidät on luotu.

Ajatellaan ihmisen olevan noin 500 000 vuotta vanha olento. Miksi meidän teknologia on saavuttanut aivan älyttömän harppauksen vasta viimeisen 100-vuoden aikana? Olisiko se edes mahdollista evoluution kannalta ajateltuna? Tiede ei ole vieläkään pystynyt selittämään outoja asioita, joita on tehty jo tuhansia vuosia sitten. Näihin lukeutuu Stoneheng, Nazgan, Pyramidit jne. Tutkijat eivät ole vieläkään löytäneet myöskään sitä fossiilia, joka selittäisi monta ihmisen evoluutioon liittyvää asiaa. Tätä fossiilia kutsutaan Puuttuvaksi palaseksi.

Sen sijaan on vuonna 1561 Nurnbergissä maalattu teos, joka esittää taivaalla olevia valoilmiöitä ja suoranaisia muotoja selvästi rakennetuissa kohteissa. Nykyaikaisella teknologialla Pyramidien valmistaminen veisi aikansa ja se sitoisi melkoisen määrän henkilöstöä. Siihen aikaan kun Pyramidit on tehty, ei ollut hydrauliikkaa, sähköä eikä mitään muutakaan, pelkästään ihmisiä ja heidän lihaksensa. Käsittääkseni Pyramidien, kuten myös Stonehengen kivimateriaali on tuotu muualta. Millä on tuotu tonnien painoiset kivenmurikat?

Monet liikenne- ja sotilaslentäjät, astronautit ja aivan tavallisetkin ihmiset ovat kertoneet havainnoistaan. Yksi tällainen henkilö on Tarmo Tukeva -sotilaslentäjä. Hän esiintyy seuraavalla videolla heti alussa: https://www.youtube.com/watch?v=2BW7L8VmpFo

On tietysti ihmisiä, jotka erinäisistä syistä haluavat valehdella. Jotkut heistä kaipaavat julkisuutta ja osalla on muuten vain tylsää elämässään. Mielenterveysongelmat ovat oma lukunsa. Minä olen omasta mielestäni henkisesti terve, eikä minulla ole mitään syytä valehdella.

Elettiin alkutalvea vuonna 2004. Olimme keskisuomalaisen metsälammen rannalle rakennetussa kesämökissä viettämässä viikonloppua. Nautimme aivan tavalliseen tapaan elämästä. Saunoimme, grillasimme makkaraa ja otimme tietysti alkoholia. Pelasimme korttia ja kävimme välillä kuistilla, kun joku halusi tupakoida.

Meitä oli 3 hlöä minun lisäkseni todistamassa näkyä, kun UFO ilmestyi. Se oli juuri samanlainen lautanen kuin se populaarikulttuurissa usein kuvaillaan. Se jätti jälkeensä vihreää usvaa, joka loisti taivaalla vielä tuntienkin jälkeen. UFO vieraili tuon metsälammen yllä noin 2-3 minuuttia ja katosi taivalle.

XiphiasGladius
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Su Elo 25, 2019 5:57 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja XiphiasGladius » La Loka 26, 2019 11:05 am

Muuhun kantaa ottamatta, mittakaavasi hieman heittää. Joskus kun laskeskeltiin koulussa mittakaavassa, jossa maapallo oli golfpallon kokoinen: kuu oli n. 1.5m päässä, aurinko 500m päässä, Voyager 1 luotain meni 70km päässä ja lähin tähti (Proxima Centauri) oli yli 100 000km päässä.

Avatar
Dortmunder
Sammakkoprofessori
Viestit: 445
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja Dortmunder » Pe Joulu 20, 2019 8:33 pm

Oikeastaan parempi kysymys olisikin: onko mitään mitä meiltä ei salata?

Tämäkin on yksi sellainen asia joka on pimennetty täysin mediassa:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Liskoihmiset

Totuus on tuolla ulkona. Varokaa liskomiestä!
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

reinoo
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 1:21 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja reinoo » Su Joulu 22, 2019 12:36 am

James Watson ja Francis Crickin mukaan ihmisen dna:ta on muokattu. ois mukava tietää et miltä planeetalta nämä muokkaajat on.

tattooed fucker
Philip Marlowe
Viestit: 1188
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker » La Tammi 04, 2020 4:58 am

Maapallon syntyminen,ihmisen evoluutio,tekoäly,muinaiset rakennelmat,kuninkaiden laaksosta lähtien,mayojen sivilisaation yht äkkinäinen häviäimen,Inkojen tähti-tiede,Avaruudesta saturnuksen renkaat,toinen,tai useampi ei ihmis-rotu telluksella,kaikki äälylaitteet Siristä lähtien,eduskunta ja viinavero.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Ti Tammi 07, 2020 7:53 pm

Eihän se ongelma ole se että jotain salattaisiin, vaan se että suurimmalta osin ihmiskunta on narsistisessa mielessään uniikkeja universumin kunkkuja ja tähdet vain himmeitä valoja taivaalla. Tajuaahan sen nyt tyhmempikin, jolla on edes ne alkeelliset pohjatiedot meille näkyvän maailmankaikkeuden koosta, ettei sillä aurinkokuntien ja kaikkien galaksien aurinkokuntamäärällä jotka meille noina tuikkuina näkyy ole edes pienintäkään epäselvyyttä siitä, että muuallakin on älyllistä elämää. Sellaisen väittäminen, ettei olisi, on suorastaan naurettavaa. Se taas, että eksyykö sitä älyllistä elämää muualta tutkimaan tätä meidän vajaaälyistä elämää onkin toinen juttu, kas kun välimatkat vaatii melko suunnatonta nopeutta matkan tekoon. Meillä kun vielä tiedemeihet on päättäneet ettei valonnopeutta voi ylittää, onkin silloin usein melko helppoa väittää ettei muualla ole älyllistä elämää ja sitä ei tänne meidän Tellus-nimiselle kusiaispesälle eksy....
Tiedeyhteisöt on vain unohtanut historiansa, äänennopeuskin oli aikoinaan mahdoton ylittää, englannissa jopa povattii joidenkin tiedemiesten toimesta kauheea kuolemaa veturinkuljettajalle, jos sen höyryhirviön nopeus kiskoilla ylittää muistaakseni yli 70/kmh nopeuden. Valonnopeus eli 299 792 458 m/s on vain suure, jolla kerrotaan nopeutta, ei mitään muuta ja kuten aiemmin mainitisin tuosta narsistisesta luulosta siihen että ollaan niitä universumin kunkkuja ja sen vuoksi ainoita joilla on älyä teknologiseen kehitykseen, tätä houretta pidetään edelleenkin faktana, ettei nopeutta X voi ylittää. Kyllä voi, vaikka mr. Einsteinin kannattajakunta toista väittääkin, sillä kyseessä on kuitenkin vain teoria...varsinkin kun todellisuudessa kyseinen herra epäonnistui sen teoriansa kanssa lukemattomia kertoja, kunnes sai sen sitten vihdoin onnistumaan ja päätti, että massallinen kappale ei voi ylittää valonnopeutta, koska se vaatisi rajattoman määrän energiaa...Alpertti unohti tukka pystyssä houriessaan sen faktan, että massan määrä, energia ja nopeus, ne on edelleenkin vain suureita, se että meillä ei ollut silloin, eikä ole vieläkään tekniikkaa moisiin nopeuksiin, ei tarkoita sitä, että energiaa tarvitsisi olla rajattomasti. Ja itseasiassa: Hiukkaskiihtytinkokeessa Gerinistä 730km päähän Gran Sassoon lähetetyt neutriinot olivat perillä parikymmentä metriä, täsä kohtaa tarkemmin 60 nanosekunttia, valoa nopeammin. Marginaalista, tottakai, mutta se siitä nopeudesta ja energian tarpeesta, kas kun neutrinollakin on kuitenkin massa, minimaalinen sellainen, mutta massa kuitenkin. :wink:
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Piippo
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 11:32 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja Piippo » Pe Heinä 24, 2020 5:06 pm

Verorahojen käyttökohteet.

appi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 51
Liittynyt: Pe Heinä 24, 2020 11:27 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja appi » Ma Heinä 27, 2020 1:40 pm

Pyöreähkö vedenpinta on vielä näkemättä.
Maa kun on kuulemma pallo, tieremiesten mukaan, ja n.70 % siitä on vettä, mikä siis tarkoittaa että pyörehköä vedenpintaa on olemassa.
Kukaan ei oo vaan nähny tollasta, kaikki kai kuitenkin uskoo asian näin olevan.
Venäläiset tieremiehet jossain dokkarissa väitti, ettei ne osaa sanoa minkämuotoinen Maa on, amatöörit, lol.

Joskus tuli oikein mietittyä näitä, Aurinkokin kuulemma liikkuu jotain 720 000 kilsaa tunnissa, aika vaikeeta varmaan saada Maa tuohon liikkeeseen jotenkin mukaan. Maan kiertorata on kuulemma ellipsinen Auringon suhteen, ja tällä radalla "päädyissä" on kuulemma 5 miljoonan kilsan heitto ja mikä se olikaan Maan ympäryysmitta, ja siltikin samalla Maa "putoaa" Aurinkoa kohti. Okei, hämmästyttävää.

Vastaa Viestiin