Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattiin raa´asti

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
Hiiri
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ma Helmi 02, 2015 1:28 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Hiiri »

Motiivi on pyörinyt mielessä pitkään.
Kaikki on alkanut parin pikkupahiksen pitkään jatkuneesta pelleilystä kiltimmän kustannuksella. Alistamisesta, taloudellisesta hyväksikäytöstä, juoksupoikana olemisesta.
Kun kiltti on vihdoin päässyt erkaantumaan pahisten jatkuvasta vaikutuksesta sijoituksen ja oppilaitosten vaihdon yhteydessä ja alkanut pistämään hanttiin ”kerron, että mun päälle kustiin”... on pojilla virinnyt ajatus kiltin löylyttämisestä oikein kunnolla, jotta kiltti palaa kiltisti takaisin ruotuunsa pahisten pompoteltavaksi ja suu pysyy kiinni.
Tekoiltaa edeltävissä viesteissä on selkeästi tuotu esille, kuinka halutaan hakata uhri kunnolla. Annetaan opetus, kun menee rollimaan.
Otetaan mukaan kolmas sopivasti agressiivinen tyyppi tekemään likaisin työ...

Heikin itkuun purskahdus on korkeintaan sääliä äitiään kohtaan, kun pikku-Heikki joutuu paljastamaan äidilleen todellisen luontonsa ja äidin maailma murenee. Ei siinä uhria itketty… :evil:

Kuvottavat ihmishirviöt... toivottavasti oikeus korottaa syyttäjän vaatimia tuomioita.
Just interested.
petteri poloinen
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: La Elo 22, 2020 2:44 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja petteri poloinen »

Shrlck kirjoitti: To Maalis 04, 2021 4:39 pm
Painkiller kirjoitti: To Maalis 04, 2021 4:03 pm
petteri poloinen kirjoitti: To Maalis 04, 2021 3:39 pm Ei pahalla, mutta näistä aina unohtuu:

- H:n äiti oli kuitenkin seuraavana päivänä vienyt poikansa lääkäriin ja oli otettu koronatestit koska poika oli vaikuttanut sairaalta (joko syyllisyys tai krapula)

- H:n äiti oli kyynelehtinyt silloin maanantaina 7.12. kun murha-asiaa oli selvitelty


Tietysi siitä voi olla vahingoniloinen tai aggressivinen että ns. "hulehtivat vanhemmat" ja "hyvä koti" ei ole onnistunut yhtään paremmin lapsensa kanssa kuin hieman epämääräisetkin yksinhuoltaja/uusipperheet.

Mutta väite että H:n äiti olisi ollut "välinpitämätön" ei ollenkaan pidä paikkansa, vaan vaikuttaa lähes hysteerisen huolehtivaiselta.
Siis meinaatko tosiaan, että lääkärissä käyttäminen ja kyynelehtiminen hyvittää laiminlyönnit muussa kasvatusvastuussa?! Ja toisaalta etkö tiedä, että ylihuolehtivuus on myös helposti haitallista? Ja ei tässä ole kyse mistään vahingonilosta, vaan tosiasioiden pohtimisesta. Asiat on kohdattava niinkuin ne on eikä epäkypsien ja valheellisten ennakko-oletusten kautta. Itse olette tuoneet esiin tätä ajatusta, että Heikillä oli niin hyvä perhe ja että kaikki syy on jossain muualla. No näinhän se ei selvästi ole ja kyllä sen voi sanoa ääneen, vaikka se pahalta tuntuisikin. Ei se ole ivaa ja aggressiivisuutta, vaan ilmeinen tosiasia. Ei se niin ole, että yksinhuoltaja/uusperheet ovat helposti muka epämääräisiä kun taas ydinperheet ei muka niinkään. Epämääräisyys/hyvä vanhemmuus ei aidosti määräydy tiettyjen ulkoisten seikkojen tai perhemuodon mukaan, vaan millaisessa tahansa perheessä voi olla hyviä tai huonoja vanhempia ja kaikkea siltä väliltä. Ei pidä nostaa esiin valheellisia stereotypioita ja perusteettomia väittämiä, jos ei kestä kuulla totuutta niistä. Enkä nyt sano, että kaikki syy on kotona, mutta on ihan turha väittää myöskään, ettei mikään johdu kotioloista ja vanhemmista. Ja tätä(kin) mietitään siis siksi, että yritetään ymmärtää miten pojista tuli sellaisia, että kykenivät ja päätyivät tällaiseen tekoon. En minä ainakaan muuten ole kenenkään perheestä ja heidän mahdollisesta osallisuudestaan kiinnostunut. Yritän vain ymmärtää mikä mahtoi johtaa tähän kaikkeen.
Jep, samaa mieltä.

Lisään vielä sen, että mun mielestä on myös vähän omituista että äiti ei käynyt katsomassa poikaansa yöllä kun tämä tuli, mutta toisaalta se sopii kuvaan... Ei tahdota kohdata sitäkään kiusallista tilannetta, joka seuraisi siitä, kun löytäisi poikansa ikävästi esimerkiksi päihtyneenä. Kyllä sitä voi välinpitämättömyydeksikin nimittää. Hyysääminen ja hyssyttely eivät ole välittämistä, rajat sen sijaan tunnetusti sitä ovat.

Mä en tajua tarvetta todeta, että "Heikki teki vähemmän" tai "Ei Heikki ole oikeasti sellainen"

Koska fakta on, että Heikki ei tehnyt yhtään vähempää. Hän houkutteli uhrin mukaan, yhdessä Veetin kanssa. Hän toi mukaan kovemmat aineet, hän tiesi kaikesta vähän enemmän kuin muut, hän oli vähän liian hyvä lyömään itse, joten hän yllytti, kuvasi ja kusi kuin kermana kakun päälle. Kas, kuulostaa ihan rikollisjengien päätyypiltä, häneltä joka päättää mitä tapahtuu, milloin ja miten... Ja jos jäädään kiinni, hän on se jota viimeiseksi epäillään.

Ei myöskään ole salaisuus, että Heikki suunnitteli uhrin ruumiin hävittämistä, laskelmoi kuinka saada kaikki näyttämään vähiten hänen syyltään... Ja hän oli jo aiemmin uhannut tappavansa Atson. Hän vaikutti ja vaikuttaa kuulustelujen perusteella pojalta, joka ei kykene katumukseen tai myötätuntoon, kaverilta joka olisi tiukan paikan tullen valmis heittämään vaikka parhaan ystävänsäkin rekan alle.

Joten, sellainen on Heikki Evert Juutinen. Ei yhtään enempää tai vähempää. Kysyn vielä kerran: Mikä tekee kenellekään tässä tarinassa hänestä sen, joka teki vähemmän tai ansaitsee pienemmän tuomion?
Tosiasia on että V oli lapsuudesta lähtein eniten uhrin kanssa tekemisissä, vieraillut uhrin kotona, uhria väitetysti kannustettu olemaan hänen kanssaan, joten V:llä on ollut paras mahdollisuus auttaa ja tukea lapsuudesta lähtein kilttiä uhria.

V on myös poliisikuulustelussa myöntänyt käyttäneensä huumeita 13 vuotiaasta lähtien.

On myös vähän eri käsitys ruumiin hävittämisestä - käsittääkseni V ehdotti tynnyriä ja on sellaista googlannut 300l 200l, mikä riittäisi ja mistä saa halvalla, sekä A taas olisi keksinyt että uhrin päälle voi kaataa valkaisuainetta jotta sormenjäljet ja virtsa katoaa, H olisi taas googlannut että virtsasta ei saa riittävästi DNA:tä.

V oli ehdottanut ruumiin hävittämistä Hyvinkäälle.

A oli kai todennut että upotetaan jokeen.


---------

noista vo olla eri mieltä, mutta en lähde vihaa keräämään sisälleni sillä perusteella että päättelen jonkun pojista olevan pääsyyllinen, ja myönnän että tutkintamateriaalit on vähän huonosti sisäistetty ja voin olla väärässäkin.
maxi
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja maxi »

Greenwich Mean kirjoitti: To Maalis 04, 2021 3:14 pm Missähän nuo pojat odottavat tuomiota? Ovatko sijoitettuna mahdollisesti eri vankiloihin/osastoille ja pääsevätkö jo tässä vaiheessa normi vankilarytmiin eli onko eristykset jo purettu?
En tiedä näistä asioista yhtään mitään.
Koskivaara ja Juutinen sijoituspaikka Vantaan vankila
Neramo Jokelan vankila
Löytyy esitutkintapöytäkirjat ensimmäiseltä sivulta
Elämä on laiffii
maxi
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja maxi »

Hiiri kirjoitti: To Maalis 04, 2021 4:55 pm Motiivi on pyörinyt mielessä pitkään.
Kaikki on alkanut parin pikkupahiksen pitkään jatkuneesta pelleilystä kiltimmän kustannuksella. Alistamisesta, taloudellisesta hyväksikäytöstä, juoksupoikana olemisesta.
Epäilen että tässä on Neramon katkeruudesta ja kateudesta Atsoa kohtaan varsinainen motiivi.
Ovat tunteneet varhaislapsuudesta toisensa ja Neramo pitänyt kaverinaan Atsoa.Atsolla on ollut huolehtivainen rakastava isä, mutta Veetin biologisesta isästä ei taida olla mitään tietoa. ...katkeruus
Atsosta on kasvanut pitkä nuorimies, mutta Veeti on tavallinen nassikka...katkeruus
Atsoa on voitu myös Veetille kehua hyväkäytöksisenä ja kilttinä...katkeruus
Atso on omistanut puhelimen, tietokoneen,kaksi tablettia Veetillä on ollut vain puhelin...kateus
Veeti on ollut erikoisen läheinen Heikin kanssa jopa niin että Heikin tyttöystävä on sitä pitänyt erikoisena ja moitittavana
Veeti on moittinut ja mustamaalannut Atsoa Heikille ja saanut Heikin kääntymään Atsoa vastaan.

Tällaisiin mietteisiin olen tullut lukiessani esitutkinta materiaalia ja niitä kommentteja mitä tästä asiasta on ylipäänsä lausuttu.
Elämä on laiffii
MsMarble
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: La Elo 01, 2020 9:36 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja MsMarble »

Jos haluaa sytyttää kynttilän Atsolle huomenna niin onnistuu myös virtuaalisti, osoitteessa http://www.sytytakynttila.fi/

Minä hyödynnän tämän mahdollisuuden, ihan vain koronan takia.
Avatar
Kaketus
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: Su Elo 01, 2010 9:11 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Kaketus »

Vantaalta näköjään löytyy vankila nuorille rikoksentekijöille, löytyy myös tutkintavangille samasta paikasta. Googlettamalla löytyi Mtv3 uutinen.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ala ... #gs.umndu7
Kynneppää kirjoitti: To Maalis 04, 2021 4:02 pm
Greenwich Mean kirjoitti: To Maalis 04, 2021 3:14 pm Missähän nuo pojat odottavat tuomiota? Ovatko sijoitettuna mahdollisesti eri vankiloihin/osastoille ja pääsevätkö jo tässä vaiheessa normi vankilarytmiin eli onko eristykset jo purettu?
En tiedä näistä asioista yhtään mitään. P
Kaksi Vantaan vankilassa, yksi Jokelassa. Jos ei ole tehty siirtoja keskiviikon oikeudenkäynnin jälkeen. Poikia ei pidetä samalla osastolla. Käsittääkseni saavat nyt tutkintavankeuden päätyttyä liikkua jo osastolla muiden nuorten vankien kanssa. Vähän sosiaalisesti helpompaa nuorelle, kuin tutkintavankeuden totaalieristys.
Taavi
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2020 10:21 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Taavi »

RoyGrace kirjoitti: To Maalis 04, 2021 4:47 pm Heseboyn vanhempien pyyntö saada jätkä jouluksi kotiin voi johtua siitä että olivat silloin vielä siinä uskossa että Heikki oli lyönyt vain ne kuuluisat kaksi kertaa ja oli itsekin viaton uhri jota Alexis pieksi. Koska tämä pyyntö on tapahtunut; heti pidätyksen jälkeen, juuri ennen joulua vai sillä välillä?

Mutta enää tätä uhrin halveeraamista ei voi selittää tuolla "vain kahdella iskulla". Ja halveeraaminen on sitä mitä oikeudessa eilen tapahtui, eli Heikin osuuden vähättelemistä niin paljon että hänet pitäisi vapauttaa. Heikillä on varmaan sisaruksia? Miten kukaan vanhempi uskaltaisi päästää näin kamalan teon tehnyttä jälkikasvuaan enää muiden lastensa lähelle, vaikka miten olisi oma poika kyseessä?

Näin se meni:

K: Eli siis on ollut tilanne kun Alexis on hyppinyt lavan päältä Atson päälle ja tämän
jälkeen on edetty siihen, että Atson pakaroiden väliin on laitettu ilotulite ja tilanteen
päätteksi te kaikki kättelette. Näinkö tapahtumat eteni?
V: Mä en nyt ihan täysin muista et miten se tilanne meni et oliko se ennen vai jälkeen.
K: Haluatko kertoa poliisille vielä jotain jostakin tapahtumasta oma-aloitteisesti?
V: Ei tuu mieleen mitään.
K: Onko sinulla huomautettavaa kuulustelun kulkuun tai kuulustelijan tapaan toimia?
V: Ei ole.
K: Onko avustajalla kysyttävää, huomautettavaa kuulustelun kulkuun tai kuulustelijan tapaan toimia?
V: Ei ole.
K: Onko huoltajilla huomautettavaa kuulustelun kulkuun tai kuulustelijan tapaan
toimia?
V: Se huomautuksena, että pitkä eli kahden viikon kuulusteluväli edellisen ja tämän päivän kuulustelun välissä. Eikö siis olisi ollut mahdollista järjestää useammin ja lyhyempiä kuulusteluja. Ja sitä edellinen kuulusteluväli oli vielä pidempi. Eli 15.12. oli kuulustelu ja
seuraava oli 1.1.2021 eli kaksi ja puoli viikkoa oli siinä kuulusteluväli. Mietitään lastenetua tässä.

Ilmeisesti olivat siis vielä tietämättömiä papattihommista ja kuseskeluista ennen joulua.
Taavi
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2020 10:21 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Taavi »

Mutta Heikki on ollut tosi peloissaan:

MERKITÄÄN: Näytetään Veetin kuultavalle lähettämä snapchat-videot 9 ja 10 (liite
laite-etsintä Juutinen sivu 71 + dvd). Ensimmäisellä videolla kuultava virtsaa
maassa istuvan Atson päälle. Videota kuvaava Veeti sanoo ”venaa, slaidaa vähä
oikeelle sitä kusta”. Toisessa videossa kuultava virtsaa lavan vieressä istuvan Atson päälle. Videota kuvaava Veeti sanoo ”mun kummisetä on koodannu mulle et
hyvää syntymäpäivää Veeti”. kuultava sanoo ”laita sille kuva kun mä kusen…”
Viestit avattu samaan aikaan 4.12.2020 22.36.35.
K: Miten kommentoit näkemääsi ensimmäistä videota?
V: En muista tollasta yhtään.
K: Miten kommentoit näkemääsi toista videota?
V: En muista totakaan.
K: Miltä Atso sinun mielestä näytti kyseisillä videoilla?
V: Huonolta.
K: Ymmärsinkö siis oikein, että et muista virtsanneesi Atson päälle?
V: Joo en muista.
K: Vaikuttaako käytöksesi mielestäsi sellaiselta, että olet kokenut tilanteen jotenkin
uhkaavana ja pelottavana etkä ole tämä takia uskaltanut poistua paikalta?
V: Alexis ei ollu tossa lähellä. Ei vaikuta tossa tilanteessa siltä.
Sillon ku Alexis on ollu meiän lähellä ja kohdistanu meihin väkivaltaa niin on ollu pelottava
tilanne.
K: Sanoit siis, että Alexis ei ollut lähellä kun virtsasit Atson päälle. Olisiko sinun
siis ollut mahdollista jättää virtsaamatta ja poistua paikalta?
V: Joo ois missä tahansa vaiheessa ollut mahollisuus. En tiedä mistä johtu etten poistunu.


Niinpä. Oisko ihan siitä syystä, että tykkäsi olla paikalla? :idea:
Avatar
Kaketus
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: Su Elo 01, 2010 9:11 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Kaketus »

"Psykopaatit eivät välttämättä riko lakia, se ei ole heidän tavoitteensa. He haluavat saada asioita, mutta hei eivät välttämättä tee tämän vuoksi rikoksia-he käyttävät muita ihmisiä"
Onko lapsesi psykopaatti? Mielenkiintoista tarinaa..https://askelterveyteen.com/onko-lapseni-psykopaatti/
Greenwich Mean
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Maalis 02, 2015 1:28 pm

ARe: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Greenwich Mean »

↑↑

Hitto, että pistää vihaksi, jopa kaltaisellani rauhallisella ihmisellä.
Heikillä ei oo tainnut käydä mielessä kuinka pelottavaa Atsolla on täytynyt olla epäreilussa kolme vastaan yksi - tilanteessa. Ei saatana!
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Omahyväisyys paistaa tosiaan Juutisen jokaisesta vastauksesta. Niistäkin tavallaan, mitä ei muka muista.

Neramosta taas. Osui tällainen silmään ja sopii sadisti-Neramoon niin hyvin, että laitettakoot muidenkin luettavaksi:
Veeti
28.10.2017
Veeti on hyvin pieni lihaksinen siima homo. Hän luulee olevansa keho koska käy salilla katsomassa naisten perseitä. Hän myös on hyvin täynnä itseään, kuten kutsuu itseään alphamaleksi vaikka ainoa asia mitä naisilta saa on pakit. Hän on myös hyvin vaarallinen naisia kohtaan, hän ahdistelee naisia. Hänellä on myös kaksi senttinen kikkeli. Luulee että hän pääsisi league of legendsissä pelaamaan maailmalle vaikka imee siinä vitusti kullia. uhittelee kotari pojille hänen hussellaan ja jää viivoissa silti paljon vaikka kotari pojat keulivat hänestä ohi. Hänen hussensa on laiskempi kuin 300kg diabeetikko. Käy kerran vuodessa ulkona.

Iskurepla: "sä et varmaa haluu herättää mun lohikärmettä"
- tämän hän usein kuiskaa naisien korvaan ennen ahdistelua
Lähde: https://urbaanisanakirja.com/word/veeti/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Yliymmärryksen
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Ti Helmi 23, 2021 3:59 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Yliymmärryksen »

Sydäntäsärkevää :cry: ...miten nää sadistit voi ikinä mitenkään korvata mitä tekivät. Mikään tuomio ei tuo Atsoa takasin. Näillä sadisteilla on mahdollisuus elää seuraavat 70 vuotta. Ainakin aina muistavat, että olipa kerran myös Atso, joka kiduttamalla murhattiin ja joka olisi saman ikäinen, jos vain olisi saanut elää.
Missu
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Ma Joulu 28, 2020 8:23 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Missu »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Maalis 04, 2021 7:41 pm Omahyväisyys paistaa tosiaan Juutisen jokaisesta vastauksesta. Niistäkin tavallaan, mitä ei muka muista.

Neramosta taas. Osui tällainen silmään ja sopii sadisti-Neramoon niin hyvin, että laitettakoot muidenkin luettavaksi:
Veeti
28.10.2017
Veeti on hyvin pieni lihaksinen siima homo. Hän luulee olevansa keho koska käy salilla katsomassa naisten perseitä. Hän myös on hyvin täynnä itseään, kuten kutsuu itseään alphamaleksi vaikka ainoa asia mitä naisilta saa on pakit. Hän on myös hyvin vaarallinen naisia kohtaan, hän ahdistelee naisia. Hänellä on myös kaksi senttinen kikkeli. Luulee että hän pääsisi league of legendsissä pelaamaan maailmalle vaikka imee siinä vitusti kullia. uhittelee kotari pojille hänen hussellaan ja jää viivoissa silti paljon vaikka kotari pojat keulivat hänestä ohi. Hänen hussensa on laiskempi kuin 300kg diabeetikko. Käy kerran vuodessa ulkona.

Iskurepla: "sä et varmaa haluu herättää mun lohikärmettä"
- tämän hän usein kuiskaa naisien korvaan ennen ahdistelua
Lähde: https://urbaanisanakirja.com/word/veeti/
😂Pitäis lisätä vielä että vaikka isästä ei ole tietoakaan niin löytyy kyllä kun katsoo ilmakuvaa suomesta
elisa44
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: La Elo 20, 2011 9:04 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja elisa44 »

Eikös se ollut just tää putipuhdas Heikki joka viestitteli Veetin kanssa kun äiti jutteli puhelimessa Atson isän kanssa, isän joka etsi kadonnutta poikaansa?
petteri poloinen
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: La Elo 22, 2020 2:44 pm

Re: ARe: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja petteri poloinen »

Greenwich Mean kirjoitti: To Maalis 04, 2021 7:39 pm
Taavi kirjoitti: To Maalis 04, 2021 7:09 pm Mutta Heikki on ollut tosi peloissaan:

MERKITÄÄN: Näytetään Veetin kuultavalle lähettämä snapchat-videot 9 ja 10 (liite
laite-etsintä Juutinen sivu 71 + dvd). Ensimmäisellä videolla kuultava virtsaa
maassa istuvan Atson päälle. Videota kuvaava Veeti sanoo ”venaa, slaidaa vähä
oikeelle sitä kusta”. Toisessa videossa kuultava virtsaa lavan vieressä istuvan Atson päälle. Videota kuvaava Veeti sanoo ”mun kummisetä on koodannu mulle et
hyvää syntymäpäivää Veeti”. kuultava sanoo ”laita sille kuva kun mä kusen…”
Viestit avattu samaan aikaan 4.12.2020 22.36.35.
K: Miten kommentoit näkemääsi ensimmäistä videota?
V: En muista tollasta yhtään.
K: Miten kommentoit näkemääsi toista videota?
V: En muista totakaan.
K: Miltä Atso sinun mielestä näytti kyseisillä videoilla?
V: Huonolta.
K: Ymmärsinkö siis oikein, että et muista virtsanneesi Atson päälle?
V: Joo en muista.
K: Vaikuttaako käytöksesi mielestäsi sellaiselta, että olet kokenut tilanteen jotenkin
uhkaavana ja pelottavana etkä ole tämä takia uskaltanut poistua paikalta?
V: Alexis ei ollu tossa lähellä. Ei vaikuta tossa tilanteessa siltä.
Sillon ku Alexis on ollu meiän lähellä ja kohdistanu meihin väkivaltaa niin on ollu pelottava
tilanne.
K: Sanoit siis, että Alexis ei ollut lähellä kun virtsasit Atson päälle. Olisiko sinun
siis ollut mahdollista jättää virtsaamatta ja poistua paikalta?
V: Joo ois missä tahansa vaiheessa ollut mahollisuus. En tiedä mistä johtu etten poistunu.


Niinpä. Oisko ihan siitä syystä, että tykkäsi olla paikalla? :idea:

Hitto, että pistää vihaksi, jopa kaltaisellani rauhallisella ihmisellä.
Heikillä ei oo tainnut käydä mielessä kuinka pelottavaa Atsolla on täytynyt olla epäreilussa kolme vastaan yksi - tilanteessa. Ei saatana!
Itse taas tulkitsin vastauksen ihan neutraaliksi ja osoitti että H ei pelännyt A:ta tuossa tilanteessa, mikä tuli päytökirjaan selväksi.

Mutta ehkä jossain toisessa tilanteessa on pelottanut.

V vaikuttaa tuossa kylmäävältä tyypiltä, ohjeistaa videotaan varten H:ta kusemaan oikein uhrin päälle (?) ja samalla lukee ääneen kummienoltaan juuri tulleen onnittelun "hyvää syntymäpäivää V", kun uhri makaa tajuttomana maassa pääasiassa V:n ja A:n väkivallan seurauksena.

H toteaa että laita sille kummienolle kuva kun kusen -> V ei varmaankaan totellut -> puolustus voisi vedota että H:n sanomisilla ei ollut mitään vaikutusta V:hen (vitsi vain, vakava aihe)
Vastaa Viestiin