USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2067
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Tuoreessa muistissa toki on, miten PELKKÄ cornoholiopelko yritti estää hirmu kitinällä erään tärkeän äänestyksen, kun se vain kosketti sitä "oikeaa" puoluetta. Ei pystytty edes etänä tuota äänestystä tekemään, koska niin tärkeä tjsp.

Nähtävästi kun se puolue on SE oikea, eikä "oikea", ei tuo superkuppa haittaa äänestämistä VAIKKA olisit testastannut itsesi positiiviseksi superkupan levittäjäksi.

superkuppa ei estä äänestämästä.JPG
superkuppa ei estä äänestämästä.JPG (66.15 KiB) Katsottu 700 kertaa
https://www.theepochtimes.com/republica ... 41768.html


Vai lienekö tässä se henkilön väri vain se oikea tai miksei lie se sama (Joe "hairy legs" Bidenin omien sanojen mukaan): "...Joku musta nekruämmä, kuka täytti ruokakaappeja, jotta (itse Joe) pääsi olemaan pandemiaa komerossaan piilossa ja selvisi sen yli..." Onhan tuo "quid pro quo" kovin tuttu käsite Biden Inc-lafkalle, valittiinhan eräs FB (*? Big Tech...) pamppu korkeaan virkaan (oletettavasti) tulevaan korruptiopesäkkeeseen...hmm...miksi ei...

Musta superkupan kyllästämä nekru.JPG
Musta superkupan kyllästämä nekru.JPG (36.3 KiB) Katsottu 700 kertaa
...

Joen Freudilaiset letkautuset osa 3: "President- Elect Harris" :lol:

Kovin on looginen progressio noissa letkautuksissa, kun muistelette ne osat 1 ja 2...

...


Nipsunapsun huorailuista poimittuja avainsanoja (värssyjä...) aiemmilta päiviltä ajan takaa, miltei kaikista asiaan liittyvistä ketjuista ja kronologisessa järjestyksessä viime vuoden heinäkuusta eteenpäin:
nipsunapsu kirjoitti: Ke Heinä 29, 2020 11:47 am ^Taitaa olla se foliohattu näkökulma asioihin :P Kahtia jakoa kyllä tehdään tarkoituksella, mutta ei tuossa ole kyse kuin taktiikasta poistaa sen toisen osapuolen pelinappunat. Confuse & Conquer, jenkkilän oikeusjärjestelmä uusiksi (tähän nyt sitten löytyy puolesta ja vastaan syitä hyvin paljon) Näkyy jo siellä kongressissa asti tämä. Miksi ja mihin se sitten siitä muuttuu, tiedä häntä...Omasta mielestäni jos näin alas joutuu vajoamaan asioiden hoidossa, niin ei siitä lopputulemastakaan voi mitenkään paljoa odottaa :roll:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 4#p1045067
nipsunapsu kirjoitti: Ke Elo 12, 2020 7:41 pm Ennustan että Kamala "BLM" Harris voittaa USAn presidenttivaalit :lol: Tai siis, Biden saa kyllä äänet (ellei saa, kepulikonstein hän voittoon), mutta kuolla kupsahtaa alta aikayksikön / jättäytyy virastaan "terveydellisistä syistä" ja Kamala "BLM" Harris nousee kalifiksi.
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... n#p1053311
nipsunapsu kirjoitti: Ke Elo 12, 2020 10:15 pm Vai hakeeko demot sisällissotaa oikein yrittämällä?...
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 8#p1053418
nipsunapsu kirjoitti: Ke Syys 16, 2020 12:04 pm ..

Viittaan siis tuohon pieneen kinasteluun tuolla toisessa ketjussa "onko COVID-19 tyyliin edes olemassa"...Mitäpä jos tuo COVID-19 onkin "keksitty" (tempaistu siis JO olemassa oleva virus aseeksi, muistetaan nyt että niitä corona viruksia on ollut iät ajat pörräämässä) <- tuo scenaario istuu kuin nyrkki takalistoon mitä tulisi informaatiosodankäyntiin Confuse & Conquer
https://www.urbandictionary.com/define. ... %20conquer
Informaatiosodankäynti. Strategia vallan ja hallinnan ylläpitämiseksi alaisia tai vastustajia kohtaan hautaamalla heidät disinformaatioon sekaannuksen, vainoharhaisuuden ja epäluottamuksen edistämiseksi. Tämäntyyppisen propagandan tarkoituksena ei ole suostutella ketään, vaan pitää kohdeyleisö sitoutuneena, hajamielisenä ja kykenemättömänä yhdistymään tehokkaasti oppositioon.
...

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 2#p1069132
nipsunapsu kirjoitti: Ma Loka 05, 2020 6:07 pm
...
hyppynarun toisessa päässä lienee ne "demokraatit" jenkeissä opportunistina haalimassa vaaliääniä, näin nykyaikaa ajatellen...ja loppu muu maailma, noh... :roll:
...
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 0#p1078670
nipsunapsu kirjoitti: Ke Loka 14, 2020 11:01 pm ^
Jännä yhteensattuma taas, mutta osui silmään tämä pätkä tuosta artikkelista: "..Hunter Biden took millions of dollars from foreign nationals including, the wife of the former Mayor of Moscow, people tied to the Chinese Communist Party and other unsavory characters."

Black Lives Matter- liikkeen perustajan Alicia Garzan projekteista ainakin Black Futures Lab saa rahoituksensa Kiinalaisilta kommareilta...Ihan siis julkisesti, itsensä kertomana. Toki Chinese Progressive Association (CPA) on hieman eri kuin CCP (ainakin itse olen siinnä uskossa elänyt), mutta noita CCP kytköksiä tulee muualtakin noissa mellakkaporukoissa - aina Syyrialaiseen PKK-YPG terroristeihin asti (eräs poppoo ainakin on vannonut videolla lojaalisuuttaan).

Voisihan tuosta lievää foliohattuilua alkaa pähkäilemään :lol: Kun on cornoholio- pandemiat ja kaikki päällä maailmassa :shock:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... a#p1082237

...

Ihan vain muutama bonuskysymys pelkästään takkatulen äärellä pohdintaa ajatellen...

- Miksi Kamala Harris jättäytyi pressaturneesta alunperin pois? Mikä tuo "virallinen totuus" ja huhut asiasta olivat?
- Miten helvetissä Harriksesta tuli kamala varapressa ehdokas, vaikka parempiakin (tulkinnanvaraista toki) vaihtoehtoja oli?
^ ennenkaikkea tähän: Kamala Harris toi väittelyissä esille Bidenin rasistisuuden esille, antaen esimerkin itsestään "pikkutyttönä ja tapauksesta busseihin liittyen, miten Joe Biden oli syypää silloin selkkaukseen - huomioikaa nyt miten suosittua tuo "rasismi" on nykypäivänä.
(sivujuonena: Itse olen sitä mieltä, että tuo tarina bussista ja pikkutyttöstä on täyttä paskaa ja sitä identiteettipolitiikkaa. Muuntuihan Kamala jossain tuossa välissä Intialaisesta -> mustaihoiseksi, tähän asti sinänsä itsestään selvää. Tuossa kumminkin niitä avainsanoja on tuo bussi (sekä huomio nuoresta iästä...), liekö sitten tuon ihmeellisen ihmisen alitajuista yhdistelemistä tiettyyn ryhmittymään ja niihin busseihin kokemuksen pohjalta? - BRU - Onhan tuo aika kaukaa haettua, mutta miten homma on edennyt, niin ei siinnä enää juuri mikään yllättäisi :lol: )
- Miten helvetissä Bidenista leivottiin jonkinmoinen vähimmistöjen jeesus, huomioon ottaen ylläolevan ja kaiken muun historian?

Tästä kaksikosta silti esim. Time lehti teki "vuoden henkilön" - siis nykypäivän raizisms-ilmapiirin olessa mitä on? Pelkästään tässä on tuumittavaa hetkeksi, kun huomioon ottaa miten pienestä ne REeeeeizisms-syytökset lähtevät tulille...siis mitä vitalispurkin korkkia? :shock:
nipsunapsu kirjoitti: Pe Elo 14, 2020 11:36 pm ...

Miten tämä Eric Mann liittyy BLM liikkeeseen? Ehkä liittyy, ehkä ei. Mutta jannu aloitti vuonna 1994 Bus Riders Union https://en.wikipedia.org/wiki/Bus_Rider ... s_Angeles) nimisen aktivistiryhmän, jossa myös muuan Patrisse Cullors aloitti aktivistiuransa. Vuonna 2012 kun Trayvon Martin sai surmansa poliisin luodista, pistettiin pystyyn Black Lives Matters Patrisse Cullorsin toimesta ja vuonna 2013 alkoivat käyttää tuota #BlackLivesMatter hashtagiä ja loput onkin kaikille selvä tänä päivänä :shock:

...
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 6#p1054746
nipsunapsu kirjoitti: Pe Elo 14, 2020 11:51 pm ...

Sinällään taas yksi jännä "yhteensattuma" Portlandin BLM pääpaskojien PNW YLF kanssa, että hekin ovat aloittaneet tuon aktivistiuransa juuri bussitaksoja alasajavanatahona :? Vai lienekö tuo joku junnujen juttu vain :roll:
...
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 9#p1054759

Edelleen pysyn johdonmukaisen houruiluni takana, vaikka tuolloin tuo CCP-kytkös asioissa ei ehkä nykytiedon mukaisen "hieman" laajemman infiltraation lailla vielä edes uskaltautunut ajatuksiin.


President-Elect Harris - Biden Inc ja Kiina - quid pro quo Joe, quuuiiid prou quuo (Wink wink ja niin edelleen...)

"Got it? Höhööhöööhö" - Xin Ping Pong Ding Dong Ringa Ding Ding Dong :lol:


/Bä-ä-ääää

Noh, takaisin todellisuuteen, eihän moinen nykypäivänä ole kuin Human Rights Watchin hyysäämien ja sisäelimistään luopuvien Falun Gongilaisten ja muiden ääärrrioikeistolaisten salaliittoteorioita. Poliittisen pelin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11485
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat? Samaan aikaan Trump soittelee Valkoisesta talosta uhkauspuheluita vaaliviranomaisille ja vaatii näitä löytämään lisää ääniä itselleen. Nythän jo epäillään ettei puhelu olisi ainoa laatuaan.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007718135.html
Kommentti: Mitä ihmettä Trump aikoo? Lauantain puhelu nosti esiin kolme kysymystä

Presidentin Georgian vaaliviranomaiselle soittama puhelu nostattaa monia kysymyksiä, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.

2:58 | Päivitetty 3:53

OTETAAN alkuun muutama fakta Yhdysvaltain Georgian osavaltiossa 3. marraskuuta toimitetusta presidentinvaalista, jossa väitetään tapahtuneen huijausta.

Presidentti Donald Trumpin esittämien syytösten vuoksi Georgian äänet laskettiin lopulta peräti kolme kertaa. Jokaisesta äänestä oli paperijälki, vaikka äänestämisessä olisikin käytetty äänestyskonetta. Jokaista laskentaa pääsi seuraamaan. Jokainen tuotti voittajaksi Joe Bidenin.

Koska Trump esitti syytöksiä vilunkipelistä postiäänissä, Georgian vaaliviranomaiset suorittivat äänten aitouden todistamisessa käytettyjen allekirjoitusten tarkastuksen satunnaisotannalla Cobbin piirikunnassa. Viime tiistaina päättyneessä yhteensä 15 118:n allekirjoituksen tarkistuksessa löytyi kaksi epäselvää tapausta. Toisin sanoen 99,99 prosenttia allekirjoituksista todettiin päteviksi.

Georgian vaalilait ovat osavaltiota hallitsevan republikaanipuolueen laatimia ja republikaani­viranomaisten toteuttamia ja valvomia. Niitä on kuvailtu tiukoiksi, sillä Georgiassa on siivottu aggressiivisesti äänestysluetteloita jopa siihen malliin, että sitä on syytetty vastustajia sorsivaksi. Varsin selvää on, että Georgiassa eivät kuolleet tai illegaalit äänestä, toisin kuin on väitetty.

Kaikki presidentti Trumpin kampanjan nostamat oikeuskanteet osavaltiossa kaatuivat todisteiden puutteessa. Tässä kohdassa on huomautettava, että se, että joku kertoo nähneensä jotain omasta mielestään epäilyttävää, ei oikeuden silmissä ole todiste, jos sille ei muuten löydy mitään tukea.

Mafiatyyliä

Muun muassa näistä syistä johtuen on perusteltua uskoa, että Georgian toimittama presidentinvaali oli ehkä yksi vaalien pätevimmistä ja rehellisimmistä, tai ainakin valvotuimmista.

Jos presidentti Trump kaiken tämän jälkeen soittaa Georgian vaaliviranomaiselle Brad Raffenspergerille ja haluaa ”löytää” vaalitulosta muuttavia ääniä, on syytä epäillä hänen syyllistyvän huijausyritykseen.

Juuri näin kävi viime lauantaina Washington Postin julkaiseman puhelunauhoitteen perusteella. Raffensperger, itsekin republikaani, ei tanssinut presidentin pillin mukaan.

Otteita puhelusta kuulet alla olevalta videolta.

Jos jollakulla on vielä tähän asti ollut epäilyksiä Trumpin käyttämien metodien kyseenalaisuudesta, niiden pitäisi nyt viimeistään karista. Puhelun perusteella Trump on kuin mafiapomo, joka esittää verhotun uhkauksen. Jos Trump olisi oikea mafiapomo, tappajat olisivat olleet puhelun aikana jo matkalla, sen verran kovia ilmaisuja ja vihjailuja hän käytti.

Trumpin puhelusta on ehditty jo vaatia jopa virkasyytettä, missä ei tietenkään olisi mitään järkeä, koska 15 päivän päästä hän ei enää ole presidentti. Vaatimus toimien lainmukaisuuden tutkimisesta voidaan toki esittää sen jälkeenkin.

Trumpille on povattu erilaisia oikeudellisia ongelmia presidenttikauden päätyttyä muutenkin. Raffensperger-puhelu osoittaa ainakin sen, että hän on mestari hankkimaan itsensä jatkuvalla syötöllä uusiin ongelmiin.

Kolme kysymystä

Trumpin puhelu avaa joitakin kiintoisia kysymyksiä, joihin nyt etsitään vastauksia.

Ensinnäkin, jos hän yritti kääntää Georgian vaalitulosta, niin sehän ei olisi yksinään johtanut mihinkään hänen presidenttikautensa jatkohaaveiden suhteen. Kysymys kuuluukin, kenelle kaikille muille ja mihin osavaltioihin hän on soittanut ja millaisia puheluita?

Saman kysymyksen voi esittää koko Trumpin presidenttikaudesta. Keitä kaikkia hän on lauantaisen puhelun tapaan viimeisen neljän vuoden aikana maanitellut, tai ehkä jopa kiristänyt toteuttamaan tahtonsa ja mahdollisesti rikkomaan lakia? Kuinka monta vastaavaa puhelua on?

Ainakin yksi tiedetään. Ukrainan presidentille kesällä 2019 soitettu ”haluaisin kuitenkin palveluksen” puhelu sai nyt seurakseen ”haluan löytää 11 780 ääntä” -puhelun. Yhdessä ne kiteyttävät osuvasti Donald Trumpin koko presidenttikauden.

Toinen kiintoisa kysymys on, mihin Trump oikein pyrki Raffensperger-puhelullaan juuri nyt? Miksei hän soittanut jo paljon aiemmin? (Esimerkiksi jo ennen kuin haukkui Raffenspergerin veljen toimivan Kiinan hyväksi tietämättä, että Raffenspergerillä ei ole veljeä.)

Vastaus kytkeytyy todennäköisesti loppiaispäivän spektaakkeliin, jonka Trumpia hännystelevät republikaanit aikovat järjestää Yhdysvaltain kongressissa, kun se vahvistaa vaalituloksen ja Bidenin voiton.

Tusina republikaani­senaattoreita antoi juuri samoihin aikoihin Trumpin puhelun kanssa lauantaina lausunnon, jossa he kertoivat vastustavansa vaalituloksen vahvistamista tietyissä osavaltioissa ja vaativansa erillisen komission perustamista tutkimaan väitettyä vilppiä. Jos Brad Raffensperger olisi taipunut Trumpin pyynnöstä tutkimaan oman osavaltionsa vaalitulosta, sitä olisi voitu käyttää megafonina vaatimuksille kongressissa.

Trumpilaisten show kongressissa on joka tapauksessa tuomittu epäonnistumaan.

Se asettaa Trumpin Raffensperger-puhelun yhä erikoisempaan valoon.

Kolmas puhelusta nouseva kysymys onkin vääjäämättä se, kuvitteleeko Trump todellakin vielä voivansa saada vaalituloksen kumottua? Onko hän menettänyt kosketuksen todellisuuteen?

Vai suunnitteleeko hän kätyreineen vielä jotain uutta yllätystä, jota pohjustetaan nyt eri puolilla ja jota pantataan aivan viime hetkiin asti? Taistelu vaalituloksesta on osoittanut, että mitään kiveä ei jätetä kääntämättä.

Yhdysvalloilla on vielä edessään mielenkiintoiset reilut pari viikkoa presidentti Donald Trumpin kanssa.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2067
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

URSA kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 11:25 am Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat? Samaan aikaan Trump soittelee Valkoisesta talosta uhkauspuheluita vaaliviranomaisille ja vaatii näitä löytämään lisää ääniä itselleen. Nythän jo epäillään ettei puhelu olisi ainoa laatuaan.

...


Tuota, ihan nyt jo aikuisten oikeasti...jos tällä viittasit tuohon aiempaan viestiini ja ajatuksen kanssa lukemasi johtopäätös kokonaisuudessaan on: "Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat?"

Niin olisiko aika sinunkin lopettaa lukemasta ja kommentoimasta näitä viestejä?


(edit: pieni präntti kannattaa lukea aina lol)
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6812
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Vieläkö Trump tämän jälkeenkin on pyytämässä armeijaa apuun vaalivilppiä korjaamaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11722937

Yhdysvaltain entisten puolustusministerien yhteisvetoomus: Armeijan ei pidä sekaantua vaalien kulkuun

Washington Post -lehdessä julkaistun kirjoituksen ovat allekirjoittaneet kaikki kymmenen elossa olevaa entistä Yhdysvaltain puolustusministeriä.


4.1.2021 6:38

Kirjoittajat.... vaativat nykyistä puolustusministeriä Christopher Milleriä ja hänen alaisiaan pysymään erossa vaaleista ja tekemään yhteistyötä Joe Bidenin hallinnon kanssa.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11485
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

nipsunapsu kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 11:29 am
URSA kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 11:25 am Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat? Samaan aikaan Trump soittelee Valkoisesta talosta uhkauspuheluita vaaliviranomaisille ja vaatii näitä löytämään lisää ääniä itselleen. Nythän jo epäillään ettei puhelu olisi ainoa laatuaan.
...
Tuota, ihan nyt jo aikuisten oikeasti...jos tällä viittasit tuohon aiempaan viestiini ja ajatuksen kanssa lukemasi johtopäätös kokonaisuudessaan on: "Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat?"

Niin olisiko aika sinunkin lopettaa lukemasta ja kommentoimasta näitä viestejä?
(edit: pieni präntti kannattaa lukea aina lol)
Sanotaan sitten näin että karvaiset jalat ovat näköjään mainitsemisen arvoinen ominaisuus Bidenissä.

Entiset puolustusministerit taitavat pitää vallankaappausta mahdollisena Trumpin yhteydessä.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2067
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

URSA kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 12:14 pm
nipsunapsu kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 11:29 am
URSA kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 11:25 am Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat? Samaan aikaan Trump soittelee Valkoisesta talosta uhkauspuheluita vaaliviranomaisille ja vaatii näitä löytämään lisää ääniä itselleen. Nythän jo epäillään ettei puhelu olisi ainoa laatuaan.
...
Tuota, ihan nyt jo aikuisten oikeasti...jos tällä viittasit tuohon aiempaan viestiini ja ajatuksen kanssa lukemasi johtopäätös kokonaisuudessaan on: "Bidenin pahin ominaisuus on siis karvaiset jalat?"

Niin olisiko aika sinunkin lopettaa lukemasta ja kommentoimasta näitä viestejä?
(edit: pieni präntti kannattaa lukea aina lol)
Sanotaan sitten näin että karvaiset jalat ovat näköjään mainitsemisen arvoinen ominaisuus Bidenissä.

Entiset puolustusministerit taitavat pitää vallankaappausta mahdollisena Trumpin yhteydessä.
Tämän kommentin perusteella menisin sanomaan samalla 99,7% todennäköisyydellä kuin cornoholiotartunnasta selviäminen, että maininta karvaisista jaloista vain ns. osui ja upposi :lol:

Enkä minä välttämättä haluaisikaan kuunnella miten ne karvat niissä kintuissa käpristyy auringossa tai miten kakarat tykkää hivellä niitä suoriksi, mutta syytön minä niihin Biden omiin sanomisiin olen.
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Late6 kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 12:22 am Ainoa joka näillä tekee rahaa on media. Millaihan jutut jatkuu 20 tammikuun jälkeen.. Median on pakko keksiä jotain muuta, jotta lukijamäärät pysyvät korkealla
Silloinhan ne jutut vasta alkaa, kun syytesuoja lähtee.

Sen takia läskiperse onkin niin paniikissa nyt. Loppu häämöttää. :twisted:
Late6
Theo Kojak
Viestit: 1175
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Late6 »

Tackleberry kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 2:59 pm
Late6 kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 12:22 am Ainoa joka näillä tekee rahaa on media. Millaihan jutut jatkuu 20 tammikuun jälkeen.. Median on pakko keksiä jotain muuta, jotta lukijamäärät pysyvät korkealla
Silloinhan ne jutut vasta alkaa, kun syytesuoja lähtee.

Sen takia läskiperse onkin niin paniikissa nyt. Loppu häämöttää. :twisted:
niin oishan se harmi jos tämä Median Show tähän päättyisi, jotain varmaan keksitään, nyt jo löytyi että Melanie Trumpin vaatteiden väreistä on löytynyt koodeja vallankaappauksen tekemiseksi jne.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1837
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Trumpilla on nyt niin epätoivoinen peli menossa, että jotain hyvin raskauttavaa tulee löytymään vallan vaihtuessa ja kauden arkistojen avautuessa. Mitä se voisi olla, niin yksi rikos on, johon Presidentin armahdusoikeus ei ulotu, eli maan petos.
Buy the ticket, take the ride!
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11485
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Trump ei ole millään jaksanut syödä kaikkia raskauttavia asiakirjoja. (Omarosa kertoi nähneensä Trumpin syöneen jonkun paperin. Silloin se vielä kuulosti hullulta, mutta olen alkanut uskomaan Trumpin tehneen sellaista.) Valkoisen talon arkistoista löytyy vaikka mitä jännää.

https://www.washingtonpost.com/politics ... story.html
Huh kuinka tuskastuttavan myötähäpeällistä kuunneltavaa ja luettavaa. Ihan kuin joukko täysjärkisiä sukulaisia yrittäisi puhua järkeä seniilille ja sekaisin menneelle vanhalle sedälle, joka uskoo jokaiseen salaliittoteoriaan. Ja kyse on USA:n presidentistä! Ziisus.

Yksi pätkä Don Corleonen eikun Trumpin mesoamisesta:
I don’t know, look, Brad. I got to get . . . I have to find 12,000 votes, and I have them times a lot. And therefore, I won the state. That’s before we go to the next step, which is in the process of right now. You know, and I watched you this morning, and you said, well, there was no criminality.

But I mean all of this stuff is very dangerous stuff. When you talk about no criminality, I think it’s very dangerous for you to say that.

I just, I just don’t know why you don’t want to have the votes counted as they are. Like even you when you went and did that check. And I was surprised because, you know . . . And we found a few thousand votes that were against me. I was actually surprised because the way that check was done, all you’re doing, you know, recertifying existing votes and, you know, and you were given votes and you just counted them up, and you still found 3,000 that were bad. So that was sort of surprising that it came down to three or five, I don’t know. Still a lot of votes. But you have to go back to check from past years with respect to signatures. And if you check with Fulton County, you’ll have hundreds of thousands because they dumped ballots into Fulton County and the other county next to it.

So what are we going to do here, folks? I only need 11,000 votes. Fellas, I need 11,000 votes. Give me a break. You know, we have that in spades already. Or we can keep it going, but that’s not fair to the voters of Georgia because they’re going to see what happened, and they’re going to see what happened. I mean, I’ll, I’ll take on anybody you want with regard to [name] and her lovely daughter, a very lovely young lady, I’m sure. But, but [name] . . . I will take on anybody you want. And the minimum, there were 18,000 ballots, but they used them three times. So that’s, you know, a lot of votes. And they were all to Biden, by the way, that’s the other thing we didn’t say. You know, [name] , the one thing I forgot to say, which was the most important. You know that every single ballot she did went to Biden. You know that, right? Do you know that, by the way, Brad?

Every single ballot that she did through the machines at early, early in the morning went to Biden. Did you know that, Ryan?
No vielä toinenkin pätkä, tässä kohtaa Trump jo melkein huusi:
Trump: Well, you have to. Well, under law, you’re not allowed to give faulty election results, okay? You’re not allowed to do that. And that’s what you done. This is a faulty election result. And honestly, this should go very fast. You should meet tomorrow because you have a big election coming up, and because of what you’ve done to the president — you know, the people of Georgia know that this was a scam — and because of what you’ve done to the president, a lot of people aren’t going out to vote. And a lot of Republicans are going to vote negative because they hate what you did to the president. Okay? They hate it. And they’re going to vote. And you would be respected. Really respected, if this thing could be straightened out before the election. You have a big election coming up on Tuesday. And I think that it is really is important that you meet tomorrow and work out on these numbers. Because I know, Brad, that if you think we’re right, I think you’re going to say, and I’m not looking to blame anybody, I’m just saying, you know, and, you know, under new counts, and under new views, of the election results, we won the election. You know? It’s very simple. We won the election. As the governors of major states and the surrounding states said, there is no way you lost Georgia. As the Georgia politicians say, there is no way you lost Georgia. Nobody. Everyone knows I won it by hundreds of thousands of votes. But I’ll tell you it’s going to have a big impact on Tuesday if you guys don’t get this thing straightened out fast.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ettekö te ole vieläkään oppineet, että jos wapo syöttää teille näitä "kauhea maanpetospuhelu" -juttuja, niin eka asia joka kannattaa tehdä on: READ THE MF'n TRANSCRIPT!
- Itsellä on paitakin tästä sieltä vuoden takaisesta Ukrainapuhelusta. Sehän oli kuulemma ihan kauheaa rötöstelyä. :oops:

Toinen juttu toki tämän nolon kuvernöörin asia eli mitenkähän wapot ja muut olisivat uutisoineet, jos kuvernööri olisi salatallentanut Obaman puhelun ja vuotanut tämän HETI johonkin obamavihamieliseen valeuutislafkaan?
En tiedä onko tuo USAssa laillista, mutta noloa se on kyllä sielläkin. Näin toimii establishment-lojaali korruptiopoliitikko.


PS. Wapo kyllä tuntee oman puolensa toimintatavat ja heidän (olemattoman) moraalinsa hyvin, siksipä "democracy dies in darkness" on toiminut heidän ohjenuoranaan viime vuodet...
Kuva
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Democra ... n_Darkness

Lisäsin kuvan ja linkin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

Jos vaaleihin osallistunut istuva presidentti soittaa tunnin puhelun, jossa painostaa vaaliviranomaista, niin kyllä se nyt on oikeus ja kohtuus, että tämä käy ilmi. Varsinkin kun hän on esittänyt jo ennen vaaleja ja niiden jälkeen täysin perättömiä väitteitä vaalivilpistä.

Ja joo. Luin transcriptin. Todella paha vanhan pussygrabberin näkökulmasta.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Avatar
Maigreeni
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Su Maalis 31, 2019 8:59 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Maigreeni »

Kun valtamedia uutisoi jostain Trumpiin liittyvästä “skandaalista”, ensimmäinen asia, jonka medialukutaitoinen tekee, on ottaa luotettavista lähteistä selville, mitä OIKEASTI on sanottu/tapahtunut/jne. Sitten, noin 95%+ todennäköisyydellä paljastuu, että kyseessä on puhdas ankka. Näitä esimerkkejähän riittää, mutta ne vain “unohdetaan” heti kun juttu ankaksi todistetaan. Trump oli väitteiden mukaan esim. pilkannut vammaista henkilöä julmasti imitoimalla tämän elkeitä. Paitsi ettei ollut. Trumpin reaktio, joka näin tulkittiin, sattui olemaan hänelle ominainen “puhut paskaa” ilmehdintä, jota hän sovelsi jatkuvasti riippumatta siitä, ketä paskapuhujana piti, ja nyt vain sattui käymään niin, että kohdisti henkilöön, joka liikehti luonnostaan näin jonkin kehitysvamman ansiosta — ja jonka mediat 99% todennäköisyydellä juuri siksi olivat rahdanneet paikalle... Koronan ym. yhteyksissä on käynyt jos useampaan kertaan, että Trump on sanonut jotain “kahjoa”, ja sitten muutaman kuukauden kuluttua Fauci tms. onkin esittänyt saman asian, ja nyt se on hyvää ja kannatettavaa. Tämän tyypin esimerkkejä — erilaisia panetteluja, sanojen ottamista konteksista, valheellista “naurettavana” esittämistä, jne — on loputtomasti. Niin paljon, että lähtökohtaisesti mihinkään Trumpista kirjoitettuun (valtamedioisssa), sikäli kuin se on negatiivista, ei voi luottaa. Asiat pitää tarkistaa. Sama pätee myös näihin uusimpiin syytöksiin, ja voin lyödä vetoa, että taustalla ei ole mitään kyseenalaista — tai että kyseenalaisesti ovat käyttäytyneet aivan muut tahot kuin Trump.

Minulla ei ole riittävästi tietoa tämän vaalitaistelun kaikista parametreistä (se tosin on tullut todistetuksi, että vilppi tapahtui), jotta osaisin esittää arvioita todennäköisyyksistä sille, että Trump onnistuu homman kunnialla selvittämään ja jatkaa seuraavat neljä vuotta, mutta vaistoni sanovat, että viimeaikaiset tapahtumat viittaavat siihen, että demokraatti-globalisti-puolella aletaan hermostua, kun ei ole enää niin helppoa pukata narratiivia, että Trumpin peli olisi “itsestäänselvästi” pelattu. Syytetään uhkailusta. Heh. Ja coup d'état'n suunnittelusta. Hah!

Globalisteista voidaan esittää seuraavat kaksi yleistä sääntöä:
Globalistien kätyri valehtelee.
Globalistien kätyri projisoi (siis syyttää vastapuolta siitä, mitä itse tekee).

Ja kolmannen: sikäli kuin globalistien kätyri ei näin menettele, hän on hyödyllinen idiootti ja asioista pihalla kuin lumiukko.

Mahdoton sanoa, miten tässä jännitysnäytelmässä käy, ja vaikka Trump voittaisi, ei tämä tarkoittaisi, ettei silti oltaisi (ja ettei USA olisi) suuressa kusessa, mutta toivotaan parasta, ja että globalistit kätyreinensä saavat näpeilleen. :+1:
Että naisella ei voi olla peeenistä on itsepintainen myytti, joka valistunut aikakautemma on luojan kiitos murtanut kuten luotettava media Newsweek tässä paljastaa! https://www.newsweek.com/can-woman-have ... ed-1093051
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Late6 kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 3:08 pm
Tackleberry kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 2:59 pm
Late6 kirjoitti: Ma Tammi 04, 2021 12:22 am Ainoa joka näillä tekee rahaa on media. Millaihan jutut jatkuu 20 tammikuun jälkeen.. Median on pakko keksiä jotain muuta, jotta lukijamäärät pysyvät korkealla
Silloinhan ne jutut vasta alkaa, kun syytesuoja lähtee.

Sen takia läskiperse onkin niin paniikissa nyt. Loppu häämöttää. :twisted:
niin oishan se harmi jos tämä Median Show tähän päättyisi, jotain varmaan keksitään, nyt jo löytyi että Melanie Trumpin vaatteiden väreistä on löytynyt koodeja vallankaappauksen tekemiseksi jne.
Presidentti soittaa Georgian viranomaisille ja yrittää keplotella itselleen vaalivoiton.

Perhanan media. :lol:
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tuota Trumpin pyytämää äänimäärää en ymmärrä, kun käsittääkseni se ei ole se ääniero +1?

Trump kävi tuossa puhelussa hyvin yksityiskohtaisesti läpi eri rötösryhmiä* kelvottomissa äänissä, jotka kuitenkin otettiin mukaan ja laillisiksi ääniksi. Kaiken lisäksi luetteli näitä ryhmiä ja kunkin äänimääriä kuin toimitusjohtaja firmansa lukuja eli ei mahtanut lukea edes paperista tai jos luki, on kyllä loistava siinäkin.

Tuon kuvernöörin taru lienee lopussa, kun selvästi kuvittelee että kyse on Trumpista. Trump vaan edustaa niitä ainakin 85 miljoonaa, jotka seisovat America ensin -liikkeen ja perustuslain takana. Heti kun tajusin wapon tiivistäneen helvetin pitkän puhelun 4 minuuttiin, niin tiesin että "here we go avain". washington (com)post on demokraatti- ja globalistiaktivistien tiedotusalusta, kuten cnn ja nytimeskin. Säälittävää, että Suomen media nojaa yksinomaan näihin.

*) Ei asu osavaltiossa, ei osoitetta, kuollut, jne.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin