Krista Laiho - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020, löytyi kuolleena 24.7.2020

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Kaivonkatsoja

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Kaivonkatsoja »

Olen kai sokea, mutta en onnistunut löytämään yhtään sellaista poliisin tiedotetta tai artikkelia jossa poliisi olisi maininnut Kristan olleen hotellissa tai että hänen olisi nähty poistuneen autolla hotellin parkkipaikalta. Grand Marina tuskin ainakaan kyseessä, koska ko. hotelli sijaitsee Helsingissä.

Poliisi sanoo vain: Viimeksi nähty Brahenkadulla. Hotellista, autosta tai parkkipaikasta en löytänyt poliisin sanomana sanaakaan. Savonsanomien artikkelissa puhe hotellista vaikuttaa toimittajan omalta tarinoinnilta, ja sen päätteeksi kirjoitettu poliisin maininta Brahenkadusta. Toki Krista on hyvinkin voinut yöpyä hotellissa, eipä sillä.

Auto on kateissa, mutta onko auto edes ollut Turussa? Onko viimeinen havainto Kristasta Brahenkadulla autoineen, vaiko ilman autoa? Onhan Krista myös voinut tulla Turkuun jonkun kyydillä ja Kristan auto on ollut koko ajan jossakin ihan muualla.
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja khl »

No kyllä nää tiedot ihan poliisin suusta

Kadonnut nainen lähti kotoaan Turkuun mustalla Chevrolet Cruze -henkilöautolla, joka on vuosimallia 2012. Myös auto on poliisin mukaan kateissa. Poliisi pyytää havaintoja autosta, jonka rekisterinumero on SNE-479.

Laiho oli hotellissa Turussa kesäkuun alussa ja hänet nähtiin lauantaina 6. kesäkuuta hotellin parkkipaikalla. Poliisin mukaan havainto Brahenkadulta on lauantailta puolen päivän jälkeen!
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2587
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MEG »

Mahdollistahan on ,että poliisi on tavoittanut miesystävän ,jonka kanssa Krista on suunnitelmallisesti viettänyt viimeisen täyteläisen yön ,ja suunnannut sitten yksin viimeiselle matkalleen.
Kaivonkatsoja

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Kaivonkatsoja »

Voihan sitä henkilö lähteä autoineen Turkuun, mutta se ei tarkoita että sinne asti olisi autoineen päätynyt. Mutta jos kerran molemmista, sekä Kristasta, että autosta on tehty varma havainto Turussa Brahenkadulla, niin eipä siinä sitten mitään. Itse en vain tuollaista varmaa tietoa löytänyt, että myös auto olisi nähty Brahenkadulla.
Murhettunut murmeli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 2:17 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Murhettunut murmeli »

Harmillista, että mitään uutta tietoa Kristan katoamisesta ei ole. Joka päivä tarkastan tilanteen täältä ja toivon parasta. Mutta toivo elossa löytymisestä hiipuu... :cry:
Kaivonkatsoja

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Kaivonkatsoja »

Jos Krista on ollut autoineen hotellissa, niin onko hotellista tarkempaa tietoa? Grand Marina tosiaan on Helsingissä, joten "varma havainto" ko. hotellilta ei vaikuta kovinkaan varmalta. Vai onko tarkoitettu Marina Palacea? Entä kuka tämän havainnon on tehnyt, ja onko siitä luotettavampaa tietoa kuin joku Facebook-kommentti? Marina Palacen parkki ei kuitenkaan ole Brahenkadulla.

Sen sijaan Scandic Julian parkki on Brahenkadulla ja ko. hotellissa on 6.6.2020 ollut nuorten leskien tapaaminen. Tilaisuus on alkanut aamupäivällä ja kestänyt iltaan saakka. Myös joitakin muita tapahtumia on tuona viikonloppuna Turussa ollut.
peteme
Neuvoja-Jack
Viestit: 572
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 7:10 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja peteme »

Viimeviikolla tie25.lla siltatyömaan kohdalla odotteli jonossa tuollainen musta korean Chevroletiti farmari ja kuskina oli tummahiuksinen nuori nainen. Rekkaria en kerinnyt näkemään.
Kaivonkatsoja

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Kaivonkatsoja »

jasso kirjoitti: Ke Heinä 01, 2020 2:57 pm
wonderland kirjoitti: Ke Heinä 01, 2020 12:20 pm Onko missään faktaa, että olis ollut Turussa yötä tai hotellissa yötä? On voinut siellä Turussa piipahtaa jonkun luona.
"Laiho oli hotellissa Turussa kesäkuun alussa ja hänet nähtiin lauantaina 6. kesäkuuta hotellin parkkipaikalla. Poliisin mukaan havainto Brahenkadulta on lauantailta puolen päivän jälkeen."

Näin kertoo: https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Nuo ... sa/1575814
Käsittääkseni boldaamani kohta perustuu johonkin äitylit- tai mikä lie mammapalsta, kommenttiin, jonka Savonsanomien toimittaja on liittänyt "tietona" juttuunsa. Se mitä poliisi sanoo, on vain toteamus havainnosta Brahenkadulla. Poliisi ei nähdäkseni ole missään muuallakaan puhunut hotellissa oleskelusta (epämääräisesti) kesäkuun alussa tai muulloinkaan, vaan että Krista on 5.6.2020 lähtenyt Hattulasta Turkuun ja viimeinen havainto on 6.6.2020 Brahenkadulla.
Rami Iisak Kollinen
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Heinä 10, 2020 12:32 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Rami Iisak Kollinen »

lmk84 kirjoitti: Ti Kesä 30, 2020 10:21 am Viimeisen kerran Kristaan on saatu yhteys lähiomaisten mukaan katoamista edeltävänä päivänä, eli 5.6. Viimeinen havainto Kristasta on lauantailta 6.6., kun todistetusti hakenut autonsa Turusta Grand Marinasta.

Kristalla on äitinsä kanssa miestenvaateliike Hämeenlinnassa, ja kotoa löytyy pari pientä lasta. Kotikaupungissa ainakin toivotaan kovasti, että tämä tarina päättyisi onnellisesti.
Jos tieto viimeisestä yhteydenotosta pitää paikkansa, olisi tärkeää tietää millaisessa sävyssä keskustelu tai viestittely on käyty. Onko mitään tavallisuudesta poikkeavaa ilmennyt? Ja milloin Kristaan on seuraavan kerran yritetty ottaa yhteyttä? Ilmeisesti lauantaina ennen katoamistaan puolilta päivin hän olisi vielä halutessaan voinut vastata yhteydenottoihin.

Entä milloin hän oli ilmoittanut palaavansa? Tätäkään tietoa en ole nähnyt missään julkaistun, vaikka epäilemättä hän on lapsista huolehtivalle omaiselleen aikataulunsa kertonut. Elleivät sitten lapset ole olleet toisaalla asuvan exän luona ja vain noutoaika sovittu. Katoamisilmoituksen ajankohdasta päätellen tuntuisi luontevalta ajatella, että Krista oli suunnitellut viipyvänsä poissa sunnuntaihin asti. Jos olisi kertonut palaavansa lauantaina mutta olisi jäänyt palaamatta ja yhteyttäkään ei koko päivänä olisi saatu, katoamisilmoitus olisi ehkä tehty jo sunnuntaina 7.6.?
There is only an Ocean between saying and doing.
supo
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 11:51 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja supo »

Olisi mielenkiintoista kuulla tilasto yli kuukauden täysin kadoksissa olleista henkilöistä ja sittemmin löydetyistä. Elossa löytyneitä varmaan kymmenen prosenttia jos sitäkään.
edna
Neuvoja-Jack
Viestit: 516
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 11:31 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja edna »

Kaivonkatsoja kirjoitti: La Heinä 11, 2020 9:18 am Voihan sitä henkilö lähteä autoineen Turkuun, mutta se ei tarkoita että sinne asti olisi autoineen päätynyt. Mutta jos kerran molemmista, sekä Kristasta, että autosta on tehty varma havainto Turussa Brahenkadulla, niin eipä siinä sitten mitään. Itse en vain tuollaista varmaa tietoa löytänyt, että myös auto olisi nähty Brahenkadulla.
Kirjoitat hyvin mielenkiintoisella tavalla ja kuin uudelta kantilta.
Ei ole kuvan kuvaa hotellilta, missä olisi yöpynyt.
Ei autosta ja sen liikkeistä, puhumattakaan kuskista ole mitään tietoa.
Ei tarkkoja päivämääriä.
Ei viimeisiä puheluita.
Itseasiassa ei mitään faktoja.
Voisi olla mahdollista, että K.L.ei ole kotoaan lähtenyt yhtään mihinkään.
Tai ei ainakaan kovin kauas.
Kun kerran katoamisilmoitus on tehty omaisten taholta, luulisi tulevan enemmän tietoa, faktaa.
Jos häntä oikeasti haetaan.
Basil
Armas Tammelin
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Kesä 01, 2010 12:51 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Basil »

Kyllähän mustan Chevy farmarin näkeminen liikenteessä aina hätkähdyttää. Tänään Porin suunnalla tuli satasen alueella yksi vastaan ja samantien perään ja ajelin kiinni, ei täsmännyt rekkari alkuunkaan.
Varmaan mielenkiintoista ajella moisella autolla täällä lännessä varsinkin, pitkiä katseita varmaan tulee päivittäin.
Marnella
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Su Heinä 05, 2020 12:26 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Marnella »

Turku kun on iso kaupunki ja jos Krista on sinne jo perjantaina tullut, niin eikö ole minkäänlaista havaintoa hänestä missään terassilla, ravintolassa, kaupassa? On näyttävän näköinen nainen ja uskoisin jonkin huomioneen hänet. Mitä on tehnyt perjantaina Turussa?

Tämä on kyllä mysteeri kokonaisuudessaan..
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Marnella kirjoitti: Su Heinä 12, 2020 5:21 pm Turku kun on iso kaupunki ja jos Krista on sinne jo perjantaina tullut, niin eikö ole minkäänlaista havaintoa hänestä missään terassilla, ravintolassa, kaupassa? On näyttävän näköinen nainen ja uskoisin jonkin huomioneen hänet. Mitä on tehnyt perjantaina Turussa?

Tämä on kyllä mysteeri kokonaisuudessaan..
Miehen näkökulmasta Krista on ihan niitä naisia mitä on ykstoista tusinassa,ihan normaali nainen,en tarkoita ruma tms mutta itse en erikoisesti kiinnittäs mitään huomiota,kappas ihminen,joo,onhan niitä turussa...Totta.....
Turku on iso kylä,siksi ei varmaan kiinnitetä huomiota kuin jossain Ranuan raitilla missä kaikki vähintään tietää toisensa.

Meneppä vkl turun baareihin klo 22-01,ota terävää jne ja koita kk päästä muistaa näitkö tummatukkaista tyttöä.Näit,aivan varmasti satoja tuntomerkkeihin sopivaa meni ohi.
Ei isoissa kaupungeissa kiinnitetä tuntemattomiin ihmisiin sinänsä huomiota,joka päivä näet uusia ihmisiä kymmeniä siinä sun lähikaupassa joita et oo ikinä nähny etkä ehkä näe enää ikinä ja sama vkl:satoja jos pyörit ytimessä. Ei niitä kaikkia voi kukaan maapallossa muistaa viikkojen päästä mitenkään jos ei ole jutellu tai muuten tutustunu.
Istut vaikka terassilla kaks tuntia,ohi menee satoja ihmisiä pe iltapäivänä,et sä kiinnitä niihin erikoisempaa huomiota jos oot paikallinen.Ne on vaan ihmisiä,ne tulee ja menee eikä ne jää mieleen jos ei tapahdu jotain kontaktia tms joka kiinnitää erikoishuomion.
Isojen kaupunkien ytimessä asuvilla on erilainen tarkkailuvaisto kuin maalaisilla/pikkukaupungissa asuvilla,ei voi mitenkään huomioida kaikkea,ei kenenkään aivot kykene prosessoimaan sitä ihmismäärää kun pikku kylällä istuessa reagoit kaikkeen outoon tai muistat kaikki oudot naamat eiliseltä tai jopa viime viikolta.Tottakai.
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2469
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Tänään ollut liikenneonnettomuus Jyväskylässä niin lainaus Iltalehdestä:
"Henkilöauto suistui ulos tieltä mutkassa ja putosi kaiteen yli ojaan Kirrin liittymän ja Matinmäen välillä olevalla tiellä."

Eli ei tarkkaa tietoa, mutta tuossa on kirjoitettu että auto putosi kaiteen YLI, ei kaiteen lävitse. Joten vaan spekulointiin Kristan ja auton kohtalolle eli voisiko olla mahdollista kuitenkin että sattunut Kristalle joku tällainen onnettomuus. Onnettomuus kohdan täytyisi olla sellainen että auto ei nyt näy vaan tielle jne.

Tämä mahdollinen liikenneonnettomuus siis vain yksi mahdollinen katoamisen tutkinnanhaara kuten ketjussa on jo aiemmin pohdittu.
Vastaa Viestiin