USA: Epäilty sarjamurhaaja, rekkakuski C. P. Baldwin otettu kiinni DNA:n perusteella

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

USA: Epäilty sarjamurhaaja, rekkakuski C. P. Baldwin otettu kiinni DNA:n perusteella

Viesti Kirjoittaja poikani »

Yhdysvalloissa otettiin keskiviikkona 6.5. kiinni Iowasta kotoisin oleva rekkakuski Clark Perry Baldwin, 58, jota vastaan on löytynyt DNA-peräistä näyttöä vuosikymmenten takaisista, selvittämättömiksi jääneistä murhista. Baldwinia syytetään kahden vuonna 1992 murhatun, eri puolilta Wyomingia löytyneen, tuntemattomaksi jääneen naisen murhista. Lisäksi Tennesseen osavaltiossa häntä syytetään raskaana olleen Pamela McCallin ja tämän syntymättömän lapsen murhista. Sarjamurhaajan jäljille päästiin sukulaisen julkisessa tietokannassa olevan DNA:n kautta. Tämän jälkeen tutkijat ottivat salaa näytteet Baldwinin jättämistä roskista ja hänen käyttämistään supermarketin ostoskärryistä, jolloin yhteys murhattuihin varmistui.

Vuonna 1991 raiskattiin Teksasissa 21-vuotias liftarityttö, joka antoi rikoksen jälkeen poliisille kuvauksen tekijästä ja kertoi, että raiskaaja uhkasi häntä aseella, löi päähän, sitoi kädet ja tukki suun, sekä tukehdutti häntä. Baldwin väitetysti tunnusti hyökkäyksen, mutta häntä kohtaan ei koskaan nostettu syyettä.

Baldwinin nimi on tullut esille muidenkin selvittämättömien henkirikosten yhteydessä, muun muassa iowalaisen college-opiskelijatytön murhassa vuodelta 1992 ja samana vuonna tapahtuneesta huoltoaseman työntekijän surmassa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Baldwinin ex-vaimo kertoi tuolloin poliisille, että hänen entinen miehensä oli ylpeillyt tytön tappamisella ja sillä, kuinka hän oli vain heittänyt uhrinsa ulos rekasta. Tutkijoiden mukaan miehellä on mahdollisesti useita uhreja vuodesta 1980 alkaen.

Vuonna 1997 Yhdysvaltain Salainen palvelu teki iskun Baldwinin asuntoon ja totesi hänen väärentävän rahaa (moni ei välttämättä tiedä, että Secret Service perustettiin juuri rahanväärennöksiä varten - presidenttien suojelu tuli kuvioihin vasta vuosikymmeniä myöhemmin). Tästä hän sai 18 kuukauden linnatuomion.

Kaksi vuotta sitten 32-vuotias Jazz Baldwin sai tietää DNA-testin kautta, että hän oli Clark Baldwinin tytär. Jazz järkyttyi rikoksista, josta hänen isäänsä syytettiin. Tytär kirjoitti Facebookiin, että hän oli kuullut "mahdollisista rikoksista", joihin hänen isänsä olisi syyllistynyt, mutta piti syytöksiä tekaistuina. Murhaamisväitteistä hän ei kuitenkaan ollut tietoinen.

Lähde: https://www.foxnews.com/us/dna-links-io ... rities-say

Kuva
Clark Baldwin - stereotyyppinen rekkakuski.
????? ?? ??????.
Papa Legba
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: USA: Epäilty sarjamurhaaja, rekkakuski C. P. Baldwin otettu kiinni DNA:n perusteella

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

Tuossa on melko kattava kertomus Baldwinista ja uhreista.

'Suspected serial killer arrested in Iowa. Here's what we know about Clark Perry Baldwin'

https://eu.desmoinesregister.com/story/ ... 089035001/
Vastaa Viestiin