Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattiin raa´asti

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Hippie Supremacist kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 10:17 pm Pyytäisin siis esittämään ne todisteet väitteellesi
Eli todisteet kertovat päivänselvästi, että Heikki sanoi tappavansa Atson. Mitä tämän jälkeen tapahtui...
Shrlck
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 8:35 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Shrlck »

meksi kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 11:56 pm Kootut ajatukset sivuja ja taas sivuja luettuani täällä edennyttä keskustelua.

Ensinnäkin, lopettakaa se fantasiointi "kyllä ne linnassa oppii" "siellä on vastaanottokomitea odottamassa", ei tuon ikäiset mene aikuisten sekaan. Sinne nuorisohäkkiin menevät, jossa tuskin on niin bad ass meisinki, ei kuitenkaa eletä jenkkilässä saatika tv-sarjojen maailmassa.

Toisekseen, yllätyin ettei yksikään ollut tätä seikkaa huomioinut IS:n liveseurannasta:
9:13
Syyttäjät ovat vaatineet tuomiota murhasta. Nyt syyttäjät ovat esittäneet vaihtoehtoisen syytteen kaikkien kolmen syytetyn osalta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Yhden pojan osalta vaihtoehtoinen syyte on myös avunanto murhaan.
Koska jumalauta jos nämä kolme tirehtööriä saavat tuomionsa törkeänä kuolemantuottamuksena, niin itsellä menee kyllä täysin usko Suomen rikosoikeuteen.
Mihin pojat päätyvätkään, pääsevät todennäköisesti muutamassa vuodessa ulos, ainakin tämä kusi-nilkki. Heitä ei varmasti katsota hyvällä nuorisovankilassakaan, saattaa Heikkikin saada jotakin kovaa ja kylmää pyllyyn, mutta varsinainen komitea odottaa, kun sieltä kävelee ulos, jos onnistuu taktikoinnillaan pääsemään vähemmällä. Usko pois vaan, tämä ei ole pelkkää fantasiointia. Liero saa maistaa vielä omaa kustaan.
Shrlck
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 8:35 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Shrlck »

Murhasta Tuli Totta kirjoitti: To Maalis 04, 2021 12:23 am Olen käsittänyt, että linnassa tappajat/murhaajat ovat kärkikastissa, istuvat ruokalassa paraati paikoilla. Toki varmasti jnkn verran riippuen tapauksesta. Mutta eipä ole Suomen paskimpiakaan lastenraiskaajia/yms välttämättä kurmuutettu kongeilla, vaikka osa lusii normiosastoilla, osa toki liskolla.

Niuvaan näistä ei yksikään päädy, se on päivän selvä asia. Kukaan heistä ei ole ollut psykoosissa tekoa tehdessään. Ja vaikka joku olisikin ollut hetkellisessä huumepsykoosissa (mitä en usko), se ei silti Niuvan portteja avaa. Toki mielentilatutkimus saattaa olla avuksi myöhempää elämää ajatellen, kun arvioidaan uusimis- ja vaarallisuusriskit. Ilmeisesti sinne ei kuitenkaan kaikkia kolmea olla nyt lähettämässäkään.

Pojat istuvat muutamat vuotensa rauhassa, vapautuvat uusin nimin, vanhemmat (luultavasti) muuttavat osoitteensa tai jopa sukunimensä ja näin on asia pois päiväjärjestyksestä. Kunnes joku heistä, luultavasti Heikki tappaa/murhaa jälleen. Veetin kohdalla tulevaisuus on mitä luultavimmin syrjäytynyt ja päihdehakuinen. Alexiksella voi vielä olla toivoa kuntoutua ns. normikansalaiseksi, sillä hän oli ainut nuorista, joka ei pelkästään chillaillut ja katsellut Netflixistä ohjelmia tapauksen jälkeen, vaan oli ilmeisesti oikeesti hädissään, paniikissa ja rikki tapahtuneen jälkeen.

Itseä kiinnostaa myös tuo, kun nuoret olivat ryhmächattailleet murhan tiimoilta, niin jäi sellainen kuva, että Veeti ja Heikki ikäänkuin pumppasivat Alexisilta tietoa kuinka paljon tämä muistaa. Kun Alexis kysyi mitä siellä oikein tapahtui, V+H vastasivat, "sä et haluu tietää" ja petasivat itselleen pienempää tuomiota Alexisin muistamattomuudella. Joka sittemmin näytti olleen oikein hyvä taktiikka.
Mä pidän kyllä hyvin mahdollisena, että Alexisille annettu joko salaa tai muuten vain jotain alkoholin kanssa... Mitä... En tiedä, mutta pojan kuvaukset raivosta ja totaalinen muistamattomuus kertoo kyllä siitä, että jotakin sekäkäyttöä on hyvinkin voinut olla.
Shrlck
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 8:35 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Shrlck »

TooToo kirjoitti: To Maalis 04, 2021 12:56 am
Pahani Julmu kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 3:06 pm Toivottavasti Atson isä pitää Ylilaudalla tehdyn "lupauksensa"...
Samaa toivon. Kuitti tulee ennemmin tai myöhemmin, se on ainakin varma.
Mikä homma?
Shrlck
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 8:35 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Shrlck »

Pakko vielä kertaalleen ihmetellä, kuinka keneltäkään, siis keneltäkään voi mennä ohi, kuinka sairas paska Juutinen oikeasti on? Miettikää nyt: hän on isin kanssa sairaalassa, kun tulee kuvaa jossa atsoa jo yli tunnin verran hakattu. Heikki vastaa: "vittuku atso ja paskotun näköinen, älkää päästäkö lähtee himaa, niidii lyödä sitä naamaa" tms. Heikki siis juoksi sairaalasta (isin kyydillä tietysti) hakkaamaan kaveria, joka valmiiksi jo "paskottu" Sen jälleen aloittaa kusemisen ja pahempaan kidutukseen yllyttämisen. Siis kaveri tuli paikalle selvinpäin...! Ja nyt väittää että ei tehnyt muuta kuin vähän läpsässyt kasvoihin ja tahtoo kotiin. MILLAINEN NILVIÄINEN TEKEE TOLLASTA!?!?

En puolustele muita ja kaikenlaista on tullut nähtyä, mutta mitään noin kuvottavaa ei milloinkaan... IHMISSAASTA.
Elizabeth
Neuvoja-Jack
Viestit: 596
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

Sarjo kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 6:48 pm
Painkiller kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 6:03 pm
Shrlck kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 5:04 pm Kuten useasti sanottu, kuulustelupöytäkirjoista muun muassa saa tästä selkeän käsityksen! Kuten siitä, että kaveri kieltää kaiken eikä osoita katumusta. Hän ei ollut kovin humalassa, suoraan sairaalasta isin kyydistä tuli ja kävi vähän kusemassa toverin päälle. Suurinpiirtein kaikki ketkä tähän juttuun vähääkään perehtyneet tunnistavat Heikki Evertin puhtaaksi valehtelijaksi ja manipuloijaksi. Se että hän "ei ole tottunut likaamaan käsiään" ja on menneisyydestä puhtaat paperit, ei ole mikään puolustus.
Taitaa Poloinen olla Heikin curling-vanhempi/muu läheinen. Tuo poika on kyllä niin selvästi juuri kotona pilattu, kun jatkavat vieläkin tällä linjalla. Yksikään normaali nuori ei toimi kuten Heikki, että ihan pokkana ja ilmeisen selvinpäin käy välillä isukin kanssa asioilla ja viestittää samalta reissulta, ettei Atsoa saa päästää karkuun ja hän tulee heti kohta hakkaamaan. Eikä yksikään normaali vanhempi selittele ja vähättele lapsensa tekemisiä tuolla tavoin tällaisen ja aiempien tekojen jälkeen. Toki voi olla tukena, muttei hössöttää kuinka meidän pikku-Heikki ei nyt oikeastaan ole juuri mitään tehnytkään ja eiköhän tämä tutkinnassa istuminen riitä tuomioksi, kun jää äityli, tyttis ja sipsitkin ja se on jo kuulkaa kovaa se. Ihan uskomatonta porukkaa näyttävät kyllä olevan.
Vauva.fi oli eilen ketju, joka on nyt poistettu (varmaan juuri kusihessun omaisten vaatimuksesta). Siellä joku kirjoitti Heikin olevan hyvä poika ja vanhempiensa olevan älykkäitä ja menestyneitä. Sanoi, että Heikillä on ollut keskivertoa paremmat kotiolot ja lopuksi totesi, että kyseessä on valitettava nuoruuden hairahdus. Oli vielä sitä mieltä, että näistä saadaan vielä yhteiskuntakelpoisia. Vapaasti lainaten mutta sisältö tämä, en muista kaikkea tarkkaan. Tuo nuoruuden hairahdus oli mauttominta ikinä!
Eikö ne vanhemmat juuri tämän Heikin perään hössää ja lellittele? Esteet ja ongelmat lakaistaan tieltä? Saanut siis sellaisen kasvatuksen mikä johtanut melko varmasti narsistiseen persoonallisuushäiriöön. Näitä tapauksia on nähty ihan läheltä. Kyse ei siis ole mistään nuoruuden hairahduksesta vaan jostain paljon vakavammasta.
katsalm
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Maalis 02, 2021 6:29 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja katsalm »

Vielä tuosta ufc:stä - tässä oli 3 yhtä vastaan ja se yks ei edes lyönyt takaisin. Helvetin epäreilua. Pojat pitäisi laittaa samaan tilanteeseen altavastaajiksi.
Oli uhri sitten hengissä tai ei poikien poistuessa paikalta, sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä kun syytetyt ovat aiheuttaneet hänelle nuo kuolemaan johtaneet vammat! Lisäksi syyte pitäisi olla vielä pahempi kun eivät häyttäneet apua. Paskapuhetta sanoa että kyllä se siitä vielä kotiin lähtee raahautuun.
Heikin osallisuudesta olen samaan mieltä kuin useimmat kirjoittajat täällä - hän on tekstillään varmistanut että uhria ei saa päästää pois ja hekumoinut kuinka paskotulta se näyttää mut sekään ei riittänyt. Hän on ollut selkeästi vähiten humalassa mutta ei kerro mitään koska tietää että olisi hänelle epäsuotuisaa. Pelkästään katsominen ja puuttumatta jättäminen on rangaistavaa. Entä jos vertaa pommi-iskun suunnitteluun - pelkästään suunnittelusta tulee syyte. Entä jos suunnitttelee hakkaavansa jonkun paskaksi, 3 yhtä vastaan, niin silläkö ei ole mitään väliä!?!?!
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Shrlck kirjoitti: To Maalis 04, 2021 9:01 am Pakko vielä kertaalleen ihmetellä, kuinka keneltäkään, siis keneltäkään voi mennä ohi, kuinka sairas paska Juutinen oikeasti on? Miettikää nyt: hän on isin kanssa sairaalassa, kun tulee kuvaa jossa atsoa jo yli tunnin verran hakattu. Heikki vastaa: "vittuku atso ja paskotun näköinen, älkää päästäkö lähtee himaa, niidii lyödä sitä naamaa" tms. Heikki siis juoksi sairaalasta (isin kyydillä tietysti) hakkaamaan kaveria, joka valmiiksi jo "paskottu" Sen jälleen aloittaa kusemisen ja pahempaan kidutukseen yllyttämisen. Siis kaveri tuli paikalle selvinpäin...! Ja nyt väittää että ei tehnyt muuta kuin vähän läpsässyt kasvoihin ja tahtoo kotiin. MILLAINEN NILVIÄINEN TEKEE TOLLASTA!?!?

En puolustele muita ja kaikenlaista on tullut nähtyä, mutta mitään noin kuvottavaa ei milloinkaan... IHMISSAASTA.
Oli jo ennen synttäripäivää siinä kunnossa aiemmista pahoinnpitelyistä, oliko jollakin tavalla puolustuskyvytön, esim estämään pakkojuottoa?
Ihan saa sellaisen kuvan, että V ja H yllyttivät A:ta, V suunnitteli H yllytti, eli tossa vaiheessa ilman H:n käskyä "älkää päästäkö himaan" homman olisi voinut lopettaa, ihan ratkaiseva ohjaaminen koko murhalle.
H oli myös se joka riehui penkkien kanssa, silloin alussa sanoinkin että siellä oli penkkien kanssa otettu matsia. 8)
Viimeksi muokannut Ghost hunting, To Maalis 04, 2021 9:34 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
katsalm
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Maalis 02, 2021 6:29 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja katsalm »

Shrlck kirjoitti: To Maalis 04, 2021 9:01 am Pakko vielä kertaalleen ihmetellä, kuinka keneltäkään, siis keneltäkään voi mennä ohi, kuinka sairas paska Juutinen oikeasti on? Miettikää nyt: hän on isin kanssa sairaalassa, kun tulee kuvaa jossa atsoa jo yli tunnin verran hakattu. Heikki vastaa: "vittuku atso ja paskotun näköinen, älkää päästäkö lähtee himaa, niidii lyödä sitä naamaa" tms. Heikki siis juoksi sairaalasta (isin kyydillä tietysti) hakkaamaan kaveria, joka valmiiksi jo "paskottu" Sen jälleen aloittaa kusemisen ja pahempaan kidutukseen yllyttämisen. Siis kaveri tuli paikalle selvinpäin...! Ja nyt väittää että ei tehnyt muuta kuin vähän läpsässyt kasvoihin ja tahtoo kotiin. MILLAINEN NILVIÄINEN TEKEE TOLLASTA!?!?

En puolustele muita ja kaikenlaista on tullut nähtyä, mutta mitään noin kuvottavaa ei milloinkaan... IHMISSAASTA.
SAMAA Mieltä! Ja kuten jo edellä sanottu, jos hän ei olisi laittanut viestiä että älkää päästäkö pois niin..... Uhri voisi olla hengissä. Minusta tuo on todella raskauttava viesti.
tuomas
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Helmi 24, 2021 1:40 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja tuomas »

Shrlck kirjoitti: To Maalis 04, 2021 8:40 am
TooToo kirjoitti: To Maalis 04, 2021 12:56 am
Pahani Julmu kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 3:06 pm Toivottavasti Atson isä pitää Ylilaudalla tehdyn "lupauksensa"...
Samaa toivon. Kuitti tulee ennemmin tai myöhemmin, se on ainakin varma.
Mikä homma?
Väitetysti Atson isä olisi kirjoittanut Ylilaudalla, että oikeus toteutuu vielä jne. Tai siis sinne on henkilö kirjoittanut tuollaista ja väittää olevansa hänen isä. Screenshot ja copypaste tästä löytyy joku pari-kolme sivua taaksepäin ainakin muistaakseni.
versoilija
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Maalis 02, 2021 12:47 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja versoilija »

Shrlck kirjoitti: To Maalis 04, 2021 8:39 am
Mä pidän kyllä hyvin mahdollisena, että Alexisille annettu joko salaa tai muuten vain jotain alkoholin kanssa... Mitä... En tiedä, mutta pojan kuvaukset raivosta ja totaalinen muistamattomuus kertoo kyllä siitä, että jotakin sekäkäyttöä on hyvinkin voinut olla.
Sama fiilis vahvistunut tässä nyt etp:n ja täällä käydyn keskustelun lukemisen yhteisvaikutuksesta. Juuri nuo muistamattomuudet, kuulustelussakin paistava hämmennys omasta käytöksestä ja voimakas raivo uhria kohtaan antavat sellaista vaikutelmaa.

Mikäli tämä on totta, A:n rooli jutussa tuntuu entistä epäreilummalta muihin tekijöihin verrattuna. Tähän kun vielä lisätään se, ettei hän kännykän sammumisen takia kuvannut tapahtumia todisteiksi (ei olisi ehkä muutenkaan kuvannut niin paljoa, sillä se ei vaikuttanut olevan hänen ykköshuvinsa kuten näillä kahdella muulla... :evil:) ja on mielestäni pyrkinyt rehellisimmin ja auttavaisimmin oikeasti selvittämään asiaa, toisin kuin taasen nämä kaksi muuta. On kyllä surullista, miten keinottelu ja valehtelu vaikuttavat tuottavan tulosta tuomioita jaettaessa :|
Pahani Julmu
Lauri Hanhivaara
Viestit: 127
Liittynyt: To Touko 28, 2020 10:38 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Pahani Julmu »

petteri poloinen kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 7:17 pm jossain oli (en jaksanut lukea linkkejä) että uhrin perhe ja tekijöiden perheet olisiva lähentyneet ja kokevat yhdessä surua ja toivovat että keskustelupalstoilla käytävä aggressiivinen ja epäinhimillistävä keskustelu poistuisi, siitä ei seuraa mitään hyvää, aggressiiviset ja epäinhimillistävät viestit ovat yhtä pahoja kuin alkuperäinen tekokin.

Jos pitää paikkansa että uhrin ja tekijäoden perheet pitävät jotenkin yhtä niin onhan siinä varmasti anteeksipyyntöjä ja suruvalitteluja esitetty.
Lopetas nyt poloinen! Tuollaisen teon jälkeen ei varmasti kaveerata tekijöiden vanhempien kanssa, ei ainakaan Juutisten, jotka kieltää kaiken!
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kannattaa seuraavat uudet kaverit valita tarkemmin. Kun on muutenkin käynyt loistava flaksi niillä, jotka eivät mahtuneet V:n synttäreille.
Pahani Julmu
Lauri Hanhivaara
Viestit: 127
Liittynyt: To Touko 28, 2020 10:38 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Pahani Julmu »

uutisointi kirjoitti: Ke Maalis 03, 2021 9:01 pm Onko sokeritauti jotenkin lieventävä tekijä? Tai onko sitä yritetty? Sokeriarvojen heilahtelu liian alas tai ylös voi sotkea pään.
Diabeetikko (ei sokeritautinen) ei sekoa verensokerin heilahteluista (liian alhainen tai todella korkea), vaan pikemminkin saa oireita (väsymys, huonovoitisuus, päänsäärky...) jotka heikentävät toimintakykyä. Eli ei selitä asiaa mielestäni millään tavalla.
Shrlck
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 8:35 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Shrlck »

Eikö media voisi pienellä kannustamisella, lukuisilla juttuvinkeillä ym. kirjoittaa tästä epäoikeudenmukaisuudesta, johon tämä uhkaa päättyä ... Kirjoittaa esim siitä kuinka kansa huutaa kovinta mahdollista rangaistusta myös "osan aikaa paikalta pois olleelle henkilölle" eli Heikki Evert Juutiselle. Sais siinä toimittaja-isikin vähän lukemista. Jos riittävän moni tähän painostaa, luulen että joku media tarttuisi.
Vastaa Viestiin