Ruotsin tilanne: maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Doctor Lecterille sellaisia terveisiä, että tykkään omintakeisesta tyylistäsi. Vaikka sinulla on tavallaan jäänyt levy pahasti jumiin, niin on se jäänyt jumiin niilläkin, keitä parodioit. Kerrasta toiseen jaksan hihitellä jutuillesi. Kiitos!!!
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2083
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Maahanmuuttopolitiikaksiko pakolaisjärjestelmää nykyään kutsutaan? Oli miten oli, tuo on suurin uhka Suomelle. Uhka on jo muuttunut taloudelliseksi katastrofiksi ja ryöstely- ja raiskauskulttuuriksi. Yksi pakolaismies (pakolaiset ovat aina hyväkuntoisia miehiä) lisää Kansaneläkelaitoksen maksukuormaa keskimäärin puolellatoista tonnilla kuukaudessa. Näitä pakolaismiehiä on noin 200 000. Eli puhtaasti noin 300 000 000 menee kuukausittan pelkästään Kelamaksuina näihin luteisiin. Käytännössä hävittäjäkaupat ja asevelvollisuussotajoukon ylläpitäminen on hulluutta sekä tyhmyyttä. Nykyisillä asevoimilla tätä uhkaa ei voi torjua. Tarvittaisiin vahva skinikulttuurin uusi tuleminen ja heiltä sitoutuminen väkivallantekojen toteuttaminen näitä pakolaismiehiä vastaan. Turha politikointi ei kuitenkaan johda mihinkään ja sen vuoksi suora vastahyökkäys on paras mahdollinen taktiikka. Ampuma-aseita tarvittaisiin lähinnä viranomaistoimintaa vastaan ja toki poliittisiin salamurhiin, mutta pakolaismiehiä voitaisiin tappaa ihan pesäpallomailoilla. Pizzeriat voi tuhota polttopulloin. Autoja voi myös käyttää aseina. Autolla voi ajaa pakolaismieslaumojen ylitse ja ylitseajossa lonkkavammautuneet voi helposti tappaa lyömällä jokaista vuorollaan pesäpallomailalla kalloon. Varmuuden vuoksi lyöntejä tulee olla useita, koska vaikka kallo menisikin ensimmäisellä lyönnillä lyttyyn, takaa toinen lyönti aivomassan sotkemisen. Pakolaismiehen pää tulee saada samanlaiseen muotoon kuin tallattu neekerinsuukko. Mahdollisimman littana.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17028
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ruotsi, jengirikollisten paratiisi

Ruotsalaiset ovat heräämässä karuun todellisuuteen. Maan rikoslukuja ei voi verrata mihinkään muuhun Länsi-Euroopassa. Viranomaiset voivat vain ihmetellä, mikä nyt eteen.

Ratkaisua ei kuitenkaan voi löytää ennen kuin kehityskulun alkuperäiset syyt tunnustetaan. Kaikki toimenpiteet tulevat pahasti jälkijunassa. Kun toimenpiteet sitten tulevat, näky ei ole kaunis.

Yksi niistä, jotka ovat yrittäneet saada ruotsalaiset tunnustamaan syyn, on Lasse Wierup, rikostoimittaja. Hänen viimeisin kirjansa Gangsterparadiset on julkaistu syyskuussa.

Wierup uskoo, että poliitikot ja viranomaiset eivät ymmärrä jengirikollisuuden ympyröitä. Eivät edes sitä, että jengirikolliset eivät todellakaan koe itseään luusereiksi. Päinvastoin, he ovat kuninkaita.
– Oikeisto ja vasemmisto ovat jo kauan luulleet, että jos vain jatkamme hyvinvointiyhteiskuntamme kehittämistä, poistamme työttömyyttä ja kohotamme koulutuksen tasoa, jengiongelmat katoavat itsestään, Wierup kertoo Berlingsken artikkelissa.
– Syyt, jotka ajavat jengien kehitystä sisäisesti, on ymmärretty väärin … ennen kaikkea mitä tulee rikollisiin katujengeihin, rikostoimittaja jatkaa.

Wierup uskoo, että Ruotsi on ymmärtänyt kohtalokkaasti väärin kulttuurin ja psykologian, mikä liittyy jengirikollisten asuinalueisiin. Väärinymmärryksen vuoksi Ruotsi nukkunut sen ajan, joka olisi ollut käytettävissä kohtalokkaan suunnan muuttamiseksi.

Kaikki toimet on suunnattu näiden ihmisten suostuttelemiseen, että ”olisi hyvä muuttaa elämäntapaa”. Pian jengiläisistä tulisi samanlaisia kuin ruotsalaiset, he laskisivat aseensa ja lopettaisivat huumekaupan ja huumeiden käytön.

Muuttumisen sijaan jengirikolliset kokevat, että he ovat voittaneet Ruotsin valtion.

Murhasta on tullut houkutteleva keino päästä sisälle jengeihin. Nuoret pojat haluavat teloittajiksi.

Wierup kertoo eräästä pojasta, joka kovasti halusi tehdä murhan.
– Eikä hän halunnut siitä edes rahaa. Hän vain halusi jengin jäseneksi.

Jengin jäsenyys toteuttaa unelman helposta rahasta, kalliista autoista ja vanhempien jengiläisten kunnioituksesta.
– Tällaisen jengikulttuurin avulla on rekrytoitu tuhansia nuoria. Koska he ovat nähneet, että parikymmentä jengirikollista voi ottaa hallintaansa kokonaisen lähiön. He ovat kuninkaita. Ja se houkuttelee kovin monia.

Kun jengirikolliset valitsevat alle 18-vuotiaita tappamaan kilpailevien jengien jäseniä, jengin täysjäsenyys toimii houkuttimena. Nuoret ajattelevat, että se on kaiken arvoista, koska rangaistukset eivät heitä pelota.

Ruotsissa kuten monissa muissakin nykyajan liberaaleissa maissa alle 18-vuotiaita tuskin rangaistaan. Sen sijaan rikollisia pyritään kasvattamaan ”hyviksi ihmisiksi”.

Tanska on ottanut irtioton löysistä rangaistuksista. Siellä tuomittiin vastikään malmölaisen ”Kuolemanpartion” jäseniä, kun he olivat suorittaneet murhan Tanskan maaperällä. Kaksi ruotsinsomalia sai 20 vuoden vankeustuomiot, vaikka he olivat 17-vuotiaita murhan tapahtuma-aikaan.

Tanskassa poliisi ratsaa jengejä. Kun jengiläiset tietävät tämän, se panee miettimään, kannattaako aseita pitää mukana ja leikkiä vapaudella.

Syystä tai toisesta, Ruotsissa poliitikot – eikä vähiten vasemmisto – tuskin vieläkään tajuavat, kuinka kovia toimenpiteitä lopulta vaaditaan. Tilannetta ei helpota se, että toimintaansa etnisellä profiloinnilla suorittavaa poliisia syytetään lähes poikkeuksetta rasismista.
https://www.kansalainen.fi/ruotsi-jengi ... paratiisi/
10.10.2020 20:40

nettilinkki kirjaan dl

Gangsterparadiset:
Paljastava syvä sukellus uuteen jengirikokseen, jonka on kirjoittanut Ruotsin tärkein rikollisuustoimittaja. Ihmisten pelko ja epävarmuus hallitsevat nyt julkista keskustelua. Ruotsista on tullut eurooppalainen poikkeus, jossa poliisi näyttää olevan voimaton, kun nuoret miehet ampuvat automaattiaseilla, teini-ikäiset pojat heittävät käsikranaatteja ja viattomia ihmisiä tapetaan. Kuinka päädyimme tänne? Tutkimalla useita väkivaltaisimpia ryhmiä Lasse Wierup paljastaa tekijöiden liikkeellepanevat voimat ja poliisin puutteet. Mitä tarvitaan yhteiskunnan saamiseksi takaisin valtaan ja luomaan turvallisuutta kansalaisilleen? Wierup on kirjoittanut kirjoja, kuten The Swedish Mafia ja Hell From Within. Gangsterparadiset on kirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää Ruotsia vuonna 2020.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vieno neito
Harjunpää
Viestit: 345
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 3:02 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Vieno neito »

Opiskelijat Borlängessä järkyttyneitä: "Onko tämä Ruotsi?"
https://www.kansalainen.fi/vaihto-oppil ... ma-ruotsi/
Kirjeen on allekirjoittanut kaksi Dalarnas Studentkår -opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsentä. Kirjeessä opiskelijat ilmaisevat syvän epäilyksensä siitä, mihin he oikein ovat joutuneet.

– Onko tämä Ruotsi? he kysyvät
...
Tjärna Ängar -lähiötä kutsutaan Pikku-Mogadishuksi, koska alueen suurin yksittäinen väestöryhmä on somalit. 90 prosenttia asukkaista on maahanmuuttajia. Siellä opiskelijat joutuvat jatkuvasti kohtaamaan rikollisuutta, murtoja, ryöstöjä, laukauksia.
...
Naisopiskelijat ovat järkyttyneinä joutuneet seuraamaan vierestä, kun keskellä yötä asuntoon tunkeutuneet murtovarkaat ovat vieneet kaikki arvoesineet. Kun he uskaltautuvat asunnoista ulos, heitä ahdistellaan seksuaalisesti ja yhdessä tapauksessa opiskelija on raiskattu.

Miesopiskelijoita on hakattu ja puukotettu.

Kirjeessä muistutetaan myös alueella tapahtuvista ammuskeluista, puukotuksista, poliisien kimppuun hyökkäyksistä ja tuhopoltoista.

Osa opiskelijoista on pettyneinä päättänyt jättää Ruotsin ja palata kotimaahan, osa on siirtynyt etäopiskelijaksi.

Opiskelijoiden pettymys on valtava, ja osa kärsii psyykkisistä vaikeuksista kuten masennuksesta.

Yleinen kokemus on, että opiskelijat ovat päätyneet jonnekin aivan muualle kuin Ruotsiin, koska ruotsalaisia ei juurikaan näe eikä ruotsinkieltä kuule puhuttavan.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17028
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tukholmassa tehty 11 murhaa heinäkuun jälkeen – Yhtään epäiltyä ei ole vangittu

Kaikkiaan 16 ihmistä on ammuttu kuoliaaksi ja kolmisenkymmentä haavoittunut luodeista Tukholman läänissä tänä vuonna.

Huumausainerikoksista tuomittu 30-vuotias mies löydettiin kuoliaaksi puukotettuna Östermalmin kaupunginosasta Tukholmassa viime perjantaina. Poliisi pidätti yhden henkilön epäiltynä murhasta, mutta vapautti hänet kaksi vuorokautta myöhemmin.

Kaikkiaan 11 ihmistä on tapettu erilaisissa rikollisjengien välienselvityksessä Tukholman läänissä heinäkuun jälkeen. Ketään ei ole vangittu, kirjoittaa sanomalehti Dagens Nyheter.
– Olen huolissani siitä, että selvitysprosenttimme on matala. Mutta se johtuu siitä, että nämä jutut ovat erittäin vaikeita. Ne ovat usein järjestettyjä, ja niissä käytetään nuorta tekijää, joka ei ole poliisille tuttu. Hänelle annetaan ase, autoja ja asuntoja, poliisipäällikkö Robert Karlsson sanoo DN:ssä.

Kaappaus DN:n kuvakoosteesta.
Kaappaus DN:n kuvakoosteesta.
Yksittäistapauksia_Tukholman_alueella.jpg (99.35 KiB) Katsottu 708 kertaa
Tukholman poliisi on saanut vahvistuksia muilta alueilta ja keskusrikospoliisista murhien selvittämiseen.

Poliisi: Neljä murhaa kietoutuu yhteen
Poliisi uskoo, että neljä murhista liittyy Tukholman luoteispuolella sijaitsevan Järvan alueen jengikonflikteihin. Rinkebyn, Husbyn, Akallan ja Tenstan lähiöt sijaitsevat Järvan ulkoilualueen ympärillä.

Husbyn ja Tenstan jengien välinen kostonkierre sai ilmeisesti alkunsa, kun husbyläinen 21-vuotias mies pahoinpideltiin kuoliaaksi puistossa Tenstassa heinäkuun 1. päivänä.

Poliisi epäilee, että uhrin ystävät ovat sen jälkeen syyllistyneet ammuskeluihin, joissa on kuollut kaksi nuorta miestä. Tenstalaiset ovat puolestaan kostaneet ja ampuneet yhden miehen kuoliaaksi.

Viisi muuta eri puolilla kaupunkia hengiltä ammuttua miestä ovat olleet 18–29-vuotiaita. Mikään ei viittaa siihen, että tapaukset olisivat yhteydessä toisiinsa. Uhrit ovat olleet poliisille ennestään tuttuja.

12-vuotias kuoli harhaluodeista
Eniten huomiota on herättänyt 12-vuotiaan tytön murha huoltoasemalla Norsborgissa elokuussa. Tyttö oli ulkoiluttamassa koiraansa.

Tekijä ajoi paikalle varastetussa autossa ja avasi tulen ilmeisesti kahta vihollistaan kohtaan. He eivät haavoittuneet. Tyttö kuoli harhaluodeista.
– Meitä on kolmisenkymmentä poliisia, jotka tutkivat tapausta. Muihin kysymyksiin en halua vastata, sanoo tutkinnanjohtaja Lukas Molander DN:lle.

Kaikkiaan 16 ihmistä on ammuttu kuoliaaksi ja kolmisenkymmentä haavoittunut luodeista Tukholmassa tänä vuonna. Viime vuonna murhauhrien määrä oli 17, ja vuonna 2018 se oli 11.

Poliisi: Jengeissä tyhjiöitä
Poliisipäällikkö Robert Karlsson korostaa Dagens Nyheterissä, että poliisi on takavarikoinut jengeiltä erittäin paljon aseita, huumeita ja rahaa tänä vuonna. Hänen mukaansa se on merkki siitä, että poliisin pitkäjäntainen strategia alkaa tuottaa tulosta.
– Lisäksi olemme vanginneet kymmenkunta rikollisjengien johtohahmoa. Paradoksaalista kyllä, se voi johtaa murhien ja murhayritysten lisääntymisen, kun jengeissä on tyhjiöitä, joka pyritään täyttämään, Karlsson sanoo.

Kriminologi Sven Granath puolestaan uskoo, että väkivallan lisääntymistä selittää se, että tekijät ovat vapaalla jalalla.
– Rikolliset rankaisevat itse syyllisiä. Se luultavasti selittää, miksi kuolemaan johtaneita ammuskeluja on niin paljon, Granath sanoo DN:lle.
YLE
14.10. 08:27

Poliisi ja tilasto valehtelevat, sillä itsensä pankkiiriksi nimittänyt Alexander Stubb on sanonut, että...
...Ruotsi on yksi maailman vauraimmista, rikkaimmista ja turvallisimmista paikoista. Lisäksi Ruotsi on Stubbin mukaan kansainvälinen ja liberaali, ja siellä suhtaudutaan myönteisesti maahanmuuttajiin
Kaleva
19.02.2017 14:09
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja URSA »

Vuoden ruotsalainen 2018. Sitä saa mitä tilaa.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-20000066 ... ec1c2706ef
Vuoden ruotsalaisena palkittu maahanmuutto­asiantuntija paljastui verkkorasistiksi nimimerkiltä ”Mikael Hakim”

”Ken on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven”, rehtori Hamid Zafar kommentoi Dagens Nyheterille.

14:41

SANOMALEHTI Dagens Nyheterin torstaina julkaisema selvitys paljastaa ruotsalaisen julkkisrehtorin Hamid Zafarin synkän puolen. Zafar on kirjoittanut yhteisöpalvelu Twitteriin ja useille verkkosivuille vuosina 2011–2016 tukuttain kommentteja, joissa hän parjaa estoitta juutalaisia, seksuaalivähemmistöjä ja Afganistanin hazaraväestöä.

Julkisuudessa ”rehtori Hamidina” tunnettu kasvatusalan ammattilainen on käyttänyt verkossa nimimerkkiä Mikael Hakim. Zafar on siis luultavasti perehtynyt kirjailija Mika Waltarin tuotantoon ja Mikael Hakimin seikkailuista kertovaan romaaniin vuodelta 1949.

ZAFAR, 37, saapui Ruotsiin Afganistanista lapsena pakolaisvanhempiensa mukana. Hän nousi julkisuuteen raikkaiden näkemystensä ansiosta toimiessaan kuluneella vuosikymmenellä rehtorina Göteborgin seudulla. Myöhemmin hän toimi koulutarkastuksen palveluksessa ja on nykyisin johtotehtävissä Mullsjön pikkukunnan opetushallinnossa.

Zafar on näkyvä asiantuntija ja ahkerasti kirjoittava kolumnisti, jonka artikkeleita on julkaistu myös Dagens Nyheterissä. Aikakauslehti Fokus valitsi hänet Vuoden ruotsalaiseksi 2018, ja hän on toiminut myös maltillisen kokoomuksen maahanmuuttopolitiikan asiantuntijana.

SELVITYKSEN mukaan Zafar aloitti kommentointinsa ”Mikael Hakimina” vuonna 2011 eli toimiessaan alakoulun rehtorina Göteborgissa. Sama aktiivisuus jatkui verkossa koulutarkastaja-aikoina ja edelleen myöhempien rehtorin tehtävien ohessa.

Hänen Twitter-tilinsä on nyttemmin lakkautettu. Nimimerkin hampaissa olivat useimmin juutalaiset. Kun aiemman pääministerin Göran Perssonin aloite johti holokaustia käsittelevän kirjan jakamiseen ilmaiseksi yläkoululaisille, nimimerkki kommentoi asiaa kirjoittamalla, että ”sionisti Göran Persson nuoleskelee Israelia” ja ajaa koulunuorison ”joukkopsykoosiin”.

Venäjän uutiset taas kirvoittivat seuraavan kommentin: ”Eikös näiden nahkapäiden kannattaisi käydä koko teollisuuden tuhonneiden juutalaisten oligarkkien kimppuun eikä rääkätä köyhiä kiinalaisia hedelmäkojulla?”

Seksuaalivähemmistöt saivat kuulla kunniansa, niin myös näitä tukeva Ruotsin luterilainen kirkko. ”Mitäs jumalasi sanoo sodomiittien päästämisestä kirkkoonsa?” rehtori tivasi keskustelukumppaniltaan Twitterissä.

Afganistanin shiialaiseen vähemmistöön kuuluvaa hazarakansaa pilkatessaan rehtori toisti Afganistanin sunniväestön rasismia.

Esimerkiksi helmikuussa 2016 Zafar kommentoi Flashback-sivustolla turvapaikanhakijan murhaa göteborgilaisessa asuntolassa nimimerkillä RebeL9 seuraavasti: ”Sekä tekijä että uhri ovat hazaroita. Tehän tiedätte nämä mongolit, jotka väittävät olevansa 13–15-vuotiaita koko sakki vaikka ovat 25–30.”

ZAFAR puolustelee julkkiskuvastaan poikkeavaa kommentointia Dagens Nyheterille sanomalla, että hän oli noina vuosina nuori ja järkyttynyt sekä Afganistanin sodasta että Irakin miehityksestä ja arabikeväästä eli kansannousujen aallosta Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa vuonna 2011.

”Näin jälkikäteen voin sanoa, että se oli aika tuhoisaa aikaa ja kuvani todellisuudesta oli yksinkertainen”, Zafar sanoo. ”Olen ottanut etäisyyttä näihin näkemyksiin ja jättänyt ne taakseni.”

Roolillaan maahanmuuttajavaltaisen koulun rehtorina ei Zafarin mukaan pitäisi olla mitään merkitystä, jos verkkokommentteja arvioidaan.

”Pitäisikö rehtoreiden muodostaa yhteiskunnassa aivan erityisen ylväs ammattiryhmä, joka on immuuni tällaisille näkemyksille?” Zafar kysyy.

”Ken on synnitön, on tervetullut heittämään ensimmäisen kiven.”

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2784
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Zafar ei sitten ole muuten ainut mamutaustainen hiukan tunnetumpi ruotsalainen, joka latelee sellaista settiä tulemaan, että silakoilla menee oma ruoto kurkkuun. :mrgreen:
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://yle.fi/uutiset/3-11600922?origin=rss
Rikollisjengi julisti tukholmalaislähiöön ulkonaliikkumiskiellon – tutkija: osoitus rikollisten suuresta vaikutusvallasta alueella
Elokuun 25. päivänä Tukholman Tenstan lähiössä liikkuneet poliisit alkoivat ihmetellä, miksi kaduilla näkyy poikkeuksellisen vähän ihmisiä. Syy selvisi lopulta: alueella vaikuttava rikollisjengi oli julistanut ulkonaliikkumiskiellon.

Ruotsin TV4:n uutisten tietojen mukaan alueen asukkaille oli levitetty tietoa, että kieltoa uhmaavat ja kello 18 jälkeen ulkona liikkuvat altistavat itsensä raa'alle väkivallalle.

– Rikollisryhmiin kuuluvat henkilöt olivat sanoneet kaduilla ja torilla olleille ihmisille, ettei näiden pitäisi olla ulkona enää kello 18 jälkeen. Sen jälkeen tieto levisi nopeasti muille alueen asukkaille, Rinkebyn alueen poliisia johtava Therese Rosengren kertoi lauantaina TV4:n haastattelussa.

TV4:n haastattelemien paikallisten asukkaiden mukaan rikolliset ovat julistaneet tällaisia ulkonaliikkumiskieltoja useita kertoja. Kukaan asiasta kertoneista ei suostunut haastateltavaksi siten, että hänet voisi tunnistaa.

– Heillä kaikilla on aseet, paikallinen mies sanoi toimittajalle.

Poliisin kartoituksen mukaan Järvan alueella toimii kuusi rikollisjengiä. Niistä kaksi on keskenään konfliktissa, joka on johtanut viime kuukausina jo neljään murhaan ja kahdeksaan murhayritykseen. TV4:n tietojen mukaan toinen näistä jengeistä toimii Rinkebyn ja Tenstan kaupunginosissa ja toinen Husbyssä.

Maahanmuuttajavaltaiset kaupunginosat sijaitsevat naapureina Tukholman läntisessä osassa.

Rikolliset rajoittivat asukkaiden liikkumista Göteborgissakin

Kriminologian dosentti Amir Rostami sanoo Ruotsin television SVT:n uutisille, että ulkonaliikkumiskiellon tapainen toiminta osoittaa sen, miten suurta valtaa rikollisjengit tietyllä alueella käyttävät.

Rostami arvioi, että Tenstan elokuun 25. päivän tapahtumien taustalla voivat olla rikollisten meneillään olleet valonarat puuhat, joille ei ole haluttu silminnäkijöitä. Toisaalta kyse on voinut olla myös silkasta vallan näyttämisestä.

– Vaikuttaa siltä, että he ovat saavuttaneet alueella niin paljon vaikutusvaltaa, että tuntevat voivansa toimia noin ja olevansa riittävän voimakkaita vielä selviämään tilanteesta, Rostami sanoo SVT:lle.

Kesällä Ruotsissa herätti suurta huomiota tieto rikollisjoukkion Göteborgissa perustamista tiesuluista, joilla nämä tarkastivat alueelle pyrkiviä ihmisiä. Tiesuluista maahanmuuttajavaltaisissa Hammarkullenissa, Hjällbossa ja Lövgärdetissä kertoivat Aftonbladet ja GT/Expressen.

Poliisi puuttui asiaan, ja rikollisten ylläpitämät tarkastuspisteet katosivat. Myös tämä tapaus liittyi rikollisjengien välienselvittelyyn.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2998
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Kun Ruotsin kehitys yllättää toimittajan...
Liitetiedosto agtr7.jpg ei ole enää saatavilla
on hyvä saada vertaistukea:
Liitetiedosto agttr.jpg ei ole enää saatavilla
agtr7.jpg
agtr7.jpg (82.17 KiB) Katsottu 506 kertaa

Finni
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Heinä 19, 2020 7:29 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Finni »

Mistä tässä on kyse, kun ruotsia en ymmärrä, nakin menettää videossa:
https://samnytt.se/har-ar-ranarna-som-s ... i-boliden/

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Toi ^^ Tuomas Peltomäki ihan pokkana joko a) paljastaa pohjattoman typeryytensä tai b) leikkii typerää. Veikkaan beetä. Kyllä Tuomas typerä on, mutta tuskin pohjattoman typerä. Ei saisi syyntakeettoman papereita arvioni mukaan.

En jaksa tarkastaa näitä faktoja, mutta Wikipedian mukaan Tuomas Peltomäki:

1. Juontaa Helsingin Sanomien HSTV:n poliittista ajankohtaissatiiria Uutisraporttia ja toimii sen tuottajana ja pääkäsikirjoittajana.

2. On esiintynyt muun muassa teatterissa, yleisötilaisuuksissa ja televisiossa.

3. Työskenteli aiemmin Helsingin Sanomien toimittajana ja tuottajana.

4. Voitti Pohjoismaisen datajournalismipalkinnon 2013 suomalaista lobbaamista käsittelevästä juttusarjastaan.

5. Oli ehdolla Bonnierin Suuren journalistipalkinnon saajaksi kokoomuksen vaalirahoittajia koskevasta tutkivasta journalismistaan.

Ihan uskottavalta kyllä vaikuttaa, että nimet Bonnier & Helsingin Sanomat esiintyvät Tuomas Peltomäen yhteydessä. Tuskin alla oleva kuvakaan yllättää tämän ketjun vakiolukijoita:

Screenshot_20201021-235610.jpg
Screenshot_20201021-235610.jpg (88.77 KiB) Katsottu 498 kertaa
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Hoitajia moneen lähtöön...jpg
Hoitajia moneen lähtöön...jpg (26.52 KiB) Katsottu 1534 kertaa
SYLWAR kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 5:59 pm
Tuossa vanhainkotijutussa on joku muu takana, en saanut tuota itse artikkelia auki, kun on maksumuurin takana.
Vanhaikodeissa on töissä sairaanhoitajia. lähihoitajia, sekä harjoittelijoita jotka opiskelee lähihoitajiksi. Mitään täysin kouluttamattomia tuuraajia sinne vanhainkoteihin ei pääse, eikä siis ruotsia osaamattomia...vaan sitten herää se kysymys, että oliko joku yksityinen putiikki. nehän tekee joka maassa mitä lystää ja esittää ihan toista. Ahmed ja Fatima hommiin, ilman koulutusta vaan, ei olis mikään uutinen kyllä sekään, kun rahasta ja bisneksestä on kysymys.
Ruotsissa asuva murha.infolainen SYLWAR väitti aiemmin tässä ketjussa (sivu 74), että Ruotsissa vanhainkoteihin ei pääse töihin "mitään täysin kouluttamattomia" eikä "ruotsia osaamattomia". Mutta hän piti mahdollisena, että kyseessä olisi "joku yksityinen putiikki". Olisi mukava kuulla, kuinka paljon Ruotsissa on ei-yksityisiä vanhainkoteja tai hoivalaitoksia. Monet hoiva-alan kirosanat kuten Attendo ovat nimittäin kokonaan tai osin ruotsalaisessa omistuksessa. Käsittääkseni Ruotsissa vanhusten laitoshoito on jo varsin pitkälle yksityistetty eikä julkisia "vanhainkoteja" enää oikein ole olemassakaan. Yksityiset hoivapalveluyritykset toimivat Ruotsissa myös vanhusten kotihoidon parissa jne. Eli tavallaan SYLWAR ehkä tuli myöntäneeksi, että kyllähän siellä ruotsalaisten vanhusten hoitotyössä hyvinkin paljon työskentelee kouluttamattomia ja kielitaidottomia työntekijöitä, koska bisnes on bisnestä :|

Alla on suomalaisen sairaanhoitaja Sonja Aspisen kokemuksia Ruotsista, missä hän on työskennellyt jo 1990-luvulta lähtien sairaanhoitajana.
Aspisen mukaan koronan leviämisessä suuri vaikutus on sillä, että hoivakodeissa työskentelee henkilökuntaa hyvin lyhyellä koulutuksella ja puutteellisella ammattitaidolla. Osa ei osaa ruotsia kunnolla. Lyhyen koulutuksen saaneiden kohdalla jopa perustavanlatuisissa hygienia-asioissa on puutteita, eivätkä he Aspisen mukaan ymmärrä, miten virus leviää.

– Kyllä se olisi kammottavaa, jos joutuisi itse sen tasoisen henkilökunnan hoidettavaksi, joka ei edes ymmärrä, miten virus leviää.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/00f ... d6fd519061
Sonja Aspinen on tavannut vuosien varrella useita lyhyen koulutuksen saaneita. Hänelle on jäänyt mieleen työpäivä pandemian alusta.

– Ulkona alkoi sataa räntää. Monet maahanmuuttajataustaiset hoitajat alkoivat iloita ja taputtaa käsiään. He selittivät minulle, että koronavirus kuolee lumisateessa.

Aspinen kertoi heille, miten asian laita oli eikä sen jälkeen enää taputettu.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11321610
Että silleen. Kyllä vaan siellä hoivakodeissa työskentelee hyvin heikosti koulutettuja työntekijöitä, eikä se kielitaitokaan ole aina hallussa.
SYLWAR kirjoitti:
Su Heinä 26, 2020 5:59 pm
Mutta tuota lähihoitajakoulutustahan ei edes pääse aloittamaan, ellei ole suoritettu ruotsinkielen koetta, nationella prov D ja sitä ei suomen kouluruotsilla taitais edes päästä lävitse. Ja se A,B,C, D kokeet pitää käydä lusimassa jos kansalaisuus ja äidinkieli ei ole ruotsi. Tiedän nuo kun oli aiemmin tarkoitus tuolle alalle kouluttautua, ensihoito/akuutti suuntaan, mutta silloin hakiessa oli paikallisen oppilaitoksen paikat jo täynnä.
Tämä sitten taas, että lähihoitajan koulutustakaan ei Ruotsissa pääsisi aloittamaan ellei ole läpäissyt ruotsinkielen koetta. Hohhoijaa. Kuitenkin niitä löytyy Ruotsista jatkuvasti, joilla on tutkintotodistus kainalossa, mutta kuitenkaan kielitaito ei TYÖELÄMÄSSÄ riitä. Tämä ilmiö tunnetaan muistakin maista, että opiskelija saattaa koulun penkillä pärjätä jotenkin. Ehkä hän on jo koulussa heikoimmasta päästä, mutta saa itsensä jollain keinolla hilattua kursseista, tenteistä ja harjoitteluista läpi saaden tutkintotodistuksen. Työelämässä on kuitenkin yleensä kovempi tahti kuin oppilaitoksessa ja esimerkiksi vanhustenhoidossa täytyisikin ymmärtää eri murteita puhuvia vanhuksia ja esimerkiksi sairauden tai onnettomuuden vuoksi epäselvästi puhuvia potilaita. Ja kun siellä työelämässä tosiaan työskentelee paljon niitäkin työntekijöitä, joilla ei ole edes sitä koulutusta...!!!

Esimerkiksi Botkyrkan kunnassa on otettu hoitohenkilökunnan heikko ruotsin kielen osaaminen esiin. Kuulemma he tulevat tekemään kaikille uusille työntekijöille ruotsin kielen testin jo työnhakuvaiheessa. Jo palveluksessa oleville työntekijöille he tarjoavat kielikoulutusta, johon työntekijät voivat osallistua työaikana.
13.8.2020
https://pt-media.org/2020/08/13/kunnat- ... a-ruotsia/

Kunnat pohtivat pitäisikö hoitajien sittenkin osata ruotsia

Maahanmuuttajakunta Botkyrkassa ollaan tehty ennakkopäätös, että kaikilta henkilöiltä, jotka hakeutuvat vanhusten hoitopalveluun töihin, vaaditaan jatkossa kunnon ruotsin kielen taitoja.

SVT:n uutisten mukaan kunta on saanut viime aikoina paljon valituksia vanhuksilta ja omaisilta, että vanhustyön parissa työskentelevillä henkilöillä on suuria puutteita ruotsin kielitaidossa. Botkyrkan kunnan hoitolautakunnasta kerrotaan uutisille, että kunnan suuri maahanmuuttajaprosentti, ja sitä myötä eri kielten taito on suuri vahvuus kunnalle. Mutta samalla kuitenkin halutaan, että hoitajat osaavat ruotsiakin.

Samoja ongelmia on Södertäljessäkin. Monet ruotsalaiset vanhukset eivät ylipäätään edes puhu kotihoitajille, koska hoitajat eivät osaa ruotsia ja puhuminen on pelkkää sönkötystä yrittää saada asia ymmärretyksi.

Botkyrka tarjoaa niille hoitajille, jotka kokevat puutteita kielitaidossaan, pienen käytännön kurssin, jota voi käydä työajalla.

Kommentti: Olen seurannut nyt muutaman kuukauden erästä Facebookin keskustelupalstaa ”Tarjolla vapaita työpaikkoja/ etsitään työtä Tukholmasta”-palstaa. Silmiinpistävää on se, että parikymppiset afgaanijorkit etsivät nyt kuumeisesti työtä kotihoidon parissa.

Kotihoitajista ja erilaisista vanhusten ja vammaisten avustajista on jatkuva huutava pula, varsinkin nyt korona-aikana hoitajapula on pahentunut.

Koululain puitteissa tilapäisen oleskeluluvan saaneet afgaanit ovat nyt saaneet koulut loppuun ja heillä on se puoli vuotta aikaa etsiä vakituinen työ. Työ taas ei kasva puissa, joten turvapaikka-aktivistit ovat paneutuneet siihen asiaan täysillä, että afgaaneja saadaan kotihoidon piiriin töihin. Ikuinen oleskelulupa vanhusten kustannuksella.

Miltä kuulostaa? Hoitajista on kova pula. Ja siihen hommaan palkataan sitten ammatti- ja kielitaidottomia afgaaneja, joiden taustoista ei tiedetä yhtään mitään. Jonka jälkeen saadaan lukea juttuja, miten silmiin laitettiin vahingossa liimaa silmätippojen sijasta eikä vanhukset ylipäätään ymmärrä mitä hoitaja puhuu.

- - - - - - - -
HUOM!
Lähteiden tarkastamisen helpottamiseksi laitan tähän myös linkit Ruotsin ammattilaismedian uutisiin. PT-Mediahan on yksityishenkilön ylläpitämä vaihtoehtomedia. Nuo Ruotsin ammattilaismedian uutiset on saatavilla valitettavasti vain ruotsiksi, koska ne eivät ole ylittäneet Suomen mediakynnystä niin, että suomalaiset mediat olisivat vaivautuneet uutisoimaan näitä tapauksia suomeksi.

Botkyrkan kunnan hoitoalan työntekijöiden kielitaidon ongelmista kerrotaan täällä: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/botk ... dreboenden

Silmätippojen sijasta piikaliiman laittamisesta vanhuksen silmiin kerrotaan puolestaan täällä: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/op ... gondroppar
Vielä lopuksi palataan vanhaan kiistaan. Aiemmin tässä ketjussa (s. 74) meikäläinen taisteli Ruotsissa asuvan SYLWARin kanssa siitä, onko Ruotsin undersköterska (Ruotsissa toimiva lähihoitajan töitä tekevä ammattilainen) sama vai eri asia kuin Suomen lähihoitaja. Suomessahan lähihoitajan ruotsinkielinen nimike on närvårdare, joka sananmukaisesti tarkoittaa lähihoitajaa.
SYLWAR kirjoitti:
Ti Heinä 28, 2020 2:18 am
Undersköterska on ihan sama asia kuin lähihoitaja, Ruotissa se sitä nimiketta ole, se mitä sanaa rantahurrit käyttää suomessa on ihan sama, ruotsissa puhutaan riikinruotsia, ei rantaruotsia.
SYLWAR siis väitti, että Suomen lähihoitaja ja Ruotsin undersköterska on tismalleen yksi ja sama asia. Yritin jo sivulla 74 väittää vastaan, sillä olen tutustunut kyseisiin koulutuksiin melko tarkasti kirjallisten lähteiden kautta. Tässä on nyt kuitenkin yksi ulkopuolinen vastaus kiista-asiaan:
Lähihoitajan tutkinto ei ole Ruotsissa suojattu ammattinimike kuten Suomessa. Koulutuksen sisältö ja kesto voivat vaihdella suuresti, mutta tutkinnon suorittanut voi kutsua itseään lähihoitajaksi.

– Tarvitsemme maahanmuuttajia hoitotyöhön, mutta osalla on ollut riittämätön kielitaito tai selkeitä puutteita osaamisessa. Koemme, että tässä otetaan iso riski. Olemme jo pitkään vaatineet, että lähihoitajakoulutuksen on oltava säädeltyä, kertoo tiedottaja Fredrik Jansson ammattiliitto Kommunalenista.

Liitto on huomauttanut asiasta usein jo ennen pandemiaa.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11321610
Että tälleen.

Ruotsin terveydenhuollossa on käynnissä tismalleen sama kehitys, mikä on ollut paljon pidempään käynnissä mm. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Niissä maissa kaikki mahdolliset hoito- ja sosiaaliyksiköt on yksityistetty. Töihin palkataan halvimpia mahdollisia työntekijöitä, viis siitä osaavatko he paikallista kieltä tai onko heillä riittävää osaamista kyseiseen tehtävään. Myös koulutusten osalta vallitsee villin lännen lait muun muassa sen vuoksi, että ne oppilaitoksetkin on yksityistetty :lol: Kaikenlaiset mahdolliset kilpailun esteet on myös poistettu kapitalismin nimissä. Sitten ihmetellään, kun Yhdysvalloissa korvakipuisen lapsen yhdestä ainoasta lääkärikäynnistä ja lääkepurkista tulee vanhemmille yli 1000 dollarin lasku tai kun lääkärit saavat kaupattua terveille ihmisille jalka-amputaatioita ja muita täysin tarpeettomia toimenpiteitä, jotka voivat vammauttaa ihmisen loppuiäkseen mutta tuottavat tietenkin yksityisklinikoille mammonaa. Eräänlaista rikollisuutta sekin ja liittyy mitä suuremmassa määrin maahanmuuttoon sekä niihin tahoihin, jotka haluavat paljon maahanmuuttajia omiksi pikku-orjikseen ja bisneksiinapulaisikseen (eli rikolliskumppaneiksi).

Suomalaisten kannattaa miettiä, mihin suuntaan oman maan asioita kehitetään jatkossa.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2784
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Aika huvittavaa, kun suomalainen kertoilee mm. koulutusasioista ruotsalaiselle miten ne asiat on.
Aivan, lähihoitajan tutkinto ei ole Ruotsissa suojattu ammattinimike kuten Suomessa, täällä sitä ammattia vastaa undersköterska, koska rantaruotsin sanavaraston närvårdare termiä ei oikeastaan täällä käytetä.
Ja edelleenkin, sinne undersköterskan koulutukseen ei pääse, ellei mainitsemani kielikokeet ole suoritettu.
Sulla H.Moilanen se ongelma pohjimmiltaan on se, että yrität oikoa faktoja ja verrata suoraan Ruotsin käytäntöjä Suomeen, se ei vaan toimi niin....
Ruotsin terveydenhuollossa on käynnissä tismalleen sama kehitys, mikä on ollut paljon pidempään käynnissä mm. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Niissä maissa kaikki mahdolliset hoito- ja sosiaaliyksiköt on yksityistetty.
No johan pomppasi tämä houre, ne tehohoitoyksiköt on kyllä sairaaloissa, ei missään ykistyisillä lääkäriasemilla, itseasiassa kun suunta on niin huono, niin mietihän tovi sitä, että eteläruotsissa on käytössä jopa kaksi liikkuvaa tehohoitoyksikköä, raskaan kaluston alustalle rakennettuna ja vastuu niistä sairaanhoitopiirillä, ei yksityisellä lääkärifirmalla, näistä tehohoito ym , vastaa täällä ns. Regionit,eli sairaanhoitopiirit ei yksityiset yhtiöt, tosin esim ilma-ambulanssit ja lääkintäkopterit on tietenkin hankittu yksityiselta siitä vastaavalta yhtiöltä, kuten suomessakin, sitö muuten suomen niitä muutamasta harvasta koptereista taisikin pari olla ruotsalaisessa rekisterissä....
Ja hyvä näin, että näitä asioita ei pysty edes vertaamaan, sillä minä en ainakaan kaipaa tänne hölmölän koottuja terveydenhuoltosekoiluja, soteuudistksesi taisivatkin sitä kutsua, jonka yhteydessä sitä yksityistettiinkin liki kaikki siellä Hölmölässä.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

SYLWAR kirjoitti:
Su Loka 25, 2020 2:06 pm
Aika huvittavaa, kun suomalainen kertoilee mm. koulutusasioista ruotsalaiselle miten ne asiat on.
Aivan, lähihoitajan tutkinto ei ole Ruotsissa suojattu ammattinimike kuten Suomessa, täällä sitä ammattia vastaa undersköterska, koska rantaruotsin sanavaraston närvårdare termiä ei oikeastaan täällä käytetä.
Ja edelleenkin, sinne undersköterskan koulutukseen ei pääse, ellei mainitsemani kielikokeet ole suoritettu.
Sulla H.Moilanen se ongelma pohjimmiltaan on se, että yrität oikoa faktoja ja verrata suoraan Ruotsin käytäntöjä Suomeen, se ei vaan toimi niin....
Kuule, ei meidän kannata Suomen ja Ruotsin systeemejä vertailla, koska siitä ei näemmä seuraa mitään järkevää keskustelua. Mutta älä enää väitä, että Ruotsin undersköterska olisi sama asia kuin Suomen lähihoitaja. KOSKA SE EI OLE!!! Toki ne ovat melko lähellä toisiaan, mutta kuitenkaan ne eivät ole yksi ja sama asia, eikä siinä asiassa ole merkitystä sanoilla undersköterska/närvårdare. Ero on yksinkertaisesti koulutuksen sisällössä ja kestossa sekä lähihoitajan ammattinimikkeen suojaamisessa.
SYLWAR kirjoitti:
Su Loka 25, 2020 2:06 pm
Ruotsin terveydenhuollossa on käynnissä tismalleen sama kehitys, mikä on ollut paljon pidempään käynnissä mm. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Niissä maissa kaikki mahdolliset hoito- ja sosiaaliyksiköt on yksityistetty.
No johan pomppasi tämä houre, ne tehohoitoyksiköt on kyllä sairaaloissa, ei missään ykistyisillä lääkäriasemilla, itseasiassa kun suunta on niin huono, niin mietihän tovi sitä, että eteläruotsissa on käytössä jopa kaksi liikkuvaa tehohoitoyksikköä, raskaan kaluston alustalle rakennettuna ja vastuu niistä sairaanhoitopiirillä, ei yksityisellä lääkärifirmalla, näistä tehohoito ym , vastaa täällä ns. Regionit,eli sairaanhoitopiirit ei yksityiset yhtiöt, tosin esim ilma-ambulanssit ja lääkintäkopterit on tietenkin hankittu yksityiselta siitä vastaavalta yhtiöltä, kuten suomessakin, sitö muuten suomen niitä muutamasta harvasta koptereista taisikin pari olla ruotsalaisessa rekisterissä....
No ok, liioittelin. Onhan Briteissä ja Yhdysvalloissakin edelleen jonkinlaista julkisen sektorin pyörittämää/rahoittamaa terveydenhuoltoa. Kuten myös Ruotsissa.

SYLWAR voinee selittää, miksi koronaan sairastuneita vanhuksia ei siirretty yksityisistä hoivakodeista julkisen sektorin sairaaloihin kuin murto-osan verran. Sairaalaan päässeistä vanhuksista valtaosa selvisi koronasta nesteytyksen, lisähapen ja lääkityksen avulla. Kuitenkin Ruotsin yksityisissä hoivalaitoksissa kuoli aivan valtava määrä ikäihmisiä, joita ei siirretty sairaalaan henkilökunnan esityksistä huolimatta eikä heille annettu yksityisissä hoivakodeissa edes nesteytystä, vaan sen sijasta hengitystä lamaavaa lääkitystä, mikä käytännössä katsoen joudutti kuolemaa. Miksi Ruotsin mainio julkinen terveydenhuolto ei puuttunut tähän vanhusten massakuolemaan (vai pitäisikö sanoa "yksityisen terveydenhuollon järjestämään joukkoeutanasiaan")?
SYLWAR kirjoitti:
Su Loka 25, 2020 2:06 pm
Ja hyvä näin, että näitä asioita ei pysty edes vertaamaan, sillä minä en ainakaan kaipaa tänne hölmölän koottuja terveydenhuoltosekoiluja, soteuudistksesi taisivatkin sitä kutsua, jonka yhteydessä sitä yksityistettiinkin liki kaikki siellä Hölmölässä.
SYLWARille tiedoksi, että Suomen sote-uudistus kaatui maaliskuussa 2019 ja siinä rytäkässä kaatui myös Suomen silloinen hallitus. Sote-uudistusta ei siis toteutettu.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

25.10.2020
https://pt-media.org/2020/10/25/tukholm ... oasuntoon/

Tukholmassa rynnäkkökivääritulitusta kerrostaloasuntoon

Tukholmassa harjoitettiin taas varhain lauantaiaamuna sellaista sotatointa, joka muistuttaa tositoimia.

Klo 03.20 aikaan avattiin rynnäkkökivääritulitus Västbergassa sijaitsevaa kerrostaloa kohti. Luodit oli suunnattu tiettyyn huoneistoon ja useita laukauksia pamahti ikkunan läpi sisälle huoneistoon.

Huoneistossa oleskeli ampuma-aikaan useita henkilöitä, mutta tietojen mukaan kukaan ei saanut osumaa. Ainakaan tekopaikalta ei ole ketään viety sairaalaan.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä.

Kyseisessä huoneistossa on kirjoilla ulkomaalaistaustaisia henkilöitä joko Afrikasta tai Lähi-idästä, joten ruotsalaiseen alamaailmaan teko luultavasti ei nivoudu.

Screenshot_20201026-031111.jpg
Screenshot_20201026-031111.jpg (58.25 KiB) Katsottu 1409 kertaa

Yllä oleva kuva nyysitty Dagens Nyheteristä.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Vastaa Viestiin