USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Amnestia
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Ma Touko 04, 2020 8:34 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Amnestia »

Trump tosiaan teki anoturtiaiset ja pooppasi oman busineksensä päälle:

https://news.pga.org/championships-and- ... ampionship
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Tackleberry kirjoitti: To Joulu 31, 2020 2:32 pm
sikakoira kirjoitti: Ke Joulu 30, 2020 11:32 pm ^
Jaa tarkoitat siis ettei Ukraina vinkki jo reilu vuosi sitten pitänyt paikkaansa , niinkö ? :lol:

Meinaat siis ettei syytteissä ole mitään perää , niinkö ? :lol:

Meinaat ettei mitään jatkotoimia ole nyt tiedossa , niinkö ? :lol:

Kannattaa nyt edetä aika varovaisesti sanomistensa kanssa :wink:
Sinä lässytit Ukrainasta kauan sitten, että siitä tulee Bidenille ongelma.

Ja kaikkihan tietävät miten siinä kävi. Kun on C-luokan miehet asialla, niin nalli napsahti omaan nilkkaan ja pahasti. :twisted:
Ohhoh, sikakoira veikkas taas ongelmia Bidenille, mutta kuinkas kävikään?

Taas omaan nilkkaan... tunarit tunaroi, mutta jaksaa uskoa. :lol: :lol: :lol:
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6675
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

URSA kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 11:42 am Aika onneton tuo väite, että joukossa olisi ollut soluttautuneita anfitan jäseniä, kun jo paljon ennen mellakkaa uutisoitiin Proud Boysien pukeutuvan mustiin vaatteisiin esiintyäkseen antifan jäseninä. Jokainen voi katsoa etsintäkuulutuksista, näyttävätkö henkilöt joltain ituhipeiltä vai Trumpia kannattavilta lihansyöjiltä. https://mpdc.dc.gov/sites/default/files ... .10.21.pdf
Unohdin kokonaan tuon Proud Boysien pullistelun siitä, että osa porukoista tulee Washingtoniin Antifa-aktiiveiksi naamioituneina. Nyt sitten selvisi että väitetyt Antifat olivatkin Proud Boyseja valepuvussa. Spike Lee tai joku tekee aiheesta varmasti elokuvan, kuten teki aikoinaan fantastisen leffan siitä mustien äijien bussimatkasta 'Miljoonan miehen marssiin'.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja dazu »

sikakoira kirjoitti: Su Tammi 10, 2021 5:12 pm
Samalla Limnéll ottaa kantaa perussuomalaisiin.

”Suomessa monet ovat tehneet sen johtopäätöksen, että kongressitalon valtaus Yhdysvalloissa todistaa perussuomalaisten ja Halla-Ahon politiikan vaarallisuuden. Sivuuttamatta sitä tosiasiaa, että perussuomalaisten retoriikka on ajoittain kyseenalaista, pidän tätä analyysiä kuitenkin älyllisesti laiskana. Perussuomalaisten gallup-kannatus kertoo minusta lähinnä siitä, ettei yhteiskunnalla ole varaa syrjäyttää mitään väestöryhmiä. Se luo vain maaperää vihalle, jota voidaan vastuuttomasti hyödyntää omiin tarkoituksiin.”
Sama meininkihän se täällä Suomessakin on ollut käytössä kuin USA:ssakin neljän viimevuoden ajan. Älyllisesti laiskaahan tuo demokraattien ja vasemmistosiiven toiminta tosiaankin on ollut.
Sikakoiran mukaan mitään kongressin valtausta ei ole tapahtunut, niin tietty Trumpia kohtaan esitetty kritiikki voi hänen mielestä vaikuttaa aiheettomalta, mutta itse en kyllä rinnastaisi Trumpiin suunnattua asiallista kritiikkiä persuihin suunnattuun asiattomaan kritiikkiin.
Olenko tässä näkevinäni myöskin, että sikakoira viittaisi, että olisi demokraattien vasemmistosiiven vastuulla, jos Trumpin tukijat ehkä ovatkin valloittaneet kongressin?

Limnéllin kommentti väestöryhmien syrjäyttämisestä on omituinen, koska en näe, että persujen kannatus liittyisi erityisemmin mihinkään tiettyihin väestöryhmiin. Suomessa on kyllä tapahtunut väestöryhmien syrjäyttämistä, mutta tämä on näkynyt mm. nykyisen vasemmistohallituksen syntymisenä.

Vähemmistöryhmien kannalta varmaan parasta politiikkaa olisi, että rahan turhaa käyttöä vältetään, perussosialismista pidetään huolta ja, että oikeudenmukaisuutta pyrittäisiin kehittämään objektiivisesti, eikä esim. pelkästään äärioikeiston, tai vihervasemmiston ehdoilla.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11385
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA »

Olisin enemmän huolestunut ns. kielivähemmistöjen syrjäytymisestä luotettavan tiedon saamisesta. Nyt on jo tullut huomattua, miten maahanmuuttajataustaiset seuraavat vain kotimaansa uutisointia ja uskovat mitä oudoimpia keskuudessaan liikkuvia huhuja. Tiedän esim. afrikkalaisten keskuudessa levinneen väitteen siitä, että täysin tavanomainen viikonlopun puhallusratsia olisi järjestetty ainoastaan pääkaupunkiseudulla isot juhlat järjestäneen afrikkalaisen joukon kiusaksi. Aivan kuin Suomen poliisia kiinnostaisi kytätä missä on jotkut juhlat? Jos maahanmuuttajien keskuudessa alkaa leviämään lähivuosikymmeninä jotain omituisia kuvitelmia, vaikka koronarokotuksiin liittyviä, siellä voi nopeasti muodostua ääriryhmiä. Varmaan jo pelkästään entisillä lapsisotilailla saisi nytkin vallattua eduskuntatalon.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja dazu »

Hermione kirjoitti: Su Tammi 10, 2021 2:51 pm
dazu kirjoitti: Su Tammi 10, 2021 1:54 pm
Eli mielestäsi median ja mielipiteiden osalta on olemassa vain kaksi vaihtoehtoa, valtamedia ja Trump.
Tuollaista yksinkertaistettua kahtiajakoa EN ole missään kohtaa maininnut, moinen kahtiajako on sinun sinun esille tuomaa, ei minun.
Ei se ole minun esilletuoma asia, vaan olen vain tarttunut siihen, että Trumpia tässä ketjussa selvästi kannattavat kirjoittajat esittävät asiat aina siten, että jos ei tue Trumpin ja alt-rightin propagandaa, on tällöin valtamedian ja vihervasemmiston puolella. Mielestäni kenenkään ei tarvitse olla kummankaan tahon puolella. Etenkään näin suomalaisena en koe mitään tarvetta nojata kumpaankaan tahoon. Itse olen kritisoinut USA:n valtamediaa ennen Trumpia, mutta Trumpin touhut ja oma propaganda ovat ansainneet vielä paljon enemmän kritiikkiä, kuin USA:n valtamedian touhut.

Trump on luonut oman mediansa, jonka keihäänkärki, tai vuoren huippu on tämä QAnon-salaliittoverkosto, missä mikä tahansa väite saatetaan esittää totena, jopa keskenään ristiriitaiset väitteet voidaan esittää totena, kuten nähtiin tässä kongressin valtauksen yhteydessä, kun samaan aikaan, kun Trump komensi kaikkien nähten joukkojaan valtaamaan kongressin, sosiaalisessa mediassa alt-rightin ja Pietarin suunnalta selitettiin, että kongressin valtaajat ovat Trumpin joukkoihin soluttautuneita antifantteja.

Hermione kirjoitti: Su Tammi 10, 2021 2:51 pmMitähän "rapparit" hyötyy Trumpista? Jos löytyy jotain evidenssiä siitä, että kyseinen taho jollain tapaa saisi etua Trumpista ja tämän vallassa olosta, niin keskustelua saattaa olla järkevää jatkaa mutta varmaankin salaliittoteorioiden puolella.
Yhdysvalloissa politiikan huipulle ei pääse, ellei kuulu vapaamuurareihin, siellä muurarit dominoivat valtion johtoa. Trump kuuluu USA:n rahaeliittiin ja hän on käyttänyt käsimerkkejä, joita käyttävät 33 portaan jälkeen saatananpalvontaan siirtyvät henkilöt. Myös QAnonin käyttämät tunnukset on otettu suoraan muurareilta. Trumpin alt-rightiin on myös integroituneena suuntaus, jota itse kutsun masonic-rightiksi, eli muurarioikeaksi. Tässä muurarioikeassa painotetaan jatkuvasti pyramidihierarkian tärkeyttä jokaisella elämän osa-alueella.
Muurareissa homma menee niin, että 33 portaan jälkeen tuleva saatananpalvontataso toimii kansainvälisesti. Trump kuuluu siis kansainväliseen salaseuraan, jonka yksi keskeisimmistä tavoitteista on Luciferin maanpäällisen vallan lisääminen, vastakkainasettelua aiheuttamalla. Venäjä taas tulee kuvioon mukaan siinä, että se pyrkii myös aiheuttamaan vastakkainasettelua länsimaissa ja näin ollen Trump on tehnyt Venäjän kanssa diilin ja saanut sen tukemaan hänen ja vapaamuurareiden saatananpalvontaryhmän tavoitteita.
Lisäksi Trump on tehnyt diilejä vastakkainasetteluun sopivien USA:n sisäisten ryhmien, kuten Tea Party -liikkeen ja muun äärioikeiston, sekä kivääriyhdistyksen ja vanhan liiton teollisuuspatruunoiden kanssa.

Nyt nähdyt toimet, joilla Trump on pyrkinyt järjestelmällisesti ajamaan maata sisällissotaan, voivat olla seurausta vapaamuurareiden missiosta, mutta selvää on, että tällaista toimintaa toivotaan ainakin Venäjällä. On jopa mahdollista, että näissä asioissa Venäjä olisi antanut Trumpille toimintaohjeita.


Median kahtiajakautuneisuus on asia, joka on epäilyttänyt minua alusta asti. Tietyt liberalistiset ja ateistiset tahot ovat 90-luvulta lähtien ajaneet erittäin voimakkaasti sellaista sanomaa, että "totuus on katsojasta kiinni" ja, että "jokaisella on oma totuutensa". Median kahtiajako tuli lopulta ikään kuin todistamaan näiden tahojen sanomaa. On pyritty järjestelmällisesti kieltämään se, että olisi olemassa jokin absoluuttinen totuus ja esittämään, että totuus voi olla mikä vain, mitä ikinä haluaa sen olevan. Trumpin propagandakoneessa ja QAnonissa tämä piirre näkyy hyvin voimakkaasti.
Median kahtiajako on pyritty esittämään siten, että ihmiset voivat valita totuutensa, valtamedian totuuden, vihervasemmiston totuuden, tai alt-rightin totuuden.
Minusta ihmisillä on kuitenkin itsellään edelleen se vastuu mediakritiikistä, eikä kenenkään pidä valita mitään valmista totuutta. Suurimalle osalle suomalaisista mediakritiikki onkin refleksinomainen juttu, mutta Yhdysvaltojen kaltaisesta huonosti koulutettujen tyhmien maasta saadaan helposti revittyä irti 10 miljoonapäinen joukko, joka on valmis uskomaan johonkin Trumpiin vaikka kuolemaansa saakka.

Median kahtiajakautuminen sopii kuitenkin sekä vapaamuurareiden knostilaiseen dualismiin, että Venäjän tavoitteisiin.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

nipsunapsu kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 10:43 am Tuo show liittynee vain tuohon yritykseen vääntää Pencea käyttämään tuota 25 artiklaa, jolla Trump saataisiin pois ja tähän kokonaisuuteen liittyy myös tuo aiempi Nancyn "syyttely" ja psykoosi niistä Trumpin ydinaseiden käytöstä
....
Trump on edelleen pressa aina tammikuun 20. päivää asti
Tämä on jutun pihvi, mutta minkä takia tuolla on niin kiire. Halutaanko tuhota Trumpin arvovaltaa vai pelätäänkö joitakin päätöksiä, mitä Trump saattaa tehdä virkakautensa lopussa?
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Knalaya kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 10:29 am
holmesin haamu kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 5:55 am Nyt liikkuu toinen tieto siitäkin, että mukaan ryhmään olisi soluttautunut Trumpille lojaaleita erikoisjoukkojen väkeä, joiden tehtävänä oli varastaa Nancy Pelosin läppäri ja sen veivät.
Tuosta tiedosta kyllä voisi vetää sen johtopäätöksen että ne oli juuri nämä erikoisjoukot jotka suuremmilla valtuuksillaan käskivät poliiseja väistymään sivuun ja päästämään väkijoukon läpi, että voisivat toteuttaa tehtävänsä.
Päällimmäinen tehtävähän 'tietojen' mukaan erikoisjoukoilla oli tuhota vaalilipukkeet, mutta heidän epäonnekseen joku nopeajärkinen onnistui evakuoimaan vaalilipukkeet turvaan.
Kuten kuvista näkyy niin poliisimiehitys oli alunperinkin vähäinen ja virallinen käsky oli tullut demokraattipormestarilta. Miksi demokraattipormestari on näin avulias Trumpin kannattajia kohtaan....

Jos erikoisjoukkojen operaatio pitää paikkansa, niin mikä oli alkuperäinen tarkoitus ja mitä olisi saavutettu vaalilipukkeiden tuhoamisella? Vai oliko tarkoitus saada todisteita lisää mahdolliseen vaalivilppiin liittyen?
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

URSA kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 11:42 am Aika onneton tuo väite, että joukossa olisi ollut soluttautuneita anfitan jäseniä, kun jo paljon ennen mellakkaa uutisoitiin Proud Boysien pukeutuvan mustiin vaatteisiin esiintyäkseen antifan jäseninä. Jokainen voi katsoa etsintäkuulutuksista, näyttävätkö henkilöt joltain ituhipeiltä vai Trumpia kannattavilta lihansyöjiltä. https://mpdc.dc.gov/sites/default/files ... .10.21.pdf

Proud Boysit luottavat mustiin 3.1. julkaistun uutisen mukaan: https://www.businessinsider.com/proud-b ... ?r=US&IR=T

Katsoin pitkän videon, jossa näkyy sotaveteraaninaisen ampuminen lopussa. (Linkki varmaan löytyy tästä ketjusta.) Siinä aluksi joku ilmeinen mielenterveystapaus miesoletettu huutaa pää punaisena poliiseille, että he menevät tästä läpi tms. Poliisit selvästi hämmentyvät ja sitten perääntyvät, koska eivät uskalla käyttää voimaa mielenterveystapaukseen ja koska käytävän ovet on jo suljettu ja tuettu huonekaluilla. Vasta sen jälkeen mellakoijat rikkovat ikkunat. Ja alue ovien toisella puolella kuului joka tapauksessa Secret servicen toimialueeseen? Eli väittäisin poliisien siirtyneen sivuun siitä pelosta, että tilanteesta leviäisi videoita, joissa "poliisit pahoinpitelevät mielenterveysongelmaisen". Nyt on jo joku poliiseista tehnyt itsemurhan, epäilemättä tilanteen aiheuttaman häpeän takia, vaikka eihän yksittäinen poliisi voinut mitään sille, ettei valtaukseen oltu varauduttu riittävästi.

Tässä videossa näkyy ehkä parhaiten, missä pinteessä kongressia puolustaneet poliisit olivat. Ja tämä on kuvattu vieläpä ovella, josta mellakoijat eivät päässeet sisälle: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nai ... #gs.pqrs4m Mellakoijat sumuttivat poliisien päälle pippurisumutetta ja repivät etummaisen poliisin suojanaamarin sen jälkeen pois.
Tämähän nyt ei ole mikään väite vaan fakta että antifan jäseniä oli mukana näiden rynnäköijien mukana. Osasta paikkoja oli ihan vapaa pääsy poliisin suostumuksella- :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tackleberry kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 1:03 pm
Tackleberry kirjoitti: To Joulu 31, 2020 2:32 pm
sikakoira kirjoitti: Ke Joulu 30, 2020 11:32 pm ^
Jaa tarkoitat siis ettei Ukraina vinkki jo reilu vuosi sitten pitänyt paikkaansa , niinkö ? :lol:

Meinaat siis ettei syytteissä ole mitään perää , niinkö ? :lol:

Meinaat ettei mitään jatkotoimia ole nyt tiedossa , niinkö ? :lol:

Kannattaa nyt edetä aika varovaisesti sanomistensa kanssa :wink:
Sinä lässytit Ukrainasta kauan sitten, että siitä tulee Bidenille ongelma.

Ja kaikkihan tietävät miten siinä kävi. Kun on C-luokan miehet asialla, niin nalli napsahti omaan nilkkaan ja pahasti. :twisted:
Ohhoh, sikakoira veikkas taas ongelmia Bidenille, mutta kuinkas kävikään?

Taas omaan nilkkaan... tunarit tunaroi, mutta jaksaa uskoa. :lol: :lol: :lol:
Mitä tarkoitat onko Biden tukimukset siis nyt haudattu vai kuinka? Totuushan on että tutkinnassa Bidenien toimet ovat tietääkseni ellei sitten mitään maata mullistavaa ole viimepäivinä tapahtunut. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 2:17 pm
URSA kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 11:42 am Aika onneton tuo väite, että joukossa olisi ollut soluttautuneita anfitan jäseniä, kun jo paljon ennen mellakkaa uutisoitiin Proud Boysien pukeutuvan mustiin vaatteisiin esiintyäkseen antifan jäseninä. Jokainen voi katsoa etsintäkuulutuksista, näyttävätkö henkilöt joltain ituhipeiltä vai Trumpia kannattavilta lihansyöjiltä. https://mpdc.dc.gov/sites/default/files ... .10.21.pdf
Unohdin kokonaan tuon Proud Boysien pullistelun siitä, että osa porukoista tulee Washingtoniin Antifa-aktiiveiksi naamioituneina. Nyt sitten selvisi että väitetyt Antifat olivatkin Proud Boyseja valepuvussa. Spike Lee tai joku tekee aiheesta varmasti elokuvan, kuten teki aikoinaan fantastisen leffan siitä mustien äijien bussimatkasta 'Miljoonan miehen marssiin'.
Nyt meni hieman väärinpäin kun se oli Antifan pullistelua että tullaan paikanpäälle Trump supporteina ja jopa poliisin uniformuun pukeutuneena. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

dazu kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 2:56 pm
sikakoira kirjoitti: Su Tammi 10, 2021 5:12 pm
Samalla Limnéll ottaa kantaa perussuomalaisiin.

”Suomessa monet ovat tehneet sen johtopäätöksen, että kongressitalon valtaus Yhdysvalloissa todistaa perussuomalaisten ja Halla-Ahon politiikan vaarallisuuden. Sivuuttamatta sitä tosiasiaa, että perussuomalaisten retoriikka on ajoittain kyseenalaista, pidän tätä analyysiä kuitenkin älyllisesti laiskana. Perussuomalaisten gallup-kannatus kertoo minusta lähinnä siitä, ettei yhteiskunnalla ole varaa syrjäyttää mitään väestöryhmiä. Se luo vain maaperää vihalle, jota voidaan vastuuttomasti hyödyntää omiin tarkoituksiin.”
Sama meininkihän se täällä Suomessakin on ollut käytössä kuin USA:ssakin neljän viimevuoden ajan. Älyllisesti laiskaahan tuo demokraattien ja vasemmistosiiven toiminta tosiaankin on ollut.
Sikakoiran mukaan mitään kongressin valtausta ei ole tapahtunut, niin tietty Trumpia kohtaan esitetty kritiikki voi hänen mielestä vaikuttaa aiheettomalta, mutta itse en kyllä rinnastaisi Trumpiin suunnattua asiallista kritiikkiä persuihin suunnattuun asiattomaan kritiikkiin.
Olenko tässä näkevinäni myöskin, että sikakoira viittaisi, että olisi demokraattien vasemmistosiiven vastuulla, jos Trumpin tukijat ehkä ovatkin valloittaneet kongressin?

Limnéllin kommentti väestöryhmien syrjäyttämisestä on omituinen, koska en näe, että persujen kannatus liittyisi erityisemmin mihinkään tiettyihin väestöryhmiin. Suomessa on kyllä tapahtunut väestöryhmien syrjäyttämistä, mutta tämä on näkynyt mm. nykyisen vasemmistohallituksen syntymisenä.

Vähemmistöryhmien kannalta varmaan parasta politiikkaa olisi, että rahan turhaa käyttöä vältetään, perussosialismista pidetään huolta ja, että oikeudenmukaisuutta pyrittäisiin kehittämään objektiivisesti, eikä esim. pelkästään äärioikeiston, tai vihervasemmiston ehdoilla.
Limnellin kommentti on erittäin asiallinen ja arvasin että jotkut tahot käsittävät sen tarkoituksella väärin. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

sikakoira kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 5:53 pm
Tackleberry kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 1:03 pm
Tackleberry kirjoitti: To Joulu 31, 2020 2:32 pm
Sinä lässytit Ukrainasta kauan sitten, että siitä tulee Bidenille ongelma.

Ja kaikkihan tietävät miten siinä kävi. Kun on C-luokan miehet asialla, niin nalli napsahti omaan nilkkaan ja pahasti. :twisted:
Ohhoh, sikakoira veikkas taas ongelmia Bidenille, mutta kuinkas kävikään?

Taas omaan nilkkaan... tunarit tunaroi, mutta jaksaa uskoa. :lol: :lol: :lol:
Mitä tarkoitat onko Biden tukimukset siis nyt haudattu vai kuinka? Totuushan on että tutkinnassa Bidenien toimet ovat tietääkseni ellei sitten mitään maata mullistavaa ole viimepäivinä tapahtunut. :lol:
Kuten sanoin, tunarit tunaroi... mutta jaksavat uskoa.

"Kyllä tää tästä vielä kääntyy..." :lol:
Amnestia
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Ma Touko 04, 2020 8:34 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Amnestia »

sikakoira kirjoitti: Ma Tammi 11, 2021 5:51 pm Tämähän nyt ei ole mikään väite vaan fakta että antifan jäseniä oli mukana näiden rynnäköijien mukana. Osasta paikkoja oli ihan vapaa pääsy poliisin suostumuksella- :lol:
Minä näin siellä Sanna Marinin ja Li Anderssonin. Eikä ole mikään väite vaan vaihtoehtoinen fakta.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^^
No ei ne Bideninien törttöilyt nyt minkään Trumpin tutkinnan takana ole vaan oikeusministeriön,dorka :lol:

Merkeliltäkin välillä jotain järjen sanaa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007732718.html
Merkel pitää Trumpin some­tilien jäädyttämistä ongelmallisena
Saksan liittokanslerin Angela Merkelin mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin sosiaalisen median tilien jäädyttäminen on ongelmallista. Sananvapaus on Merkelin mukaan niin keskeinen perusoikeus, että siitä päättäminen pitäisi jättää lain määräämille instansseille sosiaalisen media jättien sijasta.

Twitter ilmoitti taannoin jäädyttävänsä pysyvästi Trumpin tilin.
Ainoastaan umpikommunistit pitävät tällaisia sensuuritoimenpiteitä järkevinä koska ovat niin dorkia etteivät tajua että ne kolahtavat kohta omaan nilkkaan :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin