Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Tuomiot taposta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
Agentti22
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: Su Heinä 19, 2020 10:38 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Agentti22 »

Tuli mieleen tuo poikien seuraavan päivän kaahailu, oliko se siis ollut jossain suht lähellä löytöpaikkaa? Jos ovat painojen avulla upottaneet ruumiin, ja seuraavana päivänä koheltaneet katsomaan ja varmistamaan, että piilo toimii eikä ole noussut pintaan, sitten äkkiä pois. Tai sitten tajuttu, että metsästysmajalle jäi jotain tms..
”Tavallinen suomalainen mökki, ulkona kusiaisia ja sisällä paskiaisia.” - Trampas, Poliisin Poika.
Joku ihan muu
Martin Beck
Viestit: 800
Liittynyt: Su Heinä 26, 2020 4:08 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Joku ihan muu »

Viittaan tällä nyt ainakin Agentti 22 kommentteihin
Ja siis spekulaatioon piilopaikasta.(Mulla menee lainaukset aina vituix :D )
Mä välillä mietin sitäkin että se on jossain tosi lähellä "murhapaikkaa" jos ei muualta löydy.
Mut semmonen fiilis oli, että joku tuttu maasto jonka tuntee hyvin, käyny kalassa, rällänny mopolla joskus, tjsp.
Veikkailin vaan että se ois n. 10 km kotipaikasta, ettei nyt ihan kotiväen/,niitten naapureitten tontilla ole.

Mutta näillä ei mitään järkeä piilottaa ruumista tyyliin lähimmän roskakatoksen taa, kun maastoa tuolla riittää, joka suuntaan. Ja maastossa ruumista ei helposti huomaa, vaikka kävelisi parin metrin päästä. Ja kun mahdollisia piiloja on miljoonia!
Joku ihan muu
Martin Beck
Viestit: 800
Liittynyt: Su Heinä 26, 2020 4:08 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Joku ihan muu »

MehtäUkko kirjoitti: Su Elo 30, 2020 6:40 pm

Jos joku on trollaamista on se että meille osalle lähetellään yksityisenviesteissä jotain aivan pimeitä juttuja. Jos olisin kompannut jotain villeimpiäkin heijastus obtiikka juttuja en varmaan olisi trolli.
Olen perustellut kyllä miksi ajattelen näin ja kertonut useasti että olen realisti näissä asioissa. Tässäkin mielestäni perustelen asioita. Ja noi kuvaan liittyvät asiat oon perustellut useasti muistaakseni sinullekin. Niin perusteli niitä moni muukin. Etukamera ei ole edelleenkään maisemakuvaukseen ja siksi latvat puuttuu. Tarkempi läheltä ja kauempaa epäselvä.
Niin ja se 17-18. 6 nähty pökkyrät ajelemassa. Miten se tekee siittä sen että olisi kaivossa pidetty vuorokausi. Eikö ne muuten piilotukset jälkeen voisi ajella autolla. On ne varmaan joku nähnyt viikonkin päästä surmaillasta.
Ja taas mä trollaan?
Joo tuosta trollauksesta, ihan parilla sanalla, sen enempää en aiheeseen mee, mutta meitsile tuli myös jotain "optiikka-tietoja suoraan poliisilta".
En tiedä oliko tarkoitus että uskoisin kyseisen jutun ja alakaisin täällä ko väitettä puolustaa ja perustella, vai mikä?
Avatar
Jarkallas
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: La Elo 29, 2020 1:34 pm
Paikkakunta: Annalan Heilan persesilmä

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Jarkallas »

Tää on uskomaton ketju. Aivan takuulla ennätysmäärä viestejä tässä ajassa. Tästä teen päätelmän että jos joku mun tuttu katoaa laitam hänestä mystisen kuvan "juuri ennen katoamista" ja sitten se löytyyki jonku minfolaisen raktorin peräkärrystä heti.

Täällä on pohdittu aika vähän itse veritekoa, kaikkea muuta on pohdittu kyllä carinan erikoisista perävaloista ufojen peräpukien kivuliaisuuteen asti.

Mua kiinnostais tietää koska ja miten tää jami tapettiin? Tätä ketjua kun lukee niin ei oo paljoo pohdintaa siitä itse teosta. Mafiatason juttuja on kyllä ruumiin hävittämisestä(jotka meni taas mönkään). Ite veikkaan aina näissä perus kännitappoo. Laitan videon esimerkkimä tapauksesta jossa "lähtee käsistä".

https://vimeo.com/452812940

Video ei herkille, siinä hakataan jäbä henkihieveriin(jos edes selvis elossa).
Ei tapot oo aina suunniteltuja murhia vaan jotain ton videon kaltasta sekoilua. Tämä tosin kiinassa, suomeen toi sopii kyllä silti, porukkaa on vaan yleensä vähemmän
-jarkko, white nigger


immigrants are like sperm
millions get in only one works
Nimof
Lauri Hanhivaara
Viestit: 137
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2012 6:46 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Nimof »

https://www.perhonjokilaakso.fi/uutinen/600456

Kaustisen kirkossa järjestetään torstaina suruhartaus Jami-Petteri Klemolan muistolle – Paikalla on myös kriisityöntekijöitä

Suruhartauden järjestää Kaustisen ja Ullavan seurakunta

Ma 31.8.2020 klo 12:46 | päivitetty ma 12:51

Perhonjokilaakso
Kaustislaisen Jami-Petteri Klemolan muistolle järjestetään suruhartaus Kaustisen kirkossa torstaina 3. syyskuuta kello 19.
Kaustisen ja Ullavan seurakunnan mukaan Klemolan kuolema on koskettanut syästi eri ikäisiä ihmisiä niin Kaustisella, lähialueella kuin laajemminkin.
Seurakunta kertoo haluavansa suruhartaudella tukea kaikkia, joita Klemolan kuolema on koskettanut. Kirkkoherra Veli-Pekka Harju haluaa ilmaista lämpimän osanoton Klemolan läheisille ja ystäville.
– Myös kaikkein syvimmän pimeyden ja raskaimpien kysymysten keskellä saamme etsiä suojaa ja turvaa Jumalasta. Hänen varaansa jätämme Jami-Petterin ja myös itsemme. Toisen maailman äänet ovat toivon ja lohdutuksen ääniä. Niitä tarvitaan nyt, Harju kertoo tiedotteessa.
Hartauden jälkeen on mahdollisuus keskusteluun, ja paikalla on seurakunnan työntekijöiden lisäksi kriisityöntekijöitä.

21-vuotias Jami-Petteri Klemola ilmoitettiin kadonneeksi 24. kesäkuuta. Viimeiset havainnot Klemolasta tehtiin 16. kesäkuuta. Vain muutamaa päivää myöhemmin poliisi tiedotti, että Klemola on todennäköisesti joutunut henkirikoksen uhriksi.
Tapausta on tutkittu koko kesä, ja tutkinta on edelleen kesken. Poliisi kertoo olevansa varma siitä, että Klemola on surmattu 16. kesäkuuta. Tapahtunutta tutkitaan murhana.

Viime viikon keskiviikkona, 26. elokuuta, Pohjanmaan poliisi löysi Vetelin Räyringistä ruumiin. Poliisi kertoi uskovansa, että kyseessä on Klemolan ruumis. Henkilöllisyys varmistuu myöhemmin oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa.

Jami-Petteri Klemolan suruhartaus torstaina 3. syyskuuta kello 19 Kaustisen kirkossa.

Vestigia terrent
Kaljami
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: La Elo 01, 2020 7:44 am

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Kaljami »

Perustan käsitystäni teon suunnitelmallisuuteen sillä, että Jami pelkäsi. Jami oli itse tämän kertonut tuttavalleen. Miksi siis pelätä, jos ei ole mitään pelättävää? Joku syy täytyy olla. Hänellä on ollut aavistus jonkunlaisesta - sanotaan vaikka rangaistuksesta, ei se muuten ole mahdollista. Joten suunniteltu on.
Oona
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: To Elo 20, 2020 10:29 am

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Oona »

Conan Doyle kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 10:36 pm
keplakko kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:20 pm
Skippadai kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:07 pm

Löytöpaikastakin kolmea eri kohtaa joelle ja yksi väitti järvestä löytyneen. Että se näistä nimimerkkien luotettavuuksista, mitä tulee löytöön. Ja nyt tuosta tarkemmasta kohdastakin on sitten jo useampaa eri versiota keskijoesta rantatöyrääseen.
Passaa se Pohojanmaallakin notta vastuu on lukijalla.
Sen verran täytyy selventää että en suinkaan ollut löytäjien mukana vaan monien muiden siviilietsijöiden tapaan etsimässä ja näistä minfon/omista pähkäilyistä+paikalla käynnistä pääteltyjä nämä jutut.Ruumis on voinut aivan hyvin olla kauempana rannastakin, kuin rantatöyrään alla, en ole tehnyt vesitutkimuksia kyseisellä paikalla, enkä tiedä paljonko on vettä missäkin kohdassa. Anteeksi jos johdin jotakuta harhaan...Paikalla oli kyllä aavemainen tunnelma mutta hajuja en kyllä tunnistanut :roll:
Jami on nyt löytyny.Kiitos poliisille siitä!! Jokohan tänään kuulemme lisää ..tulisiko lisää vankeja??
HDvaimentaja
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2020 12:34 am

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja HDvaimentaja »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pet ... #gs.eybkro

Petri etsi kadonnutta Jami Petteri Klemolaa kaksi kuukautta päivittäin, myös kun poliisi teki karun löydön – auttaja kertoo MTV Uutisille, mitä Räyringissä tapahtui
5:53

JULKAISTU 2 TUNTIA SITTEN

Petri Viiperi oli mukana Kaustisella kadonneen ja surmatuksi uskotun Jami Petteri Klemolan etsinnöissä lähes päivittäin heinäkuun alusta saakka. Vapaaehtoisena metsässä ja soilla rämpinyt mies kertoo MTV Uutisille, millainen etsintäoperaatio oli, ja mikä sai hänet etsimään kadonnutta korvauksetta lähes kahden kuukauden ajan.

Pohjanmaan poliisi tiedotti viime viikolla, että se oli löytänyt Vetelin Räyringistä ruumiin.

Vainajan uskotaan olevan kesäkuussa Kaustisella kadonnut Jami Petteri Klemola, mutta asiaan ei ole vielä saatu täyttä varmuutta. Poliisi odottaa edelleen oikeuslääketieteellisten tutkimusten tuloksia ja siten virallista vahvistusta vainajan ­henkilöllisyydestä.

Julkisuudessa on kuitenkin todettu, että olisi hyvin epätodennäköistä, että pienen paikkakunnan vesistöstä löydettäisiin sattumalta jonkin täysin ulkopuolisen henkilön ruumis.

Tieto Klemolan löytymisestä on mitä ilmeisimmin helpotus nuorukaisen omaisille sekä etsintöjä ja henkirikostutkintaa tehneille viranomaisillekin. Sitä se on myös Petri Viiperille, joka vietti lähes koko heinäkuun kadonnutta vapaaehtoisesti etsien.

Väliin jäi vain pari päivää
Viiperi talsi Räyringin metsissä ja nevoilla sekä muualla lähialueilla koiransa kanssa päivittäin lähes kahden kuukauden ajan, kunnes tieto poliisien tekemästä löydöstä tuli julki.

– Saattoi olla, että väliin jäi joku sellainen päivä, kun vettä tuli suoraan sanottuna kuin esterin perseestä, eikä liikkumisesta olisi tullut yhtään mitään. Mutta mielestäni niitä ei ollut kuin pari tai kolme päivää.

– Etsintöjen kohteena olivat kaikki nevat, vesistöt, vanhat kaivot ja kaikki sellaiset. Maastot olivat onneksi sellaisia, että paljaalla silmällä näki, että olisi täysi mahdottomuus ilman kaivinkonetta sinne mitään monttua tehdä. Se helpotti. Mutta aikaa vievää touhua se on.

Työn verkkaisuudesta kertoo Viiperin mukaan se, että pelkästään erään suoalueen ympärillä olevien ojien tutkiminen vei mieheltä ja koiralta useamman päivän.

– Ihmisillä on sellainen käsitys, että (vainajan) etsinnöissä edettäisiin nopeaan, kuten elävän ihmisen etsinnässä. Se on kuitenkin hidasta.

– Kun ruumis pistetään monttuun ja siitä alkaa nousta bakteereja ja kaasuja, koiran täytyy olla (ne havaitakseen) aivan kohdalla. Se menee neliö neliöltä.

Tapahtumien keskipisteessä
Viiperi oli tekemässä etsintöjä myös päivänä, jolloin poliisi löysi Klemolaksi epäillyn vainajan vesistöstä Räyringin Porasenjoen varrelta. Viiperi oli löydön aikaan aivan lähistöllä, vaikkei löytöä itse tehnytkään.

Hän todisti omin silmin, miten viranomaiset kiiruhtivat paikalle.

– Olin maastossa koiran kanssa ja etenin jokea kohti. Näin, kun paikalle alkoi tulla virkavallan edustajia ja mietin, että nyt on jotain tapahtunut. Jäin seuraamaan tilannetta ja otin koiran kiinni.

– Kun näin, että siellä alettiin vetää märkäpukuja päälle, ajattelin, että nyt taisi tärpätä. Sitten vain poistuin rauhallisesti paikalta, koska en halua mennä viranomaisten tielle niin, että he joutuisivat hätistämään paikalta pois.

Myöhemmin Viiperi palasi vielä löytöpaikalle, kun viranomaiset olivat jo lopettaneet työnsä siellä. Hänen mukaansa näytti siltä, että paikalta löydetty ruumis oli kätketty nimenomaisesti kyseiseen paikkaan, eikä se ollut esimerkiksi ajautunut virran mukana.

– Kyllä minä sain sen käsityksen, että se olisi kätketty sinne.

"Mikään rahahomma tämä ei kyllä ole"
Mikä sitten saa miehen rämpimään metsissä ja soilla päivästä toiseen, ilman korvausta ja seuranaan usein vain koira?

– Mikään rahahomma tämä ei kyllä ole, Viiperi toteaa ja naurahtaa.

– Se on justiinsa tuo, kun itse tietää, mitä se on, kun joku on hukassa. Olen ollut etsimässä esimerkiksi todella montaa kadonnutta eläintä, ja sen tietää, miten suuri omaisten tuska ja hätä on – ja epätietoisuus. Se on kaikista pahinta.

– Haluan auttaa, ja että asioihin saadaan selvyyttä. Se ajaa eteenpäin.

Klemolan etsintöihin lisäpuhtia antoi se, että kadonnut nuorukainen oli Viiperille entuudestaan tuttu.

– Tunsin hänet jollain tasolla. Vaihdoimme aina muutamat sanat silloin tällöin.

– Hän oli helkkarin rauhallinen ja tyyni poika. Minulla oli sellainen käsitys, että hän oli aina valmis auttamaan, jos joku vain tarvitsi apua. Sen takia tulikin mieleeni, että oliko hänen hyväntahtoisuuttaan nyt sitten käytetty hyväksi, Viiperi spekuloi ja viittaa poliisin tutkimaan henkirikosepäilyyn.

Murhaepäily
Poliisi epäilee, että kesäkuun 16. päivä viimeisen kerran elossa nähty Jami Petteri Klemola murhattiin ja että tekijöiksi epäillyt, vuonna 1993 ja 1990 syntyneet veteliläislähtöiset veljekset piilottivat ruumiin verityön jälkeen.

Poliisi uskoo, että Klemolan hengenriistoa oli suunniteltu ennalta. Poliisi ei kuitenkaan ole ottanut mitään kantaa epäillyn henkirikoksen mahdolliseen motiiviin. Myöskään tekotapaa ei ole julkisuuteen avattu, vaikka murhan tunnusmerkistöön kuuluukin erityisen julma tai raaka ja kokonaisuutena arvostellen törkeä tekotapa.

Tutkinnanjohtaja Anders Åforsia tällä hetkellä sijaistava rikoskomisario Ove Storvall kertoo, ettei poliisilla ole tällä hetkellä uutta tiedotettavaa tapaukseen liittyen. Hänen mukaansa poliisi odottaa edelleen virallista vahvistusta Räyringistä löytyneen vainajan henkilöllisyydestä.

Petri Viiperin työstä Jami-Petteri Klemolan etsinnöissä uutisoi aiemmin Iltalehti.
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

Jarkallas kirjoitti: Mua kiinnostais tietää koska ja miten tää jami tapettiin? Tätä ketjua kun lukee niin ei oo paljoo pohdintaa siitä itse teosta.
Teosta ei ole pohdintaa kun voi vain spekuloida evidenssin puuttuessa. Se taas aiheuttaa sen että keskustelu menee helposti siihen että mukaan tulee "kärryjä ja raktoreita" kun mielikuvitus lähtee laukalle. Sama sitten kun mietitään eurojackpotin tulevia numeroita.

Harmi että Mehtäukko on on jäähytty jos ei kukaan uskalla sanoa niin sanonpa nyt. Vääryys.
---
_tumppi
Nikke Knakkertton
Viestit: 168
Liittynyt: Ma Heinä 06, 2020 5:55 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja _tumppi »

Jarkallas kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 1:23 am
Täällä on pohdittu aika vähän itse veritekoa, kaikkea muuta on pohdittu kyllä carinan erikoisista perävaloista ufojen peräpukien kivuliaisuuteen asti.

Mua kiinnostais tietää koska ja miten tää jami tapettiin? Tätä ketjua kun lukee niin ei oo paljoo pohdintaa siitä itse teosta. Mafiatason juttuja on kyllä ruumiin hävittämisestä(jotka meni taas mönkään). Ite veikkaan aina näissä perus kännitappoo.
Tosiaan huhut heti aluksi kertoi, että olisi kuristettu/hirtetty (tuotakin termiä kuuli), eli olisiko jollain kättä pidemmällä kuristettu? Näissä joku perä saattaa olla. Etenkin jos pökkyrät eivät ole voineet vaieta "urotyöstään". V:n käden naarmut voisi siihen viitata. Ehkä pahoinpidelty ennen, vrt. T:n rystyset. Ja saatu porukka pois kämpästä tappelun varjolla. JOS todella mitään tappelua oli. Jos kämppään on jäänyt asianosaisten lisäksi vain J.H niin totuushan voi olla mitä vain. Heillä on ollut toista viikkoa aikaa sopia mitä puhutaan. Tosin MTVn jutussa ainakin mainitaan, että "Klemola jäi epäiltyjen tappajiensa kanssa kahdestaan". Minne J.H olisi kotoaan sitten mennyt? Lähtenyt muun ryyppyporukan kanssa jättäen nämä riehumaan kotiinsa... ja oliko ajokuntoisia tuossa sakissa? Carinalla eivät ole menneet, ellei ole palautettu piilotusreissua varten...

Ja tuo Jamin auton outo parkkeeraus. Näytti kyllä siltä kuin hänen tolppapaikallaan olisi ollut auto ja olisi siihen viereen ajanut, ja siksi auto jäänyt pihatielle.

Poliisilla on alusta alkaen ollut selvä tuo murhapaikka ja suunnilleen aika. Jos koira olisi auton merkannut, riittääkö se henkirikosepäilyyn? Eli silloin ilmeisesti varmuus että kuollutta on kuskattu? Ja paikalla olleiden silminnäkijöiden kertomukset tappelun luonteesta olis sitten 1+1. Vai täytyykö olla esim. verijälkiä löytynyt lisäksi?

Nyt kun todella selvinnyt tuo ruumiin löytöpaikka, niin veljekset mitä ilmeisemmin on sitten ajellut kylällä ruumis kyydillä. Pikkuteitä kiertely pidentäisi reilusti matka-aikaa. Kylmää touhua.

Jamin puhelin ja lompakkohan löytyi kämpältään (sohvatyynyjen välistä _kuulemma_).Olikohan ne mukana naapuriin mennessä ja pökkyrät palauttaneet sitten? Tuskin itse sinne piilottanut... Tuokin kiinnostaisi, miten Jami naapuriin on houkuteltu?

Paljon kysymyksiä...

Mutta tuo Viiperinkin epäily, että olisi auttavaisen ja rauhallisen Jamin hyväntahtoisuutta käytetty hyväksi, saa kyllä sydämen särkymään...
Jaguaari
Vic Mackey
Viestit: 1976
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

ylikivaa kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:51 pm https://youtu.be/HanhHH_N-FE

pökkyräsä
Ei jumalauta pysty kattoon... happi loppui jo kummenessä sekunnissa naurusta.. Kerrohan nyt hanna, henna, hönnä, hynnäliisa tai mikä lie, onko se tuo filmaattisuus mikä näissä vetoaa :D Onko Vetelissä kaikki näin yksinkertaisia? Miten näitä ei ole ohjattu kehitysvammaisten tukipiiriin? Vai onko? Ihan turha pyhua että se joka ei ole veljes, olisi mitenkään asiaan kuulumaton,? täysi vajakki. Hoitokotiin ja edunvalvontaan. Nyt täytyy kerätä ittensä ja katsoa tuo video uudestaan. Koitan olla nauramatta. :D
MehtäUkko
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 3:04 am

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja MehtäUkko »

Jaguaari kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 6:48 pm
ylikivaa kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:51 pm https://youtu.be/HanhHH_N-FE

pökkyräsä
Ei jumalauta pysty kattoon... happi loppui jo kummenessä sekunnissa naurusta.. Kerrohan nyt hanna, henna, hönnä, hynnäliisa tai mikä lie, onko se tuo filmaattisuus mikä näissä vetoaa :D Onko Vetelissä kaikki näin yksinkertaisia? Miten näitä ei ole ohjattu kehitysvammaisten tukipiiriin? Vai onko? Ihan turha pyhua että se joka ei ole veljes, olisi mitenkään asiaan kuulumaton,? täysi vajakki. Hoitokotiin ja edunvalvontaan. Nyt täytyy kerätä ittensä ja katsoa tuo video uudestaan. Koitan olla nauramatta. :D
Kyllä voi vaan ihmetellä miten tuolla kapasiteetilla saivat Jamin noinkin pitkäksi ajaksi talteen.samaa mieltä.
Yx2
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 3:31 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja Yx2 »

MehtäUkko kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 6:55 pm
Jaguaari kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 6:48 pm
ylikivaa kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:51 pm https://youtu.be/HanhHH_N-FE

pökkyräsä
Ei jumalauta pysty kattoon... happi loppui jo kummenessä sekunnissa naurusta.. Kerrohan nyt hanna, henna, hönnä, hynnäliisa tai mikä lie, onko se tuo filmaattisuus mikä näissä vetoaa :D Onko Vetelissä kaikki näin yksinkertaisia? Miten näitä ei ole ohjattu kehitysvammaisten tukipiiriin? Vai onko? Ihan turha pyhua että se joka ei ole veljes, olisi mitenkään asiaan kuulumaton,? täysi vajakki. Hoitokotiin ja edunvalvontaan. Nyt täytyy kerätä ittensä ja katsoa tuo video uudestaan. Koitan olla nauramatta. :D
Kyllä voi vaan ihmetellä miten tuolla kapasiteetilla saivat Jamin noinkin pitkäksi ajaksi talteen.samaa mieltä.
Onko tuossa linkin videossa yksi jäbistä Jami ?
_tumppi
Nikke Knakkertton
Viestit: 168
Liittynyt: Ma Heinä 06, 2020 5:55 pm

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja _tumppi »

MehtäUkko kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 6:55 pm
Jaguaari kirjoitti: Ti Syys 01, 2020 6:48 pm
ylikivaa kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 9:51 pm https://youtu.be/HanhHH_N-FE

pökkyräsä
Ei jumalauta pysty kattoon... happi loppui jo kummenessä sekunnissa naurusta.. Kerrohan nyt hanna, henna, hönnä, hynnäliisa tai mikä lie, onko se tuo filmaattisuus mikä näissä vetoaa :D Onko Vetelissä kaikki näin yksinkertaisia? Miten näitä ei ole ohjattu kehitysvammaisten tukipiiriin? Vai onko? Ihan turha pyhua että se joka ei ole veljes, olisi mitenkään asiaan kuulumaton,? täysi vajakki. Hoitokotiin ja edunvalvontaan. Nyt täytyy kerätä ittensä ja katsoa tuo video uudestaan. Koitan olla nauramatta. :D
Kyllä voi vaan ihmetellä miten tuolla kapasiteetilla saivat Jamin noinkin pitkäksi ajaksi talteen.samaa mieltä.
Ehkäpä siksi, ettei heillä ole kehva-diagnoosia? Vai etkai ihan tosissaan heittänyt vammais-vitsiä?! Kyllä ne ns.vajakit löytyy ihan muualta.
Ja typerimmin kaikista käyttäytyy kyllä känniääliö. Ja niitähän nuo on.
Avatar
sdude
Sofia Karppi
Viestit: 406
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 9:56 am

Re: Jami-Petteri Klemola, Kaustinen - Katosi 16.6.2020, ruumis löytyi 26.8. Murhatutkinta

Viesti Kirjoittaja sdude »

Conan Doyle kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 10:36 pm Sen verran täytyy selventää että en suinkaan ollut löytäjien mukana vaan monien muiden siviilietsijöiden tapaan etsimässä ja näistä minfon/omista pähkäilyistä+paikalla käynnistä pääteltyjä nämä jutut.Ruumis on voinut aivan hyvin olla kauempana rannastakin, kuin rantatöyrään alla, en ole tehnyt vesitutkimuksia kyseisellä paikalla, enkä tiedä paljonko on vettä missäkin kohdassa. Anteeksi jos johdin jotakuta harhaan...Paikalla oli kyllä aavemainen tunnelma mutta hajuja en kyllä tunnistanut :roll:
Juu, ei mitään, asia ok... Mutta nyt kun sinne paikalle jo pääsee, viittiskö joku paikallinen käydä tutkimassa, onko siellä sellaiset rantatöyräät, että niiden alle sais kropan jemmaan? No eihän tästä kyllä mitään muuta hyötyä olisi kun uteliaisuuden tyydyttäminen, eli ihan ymmärrettävää, jos ei tällaista reippailuhenkeä löydy :D
There are some people who always feel happy. They're called psychopaths
Vastaa Viestiin