USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

sikakoira kirjoitti: Ke Joulu 30, 2020 11:32 pm ^
Jaa tarkoitat siis ettei Ukraina vinkki jo reilu vuosi sitten pitänyt paikkaansa , niinkö ? :lol:

Meinaat siis ettei syytteissä ole mitään perää , niinkö ? :lol:

Meinaat ettei mitään jatkotoimia ole nyt tiedossa , niinkö ? :lol:

Kannattaa nyt edetä aika varovaisesti sanomistensa kanssa :wink:
Sinä lässytit Ukrainasta kauan sitten, että siitä tulee Bidenille ongelma.

Ja kaikkihan tietävät miten siinä kävi. Kun on C-luokan miehet asialla, niin nalli napsahti omaan nilkkaan ja pahasti. :twisted:
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ongelma on siinä, että sensuurin ja valemedian takia kaikki eivät todellakaan tiedä ja siksi suhtautuminen on kuin Takkumarjalla eli vihamielistä ja ylimielistä.

No, nyt on sellainen kansanliike onneksi herännyt, että mafiaperheiden lailla käyttäytyvät demot ja reput tulevat kyllä vielä hekin ymmärtämään, ettei kansa ole globalismin puolella pl. matuloverit ja globalismilla rikastuvat ahneet. On surkuhupaisaa seurata, kun samat ihmiset koittavat vieläpä hyvesignaloida myös olevansa vihreän aatteen luonto- ja resurssirakkaita hyväihmisiä. Wuu-haa!

Tuore esimerkki tästä suhtautumistavasta, mallia näyttää WALMART, moderni orjakauppias, jonka usein parempirotuiset työntekijät joutuvat olemaan myös sossutuella, koska WALMART maksaa heidän palkkansa.
TURVAT KII, YLI 70 MILJOONAA AMERIKKALAISTA, SANOI WALMART.jpg
TURVAT KII, YLI 70 MILJOONAA AMERIKKALAISTA, SANOI WALMART.jpg (85.28 KiB) Katsottu 1077 kertaa
https://www.businessinsider.com/senator ... ?r=US&IR=T

PS. Miksi näitä "vahinkoja" sattuu lähes ainoastaan Bidenin tukijoille, esim. CNN/New Jerker Jeffrey Toobinin palaveri?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

sikakoira kirjoitti: Ke Joulu 30, 2020 7:44 pm Tähän hommaan ei voi muuta todeta kuin että on se aivopesty kansanosa ja sitten on se reaaliaikaa seuraava porukka :wink:
Näin, ja kun katsoo näkemyksiä/vastauksia asiaan täällä, ei voi kuin hämmästellä sitä mihin nämä huomionsa kiinnittävät. Katsotaan sitten näiden näkemyksiä ensi vuoden puolella, JOS Joe todellakin alkaa presidentin tehtäviä hoitamaan.

Se rokote tuolle pitäisi ainakin saada, niin ei tarttis viettää koko pressankautta siellä kellarissa kuten vaalikampanja meni. On muuten mielenkiintoista seurata, otettiinko tuosta kampanjointitavasta muuten mallia maailmalla, kun tällä saatiin KAIKKIEN AIKOJEN SUOSIO VAALEISSA ääntenlaskennan mukaan? Eli nyt havaittiin ehkäpä se, että kaikki live-esiintymiset, mediatilaisuudet tai haastattelut edes virtuaalisesti ovat turhia, jos sinulla on takana koko lähes koko mediakenttä, joka paitsi nostattaa sinua, haukkuu vastustajaa 24/7 useita vuosia. Auttaa toki myös poliittinen poliisi kuten FBI, joka spämmää ihmisten mielipiteitä perusteettomilla tutkimuksilla, kun samaan aikaan jättää tarpeelliset tekemättä (Bidenin toimet Ukrainassa, Kiinassa, Kazakstanissa). Media syöttää sitten vuodettua informaatiota ihmisille, ja hyvin näyttäisi taas toimineen.

Kokonaan vailla huomiota ainakin tekstissä jää se, mikä monia muita ihmetyttää eli miten ihmeessä jopa Obamaa noin 6-2 lukemin äänissä turpaan laittanut Obaman hallinnon "hyvä, luotettava, rehellinen, symppis" ja ennenkaikkea nöyränä kansanpalvelijana erittäin menestynyt rahallisesti president electi Biden voi jäädä mopen osille, mitä hänen ihailuun tässä kyselyssä tulee? Entä mistäköhän tämä sitten kertoo? Joe Bidenhän ei ole mikä tahansa mies, koska hän sai juuri KAIKKIEN AIKOJEN äänivyöryn laskennan perusteella. No, ehkä Obomber söi hänen ihailusiivuaan, olkoot niin.

Kaiffari oli kuitenkin USAn ihaillumman miehen aisapari ja hänen äänimääränsä on kerrottu johtuneen siitä, että nyt myös rasistit lähtivät Joen taakse.

Tällaiset asiat kun jätetään yksisilmäisesti huomioimatta ja jatketaan sadatta krt Oranki bäd -linjalla, on turhaa odottaakaan jotain älyllistä keskustelua tältä joukolta, mitä USAn muihinkaan tapahtumiin tulee. Tai Suomen, kun näköjään mahdotonta jättää tunteet syrjään. Jos ei ole järkeviä perusteluja, niin yleensä se on juuri tätä – naureskelua ja haukkumista, joiden ainoa tarkoitus on Oranki bad.

Kerrataan: kyse ei ole pelkästään Trumpista, joka on vain populistisen kansanliikkeen avaussiirto, epätäydellinen ase vasemmistolaisuuteen taipuvaa Amerikkaa vastaan, joka näkee oman maansa pahana ja haluaa sosialismin Yhdysvaltoihin käyttäen siinä niin rotuasioita kuin seksuaalisuuksiakin.

Näihin vastauksiin verrattuna jopa Beavis&Buttheadin mielipiteet ovat hyviä, ne ovat sentään hauskoja!

PS. Anteeksi, jos tuli liian pitkä kirjoitus Dumbfinille, kun en muistanut hänen vetoomustaan. Siksi tiivistelmä myös huonolle keskittymiskyvylle: oranki veri bäd, hii veri fät tuu.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10709
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin »

Kyllähän minä nyt tuon mittaisen tekstin jaksoin läpi lukaista :lol:
Vastatakin jaksan ainakin tuohon Bidenin kampanjoimattomuuteen ja silti saavutettuun äänimäärän... selitys on hyvin yksinkertainen ja usein esille tuotu.
Bidenin kampanjoinnin hoiti Trump, koska näistä vaaleista poikkeuksellisen teki se että suuri osa äänestäjistä lähti liikkeelle äänestämään Trumpia vastaan, eli Bidenin kampanjalla ei ollut varsinaisesti mitään merkitystä koska suuret massat eivät äänestäneet niinkään Bideniä, vaan sitä ainoaa mahdollista vaihtoehtoa Trumpille joka nyt vaan sattui olemaan Biden, ja mitä enemmän Trump itse kampanjoi, sitä enemmän se kääntyi häntä itseään vastaan koska se innosti viimeiset vastentahtoisetkin vaaliuurnille äänestämään Trump pois valkoisesta talosta.

Näin on moni haastateltu todennut, että ei varsinaisesti pidä Bidenistäkään mutta äänesti tätä koska se oli ainoa varteenotettava vaihtoehto.

Trumpin kannalta näin jälkikäteen ikävä päätelmä on se, että todennäköisesti vähemmällä kampanjoinnilla ja mediassa meuhkaamisella hän olisi todennäköisesti voittanut vaalit, kun äänestämään olisi vaivautuneet vain ne jotka perinteisesti ovat tottuneet äänestämään istuvaa presidenttiä asiaa sen suuremmin miettimättä.
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

https://www.thedailybeast.com/trumpist- ... -pedophile

Trumpin luottojuristi Lin Wood vihjailee, että korkeimman oikeuden päätuomari Roberts on pedofiili ja osallinen murhaan. Lisäksi Wood twiittailee, että asiaa voi kysyä Epsteiniltä, joka - vastoin yleistä käsitystä - on hengissä.

No eipä tässä mitään ihmeellistä ole, kun kyse on Trumpin avustajista ja läheisistä. Ei ole aikaakaan siitä, kun toinen juristi Powell selitti, kuinka Venetzuelan kuollut Savez on peukaloinut jenkkien vaaleja. Giuliani on polkaissut liikkeelle kymmeniä oikeusjuttuja, joissa ei ole ollut edes sen vertaa järkeä, että tuomioistuimet olisivat lähteneet niitä tutkimaan.

Ääni muuttui kellossa nopeasti, kun Dominion uhkasi oikeusjutuilla. Trumpin suosikkikanava Newsmax vakuutti, että heillä ei ole minkäänlaista näyttöä vaalivilpistä.

Saapa nähdä, pääsemmekö vielä nauttimaan siitä, kun Trump raahataan valkoisesta talosta ulos poliisivoimin.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

^ Oranssi mies löytää itselleen sopivan pelleporukan eikun siis lakitiimin.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1820
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Penaalipena kirjoitti: To Joulu 31, 2020 9:56 pm ^ Oranssi mies löytää itselleen sopivan pelleporukan eikun siis lakitiimin.
Tai kuten kansanviisaus trumppimaisti, poliittisen korrektin puheen hylkäämänä groteskisti toteaa, että paska houkuttaa kärpäsiä.
Buy the ticket, take the ride!
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1524
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja acp »

sikakoira kirjoitti: Ma Joulu 28, 2020 5:50 pmYLE ja muu paskamedia joka copypaste journalismillaan koittaa nyt loistaa on sekin tosiaankin äärimmäisen noloa jos ei peräti hävettävää seurattavaa.
Tulee olemaan mahtavaa viihdettä, kun valtamediat joutuvat oksennusta pidätellen toteamaan Trumpin voittajaksi :mrgreen:. Soon!
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Sitä odotellessa voimme seurata CNN:n jaloa oikeamielisyyttä! On se vaan hieno juttu ettei valkoisten ylivallan kanavat ole yhtä jaloja hyveellisiä, vaan nazimaisia paskarasseja. Tässä mallia näyttää CNN:n älynlahja maailmalle, Don Lemon:
CNN ja niggerialaiskokkipatsas.
CNN ja niggerialaiskokkipatsas.
Minä, pyhä tekopyhyys.jpeg (104.84 KiB) Katsottu 855 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10709
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin »

sikakoira kirjoitti: Ke Joulu 30, 2020 11:19 pm Hahaha, no nythän sitä vasta aletaankin pääsemään itse asiaan haaravarpunen. Kuten tässä on nyt jo jonkin aikaa toitotettu niin ei kannattaisi nuolaista ennen kuin tipahtaa :lol:

Satun näet omaamaan sisäpiirin tietoa mutta tulette näkemään lähiaikoina. :wink:
Nytkö se paljastui se sikakoiran lupaama yllätys...
CNN: Ainakin 140 republikaani­edustajaa aikoo vastustaa Joe Bidenin vaali­voiton vahvistamista
Protestiliikkeen ei uskota muuttavan vaalitulosta.


STT
19:59
Ainakin 140 republikaania aikoo vastustaa Joe Bidenin vaalivoiton vahvistamista kongressin edustajainhuoneessa eli maan parlamentin alahuoneessa, kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN saamiensa tietojen pohjalta. Tieto perustuu kahden republikaaniedustajan kanssa käytyihin keskusteluihin.

Republikaaniedustaja sekä kongressin ala- että ylähuoneessa on kertonut julkisesti vastustavansa vaalituloksen vahvistamista, joten asiasta tullaan äänestämään 6. tammikuuta.

Protestiliikkeen ei kuitenkaan uskota muuttavan tulosta. Edustajainhuoneessa on 435 paikkaa. Bidenin puolueella demokraateilla on hallussaan sen enemmistö.

Marraskuun vaalit hävinnyt istuva presidentti Donald Trump on esittänyt jatkuvia perättömiä syytöksiä vaalivilpistä. Republikaaninen puolue on asettunut asiassa monin paikoin hänen taakseen. Useat oikeusistuimet, vaaliviranomaiset ja ministeriöt ovat kuitenkin tyrmänneet väitteet vilpistä
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007715640.html

Kyllä nyt on jännät paikat, saas nähdä josko sieltä yllätystä pukkaa ja 220 edustajaa päättääkin vastustaa vaalivoiton vahvistamista :mrgreen:
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

^
Tuo on itse asiassa täysin mahdollista, koska minullakin on asiasta sisäpiiritietoa ja kuulin, että sata demokraateista onkin oranssille miehelle uskollisia reptiliaaneja. Vanha pussygrabberhan on itsekin reptiliaani.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1524
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja acp »

FBI document warns conspiracy theories are a new domestic terrorism threat
https://news.yahoo.com/fbi-documents-co ... 00507.html :lol:

Taitaa totuuden etsijät olla jäljillä :wink:
FBI investigating leads that Nashville bomber was paranoid about '5G spying on Americans'
https://twitter.com/BNONews/status/1343040060128698372

FBI:n kannatais pitää turpansa kiinni, kun itse syyllistyvät siihen jatkuvasti :D.

FBI itse järjesti Nashvillen AT&T/NSA data farm räjäytyksen joulupäivänä tuhotakseen vaalivilpin todistusaineistoa servereiltä.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Joulu 31, 2020 5:15 pm Ongelma on siinä, että sensuurin ja valemedian takia kaikki eivät todellakaan tiedä ja siksi suhtautuminen on kuin Takkumarjalla eli vihamielistä ja ylimielistä.

No, nyt on sellainen kansanliike onneksi herännyt, että mafiaperheiden lailla käyttäytyvät demot ja reput tulevat kyllä vielä hekin ymmärtämään, ettei kansa ole globalismin puolella pl. matuloverit ja globalismilla rikastuvat ahneet. On surkuhupaisaa seurata, kun samat ihmiset koittavat vieläpä hyvesignaloida myös olevansa vihreän aatteen luonto- ja resurssirakkaita hyväihmisiä. Wuu-haa!

Tuore esimerkki tästä suhtautumistavasta, mallia näyttää WALMART, moderni orjakauppias, jonka usein parempirotuiset työntekijät joutuvat olemaan myös sossutuella, koska WALMART maksaa heidän palkkansa.
TURVAT KII, YLI 70 MILJOONAA AMERIKKALAISTA, SANOI WALMART.jpg https://www.businessinsider.com/senator ... ?r=US&IR=T

PS. Miksi näitä "vahinkoja" sattuu lähes ainoastaan Bidenin tukijoille, esim. CNN/New Jerker Jeffrey Toobinin palaveri?
Huvittavaa, että republikaanipoliitolla ei ole mitään parempaa vastausta heittää kuin "maksatte liian pientä palkkaa". Aivan niin kuin tämä olisi asia, jota republikaanit jotenkin vastustavat. :lol:
acp kirjoitti: La Tammi 02, 2021 11:18 am FBI itse järjesti Nashvillen AT&T/NSA data farm räjäytyksen joulupäivänä tuhotakseen vaalivilpin todistusaineistoa servereiltä.
Cool story bro. Ei saatana, tää hörhöily ei näköjään tunne mitään rajoja.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6700
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Onhan tämä Trump hauska veikko.

"Trump torjui lakipaketin puolustusmäärärahoista viime viikolla, koska ehdotuksessa ei ollut Trumpin kaipaamia rajoituksia sosiaalisen median yhtiöille. Trump perustelee yhtiöiden olleen puolueellisia häntä vastaan presidentinvaaleissa."

https://yle.fi/uutiset/3-11722010


Yhdysvaltain senaatti äänesti Trumpin veto-oikeuden käyttöä vastaan – Trump halusi estää puolustusmäärärahojen lakipakettia menemästä läpi

Edustajainhuone äänesti alkuviikosta Trumpin vetoa vastaan kahden kolmasosan määräenemmistöllä.


Donald Trump
1.1.2021 22:36

Yhdysvaltain senaatti on äänestänyt nurin Donald Trumpin yrityksen käyttää presidentin veto-oikeuttaan.

Väistyvä presidentti Trump yritti estää noin 740 miljardin dollarin arvoista puolustusmäärärahojen lakipakettia menemästä läpi, vaikka republikaanienemmistöinen senaatti oli sen jo kertaalleen hyväksynyt.

Senaatti äänesti veto-oikeuden käyttöä vastaan äänin 81-13. Senaatti hyväksyi lakipaketin aikaisemmin joulukuussa äänin 84-13. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun senaatti estää Trumpin veto-oikeuden käytön.

Lakipaketti muun muassa nostaa amerikkalaissotilaille maksettavia palkkioita. Se myös säätää korvauksista, jotka maksetaan Vietnamin sodan veteraaneille, jotka altistuivat Yhdysvaltain armeijan sodassa käyttämälle Agent Orange -kasvimyrkylle.

Lakipaketti myös hankaloittaa Trumpin aiempaa päätöstä vetää amerikkalaissotilaita Saksasta ja Afganistanista.

Demokraattienemmistöinen edustajainhuone äänesti alkuviikosta Trumpin vetoa vastaan kahden kolmasosan määräenemmistöllä. Myös senaatin äänestyksessä vaadittiin määräenemmistö veto-oikeuden kumoamiseksi.

Trump torjui lakipaketin puolustusmäärärahoista viime viikolla, koska ehdotuksessa ei ollut Trumpin kaipaamia rajoituksia sosiaalisen median yhtiöille. Trump perustelee yhtiöiden olleen puolueellisia häntä vastaan presidentinvaaleissa.

Trump vastusti myös kohtaa, jossa ehdotettiin mahdollisuutta muuttaa niiden sotilastukikohtien nimiä, jotka kunnioittavat vuosien 1861–65 sisällissodassa orjuutta puolustaneiden Etelävaltioiden johtajia.

Lisäksi Trump on väittänyt ilman minkäänlaista todisteaineistoa, että lakipaketin suurin hyötyjä on Kiina.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
annaanna

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja annaanna »

On Anoi Kaa kirjoitti: Pe Tammi 01, 2021 7:43 pm Sitä odotellessa voimme seurata CNN:n jaloa oikeamielisyyttä! On se vaan hieno juttu ettei valkoisten ylivallan kanavat ole yhtä jaloja hyveellisiä, vaan nazimaisia paskarasseja. Tässä mallia näyttää CNN:n älynlahja maailmalle, Don Lemon:

Minä, pyhä tekopyhyys.jpeg
Meneekö TÄMÄKIN ketjun aiheen mukaisena viestinä? Vaalit, Trump ja kokkihahmo, jota valmistettu mm. Possukokki, italiaanokokki, african american ja monta muuta versiota. (Kts. chef statue)

Tulee silloin tällöin vilkaistua ketjua, kun viimeisen viestin lähettäjä vaikuttaa joltakin muulta kuin jonnin joutavia postailevilta nikeiltä. Keikenlaisilla Youtubevideoilla tukotettu ketjua.

Eikö se lopullinen varmistus jo kohta tule valinnasta.
Vastaa Viestiin