Jyväskylässä raiskausrinki?

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
hutkivajournalisti
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1473
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

ilmarinen kirjoitti:
Ke Helmi 19, 2020 12:08 am
Olen akateemisesti koulutettu ja tehnyt erilaisia viestinnän töitä yli 40 vuotta.
En osta. Noin avutonta suomea, mitä sinä kirjoitat ei kirjoiteta tuolla taustalla. Toki onhan täällä yksi aatetoverisi, joka väitti olevansa OTM, vaikka kaikkia tajuavat, että sillä ulosannilla ollaan ehkä käyty maksimissaan peruskoulu. Tuskin sitäkään täyttä yhdeksää luokkaa.

Mitä Lokkaan tulee, niin oikeudenkäynneissä, joissa on itse syytettynä tai uhrina ollaan paikalla.

Eli olet siis eläkkeellä ja vittuilet muille mahdollisille eläkeläisille. Tyypillinen silakka, hyvin tyypillinen. :roll:

Missä Lokka on valehdellut ja miten. Edes nyt yksi esimerkki.
putsari kirjoitti:
Ke Heinä 21, 2021 10:34 pm
JammuSetä=pedofiili=Mustasurma=Likeavirgin.

holmesin haamu
Michael Knight
Viestit: 4229
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

ilmarinen kirjoitti:
Ke Helmi 19, 2020 12:08 am
Voiko joku liittää sivuille Tajukankaan kuvan ja osoitteen? Voiko joku kertoa tuntevansa hänet kasvoista kasvoihin. Milloin on tavannut ja missä. Näillä tiedoilla voisi päästä jo vähän etiäpäin. Nyt tuntuu olevan uskonasia.
Paavo Tajukangas on ihan elävä henkilö. Aiemmin asui vuosikymmenen ajan Ruotsissa. Tutustui uusruotsalaiseen ghetto-kulttuuriin ja on ansiokkaasti raportoinnut aiheesta omassa mediassa ja Monokulttuuri FM:ssä. Nykyisin elelee Virossa.

holmesin haamu
Michael Knight
Viestit: 4229
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Sverdlov kirjoitti:
Ma Helmi 17, 2020 6:18 pm
Paavo Tajukangas ei kirjoita kuin totta. Hänellä ei ole sellaiseen varaa.
Sen verran olen seurannut Tajukankaan tekemisiä, että ei hän valehtele tietoisesti. Tajukangas on myös hyvin ansiokkaasti kertonut Ruotsin tilanteesta paljon tosiasioita, joista mieluummin vaietaan Suomessa.

Tajukankaalla on vaan tyylinä joskus uskoa omiin näkemyksiinsä liikaa. Silloin ei välttämättä varmisteta muualta onko asia todella tietyllä tavalla. Samaa sattuu joskus isommissa medioissakin ja Tajukangas on tässä mielessä yksityinen freelancer toimittaja.

Kuppis
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Tammi 21, 2020 7:58 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Kuppis »

Tajukankaan luotettavuudesta käy esimerkkinä nyt 18.2. julkaisema juttunsa, jossa kumotaan ylen julkaisemia tietoja noin vain. Ei anna mitään lähdetietoa, josta lukija voisi tarkistaa asioita. Hän vain "tietää".

Niinkuin "tiesi" Jyväskylän aukkojen raiskaajajengin olemassaolon. Valhe, jonka tosiaan poliisi on alas ampunut. Erittäin outoa, että täällä joku olettaa totuudessa pysyvän.

Paypal tililleen kerää rahaa herkkäuskoisilta.

Suomesta kielteisen päätöksen saaneet menevät Ranskaan, ja se on Tajukankaan mielestä valhe?

PTmedian sivustolta kopioitu.

"Eniten ärsyttää puhdas lööperi erilaisissa ”uutisartikkeleissa”. Jonkun kaupallisen iltapäivälehden liioittelun nyt miten kuten ymmärtää, mutta että valtakunnallinen Yleisradio kertoo puhdasta satua on… no se on.

Yle julkaisi eilen artikkelin Suomesta Ranskaan ”pakenevista” afgaaneista. Nuoret miehet ovat saaneet Suomessa useita kielteisiä turvapaikkapäätöksiä ja esimerkkihenkilönä mainittu 19-vuotias Ehsan on ennen Suomea ollut turvapaikanhakijana Ruotsissa.

Ehsanin elämänkaari menee – Ylen version mukaan – siten, että Ehsan pakeni yksin Afganistanista Ruotsiin, jossa sai kielteisen päätöksen. Sen jälkeen afgaanipallero tuli Suomeen niin ikään etsimään turvaa. Mutta koska edessä oli Dublin-sopimuksen mukaan palautus Ruotsiin niin Ehsan pakeni nyt Ranskaan.

Afgaanit lähtevät Pohjolasta tällä hetkellä Ranskaan siksi, että jostain ihmeen syystä Ranska ei palauta Dublin-tapauksia ja antaa laittomien afgaanien ja muiden kolmansista maista tulleiden miesten notkua Pariisin kaduilla telttaleireissä.

Mikä siis oli valhetta? No koko homman perusta. Ehsan ei ole paennut mistään Afganistanista eikä edes asunut siellä ikinä. Hän on syntynyt Iranissa, jossa on asunut ikänsä ja jonne nuorukaisen vanhemmat ovat muuttaneet jo kauan ennen Ehsanin syntymää.

Mutta, tämä ei estä Ehsania tulemasta Eurooppaan turvapaikanhakijana vedoten Afganistanin tilanteeseen. Toistan: nuorukainen ei ole ikinä asunut Afganistanissa, mutta hakee turvapaikkaa vedoten Afganistanin tilanteeseen.

Niin ikään artikkelissa annetaan kuva, että Ehsan ihan ypöyksin teki matkan Ruotsiin. Mutta kun hän ei ole mikään ”yksintullut” sotalapsi vaan tullut aikuisten maanmiestensä ohjaamana. Ehsanin vanhemmat ovat ostaneet pojan avulla Eurooppa-loton. He ovat maksaneet jollekin matkanjärjestäjälle, joka on sitten järjestellyt Ehsanin Ruotsiin. Taka-ajatuksena tietenkin se, että kun poika saa turvapaikan niin muulla perheellä on sitä kautta turvattu loppuelämän kestävä ylläpito perheenyhdistämisohjelman avulla. Mutta tämä arpa ei voittanut.

Mitä Ehsanille sitten pitäisi tehdä? En tiedä, mutta kannattaa huomata, että afgaaninuorukaisten tapauksissa turvapaikka-aktivistit ja jostain kumman syystä varsinkin Yle kertoo muunneltua totuutta. Olot Afganistanissa voivat olla karuja eikä Ehsanille ole tarjolla batiikkinoitien syliä, mutta sellaista se nyt on. Useimmat maailman kehitysmaista ovat kurjia paikkoja elää. Mutta ei kai se sitä tarkoita, että kaikki kehitysmaalaiset pitää päästää ilmaisten lihapatojen ääreen. Afganistanissa ei ole mitään sen kummempaa vainoa ketään kohtaan kuin missään muussakaan islamilaisessa maassa. Islamilaiset maat ovat turvallisia muslimeille."

putsari
Jessica Fletcher
Viestit: 3423
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja putsari »

Kuppis kirjoitti:
Ke Helmi 19, 2020 1:47 am

Niinkuin "tiesi" Jyväskylän aukkojen raiskaajajengin olemassaolon. Valhe, jonka tosiaan poliisi on alas ampunut. Erittäin outoa, että täällä joku olettaa totuudessa pysyvän.

Vähän niin kuin Oulun tapauksessa poliisi ampui "valheen" alas tähän malliin
Poliisi oikoo vääriä huhuja Oulun seksuaalirikoksista – nuorin uhreista on 12-vuotias

Yksi seksuaalirikoksen uhreista on tehnyt itsemurhan.

– Tähän asiakokonaisuuteen liittyen poliisilla ei ole sellaista tietoa.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005953928.html
Marokon Kauhu kirjoitti:
Pe Kesä 11, 2021 8:41 am

PS ajaa kansallismielistä sosialidemokratiaa.
Jussi Halla-aho poseerasi Elokapina-nuorten kanssa

Avatar
Villeri
Axel Foley
Viestit: 2013
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Villeri »

ilmarinen kirjoitti:
Ti Helmi 18, 2020 10:44 pm
Keskisuomalainen, ihan oikea media ja alan pelisääntöjen mukaan toimiva, on julkaissut tänään jutun aiheesta. Pidän sitä luotettavana.
Mutta sitten faktat vain ovat tällaisia:
c2dae9b7dbe74cdf55898e336ed8e454-1.png
c2dae9b7dbe74cdf55898e336ed8e454-1.png (24.34 KiB) Katsottu 2400 kertaa
Kun yliedustukset menevät tuhansissa prosenteissa, ei kannata hirveästi riemuita, ettei Jyväskylässä ehkä olekaan tapahtunut "ouluja".

En ole oikein koskaan ymmärtänyt, miksi vanhakantaista roskaa ei kyetä pitämään vanhakantaisena roskana, jos se tulee ulkoa. Kristillisten lahkojen väärinkäytöksistä on kirjoitettu kirjahyllyllinen teoksia, mutta islamia jaksetaan ymmärtää.

Ehkä kaikkein oudointa kuitenkin on suhtautuminen terrorismiin. Jos arvioidaan Suomen muslimien määräksi 40 000 ja käytetään SUPOn arviota 100 terroristeiksi lähteneiden määränä, lähtijäprosentiksi tulee 0,0025. Se tarkoittaisi koko Suomen väestölle laskettuna melkein 14 000 terroristia. Siihen sitten tukijat ja kannattajat päälle. Turun Sanomien luotettava oikeustoimittaja muuten kirjoitti terrori-iskun jälkimainingeissa, miten terroristi olisi tarvinnut vain ymmärtävän katseen. Että aikamoista soopaakin valtamedia puskee, vaikka yleisesti ottaen onkin luotettava.

Kun myös Suomessa imaamit ovat jaelleet täysin tolkuttomia kommentteja tasa-arvosta ja suomalaisen oikeusjärjestelmän alemmuudesta sharian suhteen, pitäisi heräillä. Vähän voisi siellä Keski-Suomessa kunnioittaa Minna Canthin työtä Seminaarimäellä.
c8689010.jpg
c8689010.jpg (98.66 KiB) Katsottu 2400 kertaa
Haagan kotoutuja ylpeän isänsä kainalossa

Jos vaikka lestoilla olisi tilillään kaikki Suomen muslimien rikokset, pitäisimme heitä rikollisjärjestönä, emmekä iloitsisi mahdollisesta Jyväskylän raiskausaallottomuudesta.

VastarannanKiiski
Theo Kojak
Viestit: 1129
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Miksi osa viesteistä siirrettiin toiseen ketjuun (ulkomaalainen raiskaajana), kun samanlainen yleisen tason keskustelu kumminkin jatkuu ja saa jatkua täällä?
Vituttaa tämmönen sortaminen ja toisekseen keskustelut menevät sekaisin.

Mihin vittuun minä nyt kirjoitan aiheesta, jos sanottavaa on, kun edelliset viestini lingottiin täältä pois ja muut jatkaa yleistä keskustelua kumminkin täällä?

Vastustan ja esitän siirron tehneelle modelle bannia.

Kuppis
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Tammi 21, 2020 7:58 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Kuppis »

Tiinas:
Ilmarinen tarjoaa linkin jossa poliisi kertoo, että Jyväskylässä ei ole tutkunnassa sataa ulkomaalaisen tekemää raiskausta viime vuosina ?

Kuppis: kts. Sanomalehti Keskisuomalainen " Poliisi kiistää..."

Tiinas:
Poliisi muuten KIELSI erittäin painokkaaati Oulusaa, että yksikään karvaranteen raiskaama tyttö EI ole tehnyt itsemurhaa, kuinkas kävikään.

Kuppis: kts. Putsarin viesti. Missä on ERITTÄIN PAINOKAS KIELTO? Poliisilla ei ollut tietoa. Eikä tietenkään mahdollisuutta julistaa jonkun tehneen itsemurhan ja olleen alaikäinen uhri rikosasiassa.
Osalla meistä on vastuu puheistaan.

Putsarin viestistä kopioitu:
Yksi seksuaalirikoksen uhreista on tehnyt itsemurhan.

– Tähän asiakokonaisuuteen liittyen poliisilla ei ole sellaista tietoa.

Tiinas:
Suomen poliisi on jaritaposten ja ilkkakivien tyylisten femakko-oletettujen hörhöjen käskytyksen alla. Ei saa kertoa, ettei silakalle tule paha mieli.

Kuppis: Epäilen pötypuheeksi julkaisemaasi käskyvaltakaaviota virka-asemien perusteella ja kunnioitan feministien vakaumusta.

Rinkeby on Ruotsissa.

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9660
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Mahtaako ihan sattumaa olla tämäkin, ajoituksineen aiheineen?
Korjaus Jyväskylän rikostilastoihin

19.02.2020 klo 09.17
Sisä-Suomi

Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi viime vuoden tilastot 7.2.2020. Tilastot löytyvät mm. poliisin www-sivuilta www.poliisi.fi/sisa-suomi/tiedotteet.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen julkaisemiin rikostilastoihin seksuaalirikoksista Jyväskylässä sisältyy kirjausteknisestä virheestä johtuen väärä lukumäärätieto. Oikea rikosilmoitusten lukumäärä lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskien on 100 kpl ilmoitettua pienempi vuonna 2019 (58/6 kpl).

Tilastotietoja ei pysty muuttamaan, joten korjattua tilastoa ei ole jaettavissa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... ihin_88071
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

putsari
Jessica Fletcher
Viestit: 3423
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja putsari »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ke Helmi 19, 2020 5:01 pm
Mahtaako ihan sattumaa olla tämäkin, ajoituksineen aiheineen?
Korjaus Jyväskylän rikostilastoihin

19.02.2020 klo 09.17
Sisä-Suomi

Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi viime vuoden tilastot 7.2.2020. Tilastot löytyvät mm. poliisin www-sivuilta www.poliisi.fi/sisa-suomi/tiedotteet.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen julkaisemiin rikostilastoihin seksuaalirikoksista Jyväskylässä sisältyy kirjausteknisestä virheestä johtuen väärä lukumäärätieto. Oikea rikosilmoitusten lukumäärä lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskien on 100 kpl ilmoitettua pienempi vuonna 2019 (58/6 kpl).

Tilastotietoja ei pysty muuttamaan, joten korjattua tilastoa ei ole jaettavissa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... ihin_88071
Eli PT-median tieto perustui poliisien tilastoon, mutta koska kaikki eivät ole poliisissa oppineet käyttämään ATK-laitteita, niin poliisin tiedot olivat virheellisiä. Joko virheen tekijä (rasisti varmaan) on lähetetty ATK-kursseille? PT-media pysyi totuudessa, poliisi valehteli TAAS.

Olisiko päivystävällä silakalla asiaan mitään kommentoitavaa. Ilmarinen?
Marokon Kauhu kirjoitti:
Pe Kesä 11, 2021 8:41 am

PS ajaa kansallismielistä sosialidemokratiaa.
Jussi Halla-aho poseerasi Elokapina-nuorten kanssa

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2081
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Gurney »

^^öö, luuletko tosiaan, että kommentoivat jauhotuksen jälkeen?

Poistuvat takavasemmalle jakamaan uusia valeuutisia.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9660
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^ Mahdat olla oikeassa, hiljaisuus todistaa tästä niin isolla, että ihan korviin sattuu. No, nyt keksimään valheellisia lasu-ilmoja ja maalittamaan ihmisiä, että saadaan väärinuskoville edes jotain ikävyyttä, vaikka sitten keksittyä. On ne vaan melko lötköä muikkua koko sakki nuo siilakat.
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2081
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Kuppis kirjoitti:
Ke Helmi 19, 2020 3:28 pm


Putsarin viestistä kopioitu:
Yksi seksuaalirikoksen uhreista on tehnyt itsemurhan.

– Tähän asiakokonaisuuteen liittyen poliisilla ei ole sellaista tietoa.
Silakka taas valehtelee oman agendansa puolesta.

Itsemurhan tehnyt tyttö liitttyi nimenomaan Oulun iRakkien ja afkaanien tekemiin raiskauksiin.

Tyttö teki itsarin syysloman aikana ja tammikuussa poliisi "ei tiennyt asiasta".

Muutama viikko tämän jälkeen joutui perumaan lausuntonsa.

Silakka "totuuden" puolesta, mutta VAIN jos liittyy omaan agendaan.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

Näissä keskusteluissa on aina sama piirre eli todenpuhuja kivitetään. Tämä ketju ei käsittele minun vaatimatonta persoonaani, vaan perätöntä huhua Jyväskylän raiskauksista. Minulla ei ole niiden kanssa mitään tekemistä.

Jos joku yrittää puhua järkeä, häntä aletaan mollata. Minusta tämä on outoa.

Ylläpito voisi heittää tämän ketjun ihan hyvin roskakoriin. Aihetta keskusteluun ei ollut ja nyt se kiertää ihan turhanpäiväisyyksissä.

Missä on Tajukankaan kuva, jota pyysin? Nyt on sitten epämääräinen huhu, että siirtynyt Ruotsista Viroon. Sopii hyvin trollimaailmaan.

ilmarinen
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ti Huhti 16, 2013 8:35 pm

Re: Jyväskylässä matujen raiskausrinki?

Viesti Kirjoittaja ilmarinen »

Villerille vielä:

Kaiva esiin myös tapausten lukumäärä. Jos yhdestä noustaan kahteen, kasvu on sata prosenttia.

Jos Jyväskylässä vaikka sadasta afgaanista yksi syyllistyy raiskaukseen, prosentti on yksi. Jos Jyväskylän kantasuomalaiset raiskaavat samalla prosentilla, raiskauksia tapahtuu reilut 500. Lasken niin, että reilusta sadasta tuhannesta asukkaasta on puolet miehiä.

Luvuilla voi leikkiä ihan mielensä mukaan.

Lukittu