Helsingin Pataässässä ammuttu

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Hese21
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Su Tammi 05, 2020 12:36 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Hese21 »

Miettikää... Ennen vaikka -90-luvulla tällaiset jutut oli isoja missä tulee ihminen ammutuksi. Nykyään nää jutut alkavat oleen joka viikottaisia. On vauhti kiihtynyt levottomuuksien kannalta aivan liikaa tän kokoiseen maahan. Helsingin alue on muuttunut paljon. Joissakin paikoissa kun on niin fiilis kuin ei olis Suomessa ollenkaan kun kaikki muut ulkomaalaisia ympärillä. Tähän voi tehdä selvän päätöksen et mihin suuntaan turvallisuus on mennyt väärillä päätöksillä.

Avatar
Kalle-Ville
Axel Foley
Viestit: 2440
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

^ Niin se oli silloin ennen, mutta nyt kadut ovat täynnä sellaisia ongelmien aiheuttajia, joiden tuntomerkkejä ei voida julkaista, koska muutoin rasismi. Sen sijaan esim. Pohjanmaan raiskaustapauksessa tietoja pyydetään kolmen raiskaajan (joiden tuntomerkkejä ei kerrota) käyttämästä autosta tuntomerkein eli poliisit eivät ilmeisestikään edes halua löytää näitä raiskaajia vaan vain heidän käyttämänsä auton.
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.

Avatar
Per Erik Hasselblad
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad »

Kyseessä oli ilmeisesti vahinkolaukaus.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006566283.html

Poliisilta lisätietoa Pataässän ampumisesta: mies näpelöi asetta housuntaskussa, sitten tuli ilmeinen vahinkolaukaus – tuntematon sivullinen sai luodin jalkaan

Vieno neito
Harjunpää
Viestit: 345
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 3:02 am

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Vieno neito »

Poliisilta lisätietoa Pataässän ampumisesta: mies näpelöi asetta housuntaskussa, sitten tuli ilmeinen vahinkolaukaus – tuntematon sivullinen sai luodin jalkaan
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006566283.html
Poliisin mukaan vuonna 1970 syntynyt mies sai luodin jalkaansa ja hänet toimitettiin hoitoon sairaalaan. Hän on siellä edelleen, mutta välitöntä hengenvaaraa ei ole. Samaan aikaan Pataässässä oli joitakin kymmeniä asiakkaita.

Poliisi otti kiinni ravintolasta ja sen läheltä neljä miestä, joita epäillään törkeästä pahoinpitelystä. He ovat syntyneet vuosina 1994‒2001. Miehet kuuluivat samaan seurueeseen. Myös ase on poliisin hallussa.

– Esitutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on ollut ilmeinen vahingonlaukaus. Luvatonta, ladattua, pienikaliiberista asetta mukana ravintolassa oli kantanut vuonna 1994 syntynyt mies. Hän oli saanut aseen laukeamaan näpelöidessään sitä housuntaskussa. Luoti osui lähellä istunutta asianomistajaa reiteen, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisin tiedotteessa.

Epäilty ja uhri eivät tiettävästi olleet kanssakäymisissä keskenään ennen tapahtumaa – eikä sen jälkeen.

Omega
Poliisikoira Rex
Viestit: 276
Liittynyt: To Maalis 26, 2009 12:13 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Omega »

Poliisi näköjään uskoo nykyään kaiken mitä sanotaan...
Joo, vahingossa vähän näpelöin ladattua asetta taskussa ja sattu laukeemaan ja osumaan toista reiteen, sitten pakenin ja piilotin aseen.
Toisen tiedon mukaan kyseessä oli kosto. Mustalaisten välistä vihapitoa.

lokoisa
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ke Touko 20, 2020 9:54 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja lokoisa »

Nyt olisi POLIISILLA valta, voima ja jopa kunniakin, jos olisi vaan munaa sitä käyttää. Olisi oikeudet raidata jokainen MUSTALAISTEN ja heidän alaistensa rotanluukku.

Pohjoiseen ja ruotsiin nuo on luikkinut jo pakoon josta heitä " ei " löydetä ja " ei " käytetä paskalaisiin salaisiapakkokeinoja. Oulussa heitä on syytettynä poliisileikeistä parhaillaan ja siten sukuakin luonnollisesti paikalla enemmän kuin laki sallii.
Poliisi kertoo, että kiinniotettuja oli yhteensä neljä. Nuoret miehet ovat syntyneet vuosina 1994–2001, ja he ovat jo päässeet vapaaksi.
Ei mustalaista saa kitkuttaa tutkarina sehän olisi rääkkäystä ja rasismia!
– Kyseessä on ollut ilmeinen vahingonlaukaus. Luvatonta, ladattua, pienikaliiperista asetta mukana ravintolassa oli kantanut vuonna 1994 syntynyt mies. Hän oli saanut aseen laukeamaan näpelöidessään sitä housuntaskussa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo tiedotteessa.
Virallisesti munaton tutkinnanjohtaja.

napalanko
Rico Tubbs
Viestit: 1281
Liittynyt: La Marras 05, 2016 6:52 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja napalanko »

Hai sie, eihän sit mittään...pahoittelut vaan kaikesta, pitäähän se nyt henkselimiehellä mutka taskussa olla, mitä näpelöijä. Kai se jo on omistajalleen palautettu?
Neuvostoliitto 💯 1922-2022

Jarmomurha
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Ke Maalis 04, 2020 9:42 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Jarmomurha »

Onhan tämä vähän ristiriitaista. Toisaalla puhutaan kostosta ja alunperin lehdessäkin kerrottiin, että seurueessa oli tullut riitaa ja hlöä oli ammuttu reiteen ja nyt se onkin ollut vahinko, eikä hlöt tunteneet edes toisiaan :roll:

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6415
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Yleensä näpelöidään muuta kuin mutkaa kun käet taskussa kuljetaan. Nooh ase ladattuna sitten kuitenkin baarikierrosta tehdään. :shock:

Anom
Jane Marple
Viestit: 1049
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Anom »

Omega kirjoitti:
To Heinä 09, 2020 12:57 pm
Toisen tiedon mukaan kyseessä oli kosto. Mustalaisten välistä vihapitoa.
Kuten sanoin jo aiemmin, niin se on varma tieto että ampuja ja ammuttu ei tunteneet toisiaan. Ammuttu oli kantasuomalainen.
Jarmomurha kirjoitti:Toisaalla puhutaan kostosta ja alunperin lehdessäkin kerrottiin, että seurueessa oli tullut riitaa ja hlöä oli ammuttu reiteen ja nyt se onkin ollut vahinko, eikä hlöt tunteneet edes toisiaan
Eihän tuo riita ja ampuminen poissulje toisiaan, mutta on tosiaan vähän hölmösti muotoiltu uutinen, kun fakta on ettei sitä riitaa ollut ainakaan ammutun kanssa.
Onhan sitä riitaa voinut olla siinä seurueen sisällä ja hermostuksissaan siinä samalla räplätty asetta taskussa.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kaveri siis laukesi housuihinsa :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Rainerin kulmahousuihin tuli reikä. Onneksi on Kela.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

lokoisa
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ke Touko 20, 2020 9:54 pm

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja lokoisa »

Tietenkin tällaisissa tapauksissa tutkinnanjohtaja päästää epäillyt vastamaan vapaalta alle vuorokaudessa. Tutkinnanjohtaja ei halua leimauta Ilsa she wolf of the ss-nartuksi. Nyt vapaalla oleville nuorukaisille ylimääräiset kelankilaukset, että voi hankkia uudet kanttihousut. Eli kela kustantaa vapaudusumpusta-aloituspaketin heille jokaiselle, 1 litra kirkasta ja 10g +50% piriä.

Illemmalla tutkinnanjohtaja voi miettiä meniköhän kaikki kuin sukavakinoppikirjassa kun samasta porukasta joku jälleen laskee housuihinsa ja niistä lävitse. Vahingossa, koska niin Leif ja Terno huomenna ilmoittavat. Jatkamisvaaraa ei ole joten pojat vapaalle jälleen. Ja tutkinnanjohtajakin voi nukkua yönsä ilman tematsepaamia.

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2998
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja Villeri »

jepulis82 kirjoitti:
To Heinä 09, 2020 7:04 am
Aseiden vika kun noin itsestään laukeavat. Eihän mikään ole ikinä romanin vika. Varmaan rasistinen asekin vielä, viharikos siis kyseessä. :mrgreen:
Liekö yllätti, mutta poliisi on kanssasi samaa mieltä. Onnittelut!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Helsingin Pataässässä ammuttu

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

sikakoira kirjoitti:
To Heinä 09, 2020 1:23 pm
Kaveri siis laukesi housuihinsa :lol:
Joo, henkselirainerilla paukkuu välillä lahkeeseen miesseurassa, kun vähän kiihottuu.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Vastaa Viestiin