Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Maigreeni
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Su Maalis 31, 2019 8:59 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Maigreeni »

URSA kirjoitti: Su Joulu 06, 2020 11:39 am Onneksi Suomessa on asiat niin paljon paremmin kuin vaikka itärajan takana, yhä edelleen.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007664885.html
(Osa pitkästä paljastusjutusta.) Pietarin krematoriossa tuhkataan koronauhreja liukuhihnavauhdilla.
IS vieraili Pietarin krematoriolla, jossa näkyy koronasalailu – vartija vaati tuhoamaan kuvat ja saattoi ulos ”strategisesta kohteesta”

Epäilykset Venäjän koronalukujen salailusta saivat lisää vahvistusta, kun toimittaja Arja Paananen kävi Pietarin krematoriolla ja koronahautausmaalla.
-------
Kuva
KIREÄ TUNNELMA krematoriolla selittyy mitä todennäköisimmin sillä, että Pietarin viranomaisilla on jotain salattavaa kaupungin koronaviruslukujen suhteen.

Lokakuun lopussa pietarilainen uutissivusto Fontanka julkaisi oman laajan selvityksensä, jossa sivusto paljasti saaneensa käsiinsä krematorion sisäisiä kirjanpitoja tuhkattujen koronapotilaiden määrästä.

Fontankan selvittelyssä paljastui, että huhtikuun 14. päivän ja lokakuun 27. päivän välisenä aikana krematorion kakkosrakennuksessa – eli koronauhreille pyhitetyllä osastolla – oli tuhkattu yhteensä 5 868 ruumista. Pietarin virallisissa tilastoissa samalle ajanjaksolle oli merkitty kuitenkin vain 3 674 koronaviruskuolemaa. Tuhkaus ei tapahdu välittömästi kuoleman jälkeen, joten luvut eivät ole suoraan vertailukelpoisia, mutta silti lukujen erotus on epäilyttävän suuri: 2 194 kuolintapausta.

Kun artikkelista nousi kohu, Pietarin terveyskomitea selitti lukujen eroavaisuutta sillä, että krematorion lukuihin lasketaan mukaan kaikki koronavirusta kantaneet ja tilastot tarkentuvat viipeellä.

– Tilastot muodostuvat kolmella tavalla. On heitä, jotka kuolivat covid-19-tautiin, ja on heitä, joilla covid-19 oli vain yksi lisätekijä muiden sairauksien ohessa ja on heitä, joilla covid-19 on todettu vasta ruumiinavauksen jälkeen, terveyskomitean varajohtaja Andrei Sarana selitti uutistoimisto Ria Novostin mukaan.

Pietarin tämänhetkinen (5.12.) koronavirukseen kuolleiden luku koko epidemian aikana on yhteensä 5 783 kuollutta, jos uskoo päivittäin julkaistavaa julkista tilastoa. Uusia tartuntoja on tullut jo reilun viikon ajan ennätykselliset 3 600-3 700 uutta tapausta joka päivä.

Todellisia tartunta- ja kuolinlukuja epäillään kuitenkin moninkertaisiksi. Kaiken lisäksi tämänhetkisen arvion mukaan Pietarin koronahuippu saatetaan saavuttaa vasta helmikuussa, kertoo Fontanka.

Useiden venäläisten mediaselvitysten mukaan maan koronatilastot on kirjattu alakanttiin.

USEAT muutkin venäjänkieliset mediat ovat löytäneet todisteita siitä, että Venäjän koronatilastot ovat joko vääristeltyjä tai tietojen päivittyminen on hidasta.

Mediazonan ja Meduzan tuore yhteisselvitys päätyi vastikään toteamaan, että tietyillä alueilla kirjataan systemaattisesti todellisuutta alhaisempia lukuja koronaan kuolleiden määrästä. Esimerkiksi Pietaria ympäröivä Leningradin alue näyttää selvityksen mukaan kaunistelevan lukuja rajusti, kun taas esimerkiksi Moskovan luvut näyttävät olevan varsin lähellä oikeaa.

Toimittajat olivat vertailleet koronalukuja useista eri lähteistä. Yksi on valtakunnallinen virallinen koronaseurantasivu Stopkoronavirus.rf, toinen on Venäjän viranomaisten omaan käyttöön tarkoitettu Koronaviruksen tietokeskus (ITsK) ja kolmas on Venäjän Rosstat-tilastokeskuksen ylläpitämä tietokanta kaikista kuolemantapauksista.

Venäjän julkisen koronaseurantasivun mukaan maassa on tähän mennessä (5.12.) kuollut yhteensä 42 684 henkilöä koronaviruksen vuoksi. Lukua epäillään yleisesti.

MEDIAZONAN ja Meduzan mukaan parempi kuva todellisesta tilanteesta syntyy vertailemalla tämän vuoden ja edellisten vuosien kaikkien kuolemantapausten määrää.

Rosstatin tilastojen perusteella selviää esimerkiksi, että tämän vuoden huhti–syyskuun välillä Venäjällä kuoli peräti 116 300 ihmistä enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuonna 2019. Samaa luokkaa oleva nousu näkyy myös, kun verrataan viiteen aiempaan vuoteen.

Rospotrebnadzorin mukaan huhti-syyskuun aikana Venäjällä kuoli silti vain 20 698 ihmistä suoranaisesti koronavirukseen.

Vastikään julki tulleiden Rosstatin täydennettyjen tilastojen mukaan koronkuolemien määrä huhti-syyskuulta on kuitenkin 55 671 ihmistä, kun mukaan lasketaan kaikki ruumiinavausten perusteella todetut ja ylipäätään koronaa kantaneiden ihmisten kuolemat, kertoo Forbes. Mikään näistä luvuista ei täsmää äkillisesti nousseiden ”ylimääräisten” kuolinlukujen kanssa.
Taas levitellään salaliitto- tarkoitan upeaa tutkivaa zurnalismia anti-demokraattisesta putlerin hallitsemasta itänaapurista. Mutta kun mitään epäilyksiä esitetään demokraattisen lännen touhuista, niin se on venäjän trollien levittämään psykoottista salaliittohourailua!

Ei ole kaksoisstandardeja — eikä mitään nähtävää! Katsokaa muualle!
Että naisella ei voi olla peeenistä on itsepintainen myytti, joka valistunut aikakautemma on luojan kiitos murtanut kuten luotettava media Newsweek tässä paljastaa! https://www.newsweek.com/can-woman-have ... ed-1093051
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3258
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Ei ole pelkoa koronan loppumisesta Suomessa sillä ryssän ja Suomen välisen rajan ylittää joka päivä 1000-1500 ryssää.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10735
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Hus joutuu avaamaan ylimääräisen koronateho-osaston – Tehohoitopotilaita siirretään Turkuun ja Kuopioon, kiireetöntä hoitoa ajetaan alas

Kriittisin tekijä koronaviruspotilaiden hoitopaikkojen järjestämisessä on henkilöstön riittävyys.


Koronaviruspotilaiden määrä Husin teho- ja vuodeosastoilla on lisääntynyt viime viikkoina, ja lähipäivinä kiireetöntä hoitoa joudutaan vähentämään, jotta voidaan varmistaa riittävä määrä henkilökuntaa koronaviruspotilaille ja muille kiireellistä hoitoa tarvitseville.

Siirrettävien toimenpiteiden ja hoitojaksojen määrä ei ole tiedossa. Tavoitteena on vähentää kiireetöntä hoitoa vain sen verran kuin on välttämätöntä.

Husissa on nyt koronavirustartunnan vuoksi vuodeosastolla 45 potilasta ja tehohoidossa 17 potilasta. Käytössä olevat tehohoitopaikat ovat täyttymässä, ja tämän vuoksi Kirurgiseen sairaalaan avataan ensi viikolla uudelleen 10-paikkainen teho-osasto koronaviruspotilaille. Jo huhtikuussa Kirurgiseen sairaalaan avattiin teho- ja vuodeosastopaikkoja koronaviruspotilaille, mutta teho-osasto suljettiin vähäisten potilasmäärien vuoksi loppukesällä.

Kaikkein kriittisin tekijä koronaviruspotilaiden hoitopaikkojen järjestämisessä on henkilöstön riittävyys, sanoo Hyks sairaanhoitoalueen johtava ylihoitaja Marja Renholm.

”Tavoitteenamme on, että henkilöstösiirrot koronaviruspotilaiden hoitoon tehdään tasapuolisesti eri toiminnoista ja siten vaikutukset eri erikoisaloihin ja yksiköihin ovat niin vähäiset kuin mahdollista”, Renholm sanoo tiedotteessa.

Koronaviruspotilaiden hoidon lisäksi Husissa turvataan muiden kiireellistä hoitoa vaativien potilaiden hoito sekä valtakunnalliset vastuut, kuten elinsiirrot. Siksi Husista siirretään kuluvalla viikolla muutama koronaviruspotilas Turun ja Kuopion yliopistollisiin sairaaloihin tehohoitoon.

”Siirrettävät potilaat valitaan huolellisesti ja heidät kuljetetaan ambulanssilla”, sanoo toimialajohtaja Ville Pettilä.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hus-jo ... 0b8e4562e8

Mitenkäs se nyt näin, eikös juuri se kummin siskon kaiman serkku joka on hoitaja kertonut että siellä vaan tumput suorina seisotaan kun ei ole mitään kiirettä...
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Maigreeni kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 11:45 am Taas levitellään salaliitto- tarkoitan upeaa tutkivaa zurnalismia anti-demokraattisesta putlerin hallitsemasta itänaapurista. Mutta kun mitään epäilyksiä esitetään demokraattisen lännen touhuista, niin se on venäjän trollien levittämään psykoottista salaliittohourailua!

Ei ole kaksoisstandardeja — eikä mitään nähtävää! Katsokaa muualle!
Samaahan olisi tapahtunut Ruotsissa.... Kyseisen toimittajan tyyli on hyvin tuttu. Hyvänä puolena niissä tuodaan esiin oikeitakin asioita, mutta kaksoistardit näkyvät monessa jutussa. Vastuu on usein lukijalla.

Koronakuolemista on tullut jonkunlainen poliittinen pelinappula eli kerrotaan ylimalkaisesti x määrän kuolleen koronaan, mutta mitään väliä ei ole sillä onko uhri esim. 100-vuotias monisairas vai nuorempi.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Kummisetä kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 7:24 pm Ei ole pelkoa koronan loppumisesta Suomessa sillä ryssän ja Suomen välisen rajan ylittää joka päivä 1000-1500 ryssää.
Tauti voi levitä hyvin Venäjältä, mutta tähän mennessä tietääkseni tauti on levinnyt parhaiten muiden maahanmuuttajaryhmien kohdalla mm. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori varoitti tästä. Samoin oliko jollain tehtaalla 150 vieras työntekijää sairastunut ja Ruotsista tuli silloin alunperin eniten tapauksia. Jostakin syystä Venäjä ei ole vielä näkynyt näissä karkeloissa, vaikka ISn toimittaja on siitä varoitellut kuukausia.
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

holmesin haamu kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 8:42 pm
Maigreeni kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 11:45 am Taas levitellään salaliitto- tarkoitan upeaa tutkivaa zurnalismia anti-demokraattisesta putlerin hallitsemasta itänaapurista. Mutta kun mitään epäilyksiä esitetään demokraattisen lännen touhuista, niin se on venäjän trollien levittämään psykoottista salaliittohourailua!

Ei ole kaksoisstandardeja — eikä mitään nähtävää! Katsokaa muualle!
Samaahan olisi tapahtunut Ruotsissa.... Kyseisen toimittajan tyyli on hyvin tuttu. Hyvänä puolena niissä tuodaan esiin oikeitakin asioita, mutta kaksoistardit näkyvät monessa jutussa. Vastuu on usein lukijalla.

Koronakuolemista on tullut jonkunlainen poliittinen pelinappula eli kerrotaan ylimalkaisesti x määrän kuolleen koronaan, mutta mitään väliä ei ole sillä onko uhri esim. 100-vuotias monisairas vai nuorempi.
Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti


Juuri YLEUutisissa brittien alkanutta koronarokotusohjelmaa verrattiin WWII Voiton päivään. Mitäs muita vastaavia voitonpäiviä tässä on lähivuosikymmeninä ollut? Y2K
jotunheimen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Isovaalea kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 9:44 pm
Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti


Juuri YLEUutisissa brittien alkanutta koronarokotusohjelmaa verrattiin WWII Voiton päivään. Mitäs muita vastaavia voitonpäiviä tässä on lähivuosikymmeninä ollut? Y2K
Suuri osa tiedostaa nämä seikat mutta jonkinlainen kognitiivinen dissodanssi estää asioiden sen kummemman pohdiskelun ja vetää ihmisen taas telkkarin ja muun valtavirtamedian indoktrinaation pariin. Noidankehä on valmis.
Extremely dangerous to our democracy
Rautapallo
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: To Heinä 28, 2016 5:47 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Rautapallo »

jotunheimen kirjoitti: Ke Joulu 09, 2020 5:35 pm
Isovaalea kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 9:44 pm
Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti


Juuri YLEUutisissa brittien alkanutta koronarokotusohjelmaa verrattiin WWII Voiton päivään. Mitäs muita vastaavia voitonpäiviä tässä on lähivuosikymmeninä ollut? Y2K
Suuri osa tiedostaa nämä seikat mutta jonkinlainen kognitiivinen dissodanssi estää asioiden sen kummemman pohdiskelun ja vetää ihmisen taas telkkarin ja muun valtavirtamedian indoktrinaation pariin. Noidankehä on valmis.
Löytyykö teiltä heh selkosuomella tietoa/lähdettä kuinka vastaavat luvut muissa maissa menevät. Kyllähän tuo on mietityttänyt pitkään mutta vaikea sanoa juuta tai jaata "vain" yhden maan otannalla. Tosiaan itsellä ei ole vielä selvää kantaa tästä koronapaskasta mutta heitänpä tähän itseäni askarruttavan kysymyksen. Pohjustaen minä en käytä maskia koska en pysty aamuisin olemaan niistelemättä. Minulla on ollut vuosikymmenet lähes päivittäinen ongelma nenän tukkoisuuden kanssa ja varsinkin aamuisin ensimmäiset 2-4 h, niin kesät ja talvet, kesät varsinkin siitepölyn vuoksi ja lääkkeet eivät auta. Ainoa mahdollisuuteni kulkea töissä on julkinen liikenne. Jos niiskutat vähänkin, yskit tai kurkku on kipeä niin ei saisi käyttää julkisia eikä oikeastaan mennä töihinkään. Minulla edellämainitut oireet ovat 2-5 aamuna viikossa läpi vuoden. Lieviä koronan oireita en edes erottaisi normaalista olostani. Voin olla sen vuoksi normaalia potentiaalisempi levittäjä. Mitä sanoo koronan vaaroihin uskovat ihmiset. Pitäskö jäädä kotiin koronan loppuajaksi? Kuka sen maksaa? Olen kulkenut julkisilla töihin koronan alusta asti, vielä ei ole onneksi tullut koronaa vastaan. Maskeja sekä syyllistävä katseita kylläkin ja se helvetin perus influenssa viikoksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

damfin kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 8:33 pm
Hus joutuu avaamaan ylimääräisen koronateho-osaston – Tehohoitopotilaita siirretään Turkuun ja Kuopioon, kiireetöntä hoitoa ajetaan alas

Kriittisin tekijä koronaviruspotilaiden hoitopaikkojen järjestämisessä on henkilöstön riittävyys.


Koronaviruspotilaiden määrä Husin teho- ja vuodeosastoilla on lisääntynyt viime viikkoina, ja lähipäivinä kiireetöntä hoitoa joudutaan vähentämään, jotta voidaan varmistaa riittävä määrä henkilökuntaa koronaviruspotilaille ja muille kiireellistä hoitoa tarvitseville.

Siirrettävien toimenpiteiden ja hoitojaksojen määrä ei ole tiedossa. Tavoitteena on vähentää kiireetöntä hoitoa vain sen verran kuin on välttämätöntä.

Husissa on nyt koronavirustartunnan vuoksi vuodeosastolla 45 potilasta ja tehohoidossa 17 potilasta. Käytössä olevat tehohoitopaikat ovat täyttymässä, ja tämän vuoksi Kirurgiseen sairaalaan avataan ensi viikolla uudelleen 10-paikkainen teho-osasto koronaviruspotilaille. Jo huhtikuussa Kirurgiseen sairaalaan avattiin teho- ja vuodeosastopaikkoja koronaviruspotilaille, mutta teho-osasto suljettiin vähäisten potilasmäärien vuoksi loppukesällä.

Kaikkein kriittisin tekijä koronaviruspotilaiden hoitopaikkojen järjestämisessä on henkilöstön riittävyys, sanoo Hyks sairaanhoitoalueen johtava ylihoitaja Marja Renholm.

”Tavoitteenamme on, että henkilöstösiirrot koronaviruspotilaiden hoitoon tehdään tasapuolisesti eri toiminnoista ja siten vaikutukset eri erikoisaloihin ja yksiköihin ovat niin vähäiset kuin mahdollista”, Renholm sanoo tiedotteessa.

Koronaviruspotilaiden hoidon lisäksi Husissa turvataan muiden kiireellistä hoitoa vaativien potilaiden hoito sekä valtakunnalliset vastuut, kuten elinsiirrot. Siksi Husista siirretään kuluvalla viikolla muutama koronaviruspotilas Turun ja Kuopion yliopistollisiin sairaaloihin tehohoitoon.

”Siirrettävät potilaat valitaan huolellisesti ja heidät kuljetetaan ambulanssilla”, sanoo toimialajohtaja Ville Pettilä.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hus-jo ... 0b8e4562e8

Mitenkäs se nyt näin, eikös juuri se kummin siskon kaiman serkku joka on hoitaja kertonut että siellä vaan tumput suorina seisotaan kun ei ole mitään kiirettä...
HUS:illa on nyt hirmuinen hätä näiden Suomen 30 tehohoitopotilaan kanssa. HUS:issa oli siis se 17 kpl. Nyt ei varmaankaan sairaanhoito sitten tule riittämään kaikille koska vakavalta vaikuttaa :lol:

Isovaalea tiivistikin homman mainiosti ja niin kuin se tällähetkellä on
Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti


Juuri YLEUutisissa brittien alkanutta koronarokotusohjelmaa verrattiin WWII Voiton päivään. Mitäs muita vastaavia voitonpäiviä tässä on lähivuosikymmeninä ollut? Y2K
Rautapallo kirjoitti:
Löytyykö teiltä heh selkosuomella tietoa/lähdettä kuinka vastaavat luvut muissa maissa menevät. Kyllähän tuo on mietityttänyt pitkään mutta vaikea sanoa juuta tai jaata "vain" yhden maan otannalla. Tosiaan itsellä ei ole vielä selvää kantaa tästä koronapaskasta mutta heitänpä tähän itseäni askarruttavan kysymyksen. Pohjustaen minä en käytä maskia koska en pysty aamuisin olemaan niistelemättä. Minulla on ollut vuosikymmenet lähes päivittäinen ongelma nenän tukkoisuuden kanssa ja varsinkin aamuisin ensimmäiset 2-4 h, niin kesät ja talvet, kesät varsinkin siitepölyn vuoksi ja lääkkeet eivät auta. Ainoa mahdollisuuteni kulkea töissä on julkinen liikenne. Jos niiskutat vähänkin, yskit tai kurkku on kipeä niin ei saisi käyttää julkisia eikä oikeastaan mennä töihinkään. Minulla edellämainitut oireet ovat 2-5 aamuna viikossa läpi vuoden. Lieviä koronan oireita en edes erottaisi normaalista olostani. Voin olla sen vuoksi normaalia potentiaalisempi levittäjä. Mitä sanoo koronan vaaroihin uskovat ihmiset. Pitäskö jäädä kotiin koronan loppuajaksi? Kuka sen maksaa? Olen kulkenut julkisilla töihin koronan alusta asti, vielä ei ole onneksi tullut koronaa vastaan. Maskeja sekä syyllistävä katseita kylläkin ja se helvetin perus influenssa viikoksi.
Tarkoitushan nimenomaan on nyt saada ihmiset siirtymään etätyöskentelyyn koska rakennushommat hoidellaan siten tulevaisuudessa. Ainakin suunnitelmien mukaan. Jos niistät niin niistä maskiisi on se virallinen totuus. :lol:

Vittu mitä paskaa sitä saakaan lukea ja nyt sitten laitettiin Britit ensimmäisiksi koekaniineiksi täysin uudenlaiselle rokotteelle (mRNA) Coronavirukseen johon ei koskaan ole aikaisemmin keksitty rokotetta ja vuoden sisään tartunnasta on jo kymmeniä ehdokkaita markkinoille astumassa.

Phizerin omien tietojen mukaan testaukset ovat vasta alkuvaiheessa mutta ei se saa estää sitä ettei ihmiskokeet voisi alkaa. Onnea rokote halukkaille sitten vaan :lol:

https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazon ... ov2020.pdf
A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND,
DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY,
IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE
CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS


Omalla vastuulla sitten mennään koska millään rokotefirmalla ei ole huolia koska täydellinen vastuuvapaus annettiin jo keväällä. :wink:

Kannattaa pitää sitten mielessä.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tässä nyt ei kerrota jo tapahtuneista kuolemantapauksista mutta

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007671541.html
Kaksi koronarokotettua sai allergisen reaktion Britanniassa – toipuneet hyvin

https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... id-vaccine
UK Warns People With "Severe Allergies" Shouldn't Take COVID Vaccine


Täällä taasen sitten kerrotaan

https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... -have-died
FDA Says 2 Participants In Pfizer COVID Vaccine Trial Have Died

Kuolemantapauksista ei ole kyllä Suomen mediassa mainittu joten sääli sinänsä ettei ollut tähän laittaa nyt juuri :lol:

Viimeksi muokannut sikakoira, Ke Joulu 09, 2020 9:32 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

Rautapallo kirjoitti: Ke Joulu 09, 2020 7:11 pm
...Löytyykö teiltä heh selkosuomella tietoa/lähdettä kuinka vastaavat luvut muissa maissa menevät. ...
[/quote]

Ei suuresti muiden maiden lukemat kiinnosta kun ei tässä kuitenkaan täyskaatoa tule ei edes paikkoa vaan rännipallo. Kokonaiskuolleisuus voi lisääntyä jossain maassa hetkellisesti. Tasoittuu sitten tulevina vuosina kun viikatemies nyt urakoi tehokkaamin

Tuossa Ameriikan THL sivut, https://www.cdc.gov/

Tuolta löytyy dataa ladattavaksi excel muodossa koko maa, osavaltioittain, rotu, ikäryhmä ym. (kohtuu työläitä exceleitä). )Taulukko menee taas esikatselussa nippuun sarkainvälit poistuu, jos tuosta kuitenkin jotain selviäisi.

Vuosi viikko kuolleet Vuosi viikko kuolleet ero 2020/2019
United States 2020 1 60 155 2019 1 58474 1 681
United States 2020 2 60 702 2019 2 58514 2 188
United States 2020 3 59 343 2019 3 58354 989
United States 2020 4 59 144 2019 4 58034 1 110
United States 2020 5 58 788 2019 5 58278 510
United States 2020 6 59 367 2019 6 58663 704
United States 2020 7 58 773 2019 7 58120 653
United States 2020 8 58 850 2019 8 58135 715
United States 2020 9 59 260 2019 9 58074 1 186
United States 2020 10 59 613 2019 10 58684 929
United States 2020 11 58 642 2019 11 58023 619
United States 2020 12 59 156 2019 12 57220 1 936
United States 2020 13 62 946 2019 13 56776 6 170
United States 2020 14 72 238 2019 14 56729 15 509
United States 2020 15 78 987 2019 15 55636 23 351
United States 2020 16 76 672 2019 16 54590 22 082
United States 2020 17 73 800 2019 17 53770 20 030
United States 2020 18 69 206 2019 18 54118 15 088
United States 2020 19 66 733 2019 19 53602 13 131
United States 2020 20 64 386 2019 20 53696 10 690
United States 2020 21 61 541 2019 21 53829 7 712
United States 2020 22 59 568 2019 22 52858 6 710
United States 2020 23 58 789 2019 23 53305 5 484
United States 2020 24 57 916 2019 24 52793 5 123
United States 2020 25 57 859 2019 25 52424 5 435
United States 2020 26 58 359 2019 26 52325 6 034
United States 2020 27 59 673 2019 27 52505 7 168
United States 2020 28 61 738 2019 28 52078 9 660
United States 2020 29 62 966 2019 29 51796 11 170
United States 2020 30 64 031 2019 30 51815 12 216
United States 2020 31 63 973 2019 31 51558 12 415
United States 2020 32 63 384 2019 32 51856 11 528
United States 2020 33 63 212 2019 33 51132 12 080
United States 2020 34 61 998 2019 34 51149 10 849
United States 2020 35 60 296 2019 35 51296 9 000
United States 2020 36 58 814 2019 36 51959 6 855
United States 2020 37 57 540 2019 37 51759 5 781
United States 2020 38 57 199 2019 38 51910 5 289
United States 2020 39 58 026 2019 39 52875 5 151
United States 2020 40 56 843 2019 40 52684 4 159
United States 2020 41 58 328 2019 41 53220 5 108
United States 2020 42 56 657 2019 42 54440 2 217
United States 2020 43 57 578 2019 43 54156 3 422
United States 2020 44 57 367 2019 44 54214 3 153
United States 2020 45 58 120 2019 45 55802 2 318
United States 2020 46 54 002 2019 46 56036 -2 034

Kuolleet vko 46 saakka 2 822 538 /2 509 264 /313 274

Covid kuolleet data julkaisu 2.12.2010, kuolleet 28.11.2020 mennessä (siis viikko 48, alustava data, suuruusluokka lienee oikein)
https://data.cdc.gov/NCHS/Provisional-C ... /9bhg-hcku

Ikäryhmä covid kuolleet /yhteensä kuolleet /% ikäryhmän kuolleista
-1 year 29 14 843 0,20 %
1-4 years 16 2 768 0,58 %
5-14 years 44 4 453 0,99 %
15-24 years 439 28 554 1,54 %
25-34 years 1 852 58 354 3,17 %
35-44 years 4 771 82 459 5,79 %
45-54 years 12 701 150 178 8,46 %
55-64 years 30 875 344 229 8,97 %
65-74 years 53 579 523 408 10,24 %
75-84 years 67 305 637 516 10,56 %
85- 77 959 788 452 9,89 %
Kaikki 249 570 / 2 635 214 / 9,47 %

Tuolta linkistä kun tutkii niin samassa covid excelissä on puhtaasti flunssakuolleet joita on tänä vuonna vain 6 852


Kuolleet ja kuolinsyyt vuosi 2018
https://www.cdc.gov/nchs/fastats/deaths.htm
Deaths and Mortality
Data are for the U.S.
Death rate: 867.8 deaths per 100,000 population
Source: National Vital Statistics System – Mortality Data (2018) via CDC WONDER
Number of deaths: 2,839,205
...
Number of deaths for leading causes of death: (iso maa isot lukemat, flunssa ja keuhkokuumekuolleita ~60 000)
Heart disease: 655,381
Cancer: 599,274
Accidents (unintentional injuries): 167,127
Chronic lower respiratory diseases: 159,486
Stroke (cerebrovascular diseases): 147,810
Alzheimer’s disease: 122,019
Diabetes: 84,946
Influenza and Pneumonia: 59,120
Nephritis, nephrotic syndrome and nephrosis: 51,386
Intentional self-harm (suicide): 48,344

Kuolleet ja kuolinsyyt vuosi 2017. Kalmoja 2 813 503.
https://www.cdc.gov/nchs/data/nvsr/nvsr ... 06-508.pdf
Sivuja 77 joissa taulukoita ja piirakoita. En lähde tuota enemmän tutkimaan, elämä on kuolemaksi kuten edeltä näkee. Ei tämä korona väkeä pallolla vähennä ainakaan vielä tällä kierroksella
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Isovaalea kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 9:44 pm Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti
Kerrohan sinä selkosuomella montako suomalaista on kuollut influenssaan tällä kaudella, tai montako influenssapotilasta on tällä hetkellä sairaalahoidossa/tehohoidossa. Ja perään selkosuomella perustelut.
All is pretty.
- Andy Warhol
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Valitettavasti selkosuomella ei taida noita oikeita lukuja muista maista löytyä mutta onhan tännekkin jo linkkailtu useaankin kertaan niitä todellisia lukuja

Tässä olisi jostain syystä sosiaalisesta mediasta bannattu video jossa 33 lääkäriä ja muita asiantuntijoita kertovat mielipiteitään tulevasta rokotteesta.
The roster of experts include (in order of appearance):
Dr Andrew Kaufman,
Dr Hilde De Smet,
Dr Nils R Fosse,
Dr Elizabeth Evans,
Dr Mohammad Adil,
Dr Vernon Coleman,
Prof. Dolores Cahill,
Dr R Zac Cox,
Dr Anna Forbes,
Dr Ralf ER Sundberg,
Dr Johan Denis,
Dr Daniel Cullum,
Moritz von der Borch,
Dr Anne Fierlafijn,
Dr Tom Cowan,
Dr Kevin P. Corbett,
Dr Carrie Madej,
Dr Barre Lando,
Natural Nurse Kate Shemirani,
Pharmacist Sandy Lunoe,
Licensed Acupuncturist Boris Dragin,
Dr Piotr Rubas,
Dr Natalia Prego Cancelo,
Dr Rashid Buttar,
Dr Nour De San,
Dr Kelly Brogan,
Prof. Konstantin Pavlidis,
Dr Sherri Tenpenny,
Journalist Senta Depuydt,
Dr Heiko Santelmann,
Dr Margareta Griesz-Brisson,
Dr Mikael Nordforsa and
Dr Elke F. de Klerk
https://off-guardian.org/2020/12/09/wat ... 9-vaccine/
WATCH: Ask The Experts (Covid-19 Vaccine)
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Gladys kirjoitti: Ke Joulu 09, 2020 9:39 pm
Isovaalea kirjoitti: Ti Joulu 08, 2020 9:44 pm Koronakiiman markkina-arvo romahtaisi jos uutisissa 'selkosuomella' kerroittaisiin että:
-kokonaiskuolleisuus Suomessa ei ole noussut koronasta huolimatta
-marraskuun loppuun mennessä on kuollut yhteensä 50 000 henkeä, joista koronaan noin (vain) 400 henkeä
-vuotuiseen influenssaan kuolee kausittain (loka-huhtikuu) 500...1000 henkeä, kovana influenssakautena reilusti enemmän
-koronaan kuolleiden keski-ikä ylittää suomalaisten eliniänodotteen
-lähes kaikilla kuolleilla on yksi tai useampi yleiskuntoa heikentävä perussairaus
-korona on pääsääntöisesti vaarallinen vain iäkkäille ja nuoremmillekin perussairalle
-pääosa tartunnan saaneista ei saa ollenkaan oireita tai saavat vain vähäisiä oireita
-virusaallot (kulkutaudit)kuuluvat normaaliin elämään, mummot ja papat ei elä ikuisesti
Kerrohan sinä selkosuomella montako suomalaista on kuollut influenssaan tällä kaudella, tai montako influenssapotilasta on tällä hetkellä sairaalahoidossa/tehohoidossa. Ja perään selkosuomella perustelut.
Viimekaudelta joka siis loppui toukokuussa kerrottiin jo julkisuuteen että ainakin 500 vainajaa olisi influenssaan kuollut. Tältä kaudelta joka juuri alkoi on vaikea sanoa yhtään mitään kuten on vaikea sanoa tilastointimenettelyistä johtuen Covid kuolemista kokonaisuudessaankin. :wink:

Se että jos olet saanut nuhan ja kuolet kuukauden sisällä sen toteamisesta ei ole mikään todiste siitä että olet kuollut nuhaan ja näin tästä huolimatta nimenomaan on alusta asti toimittu kaikkialla muuallakin. Montakohan kertaa tämäkin pitää toistaa jotta se valkenisi hitaimmillekkin. :lol:

Tästä on siis ihan faktaa dokumenttia USA:sta ja Britanniasta jne... Videoitua selaista . :wink: (postattu useampaankin kertaan jo tänne)
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin