Helsinki/Uusimaa: Taksikuski raiskasi asiakkaitaan - yli 6 vuoden tuomio

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
TietäjäZZZ
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Joulu 25, 2018 2:37 pm

Helsinki/Uusimaa: Taksikuski raiskasi asiakkaitaan - yli 6 vuoden tuomio

Viesti Kirjoittaja TietäjäZZZ »

Nyt ollaan jännän äärellä...mitäs luulette, mikä on tämän tekijän etninen tausta...? Hmmmmh. S*mpanssi vaiko i*akilainen "raketti-insinööri" 🤬🤬🤬🤬

Odotellessa ekaa öyhötys-kukkahattukommenttia "raiskaa ne suomalaisetkin"...toivottavasti ei vittu tule sellaista.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b009 ... 2d35d486f8

Poliisi tutkii raiskauksia: Taksikuski vaani yksinäisiä naisia, tarjosi viinaa ja vei muualle kuin määränpäähän

Lisätty IL:n uutisen otsikko. Ketjun otsikko päivitetty x2
-NILS-

Samira
Theo Kojak
Viestit: 1104
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Samira »

Värisee niin maan perkuleesti. Toisaalta, jos ottaa päihteitä vastaan taksikuskilta ja antaa viedä luokseen, niin aika peloton on ollut myös kyytiläisten asenne. Tuskin kuski naisia väkisin on kämpille raahannut.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.

PoliceLivesMatter
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: La Kesä 20, 2020 2:00 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja PoliceLivesMatter »

Raiskaahan ne suomalaisetkin. Eivät kylläkään ajele taksia samalla.

Myös raiskausherkkyys suomalaisilla taitaa olla 1/20 -osa erityisasiantuntijoihin verrattuna.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6598
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

https://www.hs.fi/kaupunki/art-20000079 ... t=promobox

Helsingin poliisi epäilee taksikuskia useista seksuaalirikoksista – Kuljetti naisia Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon

Seksuaalirikoksista epäilty taksinkuljettaja on noin 40-vuotias mieshenkilö.


28.4.2021 9:50

Helsingin poliisi epäilee taksinkuljettajaa useista samanlaisista seksuaalirikoksista. Epäilty on noin 40-vuotias mies.

Poliisi kertoo epäillyn ajaneen taksiautoa, jossa on ollut katolla taksikyltti. Asiakkaikseen hän on ottanut yksin liikkuvia naisia muualta kuin taksitolpalta ja tarjonnut näille matkan aikana alkoholia ja mahdollisesti muita päihteitä.

Poliisi pyytää edellä mainitun kaltaisen rikoksen uhriksi joutuneita ottamaan yhteyttä joko virka-aikana puhelimitse numeroon 0295 471 612 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

===

Tulee mieleen tästä tietemkin Englantia kuohuttaneen Black Cab Rapistin eli lontoolaisen taksikuski John Worboysin tapaus.

Muiden muassa stripparina, pornonäyttelijä sekä vartijana työskennellyt, sekä ex-vaimon väitteiden mukaan omaa tytärtään seksuaalisesti hyväkseen käyttänyt Worboys tuomittiin kahteen elinkautiseen todistetusti 12 naisen raiskauksesta.

Poliisi kuitenkin epäilee, että uhreja on saattanut olla vuosina 2002-2007 jopa sata.

Worboys houkutteli naiset taksiinsa rahan avulla, eli kertoi näille olevansa menossa kotiinsa juhlimaan 'valtaisaa rahavoittoa', jota hän todisteli sitten vilauttamalla uhreilleen seteleitä täynnä olevaa rahalaukkua. Kotonaan Worbous sitten huumasi sekä raiskasi uhrinsa.


https://www.bbc.com/news/uk-england-london-50828498
Viimeksi muokannut Tarkastaja Levisi, Ke Huhti 28, 2021 10:47 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Slaikka
Sofia Karppi
Viestit: 432
Liittynyt: Ke Loka 21, 2020 1:25 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Slaikka »

Onko ns. Porvoon sarjaraiskaaja tehnyt comebackin? Tekotapa täsmäisi.

KARJU!!
Sofia Karppi
Viestit: 448
Liittynyt: Su Loka 15, 2017 5:51 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja KARJU!! »

Kyllä tämä kuski kuuluu "osaajiin"😁😁

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Kiitokset Bernerille taksiuudistuksesta.

warsaw
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Huhti 01, 2021 11:28 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja warsaw »

Antikainen ei kommentoi epäillyn miehen kansalaisuutta tai taksiyhtiötä tarkemmin samasta syystä. Viranomaiset toivovat, että liian tarkka tiedote ei rajoittaisi mahdollisten uhrien yhteydenottoja.

– Epäilty on kiinni ja häntä esitetään vangittavaksi, Antikainen sanoo.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b009 ... 2d35d486f8
"Halpa taxi sinule tuto"

Nimi lienee saatavilla ko:sta, jos esitetään vangittavaksi.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tarkastaja Levisi kirjoitti:
Ke Huhti 28, 2021 10:26 am
Tulee mieleen tästä tietemkin Englantia kuohuttaneen Black Cab Rapistin eli lontoolaisen taksikuski John Worboysin tapaus.
Itselläni tulee mieleen tästä tietenkin Kurdistania kuohuttaneen taksiraiskari Fakhir Hamad Haiderin tapaus. Väkivaltainen sagbab-kurdi kohdisti seksuaalirikoksia (kuten Suomen seri-poliisi sanoisi) hänen kanssaan eri etnisestä ryhmästä tulevia naisia kohtaan aseella uhaten. Lisää tuosta:
https://www.kurdistan24.net/en/story/19 ... eign-woman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ai, nyt olivat hieman tarkentaneet, kirjoitin alkuperäisen poliisitiedotteen pohjalta, joka alla.

Vaikka kuinka yritän, niin en saa suomalaisnaista mallattua tästä rikoksesta epäillyksi! Johtuen suorittamistani maahantunkeutumisopin ja matumoraalin&-etiikan kursseista, epäillyksi valikoituu somalialainen tai irakki, pienen mahdollisuuden antaisin myös kurdille, joka voi taas tulla myös Turkista tai Syyriasta, Lähi-idän mustilaisia kun ovat. Ja helvetin hanakoita raiskaamaan myös ovat nuo kurdi-sagbabit!

Ohessa vielä poliisitiedote, niin nähdään ettei media ole tällä kertaa raakannut mitään "arkaluontoista" tai kansanryhmiä kiihottavaa pois, kun valveutunut(=woke) poliisi on tehnyt sen jo heti kärkeen:
ULLATUUS, kun ei mitään tuntomerkkejä ei ole annettu, niin sellaisetkin kyydit voisivat ottaa yhteyttä, joita ei oltu ehditty, haluttu tai kyetty viemään raiskausluolaan varsinaisia pelihetkiä varten, vaan jäänyt esimerkiksi ahdisteluksi tai epäilyttäviksi kysymyksiksi.
Poliisi epäilee taksinkuljettajaa seksuaalirikoksista
28.4.2021 9.31

Helsingin poliisi tutkii seksuaalirikoksia, joista epäillään noin 40-vuotiasta taksinkuljettajaa.

Mies on kuljettanut taksiautoa, jossa on ollut katolla taksikyltti. Hän on ottanut asiakkaiksi yksin liikkuvia naisia muualta kuin taksitolpalta. Matkan aikana hän on tarjonnut asiakkaille alkoholia ja mahdollisesti muita päihteitä.

Taksinkuljettaja ei ole vienyt asiakkaita heidän ilmoittamaansa osoitteeseen, vaan kuljettanut heidät Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon. Poliisi epäilee, että kyseisessä asunnossa epäilty on kohdistanut seksuaalirikoksia kuljettamiinsa naisiin.

– Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on syytä epäillä, että epäilty on tehnyt samankaltaisia seksuaalirikoksia myös muille kuin tiedossa oleville henkilöille, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen.

Jos olet mahdollisesti joutunut edellä kuvatun tyyppisen rikoksen uhriksi, pyydämme olemaan yhteydessä joko puhelimitse (virka-aikana) 0295 471 612 tai sähköpostitse [email protected].

https://poliisi.fi/-/poliisi-epailee-ta ... rikoksista
Rivien välistä on luettavissa, että ainakin osa uhreista on voinut olla muistamattomassa tilassa vai eikö poliisi halua paljastaa peliluolan sijaintia edes paikkakunnan/kaupunginosan tarkkuudella, kun rikospaikan osalta mennään melkoisen laajalla aluerajauksella rajauksella "helsingin ulkopuolella"?

Onko sellaisia tapauksia, missä jotakuta kenties lähdetty viemään jonnekin, mihin ei olisi pitänyt taksin lähteä viemään, mutta asiakkaan huomatessa ja mainitessa tästä on taksikuski muuttanutkin suuntaa ja suunnitelmaansa? Tässäkin mahdollisessa skenaariossa olisi varmaan apua siitä, että oliko lähdetty Turun, Lahden vai Kotkan suuntaan?

Tiedotteen perusteella jää auki, onko epäilty poliisin tiedossa tai hallussa? (No, pikku sarjaraiskailun takia ei varmaan pidetä vangittuna kuin ihan pakollinen minimi ja sitten päästetään vapaalle ilahduttamaan suomalaisia?)

Ihan black matterin perseestä on myös se, että epäiltyjen rikosten tapahtuma-ajoista ei ole kerrottu halaistua sanaa, eikä siitä, kauanko mies on "taksia" operoinut vai onko tämäkin mysteeri? Puhutaanko siis kuukausista vai onko mahdollista, että on operoinut valetaksia vaikkapa vuosia, nämähän rikastivat pääkaupunkiseutua jo ennen Bernerin (kesk.) taksilakiuudistustakin, joka tietysti mahdollisti iloiseen puheensorinaan ja pelihetkiin törmäämisen ihan kaikille taksinkäyttäjille, aikaan ja paikkaan katsomatta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Taposen poliisit (tai sitten joku rehellinen ja tasa-arvoista kohtelua arvostava poliisi): oletteko ajatelleet joku päivä katsoa nuoren suomalaismiehen surmaa Kaivopuistossa VIIME KESÄLTÄ? Tätä: Kuolemaan johtanut pahoinpitely Helsingin Kaivopuistossa 4.-5.7.2020

Ymmärrämme kaikki, ettei helsingin keskustan kadulla kesäyönä tapahtunut nuoren ihmisen kuolemaan johtanut henkirikos ole polpon prioriteeteissä kovin korkealla, koska kuolleella ei ollut minkäänlaista uhripääomaa, koska oli pelkkä kalpea suomalainen nuorimies, joka oli pärjännyt hyvin opinnoissaan ja josta olisi tullut suurella todennäköisyydella erittäin hyvä kansalainen, joka ei vedä huumeita, nosta kelatukia, uhkaile ihmisiä ja rötöstele maailman tappiin. Tekijöiksikin täytyisi laittaa useita maahantunkeutujia ja se rumentaisi vakavat henkeen- ja terveyteen kohdistuvat väkivaltatilastot vielä rumemmaksi kuin mitä muutenkin maahantunkeutujaväestön osalta ovat.

Jo poliisin ja median tiedottamisesta, sekä tutkinnan epämääräisyydestä ulospäin on pääteltävissä, ettei henkirikoksen kohteeksi joutunut nuori suomalaismies ollut islaminuskoinen tai black matter/ joku muu jalo ja kaunis, sekä muuten kivan hyödyllinen värillinen. Jos olisi ollut, niin pääkaupunkiseudulla olisi näkynyt lukuisia autonuotioita, väkivaltaisia mellakoita (joiden poliisi antanut vapaasti jatkua) ja muuta tuhoamista.
Poliisi olisi tuolloin ollut erittäin rasistinen, koska heitä ei näytä kiinnostavan edes nuoren ihmisen surma ja kuviakin löytyi (erittäin huonolaatuisina) vasta pitkän ajan ja ison haloon jälkeen, luulisi ko. porukan tallentuneen johonkin muuhunkin kameroihin, joita alue on täynnä...
Viimeksi muokannut On Anoi Kaa, Ke Huhti 28, 2021 12:13 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Blackened
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Su Tammi 19, 2020 4:48 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Blackened »

Puskaradiosta kuulin, että on Somali.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Ei taida kauaa mennä, kun nimi on esillä...
Seksuaalirikoksista epäillyn taksinkuljettajan vangitsemista käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Poliisi vaatii 43-vuotiasta miestä vangittavaksi kahden epäillyn raiskausrikoksen perusteella. Poliisi kuitenkin epäilee, että miehellä saattaa olla muitakin uhreja.

Tiedossa olevat tapaukset ovat epäilty törkeä raiskaus 18. huhtikuuta ja epäilty raiskaus 24. huhtikuuta.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007945895.html

warsaw
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Huhti 01, 2021 11:28 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja warsaw »

Kevyttä värinää...

Rezaji.jpg
Rezaji.jpg (30.05 KiB) Katsottu 21739 kertaa

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Yksityinen elinkeinonharjoittaja, kotipaikka Lohja.

https://www.finder.fi/Taksi/Arian-palve ... ot/3239026

Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5262
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

Perheellinen ukko vielä, facesta ja instasta päätellen!!

Hyi fuck!
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.

Mace73
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ke Kesä 22, 2016 9:10 am

Re: Taksikuski hyväksikäyttänyt asiakkaitaan

Viesti Kirjoittaja Mace73 »

Taksimatkailu ei muuttunut naisille ainakaan turvallisemmaksi taksiuudistuksen mukana tulleen alan afrikkalaistamisen myötä. Monikohan umpihumalainen nainen on raiskattu viimeisten vuosien aikana etno-taksarin toimesta?

Vastaa Viestiin