Krista Laiho - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020, löytyi kuolleena 24.7.2020

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2469
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Ihminenhän saa kadota. Ja on vaikea arvioida poliisien ja tutkinnan resursseja jollei nyt heti ole suoranaista kytköstä rikokseen tai henkirikokseen.
On selvää että jos Krista jatkoi Brahenkadulta matkaa autolla niin kyllä hän on joihinkin kameroihin tallentunut väistämättä jossakin kohden. Joko valvonta tai maantiekameroihin. Samoin jos meni esim.laivaan autolla niin on tallentunut kyllä kameroihin.
Laivat tai laivoihin ajetut ajoneuvot on suht "helppo" tarkastaa nauhalta koska lähtöjä on rajallinen määrä.
Jos auto on taas jätetty jonnekin niin tehtävä hankaloituu.
Naattori
Sofia Karppi
Viestit: 428
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Naattori »

Satiainen kirjoitti: La Heinä 04, 2020 9:02 pm Kuulin erittäin tutulta ihmiseltä, että oli nähnyt naisen tänään Raumalla. Oli ajanut tuota kadoksissa ollutta autoa ja vieressä istui joku mies.
Onko tämä tuttavasi sama Katja V joka kertoi Facessa nähneensä Kristan Ihoden kohdilla ajavan kohti Raumaa? Jos ei ole, niin siinähän olisi sitten jo kaksi havaintoa samoilta hoodeilta.
Conan kirjoitti:Naisvihaa pitäisi alkaa ymmärtämään. Kyllähän naiset on ihan vitun ärsyttäviä, on täysin ok vihata niitä.
edna
Neuvoja-Jack
Viestit: 516
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 11:31 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja edna »

En tunne yhtään Turun seutua ja lähialueita. Onko siellä, Nelaan liittyen, Nuuksion tai vastaavan kaltaista paikkaa.
Jossa voi retkeillä tai vaikka piiloutua.
Onko vesialueita, lampia tai jotain lähellä.
Kun Nelaa aikoinaan haettiin, etsittiin vain maastosta ja vedestä.
Sitten etsijöitä käskettiin katsomaan ylöspäin.
Ratkaisuhan löytyi hänen kohdallaan ylhäältä ja vielä ylhäältä.
K.L:n kohdalla valitettavasti luulen, että hän on syvässä masennuksessa tehnyt lopullisen ratkaisun.
Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6465
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Turun suunnalla on Kuhankuonon retkeilyreitistö, sitten on Ruissalo yksi sellainen paikka. Molemmissa liikkuu kyllä aika paljon porukkaa koko ajan ja autokin pitäisi kätkeä.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2469
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Olisihan tuo mahdollinen Rauman havainto siinä mielessä toiveikas että silloin Krista ainakin olisi hengissä,mutta eikö Milla Aronenkin muka käynyt siellä jossakin silloin taannoin soittelemassa ovikelloa, mutta eipä se tainnut sitten oikeasti olla Milla vaan varmaan samannäköinen henkilö tms :(
Jaakos
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 12:10 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Jaakos »

Tuo autoiluhavainto Rauman suunnalta voi olla huomionhakuisen ihmisen valhe tai hölmön ja liian innokkaan kotietsivän väärä havainto yhdistettynä liioitteluun. Mutta jos oletamme havainnon olevan vilpitön ja oikea niin silloin se herättää kyllä mielenkiinnon isosti! Autohan kääntyi takaisinpäin Raumalle, kun se oli ohitettu! Ajan itse tuosta paikasta useamman kerran viikossa ja voin sanoa, että ikinä en ole nähnyt kenenkään kääntyvän ohituskaistojen jälkeen takaisin eli mielestäni varsin poikkeuksellinen tilanne. Auton ja K. L. tuntomerkit täsmää niin varsin outo tilanne tien päällä.
jasso
Neuvoja-Jack
Viestit: 570
Liittynyt: Ke Huhti 29, 2020 7:29 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja jasso »

MissMallard kirjoitti: Su Heinä 05, 2020 11:47 pm Samoin jos meni esim.laivaan autolla niin on tallentunut kyllä kameroihin.
Laivat tai laivoihin ajetut ajoneuvot on suht "helppo" tarkastaa nauhalta koska lähtöjä on rajallinen määrä.
Tuota laivalla maasta poistumista minäkin pohdein jo jossakin aikaisemmissa viesteissä, mutta mitä minä olen laivalla käynyt auton kanssa, niin kyllä sinne on tarvinnut matkaa varatessa rekkari ilmoittaa. Eli luulisi poliisin helposti selvittävän kyseisen rekkarin perusteella nousiko auto laivaan vai ei. Sitä sitten en tiedä saako poliisi matkustajatiedot, jos ei mitään rikosta epäillä.
fenefica
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Heinä 02, 2020 12:08 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja fenefica »

Ryder kirjoitti: Su Heinä 05, 2020 9:10 pm ... iso, musta amerikkalaisvalmisteinen auto ...
Chevrolet Cruze ei ole iso eikä amerikkalaisvalmisteinen. Se on korealainen normaali kompaktiluokan perhefarmari, jonka erottaa toisesta vastaavan tyyppisestä farmarista vain Chevroletin merkki maskissa ja teksti. Jos ei ole erityisen kiinnostunut autoista niin tuskin tuohon merkkiin kiinnittää huomiota liikenteessä tai parkkipaikoilla. Muistelisin näiden olleen hintaluokassaan Toyota Auriksia ja Volkswagen Golfeja edullisempia. Aiemmin koreassa tehdyt Chevroletit tunnettiin merkillä Daewoo.

Tuollaisia Kristan auton kaltaisia Chevrolet Cruzeja oli Suomessa tieliikennekäytössä vuodenvaihteessa yhteensä 2677 kpl.

Ei siis kannata antaa auton merkille liian suurta painoarvoa tässä asiassa.
Toteemipaalu
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: To Kesä 16, 2016 7:39 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Toteemipaalu »

Ryder kirjoitti: Su Heinä 05, 2020 8:58 pm Jos Krista rakentaa uutta elämää Raumalle ja järjestelee asunto,päivähoito ym.juttuja. Krista ehkä haluaa eroon Hattulan &Hämeenlinnan
ahdistavista työ-ym.kuvioista.
Rakentaa rauhassa uutta elämää, mutta kukaan ei ole tehnyt havaintoja, vaan poliisi ja omaiset etsii edelleen. Täysin mahdoton kuvio.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/713b ... ff061f18ac

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Mäkinen kertoo, että pienten lasten äitiä, Krista Laihoa, etsitään edelleen.

Poliisin mukaan 28-vuotias Laiho on lähtenyt Hattulasta 5. kesäkuuta, ja hänet on nähty viimeksi Turussa Brahenkadulla 6. kesäkuuta.

– Ratkaisevia vinkkejä ei ole tullut. Etsinnät jatkuvat, Mäkinen toteaa.
ncsaari
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Helmi 20, 2017 11:34 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja ncsaari »

Katselin äidin fb kuvia. Jospa Krista onkin lähtenyt mökille , pois kaikesta hälinästä ja huolista. En tiedä onko paikkaa vielä tutkittu, mutta vois olla ihan sopiva paikka olla hetken piilossa, esim selventää päätä.
jaskari
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 91
Liittynyt: La Heinä 01, 2017 6:46 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja jaskari »

ncsaari kirjoitti: Ma Heinä 06, 2020 11:27 am Katselin äidin fb kuvia. Jospa Krista onkin lähtenyt mökille , pois kaikesta hälinästä ja huolista. En tiedä onko paikkaa vielä tutkittu, mutta vois olla ihan sopiva paikka olla hetken piilossa, esim selventää päätä.
Kyllä uskoisin että kaikki sellaiset paikat jotka jotenkin liittyy kadonneeseen, tutkitaan. Jollei viranomainen niin kai perhe sentään.
Basil
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Kesä 01, 2010 12:51 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Basil »

En usko kyllä tuohon Rauman havaintoon yhtään. Miksi ihmeessä tämä näkijä ei lähtenyt perään? Itse ainakin lähtisin samantien perään, ainakin rekkarin tarkistaisin, luulisin, että aika moni muu tekisi samoin. Häkeen soittamista ennen olisi luullut jotenkin varmistavan näkemänsä.
FlowerPower30
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 110
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 9:27 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja FlowerPower30 »

Basil kirjoitti: Ma Heinä 06, 2020 12:06 pm En usko kyllä tuohon Rauman havaintoon yhtään. Miksi ihmeessä tämä näkijä ei lähtenyt perään? Itse ainakin lähtisin samantien perään, ainakin rekkarin tarkistaisin, luulisin, että aika moni muu tekisi samoin. Häkeen soittamista ennen olisi luullut jotenkin varmistavan näkemänsä.
Jospa ei ole ollut aikaa tai mahdollisuutta lähteä seuraamaan. Ja itse varmaan tajuaisin vasta turhan monen sekunnin päästä mitä mahdollisesti näin ja sittenpä voisikin olla jo liian myöhäistä kääntyä perään.
katoaaetsii
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 8:30 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja katoaaetsii »

Olen tarkastanut neljän aiheeseen sopivan auton rekkarit ja jopa sen, että kuuluvat ko autoon (020202).
Kristan kanssa olen vaihtanut kuulumisia toukokuussa eikä vaikuttaneet ajatukset oudoilta.
En usko uuteen elämään ilman rakkaita lapsia, mutta pidän mahdollisena, että on semisekavassa tilasse toilailemassa jossain ja voi olla sotkeutunut huonoihin porukoihin. On kunnon työtätekevä tyttö, mutta jotain on heilahtanut silloin 5.6.
Hyvä suhde äitiin ja pärjännyt työssään eikä äiti ahdistele Kristaa. Miestä en niin tiedä enkä suhteen tilaa.

Rauma voi olla ihan mahdollinen vaihtoehto, tosin luulisi päässeen vähän pidemmälle. Jonnekin oli pyrkimässä, koska läksi kotoaan Turkuun. Turussa ei ole "mitään". Minä pitäisi silmät auki koko Suomessa ja muistaisin, että Krista on kotoisin Savosta. Krista on kiva sosiaalinen tyttö, löytää varmasti uusia hyviä ja pahoja kavereita. Jos Rauman havainto pitää paikkaansa, voi olla lievästi rikoksen urina ja siksi auton outo käytös. Havainnon tekijä julkaisi havainnon nimellään äidin sivuilla ja sitäkin jälkeä varmasti seurataan.

Minä luulen, että on jossain tosi huonossa seurassa, tai jossain vain piilossa maailmalta tai sitten ei enää tässä maailmassa. En usko, että täysissä järjissään kadonnut omasta vapaasta tahdostaan. Auto on varsin epätavallinen ja vielä epätavallisempaa Kristan näköinen ratissa. PItäkää silmät auki ja muistakaa tsekata rekkarit. Pienet lapset odottavat kotona sekä muu perhe. Epätietoisuus on kamalaa.
Jaakos
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 12:10 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Jaakos »

Basil kirjoitti: Ma Heinä 06, 2020 12:06 pm En usko kyllä tuohon Rauman havaintoon yhtään. Miksi ihmeessä tämä näkijä ei lähtenyt perään? Itse ainakin lähtisin samantien perään, ainakin rekkarin tarkistaisin, luulisin, että aika moni muu tekisi samoin. Häkeen soittamista ennen olisi luullut jotenkin varmistavan näkemänsä.
Havainnon tehnyt selitti asian niin, että oli ohittanut auton (ohituskaistalla?) ja pian tämän jälkeen ko. auto oli tehnyt u-käännöksen perässä. Havainnoitsija ei ollut varma onko K. L. enää kadonneena ja oli pysähtynyt bussipysäkille selaamaan nettiä varmistaakseen tilanteen ja soittanut sitten myös häkeen.

Edit: voiko K. L. olla sitten jossain tuntemattoman mökillä pakotettuna?
Vastaa Viestiin