Ruotsin tilanne: maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Hefti
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ti Marras 10, 2020 6:56 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Hefti »

Malmön kaupunki on joutunut kiusalliseen tilanteeseen. Hyvää tarkoittava idiotismi johti siihen, että nyt kaupunkia uhkaa monen miljoonan sakot.

Tapahtuman tausta on se, että tutkivaa journalismia tekevä ohjelma Uppdrag Granskning selvitti vuonna 2018, että Malmön kaupunki oli maksanut ainakin 70 miljoonaa kruunua yritykselle, joka harjoitti eräänlaista tukitoimintaa hankkimalla gangstereille ja narkomaaneille asuntoja.

Saaduilla rahoilla yritys osti useita luksusasuntoja, jotka sitten annettiin asuttavaksi useille kovan luokan gangstereille. Tietenkin ilmaiseksi.

Ilmainen luksusasunto Malmön keskustasta, ja samaan aikaan henkilöt nostivat erilaisia tukia. Asuntoja vastaan gangsterit sitten ikään kuin autettiin kaidalle tielle. Yrityksen rahoilla, eli veronmaksajien rahoilla, gangstereille maksettiin myös mukavia lomareissuja erilaisiin kylpylöihin ja hiihtokeskuksiin. Kuka sitä nyt irti rikollisesta elämästä ilman veronmaksajien kylpylälomia.

Selvisi myös, että kellään gangsterilla ei ollut mitään haluja edes pyrkiä pois rikollisesta elämästä. Päinvastoin. Rikoksia jatkettiin ja asunnoista käsin käytettiin mm. huumekaupan keskuksina. Ainakin yhdestä asunnosta tehtiin myös iso kokaiinitakavarikko.

70 miljoonan kruunun lisäksi, jotka käytettiin pelkästään asuntoihin, niin nuoria rikollisia hyysättiin jopa 1 800 kruunun päivätahdilla. Kaiken kaikkiaan yritykselle maksettiin veronmaksajien rahoja 147 miljoonaa kruunua.

Paljastuksen jälkeen huudettiin hoosiannaa. Sekä kaupunki, että kilpailuvirasto puuttuivat asiaan ja hoitoalan tarkastajat ärähtivät. Myös rikosilmoituksia tehtiin.

Nyt asia on edennyt sen verran, että kilpailuvirasto on tehnyt päätöksen: Malmön kaupunki tuomittiin 10 miljoonan kruunun sakkoihin. Perusteluna se, että asuntoja on ostettu liian suurilla summilla ilman, että on tehty minkäänlaista kilpailutusta ja homma jatkui vuosia. Ensimmäisiä asuntoja osteltiin jo ainakin 2016.

– – –

Tässä(kin) tapauksessa kävi vähän kuin entisen miehen vaimolle, joka hyväuskoisuuttaan lähti herrojen kanssa marjaan ja tuli tuplana takaisin.

Sosiaaliviranomaisilla oli niin hyvä ja kova usko siihen, että gangsterit voidaan auttaa takaisin kaidalle tielle. Toisaalta uskottiin myös yritykseen, jolle summia maksettiin.

Juttu kokonaisuudessaan SVT:n uutisissa.

https://pt-media.org/2020/12/15/malmon- ... aamisista/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane ... skadestand

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja poikani »

Täällä Minfossa törmää usein siihen, että valloittajasoturien älykkyysosamäärä mainitaan erittäin alhaiseksi. Minusta on alkanut tuntua, että ruotsalaiset pärjäävät testeissä vielä huonommin. Ei voi enää olla kyse vain jostakin svenssonien virheellisestä ajatusmallista.

En ole tarkistanut uutisen todenperäisyyttä monesta lähteestä, mutta kun samaa paskaa on todistettavasti tapahtunut jo niin monen vuoden ajan, näkemykseni ei perustu vain tähän yhteen surkuhupaisuuteen.
????? ?? ??????.

Svimba
Neuvoja-Jack
Viestit: 568
Liittynyt: Pe Maalis 30, 2018 4:54 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Svimba »

Ruåzi ja sen asukkaat on aivan täysiä idiootteja!!!
jee, MV-LEHTI on taas hengissä!!

Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3245
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Niin, ei eroa juurikaan kotomaamme touhuista , meillähän on erilaisia "säätiöitä" ja "yhdistyksiä" joista rahat valuvat puolueille ja poliitikkojen taskuihin.
Ja ihan varmasti puhutaan isommista summista kuin 15 miljoonaa ekua vuodessa.
qurqo kirjoitti:
To Loka 26, 2023 9:01 pm
Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

K.O kirjoitti:
Ke Joulu 02, 2020 12:40 am
Aika näyttää tuleeko tänne Suomeenkin slopojen ja neekerien katujengit/ mafia. Nykyisen hallituksen kokoonpanolla varmasti hyvinkin nopeaan. On kyllä sellainen stanan nukkehallitus ettei paremmasta väliä. Ihan oikeasti vakuuttaa joku kaupan kassa pääministerinä ja pari neitiä ilman yhtäännäköistä elämänkokemusta SAATIKA TYÖ SELLAISTA. Hyvin menee, mutta menkööt. Minun takapihallani ei hypi neekeri kuin kivusta.
:D
Ruotsalaisilta voi kysyä neuvoa, kannattaako oman maan paskominen, pelihetkien jo kivojen kokkausten takia.

olis pitäny paistaa ne pitsat ite.jpeg
olis pitäny paistaa ne pitsat ite.jpeg (76.42 KiB) Katsottu 945 kertaa

Olis pitäny paistaa ne pitsat ite!

:D :D :D
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Hefti kirjoitti:
Ti Joulu 15, 2020 9:39 pm
70 miljoonan kruunun lisäksi, jotka käytettiin pelkästään asuntoihin, niin nuoria rikollisia hyysättiin jopa 1 800 kruunun päivätahdilla. Kaiken kaikkiaan yritykselle maksettiin veronmaksajien rahoja 147 miljoonaa kruunua.
Joo, tää oli hauska juttu. Niitä kaikkien rikolliseksi tietämiä nuoria arabeja sijoitettiin kaupungin keskustaan kovan tason asuntoihin asumaan. Ja siellä kävi jopa kotisiivoojat (!!!) palvelemassa näitä työttömiä terveitä nuoria miehiä, jotka olivat viralliselta statukseltaan turvapaikanhakijoita, mutta oikeasti 100% rikollisia. En muista, mutten ihmettelisi, vaikka sinne olisi kannettu myös sossun maksamana noutoruokaa lähistön ravintoloista (ehkei sentään...?). Mutta se Malmön keissi oli kyllä monin tavoin täysin läpihullu projekti.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6598
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Expressenissä oli juttu Hedemorassa toimivasta konditoriayrittäjästä, joka on väsynyt miehiin 'jotka ehdottelevat hänelle työpaikalla kaikenlaista, kertovat fantasioivansa hänestä kotonaan ja kertovat vielä näitä fantasioita suoraan tälle naiselle'.

Kahvilassa on käynyt myös miehiä, jotka ovat kehuneet 'voivansa ostaa' tämän nuoren kauniin naisyrittäjän.

Ahdistelu ei ole ollut vain fyysistä, vaan terveisiä sekä muuta lässyttelyä ja henkistä läpsyttelyä on jatkettu sitten myöhemmin netissä muiden muassa naisen yrityksen Facebook-sivuilla.

Nuo työpaikan ulkopuolella venaavat tyypit viittaavat kyllä aika varmasti turvistaustaisiin tyyppeihin, mutta toki kahvittelijoissa saattaa olla taskubiljardiin mieltyneitä paikallisia kantisperheenisiäkin.

Käännän alle muutamia kohtia suomeksi. Suluissa sisällä omia lisäyksiäni, että saadaan jouhevaa ymmärrettävää tekstiä.



(Konditoriassa on) monesti miehiä, jotka haluavat saada kassan "ilmaiseksi", ja nuoria naisia, jotka ovat tottuneet kutsumaan "huoriksi".
Expressen on selvittänyt, että useat naiset joutuvat juuri Hedemorassa (miesten) häirinnän ja eräänlaisten valtapelien kohteiksi.

Malin kertoo: "Nämä tyypit kertovat minulle suoraan päin kasvoja, millaisia (seksuaalisia) juttuja he haluaisivat tehdä minulle, sekä muistuttavat, että he tietävät, missä asun. Joskus he hengailevat autoni luona sen jälkeen, kun lähden töistä."

Malinin mukaan (häiritseviä asiakkaita) tulee kahvilaan usein juuri sulkemisaikaa ennen. Yrittäjä on monesti pyytänyt ystäviään paikan päälle varmuuden vuoksi 'vartioimaan' häntä, koska hän tuntee olonsa epävarmaksi.

Malin kertoo myös perheenisistä, jotka istuvat kuppilassa perheineen, mutta heti sieltä poistuttuaan alkavat kirjoitella hänestä Facebookiin muiden muassa fantasioimalla saunomisesta hänen kanssaan.





https://www.expressen.se/nyheter/malin- ... opa-henne/

Malin, 28, larmade – män ville köpa henne

Publicerad 29 dec 2020 kl 19.09



Det var inte helt givet att Malin Olenius, 28, skulle berätta.

När hon väl gjorde det skildrade hon en bild av Hedemora som ingen tidigare pratat öppet om.

Män som vill ”köpa hem” unga kvinnor, stalkar butikspersonal och lär sig anställdas arbetsmönster.

– Jag tror att en del är uppvuxna i att det är så här vi behandlar kvinnor, säger hon.
Simon Larsson





Hedemora är inte särskilt stort. Livligt och med rörelse, förhållandevis många butiker, men det är en småstad och när berättelser om sexuella inviter och trakasserier slår ner blir det ett hett samtalsämne.

Kvinnor i serviceyrken Hedemora utsätts för sexuella trakasserier på jobbet. Kommunen försöker ta krafttag mot problemet. Politikern Kristina Lundgren (C): ”Jag tycker det är avskyvärt”.

Efter att Malin Olenius larmat har det blivit ett samtalsämne i byn. Hedemorabon Niklas Frantzen tänker på vad han säger.



Allt började med Malin Olenius, som driver Wienerkonditoriet i Hedemora. Hon var först med att bryta tystnadskulturen när hon i somras på ett branschmöte larmade om männens beteende – och trädde fram som visselblåsare.

– Hur folk skulle reagera, det var det jag var mest rädd för. Det var också därför jag inte ville berätta hur mycket som helst först. Det är ju mina kunder jag pratar om.

Snart följde fler unga kvinnor i serviceyrken efter och berättade om problemen, bland annat i lokala medier.

En säger att hon nyligen tagit bort över hundra vänförfrågningar från kunder på sin privata Facebook.

– Jag har slutat använda namnbricka eftersom jag har ett ganska ovanligt namn. Jag brukar låna någon annans bricka.



Det handlar om män som vill få kassörskan ”på köpet” och unga kvinnor som blivit vana vid att kallas för ”hora”.

Expressen pratar med flera kvinnor i Hedemora som ger samma bild av maktspel och trakasserier. Få vill berätta öppet av rädsla för repressalier.
Malin: Får ringa vänner som vaktar mig

På Wienerkonditoriet är det fortfarande många kunder, trots att det är vardag och tidig eftermiddag. Vid ett bord, mitt bland gästerna, berättar Malin Olenius:

– De säger vad de skulle vilja göra med mig och min kropp. Att de vet var jag bor. De har stått utanför min bil efter jobbet. De lär sig mitt mönster när jag jobbar och när jag stänger.



”Det har inte varit viskningar – de har stått här och vrålat”



När hon på kvällstid är ensam för att stänga tar sig ofta männen till kaféet. Därför har hon känt sig tvungen att ringa kompisar som fått ”vakta henne” eftersom hon känner sig så otrygg.

Malin Olenius berättar om män som fikar med sina familjer, för att bara en stund senare skriva meddelanden om hennes kropp i konditoriets Facebook-chatt. Att de ”tänker på hennes ansikte i bastun”. Trakasserierna har också skett öppet på arbetsplatsen.

– Det har inte varit viskningar, de har stått här och vrålat. Folk har suttit och kikat, druckit sitt kaffe, lyssnat. Det har varit mer spännande att se hur jag reagerar än att hjälpa till. Man känner sig oerhört liten. Man vill bara backa och gå.


Hedemora kommuns ilska

– Vi har jobbat hårt med de här frågorna – så det här kändes som en käftsmäll, säger C-politikern Kristina Lundgren, vice ordförande i kommunstyrelsen.

Hon har ansvar för jämställdhetsfrågor i kommunen och har tidigare själv arbetat i butik.

– Det fanns nog förut också, men det var en tyst acceptans. Kulturen var så, det var inget man skulle lyfta, säger hon.
Kristina Lundgren (C) är ansvarig för jämställdhetsfrågor.

I Hedemora finns inte längre någon polisstation. Trots det besöker polisen nu Wienerkonditoriet två gånger om dagen och kommunen försöker ta krafttag för att få bukt med problemen.

– Jag tycker det är avskyvärt. Jag kan inte förstå hur man som människa... att man kan tro att man kan bete sig på det här sättet. Man går inte in och köper två wienerbröd och anspelar på sex samtidigt. Det är så verklighetsfrämmande så man blir bestört, säger Kristina Lundgren.
Reaktionerna efter sexismen

Molly Beadnell, 26, som arbetar som lokalvårdare, tycker att det är bra att kvinnornas berättelser lyfts. Hon ger en bild av en ”machokultur” på vissa arbetsplatser hon kommer ut till.

– Det händer väl relativt ofta att man stöter på och kommer in i situationer där de säger andra olämpliga saker, där jag inte tror att de tänker hur de formulerar sig. Då är det om yrket, att vi är under dem, säger hon.

”Jag har blivit väldigt försiktig med skämt som kan missuppfattas”

Enligt Hedemorabon Niklas Frantzen, 38, pratas det numera mycket på byn och i hans umgängeskrets.

– Jag har kanske levt i min bubbla. Jag vet inte om det är ett problem som accelererat eller om det alltid varit så här. Eller om folk bara tröttnat och fått nog. En annan har alltid verkat i en väldigt mansdominerad bransch, säger han och berättar att han är transportledare på ett åkeri.


Numera tänker han sig för och hoppas att han inte sagt något som ett kvinnligt butiksbiträde uppfattat som sexuellt.

– Jag har blivit väldigt försiktig med exempelvis skämt som kan missuppfattas, jag tänker mer på det.

Eftersom Hedemora är en liten stad känner de flesta varandra – och de flesta känner både sexister och offer.

– Det kommer fram ganska snabbt när det lyfts på det här sättet. Jag tror att man lättare kommer undan med det i en större stad än här. Det blir en ganska stor grej, säger Malin Olenius.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Kolme ihmistä ammuttiin tiistai-iltana Tukholmassa, ruotsalaismediat kertovat.

Kuva

Poliisilla on meneillään iso operaatio tekijän tai tekijöiden kiinniottamiseksi.

Tukholmassa Tenstan kaupunginosassa ammuttiin tiistai-iltana kolmea henkilöä, muun muassa ruotsalaislehdet Expressen ja Aftonbladet kertovat.

Yksi ammutuista on kuollut, yksi on haavoittunut vakavasti ja yksi lievemmin. Kaksi jälkimmäistä uhria on toimitettu sairaalahoitoon.

Kahta henkilöistä ammuttiin Tenstan keskusta-alueella, yhtä uhreista yksityisasunnossa. Expressenin mukaan uhreista kaksi on teini-ikäisiä.

Poliisi ei toistaiseksi ole halunnut arvioida, liittyvätkö kahdessa eri paikassa tapahtuneet ammuskelut toisiinsa. Poliisi ei myöskään suostu tutkinnan tässä vaiheessa sanomaan, liittyykö ammuskelu jengitoimintaan.

Poliisilla on käynnissä mittava operaatio epäillyn tekijän tai epäiltyjen tekijöiden saamiseksi kiinni. Toistaiseksi ketään ei ole pidätetty.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/491 ... 609613b7be
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."

tasaraha
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

Ruotsalaisen maahanmuuttokriittisen nettilehden Fria Tiderin pankkitili suljettiin. Samalla suljettiin myös aviisin päätoimittajan henkilökohtainen pankkitili. Päätöstään sulkea kyseiset tilit Swedbank perusteli sillä ettei pankkitilien omistajaa pystytty varmentamaan. Päätoimittaja Widar Nord kertoo, että hän on ollut 20 vuotta Swedbankin henkilöasiakkaana ilman ongelmia.
Koko jutun voi lukea tästä: https://www.friatider.se/swedbank-har-s ... bankkonton

Koska Suomi seuraa perässä?

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

tasaraha kirjoitti:
To Joulu 31, 2020 12:15 am
Ruotsalaisen maahanmuuttokriittisen nettilehden Fria Tiderin pankkitili suljettiin. Samalla suljettiin myös aviisin päätoimittajan henkilökohtainen pankkitili. Päätöstään sulkea kyseiset tilit Swedbank perusteli sillä ettei pankkitilien omistajaa pystytty varmentamaan. Päätoimittaja Widar Nord kertoo, että hän on ollut 20 vuotta Swedbankin henkilöasiakkaana ilman ongelmia.
Koko jutun voi lukea tästä: https://www.friatider.se/swedbank-har-s ... bankkonton

Koska Suomi seuraa perässä?

Varmaan aika pian.
Sosialismiin millään tavalla perustuvat yhteiskunnat kun eivät pysy kasassa muuten kuin väkisin.

Joku isompi stalinismikohtaus on Ruotsissa nyt meneillään:

#SwebbTV, Ruotsin johtava vaihtoehtoinen Youtube-kanava suljettiin lopullisesti


https://pt-media.org/2020/12/29/swebbtv ... ullisesti/
Youtube sulki ennen joulua todella suositun ruotsalaisen kanavan SwebbTV:n. Asia on herättänyt paljon puhetta, että missä oikeastaan menee raja, jolloin Youtube ja vastaavat suuryhtiöt voivat noin vain sulkea ilman perusteluja asiapuhetta tarjoavia ohjelmistokanavia.

SwebbTV:llä oli huikeat 65 000 seuraajaa. Kanava oli suljettu jo aiemmin syksyllä, mutta se palautettiin. Nyt sulkemisen kerrotaan tapahtuneen lopullisesti.

Eräiden väitteiden mukaan SwebbTV:n sulkemisen takana oli Ruotsin hallitus. Väitteen mukaan hallitus alensi Googlelle ja Facebookille sähköveroa ja Google on lisäksi saanut muita tukihelpotuksia tai etuuksia.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

tasaraha
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

Marokon Kauhu kirjoitti:
To Joulu 31, 2020 1:22 am


Joku isompi stalinismikohtaus on Ruotsissa nyt meneillään:

#SwebbTV, Ruotsin johtava vaihtoehtoinen Youtube-kanava suljettiin lopullisesti


https://pt-media.org/2020/12/29/swebbtv ... ullisesti/
Youtube sulki ennen joulua todella suositun ruotsalaisen kanavan SwebbTV:n. Asia on herättänyt paljon puhetta, että missä oikeastaan menee raja, jolloin Youtube ja vastaavat suuryhtiöt voivat noin vain sulkea ilman perusteluja asiapuhetta tarjoavia ohjelmistokanavia.

SwebbTV:llä oli huikeat 65 000 seuraajaa. Kanava oli suljettu jo aiemmin syksyllä, mutta se palautettiin. Nyt sulkemisen kerrotaan tapahtuneen lopullisesti.

Eräiden väitteiden mukaan SwebbTV:n sulkemisen takana oli Ruotsin hallitus. Väitteen mukaan hallitus alensi Googlelle ja Facebookille sähköveroa ja Google on lisäksi saanut muita tukihelpotuksia tai etuuksia.
Oho! Tämä on mennyt itseltä ohi.

Maailman "suvaitsevaisin" ja "demokraattisin" valtio näyttää nyt kuinka kaikkien ääntä tulee kuunnella. :D Huolestuttava ilmiö. :(
Toistamiseksi tämä menee, mutta olisiko päättäjien aika miettiä syytä siihen, että poliittisesti epäkorrektit mediat ovat saavuttaneet suuren suosion? Mutta ei, laitetaan toisinajatteleville stoppi ja suljetaan silmät todelliselta ongelmalta.

Enemmistö ruotsalaisista kanelipullaa niellessään, nielee samalla kaiken mitä Aftonbladet tai Expressen syöttää sivuillaan. Kuinka maahanmuuttajat ovat ihania ja kuinka Tukholmastakin tuli kansainvälisesti tunnustettu metropoli maahanmuuttajien ansiosta. Kuinka maahanmuuttajat ovat etulinjassa taistelussa koronaa vastaan. Kuinka viattomia nuorukaisia ammutaan päivittäin. Erityisesti näissä tapauksissa lehdet aina rummuttavat kuinka ammuttu oli maailman ystävällisin ihminen, kaikkien kaveri, joka ei tehnyt pahaa edes kärpäselle. Siis todellinen yhteiskunnnan tukipilari, jonka varaan tulevaisuuden Ruotsia piti rakentaman. Joutui sitten vahingossa ammutuksi? :D
Kun "Pär" joskus vuonna yksi ja kaksi erehtyi mainitsemaan takahikiän kunnanvaltuuston kokouksessa ettei kunnan kapasiteetti yksinkertaisesti riitä vastaanottamaan lisää pakolaisia, niin "Päristä" leivottiin rasisti valtamedian otsikoissa, koska samassa kokouksessa istunut vasemmistolainen "Marie" niin asiasta mielensä pahoitti. Häntä eivät faktat kiinnostaneet, koska aatteen palo ajaa järjen edellä. "Marie" sitten muisti, että suuren päivälehden toimituksessa istuu opiskelukaveri yliopistosta, joka ajattelee aatteesta samalla tavalla.
Ei auttanut, vaikka "Pär" kuinka yritti esittää toimittajalle ettei tässä ole rasimista kysymys, vaan pelkästä faktasta. Rasisti hänestä tehtiin isoin otsikoin ja samalla varoittava esimerkki muille. Valtamedia huomasi samalla, että hei!! Tämä on meidän juttu, jos joku kyseenalaistaa tai esittää epämiellyttäviä faktoja, niin me tehdään siitä rasisti. Siihen kylkeen on sitten vuosien varrella luotu jos jonkinlaista rasismin vastaista kampanjaa. Kun sekään ei enää riittänyt, niin sitten käytiin jenkkilästä hakemassa BLM, koska somalit Rinkebyssä joutuvat jatkuvasti julman poliisiväkivallan uhreiksi.

Sitten on niitä ruotsalaisia, jotka alkoivat kyseenalaistamaan ja käyttämään omia aivoja. Tämä porukkahan on kaikkein myrkyllisintä vallassa olevalle eliitille, kun eivät perhanat suostu uskomaan mitä kansalle totuutena syötetään.
Tämä sama "valemedian"porukka ja heidän "idiootit rasistiset" seuraajaansa kyseenalaistivat myös Jumalaksi nostetun Tegnellin osaamisen ja ihmetteli miksei hallitus tee mitään.
Andersin naamaa tatuoitiin orvaskesiin ja valtamedia hehkutti kuinka Ruotsin malli koronan kanssa kerää ihastusta ympäri maailman, kun jossain albanialaisessa kylälehdessä oli ehkä ollut maininta Ruotsista. Enemmistö uskoi kaiken mitä valtamedia hehkutti Tegnellin osaamisesta ja laumasuojasta, uskoi vaikka maailman johtavat instituutiot lääketieteen alalla kirjoittivat ettei laumasuoja toimi tämän viruksen kanssa.

Lindat ja håkanit ovat samalla tavalla uskoneet kaiken valtamedian syöttämän maahanmuuttajien ihanuudesta ja viattomuudesta. Heille ja päättäjille nämä "valemediat" ovat itse saatanasta.
Kummassakin tapauksessa lopputulos on kyllä aivan toista kuin valtamediassa on annettu ymmärtää, eli mikä taho on lopulta ollut se VALEmedia?

Mitä Ruotsisssa nyt tapahtuu noiden suljettujen medioiden suhteen on aikuisten oikeasti huolestuttava asia. Sananvapaus ja demokratia on murenemassa. Tätä Suomi seuraa varmasti perässä.

Hefti
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ti Marras 10, 2020 6:56 pm

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Hefti »

Ruotsi: Isis-terroristit saivat sosiaalitukien lisäksi opintorahaa

Hyvinvointivaltion uskottavuus alkaa olla kovilla, kun sosiaali- ja opintotuilla rakennetaan ulkomaille terroristista kalifaattia. Valtion anteliaaksi kuvattu tukijärjestelmä on sitä myös rikollisille. Terroristien tekemät huijaukset eivät olisi onnistuneet ilman Ruotsissa asuvien hengenheimolaisten apua.

Suomen Uutiset kertoi, että ainakin 45 Isis-järjestön leipiin lähtenyttä henkilöä on rahoittanut rikoksiaan ruotsalaisten veronmaksajien rahoilla. Syyriaan on lähtenyt korotettua lapsilisää, asumistukea sekä vanhempainrahaa. Pahimmillaan Ruotsin Försäkringskassan on maksanut tukia väärin perustein vuoden ajan.

Hyvinvointivaltion pohjattoman lompsan väärinkäytöksistä on tihkunut uutta informaatiota: terroristien riveihin on lähdetty myös vankalla opintotuella. Expressenin tietojen mukaan Idris Cheway ja Amin Ghezali saivat CSN-opintotukiviranomaiselta kieltenopiskeluun Egyptissä yhteensä 160 000 kruunua (15 900 euroa), mutta kumpikaan ei ilmestynyt Kairoon opinahjon penkkejä kuluttamaan.

Antelias tukijärjestelmä

– On tietenkin anteeksiantamatonta, että opintotukea käytetään johonkin muuhun kuin opintoihin, sanoo CSN:n tarkastaja Charlotta Hansén.

– Meillä on antelias opintotukijärjestelmä, josta olemme ylpeitä ja työskentelemme estääksemme väärinkäytökset.

– Jos joku on hakenut vilpillisin perustein opintotukea ja asettautunut sitten ulkomaille, niin rahojen saaminen takaisin on erittäin vaikeata tietyistä maista. Erityisesti jos ihmiset ovat kadonneet tai menneet maan alle.

CSN on tehnyt rikosilmoitukset jutussa mainituista opintotukien väärinkäytöksistä mutta tutkinnat on lopetettu, koska epäillyt eivät ole tavoitettavissa. Cheway tiettävästi kuoli Syyriassa kesällä vuonna 2017 ja Ghezalin olinpaikasta ei ole tietoa.

Terroristeilla avustajia Ruotsissa

Maanpuolustuskorkeakoulun valtiontalouden tarkastusvirastolle tekemän raportin mukaan tutkimuksissa on tullut useasti esiin, että Syyriaan matkustaneilla henkilöillä on ollut avustajia Ruotsissa. Nämä ovat lukeneet matkamiesten ja -naisten postit ja pitäneet huolta vaikutelmasta, että terroristit oleskelisivat edelleen lähtömaassaan.

– Ruotsalainen tukiyhteiskunta on surkea parodia. En lainkaan ihmettelisi, jos sitä käytettäisiin muualla vaalien aikaan esimerkkinä hyvinvointijärjestelmän epäonnistumisesta, kirjoittaa ruotsidemokraattien valtiopäiväedustaja Markus Wiechel Twitterissä.

Hän viittaa päivityksessään myös seitsemän vuoden takaiseen itsemurhaiskuun Tukholmassa. Taimour Abdulwahab onnistui tuolloin räjäyttämään onneksi vain itsensä. Abdulwahab oli saanut CSN:ltä tukea opintoihinsa Englannissa 745 000 kruunua (74 000 euroa).

https://www.suomenuutiset.fi/hyvinvoint ... ruotsissa/

tasaraha
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

Hefti kirjoitti:
To Tammi 07, 2021 9:20 pm

Maanpuolustuskorkeakoulun valtiontalouden tarkastusvirastolle tekemän raportin mukaan tutkimuksissa on tullut useasti esiin, että Syyriaan matkustaneilla henkilöillä on ollut avustajia Ruotsissa. Nämä ovat lukeneet matkamiesten ja -naisten postit ja pitäneet huolta vaikutelmasta, että terroristit oleskelisivat edelleen lähtömaassaan.
Edelleen Ruotsissa kiistetään minkäänlaisten verkostojen olemassaolo tai järjestäytynyt toiminta. Tästä nyt jäi mainitsematta opettajien lahjominen. Mikäli raha ei kelpaa, niin sitten käytetään vähän järeämpiä keinoja. Em. keinoja käytetään poissaolojen pimittämiseen sekä luonnollisesti myös parempien arvosanojen saamiseen.
– Ruotsalainen tukiyhteiskunta on surkea parodia. En lainkaan ihmettelisi, jos sitä käytettäisiin muualla vaalien aikaan esimerkkinä hyvinvointijärjestelmän epäonnistumisesta, kirjoittaa ruotsidemokraattien valtiopäiväedustaja Markus Wiechel Twitterissä.

Hän viittaa päivityksessään myös seitsemän vuoden takaiseen itsemurhaiskuun Tukholmassa. Taimour Abdulwahab onnistui tuolloin räjäyttämään onneksi vain itsensä. Abdulwahab oli saanut CSN:ltä tukea opintoihinsa Englannissa 745 000 kruunua (74 000 euroa).

https://www.suomenuutiset.fi/hyvinvoint ... ruotsissa/
Voi vittu, nyt iski kyllä kateus Taimouria kohtaan. Mä sain vain 1800 kruunua kuussa, eli noin 180 euroa. Toisekseen saamani korkeakoulutus ei riitä edes pommien väsäämiseen, mitähän kouluja toi Taimour kävi ja kuinka kauan?

Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4528
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Ilouutinen Ruotsista!
Södertäljen alueella on autojen polttelut vähentyneet!
Ovathan ne edelleen määrällisesti muuta Ruotsia yleisempiä, mutta poltettujen autojen määrä on laskenut jo parin vuoden ajan. Mukava uutinen, sillä harvoinhan Ruotsissa mikään rikollinen toiminta vähenee.

Voit lukea lisää ja/tai katsoa videota aiheesta (bara på svenska):
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/soder ... sodertalje
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6598
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Tämä Guillou -dokkari kannattaa katsoa. En tiennytkään, että hän joutui 1980-luvulla etenkin Expressenin hampaisiin.
Tuo paljastusohjelma mustalaisista oli myös uutta.

https://areena.yle.fi/1-50677817
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Vastaa Viestiin