Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
kusiainen
Harjunpää
Viestit: 311
Liittynyt: Ke Syys 27, 2017 6:58 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja kusiainen »

Voutilaisen siskohan tuota puolusteli Facebookissa, vaan ei ole vielä tänne eksynyt.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11412
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja URSA »

Nainen on selvästi aito narsisti ellei jopa psykopaatti, ja aivan yhtä syyllinen murhaan kuin haulikkoa käyttänyt mies. Narsistille ei tuota mitään vaikeuksia manipuloida uhkailemalla itsemurhalla, koska narsisti ei ymmärrä sellaista, että normaali ihminen pyrkii estämään vaikka tuntematonta tekemästä itsemurhaa. Todellisuudessa narsisti ei koskaan vahingoittaisi itseään. Muita kyllä.
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1157
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Gentle »

Pubiruusu yrittää keplotella itsensä pois murhasta. Onneks näytöt taitaa olla aika selvät, että elinkautinen sieltä molemmille kolahtaa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17112
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Surmatun Juuson läheiset: Raivokas ex-naisystävä manipuloi ja käytti hyväksi – kun mies antoi kukkia, hakkasi kimpulla kasvoihin

*Murhasta syytettyä naista kuvailtiin sairaalloisen mustasukkaiseksi ja väkivaltaiseksi.
*Poliisi tutki Tervon henkirikoksesta epäillyn naisen ajatusmaailmaa ja käyttäytymistä.
*Uhrin läheiset kuvailivat parisuhdetta huonoksi ja naista aggressiiviseksi.
*Nainen käytti uhria taloudellisesti hyväkseen ja vaati kerrotun mukaan jopa viisinumeroista summaa ”lapsen elatuksesta”.


Ampumapaikka_Sirviö.jpg
Ampumapaikka_Sirviö.jpg (130.38 KiB) Katsottu 4500 kertaa
Poliisin ja syyttäjän mukaan Juuso Sirviön katoaminen ja henkirikos johtuivat ennen kaikkea teosta epäillyn ex-naisystävän henkilökohtaisesta kaunasta. Syyttäjän mukaan 34-vuotias nainen sai vihansa tarttumaan nykyiseen aviomieheensä, ja kaksikko harhautti yhdessä uhrin luokseen murhattavaksi.

Sirviö sai surmansa vailla ennakkovaroitusta tai puolustautumismahdollisuuksia. Haulikon kanssa piilotellut mies ampui uhria kahdesti selän puolelle ja hyökkäsi sitten kimppuun nyrkein ja potkuin. Tajuton Sirviö surmattiin lopulta lapiolla ja 1,7-kiloisella liinankiristimellä.

Nainen kiisti olleensa mukana henkirikoksessa, mutta myönsi uhrin harhauttamisen pahoinpitelytarkoituksessa. Poliisi selvitti suhteellisen laajasti, millainen suhde osapuolilla oli ollut ja millainen ajatusmaailma naisepäillyllä on.

Sirviön ystävä kertoi kuulleensa varsin myrskyisästä parisuhteesta. Nainen oli vihainen ja väkivaltainen, erityisesti humalassa.
– Välillä nämä aggressiot kohdistuivat Juusoon, ja saattoi sen kohteeksi joutua esimerkiksi baarissa joku sivullinenkin. Muistan ainakin kolme eri kertaa, kun hän hakkasi Juusoa käsilaukulla autossa. Yhden kerran muistan, kun Juuso oli ostanut [epäillylle] kukkia, hän otti ne kukat ja alkoi hakkaamaan niillä Juusoa kasvoille, mies kertoi kuulustelussa.

Autot_Sirviö.jpg
Autot_Sirviö.jpg (138.84 KiB) Katsottu 4500 kertaa
Uhri oli kunnollinen taksikuski
Ystävän mukaan nainen piti parisuhteen päätyttyäkin yhteyttä uhriin ja kertoi rakastavansa Sirviötä yhä. Äidin mukaan nainen vihjaili Sirviölle, ettei ole tyytyväinen uuteen parisuhteeseensa.

Sirviö ei päässyt eroon myönteisistä tunteistaan naista kohtaan. Ystävän mukaan nainen pelasi ”kieroilla pelisäännöillä” ja muun muassa uhkaili tappaa itsensä, ellei uhri toimi hänen pillinsä mukaan.
– Se taisi olla semmoinen ensimmäinen oikea rakkaus, ja taisi [nainen] sitten osata vetää oikeista naruista, että sai sitten Juuson aina puolelleen, kaveri jatkoi.

Esitutkinnan perusteella nainen käytti Sirviötä taloudellisesti hyväksi. Nainen oli usein varaton ja pyysi ex-kumppaniltaan rahaa vuokrarästeihin. Nainen tiesi myös uhrin pankkikortin tunnusluvun.

Uhrin isä muisteli, että nainen oli vaatinut Sirviöltä viisinumeroista summaa lapsen elatusmaksuihin. Lisäksi naisen kerrottiin pummanneen Sirviöltä lainaa takuuvuokran maksamiseen. Kun Sirviö halusi tehdä velkakirjan, ex-kumppani kieltäytyi. Raha ei lopulta mennyt takuuvuokraan, vaan jäi rästiin.

Sirviö itse oli asiansa hyvin hoitava taksikuski, joka säästi rahaa muun muassa ralliauton osiin.

lappu_ja_seteli_Sirviö.jpg
lappu_ja_seteli_Sirviö.jpg (129.38 KiB) Katsottu 4500 kertaa
Väite: Nainen takoi lapiolla huutaen
Naisepäilty kertoi itse varsin toisenlaista tarinaa uudelle miehelleen. Haulikkoa käyttänyt aviomies sanoi, että nainen koki joutuvansa uhrin toistuvan ahdistelun kohteeksi. Myös uusi mies oli sitä mieltä, että nainen oli todella mustasukkainen.

Nainen kertoi uudelle miehelleen tarinoita uhrin väitetystä väkivaltaisuudesta ja väitti, että Sirviö ottaa häneen toistuvasti yhteyttä puheluestosta huolimatta. Esitutkinnan perusteella uusi mies jätti naisen väitteet tarkistamatta. Mies ei selittänyt, mikä sai hänet ryhtymään surmatekoon. Teon motiiviksi hän nimesi ”opetuksen antamisen”.

Kaksikko hautasi uhrinsa Tervoon maastoon. Miesepäilty kertoi nähneensä, miten nainen otti lapion ja alkoi takoa sillä uhria vielä haudankaivuun lomassa.
– [Nainen] huusi samalla, kun lapiolla löi. Se huuto oli itkun sekaista huutoa, mies kertoi.

Syyttäjä vaatii pariskunnalle elinkautisia vankeusrangaistuksia.
Iltalehti
8.10.2020 17:36

Tämä "tervotar" on ensin höykyttänyt Sirviötä - ja sitten saanut uudenkin aviomiehen tanssimaan pillinsä mukaan. Sirviö oli kunnollinen, mutta oletan, että liian kiltti ja tämä uusi mies sitten väkivaltainen hönö.

On melkoinen uutispäivä aiheena suomalainen nainen; Lappeenrannan hullun akan, Pola Rantalan ek vahvistettiin hovissa ja het´ perään toiselle raivottarelle vaaditaan ek:ta. Molemmat murhat julmia ja häikäilemättömiä.
- Ei ihme, että useampi mies katsoo vaimoehdokkaita jostain muualta kuin Suomesta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Karvavarvas
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Helmi 14, 2020 7:09 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Karvavarvas »

Tähän en voi muuta sanoa kuin, että kaikenlaisia hulluja ja idiootteja sitä onkin olemassa ... :shock: Melkosen väkivaltaselle naiselle kuulostaa. Miten jotkut kasvaakin näin vinksahtaneeksi. :shock:
Joosua
Adrian Monk
Viestit: 2965
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Joosua »

Tuossa aiempana olleessa uutisessa joku Sirviön tuttu epäili että tämä vinksahtanut muija oli Juuson "ensimmäinen suuri rakkaus" ja jos vielä ei ole sen jälkeenkään flaksi käynyt niin on voinut olla helppo houkutella mies ansaan. Kun on saanut pildeä kerrankin oikein kunnolla niin kyllä siihen kokematon voi hyvin koukkuun jäädä. En tätä sillä sano että tekijöitä puolustelisin vähääkään, mutta tämmöinen juttu voi hyvin olla takana, joka selittää että on tullut paikalle. Ja tietysti todella huonoa tuuria ja paljon. Harvinaistahan tuollaisten hullujen kohtaaminen on.
Vepe
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Ti Marras 20, 2018 3:21 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Vepe »

Melko sekopäistä. Ja millähän perusteella muija vaati elatusmaksuja ku tiettävästi Sirviöllä ei ole lapsia?Aikasemminhan tosiaan Päivin sukulaiset puolusti muijaa esim fasessa ja muuallakin. Jokohan on niittekin silmät auennu ku onhan se varmaan sukulaisiakin manipuloinnu. Sekin täytyy sanoa että onneks mies alkanu laulamaan eikä ota kokonaan murhaa kontolleen. Jännä jos ei muka olla suuniteltu murhaa nii silti piti ottaa haulikko mukaan. Tästä jos elinkautisia ei napsaha nii menee viimenenkin usko oikeuslaitokseen.
Joosua
Adrian Monk
Viestit: 2965
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Joosua »

Kun edeltäkäsin on nainen puhunut tappamisesta ja nyksä varannut ladatun haulikon ja Sirviö houkuteltu ansaan ja sitten nyksä piiloutunut hyvään paikkaan ampumista ajatellen ja ammuttu kaksi laukausta, jos ei olisi ollut aikomusta surmata niin ei varmasti olisi toista laukausta ammuttu, niin kyllähän tuossa suunnitelmallisuus ja vakaa aikomus tulee selväksi. Ei ole mikään pikaistuksissa tehty teko.

Ja sitten on jatkettu potkimalla ja lyömällä avutonta uhria, jossa vahvistuu surmaamispyrkimys sekä raakuus ja julmuus.

Sitten uhri on kuljetettu toiseen paikkaan jossa on hakattu lapiolla päähän avutonta uhria ja lisäksi lyöty painavalla ja koviin lyönteihin sopivalla sidontaliinan kiristimellä niin että uhri on kuollut ja lopuksi kätketty maastohautaan. Tässä viimeistään vahvistuu surmaamispyrkimyksen sitkeys.

=selvä murha. Elinkautinen vankeusrangaistus varmasti tulossa, ja se olisi ihan oikein.
Viimeksi muokannut Joosua, Pe Loka 09, 2020 10:58 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
jekkumaisteri
Neuvoja-Jack
Viestit: 589
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:55 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja jekkumaisteri »

Karvavarvas kirjoitti: To Loka 08, 2020 10:21 pm Tähän en voi muuta sanoa kuin, että kaikenlaisia hulluja ja idiootteja sitä onkin olemassa ... :shock: Melkosen väkivaltaselle naiselle kuulostaa. Miten jotkut kasvaakin näin vinksahtaneeksi. :shock:
Tämä nainen on vakavasti mielisairas joka näkyy selvästi naisen silmistä sellainen ns hullunkatse jota ei voi olla huomaamatta. Ollut paatunut rikollinen koko nuoruutensa ja aikuisuutensa tehnyt erinnäsiä petoksia huijaten ihmisiltä rahaa, saanut lukuisia häätöjä maksamattomien vuokrien vuoksi ja lapset otettu useeaan kertaan huostaan jo aiemminkin kun äidin elämä epävakaata tuuliajolla oloa asunnottaman ja rahattomana. Oikea elämänkoululainen ei tuohon ikään mennessä mitään ammatillista koulutusta. Yleensä aina kännissä ja päihteissä selvää päivää ei juurikaan montaa vuoteen mahdu, äärimmäisen epävakaa persoona saattoi kapakoissa alkaa riehumaan ja käydä tuntemattomien päälle jos joku sattui häneen päin katsomaan hänen mielestään väärällä tavalla ja silloin päässä napsahti ja nyrkit heilui ja tuli käsilaukusta päähän. Lapsia tehnyt holtittomasti 3 kylän eri miehelle. . Juuso ei ole yhdenkään isä.
NoRemorse
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 11:45 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja NoRemorse »

Luin tänään Savon sanomista tapauksesta pikaisesti. Sen mukaan nainen oli seurustellut myös toisen miehen kanssa samaan aikaan kun oli Sirviön kanssa. Tuolloin olisi pyytänyt tätä toista miestä tappamaan Sirviön, mutta mies oli kieltäytynyt. Nainen oli myös pahoinpidellyt Sirviötä seurustelun aikana ja kertaalleen myös houkutellut Sirviön paikkaan x, jossa olikin odottanut muita henkilöitä, jotka pahoinpidelleet sitten Sirviön.

Seurustelun jälkeenkin lypsänyt Sirviöltä rahaa useasti mm. vuokrarästeihin, mutta rahat menneet milloin mihinkin.

Toivottavasti ja todennäköisesti elinkautiset tulee molemmille.
jekkumaisteri
Neuvoja-Jack
Viestit: 589
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:55 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja jekkumaisteri »

NoRemorse kirjoitti: Pe Loka 09, 2020 8:18 pm Luin tänään Savon sanomista tapauksesta pikaisesti. Sen mukaan nainen oli seurustellut myös toisen miehen kanssa samaan aikaan kun oli Sirviön kanssa. Tuolloin olisi pyytänyt tätä toista miestä tappamaan Sirviön, mutta mies oli kieltäytynyt. Nainen oli myös pahoinpidellyt Sirviötä seurustelun aikana ja kertaalleen myös houkutellut Sirviön paikkaan x, jossa olikin odottanut muita henkilöitä, jotka pahoinpidelleet sitten Sirviön.

Seurustelun jälkeenkin lypsänyt Sirviöltä rahaa useasti mm. vuokrarästeihin, mutta rahat menneet milloin mihinkin.

Toivottavasti ja todennäköisesti elinkautiset tulee molemmille.
Joo ei menneet rahat vuokrarästeihin vaan rahat meni ryyppäämiseen ja päihteisiin ja vosu sai lukuisia häätöjä maksamattomien vuokrien takia. Mikä lie himo ollut tappamiseen jo aiemminkin ilmeisesti tämä vosu on erittäin vakavasti mielenvikainen psykopaattinen skitsofreenikko. Toivon mukaan joutuu loppuelämäkseen lukkojen taakse
Joosua
Adrian Monk
Viestit: 2965
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Joosua »

jekkumaisteri kirjoitti: La Loka 10, 2020 3:24 am
NoRemorse kirjoitti: Pe Loka 09, 2020 8:18 pm Luin tänään Savon sanomista tapauksesta pikaisesti. Sen mukaan nainen oli seurustellut myös toisen miehen kanssa samaan aikaan kun oli Sirviön kanssa. Tuolloin olisi pyytänyt tätä toista miestä tappamaan Sirviön, mutta mies oli kieltäytynyt. Nainen oli myös pahoinpidellyt Sirviötä seurustelun aikana ja kertaalleen myös houkutellut Sirviön paikkaan x, jossa olikin odottanut muita henkilöitä, jotka pahoinpidelleet sitten Sirviön.

Seurustelun jälkeenkin lypsänyt Sirviöltä rahaa useasti mm. vuokrarästeihin, mutta rahat menneet milloin mihinkin.

Toivottavasti ja todennäköisesti elinkautiset tulee molemmille.
Joo ei menneet rahat vuokrarästeihin vaan rahat meni ryyppäämiseen ja päihteisiin ja vosu sai lukuisia häätöjä maksamattomien vuokrien takia. Mikä lie himo ollut tappamiseen jo aiemminkin ilmeisesti tämä vosu on erittäin vakavasti mielenvikainen psykopaattinen skitsofreenikko. Toivon mukaan joutuu loppuelämäkseen lukkojen taakse
En usko että tällä historialla, siis kovaa päihteiden käyttöä, pahoinpitelyistä, varkauksia, tuhopolttoja ja nyt luultavasti murha, olisi rangaistus tavanomaisen pituista elinkautista pidempi. En usko että oikeus katsoo että on ilmeisen vaarallinen toisten hengelle ja terveydelle. Jos käyttäytyy suunnilleen asiallisesti kivitalossa niin kyllä 14 v jälkeen luultavasti on taas ilahduttamassa ihmisiä. Voi vielä hyvin jonkun toisen samanhenkisen saada innostumaan murhahommista.
jekkumaisteri
Neuvoja-Jack
Viestit: 589
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:55 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja jekkumaisteri »

Joosua kirjoitti: La Loka 10, 2020 10:44 am En usko että tällä historialla, siis kovaa päihteiden käyttöä, pahoinpitelyistä, varkauksia, tuhopolttoja ja nyt luultavasti murha, olisi rangaistus tavanomaisen pituista elinkautista pidempi. En usko että oikeus katsoo että on ilmeisen vaarallinen toisten hengelle ja terveydelle. Jos käyttäytyy suunnilleen asiallisesti kivitalossa niin kyllä 14 v jälkeen luultavasti on taas ilahduttamassa ihmisiä. Voi vielä hyvin jonkun toisen samanhenkisen saada innostumaan murhahommista.
Suomessa elinkautinen on suorastaan naurettava tuomio nimike koska murhaaja pääsee kuitenkin vapauteen 14 vuoden jälkeen. Lakia pitäisi muuttaa että elinkautinen on nimensä veroinen eli linnassa mädännytään kuolemaan asti. Toivottavasti tämä mielisairas pubi ruusu jja äijänsä saa ansionsa mukaan. Luulen että pubi ruusu suljetaan niuvanniemen vankimielisairaalaan sillä hänellä on mielenterveysongelmia ollut jo pitkään
Joosua
Adrian Monk
Viestit: 2965
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja Joosua »

jekkumaisteri kirjoitti: La Loka 10, 2020 1:15 pm

Suomessa elinkautinen on suorastaan naurettava tuomio nimike koska murhaaja pääsee kuitenkin vapauteen 14 vuoden jälkeen. Lakia pitäisi muuttaa että elinkautinen on nimensä veroinen eli linnassa mädännytään kuolemaan asti. Toivottavasti tämä mielisairas pubi ruusu jja äijänsä saa ansionsa mukaan. Luulen että pubi ruusu suljetaan niuvanniemen vankimielisairaalaan sillä hänellä on mielenterveysongelmia ollut jo pitkään
Niin, tuo Niuvanniemen tai vastaavan laitoksen tahdosta riippumaton hoito vaatisi mielentilatutkimuksessa havaitun syyntakeettomuuden ja tämmöisen hoidon pituus vaihtelee paljon. Voi olla elinikäinenkin mutta voi olla pari kolme vuotta vain, jos todetaan että potilashan on jo terve ja tervettä ihmistähän ei tietenkään saa pitää väkisin mielisairaalassa. Alentunut syyntakeisuus on ehkä se huonoin vaihtoehto. Voi tulla vain vuosimääräinen kakku, vaikka esim kahdeksan vuotta ja siitä vankeusmatematiikan ja hyvän käytöksen avulla, vaikkei olisi ensikertalainenkaan, voi päästä vaikka viiden viiva kuuden vuoden päästä siviiliin. Tai voi päästä kuudellakin vuodella ja ensikertalainen siitä istuu puolet, joten halpa on henki Suomessa.
jekkumaisteri
Neuvoja-Jack
Viestit: 589
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:55 am

Re: Iisalmelainen Juuso Sirviö, 30, katosi 5.5.-20 - Löytyi surmattuna Tervosta

Viesti Kirjoittaja jekkumaisteri »

Joosua kirjoitti: La Loka 10, 2020 2:11 pm
jekkumaisteri kirjoitti: La Loka 10, 2020 1:15 pm Suomessa elinkautinen on suorastaan naurettava tuomio nimike koska murhaaja pääsee kuitenkin vapauteen 14 vuoden jälkeen. Lakia pitäisi muuttaa että elinkautinen on nimensä veroinen eli linnassa mädännytään kuolemaan asti. Toivottavasti tämä mielisairas pubi ruusu jja äijänsä saa ansionsa mukaan. Luulen että pubi ruusu suljetaan niuvanniemen vankimielisairaalaan sillä hänellä on mielenterveysongelmia ollut jo pitkään
Niin, tuo Niuvanniemen tai vastaavan laitoksen tahdosta riippumaton hoito vaatisi mielentilatutkimuksessa havaitun syyntakeettomuuden ja tämmöisen hoidon pituus vaihtelee paljon. Voi olla elinikäinenkin mutta voi olla pari kolme vuotta vain, jos todetaan että potilashan on jo terve ja tervettä ihmistähän ei tietenkään saa pitää väkisin mielisairaalassa. Alentunut syyntakeisuus on ehkä se huonoin vaihtoehto. Voi tulla vain vuosimääräinen kakku, vaikka esim kahdeksan vuotta ja siitä vankeusmatematiikan ja hyvän käytöksen avulla, vaikkei olisi ensikertalainenkaan, voi päästä vaikka viiden viiva kuuden vuoden päästä siviiliin. Tai voi päästä kuudellakin vuodella ja ensikertalainen siitä istuu puolet, joten halpa on henki Suomessa.
Näin se maamme laki oikein lellii ja hemmottelee murhaajia. Tämäkin pubi ruusu on oikein suunnitellut ja tehnyt murhan ja saa ihan lälläri tuomion ja kohta juoksee taas vapaana rötöstelemässä ja murhailemsssa
Vastaa Viestiin