Mitä kaikkea meiltä salataan?

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Roma123
Parranpäristäjä
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Elo 14, 2018 12:13 am

Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja Roma123 » Ke Elo 15, 2018 1:28 am

Jos maapallo olisi tennispallon kokoinen ja sijaitsisi vaikka keskellä Helsinkiä, mitä kaikkea olisikaan esim. lapissa? Tämä on siis vain ajatus mittakaavan muodossa. Järkikin sen jo sanoo, että meidän tennispallolta on täysin mahdotonta nähdä Jyväskylässä oleville, koripallon kokoisille planeetoille, joiden edessä on miljardeja tennispallon kokoisia planeettoja ja ehkä isompiakin.

Ihmistä on aina kiehtonut maapallon ulkopuolinen elämä. Sitä varmasti on. Me ihmiset saatamme itsekin olla peräisin avaruudesta. On vaikka minkälaista teoriaa ja esitelmää siitä mitä me olemme ja mistä me olemme. Osa väittää meidän olevan Afrikasta ja meidän olevan evoluution tuotetta. Joidenkin uskomusten mukaan meidät on luotu.

Ajatellaan ihmisen olevan noin 500 000 vuotta vanha olento. Miksi meidän teknologia on saavuttanut aivan älyttömän harppauksen vasta viimeisen 100-vuoden aikana? Olisiko se edes mahdollista evoluution kannalta ajateltuna? Tiede ei ole vieläkään pystynyt selittämään outoja asioita, joita on tehty jo tuhansia vuosia sitten. Näihin lukeutuu Stoneheng, Nazgan, Pyramidit jne. Tutkijat eivät ole vieläkään löytäneet myöskään sitä fossiilia, joka selittäisi monta ihmisen evoluutioon liittyvää asiaa. Tätä fossiilia kutsutaan Puuttuvaksi palaseksi.

Sen sijaan on vuonna 1561 Nurnbergissä maalattu teos, joka esittää taivaalla olevia valoilmiöitä ja suoranaisia muotoja selvästi rakennetuissa kohteissa. Nykyaikaisella teknologialla Pyramidien valmistaminen veisi aikansa ja se sitoisi melkoisen määrän henkilöstöä. Siihen aikaan kun Pyramidit on tehty, ei ollut hydrauliikkaa, sähköä eikä mitään muutakaan, pelkästään ihmisiä ja heidän lihaksensa. Käsittääkseni Pyramidien, kuten myös Stonehengen kivimateriaali on tuotu muualta. Millä on tuotu tonnien painoiset kivenmurikat?

Monet liikenne- ja sotilaslentäjät, astronautit ja aivan tavallisetkin ihmiset ovat kertoneet havainnoistaan. Yksi tällainen henkilö on Tarmo Tukeva -sotilaslentäjä. Hän esiintyy seuraavalla videolla heti alussa: https://www.youtube.com/watch?v=2BW7L8VmpFo

On tietysti ihmisiä, jotka erinäisistä syistä haluavat valehdella. Jotkut heistä kaipaavat julkisuutta ja osalla on muuten vain tylsää elämässään. Mielenterveysongelmat ovat oma lukunsa. Minä olen omasta mielestäni henkisesti terve, eikä minulla ole mitään syytä valehdella.

Elettiin alkutalvea vuonna 2004. Olimme keskisuomalaisen metsälammen rannalle rakennetussa kesämökissä viettämässä viikonloppua. Nautimme aivan tavalliseen tapaan elämästä. Saunoimme, grillasimme makkaraa ja otimme tietysti alkoholia. Pelasimme korttia ja kävimme välillä kuistilla, kun joku halusi tupakoida.

Meitä oli 3 hlöä minun lisäkseni todistamassa näkyä, kun UFO ilmestyi. Se oli juuri samanlainen lautanen kuin se populaarikulttuurissa usein kuvaillaan. Se jätti jälkeensä vihreää usvaa, joka loisti taivaalla vielä tuntienkin jälkeen. UFO vieraili tuon metsälammen yllä noin 2-3 minuuttia ja katosi taivalle.

XiphiasGladius
Alokas
Viestit: 11
Liittynyt: Su Elo 25, 2019 5:57 pm

Re: Mitä kaikkea meiltä salataan?

Viesti Kirjoittaja XiphiasGladius » La Loka 26, 2019 11:05 am

Muuhun kantaa ottamatta, mittakaavasi hieman heittää. Joskus kun laskeskeltiin koulussa mittakaavassa, jossa maapallo oli golfpallon kokoinen: kuu oli n. 1.5m päässä, aurinko 500m päässä, Voyager 1 luotain meni 70km päässä ja lähin tähti (Proxima Centauri) oli yli 100 000km päässä.

Vastaa Viestiin