Jyväskylässä raiskausrinki?

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Kuppis
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Tammi 21, 2020 7:58 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Kuppis »

Joko on silakka kusettanut Tajukankaan uskomaan ilman mitään dokumenttia juttujansa tai sitten on ollut oululaisen Lokan "tietojen" sokaisema. Lokka varmaan haluaa kukoksi tunkiolle ja kilpailevat valemediat pois markkinoilta.

Tuo Autio on kertonut kyseessä olevan trollien tekele.

Iltalehdestä irroteltua.

”Irrotettuja lauseita”

– Kyseessä on valejuttu.

– Tämä on trollien tekemää tarkoitushakuista toimintaa, jolla viranomaisen toiminta halutaan asettaa kyseenalaiseksi ja epäluotettavaksi, ylikomisario Arto Autio sanoo.

Oulussa pakastavat vastasyntyneitä kuulemma.

Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1386
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Junes Lokka ei valehtele! Nimenomaan hänellä ei ole siihen varaa.

Paavo Tajukangas ei kirjoita kuin totta. Hänellä ei ole sellaiseen varaa.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Minusta tuo PT-median juttu on ymmärretty hiukan väärin. Mitä siellä lukikaan, alleviivaukset meitsin tekosia.
Tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi useita nuoriin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosta. Tekijöinä kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijamiehiä....
Pt-median saamien hyvin konkreettisten tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi tutkii useita seksuaalirikostapauksia....
Kaavoja on muutama; ensimmäinen ja yleisin on se, että kolmansista maista tulleet miehet ovat jäljestäneet kaupungilla humalaisia naisia, joille on tarjottu esimerkiksi autokyytiä. Kyydin päätteeksi nuorille naisille on annettu toisenlaista kyytiä. Lisäksi on joitakin yksittäistapauksia. Eli kaupungilla liikkuu ainakin muutama tekijä.
Ei siis voida puhua mistään ringistä tyyliin Oulu vaan, että tekijöitä yhdistää saalistustavat. Jos poliisi olisi nyt reilu niin kertoisi viimeisen kolmen vuoden ajalta määrät.

Lisäksi vielä PT-median tarkennus uutiseen, jota en ole nähnyt, että täällä olisi sitä näkynyt.
Tarkennus ja korjaus: Poliisilla ei ole 130 avointa tapausta kuten aluksi kirjoitin vaan luku tarkoittaa tutkinnassa olleita juttua jostain vuoden 2016 alusta.
https://pt-media.org/2020/02/14/jyvasky ... kausrinki/

Kuppis
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Tammi 21, 2020 7:58 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Kuppis »

Kyllä tuolla ekasivulla tuo 130 -luku ollut, samoin varma tieto, että on vastaavankaltainen rypäs kuin Oulu.
Raiskausringistä ja ryppäästä kirjoittaa Tajukangas.

Lukee siellä tuo aukonputsajatkin kunhan malttaa alleviivata kappaleen loppuun, eikä sensuroi ja väärennä.

Suomessa on uutisoinnin mukaan noin yli 1700 ilmoitusta vuodessa ollut alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Avoinna voi olla 130 Jyväskylässä. En usko noiden tilastotietojen olevan mitään salattua tietoa, jonka vain Tajukangas tavoittanut. Joskus artikkeleihin vain eksyy tällaista itsekorostusta.

Kuin myös hurskaita toiveita poliiseille tiedoista, jotka tavoitettavissa.

Jykälässä ei liiku 2-3 tekijää vaan aukontarkastajia Tajukankaan erittäin luotettavan ja konkreettisen tiedon mukaan.

Eka sivulta poimittu todiste.
Alleviivasin ihan ite.
Villeri kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 6:25 pm



https://pt-media.org/2020/02/14/jyvasky ... kausrinki/

Jyväskylässä menollaan jättimäinen raiskausrinki

14/02/2020 Pt-media.org toimitus

Erittäin hyvän vihjeen mukaan Jyväskylässä ja naapurikunnissa on menossa vastaavankaltainen seksuaalirikosrypäs kuin Oulussa. Tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi tutkii liki 130 erilaista nuoriin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosta. Tekijöinä kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijamiehiä.
Jyväskylän tapaukset eivät ole tulleet esille lähinnä sen takia, että paikkakunnalla ei ole omaa Junes Lokkaa tai Tiina Wiikkiä, jotka pitäisivät asioita esillä kuten Oulun tapauksissa. Pt-median saamien hyvin konkreettisten tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi tutkii useita seksuaalirikostapauksia. Rikosnimikkeinä on mm. törkeä raiskaus, raiskaus ja seksuaalinen häirintä.

Pt-median tietojen mukaan useimmissa tapauksissa, muutamaa poikkeusta lukuunottaen, tekijöinä ovat aikuiseksi luokiteltu turvapaikanhakijamies.

Kaavoja on muutama; ensimmäinen ja yleisin on se, että kolmansista maista tulleet miehet ovat jäljestäneet kaupungilla humalaisia naisia, joille on tarjottu esimerkiksi autokyytiä. Kyydin päätteeksi nuorelle naiselle on annettu ns. kimppakyytiä kaikkiin oviaukkoihin. Oviaukkojen lisäksi tarjonta on ollut yksittäistä. Eli kaupungilla liikkuu ainakin 2-3 aukonputsaajaa. Tähän päälle tulee erilaiset kevyemmät aukontarkastajat.

Meikäläisellä ei riitä kapasiteetti ja aikaa selvittää joka kylän tapahtumia, joten sälytän tässä asian Jyväskylän suuntaan.

Tarkennus ja korjaus: Poliisilla ei ole 130 avointa tapausta kuten aluksi kirjoitin vaan luku tarkoittaa tutkinnassa olleita juttua jostain vuoden 2016 alusta.


Linkki on esillä ketjussa useasti, joten oli paras, että toin esiin tekstin linkin takaa.
-NILS-

artreini
Sofia Karppi
Viestit: 444
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja artreini »

VastarannanKiiski kirjoitti:
Ma Helmi 17, 2020 5:51 pm
En tiedä muuttuisko Arto Aution ajatukset yhtään, jos hän joutuisi tämmöisen rohkeamman lähestymisen kohteeksi. Periaatteessahan sekin voisi olla ihan mahdollista, kun turvapaikanhakijoista yllättävän moni on tänne tultuaan havahtunut pohtimaan seksuaalista identiteettiään ja alkanut kummasti tuntea vetoa samaa sukupuolta oleviin. Sillä, että homoseksuaalisuus on helpottanut turvapaikan saamista, ei tietenkään ole mitään tekemistä asian kanssa. Rajojen ylittäminen saa aikaa näköjään aikamoisen identiteettikriisin monilla heistä; menee uusiksi nämä seksuaaliset suuntautumiset ja uskonnollinen vakaumuskin. Ajankohdat täsmää kielteisiin päätöksiin huvittavalla tavalla. No ehkä se identiteetin etsiminen vaan kestää, kun on kaikenlaisia traumojakin taustalla.

Lähestyminen tosiaan tuntuu menevän "rohkeammaksi" koko ajan. Itse käyttäisin jopa sanaa aggressiivisemmaksi. Ehkä laumoina saalistaminen saa jotenkin... no, rohkeammaksi. Ikähaitarikin on laajentunut ennakkoluulottomasti sekä alas, että ylöspäin, lapsukaisista ikämuoreihin. Homoseksuaalisuuden yleistymisestä huolimatta uhrit ovat naispuolisia. Tämmöinen keski-ikäinen tätikin saattaa saada laahukseksi vaikkapa marketissa useammankin rohkean lähestyjän peräänsä kiertelemään samoja hyllyjä. Ehkä hakevat turvaa tai jotain, kun perässä ilman koria tai kärryä hiihtelevät.

Jotenkin on alkanut vituttaa, että kadut, kapakat ja ostoskeskukset tuntuu muuttuneen jonkinlaiseksi Ruotsinlaivan noutopöydäksi, josta muka voisi poimia makunsa mukaan tuoreempaa tai vähän vanhempaakin lihaa, jos nyt tällä sapuskalinjalla Aution Arton esimerkin mukaan jatketaan.
Olet oikeassa, asia pitää ottaa esille ja siitä pitää puhua ja keskustella - paljon.
Turha varovaisuus tietyissä asioissa on väärä tapa toimia, monet eivät halua puuttua juurikaan mihinkään, koska ajattelevat sen tarkoittavan heidän kohdallaan sekaantumista muiden asioihin.
Liika ajattelu, yhteiskunta hoitaa asiat on sama kuin välinpitämättömyys yllättävän monessa seikassa.

Nostetaan vielä esille tuo loppuvuoden DTM tapaus; Homo raiskasi naisen vessassa. (tekijä ulkomaalainen)

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... =5&t=28854

Kun näiden tämän kaltaisten tuomittujen perusteluja oikeudessa lueskelee, ei voi kun todeta heidän ymmärryksensä tai halunsa ymmärtää tämän maan tapoja olevan noin nolla.

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

Siis koko tämä "pt-media" on yhden yksittäisen hörhön kirjoituksia? Mitään muita yhteystietoja ei löydy sivuilta kuin sähköpostiosoite.

Valtaosa horinoista on Ruotista, Rinkebystä ja muualta ja nekin näyttävät olevan pitkälti vanhentuneita. Sivulla puhutaan monen vuoden takaisista tapahtumista. Ihan asiallisissa lehdissä on ollut juttuja, että kaikenmaalaiset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvallisiksi noissa lähiöissä.

Jos Jyväskylän poliisi ei ole tutkinut tuollaisia tapauksia ja niistä tiedottanut, sellaisia ei ole tapahtunut. MOT.

Voitte hajaantua, ei mitään nähtävää, väärä hälytys :D :D :D :D :D :D

Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Ilmarinen tarjoaa linkin jossa poliisi kertoo, että Jyväskylässä ei ole tutkunnassa sataa ulkomaalaisen tekemää raiskausta viime vuosina ?

Poliisi muuten KIELSI erittäin painokkaaati Oulusaa, että yksikään karvaranteen raiskaama tyttö EI ole tehnyt itsemurhaa, kuinkas kävikään.

Suomen poliisi on jaritaposten ja ilkkakivien tyylisten femakko-oletettujen hörhöjen käskytyksen alla. Ei saa kertoa, ettei silakalle tule paha mieli.

Rinkeby on ihanko turvallinen paikka kun Ylen toimittaja niin kertoi :D . Tyylillinen silakan kommentti. Et sitten osaa lukea lehtiä? Sii sii silakka lukee vain ja ainoastaan sitä, mikä tukee omaa agendaa.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Ptmedia ei ole halunnut liiemmin vahvistaa näitä väitteitä. Kyseessä voi hyvin olla pelkkä huhu, joka on uutisoitu sellaisenaan kun on tuntunut tulevan "luotettavalta lähteeltä". Voi siis hyvin olla uutisankka.

Ptmedia on usein melko luotettava lähde ja kertoo enemmän Ruotsin tilanteesta.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1484
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjusta siirretty yleistä keskustelua sharia -laista sekä muslimimaiden seksuaalimetodeista ketjuun Ulkomaalainen raiskaajana, joka on enemmän yleisketju aiheesta kuin tämän ketjun aihe, jonka todenperäisyyttä viranomaiset eivät ole vahvistaneet.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2494
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Kuppis kirjoitti:
Ma Helmi 17, 2020 6:11 pm
Joko on silakka kusettanut Tajukankaan uskomaan ilman mitään dokumenttia juttujansa tai sitten on ollut oululaisen Lokan "tietojen" sokaisema. Lokka varmaan haluaa kukoksi tunkiolle ja kilpailevat valemediat pois markkinoilta.

Tuo Autio on kertonut kyseessä olevan trollien tekele.

Iltalehdestä irroteltua.

”Irrotettuja lauseita”

– Kyseessä on valejuttu.

– Tämä on trollien tekemää tarkoitushakuista toimintaa, jolla viranomaisen toiminta halutaan asettaa kyseenalaiseksi ja epäluotettavaksi, ylikomisario Arto Autio sanoo.

Oulussa pakastavat vastasyntyneitä kuulemma.
Onko linkkiä?
Ilman sitä voimme olettaa, että olet itse kirjoittanut koko ylläolevan muka lehtijuttuna.

Silakoiden ja annaannan hommia tuollaiset.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

Keskisuomalainen, ihan oikea media ja alan pelisääntöjen mukaan toimiva, on julkaissut tänään jutun aiheesta. Pidän sitä luotettavana.

Jutussa Jyväskylän poliisi kumoaa kaikki tällaiset huhut. Mitään tapausten sumaa ei ole tutkittavana, mitään joukkoilmiötä ei ole tullut esiin. Väitteet ovat täysin tuulesta temmattuja.

Olen kerran joutunut sivustakatsojana Jyväskylän poliisin seksuaalirikostutkijoiden kanssa tekemisiin. Arvioin, että he tekevät hyvää ja kunnianhimoista työtä. Kiinnijäämisen riski on tekijällä suuri. Näilläkin sivuilla on käsitelty muutama tapaus, jossa poliisi on pystynyt toimittamaan tuomiolle monta väkivallantekijää.

Tällaisia perättömiä huhuja ei pitäisi levittää. Vaikka ne tällä sivustolla kumottaisiin, ne saattavat elää omaa elämäänsä toisilla palstoilla ja aina joku ottaa ne tosissaan.

Muistakaa lähdekritiikki. Muistakaa selvä järki. Nimenomaan selvä.

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

Sverdlov kirjoitti:
Ma Helmi 17, 2020 6:18 pm
Junes Lokka ei valehtele! Nimenomaan hänellä ei ole siihen varaa.

Paavo Tajukangas ei kirjoita kuin totta. Hänellä ei ole sellaiseen varaa.
No heh, heh. Ja hekota, hekota heh.

Tekeekö tuo Lokka mitään hyödyllistä. Millä hän elää, kun työikäisenä hilluu kameran kanssa kaiket päivät? Sossun rahoilla? Eläkkeellä? Näyttää ihan työkykyiseltä, mutta aivovammathan eivät näy päälle päin.

Tajukangas on minulle ihan uusi tuttavuus. Ensitreffien perusteella ei jatkoon.

Ei ole varaa, ei valehtele, ei kirjoita kuin totta. Tämä on uskonlahkon tekstiä. Aamen ja kansi päälle :D :D :D :D :D

hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2942
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

ilmarinen kirjoitti:
Ti Helmi 18, 2020 10:55 pm

Tekeekö tuo Lokka mitään hyödyllistä. Millä hän elää, kun työikäisenä hilluu kameran kanssa kaiket päivät? Sossun rahoilla? Eläkkeellä? Näyttää ihan työkykyiseltä, mutta aivovammathan eivät näy päälle päin.

Onhan se tietysti outoa,etteivät kaikki jaa postia päivät tai ole tehtaalla asentajina kun oma elinpiiri sellaisesta muodostuu. Voin kuitenkin kertoa, että on paljon elinkeinoja missä on vapaat työajat. Olen jonkun verran seurannut Lokan striimeja ja ne tulevat aina iltaisin. Hän ei arkipäivisin heilu kameran kanssa missään. Lokka on tehnyt varmasti tämän yhteiskunnan eteen enemmän kuin sinä. Jo Oulun raiskausringin paljastaminen oli iso yhteiskunnallinen teko. Samoin Lokka on ainoa kaupunginvaltuutettu Oulussa joka ei nosta kokouspalkkioita, samanlaista yhteiskunnan eteen uhrautumista toivoisi näkevän enemmänkin.

Toisaalta Lokan elinkeino ja työpaikka tuskin sinulle kuuluvat, ellet sitten paljasta omaasi?

Minusta Lokka vaikuttaa keskimääräistä älykkäämmältä. Onhan hänellä myös yliopistotutkinto. Onko sinulla?

Kerro toki milloin ja missä Lokka on valehdellut.
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2786
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Sverdlov kirjoitti:
Ma Helmi 17, 2020 6:18 pm
Junes Lokka ei valehtele! Nimenomaan hänellä ei ole siihen varaa.

Paavo Tajukangas ei kirjoita kuin totta. Hänellä ei ole sellaiseen varaa.
Tajukangas on erityisesti kunnostautunut Ruotsin "uutisilla" ilmeisesti kuvitellen olevansa ainoa finne, joka osaa ruotsia ja lukea paikallisia uutismedioita...se Paven "totuuden kirjoittaminen" saa ihan uuden näkökulman, kun lukee ne alkuperäiset jutut, etityisesti niiltä osin joita tämä ei halua kääntää suomeksi.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

"Hän ei arkipäivisin heilu kameran kanssa missään". Eikö? Kaikki oikeudenistunnot tapahtuvat arkipäivisin työaikaan.

Jäin miettimään tuota Tajukangasta ja vastaan vähän samalla tuohon viestiin. Olen akateemisesti koulutettu ja tehnyt erilaisia viestinnän töitä yli 40 vuotta. Nyt olen ansaitusti eläkkeellä. Minun perseeni kestää merivettä eli ihan turha on yrittää nonsoleerata mielipiteitäni taustani perusteella. Olen haastatellut presidenttejä, ministereitä, työmarkkinajohtajia, talouselämän pamppuja elämäni varrella. Riittääkö tämä näytöksi Lokan kanssa vai jatketaanko ihan virallisten luottamustointen kanssa?

Kun tuo Tajukangas näyttää lähinnä kirjoittavan Ruotsista ja nimi on ikään kuin suomalainen, voisi olettaa, että hänellä olisi Suomessa juuria. Fonectan numerohaussa ei Suomesta kuitenkaan löydy yhtään tuon sukunimen haltijaa. Outoa.

Mieleen tulee lähinnä kaksi vaihtoehtoista selitystä. Sivuston takana on kriminaali, joka on ottanut itselleen täysin keinotekoisen nimen. Siten ei tiedetä, mihin jäljet johtavat. Tai sitten takana on ihan keppostelija, joka pirukseen keksii kaikenlaista tyhjänpäiväistä ja nauraa itsekseen, kun pöljät lähtevät mukaan.

Kolmas ja asteen verran vakavampi vaihtoehto on, että kyseessä on vihamielinen trollitili. Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen veli venäläinen, mutta voi takana olla kiinalainen tai jenkkikin. Tuollaista huonoa suomea taitavia kirjoittajia pystyy rekrytoimaan mistä päin maailmaa tahansa.

Voiko joku liittää sivuille Tajukankaan kuvan ja osoitteen? Voiko joku kertoa tuntevansa hänet kasvoista kasvoihin. Milloin on tavannut ja missä. Näillä tiedoilla voisi päästä jo vähän etiäpäin. Nyt tuntuu olevan uskonasia.

Lukittu