Sivu 1/1

Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Su Kesä 02, 2019 5:54 pm
Kirjoittaja Eki-setä
Ajatellaan, että on olemassa henkiä, joista osa on hyviä, mutta joukkoon mahtuu myös pahantahtoisia tapauksia. Lisäksi ajatellaan, että myös ihmiset muuttuvat kuoltuaan henkiolennoiksi. Millainen henki tulee ihmisestä, joka maallisen elämänsä aikana on tehnyt tietoisesti pahoja tekoja, erityisesti joitakin ihmisiä vastaan? Voiko paha ihminen jatkaa uhriensa vainoamista vielä haudan takaakin? Mitä mieltä olette?

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Su Kesä 02, 2019 6:17 pm
Kirjoittaja CharlesBronson
Eki-setä kirjoitti:Voiko paha ihminen jatkaa uhriensa vainoamista vielä haudan takaakin? Mitä mieltä olette?
Tietenkin.

Näitä käy päivittäin. Tänään viimeksi.
Räyhähenki: Iso kattila kummitteli Kouvolassa, jännitys muuttui lopulta sietämättömäksi ja asukkaat hälyttivät apua
Talon keskuslämmityskattila alkoi elää omaa elämäänsä.
Kouvola Palomestari: ”Se piti outoa ääntä ja valot vilkkuivat.”
Vuolaana virtaavan Kymijoen vehmailla rantamailla Kouvolassa elettiin sunnuntaina hiukan ennen auringonnousua pelonsekaisissa tunnelmissa.

Talon keskuslämmityskattila oli alkanut elää omaa elämäänsä. Se välkytti valoja kuin varoittaakseen ja siitä kuului erittäin erikoisia ääniä, kuten selittämätöntä kolinaa, naksahtelua ja pillimäistä ääntä.

Asukkaat huolestuivat. Oma keskuslämmityskattila ei tuntunut enää tutulta ja turvalliselta lämmönlähteeltä ja talvi-iltojen ystävältä, vaan uhkaavalta ja vieraalta möhkäleeltä talon sisällä.

Kello 4.04 asukkaiden hermot eivät enää kestäneet sietämätöntä jännitystä. Mitta tuli täyteen ja he soittivat hätäkeskukseen.

Hätäkeskus antoi tehtävälle koodinimen ”epäselvä onnettomuus” ja paikalle lähti Kymenlaakson pelastuslaitoksen yksikkö.

– Se piti outoa ääntä ja valot vilkkuivat, palomestari vahvistaa asukkaiden havainnot.

– Otimme siitä virrat pois, ja kolina loppui.

Asukkaat olivat helpottuneita.

– He kertoivat, ettei tule kylmä.

Paranormaalien niin sanottujen poltergeist-ilmiöiden mellastaessa eräs tyypillisimpiä ilmiöitä on kokemuspohjaisten tarinoiden mukaan kattiloiden äänekäs kolina.

Poltergeistia kutsutaan kansankielellä räyhähengeksi. Yleensä äänten takaa löytyy aina luonnollinen, normaali syy.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006128483.html

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ma Kesä 03, 2019 8:15 am
Kirjoittaja Tracker
Jos joku kuvittelee pääsevänsä eletyssä, ajallisesti taakse jäänessä elämässään tekemistään pahuuksistaan, kuoleman jälkeen, niin erehtyy.... ja erehtyy suuresti.
Sillä kukaan ei pääse fyysisestä maailmasta, niinkuin koira veräjästä, vaan joutuu itselleen ja henkiselle maailmalle vastaamaan, tahdon/ajatusten alaisista tekemisistään. Myös joutuu kokemaan itsessään/sielussaan, toiselle ihmiselle tekemänsä "pahan".
Jos sen, oman-itsensä kohtaamisen jälkeen on vielä taipumusta/kaipuuta tehdä pahaa (vapaa tahto) niin silloin on "henki" todella kusessa, sillä "toinen kuolema", siis joutua kuolemaan pois ajattomasta henkisestä maailmasta, on lopullinen niitti fyysisten elämien jatkumolle.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ti Kesä 11, 2019 1:21 am
Kirjoittaja devil_doll
Faijani kanssa juuri taannoin keskusteltiin tästä samasta aihepiiristä. Joku esoteerikko voisi kommentoida, olenko ymmärtänyt oikein: on olemassa sekä hyviä (enkeli, henkioppaat), että pahoja (demonit, mustat enkelit ym.) henkiä, jotka ovat joskus olleet ihmisiä ja sellaisia jotka eivät ole koskaan olleetkaan ihmisiä?

Karman kannalta tuntuisi järkevältä, että sielu syntyy uudestaan ja elää useamman elämän, ja siten voisi opetella olemaan tekemättä pahaa. Mutta olen käsittänyt niin että teorian mukaan syntyminen on vapaaehtoista, ja joku sielu voi haluta jäädä pyörimään ja kiusaamaan ihmisiä eteenpäin menon sijaan. Kun ajattelee millaista pahuutta ihmisissä toisinaan kohtaa niin tämäkin tuntuisi järkevältä hypoteesilta...

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: La Heinä 06, 2019 12:40 am
Kirjoittaja Maura Isles
Olen ajatellut asian niin, että kun elää elämänsä hyvin, kunniallisesti, kohtelee eläimiä ja muita ihmisiä hyvin jne. pääsee seuraavassa elämässä ns. parempaan (hyvinvointivaltioon / ammattiin / saa katon pään päälle).
Jos taas on monin eri tavoin paha, ilkeä, rikollinen yms. niin karma korjaa ja pääsee lapioimaan Kalkutan likaviemäreitä. Ja tällainen karman laki voisi olla sellainen että jatkuva huonosti eläminen vie koko ajan huonompaan ja huonompaan.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Su Heinä 07, 2019 8:38 pm
Kirjoittaja tötterö
*olen ajatellut täysin samoin*
Ihanaa nähdä kuinka nämä tässä elämässä itseään tyrkyttävät ja muiden yli polkevat nuolevat seuraavassa elämässä meidän varpaita.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ma Heinä 08, 2019 1:59 am
Kirjoittaja CSI
Voi olla liian vaikea kysymys teille pohdittavaksi, mutta miksi ylipäänsä on pahoja henkiä ja hyviä henkiä? Kuka ne on LUONUT?

Jostain ne ovat tulleet - ja miksi "tuotteen" laadussa on lievästi sanottuna LIIAN suurta heittoa? Miksi syntyy paskaa niin paljon?

Miksi moinen vaihtelu? Eikö vain voisi tehdä 100% tai ainakin 99% hyviä henkiä vaan?

En tunne henkien valmistusprosessiin roplematiikkaa mutta näin sivusta katsoen kummastuttaa moinen laatuvaihtelu.

Myös laaduntoteamisprosessi vaikuttaa olevan aivan saatanan liian pitkä kun henki pannaan ensin 10-100 vuodeksi jonnekin rapistuvaan ihmisruumiseen elämään ja sitten sen perusteella päätellään, että tuliko linjalta tällä kertaa parasta AA-ryhmää vai oliko tämäkin sekunda-B-maanantaiyksilö ja joutaa Kalkuttaan?

Ajatelkaapa jos vaikkapa uuden auton laadunvalvontaprosessi olisi yhtä työläs: uusi auto ajettaisiin autotehtaan toimesta aivan loppuun asti ja sitten luovutettaisiin asiakkaalle, että "joo kyllä tämä OLI ihan hyvä pirssi...se kesti sen luvatut 500000 km, tässä ole hyvä vaan, "uuden" auton omistaja!" Olisi aika kettumaista eikö vain?

Vaikuttaa siltä, etteä se joka noita henkiä tuottaa, ei oikein osaa hommaansa.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ti Heinä 09, 2019 3:19 pm
Kirjoittaja tötterö
Ollaanko me kuitenkin koelabraa jollekin suuremmalle?
Mikä se suurempi tosin voisi olla kun kerta "näemme" miljoonien valovuosien päähän?
Onneksi ihminen lajina tulee poistumaan maapallolta ja sit tuskin enää kirjoitellaan mihinkään saitteihin miten täällä menee.
Blanktonitko tänne lopuksi jää?

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ti Heinä 09, 2019 6:59 pm
Kirjoittaja sikakoira
Mulla tippu toistametrii korkee peili seinältä ku arvostelin naapurin vainajaa.Vittupäissään varmaan tiputti sen.Noh ,sirpaleet tuo onnea.(hyvää tai huonoa) :lol:
Paha mies se oli eläessään
Vastauksena kysymykseen niin totta mooses

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ti Heinä 09, 2019 9:56 pm
Kirjoittaja tattooed fucker
Varmasti voi.Miksi ei?.Tiedän montakin mestaa,mihinkä ns.varautumattomalla immeisellä on kovat ajat eessä.Olen nähnyt vierestä,kun totaalinen pahuus,poltergeistinä osoitti mieltänsä.Ilkeän ja pahan äänen tekee ohessa.Räyhäkustaa,mitä ennen nimeksi perkeleenpojalle tilaksi laittoivat.Pahuutta on Kuoleman jälkeen.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ke Heinä 10, 2019 11:31 am
Kirjoittaja Ghost hunting
Varmasti kyllä ja myös tosin päin, että pahuutta, kostoa voi jatkaa uhrille vielä uhrin kuoleman jälkeenkin, näin on joissakin tapauksissa tehtykkin. Esimerkiksi, ei noudateta uhrin toiveita. Tehdään juurikin sitä mistä uhri ei pitänyt tai uhria kuljetetaan vielä mukana erilaisissa rituaaleissa.

Re: Voiko pahuutta jatkaa kuoleman jälkeenkin?

Lähetetty: Ma Elo 26, 2019 3:32 pm
Kirjoittaja systeris
”Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoon pellavaan ja vietti iloista elämää loisteliaasti päivästä toiseen. Mutta hänen porttinsa pieleen oli jätetty virumaan köyhä mies, nimeltään Lasarus, täynnä paiseita. Hän halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitaan.

Sitten köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Abrahamin helmaan. Rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin. Kun hän tuonelassa tuskissaan kohotti katseensa, hän näki kaukana Abrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan. Hän huusi: ’Isä Abraham! Armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormenpäänsä veteen ja vilvoittamaan kieltäni, sillä minä kärsin tuskaa tässä liekissä.’ Mutta Abraham sanoi: ’Poikani, muista, että sinä sait eläessäsi osaksesi hyvää, Lasarus sen sijaan pahaa. Nyt hän saa täällä lohdutusta, mutta sinä kärsit tuskaa. Kaiken tämän lisäksi teidän ja meidän välillemme on asetettu suuri kuilu, etteivät ne, jotka tahtovat, voisi tulla täältä teidän luoksenne eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.’

Rikas mies sanoi: ’Pyydän siis sinua, isä, että lähettäisit hänet isäni taloon – onhan minulla viisi veljeä – varoittamaan heitä, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan.’ Abraham vastasi: ’Heillä on Mooses ja profeetat, kuulkoot heitä.’ Mies sanoi: ’Ei, isä Abraham, mutta jos joku kuolleista menisi heidän luokseen, niin he kääntyisivät.’ Mutta Abraham sanoi: ’Jos he eivät kuuntele Moosesta ja profeettoja, eivät he suostu uskomaan, vaikka joku kuolleista nousisi ylös.’”
Luukas 16:19‭-‬31 rk