Krista Laiho - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020, löytyi kuolleena 24.7.2020

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Tiedän sellaisia hiekka- ja metsäteitä joita en normaalisti tietäisi koska on tullut oltua hevosilla maastoratsastamassa siellä ja täällä. Usein tuollaiset metsäiset hiekkatiet ovat parhaita esim. hevosilla maastossa ratsastettaessa tai ravihevosilla ajettaessa.

Toki tuossa Wikipedian tiedoissa mainitaan että tuon Iso-Löyttyjärven rannalla on muutama kesäasunto joten voihan olla että jollakin Kristan sukulaisella tai tutulla on/on ollut esim. mökki tuolla järven rannalla tai suunnalla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Iso-L%C3%B6ytty

Maalaistyttö
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Elo 12, 2019 8:13 am

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Maalaistyttö »

Surullinen loppu mutta onneksi löytyi. Itseäni hieman ihmetytti kolmen viikon viive, että julkisesti alettiin vasta etsimään. Paitsi, jos ennenkin on ollut omilla teillään. Kristan löytymisen jälkeen kuulin huhuja, että hänellä olisi jonkinlaista huume menneissyyttä/taustaa. Jos asiassa on mitään perää, se voisi selittää miksi katoamista ei alettu heti rummuttamaan esim. vanhempien toimesta? On tarkoituksella etsinyt paikan mistä ei helpolla tule löydetyksi. Tai hakeutunut huvikseen syrjään, jossa voisi rauhassa hetken narkkailla ja loppu päättyi ikävästi
tarkoituksella tai vahingossa. Tosi surullinen tapaus kuitenkin.

VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Vepe kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 1:57 am
Ikävä tapaus. Kyllähän ku ilmotus tuli et kyseinen henkilö hävinny että tuskin tulee elävänä löytymään ku kerta katosi jo kesäkuun alussa. Ja se viel et monet ihmettelee et miksi juuri tonne meni ja miksi. Niin sen verta omakohtasta kokemusta että ei sitä kyllä ajattele mitenkään loogisesti tai en osaa edes selittää sitä olotilaa. Vielä tänäkin päivänä välillä mietin et mikä ihme sai itteni semmoiseen tilaan ja ratkaisuun. Eli menin mettään kiväärin ja viinapullon kans. Poliisikoirahan se sit löys minut sieltä alle 2 vuorokauden päästä. Siellä olin mettään mennessäni heitelly lompakot ja muut pitkit mettiä jotka kyllä sit löyty. Onneks en pystyny painamaan liipasinta vaikka piippu olikin useamman kerran suussa. Läheisille tuli kyl täysin yllätyksenä koko homma ja itellekkin sit lopulta ku sain apua. Nyt elämä hymyilee tai on jo pidemmän aikaa koska tästä tapauksesta siis on jo vuosia. Sen takia tämän halusin kertoa että tuommoselle käytökselle ei välttämättä ole mitään loogista tai järkevää selitystä ja ite ainakin piilotin ahistukseni läheisiltä ja muilta tosi tehokkaasti.
Onneksi selvisit tuosta ja elämä on nykyään hyvällä mallilla!
Kertomasi vahvistaa käsitystäni, että monella itsemurhaajalla on todella paha olo ja haluaa vain siitä olosta pois, ei välttämättä kuolla, ja itse operaatiokin voi olla melkoista henkistä painia tekeekö vaiko ei ja piippu suussa tai köysi kaulassa voi käydä montakin kertaa ja kuitenkin perääntyy ja palaa kotiinsa ja jatkaa taas tovin elämäänsä.

Kristan tilanteeseen liittyen kirjoitin jo aiemminkin mahdollisesta lääkkeiden napsimisesta. Minusta sekin selittäisi harhailun ja sekavan auton. Miksei hän oliis voinut ajatella tappavansa itsensä autossa ja verho oli sitä varten?
JOS hänelle olisi vaikka hiljattain määrätty masennuslääkitys ja hän olisi ottanut niitä yliannoksen ja kenties lisäksi viinaa. Siinä tapauksessa oireiden vittumaisuus on voinut tulla yllätyksenä ja hän onkin lähtenyt harhailemaan metsään.
Varsin surullista on tietysti, jos viime hetkillä muutti mielensä ja yritti lähteä hakemaan apua.

Tuossa linkki serotoniinioireyhtymään. Nykyisillä masennuslääkkiellä on vaikeampaa tehdä itsemurha kuin vanhemmilla, mutta kyllähän se onnistuukin jos lisänä on jotain muuta ja vaikka kaatuu ojaan ja tukehtuu.(pelkästään hypotermisssa ihmisen käytös on varsin epärationaalista, humalassa, sekakäyttötilassa tai lääkemyrkytyksessä voi olla ihan sama juttu, joten mitään logiikkaa loppuvaiheen touhuista ei silloin löydy vaikka kuinka miettisi)
Oriveden metsätyttö oli muistaakseni ottanut valtavan määrän jotain allergialääkkeitä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Serotonii ... htym%C3%A4
Serotoniinioireyhtymä

Serotoniinioireyhtymä eli serotoniinisyndrooma on myrkytystila, jonka aiheuttaa keskushermostossa oleva liika serotoniini. Myrkytyksen riskiä lisää muun muassa useiden serotoniiniaktiivisuutta lisäävien aineiden yhteiskäyttö. Serotoniinioireyhtymä on eräs merkittävimmistä lääkemyrkytysten aiheuttamista toksisista oireyhtymistä. Muita ovat kolinerginen, antikolinerginen ja adrenerginen oireyhtymä sekä pahanlaatuinen neuroleptioireyhtymä.

Serotoniinisyndrooma on vaarallinen tila, joka voi pahimmillaan johtaa kuolemaan. Siihen voi sairastua vahingossa esimerkiksi vaihdettaessa lääkitystä nopeasti. Toisinaan myrkytystilan aiheuttava yliannostus on itsetuhotarkoituksessa otettu. Syndrooma voi olla oletettua yleisempi, sillä monet lääkärit eivät tunnista sitä.
Oireet

Oireet alkavat pian, yleensä muutaman minuutin kuluttua myrkytyksestä. Ne ovat kuitenkin vaihtelevia, ja lievän myrkytyksen oireita saattavat olla pelkästään tiheä syke (takykardia), vapina, hikoilu ja mustuaisten laajeneminen (mydriaasi).

Pahemmissa tapauksissa myrkytys voi aiheuttaa verenpaineen kohoamista ja kuumetta, joka voi nousta jopa 40 asteeseen. Voi ilmetä myös mielentilan muutoksia, kuten sekavuuden tunnetta ja kiihtymystä.

Joskus serotoniinisyndrooma aiheuttaa suoranaisen hengenvaaran, kun myrkytys vaurioittaa esimerkiksi munuaisia. Vakava serotoniinisyndrooma voi aiheuttaa kouristuksia, hälyttävää, poikkeuksellisen korkeaa kuumetta eli hyperpyreksian, kooman ja kuoleman.

Toisinaan oireet saattavat muistuttaa harvinaisen mutta vakavan pahanlaatuisen neuroleptioireyhtymän taudinkuvaa.

Teoristi
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Heinä 14, 2020 10:50 am

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Teoristi »

Vepe kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 1:57 am
Poliisikoirahan se sit löys minut sieltä alle 2 vuorokauden päästä.
Onnittelut siitä, että sinut löydettiin ajoissa ja sait apua.

Tässä Krista Laihon tapauksessa emme tiedä, montako päivää hän on ajellut ympäriinsä autollaan ja missä vaiheessa päätynyt Noormarkun korpeen. Emme tiedä, montako päivää hän on siellä pohtinut ratkaisuaan tai harhaillut pitkin metsää. Ehkä hän on jopa halunnut palata autolle, mutta on eksynyt ja lopulta uupuneena kaatunut viimeisille sijoilleen. Emme voi tietää tarkasti, miten kaikki tapahtui.

Sen sijaan tiedämme, mitä poliisi on tehnyt tai jättänyt tekemättä: on ottanut vastaan katoamisilmoituksen maanantaina 8.6., muttei ole sen kummemmin ryhtynyt etsimään kadonnutta. Näin olen ymmärtänyt. Olen monesti lukenut, että poliisi perustelee tätä sillä, että Suomessa jokaisella on oikeus kadota. Mielestäni tällaisessa tapauksessa, jolloin käyttäytyminen on normaalista poikkeavaa, henkilöllä on pieniä alaikäisiä lapsia ja omaiset sekä työnantajakin ovat ihmeissään ja etenkin, jos on tiedossa, että on ollut mielenterveyshäiriöitä, poliisinkin pitäisi ymmärtää, että tilanne on vakava. Lisäksi kadonnut oli liikkeellä autollaan ja oli tottunut ajamaan pitkiäkin matkoja, joten mahdollisesti hän saattoi liikkua sillä jossakin päin Suomea, jolloin hänet olisi voitu tavoittaa ajoissa. Emme koskaan saa tietää, olisiko nopeampi poliisin reagointi ja maanlaajuinen tiedottaminen pelastanut tämän pienten lasten äidin. Kolmen viikon viive tuskin löytämistä ja hänen henkensä pelastamisen todennäköisyyttä paransivat. Nopea reagointi sen sijaan olisi voinut pelastaa. Entäpä jos hän ajeli ympäriinsä vielä tuona maanataina, jolloin omaiset ilmoituksen tekivät? Jos joku olisi ehtinyt havaita auton ja Kristan nopeammin, olisiko näillä kahdella pienellä lapsella vielä äiti elossa?

Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Teoristi kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 12:26 pm
Vepe kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 1:57 am
Poliisikoirahan se sit löys minut sieltä alle 2 vuorokauden päästä.
Onnittelut siitä, että sinut löydettiin ajoissa ja sait apua.

Tässä Krista Laihon tapauksessa emme tiedä, montako päivää hän on ajellut ympäriinsä autollaan ja missä vaiheessa päätynyt Noormarkun korpeen. Emme tiedä, montako päivää hän on siellä pohtinut ratkaisuaan tai harhaillut pitkin metsää. Ehkä hän on jopa halunnut palata autolle, mutta on eksynyt ja lopulta uupuneena kaatunut viimeisille sijoilleen. Emme voi tietää tarkasti, miten kaikki tapahtui.

Sen sijaan tiedämme, mitä poliisi on tehnyt tai jättänyt tekemättä: on ottanut vastaan katoamisilmoituksen maanantaina 8.6., muttei ole sen kummemmin ryhtynyt etsimään kadonnutta. Näin olen ymmärtänyt. Olen monesti lukenut, että poliisi perustelee tätä sillä, että Suomessa jokaisella on oikeus kadota. Mielestäni tällaisessa tapauksessa, jolloin käyttäytyminen on normaalista poikkeavaa, henkilöllä on pieniä alaikäisiä lapsia ja omaiset sekä työnantajakin ovat ihmeissään ja etenkin, jos on tiedossa, että on ollut mielenterveyshäiriöitä, poliisinkin pitäisi ymmärtää, että tilanne on vakava. Lisäksi kadonnut oli liikkeellä autollaan ja oli tottunut ajamaan pitkiäkin matkoja, joten mahdollisesti hän saattoi liikkua sillä jossakin päin Suomea, jolloin hänet olisi voitu tavoittaa ajoissa. Emme koskaan saa tietää, olisiko nopeampi poliisin reagointi ja maanlaajuinen tiedottaminen pelastanut tämän pienten lasten äidin. Kolmen viikon viive tuskin löytämistä ja hänen henkensä pelastamisen todennäköisyyttä paransivat. Nopea reagointi sen sijaan olisi voinut pelastaa. Entäpä jos hän ajeli ympäriinsä vielä tuona maanataina, jolloin omaiset ilmoituksen tekivät? Jos joku olisi ehtinyt havaita auton ja Kristan nopeammin, olisiko näillä kahdella pienellä lapsella vielä äiti elossa?
Varmaan joissakin tapauksissa riskiarvioita voisi laskea eli etsintöjä käynnistää nopeammin mutta ei se nyt poliisin syy ole että Kristalle on tapahtunut sitä mitä tapahtunut on. Eli ratkaisu on kuitenkin yksilön omissa käsissä jollei nyt ole niin vajaavaltainen- tai toiminen ettei omasta elämästään pysty päättämään ja vastaamaan.
Jossitella voi mutta ei se yleensä johda mihinkään koska lopputulos on se kuin se valitettavasti on. Kokonaisuutena voi asioita tietysti tarkastella ja analysoida yleisellä tasolla esim. katoamisten osalta mutta olisiko Nelaakaan pystynyt kukaan estämään tekemästä sitä mitä halusi tehdä? Niin määrätietoisesti hän toimi kuitenkin. Eikä Nelaa olisi voitu pelastaa vaikka samana päivänä olisi poliisi julkaissut tiedotteen koska Nela oli jo edesmennyt tuossa kohden.
Jokainen tapaus on tietysti omansa ja omanlaisensa.

jaskari
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 91
Liittynyt: La Heinä 01, 2017 6:46 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja jaskari »

Kuitenkin se monia täällä kiinnostaa niin parin kolmen viikon sisällä Hattulan alueella ilmestyvän päivälehden kuolinilmoituksissa Krista todennäköisesti on ristillä niin tiedonnälkäiset saavat tietää kuolinpäivän. Sen patologi kuitenkin selvittää. Itse olen edelleen kannalla 6. Kesäkuuta- 8. Kesäkuuta.

katoaaetsii
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 8:30 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja katoaaetsii »

Miksi oletetaan kristan joutuneen oman käden uhriksi kesäkuun alussa ? Miksi oletetaan masennusta? Jos masennus on joillain muotia, ei tarkoita että olisi kaikilla.
Voi olla onettomuus, voi olla henkirikoskin, voi olla tapahtunut kesäkuussa tai heinäkuussa. Näköhavinnot 4 - 5 kpl voivat olla ihan todellisia.
Esille tulleita asioita ja kysymyksiä, tosia tai epätosia
- näköhavainnot, outo u-käännös
- aiemmin mainittu "olisitte mahtuneet vauvan kanssa" kaverin IG? olisko raskaana? oliko liikkeellä lapsen isän kanssa? tekikö mahdollisen raskauden aiheuttaja hänelle jotain?
- Kristan puhelut ystävälleen reilusti katoamisen jälkeen uudesta numerosta?
- vanha puhelin poliisilla?
- reitti ollut ainakin Hattula - Turku - Noormarkku, ei kovinkaan todennäköinen itsetuhoiselle tai masentuneelle
- ollut lomautettuna? eronnut lastensa isästä? ollut Liskillä vuoden tulokastyöntekijä? eli pärjännyt työssään?
- Krista kotoisin Iisalmesta? tunteekohan Noormarkkua yhtään ennestään?
- ajoiko itse metsään vai tuotiinko?
- poliisi on aika rohkea väittäessään, että ei epäile henkirikosta

Jaguaari
Vic Mackey
Viestit: 1942
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

Vielä jotkut kovasti yrittävät spekuloida asialla. Päivänselvä itsemurha. Vai onko Kristalla joku side kyseiseen korpeen ja ojiin??? Tuskin. Monet aivan oikein päätelleet että ihminen ei ajattele loogisesti ollessaan tuossa tilassa. Lähtenyt ajamaan päämäärättä, ehkä itkenyt, ehkä ollut rauhallinen ja tyyni, vain oikeaa aikaa, varmuutta ja sopivaa pikkaa harhaillen ajellut. Vai onko tuolla ojat ja ryteiköt niin kuuluisia että niitä varten pitää lähteä oikein katsomaan.

piipertäjä
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Kesä 09, 2020 12:13 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja piipertäjä »

Eiköhän tässä melko varmasti itse olla tehty itelleen jotakin. Jos tämä koronakevät kaikkine juttuineen velkaa perhe sun muut. Jos ollut taustalla joku aikasempi asia joka on jäänyt kummitteleen mieleen ja nyt sit tuli isolla rytinällä mieleen ja tässä lopputulos. Jokainen ihminen on omanlainen on vaikeeta päästä toisen sisimpään mitä on saattanut lapsuudessa tapahtua mikä on jättänyt arvet. Kenestäkään ei voi nähdä päällepäin mitä on kokenut ja kuinka raskaasti ottanut asiat.

Teoristi
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Heinä 14, 2020 10:50 am

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Teoristi »

Jotakin tulevaa tapausta voisi auttaa se, että poliisi osaisi paremmin tunnistaa ne tapaukset, jolloin kiireellinen toiminta olisi tarpeellista. Uskoisin, että poliisillekin olisi mukavampi löytää ihminen elossa kuin kaapia jätöksiä jostakin ojan pohjalta tai kivenkolosta.

Millaisessa kunnossa ruumis ylipäätään on monen viikon vedessä tai maassa lojumisen jälkeen? Miten vaikuttavat helteet ja rankkasateet? Noormarkun fb-keskusteluryhmässä ainakin on kesän aikana havaittu ko. alueella esimerkiksi villisikalauma ja supikoiria, jotka ymmärtääkseni syövät myös raatojen lihaa. Voidaanko löydettyjen ruumiinjäännösten perusteella varmasti väittää, että tapaukseen ei liity rikosta, jos esimerkiksi viestiä ei ole jätetty omaisille?

IhmeOtus
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Su Heinä 26, 2020 4:01 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja IhmeOtus »

Olipahan pakko rekistöröityä ja ottaa osaa tähän keskusteluun..

Ensinnäkin, en usko että Suomen poliisi tieten tahtoen lähtisi valehtelemaan etteivät epäile rikosta, ellei näin todella ole. Ennemmin jättäisivät kommentoimatta. Vai onko jollakulla antaa asiasta esimerkkitapausta lähihistoriasta? Poislukien siis sellaiset kerrat, joissa jälkikäteen onkin jollain ilveellä paljastunut henkirikokseen viittaavaa todistusaineistoa.

Kristan äiti Sinikka Kiiskinen lisäsi sivuilleen muistokirjoituksen, jonka alle on sadellut odotetulla tavalla osanottoja. Eilen näin mieshenkilön kirjoittaneen sinne viestin, joka meni ulkomuistista jokseenkin näin: "Jätetään ne voimien toivotukset niille joille ne oikeasti kuuluvat, eli lapsille...'Miksi tein mitä tein'... Pelkään seuraavan Seiskan lööpin olevan sellainen.." Tämä ei siis ole suora lainaus, vaan muistinvarainen tulkinta, sillä viesti on tähän mennessä poistettu ja kuvakaappausta en tietenkään tajunnut viestistä ottaa. Kyseessä saattaa toki olla trolli, mutta itse koin tämän kommentin viittaavan siihen, että Krista olisi jättänyt jollain tavalla omaa äitiään/vanhempiaan syyllistävän viestin. Mene ja tiedä.

Itsekin ihmettelen tuota paikkavalintaa, johon ei ilmeisesti Kristalla entuudestaan sidoksia ole. Kallistun kuitenkin samalle kannalle monien muiden kanssa siinä asiassa, että itsemurhaa (oletetusti) hautova henkilö ei ajattele kovinkaan selkeästi.

Maalaistyttö
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Elo 12, 2019 8:13 am

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Maalaistyttö »

Ei vainaja varmasti hyvälle näytä enää noin pitkän ajan jälkeen. Eikä rikostakaan voi epäillä, jos mitään merkkejä ei sellaisesta ole. Eiköhän noi ruumiinavauksetkin tehdä aika pian ja jos niistäkään ei mitään rikokseen liittyvää löydy niin homma on aika selvä. Kyllä asiasta varmasti ilmoitetaan mikäli toisin todetaan.

Lauri790
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Kesä 26, 2019 7:48 am

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Lauri790 »

jaskari kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 1:51 pm
Kuitenkin se monia täällä kiinnostaa niin parin kolmen viikon sisällä Hattulan alueella ilmestyvän päivälehden kuolinilmoituksissa Krista todennäköisesti on ristillä niin tiedonnälkäiset saavat tietää kuolinpäivän. Sen patologi kuitenkin selvittää. Itse olen edelleen kannalla 6. Kesäkuuta- 8. Kesäkuuta.

Voisin kuvitella, että kuolinpäivä tulee olemaan se jolloin vainaja on lääkärillä käytetty ja lääkäri on kuoleman todennut.
En ainakaan ole törmännyt siihen, tälläisissä tapauksissa oikeuslääkärin lausuntoa jäädään odottelemaan oletetusta kuolinpäivästä. Toki oikeuslääkärinkin lausunto aikanaan tulee varmasti mutta vie aikaa jos voimme olettaa, että kyseessä on normaali menehtyminen oman käden tahi vaikka sitten sairaskohtauksen kautta.

Edith_
Poliisikoira Rex
Viestit: 280
Liittynyt: Ma Huhti 17, 2017 12:48 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Edith_ »

Eiköhän tässä nyt tyhmemmänkin pidä ymmärtää, että itsemurhasta oli kyse. Äiti on kauniisti julkaissut parhaan ystävän muistokirjoituksen, josta kaikki tulee selväksi. Kaikki muu onkin sitten heidän yksityisasioitaan, joten uteliaisuus pois ja jatkakaamme me muut elämäämme toivoen Kristan läheisille voimia.
Se on hienoa, että äiti on kauniisti asiaa valaissut(jaksanut kaiken surun keskellä) runsaasti julkisuutta saaneelle tapahtumalle. Moni on oikeasti nähnyt vaivaa Kristan löytymisen eteen. Sen kaiken vaivannäön jälkeen jää ikävä olo, kun tulee lehdessä vain kylmä ilmoitus, löytynyt, ei epäillä rikosta.

Pöhkö
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Su Heinä 26, 2020 4:38 pm

Re: Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Pöhkö »

Annabelle_LivingDoll kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 6:53 am
Löytyikö vedestä vai kuivalta maalta? Poliisivene ainakin oli Iso-Löytty -järvellä, joka on todella suuri järvi. Ehkä poliisit kävivät naaraamassa järvellä?
Kaikki on toki katsojasta kiinni, mutta sanoisin että Iso-Löytty on kyllä harvinaisen pieni järvi, melkeinpä lampi. Sinänsä itse asiaan liittymätön seikka.

Vastaa Viestiin