Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Tänne on nyt tullut paljon viestejä lyhyessä ajassa ja samalla on tullut paljon sellaisia asioita, joihin mulla on kommentoitavaa. Joihinkin kysymyksiin jotkut olivatkin jo vastanneet, kuten tähän kysymykseen, että pääsikö 1989 nainen pakoon...

Aloitan nyt vaikkapa nimimerkin poikani kirjoittamista viesteistä:
poikani kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 10:37 pm
Vaivuin muistelemaan tuttuja sarjamurhatapauksia, joissa aiottu uhri on päässyt lähtemään ihmishirviön autosta elävänä, tai murhaaja on itse myöhemmin kertonut avoimen oloisesti käydyistä keskusteluista - jälkimmäinen on tietysti epäluotettavampaa tietoa. En muista, että näissä kyydityksissä tekijä olisi mennyt hiljaiseksi, vaan päinvastoin H-hetken lähestyessä itsevarmuus on lisääntynyt, ja on saatettu jopa alkaa soimata tai uhkailla kyyditettävää. Eivät sarjamurhaajatkaan tietysti ole yhdestä puusta veistettyjä.
Itse tiedän juurikin tällaisia tapauksia tuolta ameriikoista, että tekijä on lakannut kommunikoimasta uhrin kanssa siinä vaiheessa, kun tekijä on päättänyt tappaa uhrin ja, kun uhri on ollut tekijän control zonella. Tekijä on siinä kohtaa alkanut jo mielessään toteuttamaan tekoa ja se tervejärkisyyden naamio on valunut kasvoilta. Täytyy myöskin huomata, että tällaisella henkilöllä ei todellisuudessa ole minkäänlaista välittämistä uhriaan kohtaan, joten eipä häntä myöskään kiinnosta uhrin kanssa kommunikoida enää siinä vaiheessa, kun kommunikointi ei tuota tälle henkilölle enää mitään hyötyä.

Itsellä on kokemusta vastaavanlaisesta tilanteesta, missä psykopaatti on johdattanut minut ansaan. Siinä vaiheessa, kun päästään metsään, kaveri lakkaa kommunikoimasta ja silmiin tulee sellainen hullunkiilto ja kohta vedetäänkin perhospuukko esiin.
Sama homma oli erään sosiopaatin kanssa, joka pyyteli kavereitaan baarireissulle kotikaupunkiinsa... Mies asui keskustan ja siellä sijaitsevan yökerhon lähellä ja tarkoitus oli, että baarireissun jälkeen mennään miehen luokse yöksi. Käytännössä aina mies kuitenkin lähti yökerhosta vaivihkaa aina puolenyön jälkeen kotiinsa, minkä seurauksena yöksi kutsuttu kaveri joutui jäämään yöksi autoonsa sen jälkeen, kun baari meni kiinni. Tämä yöksi ulos jättäminen oli tällä sosiopaatilla sarjamuotoista toimintaa ja sama kaava toistui varmaan kymmeniä kertoja vuosien saatossa. Kun joku sitten huomasi miehen olevan poistumassa baarista vaivihkaa, niin miehen käyttäytyminen oli juuri tällaista, hullunkiilto silmissä, eikä kommunikoi millään tavalla hänelle puhuvan henkilön kanssa, vaan poistuu mitään sanomatta baarista. Joissain tilanteissa mies saattoi vaihtoehtoisesti käydä kurkusta kiinni hänet huomannutta henkilöä. Kyseinen henkilö on nykyään kahden lapsen yh-isä ja työsuojeluvaltuutettu(kyllä nämä hommansa osaavat). Avioliittonsa, vaimonsa ja lastensa osalta mies toimi aivan yhtä petollisesti ja saalistajamaisesti, kuin baarikavereidensakin osalta.

poikani kirjoitti:
Ma Helmi 08, 2021 10:55 am
Pidän todennäköisempänä, että mahdollinen sarjamurhaaja on poiminut uhreikseen alkoholisoituneita naisia kohteen helppouden vuoksi. Samalla tapaahan tietyissä ravintoloissa jotkut ihan varta vasten kyttäävät vesilasi kädessä erityisen humaltuneita naisia, jotta voivat sitten puoliväkisin saattaa nämä sänkyyn. Suuressa maailmassa hyvin tyypillinen sarjamurhaajan uhri on prostituoitu, koska sellainen nainen nousee tuntemattoman kanssa autoon, on valmis menemään syrjäiselle paikalle vaikka keskellä yötä, eivätkä omaiset ole useinkaan heti hälyttämässä poliisia. Kohteen helppous on se ykkösjuttu, vaikka tekijä voi tietysti lisäksi vihata naisia tai prostituoituja eritoten.

Tummahko tukka on kolmen tapauksen pohjalta aivan yhdentekevä asia.
Olet oikeassa siinä, että tekijä on erittäin saalistajamainen, mutta profilointisysteemit kertovat, että, kun henkirikoksen tekotapa on sellainen, kuin Lukkarisen tapauksessa, niin tekijällä on tällöin tietynlainen uhriprofiili, mikä tulee tekijän yksityiselämän pohjalta.
Myös prostituoituja tappavat sarjamurhaajat ovat aina sillä tapaa kytköksissä prostituoituihin, että he ovat olleet ennen murhien alkamista jo pitkän aikaa prostituoitujen suurkuluttajia...

Järvenpään sarjamurhaajasta voidaan päätellä, että hänen äidillään, ja mahdollisesti exällään on ollut tummat hiukset ja, että tekijä on tullut kaltoinkohdelluksi jomman kumman, tai molempien näistä toimesta. Lisäksi tekijä on tuntenut päihdeongelmaiset naiset ja lisäksi tekijä on ajellut paljon huviajelua ja ottanut naisia autonsa kyytiin.

ps. viestin kirjoittamisen välillä nautin juomalasillisen königsmoselia ilman kapseleita, joissa on muovikuori.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

HeavyLoad kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 1:29 pm
Arvelen, että v. 1988-1989 ahdistelutapauksiin liitetty Passat-kuski on aiemmin ketjussa mainittu kekkos-silmälasimies.
Mitä numeroa hän edustaa epäiltyjen listassa?
Tällainen arvelu minuunkin iski, mutta Wolffin mukaan kekkoslasimies on täysin erinäköinen, kuin 88-ahdistelija. Toinen juttu, mitä olen miettinyt, niin Hyrylän miehen vanhemmilla oli noita volkkareita...

HeavyLoad kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 1:29 pm
Nimimerkki tj_eme (muistaakseni) ainakin on vihjaillut epäillystä, jonka nimikirjaimet olisivat "samat kuin entisellä presidentillä" eli ilmeisesti UKK tai JKP. Onko tämä mies mukana listalla, ja millä numerolla?
Sekä Kellokosken rallikuskin, että tj_emen epäillyn, eli Nuppulinnan miehen nimikirjaimet ovat UK. Tästä syystä arvelin näitä joskus samaksi henkilöksi ennen, kuin oli parempaa tietoa.

riihitonttu kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 3:14 pm
Oma arvaus on, että koska Haantie on yhdistetty samaan sarjaan, niin sen perusteella etsintä on kohdistunut samaan alueeseen mihin kaksi muuta tapausta päätyi.
Hautalan mukaan on tiedossa, että Haantie oli hiekkakuopilla, mutta hän ei voinut tätä asiaa paljastaa, että minkä takia se on tiedossa, koska tutkinnalliset syyt...
Pelkkä profilointi ei selitä sitä, että ruumista etsittiin 25 vuotta samoilta hiekkakuopilta.

andalusiatar kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 10:52 pm
Toisekseen olen miettinyt tekijän motiivia. Usein esiintuotu motiivi, joka on ihan pätevä, on että tekijä vihaisi alkoholisoituneita äitejä ja tuo anatomiantuntemus tarkoittaisi että esim kohtu olisi poistettu.

Kohtu on ei raskaana olevalla naisella noin nyrkin kokoinen. Jotenkin en usko tuohon teoriaan. Luulen että tekijä on nähnyt itsensä saalistajana ja nuo naiset saaliina. Mikäli teko kohdistuisi vain alkoholisteihin, maksa olisi loogisempi kohde. Voisiko olla ettö tekijä omasta pelokkuudestaan ja varovaisuudestaan johtuen on vain päätynyt alkoholisteihin heidän ollessa helppo kohde. Toisaalta mikäli helppo tappaminen on pääasia myös alkoholistimiehiä tai lapsia on mahdollisuus kytätä.
Ei ole mitään kohtua, tai maksaa poistettu, syy kurkun leikkaamiseen ja vatsan avaamiseen on liittynyt tekijän seksuaaliseen fantasiaan, mikä taas liittyy siihen piquerismiin. Teot ovat olleet seksuaalisia ja myös siksi uhrit ovat olleet naisia.

andalusiatar kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 10:52 pm
Yksi oikeutus tekijälle tietysti voi olla ajatusmalli siitä, että koska alkoholistiäidin on mahdollista pilata läheistensä (lasten) elämä, hänelle kuuluu samat oikeudet naista kohtaan :?:
En usko, että tekijää on uhrien lapset kiinnostaneet millään tapaa, tai se, että pilaako uhri lastensa elämän. Kyse on ollut puhtaasti siitä, että tekijä itse on tullut kaltoinkohdelluksi uhria muistuttavan naisen toimesta...

andalusiatar kirjoitti:
Ma Helmi 08, 2021 1:12 am
Ralliukkeli joka on palstalle kirjoitellut ja vihjaillut maanomistajuusasioista..

JSM on pelokas ja varovainen tyyppi. Todella vaikeaa hahmottaa että itse haluaisi kommentoida tai tuoda itseään esille. Joku samantyyppinen, joka get off on seksuaalirikoksista voisikin olla innokas tuomaan itseään, tietoaan ja mielipiteitään asiasta esille. Mutta ei JSM.
Ralliukkeli on palstalla vihjaillut maanomistusasioista, mutta hän on siinä halunnut heittää epäilykset Lukkarisen löytäneen henkilön suuntaan. Muuta reittiä on saatu selville, että hänen sukunsa on lähtöisin alueelta...
Minä en usko, että JSM olisi pelokas... varovainen ehkä... Muistetaan myös, että järjestäytyneen sarjamurhaajan yksi perusominaisuus on, että sellainen pyrkii vaikuttamaan tutkintaan, mahdollisesti osallistuu kadonneiden uhriensa etsintöihin ja saattaa jopa lähettää poliisille kirjeitä.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Mariangel
Neuvoja-Jack
Viestit: 588
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel »

En tiedä, onko tällä mitään lisäarvoa tapaukselle. Viime päivinä on palautunut mieleeni tuo yö. Tosiaan, kun ikäväksi kääntynyt kyyti lopulta pysähtyi teollisuusalueelle jonkin hallin taakse, lähdin heti pois autosta.

Liukkaalla lumella korkeakorkoisilla talvisaapikkailla ei pakeneminen hyvin onnistunut, vaikka oli aurattu, valaistu se tienpätkä.

Mies juoksi minut helposti kiinni ja retuutti takaisin. Kylmänväreet menee kun tätä muistelen. Matkaa takasin autolle oli n. 200m. Huonossa fyysisessä kunnossa ei tämä kaveri ollut mielestäni.

Se tapa, jolla hän kuskasi minut takaisin autoonsa.. Ei repinyt hiuksista (juu, tummista, pitkistä), ei myöskään käsivarresta, niinkuin yleisesti voisi ajatella vihasen miehen naista siirtävän.

Hän otti tosi tiukan otteen mahastani, ja jalkani vaan viistivät maata välillä, kun mentiin. En ole itse ketään väkivalloin siirrellyt, mutta onko tuo ihan 'normaalia'?

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja poikani »

Mariangel kirjoitti:
Su Helmi 07, 2021 10:46 pm
En vielä tiedä, kauhistuinko/ilahduinko siitä, että täällä otettiin esiin minun kokemukseni. En ollut ajatellut, että siihen olisi kiinnitetty huomiota.

Lähetin aikoinaan tietoni eteenpäin poliisille, mutta ei sieltä ole koskaan kuulunut mitään.
Tuo viittaa siihen, että heillä on sellaista julkistamatonta tietoa, jonka pohjalta he tietävät kyseen olleen eri henkilöstä.
Mariangel kirjoitti:
Ma Helmi 08, 2021 10:52 pm
Se tapa, jolla hän kuskasi minut takaisin autoonsa.. Ei repinyt hiuksista (juu, tummista, pitkistä), ei myöskään käsivarresta, niinkuin yleisesti voisi ajatella vihasen miehen naista siirtävän.

Hän otti tosi tiukan otteen mahastani, ja jalkani vaan viistivät maata välillä, kun mentiin. En ole itse ketään väkivalloin siirrellyt, mutta onko tuo ihan 'normaalia'?
En nyt normaalista tiedä, mutta olennaista kai on, että homma tulee hoidetuksi. Sen sijaan en ole ikinä kuullut tai nähnyt, että joku mies repisi naista hiuksista. Se on ihan sataprosenttisesti naisten oma tyyli.
????? ?? ??????.

Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5172
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Ensinnä, ei taida olla mitään harvinaista, että mies repii naista hiuksista.
Toisekseen, profiloinnissa on mielestäni ehkä liikaa korostettu tekijän "vihaavan tumma tukkaisia naisia" ja että hänellä olisi syntynyt viha, joka juontaa äidistä tai exästä. Eikö yhtä hyvin vaikka entisestä opettajasta, lastenkodin työntekijästä tai vaikka esimiehestä? Ellei sitten vain ole niin, että yleensäkin noin puolella naisista on tumma tukka.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tampereen Tyttö kirjoitti:
Ti Helmi 09, 2021 1:45 pm
Ensinnä, ei taida olla mitään harvinaista, että mies repii naista hiuksista.
Enpä haluaisi pyöriä sinun kuvioissasi... Joka tapauksessa, hiuksista repiminen on tehotonta, koska vastapuolella jää kädet vapaiksi. Raavittu naama tai puhkottu silmä on hyvä tuntomerkki tekijän jäljittämiseen.
Tampereen Tyttö kirjoitti:
Ti Helmi 09, 2021 1:45 pm
Toisekseen, profiloinnissa on mielestäni ehkä liikaa korostettu tekijän "vihaavan tumma tukkaisia naisia" ja että hänellä olisi syntynyt viha, joka juontaa äidistä tai exästä. Eikö yhtä hyvin vaikka entisestä opettajasta, lastenkodin työntekijästä tai vaikka esimiehestä? Ellei sitten vain ole niin, että yleensäkin noin puolella naisista on tumma tukka.
Kuten mainittu, kolme tummahkotukkaista naista voi aivan hyvin olla sattumaa. En kiinnittäisi minkäänlaista huomiota naisten hiusten väreihin. Eri asia, jos uhreja olisi enemmän. Näitä todennäköisyyksiä voi itse kukin laskeskella.
????? ?? ??????.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Tampereen Tyttö kirjoitti:
Ti Helmi 09, 2021 1:45 pm
Toisekseen, profiloinnissa on mielestäni ehkä liikaa korostettu tekijän "vihaavan tumma tukkaisia naisia" ja että hänellä olisi syntynyt viha, joka juontaa äidistä tai exästä. Eikö yhtä hyvin vaikka entisestä opettajasta, lastenkodin työntekijästä tai vaikka esimiehestä? Ellei sitten vain ole niin, että yleensäkin noin puolella naisista on tumma tukka.
poikani kirjoitti:
Ti Helmi 09, 2021 3:26 pm
Kuten mainittu, kolme tummahkotukkaista naista voi aivan hyvin olla sattumaa. En kiinnittäisi minkäänlaista huomiota naisten hiusten väreihin. Eri asia, jos uhreja olisi enemmän. Näitä todennäköisyyksiä voi itse kukin laskeskella.
Periaatteessa tummat hiukset voisi olla sattumaa, mutta toistan vielä itseäni, että se on se Lukkarisen surman tekotapa, mikä puoltaa tekijää, jolla on tietty uhriprofiili. Lisäksi on varmaan tullut viitteitä muutakin kautta, kuten peitetoiminnan ja vinkkejä antaneiden naisten suunnalta, että tekijä olisi kiinnostunut juuri tummatukkaisista naisista...
Tuohon kysymykseen, että eikö vihan kohde voisi olla joku muukin, kuin äiti, tai ex, niin vastaan, että 99,95% näistä sarjamurhaajista, joilla on tällainen vihan kohde, minkä korvikkeita he tappavat, niin se on äiti, tai ex. Tiedossa on myös jokunen tapaus, missä vihan kohde on ollut omat isovanhemmat, jos henkilö on ollut isovanhempiensa kasvattama.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

andalusiatar
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Maalis 02, 2020 7:03 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja andalusiatar »

Onko mielestänne mahdollista, että tuollainen henkilö olisi voinut kasvaa normaalissa perheympäristössä?

Millaisen lapsuuden ja nuoruuden elänyt mielestänne?

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Mariangel kirjoitti:
Ma Helmi 08, 2021 10:52 pm
Hän otti tosi tiukan otteen mahastani, ja jalkani vaan viistivät maata välillä, kun mentiin. En ole itse ketään väkivalloin siirrellyt, mutta onko tuo ihan 'normaalia'?
En kyllä osaa sanoa, mitä tuo kertoo, tai kertooko mitään... Mielestäni voisit vielä soittaa Lahden poliisille sille porukalle, joka tätä Lahden raiskaajaa tutkii... yhteystiedot saattaa löytyä jostain uutisesta, tai jos ei löydy, soita vaihteeseen. Sano, että olit antanut vinkin alunperin KRP:lle(vai mihin sitten ilmoititkaan) sarjamurhaajaan liittyen...
Lahden poliisi ilmoitti, että heillä ei ole tiedossa, että raiskaaja olisi toiminut muualla, kuin Lahdessa, joten vinkki voi olla heille hyödyllinen...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1542
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

andalusiatar kirjoitti:
Ti Helmi 09, 2021 7:03 pm
Onko mielestänne mahdollista, että tuollainen henkilö olisi voinut kasvaa normaalissa perheympäristössä?

Millaisen lapsuuden ja nuoruuden elänyt mielestänne?
Dazu tietänee tilastoista enemmän, kuinka suuri prosentti on kasvanut epänormaaleissa olosuhteissa. Jos pitäisi arvata, niin omaan veikkauskuponkiini laittaisin yli 80 prosenttia.

Olen lukenut nyt enemmän sarjamurhaajien luokittelusta. Tämä on joko järjestelmällinen sarjamurhaaja tai muusta syystä toimii kuten järjestelmällinen sarjamurhaaja.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Euroopassa tapahtui 80- ja 90-luvulla useita muitakin tällaisia viiltäjä-tyyppisiä seksuaalimurhia. Kokoan tähän listaa näistä tapauksista:


1. Udinen hirviö -nimellä tunnettu sarjamurhaaja tappoi neljä naista Koillis-Italiassa vuosina 1980-1989. Kaikkien vatsa on avattu tekemällä skalpellilla S-muotoinen viilto, jonka jälkeen uhrin sisäelimet oli poistettu. Muuten tekotavoista on vähän tietoa, mutta ilmeisesti kaikki uhrit oli surmattu kuristamalla ennen tätä operaatiota. Uhrit:

Maria Carla Bellone, 19, prostituoitu, tapettu 19 helmikuuta 1980
Luana Giamporcaro, 22, prostituoitu, tapettu 24 tammikuuta 1983
Aurelia Januschewitz, 42, prostituoitu, tapettu 3 maaliskuuta 1985
Marina Lepre, 40, ala-asteen opettaja, tapettu 26 helmikuuta 1989


2. Catrine da Costan tapaus Tukholmassa 1984. Yhdeksän päivää vaille 28-vuotias prostituoitu Catrine da Costa katosi Tukholmasta 10. kesäkuuta. Ruumiinosia löydettiin Solnasta moottoritiesillan alta 18. kesäkuuta ja lisää ruumiinosia löydettiin 7. päivä elokuuta muualta. Ruumiinosat oli pakattu muovipusseihin. Catrine da Costan päätä, sisäelimiä, toista rintaa ja sukuelimiä ei koskaan löydetty.


3. Lissabonin viiltäjä -nimellä tunnettu sarjamurhaaja tappoi kolme naista Lissabonissa, Portugalissa vuosina 1992-1993. Kaikki uhrit olivat prostituoituja ja kaikkien vatsa oli avattu skalpellilla ja sisäelimiä oli poistettu. Ensimmäinen uhri oli kuristettu ennen vatsan avaamista, kaksi jälkimmäistä olivat olleet elossa operaation aikana ja lisäksi jäkimmäisiltä uhreilta oli poistettu rinnat. Uhrit:

Maria Valentina, 22, löydetty 31 heinäkuuta 1992
Maria Fernanda, 24, löydetty 27 tammikuuta 1993
Maria João, 27, löydetty 15 maaliskuuta 1993


4. Sarjamurhaaja Tsekissä. Tsekissä toimi 90-luvun alussa sarjamurhaaja, joka tappoi kaksi aivan tavallista nuorta naista. Hän ilmeisesti oli tutustunut uhreihin jossain ja sopinut näiden kanssa treffit, antaen naisille väärän henkilöllisyyden... Molemmat uhrit oltiin avattu ja heiltä oltiin poistettu sisäelimiä. Lisäksi uhrien kädet oltiin katkaistu ranteista. Tekijä oli ejakuloinut uhrin päälle teon aikana. Teko oli ilmeisesti kestänyt pitkään ja uhri oli ollut elossa ja tajuissaan teon aikana. Fajtovan tapauksessa kuultiin tekopaikan läheisyydessä tunteja kestänyttä huutoa ja itkua, mutta poliisia ei oltu soitettu paikalle.

Kamila Fajtová, 22, katosi Ostrava-Porubasta joulukuussa 1991, löydettiin kolme viikkoa myöhemmin metsäalueelta läheltä katoamispaikkaa
Dita Hrabánková, 21, katosi Průhonicesta kesällä 1992, löydettiin kaksi viikkoa myöhemmin puistosta läheltä katoamispaikkaa


5. Murha Hollannissa. -tällaisesta Hollannissa 90-luvulla tapahtuneesta viiltäjä -tyyppisestä murhasta on mainintoja, mutta mitään tietoa en asiasta löytänyt.


6. Kolmas murha Tsekissä. -Tsekissä tapahtui myös kolmas saman tyylinen murha, mutta tästä ei löydy tietoja.


7. Murha Tanskassa. -myös Tanskassa tapahtuneesta viiltäjä -tyyppisestä murhasta löytyy mainintoja, mutta mitään tietoa tapauksesta ei googlella löydy... ilmeisesti 90-luvulla on tapahtunut...


8. Murha Belgiassa. -Belgiassa olisi myös tapahtunut tämän tyyppinen murha joskus ennen Monsin teurastajan aktivoitumista, mutta mitään tietoa siitä ei löydy.


9. Monsin teurastaja -nimellä tunnettu sarjamurhaaja tappoi viisi naista Monsin kaupungin ympäristössä Belgiassa vuosina 1996-1997. Uhrit oli paloiteltu ja palat oli pakattu muovipusseihin ja jätetty teiden varteen. Uhrit ovat saattaneet olla prostituoituja ja he ovat olleet sosioekonomisessa mielessä heikommassa asemassa. Uhrit:

Carmelina Russo, 42, katosi 4 tammikuuta 1996, ensimmäiset osat löydetty 21 tammikuuta 1996
Martine Bohn, 43, katosi 21 heinäkuuta 1996, ensimmäiset osat löydetty muutama päivä myöhemmin
Jacqueline Leclercq, 33, katosi 22 joulukuuta 1996, ensimmäiset osat löydetty 22 maaliskuuta 1997
Nathalie Godart, 21, katosi maaliskuussa 1997, osat löydetty myöhemmin
Begonia Valencia, 37, katosi kesällä 1997, osat löydetty myöhemmin


Sittenhän oli tietysti kaikkien viiltäjien kummisetä, Rostovin viiltäjä, eli Andrei Tshikatilo, joka tappoi 12 vuoden aikana 1978-1990 yli 50 naista ja lasta.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

andalusiatar
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Maalis 02, 2020 7:03 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja andalusiatar »

:shock:

Olipas harvinaisen kammottava listaus dazulta

:shock:

Olikohan tuohon 80-90-luvun taitteen sarjispiikkiin joku syy? Siis muu kuin että 90-luvulla yleistyi dna ja nyt nämä napataan 1-2 ensimmäisen teon jälkeen kiinni ennenkuin toivottavasti pääsevät raaistumaan ihan äärimmäisyyksiin.


Googlailin jonkun verran, ilmeisesti nuo kaikki ovat selvittämättömiä sarjoja, eli tekijää ei olla saatu kiinni. Ja tuo sama modus operandi eli jostain syystä uhrin vatsa täytyy avata. Todella, todella outoa että joku saa tuosta kiksejä.

Edit. Onkin epäilty että tuo portugalilainen vastuussa noista muistakin tsekin, hollannin ja tanskan selvittämättömistä samantyyppisistä murhista. Eli rekkakuski olisi asialla. Olisikin aika outoa että yhtäkkiä ympäri eurooppaa randomit aktivoituisivat samankaltaisiin tekoihin samanaikaisesti..

Mariangel
Neuvoja-Jack
Viestit: 588
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel »

JasseHames kirjoitti:
Pe Helmi 05, 2021 1:42 am
Mainitsin sen 100 sen vuoksi, että miten kukakin mieltää, moniko nainen hyppää heti hiekkakuopan nähtyään pois autosta. Oletetaan, että se on vaikkapa 20 sadasta. Itse asiassa pitäisin todennäköisenä, että jokunen nainen pomppaisi heti ulos tuollaiselle metsätielle kaartamisen jälkeen, sillä sen verran paljon toiminta poikkeaa normaalin ja henkisesti terveen avuliaan ihmisen toiminnasta. Jos tekijä järkevästi riskianalyysia tekee, niin 20 prosentin todennäköisyydellä nainen hyppää kyydistä pakoon.
Käytännössä aika harva hyppäisi pois liikkuvasta autosta. Tämä on vain oma mielipiteeni. Kovassa vauhdissa se olisi silkka itsemurha. Hitaassa vauhdissa kyyditsijä ehkä vain pysähtyisi, ja noukkisi uhrin takaisin autoon, ja sittenhän kädet/jalat rikki olisikin helppoa jatkaa sitä, mitä oli aikeissa tehdä.

JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1542
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Mariangel kirjoitti:
To Helmi 11, 2021 10:25 pm
JasseHames kirjoitti:
Pe Helmi 05, 2021 1:42 am
Mainitsin sen 100 sen vuoksi, että miten kukakin mieltää, moniko nainen hyppää heti hiekkakuopan nähtyään pois autosta. Oletetaan, että se on vaikkapa 20 sadasta. Itse asiassa pitäisin todennäköisenä, että jokunen nainen pomppaisi heti ulos tuollaiselle metsätielle kaartamisen jälkeen, sillä sen verran paljon toiminta poikkeaa normaalin ja henkisesti terveen avuliaan ihmisen toiminnasta. Jos tekijä järkevästi riskianalyysia tekee, niin 20 prosentin todennäköisyydellä nainen hyppää kyydistä pakoon.
Käytännössä aika harva hyppäisi pois liikkuvasta autosta. Tämä on vain oma mielipiteeni. Kovassa vauhdissa se olisi silkka itsemurha. Hitaassa vauhdissa kyyditsijä ehkä vain pysähtyisi, ja noukkisi uhrin takaisin autoon, ja sittenhän kädet/jalat rikki olisikin helppoa jatkaa sitä, mitä oli aikeissa tehdä.
Nyt ihan oikeasti, mitä luulet nopeuden olevan käännyttäessä hiekkakuopalle vievälle metsätielle? Kiinnostaa myös tietää rehellinen arviosi siitä, kuinka kovaa tuolla metsätiellä kannattaa kaasutella? Ajattelitko myös, että ajaa kunnon rallivauhtia ja hätäjarruttaa kuopalle saavuttaessa?

Spekulointiahan tämä ketju suurimmaksi osaksi toki on, eikä mitään oikeita todisteita ole enää saatavissa muuten kuin mahdollisesti Haantien ruumiin löytymisen kautta. Joku logiikka olisi hyvä kuitenkin säilyttää.

JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1542
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

dazu kirjoitti:
Ma Helmi 08, 2021 5:46 pm
Ralliukkeli on palstalla vihjaillut maanomistusasioista, mutta hän on siinä halunnut heittää epäilykset Lukkarisen löytäneen henkilön suuntaan. Muuta reittiä on saatu selville, että hänen sukunsa on lähtöisin alueelta...
Olisiko mahdollista saada näistä ralliukkeliasioista lyhyt mutta kattava tiivistelmä? Maanomistusasiat kiinnostavat tapaukseen liittyen tietyssä mielessä minuakin.

Vastaa Viestiin