Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Tikrukakru
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: La Marras 09, 2013 11:03 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Tikrukakru »

JaneRizzoli kirjoitti: Pe Syys 18, 2020 7:51 pm Vai onko teillä parisuhteessaki tapan "tuikata" tyttöystävää/vaimoa kesken unien vaan koska tekee mieli ja se on päivän aikana antanut pusun!?

Kukaanhan ei ole siis varsinaisesti "tuikannut" ketään, eikä moisesta ketään edes syytetä. Alastomana lähentely käsittääkseni se rikos tässä.
Wobbel
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: To Loka 17, 2019 6:26 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Wobbel »

JaneRizzoli kirjoitti: Pe Syys 18, 2020 7:51 pm Ai että tätä keskustelua lukiessa alkaa järkeä särkemään! Tietäähän sen et puolustelijoita löytyy aina, eikä kukaan meistä ole ollut paikalla todistamassa miten kaikki todellisuudessa meni, MUTTA kokeilkaapa miettiä vastaavaa omalle kohdalle.. Tai no, kaikesta päätellen suurin osa teistä on miehiä, mutta se saattaisi tapahtua kenen tahansa teidän tyttärelle, siskolle, äidille, vaimolle... Eikä tuollasesta takuulla ole helppoa alkaa puhumaan, varsinkin on kyse julkisuuden henkilöstä ja tietää että asiaa aletaan takuulla riepottelemaan lehdissä ja joka ikisellä keskustelupalstalla, onhan jo tämä keskustelu asiasta hyvä esimerkki. Joten itse ainakin ymmärrän hyvin jos on yrittäny aluksi unohtaa/haudata asian (varsinkin jos vielä on esim. yhteistä kaveripiiriä tai on työkavereita) ja esittää niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Myöhemmin kuitenkin todennut ettei pääse asiasta yli ja rohkeutta on kertynyt, on vaikka kertonut jollekin läheiselleen joka on saanut vakuutettua ettei asiaa saa jättää siihen..

Enkä mä ihmettele että tämän maan seksuaalirikostilastot on mitä on, jos monet ihmiset ajattelee teidän lailla.. Vaikka nainen ois kuinka illan aikana flirttaillu, niin ei siihen ole oikeutta kajota sammuneena! Vai onko teillä parisuhteessaki tapan "tuikata" tyttöystävää/vaimoa kesken unien vaan koska tekee mieli ja se on päivän aikana antanut pusun!?
Pointti ymmärretty ja olet osittain oikeassa. Nämä ”nukkuvat” ja ”tiedottomassa” tilassa olevat tapaukset on vähän harmaata aluetta, kun lähdetään tutkimaan oikeasti asioita. Omasta kokemuksesta voin sanoa sen verran, että joskus on tullut nukuttua 3-6h rankan juomisen jälkeen ja herännyt johonkin aikaan, toteakseni etten muista viimiseen 8-10h aikana mitään, mutta ollut hereillä kummiskin loppu ajasta. Eli ns. Tiedottomassa tilassa, jonka voi mun mielestä laskea uneksi, koska en muista pienintäkään asiaa siltä ajalta. Tiedän monia miehiä/naisia joille käynnyt samoin. Myöskin tunnen ihmisiä, jotka ovat tässä ”tiedottomassa” tilassa harrastaneet seksiä. Eivätkä muista yhtään mitään.

Nämä viestithän ovat ne ratkaisevat todisteet tässä keississä. Häpeän piikkiin ei voi ihan laittaa sitä, että 3vuoden jälkeen tapahtuu ilmoitus vasta. Joku takaraja näissäkin on oltava. Varsinkin, kun ihmisen muisti on mitä on ja päihtyneenä vielä häilyväisempi.

Naisen kannalta kauheaa ajatella tällaista tilannetta, mutta täyttääkö tämä ne kriteerit todellisuudessa. Mun mielestä ei. Tapausta seuranneena ja viestit lukeneena voin näin todeta. Yleensähän nämä ovat sana sanaa vastaan ja jokainen tekee omanlaisensa versionsa päässä.

Paljon asiaa jäi kirjoittamatta, kun seuraan telkkaria samalla. Vaikka kärjistän asioita ja haen uutta tulokulmaa asioihin. Ei tarkoita, että puolustelen. Vaan näitä katujia ja ”raiskattuja” alkaa olemaan liikaa.
Avatar
Hyperion
Hetty Wainthropp
Viestit: 487
Liittynyt: Pe Marras 16, 2007 4:08 am

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Hyperion »

JaneRizzoli kirjoitti: Pe Syys 18, 2020 7:51 pm Vaikka nainen ois kuinka illan aikana flirttaillu, niin ei siihen ole oikeutta kajota sammuneena! Vai onko teillä parisuhteessaki tapan "tuikata" tyttöystävää/vaimoa kesken unien vaan koska tekee mieli ja se on päivän aikana antanut pusun!?
Jos olkiukon sijaan haettaisiin rinnastusta tämän tapauksen julkisuudessa olleeseen tosiseikastoon, niin olennaisempi kysymys on seuraava: Onko se rikos jos menee nukkumaan omaan sänkyynsä sammuneen puolisonsa kanssa samaan sänkyyn? Ja pitääkö nukkumassa oleva puoliso herättää ennen sänkyyn kömpimistä, jos on vaikka tullut itse myöhemmin kämpille, sen selvittämiseksi, onko puoliso sammunut kännissä vaiko muuten vaan nukkumassa?

Tämä pussailu ja samassa sängyssä nukkuminen ilman yhdyntää on käsittääkseni suunnilleen samalla tasolla olevaa läheisyyttä, tapauksessahan ei ole väitettykään mitään ”tuikkaamista” sattuneen.

Todennäköisesti uutisoinnissa on jätetty useita hyvin olennaisia asioita kertomattakin, koska onhan täysin uskomatonta, että uskotaan sammuksiin itsensä juoneen naisen selitystä vaatteiden riisumisesta ja riisumaan ”pakottamisesta” ja vastaan on yhteneväisesti kerrottu kiistäminen. Miten ihmeessä on voitu sulkea pois varteenotettava epäily siitä, että nainen ei muista tapahtumia oikein yöstä, jonka jälkeen seuraavana iltapäivänäkin on ollut vielä kännissä?

Ja sitten on vielä sekin väite, että naisen kämppäkaveri olisi vaihtanut hänelle ennen nukkumaan menoa vaatteet, koska nainen on itse ollut jo sammuneena tai muutoin humalatilan takia siihen kykenemätön. Miten on voitu sulkea pois, ettei kämppäkaveri pukenut huonosti liian löysää yöpukua? Miten on voitu sulkea pois, ettei humalainen nainen mielessään sotkenut kämppäkaverin pakkoriisumista (päivävaatteet) väitteeksi Salmisen tekemästä riisumisesta? Miten on voitu sulkea pois, ettei nainen ole keksinyt riisumisväitettä herättyään eri vaatteissa kuin omasta mielestään nukkumaan mennessään? Miten on voitu sulkea pois, että nainen ei ole kuvitellut Salmisen vaihtaneen hänen yövaatteensa?

Kun vaatteita on naiselta riisunut toinen kuin tuomion saanut henkilö samana iltana samassa paikassa, koko kiistetty väite Salmisen tekemästä riisumisesta tai riisuttamisesta asettuu täysin epäilyttävään valoon, jossa rikostuomioon johtavan varmuuden saavuttaminen näillä sepustuksilla kuulostaa lähinnä oikeusmurhalta.

Todennäköisemmin asiassa on esitetty jotain ihan muuta todistelua, jota ei ole julkisessa selosteessa tai esitutkinta-aineistossa kerrottu laisinkaan taikka sitten lehdistö on sen pimittänyt, koska senkin uskottavuus on vähintään yhtä heikolla tolalla. Joka tapauksessa tää on kyllä täysi rimanalitus.

Sä riisuit 3 vuotta sitten mun vaatteet! Enhän riisunu! Oikeudessa mua uskotaan ja sua ei...
TippaKannu
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Ti Joulu 25, 2018 4:26 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja TippaKannu »

Hyvä viesti Hyperionilta. Jotain baari illan jälkeisiä aamuyön lemmen osoituksen merkkejä varmaan tapahtuu xxx kertaa joka viikonloppu. Raja menee siiinä että toinen on liian kännissä tai sammunut.
Siinähän sitten vatvovat kuka veti kalsarit jalkaan ja kuka veti pois. Kumpi sammu ensin ja pussattiinko alkuillasta.

Pakkohan tommosessa tuomiossa on olla todistajia. Ei kai ketään voi vetää muutaman vuoden takaisen musta tuntuu nyt pahalta itkun jälkeen oikeuteen?
Mulla tulee krapulassa joskus isokin morkkis vaikka oisin käyttäytynyt hyvin ja puhunut asiallisia. Saati sitten kun muisti hävinnyt...
Uhrilammas
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Helmi 08, 2019 1:25 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Uhrilammas »

Kummalliselle kuulostaa. Itse heräsin kun mies lupasi auttaa hinaamaan tien varteen jäänyttä autoani, mie n.30 vuotta vanhempi.
Mies pyysi illasta käymään, että aamulla hinataan auto. Miehellä oli viiniä ja kertoi avioerosta yms. Mitään seksuaalista ei välillä ollut, näytti vielä autonsakin. Aamulla heräsin kun vetää housuja ja räplää sukuelimiäni, minulla oli vielä kuukautiset. Ei tullut autoa hinattua. Mies vielä soitti läähätys puheluita ja nostin rikosilmoituksen. Miehen versio oli, että menin muka myymään erinäisiä palvelujani hänelle ja naimisiin menollakin olisin häntä huijannut ja joinkin vain hänen viinansa, se että väitti itsellään olleen baarikaapin en muista, koska sepitteli ihan omiaan, mutta ei kuulemma ollut syytä epäillä miehen sanaa, että tiedustellessani meneekö mihinkään tutkintaan edes, hänelle sanottiin jo "soo-soo"... Tarttunutta parfyymia hinkkailin sitten oksennus kurkussa... Toisilla on enemmä oikeuksia kuin toisilla tai "ihan oma syy", rikosilmoituksiakin jouduin tekemään muutaman kun kallu kyseli "Vieläkö olet vihainen?"... Tuo 3 vuoden viive omasta vinkkelistä taas näyttää sille, että "oikeille uhreille" ei tule koskaan oikeuksia.... kuten joku jo aiemmin mainitsi "liikaa näitä meetoo -uhreja jo"... :roll:
ammattiamatööri
Jack Bauer
Viestit: 902
Liittynyt: Ma Syys 14, 2020 5:03 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja ammattiamatööri »

JaneRizzoli kirjoitti: Pe Syys 18, 2020 7:51 pm Ai että tätä keskustelua lukiessa alkaa järkeä särkemään! Tietäähän sen et puolustelijoita löytyy aina, eikä kukaan meistä ole ollut paikalla todistamassa miten kaikki todellisuudessa meni, MUTTA kokeilkaapa miettiä vastaavaa omalle kohdalle.. Tai no, kaikesta päätellen suurin osa teistä on miehiä, mutta se saattaisi tapahtua kenen tahansa teidän tyttärelle, siskolle, äidille, vaimolle...
Et varmaan nyt oikein tajua jutun pointtia. Täysin kaatokännissä oleva nainen, ei juurikaan silminnäkijöitä ja väitetty "rikos" 5 vuotta vanha. Jopa viestivaihdosta käy ilmi, että flirttiä on ollut aikaisemmin. Ei me miehet osata teitä aina oikein lukea mutta ei nyt tälläisistä pidä sentään mitään tuomioita lähteä taikomaan missä mennään sana sanaa vastaan ja lopulta suurin rikos on alasti nukkuminen lusikassa. Aivan puhdasta ajojahtia ja uskomatonta, että poliisi koskaan otti edes näin vähäpätöistä juttua tutkittavakseen näinkin pitkän ajan jälkeen missä mennään pelkällä "musta tuntuu mutten oikein muista" eikä teknistä näyttöä ole asioista yhtään missään. Samaan aikaan poliisi huutaa resurssipulaa ja ainakin Helsingissä on niin paljon pinoa pöydillä, että jää tälläisten tapausten takia oikeat rikokset tutkimatta.

Ehkä muutama silminnäkijähavainto mitkä nekin vähän sekavia eivätkä edes ole kyseisestä huoneesta. Kukaan ei tiedä mitään, mitään ei tapahtunut ja nuo "ahdistumiset" sun muut vuosikausien jälkeen alkaa olemaan melkoisen paksuja väitteitä kun ei tässä tapahtunut mitään eikä tämä nainen edes muista mitään. Oliko tässä vaan tarkoitus saada ns. "easy money" ja koska metoo-henkeen nykyisin näitä julkkiksia suht helpolla tuntuu syyttäjä viskovan oikeussaliin (Hirviniemi esim. täysin mitättömästä teosta epäiltynä). Rahaahan tässä haluttiin ja ainakin ekalla kierroksella sitä myös saatiin mutta uskomattomalla tasolla on kyllä Suomen oikeusjärjestelmä kun tämän kaltaiset sana sanaa-vastaan tapaukset menee näköjään heittämällä läpi. Aletaan olemaan vaarallisilla vesillä mutta toisaalta eipä yllätä yhtään.

Se on hyvä, että seksuaalirikokset vedetään kovalla kädellä pois. Mutta tälläiset tuomiot eivät vaan palvele tarkoitusta vaan luovat ennakkotapauksia missä voi pahimmillaan syntyä tilanne jossa "musta tuntuu että mut raiskattiin mutta en oo ihan varma annoinko sittenkin luvan"-tyyliset tapaukset menee heittämällä leimasimen kautta läpi ja se ei todellakaan ole okei. Tuollaiset tapaukset rapauttaa pahemman kerran meidän oikeusjärjestelmää. Joko tuomiosta on salattu jotain oleellista tai muussa tapauksessa täysin naurettavaa kamaa koko keissi ja pahimman luokan verorahojen tuhlausta heitellä tälläisiä tapauksia oikeussaleihin.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1997
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja aumari »

Uskon edelleen, että nainen olisi halunnut alkaa suhteeseen Salmisen kanssa ja vieläkin harmittaa kun ei siitä mitään tullut. Naiset on kyllä joskus vaikeaselkoisia, voimme sanoa kaverille: tule käymään, tule juttelemaan, mutta ethän sitten jää yöksi. Lue: tule ja jää taas yöksi. Yksi tuttu oli ollut yön jonkinlaisen julkisuuden henkilön kanssa ja kun sukulaiset kuuli, niin he rupesivat painostamaan tyttöä hakemaan "korvauksia" raiskauksesta. Ei hakenut kun oli ollut vapaaehtoista ja siis sukulaiset tiesivät tämän.

En puolustele Salmista, enkä edes pidä koko tyypistä, mutta ihmettelen tuota koko kuviota. Oliko draamakuningatar asialla?
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5169
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Leisure Suit kirjoitti: Pe Syys 18, 2020 4:41 pm Kuvitelkaa ite että joku auktoriteetti tulee yöllä sun huoneeseen, ottaa vaatteet pois ja käskee suakin. Sen jälkeen tunkee karvaisen alapäänsä mulkkuineen sun persettä vasten.
Jätetään toi mulkkuineen pois, ja jätetään vain karvainen alapää, niin noin on käynyt montakin kertaa.

Pitäisköhän tuosta tuollaisesta sitten joku metelikin nostaa, vai onko se jotenkin enemmän ok, että kyseessä oli naaras?
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Kämppiksen todistajanlausunto näyttää olleen isossa roolissa. Hän oli selvästi suhtautunut suurella epäluulolla Salmisen toimintaa kohtaan liittyen hyvin päihtyneeseen kämppäkaveriinsa. Oli jopa käynyt osittain lasisen oven läpi katsomassa mitä tapahtuu.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
L.A
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 3:59 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja L.A »

Minusta tuo on vain ja ainoastaan noloa ja kohtuutonta. Kyseisen naisen puolesta. Syö uskottavuutta kyllä todella. Turha vedota nuoreen ikään. Jos on ollut mielestään nuori, niin hittoako luuhaa bändin mukana kekkuloimassa, jos siis on se keneksi täällä väitetään. Tuossa ei ole tapahtunut MITÄÄN. pahaa tai väärää. Heikot on kantimet, että asia on noin vaivannut. Alkoi ahdistaa kun Roope julkaisi tiedon tulevasta lapsesta, siihen saakka tilanne oli fine. Todella petollinen nainen, kannattaisi kaikkien miesten olla varuillaan. Koskaan ei voi tietää mistä asiasta mieli pahoittuu viiden vuoden päästä. Meetoo on mennyt yli ja pahasti!
Avatar
Hyperion
Hetty Wainthropp
Viestit: 487
Liittynyt: Pe Marras 16, 2007 4:08 am

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Hyperion »

Penaalipena kirjoitti: La Syys 19, 2020 9:18 am Kämppiksen todistajanlausunto näyttää olleen isossa roolissa. Hän oli selvästi suhtautunut suurella epäluulolla Salmisen toimintaa kohtaan liittyen hyvin päihtyneeseen kämppäkaveriinsa. Oli jopa käynyt osittain lasisen oven läpi katsomassa mitä tapahtuu.
Joka sekin kertomus oli muuttunut erittäin olennaisesti esitutkinnan ja oikeuskäsittelyn välillä. Esitutkinnassa kämppäkaveri oli kertonut riisuneensa naisen vaatteet ennen nukkumaan menoa ja oikeudessa vasta Salmisen ulos ajamisen jälkeen. Ihmettelen mitä todistusarvoa tuollaisella todistajalla on. Ilmeisesti on ollut itsekin kännissä kun olennaisten asioiden järjestyskin on muuttunut.

Toki jälkimmäinen kertomus tukee paremmin syytettä ja siksi olisikin ollut syytä kuulla miksi oli esitutkinnassa kertonut täysin toisin.
Vaahtosammutin
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: La Touko 27, 2017 11:26 am

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Vaahtosammutin »

Tuure Boelius taitaa olla tämä raiskattu poika.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Hyperion kirjoitti: La Syys 19, 2020 1:34 pm
Penaalipena kirjoitti: La Syys 19, 2020 9:18 am Kämppiksen todistajanlausunto näyttää olleen isossa roolissa. Hän oli selvästi suhtautunut suurella epäluulolla Salmisen toimintaa kohtaan liittyen hyvin päihtyneeseen kämppäkaveriinsa. Oli jopa käynyt osittain lasisen oven läpi katsomassa mitä tapahtuu.
Joka sekin kertomus oli muuttunut erittäin olennaisesti esitutkinnan ja oikeuskäsittelyn välillä. Esitutkinnassa kämppäkaveri oli kertonut riisuneensa naisen vaatteet ennen nukkumaan menoa ja oikeudessa vasta Salmisen ulos ajamisen jälkeen. Ihmettelen mitä todistusarvoa tuollaisella todistajalla on. Ilmeisesti on ollut itsekin kännissä kun olennaisten asioiden järjestyskin on muuttunut.

Toki jälkimmäinen kertomus tukee paremmin syytettä ja siksi olisikin ollut syytä kuulla miksi oli esitutkinnassa kertonut täysin toisin.
Molemmissa versioissa uhri meni nukkumaan vaatetettuna. Mutta jonkin ajan kuluttua alavartalo oli alaston ja myös Salminen oli alastomana lusikassa uhrin kanssa.
Viimeksi muokannut Penaalipena, La Syys 19, 2020 2:05 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Vaahtosammutin kirjoitti: La Syys 19, 2020 1:58 pm Tuure Boelius taitaa olla tämä raiskattu poika.
Tässä ei ole tapahtunut raiskausta.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Vaahtosammutin
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: La Touko 27, 2017 11:26 am

Re: Roope Salminen - tuomio pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Viesti Kirjoittaja Vaahtosammutin »

Penaalipena kirjoitti: La Syys 19, 2020 2:03 pm
Vaahtosammutin kirjoitti: La Syys 19, 2020 1:58 pm Tuure Boelius taitaa olla tämä raiskattu poika.
Tässä ei ole tapahtunut raiskausta.
Henkisesti raiskattu. Eikös Tuure tullut kaapista heti tämän insidenssin jälkeen?
Vastaa Viestiin