Perussuomalaiset

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2505
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Perussuomalaiset haluaa kiristää seksuaalirikosten rangaistuksia: ”Tuomio istuttava kokonaan”

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Seksuaalirikollisten tuomioiden korottaminen on aina hyvä asia.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Jagge
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 6:35 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Jagge »

Maigreeni kirjoitti: Pe Marras 27, 2020 12:53 am
putsari kirjoitti: Pe Marras 27, 2020 12:42 am Ehdotus sinänsä on kannatettava, mutta sen pitäisi koskea kaikkia rikoksia, varsinkin väkivaltarikoksia. Suomessa saa mitättömiä tuomioita siitä, että tuhoaa ihmisen elämän alkutekijöihin, koska pitää säästää veroeuroja.
Kyllä, mutta itsepuolustukseen perustuvat väkivaltarikokset ovat perusteltuja.
Puhdas itsepuolustus ei saa olla rikos.
Jagge
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 6:35 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Jagge »

Europarlamenttiin valitun Teuvo Hakkaraisen (ps.) hovissa saama sakkotuomio pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta jää voimaan. Helsingin hovioikeudesta kerrotaan, että tuomio on nyt lainvoimainen.

Syyttäjä ilmoitti jo keväällä, ettei aio hakea valituslupaa korkeimmasta oikeudesta.

Käräjäoikeudessa Hakkarainen tuomittiin 45 päiväsakkoon Kokoomuksen entisen kansanedustajan Veera Ruohon seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä. Tapaus sattui joulukuussa 2017.

Hovioikeus kovensi Hakkaraisen rangaistuksen 45 päiväsakosta 80 päiväsakkoon. Hakkaraisen tuloilla maksettavaa tulee 5 440 euroa. Hänet määrättiin jo käräjillä maksamaan lisäksi Ruoholle 1 400 euroa korvauksia.

Syyttäjä Eija Velitski oli vaatinut Hakkaraiselle kahden kuukauden ehdollista vankeutta.


https://yle.fi/uutiset/3-10815317


Vaikka Hakkarainen tarkkaanottaen onkin nyt tuomittu seksuaalirikollinen, se johtuu vaan siitä että laki määrittelee väkisin suutelemisen seksuaalirikokseksi.
Vaikka ei sekään ole hyväksyttävää, on melko raskasta rinnastaa tällainen teko/tekijä vaikka "oikeaan ja perinteiseen" puskaraiskaukseen tai edes Tapanilan aseman joukkoraiskaukseen/raiskaajiin.
multsi
Sabrina Duncan
Viestit: 370
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja multsi »

Koventamisella "kansan oikeustajun" mukaisesti oletettavasti tarkoitetaan sitä, että raiskarit ja pedarit istuisivat vuosikausia ehdottomana häkissä.

Jos poliittisesti koventamista tehdään, lopputuloksena on käytännössä korkeintaan parin-muutaman kuukauden mittainen keskimääräisen istumisen pidentyminen.

Eli aivan turhaa vouhotusta, ellei koko ajattelutapaa rikoksiin uusita. Rikoslain tarkoitus ei meillä niinkään ole rangaista vaan eheyttää
Anom
Jane Marple
Viestit: 1073
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Anom »

Kylläpä joillain menee tunteisiin rangaistusten tiukentamisen vaatiminen. Ettei vain liippaisi niin läheltä itseään, että täytyy nostaa älämölö? :lol:

Tän ketjun ahkerimmalle vihervassarisuvakille vastaus: ei se katso puoluetta toteutuessaan. Kaikille sama rangaistus!
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.
Slaikka
Sofia Karppi
Viestit: 434
Liittynyt: Ke Loka 21, 2020 1:25 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Slaikka »

Gurney kirjoitti: Pe Marras 27, 2020 9:23 am Tätä ketjua kun lukee, putsari ei huomannut, että on eri nimimerkillä kirjautuneena. Hups

Seksuaalirikollisten tuomioiden korottaminen on aina hyvä asia.
Tätä samaa katselin. Ei ole vaikea päätellä kuka nimimerkin takaa raivoaa persupsykooseissa.
Tavallaan inhimillistä, sillä seksuaalirikoksia tehtailevat eniten juuri hänen tummahipiäiset idolit.
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Vaikka Henriksson oli monessa asiakohdassa samaa mieltä opposition kanssa, hän ei malttanut olla muistuttamatta, että edellisessä hallituksessa oikeusministerin salkku oli nykyisellä oppositiolla - ensin perussuomalaisilla ja sen jälkeen kokoomuksella.
Aina tämä sama, ottaako nämä ministerit tosiaan jotenki itseensä sen että lakeja arvostellaan? Pitäisi huolehtia vain siitä että tehdään hyviä ratkaisuja eikä siitä mitä aijemmat hallitukset on tehny.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5040
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Hermione »

NorthernDarkness kirjoitti: Pe Marras 27, 2020 10:51 am
Vaikka Henriksson oli monessa asiakohdassa samaa mieltä opposition kanssa, hän ei malttanut olla muistuttamatta, että edellisessä hallituksessa oikeusministerin salkku oli nykyisellä oppositiolla - ensin perussuomalaisilla ja sen jälkeen kokoomuksella.
Aina tämä sama, ottaako nämä ministerit tosiaan jotenki itseensä sen että lakeja arvostellaan? Pitäisi huolehtia vain siitä että tehdään hyviä ratkaisuja eikä siitä mitä aijemmat hallitukset on tehny.
Niin, Soinin aikana persujen ollessa hallituksessa oikeusministerin salkku oli luottamusmiehenä toimineella laborantilla. Ja osaamisen taso oikeuspuolen asioihin oli....?

Lisäksi nykyinen persupuolue ei ole enää sama, kuin 2015 hallituspuolueena aloittaneet persut. Persujen hajoamisen jälkeen hallituksessa jatkoi siniset, jotka hetkensä päätyttyä lipuivat pimeyteen.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1995
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja aumari »

Miksi halla-aholaiset tekivät "vallankaappauksen" puoluekokouksessa? Siksi kun olivat tyytymättömiä hallituksessa olevien persujen toimintaan. Semmoinen käsitys minulle on jäänyt. Joten en pitäisi nyt oppositiossa olevia persuja samoina persuina, jotka olivat hallituksessa ensin persuina ja sitten sinisinä. Ihmettelen vain sitä persuvihaa, mikä johtuu osittain siitä, että monet rinnastavat nykypersut vennamolaisuuteen ja osittain siitä, että persujen maahanmuuttokriittisyys nähdään virheellisesti rasismina. Minua huolestuttaa nykyisten lasten ja heidän jälkeläistensä elämä tulevaisuudessa kun maassa on joukoittain kotoutumattomia ihmisiä, jotka eivät voi työllistyä vaan heitä elättää yhä pienenevä kansan osa, joilla on kyky ja halu kouluttautua ja työllistyä. Se minua huolestuttaa enemmän kuin ilmastonmuutos. Joten ymmärrän persujen maahanmuuttokritiikin ja olen siinä asiassa samoilla linjoilla.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja putsari »

aumari kirjoitti: La Marras 28, 2020 12:47 am Miksi halla-aholaiset tekivät "vallankaappauksen" puoluekokouksessa? Siksi kun olivat tyytymättömiä hallituksessa olevien persujen toimintaan.
Nykypersut olivat lähes kaikki perussuomalaisten jäseniä myös Soinin puheenjohtajakaudella. Minä ihmettelen sitä, miten joku voi vielä usko noiden veivareiden kusetuksia. Puolueesta on tullut uusi Kokoomus. Ei ihan yhtä mamutuskiimainen kuin Kokoomus, mutta sinne suuntaa. Puolue on puhdistettu ja on vielä maltillisempi nyt kuin Soinin Persut. Puolue on puhdistettu kansallismielisistä, etnonationalisteista ja rasisteista. Eivät kannata eroa EU;sta, eli ovat globalisteja.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6680
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Huomasin tänään eduskunnan kyselytunnilla keskusteluissa persujen taktiikan. Ensimmäinen kyselijä oli lahtelainen Vennamo-tyyliin räksyttänyt poliittinen torpedo Rami Lehto, joka jankkasi samaa kysymystä puhemiehelle kahteen otteeseen. "Ette siis uskalla viedä kansanäänestykseen, koska pelkäätte tämän vievän liittovaltiohaaveenne." Räväkkää asioiden yksinkertaistamista. Siellä oli Soinin läpät opeteltu ulkoa, mutta persoonallsuus kaverilta puuttui. Ville Tavio kuulosti Lehdon rinnalla viilipyttymäisen rennolta ja miellyttävältä.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Karhere
Roger Murtaugh
Viestit: 882
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 1:27 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Karhere »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Joulu 03, 2020 9:18 pm Huomasin tänään eduskunnan kyselytunnilla keskusteluissa persujen taktiikan. Ensimmäinen kyselijä oli lahtelainen Vennamo-tyyliin räksyttänyt poliittinen torpedo Rami Lehto, joka jankkasi samaa kysymystä puhemiehelle kahteen otteeseen. "Ette siis uskalla viedä kansanäänestykseen, koska pelkäätte tämän vievän liittovaltiohaaveenne." Räväkkää asioiden yksinkertaistamista. Siellä oli Soinin läpät opeteltu ulkoa, mutta persoonallsuus kaverilta puuttui. Ville Tavio kuulosti Lehdon rinnalla viilipyttymäisen rennolta ja miellyttävältä.
Joopa joo, kaikkea ne persuvihaajat "huomaavat" Vihreillä ja vasemmistolla tuntuu ottavan koville persujen suosio, virheet ja kommarit eivät yllä edes yhteensä persujen kannatuksen tasolle. Kaikilla keskustelupalstoilla vihervassareilla hirveä itku ja parku, vihapuhuvat, maalittavat ja uhriutuvat, vihervassarit käyttäytyvät naurettavasti, kuten aina. Persufobia on kauuhea sairaus.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja aga »

Kuulostaa aivan murha.infon persuksilta...

Turun PS-pomo toivoi koronakuolemia maahanmuuttajalähiöön
Tänään klo 12:07
Turun PS:n puheenjohtaja: ”Ehkä pieni koronapuhdistus tekisi sielläkin ihan pelkkää hyvää.”

Turun perussuomalaisten puheenjohtaja Jyrki Åland toivoi maanantaina verkossa järjestetyssä ”persuiltamissa”, että koronavirus niittäisi kuolemaa Turun Varissuon lähiössä. Varissuo tunnetaan lähiönä, jonka asukkaista noin puolet on maahanmuuttajataustaisia.

Persuiltamista tehdyllä videotallenteella Åland keskustelee Markku ”Mylläri” Lindströmin kanssa. Lindström puhuu Ruotsin koronakuolemista ja toteaa muun muassa, että kuolleet ovat olleet ”suurimmalta osaltaan maahanmuuttotaustaisia henkilöitä.”

– Joo, mä tilaisin tota jonkin verran tonne vaikka meille Turun Varissuolle. Siellä on maahanmuuttajalähiö, ja ehkä pieni koronapuhdistus tekisi sielläkin ihan pelkkää hyvää, Åland sanoo.

Lindström toteaa perään, että ”nii-i, nii-i,” minkä jälkeen Åland ottaa keskustelussa taas puheenvuoron.

– Ei puhuta siitä sen enempää, koska voi mennä vihapuheen puolelle.

Videotallenne löytyy YouTubesta ja edellä olleet Ålandin kommentit kohdasta 1.15.29 alkaen.

”Se oli pelkkä huuli”

Iltalehti tavoitti Ålandin tiistaina kommentoimaan kovia puheitaan.

Toivotteko nyt todellakin koronakuolemia Varissuolle?

– Ei, ei, ei. Se oli pelkkä huuli. Se oli tarkoitettu sille yleisölle, mitä siinä oli, lähinnä vitsinä, ehkä huonona sellaisena, mutta kuitenkin.

Ymmärtävätkö ihmiset, jos noin suoraan sanotaan, että se on vitsi?

– No, se jää sitten ihmisten omiin ajatuksiin, että kuka ymmärtää, mitä ymmärtää. Mutta noista asioista ei nyt kannata mieltään lähteä millään tavalla pahoittamaan.

Mutta onhan se nyt kovasti sanottu, jos toivoo koronakuolemia oman kaupungin lähiöön?


– No, kieltämättä näin jälkeenpäin ajateltuna, ja kun sinä asian näin ilmaiset, niin eihän se ole missään tapauksessa hyvin sanottu.

Aiotteko tehdä asialle jotain?

– No, kyllä varmaan siihen jonkinlainen korjaus, anteeksipyyntö tai joku muu vastaava...Mutta sanottu, mikä sanottu.

Kaduttaako?

– Heh, kai se nyt tässä kohtaa...Miltäs se kuulostaa sinne teidän korvaan?

Mika Koskinen
[email protected]


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e ... e85d73a786
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6680
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

https://yle.fi/uutiset/3-11737402

Huhut syrjinnästä poikivat perussuomalaisten nuorisojärjestön kampanjan – Tampereella on varauduttu opettajien maalittamiseen

Perussuomalaiset nuoret haluavat tietoa siitä, kiusataanko puolueen kannattajia kouluissa.


Perussuomalaisten nuorisojärjestö on alkanut kerätä koulujen oppilailta kokemuksia mahdollisesta syrjinnästä tai kiusaamisesta sen vuoksi, että kannattavat perussuomalaisia.

Tampereen kaupunginvaltuuston Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Lassi Kaleva on huomioinut puolueensa nuorisojärjestön kampanjan.

– Minkäänlaisia rekistereitä ei ole tarkoitus kerätä, eikä minkäänlaista ilmiantokanavaa ole tarkoitus perustaa. Tarkoituksena on selvittää, onko perussuomalaisia syrjitty kouluissa.

Lassi Kalevan mukaan selvitykselle on ollut hyvät perusteet, sillä jo nyt tullut esiin lukuisia esimerkkejä eri puolilta Suomea, jossa käy ilmi, että opetuksessa sekä oppilaiden keskuudessa perussuomalaisia puolueena ja puoluetta kannattavia oppilaita olisi syrjitty.

===

Perussuomalaisen Nuorison nettisivulta allaoleva. Kysytään oppilailta, josko perussuomalaista aatetta tunnustavien ihmisten lapsiin tai mahdollisesti perussuomalaisiin koululaisiin on suhtauduttu eri tavalla - siis nähtävästi jotenkin syrjivämmin- kuin muiden puolueiden vastaaviin, kun pitäisi kysyä, onko 'koulussasi syrjitty jotakuta poliittisen kannan takia'. Persujen nuorisojärjestön 'kysely' siis sisältää jo valmiiksi leivottuna vihjeen siitä, että perussuomalaisia jotenkin syrjittäisiin, mikä on ongelmallista.


Hei nuori! Onko sinun koulussa perussuomalaisiin suhtauduttu eri tavalla kuin muihin puolueisiin? Käsitteleekö opettajasi puolueita tasavertaisesti, vai näkyykö asenne ja oma poliittinen suunta opetuksessa? Kerro meille kokemuksesi!

"Sain aamulla viestin, jossa kerrotaan järkyttävä uutinen Suomen opetuksen tasosta eräässä koulussa. Siellä opettajalla taas auktoriteetin asema lähtenyt hieman lapasesta, jossa oma poliittinen ajatusmaailma häiritsee hieman puolueetonta opetusta.

Tämä ei ole ensimmäinen viesti, vaan näitä on tullut nyt jo liikaa. Tahdomme järjestönä puuttua tähän ja selvittää, kuinka laajasta ongelmasta onkaan kyse.", toteaa Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
ns_
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 1:27 pm
Paikkakunta: hki

Re: Virkavapaalla oleva poliisi poseerasi Lapuan liikkeen väreissä - joutui tutkinnan kohteeksi

Viesti Kirjoittaja ns_ »

Ja tässä tuo mäkelän twiitti, hän ulottaa asian koskemaan muutakin kuin opetusta ja kysyy vielä kuka.

Kuva
Vastaa Viestiin