Cannonball MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
El Pajarito
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 1:58 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja El Pajarito »

Kaikesta vuodatuksesta huolimatta Nacci tuon alv-petosjutun CMC:lle toi. Kuka muu siitä puupääporukasta on ikinä pystynyt edes vastaavaan.

Hävettäisi kuulua CMC:n näinä päivinä. Useita kirjoja julkaistu, joissa kuin yhdestä suusta todetaan porukan olevan omiaan kusettava narkkiporukka. Kenellekään ei ole kostettu, ja nykyäänhän se kostaminen menee jo vähän vaikeaksi kun pitäisi kostaa niin monelle taholle. Immulle ei tietenkään uskalleta kostaa, eikä Mehmetille. Nacci on linnaan joutuessaan avointa riistaa, ja sekin vain siksi ettei muille uskalleta tehdä mitään. Naccin suhteen jotain varmasti yritetään ns. kasvojen säilyttämiseksi, mutta siinä mennään, CMC:n tapaan, sieltä missä aita on matalin. Nacci on nyt yksin ja siksi heikko. Ainoastaan heikkojen kimppuun nyky-CMC kykenee iskemään. Kaiken lisäksi epäilen että edes Naccille onnistutaan kostamaan kunnolla. Nacci on heikkouksistaan huolimatta 100 kertaa skarpimpi kuin perus-kuula.

Nyt siellä on pressana joku 60v alkuaikojen kuula. Näyttää ihan mp-jengin pressalta, ei siinä mitään. Vähän kuitenkin ihmettelen missä Klaus piileskeli kun keulassa oli ties mitä hörhöjä. Luonnollisena johtajana olisi noussut pinnalle vaikka sen 10v sitten. Silloinkin ikää oli jo 50v. Vähän epäilen sitäkin kaveria - kulta-aika oli ja meni, nyt sitten kipparina uppoavassa laivassa. En jatka enempää, mutta jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä luonnollisesta johtajuudestaan.

Kohta Bandiititkin alkaa hyljeksimään CMC:tä. Muodostuu imagohaitaksi - Hatuilla sentään oma pesä puhdas ja selkärankaista porukkaa riittävästi pitämään ”langenneet” ruodussa. Tapsalla on myös kerho näpeissään toisin kuin kuulilla kenelläkään Jartsalle-vainaan jälkeen. Enkelit on jo ihan oma lukunsa.

Jatkossa Outlawsit menevät myös kuulista ohi. Toki sinnekin pitää ensin löytyä täysipäinen johtohahmo. Puttosesta näkyy jo kauas että ei ole penaalin terävimpiä kyniä. Ei edes nyky-kuluissa kelpaisi johtoon. Täysi luuseri. Outlaws on kuitenkin sen tasoinen kerho, että uskon niiden laittavan asiansa kuntoon.
dippainssi
Theo Kojak
Viestit: 1107
Liittynyt: La Kesä 20, 2020 8:05 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja dippainssi »

Kukas tämä talousrikollinen on joka kuulemma toi kuittikauppa systeemin cannonballsseihin?

Nimi kehiin tämähän on rikospalsta.
Allahia ei ole olemassa.
El Pajarito
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 1:58 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja El Pajarito »

dippainssi kirjoitti: Ti Loka 27, 2020 9:32 pm Kukas tämä talousrikollinen on joka kuulemma toi kuittikauppa systeemin cannonballsseihin?

Nimi kehiin tämähän on rikospalsta.
Kannatan aina nimiä kehiin!

Saatanallista pelleilyä puhua rikospalstalla joillain nimikirjaimilla, ellei sitten ole esim. uhreista kyse. Silloinkin olisi parempi olla kyselemättä mitään jos ei voi nimiä heittää kehiin.
Kylanmies
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Marras 20, 2014 10:49 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kylanmies »

Cannonball hanga Juha Lefty Hautamäki sai taas linnaa, ammuskeli Cannonball mc seinäjoen kerhotiloissa.
Taposta tuomittu ehdonalaisvanki ampui Seinäjoen Cannonball MC:n tiloissa kahta miestä – uhrit vaikenivat oikeudessa

"Seinäjoen Cannonball MC:n kerhotiloissa ammuttiin kahta miestä 3.8.2020. Poliisi sai aluksi tietää vain yhdestä uhrista, jota oli ammuttu neljä kertaa jalkoihin.

Ampumisesta epäiltiin 31-vuotiasta Juha Petteri Hautamäkeä, joka esitutkinnassa myönsi teon. Samalla hän kertoi, että tilanteessa myös toinen uhri oli saanut ampumahaavan käteensä. Tieto oli poliisille uusi.

Hautamäki myönsi ampumisen poliisille ensin ilman asianajajaa ja sitten asianajajan kanssa. Hän kertoi luotien osumakohdista, seinään ammutuista laukauksista ja paikan olosuhteista yksityiskohtaisia tietoja.

Käräjäoikeudessa Hautamäki kuitenkin kiisti ampumiset. Hän kertoi tunnustaneensa suojellakseen oikeaa ampujaa. Hän vetosi myös siihen, että hänen käsistään ei löytynyt ruutisavujäänteitä.

Syyttäjän mukaan Hautamäki ampui ensimmäistä uhria neljä kertaa käsiaseella alavartaloon. Kaksi laukausta osui uhria vasempaan reiteen, yksi oikean polven alapuolelle ja yksi oikeaan sääreen. Syyttäjä syytti Hautamäkeä törkeästä pahoinpitelystä.

Hautamäen ammuttua ensimmäistä uhria toinen mies yritti ottaa häneltä aseen pois. Tällöin Hautamäki ampui tätä miestä käteen niin, että luoti meni vasemman puoleisen käden kämmenselästä läpi irrottaen kämmenluusta luusäleitä. Syyttäjän mukaan laukaus johtui törkeästä huolimattomuudesta ja kyse oli törkeästä vammantuottamuksesta.

Kumpikaan uhreista ei halunnut puhua asiasta esitutkinnassa tai tulla kuulluksi oikeudessa. Käteen ammuttu kertoi kuitenkin vammoistaan oikeudessa. Hän kertoi ampumisen jälkeen parannelleensa vammaansa mökillä, kunnes hakeutui sairaalahoitoon.

Asiassa oli riidatonta, että Cannonball MC:n tiloissa oli ammuttu ja jalkoihin ammutun miehen DNA:ta löytyi paikalta.

Kuulustelussa 4.8. Hautamäki kertoi tapahtumista seuraavasti:

– Minä olen ampunut. --- Muutaman kerran olen ampunut (uhria) jalkoihin. Sitä ennen olen ampunut seinään, noin kolme tai neljä kertaa. Se on tapahtunut Cannonball-kerhon yläkerrassa, missä on makuutilat. Ampumistapauksen jälkeen (käteen ammuttu) tuli yläkertaan ja on yrittänyt ottaa asetta pois minulta, jolloin ase on lauennut.

Hautamäkeä kuultiin toisen kerran 5.8. ja kuulustelussa on ollut läsnä avustaja. Hautamäki myönsi edellispäivän kertomuksensa oikeaksi.

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus totesi, että pelkkä esitukinnassa tehty tunnustus ei riitä teosta tuomitsemiseen. Tunnustus kuitenkin oli uskottava.

Hautamäki kertoi esimerkiksi seinään ampumisesta ja että käytetty ase oli pienikaliiperinen käsiase. Huomion arvoista oli erityisesti se, että hän oma-aloitteisesti kertoi käteen ammutusta miehestä, vaikka poliisilla ei ollut tietoa tästä.

Oikeus ei antanut painoarvoa sille, että Hautamäen käsistä ei löytynyt ruutisavujälkiä. Ruutisavujäänteiden tarttuminen on heikkoa ja niiden voidaan katsoa häviävän normaalisti toimivan ihmisen käsistä muutamassa tunnissa.

Käräjäoikeuden mukaan syytetyn yksityiskohtainen sekä johdonmukainen tunnustus pystyttiin oikeudessa monin paikoin varmistamaan.

Hautamäen syyksi käräjäoikeus luki törkeän pahoinpitelyn, törkeän vammantuottamuksen, ampuma-aserikoksen, vahingonteon, kotirauhan rikkomisen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitorikoksen. Niistä oikeus mittasi Hautamäelle 3 vuotta ja 3 kuukautta vankeutta.

Lisäksi Hautamäen tuomioon lisättiin vuosi jäännösrangaistusta aiemmasta tuomiosta. Hautamäki syyllistyi Seinäjoella tappoon toukokuussa 2013. Hän pääsi ehdonalaiseen vapauteen 12.10.2019.

Näin ollen rangaistus on yhteensä neljä vuotta ja kolme kuukautta vankeutta. Hautamäki myös vangittiin heti. Hänen pitää korvata jalkaan ammutulle korvauksia 7 500 euroa ja käteen ammutulle 5 300 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.
Herra on tuttu täältä.
viewtopic.php?f=2&t=14882

Tuleekohan kuulista kenkää, kun ammuskelee kerholla ihmisiä?

Herra löytyy Juha Lefty Hautamäki nimeltä fb:stä, missä kuvia kuulien kanssa hangaliiveissä.
Korjaus, ei ilmeisesti löydykään enää.

Kuva
FXR
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja FXR »

Minusta on rumaa haukkua Hautamäkeä - näkee aika helposti, että on ns. "erityislapsi", ja toisten vammoille on rumaa irvailla. :cry:
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1162
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Gentle »

Missähän tappo hommassa sälli on ollut? Perinteinen naisen tappo?
El Pajarito
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 1:58 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja El Pajarito »

Gentle kirjoitti: Ke Loka 28, 2020 10:06 pm Missähän tappo hommassa sälli on ollut? Perinteinen naisen tappo?
Tuossahan oli linkki vajakin edesottamuksiin tasan yksi postaus ennen sinua. Pitäisikö se tässä sinulle vielä referoida?

Tää on kyllä niin kännäriä että oikein hykerryttää! Kaikille tiiilaa riiittäää, kaikille paikkoja on...
Dope Boy
Axel Foley
Viestit: 2023
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Onko kuvan rillivihtori tämä hautamäki? On kyllä suomalainen rosvoskene kokenut aikamoisen inflaation...
"If you aim for a king, you better not miss"
Kylanmies
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Marras 20, 2014 10:49 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kylanmies »

Ilmeisesti toinen näistä ammuskelun uhreista oli täysjäsen. Mopoilu-ura oli sitten siinä.
El Pajarito
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 1:58 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja El Pajarito »

Kylanmies kirjoitti: To Loka 29, 2020 9:49 am Ilmeisesti toinen näistä ammuskelun uhreista oli täysjäsen. Mopoilu-ura oli sitten siinä.
Jäätävää toimintaa: hängäri ampuu täysjäsentä. En ole aikaisemmin tällaiseen perseilyyn törmännytkään. Oletin että olisivat olleet jotain random-tyyppejä sentään. Alan olla ihan sanaton näiden kuulien kanssa...
tasaraha
Remington Steele
Viestit: 243
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

sammakkohelsinki kirjoitti: Ti Loka 27, 2020 12:03 pm
El Pajarito kirjoitti: La Syys 12, 2020 7:56 pm
RL11/6 kirjoitti: La Syys 12, 2020 7:26 pm Eikös tämä yrittänyt matkia Naccia?
Vaikka täällä Naccista mitä tahansa puhuttaisiin, niin onhan ero ÄO:ssa verrattain suuri (kejonen vs. Nacci) Naxin hyväksi.

Naccilla on kuitenkin kohtuulliset näytöt talousrikoshommista. Munasi vain itsensä ensi alkuun some-hömpötyksillä ja sitten tuli Katiska. Alv-kuviossa jengi oli innoissaan kun Nacci kehitti jotain mitä eivät itse olisi koskaan pystynet kehittämään, sitten kun jäätiin kiinni alkoi itku. Kaikki Naccin syytä...
Meinaatko että Nacci on tuon alv-jutun orkesteroinut?
Hän sai idean tunnetulta suomalaiselta talousrikolliselta ja toteutti sen sekä jakoi siitä tulleet hyödyt tämän kanssa.
Nacci hoiti bulvaaneja, ja tämä nimeltä mainitsematon itse operaatiota.

Naccilla ei ole mitään näyttöä monimutkaisista talousrikoksista. Hänellä ei äly siihen riitä. Lähinnä pientä kuittikauppaa (kuka tahansa osaa tehdä), jotain pieniä ykköstonnien vakuutuspetoksia ja sitten puhuttanut tähän alv-kuvioon CMC tyyppejä bulvaaneiksi ja rahan nostajiksi.

Kuittikauppa perustuu ainoastaan siis seuraavaan:
1. Bulvaani perustaa tai ostaa osakeyhtiön
2. Yhtiöllä kirjoitetaan laskuja johonkin pääyhtiöön jossa tehdään vaikka rakennusurakointia tai mitä tahansa
3. Laskut maksetaan ja bulvaani nostaa ne yhtiöstään pihalle.
4. Saaduilla varoilla joko maksetaan pimeitä palkkoja tai jaetaan omistajille pimeitä voitonjakoja
5. Normaalisti nämä einsteinit sitten vielä hakee rahoituksella autoja, kännyköitä ja tietokoneita näihin kuittikauppa-yhtiöihin jonka seurauksena jäävät 100% varmuudella kiinni.
6. Tarina on aina että "joku vasikoi" kun jäävät kiinni vaikka todellisuudessa kerhon edessä seisoo täydellä piuhalla haettu 10 vuotta vanha Audi A6 20-tuumaisilla vanteilla, jossa omistajana rahoitusyhtiö ja haltijana kuittifirma. Sitten ihmetellään miten jäädään kiinni.

Nämä kuittikauppiaat tienaavat normaalisti noin 10-15% rahojen nostosta.
Eli heidän yhtiöön tulee suoritus 50.000eur jonka nostavat kovalla vaivalla pihalle ja saavat siitä 5.000eur
Kun asia menee käräjille, heidät tuomitaan tuosta 50.000 eurosta ja se tulee myös rikosvastuuksi korkoineen.

Jokaisella normityössä käyvällä suomalaisella on suurempi nettovarallisuus kuin näillä kuittikauppialla jotka ovat valmiina ottamaan 50.000 euron laskun sitä vastaan että saavat tänään 5.000 euroa jolla voi käydä Skohanissa, ostaa LV:lta pari vyötä ja maksaa Harrikan remppa.
Vuokria tai muita normaaleja maksuja sillä ei makseta, koska ne tulevat Kelasta.

Että nämä ovat sitten niitä rikollisneroja.

Ymmärretään nyt että liivijengiläiset eivät ole suur-rikollisia vaan niitä tyhmimpiä rikollisia.
Tämä on juuri sitä "nerokasta" pesulan pyörittämistä mihin näiden rahkeet ehkä juuri riittää väreistä riippumatta :lol:
Toisille nacci on tekijäukko ja toisille vasikka.
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1162
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Gentle »

El Pajarito kirjoitti: To Loka 29, 2020 12:03 am
Gentle kirjoitti: Ke Loka 28, 2020 10:06 pm Missähän tappo hommassa sälli on ollut? Perinteinen naisen tappo?
Tuossahan oli linkki vajakin edesottamuksiin tasan yksi postaus ennen sinua. Pitäisikö se tässä sinulle vielä referoida?

Tää on kyllä niin kännäriä että oikein hykerryttää! Kaikille tiiilaa riiittäää, kaikille paikkoja on...
Ei tarvitse referoida kerran et sitä kysymättä tehnyt..

Aina hirman ihmetyttää tapaukset missä mennään tulevan uhrin kotia pahat mielessä, uhri kuolee, mutta kun ei ollu kun tarkotus vähän "opettaa" menee tappona. Mut näin se tässä maassa tuppaa mennä.
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1260
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Pitää muistaa miksi näihin jengeihin lähdetään. Siksi ettei ole pärjätty yhteiskunnassa edes niissä ihan perustason duuneissa. Yleensä siksi kun ammattikoulu on ollut liian ylivoimainen, lukiosta puhumattakaan. Liivit niskaan ja vetämään suurta bisnesmiehen ja mafioson roolia. Toimii vastaavan ällin omavaan hutsuun kuin juusto hiirenloukkuun.

Gangsta kun vetää pirkkakaljaa torveen tai jauhoa käkättimeen, niin siinä sitä sitten onkin suuri päällikkö. Voi vaan arvata, että johan silloin menee loputkin puuhat vituiks.
Marja
Martin Beck
Viestit: 759
Liittynyt: To Tammi 24, 2019 7:45 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Marja »

Joku tietäjä voisi Orren tapauksesta kertoa tekiän oikeista motiiveista ? ( tiedän että ketju murhissa)
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

El Pajarito kirjoitti: To Loka 29, 2020 12:44 pm

Jäätävää toimintaa: hängäri ampuu täysjäsentä. En ole aikaisemmin tällaiseen perseilyyn törmännytkään. Oletin että olisivat olleet jotain random-tyyppejä sentään. Alan olla ihan sanaton näiden kuulien kanssa...
Eikös täällä ole naureskeltu yleisesti kuulien materiaalin laadulle jo pitkään?
Vastaa Viestiin