Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
CharlesBronson
Lovejoy
Viestit: 1739
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson » Su Syys 16, 2018 10:36 am

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201809 ... 7_u0.shtml
Mysteeriääni piinaa asukkaita Itä-Helsingissä - ”telakkamainen” ujellus herättänyt asukkaat kello 5.50 jo viikkojen ajan

keskiviikko 12.09.2018 klo 21:28

Iltalehti kysyi mysteeriäänen mahdollisesta aiheuttajasta Helsingin kaupungilta, viranomaisilta, ufo-tutkijoilta ja meediolta. Ainoa, joka tarjosi selityksen, oli meedio.

Videolla kuuluu Herttoniemenrannan mysteeriääni.

Helsinki, Herttoniemenranta, keskiviikko kello 05.45. Muutaman minuutin päästä pitäisi kajahtaa aavemainen uliseva mysteeriääni, joka on riesannut alueen asukkaita viikkokausia jokaisena arkiaamuna täsmälleen samaan aikaan. Kylmän varhaisaamun rytisevät tuulet, syyssateen kosteus ja sisäpihan humisevat puut tuovat oman lisänsä jännitykseen kummallisen äänen odottelussa.

Hätkähdyttävää kyllä, meteli alkaa noin kymmentä vaille kuusi, eli juuri silloin kuin pitikin. Kova ujellus kuuluu hyvin selkeästi. Se alkaa korkeammalta ja laskee hitaasti. Ääntä on erittäin vaikea paikantaa, vaikka se kestäisi pidempään kuin kymmenisen sekuntia. Ääntä on myös vaikea kuvailla. Sitä voi yhtä hyvin kuvailla telakkamaiseksi, sireenimäiseksi tai ummetuksesta-kärsivän-mörkömäiseksi.

Mysteeriäänestä edellisenä päivänä Iltalehdelle vinkannut asukas Anna kertoo, että hän kuuli oudosta äänestä ensimmäisen kerran naapuriltaan loppuvuodesta 2017, kun hän muutti taloon.

- Naapurini herää siihen, vaikka hänellä on ikkunat kiinni. Ääni tulee lähes minuutilleen samaan aikaan ja se on kestänyt kuukausia.

Talvi- ja kevätkuukausina ääni ei Annaa häirinnyt. Kun hän halusi nukkua kesähelteissä ikkunat auki, hän joutui turvautumaan korvatulppiin äänen varhaisen ajankohdan vuoksi. Hän kertoo joutuneensa muutaman kerran jopa suunnittelemaan nukkumaanmenonsa niin, että saa varmasti unta.

- Kyllähän tämä ärsyttää! Se tulee sellaiseen aikaan, että kesällä joutui muutaman kerran suunnittelemaan nukkumaanmenonsa niin, että saa varmasti unta. Turhauttaa, kun ei tiedä mikä se on ja kuinka pitkään se jatkuu, Anna sanoo.

Anna on puinut asiaa naapureidensa, perheensä ja kavereidensa kanssa. Lähipiiri on tarjonnut selityksiksi muun muassa laivoja, lentokoneita ja jopa valaita tai norsuja. Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa kasvanut ja suurnisäkkäisiin perehtynyt Iltalehden toimittaja voi sanoa, että kyseessä ei ole valas tai norsu eikä lentokone.

- Olemme epäilleet naapureiden kanssa, että kyseessä olisi talomme ilmastointi. Taloyhtiö tutki asian, eikä tämä liity meidän taloon. Kaikkia alueen taloja taas on vaikea tutkia, Anna kertoo.
Ilmiö on tuttu kaupungille - syy ei

Kyseessä ei välttämättä ole asuintalo. Äänen kuuluminen arkiaamuisin voisi Annan mukaan viitata johonkin alueen yhtiöön. Lähin suurempi rakennus, joka ei ole asuinkäytössä, on läheinen päiväkoti. Päiväkodista kerrotaan Iltalehdelle, että heillä ei ole mitään tietoa sellaisesta asiasta, mikä äänen voisi päiväkodissa aiheuttaa.

- Kun ääni kuuluu tuollaiseen aikaan, voi olla, että sen aiheuttava taho ei itsekään tiedä siitä, Anna sanoo. Ääni kuuluu esimerkiksi ennen päiväkodin aukeamista.

Herttoniemessä on käynnissä rakennustyömaita. Asukkaat ovat pohtineet, voisiko ääni liittyä niihin ja voisiko kyseessä olla esimerkiksi rakennustöiden varoitusääni. Helsingin kaupungin tämän hetkisten tietojen mukaan ei. Muun muassa louhintatöiden parissa työskentelevä kaupungin ympäristötarkastaja Kirsi Järvisalo kertoo, että on yrittänyt selvittää asiaa itse kesän aikana. Tuloksetta.

- Olen ottanut yhteyttä läheiseen satamaan ja venekerhoon. Heillä ei ole tietoa, että tällaista tapahtuisi. Olen ottanut myös alueen rakennustoimijoihin yhteyttä, joista se olisi voinut vielä kuulua. Katselin satamien lähtöaikatauluja, mutta siellä ei ollut mitään sellaista, mikä äänen voisi selittää. Minulla ei ole mitään tietoa sen äänen aiheuttajasta.

Räjäytystöiden varoitusäänistä pohdintaa voi jatkaa Helsingin pelastuslaitoksen väestöhälyttimet. Varautumispäällikkö Andreas Schneiderin mukaan kyseessä ei ole heidän hälyttimensä.

- Hälyttimiä testataan jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina kello 12. Meidän lokijärjestelmän mukaan hälyttimemme eivät ole soineet noin. Hälyttimet ovat kyllä joskus soineet virheellisesti Helsingin alueella, mutta ne soivat oikeasti niin kovaa, että niiden läheisyydessä on epämiellyttävä olla.

Annan naapuri on pohtinut, että ääni voisi kantautua läheisestä Santahaminan varuskunnasta. Kaartin jääkärirykmentin tiedottaja Tiina Möttönen sanoo Iltalehdelle, ettei saarella ole meneillään mitään sellaista toimintaa, mikä äänen aiheuttaisi tai kuuluisi Herttoniemeen asti.

Paranormaali ilmiö?

Helpot maalliset viranomaisselitykset käyvät vähiin. Totuus tuskin tulee maapallon ulkopuoleltakaan. Suomen UFO-tutkijat ry:n puheenjohtajan Heikki Kuljun mukaan Herttoniemenrannan mysteeri ei vastaa ufologisia tapauksia maailmalla.

- Ufo on tunnistamaton lentävä kohde. Se ei tarkoita välttämättä ulkoavaruuden lentolaitetta, vaan yksinkertaisesti ihmisen havaintoa. Näihin humanoidihavaintoihinkaan ei liity tällaista toistuvaa ääntä. Ne pyrkivät ennemmin olemaan salassa kuin hälyttelemään määrättyihin aikoihin.

Helsinkiläinen meedio Harriet Piekkola sanoo, että kyseessä voi olla henkimaailman asia. Hänen mukaansa on normaalia, että tavalliset ihmiset pystyvät kuulemaan erilaisia ääniä henkimaailmasta ja tuntemaan sen läsnäolon.

- En ole kuullut tätä ääntä, mutta sehän voi olla, että siellä on joskus tapahtunut jotain, ja se vain ilmentää omaa itseään. Kaikki on energiaa ja joskus se jää paikkoihin. Sielu voi ajatella, että se ei ole tehnyt tehtäväänsä maan päällä tai se haluaa huomiota. Se ei tarkoita, että kyseessä on joku kummitus.

Skepsis ry:n puheenjohtaja Otto J. Mäkelä ei osta selitystä henkimaailmasta tai paranormaalista ilmiöstä. Vaikka skeptikot voivat periaatteessa epäillä kaikkea, Mäkelä pitäisi yllättävänä, jos henkimaailman olemassaolo tulisi todistetuksi Herttoniemenrannan oudolla äänellä. Hän uskoo, että tapaukselle löytyy vielä järkevä ja luonnollinen selitys.

- Mitään muuta pitävää todistetta paranormaaleista selityksistä ei ole pystytty tarjoamaan. Olemme tottuneet, että maailmassa on monta asiaa, jotka jäävät pientä kulkijaa kummastuttamaan.
it's my car !

Avatar
Dirty_Harry
Alokas
Viestit: 15
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 1:57 pm

Re: Venäjän ääniase häiritsee Helsinkiläisiä

Viesti Kirjoittaja Dirty_Harry » Su Syys 16, 2018 11:52 am

Miettikää tarkkaan ovatko äänet samanlaisia kuin tässä trailerissa:

https://www.youtube.com/watch?v=ItD6dQa5ncw

Kaksoistornien sortuminen ennustettiin etukäteen mm. Simpsoneissa...

https://www.dailystar.co.uk/news/latest ... conspiracy

Red State on tulossa. Äänimerkki vaikuttaa kaikkeen! Rauni-Leena varoitti tästä asiasta. Ääntä voidaan käyttää mielen muokkaukseen poliittisen vakaumuksen muuttamiseksi esim. punaisemmaksi kuten Red Statessa (punainen valtio):

https://www.youtube.com/watch?v=nVR7n-QbgPE

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3433
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Venäjän ääniase häiritsee Helsinkiläisiä

Viesti Kirjoittaja damfin » Su Syys 16, 2018 12:27 pm

Veikkaisin tuon mysteeriäänen aiheuttajaksi jonkin rakennuksen ilmastointia joka on ajastettu lähtemään päälle tuohon aikaan aamulla, kellonaika ainakin täsmäisi loogisesti tehostettuun ilmastointiin.

Jos kyseessä on vanha hihnavetoinen huippuimuri, voi olla että hihna luistaa koneen käynnistyessä aiheuttaen korkeamman ulinan joka hiljenee hihnan lämmetessä ja luistamisen loppuessa kun raskas siipipyörä on saavuttanut lopullisen pyörimisnopeuden.
Tai sitten ääni voi tulla moottorin laakerista joka ulisee kylmänä ja ääni hiljenee kun laakeri lämpenee.
Oli sitten hihna tai laakeri, niin eiköhän se vika ajastaan tule ilmi, eli ajetaan vika ulos niinkuin tavataan sanoa.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

irisu
Alokas
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2015 2:04 pm

Re: Venäjän ääniase häiritsee Helsinkiläisiä

Viesti Kirjoittaja irisu » Su Syys 16, 2018 2:36 pm

Lueskelin uutisen kommentteja. Hertsikassa kuuluva ääni on kyllä yllättävän samankaltainen kuin kommenteissa mainittu haarp -ääni, josta löytyy paljon kaikenlaista juttua googlaamalla ja esim Youtubesta haarp sounds.

https://fi.wikipedia.org/wiki/HAARP
Hämmentävää.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2104
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Outo ääni häiritsee Helsinkiläisiä

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Su Syys 16, 2018 4:45 pm

Ei tollasella mitään maanmuokkausta pysty tekemään, jengi on jo pitkään kulkenut todelliset mielenmuokkausluurit päässä pitkin kyliä niin että vieressä olevatkin kuulee.

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3433
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja damfin » Su Syys 16, 2018 6:23 pm

Tuo koko uutinen on senverran pitkä että sieltä voi olla vaikea hahmottaa ne olennaiset tiedot joten poimin ne tähän:
meteli alkaa noin kymmentä vaille kuusi, eli juuri silloin kuin pitikin. Kova ujellus kuuluu hyvin selkeästi. Se alkaa korkeammalta ja laskee hitaasti. Ääntä on erittäin vaikea paikantaa, vaikka se kestäisi pidempään kuin kymmenisen sekuntia.
----
Kyseessä ei välttämättä ole asuintalo. Äänen kuuluminen arkiaamuisin voisi Annan mukaan viitata johonkin alueen yhtiöön. Lähin suurempi rakennus, joka ei ole asuinkäytössä, on läheinen päiväkoti. Päiväkodista kerrotaan Iltalehdelle, että heillä ei ole mitään tietoa sellaisesta asiasta, mikä äänen voisi päiväkodissa aiheuttaa.

- Kun ääni kuuluu tuollaiseen aikaan, voi olla, että sen aiheuttava taho ei itsekään tiedä siitä, Anna sanoo. Ääni kuuluu esimerkiksi ennen päiväkodin aukeamista.
Pistäkäähän joku laitosmies (tai salapoliisi) sinne päiväkodin katolle arkiaamuna kymmentä vaille kuusi kuuntelemaan kun ilmastointi käynnistyy, siellä se on katolla vanhanaikainen hihnavetoinen huippuimuri joka vinkuu sen kymmenen sekuntia kierroksia kerätessään kun on ajastettu käynnistymään 5:50 arkiaamuna sopivasti ennen henkilökunnan ja lasten paikalle saapumista. (vahva veikkaus, ei tieto) :lol:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
Dortmunder
Sammakkoprofessori
Viestit: 432
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja Dortmunder » Su Syys 16, 2018 6:46 pm

Vois olla Yog Sothoth. Ääni suoraan toisesta universumista...portti on auennut...
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

LongTimeNoSee
Alokas
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Elo 03, 2018 10:03 am

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja LongTimeNoSee » Su Syys 16, 2018 8:58 pm

Dortmunder kirjoitti:Vois olla Yog Sothoth. Ääni suoraan toisesta universumista...portti on auennut...
Joo se aukee aina vaan arkiaamuisin, viikonloppuisin pysyy kiinni. Selvä homma.

Avatar
Dortmunder
Sammakkoprofessori
Viestit: 432
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja Dortmunder » Ma Syys 17, 2018 3:42 pm

Longtimenosee: mitäs sitten itse epäilet että on äänen takana? Lastentarhan ovi jonka suljet aamuisin sinne hoitoon mennessäsi?
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

Bohemian Rhapsody
Neuvoja-Jack
Viestit: 255
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody » Ma Syys 17, 2018 9:51 pm

Pieni kevennys lienee paikallaan. Riippuen kauanko ääni on kuulunut, mutta voisiko kyseessä olla se kuuluisa länsimetro
Mortui vivos docent

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja Silli » Ti Syys 18, 2018 5:17 pm

Vieläkös tämä ääni kuuluu siellä Hertsikanrannassa? Onko tarkempia koordinaatteja äänen kuuluvuusalueesta? Kuinka kauan ääni on siellä kuulunut? Luin jostain, että ääni olisi häirinnyt asukkaita jopa 10 kuukauden ajan, mahtaako tämä pitää paikkaansa?

Oma veikkaukseni tällä hetkellä on ketjussa jo mainittu HAARP-ääniase. Ketjun otsikko näyttääkin jossain vaiheessa olleen "Venäjän ääniase häiritsee helsinkiläisiä". Jos kyseessä tosiaan olisi HAARP, niin millä perusteilla se olisi juuri Venäjän ase? Miksei vaikka Al-Qaidan, ISIS:n tai Al-Shabaabin? Entä onko poissuljettu, ettei kyseessä olisi kotimaisten ääriporukoiden jekkustelu?

Onko esimerkiksi Ääri-Paavo Arhinmäen parveke ratsattu? Tuo velikultahan on liitetty salaliittoteorioitakin synnyttäneeseen toimittaja-muusikko-multitaituri Perttu Häkkisen outoon kuolemaankin. Eikö Paavon osuutta tähänkin mysteeriin kannattaisi selvittää? Ilta-Sanomat paljasti 2.4.2015 Paavon asuvan Hertsikanrannassa ja alla olevassa jutussa on vihjeitäkin sen suhteen, mikä talo voisi olla kyseessä. Vai tietääkö joku minfolainen Paavon kotitalon?
Palkka 6500–12 900 €/kk – Arhinmäki asuu pieni- ja keskituloisille tarkoitetussa ARA-asunnossa

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ansaitsi viimeisimpien verotietojen mukaan 155 000 euroa 2013 (noin 12 900 euroa kuussa), mutta hän asuu valtion korkotuella rahoitetussa osaomistusasunnossa.

Arhinmäki asuu Itä-Helsingissä Herttoniemenrannassa ARAn rahoittamassa osaomistusasunnossa. ARAn tehtävänä on tukea pieni- ja keskituloisten kotitalouksien ja erityisryhmien asunto-olojen parantamista.

Iltalehden mukaan Arhinmäki on asunut vuodesta 2004 valtion korkotuella rahoitetussa asunnossa. IL:n mukaan Arhinmäki muutti 2010 eläinlääkäripuolisonsa kanssa saman talon sisällä isompaan, 92,5-neliöiseen osaomistusasuntoon.

(Artikkeli jatkuisi, mutta en kopioi sitä tänne enempää. Alla olevasta linkistä jutun löytää kokonaisuudessaan.)

IS 2.4.2015 klo 11:29
https://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000903312.html
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8608
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » To Syys 20, 2018 12:18 pm

No tämä on tietysti lahden toiselta puolelta Kumpulasta uudesta Kyberturvallisuuskeskuksesta kantautuva aivonmuokkaussignaali. Pojat laittaa Ison Tietokoneen päälle =) Ultramatalat signaaliaallot ottavat kimmoketta merenpinnasta ja näin vastarannalla niistä tulee korvin kuultavia, mutta Kumpulan puolella ei kuulu mitään.


Selvä hommahan tämä. Ehkä=)
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
CharlesBronson
Lovejoy
Viestit: 1739
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson » Ma Loka 01, 2018 6:56 pm

Herttoniemenrannan mysteeriääni johtui pelleistä: ”Selitys on yksinkertaistakin yksinkertaisempi”
Tänään klo 17:57
Herttoniemenrannassa joka arkiaamu raikunut ”telakkamainen” ujellus syntyi teknisen isännöitsijän Jyrki Vainion mukaan ajastusvirheestä ilmanvaihtokoneen automaatiossa.
Tältä Herttoniemen mysteeriääni kuulosti. Antti Halonen

Iltalehti uutisoi 12. syyskuuta Itä-Helsingin Herttoniemenrannassa ujeltaneesta mysteeriäänestä, joka herätti alueen asukkaat jokaisena arkiaamuna 05.50. Telakkamainen meteli oli riesannut asukkaita jo viikkojen ajan.

Helsingin kaupungin ympäristötarkastaja, Helsingin pelastuslaitoksen varautumispäällikkö, Kaartin jääkärirykmentin tiedottaja, Helsingin kaupungin liikennelaitoksen tekninen isännöitsijä tai edes Suomen UFO-tutkijat ry:n puheenjohtaja eivät osanneet kertoa, mistä ääni johtuu.

Monet lukijat ja alueen asukkaat epäilivät, että ääni liittyy läheisen päiväkodin ilmanvaihtokoneistoon. Aalto-yliopiston konetekniikan laitoksen LVI-tekniikan professori piti mahdollisena, että ilmanvaihtokoneiston pellit aiheuttaisivat äänen. Hän kuitenkin korosti, että ilman paikan päällä tehtyä selvitystä kyse on puhtaasta arvailusta.

Päiväkoti kiisti Iltalehdelle, että sen ilmanvaihtolaitteisto pitäisi outoja ääniä. Kun kohteen varsinainen tekninen isännöitsijä oli kaukomailla lomalla, hänen sijaisensa kommentoi, että päiväkodin ilmanvaihtokoneisto on tarkastettu, eikä se pidä poikkeavaa ääntä.
Minuutin ajastus korjasi vian

Nyt päiväkodin asioista vastaava tekninen isännöitsijä Jyrki Vainio on palannut lomaltaan. Hän vahvistaa Iltalehdelle, että päiväkodin ilmanvaihtokoneisto todella piti aamuisin viheltävää ääntä.

– Siellä oli tietyt säätöpellit sellaisessa asennossa, että ilmanvaihtokone kiljahti, kun se lähti päälle ja täysillä pyörimään. Päiväkodista tuli ilmoitus äänestä, lähetimme ilmanvaihtokaverit tutkimaan asian. He totesivat, että tässä on automaatiosta kyse. Sitten automaatiokaveri tuli säästämään pienen ajastuksen, Vainio kertoo.

Herttoniemenrannan mysteeriäänen aiheutti ajastusvirhe läheisen päiväkodin ilmanvaihtokoneistossa.

Ääni kuului Iltalehden uutisen jälkeen vielä seuraavana päivänä eli torstaina 13. syyskuuta. Sitten se yhtäkkiä lakkasi. Vainio sanoo, että asiantuntijat löysivät vian, ja automaation puoli korjasi sen syyskuun puolenvälin aikoihin. Peltien ei pitäisi siirtyä paikoilleen samalla hetkellä koneen käynnistymisen kanssa.

– Niitä peltejä on nyt viivästytetty minuutin verran, eli se sellainen vihellysefekti jää pois. Siinä on ihan selvä ajastusvirhe ollut, koska siinä pitää olla pieni väli koneiden käynnistymisen ja peltien siirtymisen välillä. Joskus ääni syntyy, joskus se ei synny. Tässä tapauksessa se syntyi. Selitys on yksinkertaistakin yksinkertaisempi.

Alueella asuva Anna kertoo iloisena, että hän on pystynyt nukkumaan yönsä ikkuna auki ja ilman korvatulppia.

– Luojan kiitos se ääni on hävinnyt. Arvasinkin, että se on se päiväkoti. Mutta hyvä tietää virallinen syy, jos äänen kuulee joskus uudestaan. Se oli turhauttavaa, kun emme tienneet muiden asukkaiden kanssa lähdettä. Sinänsähän tällaiset asiat aina yhdistävät ihmisiä, hän sanoo naurahtaen.
it's my car !

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3433
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Mysteeriääni Helsingin Herrtoniemenrannassa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Loka 08, 2018 3:24 pm

En sitten pahasti pieleen mennyt kun veikkasin äänen aiheuttajaksi päiväkodin käynnistyvää ilmastointikonetta, vaikka ei nyt sitten ilmeisesti pelkkä luistava hihna ollutkaan.
Toivottavasti nyt kuitenkin aikaistivat niiden peltimoottoreiden kääntymistä eivätkä viivästäneet, kun peltien olisi parempi olla auki siinä vaiheessa kun puhallin käynnistyy, niin päin se automatiikka noissa yleensä on säädetty.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Vastaa Viestiin