Sini Ruohonen, Kyrö, katosi 11.9.2020 - löytyi kuolleena, aviomiehelle tuomio taposta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1976
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, mahdollinen henkirikos

Viesti Kirjoittaja aumari »

aumari kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 6:28 pm
Eikö joku jo kommentoinut, että mies on tunnustanut?
Ai niin, Tigerpaw sivulla 8.

arkibaldi
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Loka 29, 2009 8:12 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, mahdollinen henkirikos

Viesti Kirjoittaja arkibaldi »

Asseri2000 kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 12:28 am
eloq kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 11:10 pm
Onko se nyt varmistettu tieto että mies on tekijä?
Mmm hmm, eka viestini tälle foorumille mutta niin siis, ei ole ilmeisesti varmistettu mutta fonectasta pikaisesti haulla Antti R, tallennettuani numeron ja whatsapista näin että Torstaina 17:08 kyseinen herra viimeisen kerran on ollut paikalla. Eikös uutisissa puhuta että epäilty tekijä on Torstaina otettu kiinni(?) :shock:
Jep.
Tuskin nyt kukaan random tyyppi olis tämmöstä tehny, mutta ootellaan lisää tietoa.

mrs.Lansbury
Remington Steele
Viestit: 211
Liittynyt: Ke Heinä 03, 2013 9:30 am

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, mahdollinen henkirikos

Viesti Kirjoittaja mrs.Lansbury »

Tigerpaw kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 2:16 pm
Irene Huss kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 1:47 pm
Tigerpaw kirjoitti:
To Syys 17, 2020 8:50 pm
Ei ole lessuja.

Sini on muualta kotoisin, miehensä on paikkakuntalaisia.

Kuuleman mukaan Sini on joskus aiemminkin katoillut mut ei vissiin näin pitkäksi aikaa.

Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei.

Todennäköisin vaihtoehto tällä hetkellä lienee, että on ottanut ja lähtenyt koska tyytymätön nykytilanteeseen.

Tiedä näistä. Kylillä puhutaan monenlaista.

Toivotaan kuitenkin että kaikki vielä kääntyy parhain päin ja lapset saavat äitinsä takaisin 😊
Eivät sitten lapset saaneet äitiään takaisin.

Varmaan siellä kylillä puhutaan nyt tekijästäkin.

Paha epäilyni, että tekijä löytyy perhepiiristä
Ei saanut ei 😭
Mies on pidätettynä ja tunnustanut teon. Rikosnimike on tällä hetkellä tappo, mutta voi vielä muuttua. Ruumiin löytöpaikasta tai tekotavasta ei mulla ainakaan ole tietoa.
Tämäpä siis Tigerpawn kommentti, mutta sitä virallista tietoa ei vielä ole.

Foxie
Sofia Karppi
Viestit: 440
Liittynyt: La Elo 07, 2010 8:32 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Foxie »

Juttu on haissut alusta asti. En ole aiemmin kirjoittanut havaintojani tähän topiciin, mutta nyt puolitoista kierrosta vasemmalle ja sisäinen keittiöpsykologini sai vallan. Mun mielestä vastauksia avoimiin kysymyksiin ja mahdolliseen motiiviin löytyy hyvinkin helposti sekä tästä ketjusta että julkisilta some-tileiltä.

Heti avausviestissä...
Jänis Joplin kirjoitti:
Ma Syys 14, 2020 10:22 pm
Facebookista bongattua:

Missä on Sini? 😢

Kommenteista poimittua:

S. S.: Onko baarista esim lähtenyt väärään seuraan...en kyllä tiedä Kyrön baareista mitään mutta jostain lähiseudun...Aura. Loimaa yms.....tai vaan liftannut.....

E. V.: Sini on raskaana. Hyvin epätodennäköinen vaihtoehto mikään baarireissu. Selvinpäin on ollut. 😢💔

S. S.: ok. tosin voi siellä selvinpäinkin olla. Mutta turha siitä on spekuloida. Entä mies ......

E. V.: Kaikki on mahdollista. Sehän tässä surkeeta onkin! 😵
Vastaajan nimikirjaimet E.V. viittaavat Sinin vanhempaan siskoon. Tiedot pitänevät siis hyvinkin paikkansa.
1) Sini on raskaana
2) mies voi olla katoamisen takana

Jälkeenpäin kyseiset kommentit katoamisilmoituksesta sekä myös itse kommentointimahdollisuus on poistettu.

Seuraava vihje tulee tästä ketjusta. Lainaamani nimimerkki lienee tuntenut perheen.
Tigerpaw kirjoitti:
To Syys 17, 2020 8:50 pm
Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei.
1) Sini halunnut suurperheen
2) mies ei

Sinin taustoista löytyy ihan yksinkertaisilla hauilla lisätietoja. Sinillä on kolme sisarusta sekä näiden lisäksi kolme sisarpuolta. Vanhimman ja nuorimman sisaruksen ikäero on alle seitsemän vuotta. Sini on toiseksi vanhin. Nuorin sisarpuolikin on vain yhdeksän vuotta Siniä nuorempi. Toisin sanoen hän on lapsesta saakka ollut suurperheen jäsen. Uskon täysin Sinin halunneen suurperheen. Halusiko mies ("A")?

Jatketaan havainnoilla ketjusta sekä julkisilta some-tileiltä (FB, IG):
Balerion kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 9:50 pm
Miehen Facebookissa julkaisemat kuvat kielii jonkinlaista päihdeongelmaa. Ennen 2018 kuvissa oli normaali ja selvinpäin, mutta lopuissa kuvista näkee, että on vedetty muutakin kuin pulkkaa.
Koska Sini oli tavannut miehensä ja koska he olivat alkaneet seurustella?

Ensimmäinen kuva A:sta löytyy Sinin Facebook-tililtä 28.01.2016. Vuoden 2016 kevään aikana A on peukuttanut neljää Sinin (selfie-) kuvaa. Ensimmäinen A:n peukku löytyy 04.02.2016 julkaistusta kuvasta - viimeisin 10.07.2016 julkaistusta kuvasta. Nopeasti katsottuna yhtään A:n peukkua eikä mitään muutakaan viitettä koko herrasta löydy vuonna 2015 tai aiemmin Sinin julkaisemista kuvista. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tällaistä kuvista ja reaktioista on tietenkään turha tehdä. Eikö kuitenkin etenkin suhteen alkuvaiheessa olla nk. "rakkaudesta sokeina", tykätään kaikista mahdollisista toisen tekemisistä jne.?

Sini ja pari hänen siskoaan ovat kuitenkin tykänneet A:n profiilikuvapäivityksistä jo heinäkuusta 2015 saakka. Tosin naisillehan lienee kohtuullisen tyypillistä tonkia vähän taustoja, peukkua saattaa lähteä vanhemmallekin julkaisulle. Huomiota herättävää on kuitenkin yksi kommentti 20.12.2015 profiilikuvan vaihdon yhteydessä: "Sää olet ruvennu facebookkii oikeen urakalla päivittämään". Edellinen profiilikuvan vaihto oli tapahtunut alle kolme viikkoa sitten 02.12.2015, johon myös Sinin sisko oli kommentoinut. Olisiko A ilmestynyt kuvioihin syksyllä 2015 tai aikaisintaan kesällä 2015? Miksi A alkoi yhtäkkiä joulukuussa 2015 päivittää Facebookiaan oikein urakalla siten, että kaveritkin alkoivat ihmetellä? Tuore rakkaus?

Sinin FB-tililtä löytyy myös 07.08.2016 julkaistu hääkuva, jonka kommenteissa lukee: "Onnea herra ja rouva Ruohoselle". Kuvan alalaidassa on päiväys 05.08.2016. Kesähäitä on siis tanssittu alle vuoden kuluttua oletetusta ensitapaamisesta. Sanotaan mitä sanotaan, mutta mun mielestäni tahti on ollut melkoisen nopea. Sini on vuonna 2016 ollut 21-vuotias. A:n iästä ei ole mitään hajua - pakenevasta hiusrajasta on paha sanoa yhtään mitään. Veikkaisin muutaman (3-5?) vuotta Siniä vanhemmaksi.

Kesästä 2016 lähtien pariskunta on jatkanut onnellista yhteiseloaan herra ja rouva Ruohosena. Jälleen alle vuoden kuluttua alkuvuodesta 2017 Sini lienee pudottanut pommin: "Meitä on täällä syksyllä kolme". A:n FB-tililtä löytyy ensimmäinen kuva perheen esikoisesta jo 30.08.2017. Sinin ensimmäinen kuva pienokaisesta on julkaistu 04.09.2017. Syyskuun lopulla 28.09.2017 Sini on julkaissut kuvan esikoisesta sekä neljästä koirasta. Kommenteista poimittua: "Siin on laumaa - Mä voin tuoda 14.10. meiän pikkujätkän hoitoon ni katotaan sit tekeekö mieli toista lasta", johon Sini on vastannut: "ja a**** ne nyt hoitaa". Hm...

A:n profiilista löytyy vuodelta 2018 muutama isä-poika -kuva. Tämä lienee suhteellisen normaalia tuoreella, ylpeällä isällä? Olisiko Sini sitten kevättalvella 2019 tiputtanut seuraavan pommin: "Meitä on täällä syksyllä neljä"? Sini on julkaissut 07.07.2019 kuvan pitkällä olevasta raskaudestaan kuvatekstillä "turvonnut sorsa". Kuvaan on tullut paljon kertova kommentti sekä Sinin vastaus siihen: "Oletko a****lla kysynyt mieli pidettä", johon Sini on vastannut: "aina, eriasia onko se oikea". Tämähän voi tietysti olla ihan huumoriakin, mutta jotenkin tuo viaton kysymys ja erityisesti Sinin vastaus herättävät ainakin itsessäni kysymyksiä. Hm... hm...

Kuinka paljon A toivoi toista lasta, varsinkin jos tätä peilaa aiemmin ketjussa esille tulleeseen: "Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei."? Alkoiko A:n muutos kuvissa näkyä vuoden 2018 jälkeen? Sinin Instagramin puolella vielä toisen lapsen ristiäiskuvassa 03.11.2019 A:lta löytyy hymyä. Muissa vuoden 2019 ja 2020 kuvissa A vetelee kyllä täysin omissa maailmoissaan. Erityisesti tuo A:n apaattisuus kahden vaimonsa kanssa 26.01.2020 Sinin Instagramissa hashtageilla "parisuhdeaikaa" ja "miehen synttärit" julkaistussa kuvassa on herättänyt palstallakin aika paljon ajatuksia. Olisiko nyt sitten syyskuussa Sini tiputtanut uuden pommin, joka katkaisi kamelin selän? Oletetusti Sinin vanhempi sisko ainakin kommentoi Sinin olleen katoamisensa aikaan raskaana. Hm... hm... hm...

Mikäli aikajana pitää yhtään paikkaansa melko suuria muutoksia A:n elämässä on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana.
- syksyllä 2015 tapaa elämänsä naisen
- kesällä 2016 mennään naimisiin
- syksyllä 2017 syntyy esikoinen
- syksyllä 2019 syntyy toinen lapsi
- kesällä/syksyllä 2020 A saa kuulla kolmannesta lapsesta...

Yhdistetään tähän se palstalla esiin tullut tieto: "Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei". Siinä saattaa miehellä olla pakotiet melko vähissä erityisesti jos kolmas (mahdollisesti jo toinen) raskaus on saanut alkunsa A:n mielipidettä kysymättä tai siitä välittämättä. Siinä on saattanut vierähtää tunti jos toinenkin istuskellessa Kossu-pullon kanssa tuvan pöydän ääressä ihmetellen tilannetta. Ikää on alle 30v, suurperhe ei ole koskaan ollut toiveissa ja nyt on jo kolmas tulossa. Ero olisi se perinteisin vaihtoehto, mutta harvaa miestä haluttaa maksella kolmia elatusmaksuja. Noin synkissä ajatuksenvirroissa seilatessa se rakas vaimokin tulee vielä viereen nalkuttamaan alkoholin käytöstä...

Osuisiko motiivi lähellekään?

Joo, mä laitan nyt keittiöpsykologin viittani kaappiin, kierrän kiltisti oman korkkini kiinni, menen sänkyyn ja jätän kädet peiton päälle. Hyvää yötä!

Biiti
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Pe Syys 11, 2020 9:01 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Biiti »

Oikein hyvää spekulointia foxielta.
Myös neuroleptit tekee narkkinaamaa, etenkin suurilla annostuksilla. Lääkärit valitettavasti kirjoittaa näitä melko matalalla kynnyksellä esim unettomuuteen perinteisten unilääkkeiden sijaan.
Alkoholiin vaikea uskoa, profiilikuvat otettu päiväsaikaan keskellä lapsiperhearkea, ei silloin ole kovin yleistä, että alkoholia voi ottaa niin paljon että katse alkaa harhailla.
Huumeet tai lääkkeet kuvioissa.
Tai molemmat.
Onkohan lähipiirillä ollut tämä tiedossa?

agee
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Su Heinä 07, 2019 7:30 pm
Paikkakunta: Lounaisrannikko

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja agee »

Foxie kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 2:26 am
Joo, mä laitan nyt keittiöpsykologin viittani kaappiin, kierrän kiltisti oman korkkini kiinni, menen sänkyyn ja jätän kädet peiton päälle. Hyvää yötä!
Hyvää kaivamista! Mä selailin myös noita tilejä, mutta tässä kahden lapsen isänä itsekin ei ihan noin syvään tutkimiseen ollut aikaa. :D

Pitää siellä A:n päässä olla jotain vikaa, sillä normaali mies (tai normaalissa perheessä/suhteessa) on kyllä tapana keskustella lasten hankinnasta yhdessä. Vaikea tähän yhtälöön kyllä ottaa enää ulkopuolista tekijää. Siksi vähän ihmetyttää tämä Sinin lastenhankintatyyli.
Olisiko A sitten purkanut vuosien varrella pahaa oloaan lapsiin ja mahdollisesti Siniin väkivaltaisella käytöksellä, joka on johtanut siihen, ettei Sini ole uskaltanut lähteä suhteesta ja päättänyt hankkiutua raskaaksi "kostoksi" kolmannen kerran?
Miten tämmöisessä suhteessa voi edes olla enää seksiä? :shock: Vai oliko kolmas lapsi sittenkään A:n?

Jos siellä on ollut taustalla kasvanut päihdeongelma, niin miten mustissa vesissä täytyy ihmisen uida, ettei muuta ulospääsyä löydy? Ihmisen päässä pitää olla kyllä muutakin vialla jo aiemmin, että tämmöiseen pystyy. Alkoholi ja muut päihteet siihen sitten lisäksi.
Siksi tätä mielentilatutkimusta uumoilin aiemmin.

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6415
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Katellaan nyt ensin, että mitä tekijästä annetaan tietoja, lähdetään sitten vasta spekuloimaan.

VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Todella hyvä analyysi Foxie ja kiitos vaivannäöstä taustojen kaivelussa!
agee kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 6:15 am

Pitää siellä A:n päässä olla jotain vikaa, sillä normaali mies (tai normaalissa perheessä/suhteessa) on kyllä tapana keskustella lasten hankinnasta yhdessä.
Entä jos vika onkin ollut Sinin päässä? Miehen on vaikeampi päättää lasten hankinnasta yksin. Nainen voi hyvinkin jättää pillerit pois kertomatta siitä puolisolleen ja päättää lapsen hankinnasta hänenkin puolestaan. Ei olisi ollenkaan ensimmäinen nainen joka näin tekee. Jotkut haluavat vähän epävarmassa suhteessa näin sitoa sen miehen itseensä.Takuuvarma ehkäisykeino miehelle on ainoastaan vasektomia.
Tässä voi ihan hyvin olla niin, että Sini on vaikka jo kahteen kertaan hankkiutunut raskaaksi ilman yhteistä sopimusta. Ehkä ero on tuntunut vaikealle hänen miehestään siksikin, jos asuivat miehen kotitilalla ja lapset ja vaimo olisi siitä pitänyt häätää ja toisaalta pienipalkkaisella/pienituloisella ne elatusmaksutkin ovat aika raskas taakka. Yhteinen omaisuus ja velatkin tekevät joskus eroamisesta vaikeaa.

Minusta tämä kuuluisi henkirikoksiin, koska tappona tätä jo tutkitaan ja mies on tunnustanut. Nimike voi muuttua sitten muuksikin, vaikka kuolemantuottamus tai murha riippuen tapahtumien kulusta.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5 ... unnustanut
Pöytyällä kadonnut perheenäiti löytyi surmattuna – tekijä tunnustanut

Turun Sanomat
20.09. 12.53

Pöytyän Kyröstä viikko sitten perjantain ja lauantain välisenä yönä kadonneen Sini Ruohosen katoamista tutkitaan henkirikoksena Lounais-Suomen poliisilaitoksella. Rikoksesta epäilty on otettu kiinni torstaina 17.9. poliisin omien tutkimusten perusteella. Epäilty on kuulustelussa kertonut surmanneensa Ruohosen, ja hän on selventänyt tapahtumien kulkua.

25-vuotias Ruohonen on löydetty kuolleena. Menehtynyt oli kahden pienen lapsen äiti.

Rikosnimikkeenä on tällä hetkellä tappo, ja se voi tutkinnan edetessä vielä muuttua. Epäiltyä esitetään vangittavaksi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Tekotavasta, epäillyn henkilöllisyydestä tai muista esitutkinnassa ilmi tulleista seikoista ei tiedoteta tässä vaiheessa enempää, koska poliisi haluaa kunnioittaa omaisten suruaikaa sekä esitutkinta on alkuvaiheessa.

Adagia
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Su Heinä 01, 2018 10:15 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Adagia »

Kauheasti spekuloidaan miehen valokuvia.
Mitä jos mies ei vain tykkää olla valokuvissa? Oma puoliso saattaa olla kuvissa hyvinkin kyrpä otsassa vaikkei sellainen ole oikeassa elämässä.

draining
Remington Steele
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 11:21 am

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja draining »

Adagia kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 7:34 am
Kauheasti spekuloidaan miehen valokuvia.
Mitä jos mies ei vain tykkää olla valokuvissa? Oma puoliso saattaa olla kuvissa hyvinkin kyrpä otsassa vaikkei sellainen ole oikeassa elämässä.
Etenkin kuvissa joilla yritetään vain luoda jotain pintaa onnellisesta perheestä mitä ei koe sillä hetkellä olevan.

Totaldusk
Sabrina Duncan
Viestit: 370
Liittynyt: Ti Heinä 16, 2019 5:32 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Totaldusk »

Foxie kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 2:26 am
Juttu on haissut alusta asti. En ole aiemmin kirjoittanut havaintojani tähän topiciin, mutta nyt puolitoista kierrosta vasemmalle ja sisäinen keittiöpsykologini sai vallan. Mun mielestä vastauksia avoimiin kysymyksiin ja mahdolliseen motiiviin löytyy hyvinkin helposti sekä tästä ketjusta että julkisilta some-tileiltä.

Heti avausviestissä...
Jänis Joplin kirjoitti:
Ma Syys 14, 2020 10:22 pm
Facebookista bongattua:

Missä on Sini? 😢

Kommenteista poimittua:

S. S.: Onko baarista esim lähtenyt väärään seuraan...en kyllä tiedä Kyrön baareista mitään mutta jostain lähiseudun...Aura. Loimaa yms.....tai vaan liftannut.....

E. V.: Sini on raskaana. Hyvin epätodennäköinen vaihtoehto mikään baarireissu. Selvinpäin on ollut. 😢💔

S. S.: ok. tosin voi siellä selvinpäinkin olla. Mutta turha siitä on spekuloida. Entä mies ......

E. V.: Kaikki on mahdollista. Sehän tässä surkeeta onkin! 😵
Vastaajan nimikirjaimet E.V. viittaavat Sinin vanhempaan siskoon. Tiedot pitänevät siis hyvinkin paikkansa.
1) Sini on raskaana
2) mies voi olla katoamisen takana

Jälkeenpäin kyseiset kommentit katoamisilmoituksesta sekä myös itse kommentointimahdollisuus on poistettu.

Seuraava vihje tulee tästä ketjusta. Lainaamani nimimerkki lienee tuntenut perheen.
Tigerpaw kirjoitti:
To Syys 17, 2020 8:50 pm
Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei.
1) Sini halunnut suurperheen
2) mies ei

Sinin taustoista löytyy ihan yksinkertaisilla hauilla lisätietoja. Sinillä on kolme sisarusta sekä näiden lisäksi kolme sisarpuolta. Vanhimman ja nuorimman sisaruksen ikäero on alle seitsemän vuotta. Sini on toiseksi vanhin. Nuorin sisarpuolikin on vain yhdeksän vuotta Siniä nuorempi. Toisin sanoen hän on lapsesta saakka ollut suurperheen jäsen. Uskon täysin Sinin halunneen suurperheen. Halusiko mies ("A")?

Jatketaan havainnoilla ketjusta sekä julkisilta some-tileiltä (FB, IG):
Balerion kirjoitti:
Su Syys 20, 2020 9:50 pm
Miehen Facebookissa julkaisemat kuvat kielii jonkinlaista päihdeongelmaa. Ennen 2018 kuvissa oli normaali ja selvinpäin, mutta lopuissa kuvista näkee, että on vedetty muutakin kuin pulkkaa.
Koska Sini oli tavannut miehensä ja koska he olivat alkaneet seurustella?

Ensimmäinen kuva A:sta löytyy Sinin Facebook-tililtä 28.01.2016. Vuoden 2016 kevään aikana A on peukuttanut neljää Sinin (selfie-) kuvaa. Ensimmäinen A:n peukku löytyy 04.02.2016 julkaistusta kuvasta - viimeisin 10.07.2016 julkaistusta kuvasta. Nopeasti katsottuna yhtään A:n peukkua eikä mitään muutakaan viitettä koko herrasta löydy vuonna 2015 tai aiemmin Sinin julkaisemista kuvista. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tällaistä kuvista ja reaktioista on tietenkään turha tehdä. Eikö kuitenkin etenkin suhteen alkuvaiheessa olla nk. "rakkaudesta sokeina", tykätään kaikista mahdollisista toisen tekemisistä jne.?

Sini ja pari hänen siskoaan ovat kuitenkin tykänneet A:n profiilikuvapäivityksistä jo heinäkuusta 2015 saakka. Tosin naisillehan lienee kohtuullisen tyypillistä tonkia vähän taustoja, peukkua saattaa lähteä vanhemmallekin julkaisulle. Huomiota herättävää on kuitenkin yksi kommentti 20.12.2015 profiilikuvan vaihdon yhteydessä: "Sää olet ruvennu facebookkii oikeen urakalla päivittämään". Edellinen profiilikuvan vaihto oli tapahtunut alle kolme viikkoa sitten 02.12.2015, johon myös Sinin sisko oli kommentoinut. Olisiko A ilmestynyt kuvioihin syksyllä 2015 tai aikaisintaan kesällä 2015? Miksi A alkoi yhtäkkiä joulukuussa 2015 päivittää Facebookiaan oikein urakalla siten, että kaveritkin alkoivat ihmetellä? Tuore rakkaus?

Sinin FB-tililtä löytyy myös 07.08.2016 julkaistu hääkuva, jonka kommenteissa lukee: "Onnea herra ja rouva Ruohoselle". Kuvan alalaidassa on päiväys 05.08.2016. Kesähäitä on siis tanssittu alle vuoden kuluttua oletetusta ensitapaamisesta. Sanotaan mitä sanotaan, mutta mun mielestäni tahti on ollut melkoisen nopea. Sini on vuonna 2016 ollut 21-vuotias. A:n iästä ei ole mitään hajua - pakenevasta hiusrajasta on paha sanoa yhtään mitään. Veikkaisin muutaman (3-5?) vuotta Siniä vanhemmaksi.

Kesästä 2016 lähtien pariskunta on jatkanut onnellista yhteiseloaan herra ja rouva Ruohosena. Jälleen alle vuoden kuluttua alkuvuodesta 2017 Sini lienee pudottanut pommin: "Meitä on täällä syksyllä kolme". A:n FB-tililtä löytyy ensimmäinen kuva perheen esikoisesta jo 30.08.2017. Sinin ensimmäinen kuva pienokaisesta on julkaistu 04.09.2017. Syyskuun lopulla 28.09.2017 Sini on julkaissut kuvan esikoisesta sekä neljästä koirasta. Kommenteista poimittua: "Siin on laumaa - Mä voin tuoda 14.10. meiän pikkujätkän hoitoon ni katotaan sit tekeekö mieli toista lasta", johon Sini on vastannut: "ja a**** ne nyt hoitaa". Hm...

A:n profiilista löytyy vuodelta 2018 muutama isä-poika -kuva. Tämä lienee suhteellisen normaalia tuoreella, ylpeällä isällä? Olisiko Sini sitten kevättalvella 2019 tiputtanut seuraavan pommin: "Meitä on täällä syksyllä neljä"? Sini on julkaissut 07.07.2019 kuvan pitkällä olevasta raskaudestaan kuvatekstillä "turvonnut sorsa". Kuvaan on tullut paljon kertova kommentti sekä Sinin vastaus siihen: "Oletko a****lla kysynyt mieli pidettä", johon Sini on vastannut: "aina, eriasia onko se oikea". Tämähän voi tietysti olla ihan huumoriakin, mutta jotenkin tuo viaton kysymys ja erityisesti Sinin vastaus herättävät ainakin itsessäni kysymyksiä. Hm... hm...

Kuinka paljon A toivoi toista lasta, varsinkin jos tätä peilaa aiemmin ketjussa esille tulleeseen: "Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei."? Alkoiko A:n muutos kuvissa näkyä vuoden 2018 jälkeen? Sinin Instagramin puolella vielä toisen lapsen ristiäiskuvassa 03.11.2019 A:lta löytyy hymyä. Muissa vuoden 2019 ja 2020 kuvissa A vetelee kyllä täysin omissa maailmoissaan. Erityisesti tuo A:n apaattisuus kahden vaimonsa kanssa 26.01.2020 Sinin Instagramissa hashtageilla "parisuhdeaikaa" ja "miehen synttärit" julkaistussa kuvassa on herättänyt palstallakin aika paljon ajatuksia. Olisiko nyt sitten syyskuussa Sini tiputtanut uuden pommin, joka katkaisi kamelin selän? Oletetusti Sinin vanhempi sisko ainakin kommentoi Sinin olleen katoamisensa aikaan raskaana. Hm... hm... hm...

Mikäli aikajana pitää yhtään paikkaansa melko suuria muutoksia A:n elämässä on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana.
- syksyllä 2015 tapaa elämänsä naisen
- kesällä 2016 mennään naimisiin
- syksyllä 2017 syntyy esikoinen
- syksyllä 2019 syntyy toinen lapsi
- kesällä/syksyllä 2020 A saa kuulla kolmannesta lapsesta...

Yhdistetään tähän se palstalla esiin tullut tieto: "Ilmeisesti Sini halunnut suurperheen, mies ei". Siinä saattaa miehellä olla pakotiet melko vähissä erityisesti jos kolmas (mahdollisesti jo toinen) raskaus on saanut alkunsa A:n mielipidettä kysymättä tai siitä välittämättä. Siinä on saattanut vierähtää tunti jos toinenkin istuskellessa Kossu-pullon kanssa tuvan pöydän ääressä ihmetellen tilannetta. Ikää on alle 30v, suurperhe ei ole koskaan ollut toiveissa ja nyt on jo kolmas tulossa. Ero olisi se perinteisin vaihtoehto, mutta harvaa miestä haluttaa maksella kolmia elatusmaksuja. Noin synkissä ajatuksenvirroissa seilatessa se rakas vaimokin tulee vielä viereen nalkuttamaan alkoholin käytöstä...

Osuisiko motiivi lähellekään?
Siskon: "sehän se surkeeta onkin" viittaa siihen että ei olisi miehestä ikinä voinut tätä uskoa. Mies on ollu hyvissä väleissä siskon ja muun perheen kanssa, Sini ja Antti on olleet yhdessä todella pitkään. Ja se mitä ihmiset spekuloi jostain huumeista jne täällä ei pidä paikkaansa, muutos Antin kuvissakin on ikääntymiseen liittyvää. Joillain nimittäin ulkonäkö muuttuu nopeaan tahtiin parin kympin jälkeen... niin ja ne "huumesilmät" Jollain näkyy pienikin väsymys heti silmissä. Vittu että ärsyttää tämä minfo nykyään kun kaikki liittyy aina jonkun mielestä huumeisiin jne. Tämä tappo on kaikkien mielestä aivan käsittämätön, mitään merkkejä ei ollut. Heillä meni oikeesti hyvin, mitä nyt tietty pienten lasten ja elukoiden hoito väsytti.

Elizabeth
Neuvoja-Jack
Viestit: 570
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

^
Sisko myös toteaa että "kaikki mahdollista" liittyen mieheen. Ei varmaan unelmapuolison kohdalla kaikki oo mahdollista? Tosin onhan se ennenkin nähty että viilipytty miehet (ja naiset) kilahtaa kun mittari tulee täyteen.

Totaldusk
Sabrina Duncan
Viestit: 370
Liittynyt: Ti Heinä 16, 2019 5:32 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Totaldusk »

agee kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 6:15 am
Foxie kirjoitti:
Ma Syys 21, 2020 2:26 am
Joo, mä laitan nyt keittiöpsykologin viittani kaappiin, kierrän kiltisti oman korkkini kiinni, menen sänkyyn ja jätän kädet peiton päälle. Hyvää yötä!
Hyvää kaivamista! Mä selailin myös noita tilejä, mutta tässä kahden lapsen isänä itsekin ei ihan noin syvään tutkimiseen ollut aikaa. :D

Pitää siellä A:n päässä olla jotain vikaa, sillä normaali mies (tai normaalissa perheessä/suhteessa) on kyllä tapana keskustella lasten hankinnasta yhdessä. Vaikea tähän yhtälöön kyllä ottaa enää ulkopuolista tekijää. Siksi vähän ihmetyttää tämä Sinin lastenhankintatyyli.
Olisiko A sitten purkanut vuosien varrella pahaa oloaan lapsiin ja mahdollisesti Siniin väkivaltaisella käytöksellä, joka on johtanut siihen, ettei Sini ole uskaltanut lähteä suhteesta ja päättänyt hankkiutua raskaaksi "kostoksi" kolmannen kerran?
Miten tämmöisessä suhteessa voi edes olla enää seksiä? :shock: Vai oliko kolmas lapsi sittenkään A:n?

Jos siellä on ollut taustalla kasvanut päihdeongelma, niin miten mustissa vesissä täytyy ihmisen uida, ettei muuta ulospääsyä löydy? Ihmisen päässä pitää olla kyllä muutakin vialla jo aiemmin, että tämmöiseen pystyy. Alkoholi ja muut päihteet siihen sitten lisäksi.
Siksi tätä mielentilatutkimusta uumoilin aiemmin.
öööö ,itähän helvettiä? Mistä vetelet johtopäätöksiä heidän suhteensa laadusta? Heillä oli mennyt tähän asti ihan hyvin ja aivan varmasti on ollut seksiäkin. Mitähän vittua nyt oikeesti? ja mitkä muut päihteet? Tää minfo on nykyään ihan vituillaan kun joka juttuun sotketaan jonkun toimesta huumeet

Lily O.
Remington Steele
Viestit: 238
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 3:28 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Lily O. »

Jos Sini on imettänyt, mikä hyvinkin todennäköistä, niin ei, hän ei ole käyttänyt hormonaalista ehkäisyä.
Joten tässä ei voi syyttää häntä kusettamisesta, vaan miestä tyhmyydestä, jos kahden lapsen isä ei tiedä miten niitä lapsia tehtiinkään.

Sopuli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 140
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:44 pm

Re: Kadonnut Sini Ruohonen, Kyrö, 11.9.2020 - löytyi kuolleena, tutkitaan tappona

Viesti Kirjoittaja Sopuli »

On ihan tosi vaikea uskoa, että kaikki on ollut hyvin, kunnes toinen vain ykskaks vie toiselta hengen. Se jonkun kommentti kadonneelle: "saat kaiken avun minkä tarvitset" voi tietysti yhtä hyvin viitata miehen jättämiseen ja lähtemiseen, vaikka aluksi tuli mieleen masennus.

Ja tuo "kaikki on mahdollista" on lause, jonka voisin itse vastaavassa tilanteessa kommentoida joidenkin tuttujen kohdalle, mutta tuskin niiden joilla menee tosi hyvin. Jos olisin varma, ettei mies ole osallinen, en sellaista myöskään julkisesti yhtään vihjaisi/epäilisi.

Vastaa Viestiin