USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3073
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Maigreenista tulee vielä joku Hillary-fani tällä vauhdilla. Voimia.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11385
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Oven läpi kiivennyt nainen oli tottunut toimintaan ja Pencen perässä. Eli erittäin vaarallinen, oikea Rambo.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e8e ... b08bc64e07
Poliisi ampui ilmavoimien veteraani Ashlin, 35, Capitolin hyökkäyksessä – tämä kuolleista tiedetään

Eilen klo 9:19

Kaksi naista sekä kaksi miestä on kuollut Capitolin alueen keskiviikkoisessa hyökkäyksessä.

Tähän mennessä Washingtonissa Capitolin alueen hyökkäyksessä on ilmoitettu kuolleeksi neljä henkilöä. Heistä on nyt saatu lisää tietoja.

Yhdysvaltain salaisen palvelun poliisit olivat turvaamassa senaattoreita, kun edustajainhuoneen istuntosaliin hyökättiin. Capitolin alueella on saanut surmansa ainakin neljä ihmistä.

Ensimmäisenä kuolleeksi ilmoitettu on 35-vuotias Ashli Babbitt. Hän oli ensimmäisten joukossa pyrkimässä istuntosaliin, jossa kongressin kokous oli parhaillaan käynnissä. Kokousta suojelemassa ollut poliisi ampui Babbittia, joka kuoli myöhemmin vammoihinsa sairaalassa.

Entinen puoliso Timothy McEntee kertoo Washington Postille Babbittin palvelleen 14 vuoden ajan Yhdysvaltain ilmavoimien riveissä. Babbitt on ilmavoimien veteraani, ja hän palveli Afganistanissa sekä Irakissa. Sen jälkeen hän siirtyi Yhdysvaltain kansalliskaartin kanssa Kuwaitiin sekä Qatariin.

14 vuotta Babbittin kanssa naimisissa ollut McEntee kertoo olevansa järkyttynyt entisen vaimonsa kuolemasta. Hän ei tiennyt Babbittin olleen Washingtonissa.

– Oloni hirveä ja voin pahoin tapahtuneen johdosta. Hänellä oli vahva mieli. Hän ei koskaan pelännyt kertoa mielipidettään, ja tavallaan tämä (hyökkäykseen osallistuminen) oli hänen tapansa ilmaista mielipidettään, McEntee kuvailee Washington Postille tekstiviestissä.

Avioeron jälkeen Babbitt oli mennyt uudelleen naimisiin, perustanut pienen yrityksen sekä muuttanut San Diegoon.

– Hänen tapaamistaan ei voinut koskaan unohtaa. Hän oli äänekäs ja itsepäinen, mutta myös huolehtivainen, ajattelevainen, suloinen sekä rakastava, McEntee kirjoittaa.

Trump-mielisen Babbittin viimeisiin tviitteihin kuului muun muassa varapresidentti Mike Pencen eron sekä maanpetossyytteeseen laiton vaatiminen, videoita Trumpin kampanjatilaisuuksista sekä kuvia Trumpin kannattajien matkasta Washingtonin protesteihin.

Twitterissä on lähtenyt leviämään video, jolla Babbitt väitetysti ammutaan. Videolla kuuluu yksi laukaus, jonka jälkeen kuvaukseen sopiva nainen luhistuu kaaoksen keskellä maahan.

Babbittin lisäksi myös ainakin kolme muun on kerrottu kuolleen Capitolin alueen hyökkäyksen yhteydessä. Kuolleiden joukossa on yksi nainen sekä kaksi miestä, joiden kerrotaan saaneen surmansa ”lääketieteellisten vammojen” seurauksena.

Keskiviikkoiltana paikallista aikaa pidetyssä lehdistötilaisuudessa poliisi ei paljastanut lisätietoja kolmesta muusta kuolleesta tai heidän kuolemiinsa johtaneiden vammojen laadusta.
Muut kuolleet ovat varmaankin kiipeilijöitä ja putoilleet seiniltä.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8134
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Siellä kun Donalttilta pölähti viimeisetkin presidenttiyden tuhkat pesästään ja ihan omin voimin, niin jäljelläpä näyttääkin olevan yllättäen enää yritykset pelastaa oma "the great hiney" tulevaisuutta ajatellen. Syytesuojaa pitäisi saada mahdollisia tulevia syytteitä varten.

Kukapa sitä muu kuin ryökäle ja lurjus pelkää pellavat pystyssä mahdollista tulevaisuutta oikeussaleissa ja vaatii itselleen syytesuojaa.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Missä takkumarja? Kuollut koronaan vai taas bannissa?
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5040
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Hermione »

URSA kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 1:17 am
Muut kuolleet ovat varmaankin kiipeilijöitä ja putoilleet seiniltä.
Seinältä pudonnut oli 24 vuotias ja ilmeisesti hengissä on edelleen. Hänet pudotettiin poliisin toimesta näkemäni videon perusteella. Jos video löytyy jostain avoimen internetin puolelta, niin linkitän varmasti.

Tässä on iso sensuuri menossa - Babbitin kuolemasta on kyllä runsaasti materiaalia, mutta 34 vuotiaan naisen ja viisikymppisten miesten kuolemasta ei ole vieläkään tietoa saatavillla, eli ovat joutuneet ilmeisesti kameroiden katveelle kun kuolemaa on avustettu. Todennäköisesti nämä eivät kuitenkaan ole pudonneet seiniltä.

Mutta Trumpista. Luulen että "narri päästettiin kuninkaaksi". Asiat ovat kuitenkin eskaloituneet tuolla siihen pisteeseen että kymmenet miljoonat eivät rauhoitu vaikka valta vaihtuukin.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11385
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Olen aiemmin kopioinut ketjuun kuvan yhdestä yhden käden varassa parvelta roikkuvasta mellakoijasta. Jossain uutisessa käytettiin termiä "lääketieteellinen vamma" kolmen kuolleen yhteydessä, joten ymmärrän heidän kuolleen tapaturmaisesti eikä luoteihin. Siellä on ollut niin sekavaa porukkaa, etteivät oudot onnettomuudet yllätä. Kiinnostavaa nähdä jos jostain todella löytyy video poliisista pudottamassa mellakoijaa katolta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kon ... #gs.q0zlky
Kongressitalon mellakoissa loukkaantui yli 50 poliisia – poliisi ampui yhden naisen

MTV Uutiset

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja kysyi Trumpin kannattajilta, mitä nämä aikovat nyt. Osa sanoi odottavansa Trumpin seuraavaa ohjetta.

JULKAISTU 3 TUNTIA SITTEN

Yhdysvalloissa Washingtonissa yli 50 poliisia loukkaantui keskiviikkona kongressitalon mellakoissa, kertoo paikallinen poliisipäällikkö Steven Sund lausunnossaan. Useat poliiseista ovat loukkaantuneet vakavasti ja ovat sairaalahoidossa.

Poliisi vahvistaa myös keskiviikkona Washingtonista löytyneen kaksi putkipommiksi epäiltyä räjähdettä. Poliisin mukaan kyse oli oikeista räjähteistä, jotka tehtiin vaarattomiksi. Räjähteet on välitetty eteenpäin liittovaltion poliisi FBI:lle tutkittavaksi.

Poliisi kertoo havainneensa myös epäilyttävän ajoneuvon, joka tutkittiin perusteellisesti ja tehtiin vaarattomaksi. Ajoneuvon omistaja ja 13 muuta pidätettiin laittomasta kulusta Capitolin alueelle.

Yksi poliisi yhä sairaalassa

Poliisipäällikkö kertoo lausunnossaan, että tuhannet ihmiset ryntäsivät keskiviikkona Capitolin kongressirakennukseen. Sundin mukaan ihmiset hyökkäsivät aktiivisesti poliiseja ja muita viranomaisia kohtaan muun muassa metalliputkien kanssa sekä päästivät ilmaan kemiallisesti ärsyttäviä aineita.

– He olivat päättäväisiä tulemaan Capitol-rakennukseen sisälle aiheuttamalla suuria vahinkoja, Sund kirjoittaa.

Yhden poliisin kerrotaan olevan yhä sairaalassa tapauksen johdosta.

Poliisilla ei paikallispoliisin mukaan ollut ennakkoon tiedustelutietoa siitä, että luvassa voisi olla tunkeutuminen Capitolin kongressirakennukseen.

Poliisin ampuma nainen kuoli vammoihinsa sairaalassa

Lausunnossaan Sund vahvistaa poliisin ampuneen aikuista naista, kun "protestoijat" lähestyivät kongressin istuntosalia, missä kongressiedustajat olivat suojassa. Haavoittunut nainen kuljetettiin sairaalaan, missä hän kuoli vammoihinsa.

Poliisi myös vahvistaa hänen henkilöllisyytensä, mikä on kerrottu mediassa jo aiemmin. Nainen oli 35-vuotias ilmavoimien veteraani, kertoo Washington Post.

Asettaan käyttänyt poliisi on asetettu virkavapaalle ja hänen poliisivaltuutuksensa on erotettu määräajaksi, kunnes tutkinta tapauksesta suoritetaan loppuun.

Kolme muuta kuoli mellakassa

Mediassa on kerrottu myös kolmen muun kuolleen mellakan seurauksena, mutta poliisi ei ole kertonut heidän kuolinsyistään tarkemmin. Sundin lausunnossa ei mainita muita kuolonuhreja.

CNN:n mukaan poliisi on kertonut pidättäneensä ainakin 68 ihmistä, joista useimmat ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta. Washingtoniin määrättiin mellakan seurauksena yön ajaksi ulkonaliikkumiskielto.

– Väkivaltainen hyökkäys Capitoliin oli täysin erilainen kuin mitä olen koskaan kokenut 30 vuoden lainvalvontaurani aikana Washingtonissa, Sund kirjoittaa.
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

URSA kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 1:45 am Kiinnostavaa nähdä jos jostain todella löytyy video poliisista pudottamassa mellakoijaa katolta.
Ei sellaista tule internetin "avoimelle" puolelle. Sen näkevät vain qAnaali-ihmiset ja he voivat sitten kertoa, että näin se oli. Poliisi oli varmaan irrottanut sen toisen käden tai tönäissyt rauhanomaisen kiipeilijän katolta, jonka jälkeen hän jäi roikkumaan. Oliko tuo varmasti edes mellakoitsija? Saattoi olla ihan vain vapaakiipeilytreenit menossa. Ja nuohan olivat siis lisäksi näyttelijöitä.

Kyllä osalla on vahva usko...
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2017
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Penaalipena kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 12:30 am Myös termin "murha" käyttäminen tilanteessa, jossa työnsä puolesta tilaa turvaava henkilö ampuu tilaan tunkeutuvaa henkilöä, on luvalla sanoen hieman lapsellista.
Olen ollut tismalleen samaa mieltä tässä, joka kerta kun joku neekeri on hyökännyt aseen kanssa poliisia kohti ja kuollut poliisin jouduttua ampumaan tätä neggeriä. Ilmeisesti kyseessä on kumminkin ollut raizismstinen murha.
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Avatar
Penaalipena
Martin Riggs
Viestit: 637
Liittynyt: La Kesä 06, 2020 9:28 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Penaalipena »

^ Kyllä se näin on. Jos poliisi työtehtävässään joutuu tilanteeseen, jossa uhkaavasti käyttäytyvä henkilö kuolee, niin vaikea sitä on murhaksi kääntää.
Ryssätrolli on saastainen olento, jota siviilien kärsimys naurattaa.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2017
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Penaalipena kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 8:30 am ^ Kyllä se näin on. Jos poliisi työtehtävässään joutuu tilanteeseen, jossa uhkaavasti käyttäytyvä henkilö kuolee, niin vaikea sitä on murhaksi kääntää.
Jaa, miksi ihmeessä ihmiset ovat sitten mellakoineet, polttaneet, tappanneet ja aiheuttanut kaikenmaailman hämminkiä yli puoli vuotta näiden tapausten takia? Ei se kovin vaikeaa tunnu olevan murhiksi niitä tapauksia kääntää...
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8134
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Hyökkääjät saivat näköjään yhden poliisinkin hengettömäksi.

Mitä tulee siiihen ammuttuun naiseen niin, mitäs läksi. Omasta hengestään siinä on vastuussa jos Capitolille väkivalloin on ikkunan kautta rynnimässä. Puolustajat eivät varsinaisia aikeita tienneet ja sisällä oli kuitenkin ihmisiä puolustettavana.

Donaltti on taasen kääntynyt kuin tuuliviiri tuulen suuntaan. Nyt hän on ulostautunut asiassa tuomitsemaan rakennukseen hyökkääjät ja maksamaankin näiden kuulemma pitäisi joutua. Kaiken aiemman mellakan aikaisen rakastamisen jäljiltä ei vaan oikein uskottava maku jäänyt Trumpin "tuomitsemisesta".
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4531
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

holmesin haamu kirjoitti: To Tammi 07, 2021 4:47 pm
takka kirjoitti: To Tammi 07, 2021 4:30 pm Eiköhän lopputulos tästä kaikesta ole, että Trump ja hänen sairas perheensä ja kannattajansa painuvat pikkuhiljaa pieneksi marginaaliryhmäksi. Junior uhosi eilisessä puheessaan, että republikaanista puoluetta ei enää ole, vaan on Trumpin republikaaninen puolue.


Bidenin kohdalla taitaa löytyä näitä ongelmia enemmän erittäin isosta lahjuskohusta ja muusta creepystä toiminnasta lähtien. Jos vastaavanlainen kohu olisi liittynyt Trumpin lähipiiriin, niin sitä olisi myllytetty vuosikausia, nyt aihe vaiennettiin suunnilleen kokonaan.
Alleviivaus minun tekemä. Vaientamisen osalta voidaankin alkaa odottaa seuraavaa vaihetta :D
Pysyykö suut kiinni vai ei? Jeesusteipilläkö suut kiinni? :D
Kannattaa varata hitosti teippirullia ja valmistella internetin sulkemista.
Ja seisauttamaan kirjeposti sekä sulkemaan kirjapainot (myös ulkomailla).

Ai hitsi, saattaa Bidenille tulla "hieman vaikeaa" yhdistää oma kansansa ja saada yhtään tippaa ulkomaisten johtajien kunnioitusta (pois lukien Justin Trudeau, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Ursula von den Leyen, Stefan Löfven, Nyamko Sabuni, Sanna Marin, Pekka Haavisto, Martti Ahtisaari, Tarja Halonen, Alexander Stubb, Hussein Al-Taee, iranilaiset, kaikki Euroopan kuninkaalliset yms). Vaikuttaisi siltä, että jopa Lähi-Idässä ollaan vähitellen kyllästytty amerikaanorikollisten touhuihin.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3721
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Knalaya kirjoitti: To Tammi 07, 2021 3:57 pm
Marokon Kauhu kirjoitti: To Tammi 07, 2021 3:31 pm
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Tammi 07, 2021 12:30 pm Myös Iranin presidentti Hassan Rouhanin mukaan Washingtonin mellakat toivat ennen kaikkea esille sen, kuinka hauras ja haavoittuva länsimaalainen demokratia on.
Demokratiakaan ei ole täydellinen.
Tunnetusti se voi tuhota itsensä, jos valtaan äänestetään sen kumoava yhteiskuntamuoto.

Uusi vika on löytynyt:
Jos miljoonien äänestäjien maassa, äänet menevät pitkään aika lailla 50-50, on luvassa ongelmia.
Etenkin kun mielipide-erot ovat suuria.

Tarkoitat ilmeisesti että demokratia voi tuhota itsensä jos valtaan äänestetään Donald Trumpin kaltainen demokration kumoava taho?

Ykkösvaihtoehto tulee nyt kyseeseen, kun ovat "äänestäneet" valtaan koko ajan marxismia päin liukuvat "demokraatit".
Tämä tulee päätymään totalitarismiin.

Nyt ollaan länsimaiden subversiossa tuossa kakkoskohdassa:
Erot ja jakautuneisuus ovat niin jyrkkiä, että demokratia ei enää toimi.
Ei ole enää mitään rauhanomaisen ratkaisun tietä tarjolla.
Mustat saa riehua, valkoiset ammutaan.
Mustat saa riehua, valkoiset ammutaan.
anti white state.jpeg (46.32 KiB) Katsottu 758 kertaa

Samaa on tarjolla eurooppaankin:
Meidät ajetaan yhä ahtaammalle, ja vain maksumiehen ja monikulttuurisen EU-sosialismin alla elävän orjan paikka on tarjolla.
Vaihtoehtona on "Trumpismi":

Taistelu omasta kansallisesta alueesta.

Sotaa ei voi voittaa, jos eivät taistelijat ole tarvittaessa valmiita uhraamaan henkensä sen puolesta.
USA:ssa on miljoonia ihmisiä, jotka mieluummin kuolevat, kuin alkavat elämään minkään maailmansosialismin alla.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja dazu »

Trumpia ei ole vielä lyöty. Hän tulee hallitsemaan Yhdysvaltoja keisarina oikeana kätenään Darth Vader: https://www.youtube.com/watch?v=Zzs-OvfG8tE ("Star Wars - "I find your lack of faith disturbing"", kesto 2min 11sek)
nipsunapsu kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 8:41 amJaa, miksi ihmeessä ihmiset ovat sitten mellakoineet, polttaneet, tappanneet ja aiheuttanut kaikenmaailman hämminkiä yli puoli vuotta näiden tapausten takia? Ei se kovin vaikeaa tunnu olevan murhiksi niitä tapauksia kääntää...
Sinun mielestäsi tämä kongressiin tunkeutuminen aseiden kanssa on uhkaavuudeltaan verrattavissa esim. siihen tapaukseen, jossa poliisi ampui yöpaita päällä omassa pihassaan poliisipartiota lähestyneen naisen, joka oli soittanut poliisin paikalle murron tms. takia ja tuli kertomaan poliisille tilanteesta? Monet noista lakupekkojen ampumisista ovat olleet samaa tasoa, kuin yöpaita päällä ammutun naisen tapaus, eli mitään uhkaa ei ole poliisiin kohdistunut. Sitä on nähty iät ajat, että poliisilla on ollut liipasinsormi herkässä noiden tummaihoisten kanssa, eikä se ole mikään keksitty juttu, eikä kyse ole salaliitosta, jos sellaisesta puhutaan.
Kyse ei ole myöskään mistään vastakkainasettelusta, että pitää olla joko Trumpin puolella, tai muutoin on BLM:n puolella. Itse en ole kummankaan puolella. Molemmissa ilmiöissä on kyse ISIS:n rinnastettavissa olevasta mölysakista. Myös rinnastus joukkomurhien kopioilmiöön on varsin korrekti.

Maigreeni kirjoitti: To Tammi 07, 2021 11:18 pmEpäilenkin, että Capitol Hill oli qanonisteille ja muille mielenosoittajille langetettu ansa. Vähän liian helposti sinne sisälle päästiin. Tarkoituksena luoda mielikuvaa “väkivaltaisesta vallankaappauksesta”, mihin jokainen täysijärkinen tajuaa, että tuo täysin organisoimattomattomasti vellova, aseistamaton ja — kuten videotallenteen paljastavat — ei-väkivaltainen lauma ei ollut kykenevä. Kyse oli larpista, eikä sattumaa, että ikonisimmissa kuvissa kirjaimellinen viikinkilarppiasuun sonnustautunut protestoija poseeraa istuntosalissa puheenjohtajan pallilla. Että Trump olisi niin typerä, että voisi kuvitella tällaisen valloituksen strategisesti järkeväksi — eihän voinut saada aikaan muuta kuin istunnon lykkäämisen, kunnes turvallisuuspalvelut ovat ajaneet porukan ulos tiloista — on itsessään täydellisen aivokuollut olettamus.

Tuolla niskalaukauksella taas näytettiin, että vaikka tavallista ihmisistä laki ei enää vuonna 2020 USAssa suojele, valtaapitäviä se kyllä suojelee, ja äärimmäisen kyynisellä brutaaliudella. Tuohon niskalaukaukseen ja ihmisuhriin oli saatu käsky jostain ylhäältä.

Qanonisteilla totuuden paikka: ehkäpä kyseessä oli alusta pitäen deep staten psy op, johon lankesitte? Kun joku kuulostaa liian hyvältä, yleensä se sitä myös on.

Mutta tervetuloa kovaan todellisuuteen, Trump-fanit! Biden-faneilla on pudotus vielä kauukana edessä, mutta kyllä sekin tulee! :+1:
Se on mielenkiintoista, että vaikka kovasti esität puolueetonta, niin annat kuitenkin tukesi Trumpille ja esität näitä salaliittoteorioita Trumpille ja alt-rightille sopivaan tyyliin. Se, jos mikä haiskahtaa salaliitolta. Asia, kun onkin niin, että niitä todellisia salaliittoja löytyy Trumpin takaa paljon räikeämmin, kuin mistään muualta. Todellinen salaliitto on mm. nämä jo ennen presidentin vaaleja alkaneet vaalivilppisyytökset, jotka perustuvat siihen, kuten syksyllä todettiin, että demokraattien äänestäjillä on tapana äänestää republikaanien äänestäjiä paljon enemmän postin kautta ja etenkin, kun nyt koronan seurauksena ja Trumpin käskettyä republikaaneja äänestämään paikan päällä, tiedettiin, että poistiäänet tulevat menemään lähes yksinomaan demokraateille, niin Trump pyrki mitätöimään postiäänet sillä perusteella, että niiden laskenta tapahtuu joissain osavaltioissa äänestyspaikoilla annettujen äänten jälkeen.
Tämä silmänkääntötemppu oli Trumpilta todellinen salaliitto Yhdysvaltojen demokratiaa vastaan etenkin, kun näitä Trumpin väitteitä ja qAnon-juttuja uskoo täysin sokeasti monimiljoonapäinen joukko hörhöjä. Trump on tässä luonut ikään, kuin valtion valtioon, oman diktatuurinsa demokratian sisälle ja pyrkii kaappaamaan koko järjestelmän oman systeeminsä alle, varastamaan vaalit. Samaan aikaan hän puhuu siitä, kuinka vastapuoli polkee demokratiaa, huijaa vaaleissa ja varastaa vaalit. Väitteet ovat suoraa syyttelyä siitä, mitä hän itse tekee ja syytökset tuntuvat kohdistuvan kaikkiin niihin, jotka eivät seuraa Trumpia ja qAnonia. Tällaista projisointia on muuten käytetty Neuvostoliiton turvallisuus/tiedustelupalvelu NKVD:ssa jo Stalinin aikana ja Putin on omalla kaudellaan herätellyt tuon tekniikan Venäjällä todelliseen kukoistukseensa.

Projektiolla on sekin vaikutus, että 20% ihmisistä käyttää projektiota persoonallisuuden puolustuskeinona ja se perustuu splittiin ja splittillä taas on kollektiivinen luonne. Tämä kollektiivinen luonne tarkoittaa sitä, että kun yksi projisoi, niin toinen projisoija haluaa tukea toisen käyttämää projektiota, koska jos toisen projektio menee läpi, niin tilanne on edullinen myös omien projektioiden kannalta. Lisäksi nämä henkilöt tuntevat itsensä vahvoiksi yhteisessä projektiossa. Projisoijan tarve tukea toisen projisoijan projektiota on, kuin huume. Voidaan puhua todellisesta mielenhallinnasta ja MK-Ultra -tyyppisestä meiningistä, kun Trump latelee syytöksiä siitä, mitä hän todellisuudessa ja päivän selvästi itse tekee.
Kyse on varsin samanlaisesta ilmiöstä, kun Ted Bundy aikoinaan vakuutteli, että ei hän mitään murhia ole tehnyt ja tuhannet bimbot nuolivat tämän mulkkua vakuuttuneina siitä, että mies on syytön. Todellinen projisoinnin mestari oli myös Chrales Manson, jonka kommunikoinnista 99% oli toisten syyttelemistä siitä, mitä hän itse todellisuudessa teki ja Mansonin tekniikkahan, kuten tiedetään, toimi kuin huume ja hänen kannttajansa yrittivät jopa surmata USA:n presidentin.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Osa TrumPuttajista alkaa vihdoin ja viimein tajuta, että heitä kustiin silmään. Taas. :twisted: :lol:
Kuva
URSA kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 1:17 am Muut kuolleet ovat varmaankin kiipeilijöitä ja putoilleet seiniltä.
Eiköhän niillä oo vaan pumppu pettänyt, kun ovat samanlaisia läskiperseitä kuin idolinsa.

Tässä yksi sankarivainaja.
Kuva
hutkivajournalisti kirjoitti: Pe Tammi 08, 2021 1:37 am Missä takkumarja? Kuollut koronaan vai taas bannissa?
Mikä nettistalkkeri siellä kaipailee? xoxo
Vastaa Viestiin