Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

Jenkkilässä jo kolmas konservatiivinen radioisäntä kuoli koronaan kuukauden sisällä. Tällä erää pilven päälle vaahtoamaan siirtyi Daytonasta Marc Bernier -niminen salaliittoteoreetikkojuontaja. Pilven päällä häntä odottivat jo aiemmin menehtyneet Dick Farrel ja Phil Valentine. Näitä kolmea yhdisti raivokas vaahtoaminen koronaepidemiaa ja rokotuksia vastaan. No Yhdysvallat on suuri maa, joten kyllä samanhenkisiä tilalle tulijoita riittää.
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

siiantaika kirjoitti: To Syys 02, 2021 3:58 am
Insattsgruppen kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 10:04 pm
siiantaika kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 6:18 pm
Jokainen ihminen saa tehdä oman päätöksensä. Jos rokotetta ei edes ole tarjolla, niin silloinhan päätös ei ole oma. En ymmärrä, miksi sinä olet vapaata tahtoa vastaan. Ettekös te salaliittofanaatikot ole omasta mielestänne vapaa-ajattelun valkoisia ritareita?
Kuinka vapaaehtoiselta koronapassi kuulostaa??? Käytännössä pakotetaan ihmisiä ottamaan rokotteita, ellet ota et pääse töihin tai julkisiin tapahtumiin.
Se on totalitarismia mutta sellainenhan sopii vasemmistofasisteille.
Toisin sanoen et tiedä koronapassista mitään etkä ole lukenut siihen liittyviä suunnitelmia. Korkeintaan olet lukenut MV:stä jotain orwellilaisia harhakuvia.

Kokeiles lähteä liikkeelle vaikka tästä:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008232707.html
Tiedän hyvin mistä on kyse. Kyseessä on lisätty valvonta ja lopullinen tavoite on totaalinen valvonta. Vain idiootit, lampaat ja massapsykoosissa olevat kuten sinä eivät näe/tajua tätä ennenkuin on liian myöhäistä.
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

FAKTA:
Kausi-influenssoihin on vuosittain kuollut ihmisiä. Joka kerta sekä tartuntaluvut että kuolleisuus on prosentuaalisesti ollut korkeampi kuin mitä Covid-19 aikana.
Noin 10% väestöstä on silloin ottanut rokotteen mutta sitä 90% joka ei ole ottanut sitä ei olla aiemmin haukuttu rokotevastaisiksi tai salaliittoteoretikoiksi.

Edelleen: Globaalisti 99,77% selviää tästä taudista. Miksi ottaa rokotepassit käyttöön 0,23% kuolleisuuden takia?

Mikä on nyt eri verrattuna aiempaan? Tietenkin kyseessä on jättimäinen massapsykoosi mitä media, lääkeyhtiöt, poliitikot ym lietsovat omien tavoitteiden takia.

Nyt lampaat määkkyvät samaa skeidaa kuten ennen:

-jälkitaudit (ei sen enempää kuin influenssassa)
-pitkä sairastuminen (ei sen pidempi kuin influenssassa)
-rokote ehkäisee vakavaa sairastumista (ilman rokotteita vakavat tapaukset eivät ole paljonkaan yleisempiä kuin tavallisessa A influenssassa)

Tärkein ehkä tämä:
-terveysjärjestelmä ei ylikuormitu. Jos terveysjärjestelmä ylikuormittuu niin silloin se on poliitikoiden vika! He eivät ole käyttäneet riittäviä resursseja eli meidän verorahoja ei olla kohdistettu meidän terveydenhoitoon! Jos satsaamme vähemmän ilmastopsykoosiin, lesbokulttuuriin ja maahanmuuttoon meillä on täydet resurssit hoitaa tätä isompaakin terveyskriisiä!!!
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

jhou kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 11:10 pm
Insattsgruppen kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 10:12 pm Näin on käynyt kaikkien kanssa jotka uskalsivat haastaa valtajärjestelmää. Mutta sitten ne ovatkin joku päivä totta.
Galileo Galilei haastoi valtajärjestelmän ja oli oikeassa asiassaan. Mutta jokaista Galileita kohti löytyy röykkiöittäin Kauko Niemisiä, L. Ron Hubbardeja ja muita kvasitieteilijöitä. Pelkkä vastavirtaan uiskentelu ja vahvat mielipiteet ei automaattisesti tarkoita sitä, että olisi oikeassa.
Näin on. Ja 80% näistä kvasitieteilijöistä löytyy vasemmiston puolella!!!
Ilmastopsykoosi, BLM, maahanmuutto, feminismi... Sieltä löydät dooms day kultit ja täysin mielisairaat teoriat joita lykätään faktoina ja totuuksina!
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

hutkivajournalisti kirjoitti: To Syys 02, 2021 5:29 am
putsari kirjoitti: To Syys 02, 2021 3:32 am Miten käy persujen syvän päädyn ja muiden kylähullujen, kun ei ole enää öyhötettävää? Matujakaan ei taida olla tulossa tuon muutaman sadan lisäksi joukoittain Suomeen. Onko uusi öyhötys jo keksitty, mistä aletaan rummuttaa?
Tämä on hyvä kysymys ja ihan kansanterveydellisesti kiinnostava asia. Luultavasti itsemurhissa nähdään piikki, kun rokotepsykoottisilta putoaa pohja elämästä pois.

Matutulvaakaan ei olet Euroopan unioniin tulossa.
EU-sisäministerien kriisiresepti Afganistaniin: Lisää apua alueelle, omat ulkorajat tukkoon, ääriliikkeiden väkivalta kitkettävä
EU auttaa eniten lisäämällä tukea paikan päälle ja ottamalla kiintiöpakolaisia, sanoo sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.)
https://yle.fi/uutiset/3-12080162
Sehän on juurikin niin että ovelat globalistit ja valtaapitävät käyttävät heidän totteleva huoraa vasemmistoa näiden mielisairaiden ja psykoottisten mielikuvitusongelmien pushaamisessa kerta toisensa jälkeen:
Feminismi, pakolaiset, ilmasto, BLM, korona... Viimeinen globalistien ja vasemmiston tekaistut jutut ei olla nähty.

Vain ihmiset jotka näkee tämän paskan läpi ovat täysjärkisiä. Samoin oli natsi-Saksassa ja Neuvostoliitossa. Vain pienen pieni osa kansalaisista näki valheiden läpi ja uskalsi nousta järjestelmää vastaan.

Lampaita olette. Tyhmiä vihervassareita. Mahdollistatte totalitarismia ja fasismia. Terve ihminen on vapaa ja puolustaa vapautta. Te ette ole terveitä. Joukkopsykoottisia lampaita!
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7441
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

palokirves kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 3:15 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 2:31 am
Ylipäätään tuo Venäjä-propaganda on näiden samojen tahojen kusetusta, jotka ovat tukeneet ja itse tukevat täysillä Neuvostoliitto-Venäjä hallintoa.
Niinhän minä sanoin:Bäckman, Putkonen, MV-lehti jne. Eikö ole jännää, että kaikki ryssätrollit meuhkaavat nyt rokotteita ja koronarajoituksia vastaan länsimaissa?


Niin kyseessä on paljon laajempi USAsta lähtöisin oleva ilmiö, eikä liity mitenkään Venäjään.

Syy miksi nämä tahot meuhkaavat tuosta, niin johtuu yksinkertaisesta selityksestä eli jos länsimaissa hölmöillään järjettömyydellä, niin sen vaikutusta pyritään korostamaan.

Koronan takia luodaan järjettömiä rajoituksia, jotka eivät muuten menisi läpi. Koronatukipakettiin ajetaan vaikka se ei liity koronaan.

Aivan samalla tapaa nämä tahot meuhkasivat länsimaihin päästetyistä islamistisista terroristeista, koska niitä tosiaan tuli taukoamatta länsimaihin. Vaikka valtamediat länsimaissa kutsuivat sotilaskarkureita ja terroristeja "naisiksi ja lapsiksi".

Siinä menee aivot solmuun vihervasemmistolla, kun faktoja ei saisi tuoda esiin, kun kaikki on "Venäjä/Putin propagandaa", vaikka vihervasemmisto on ollut aina itse eniten Neuvostoliitto/Venäjä-mielisi ja samoin Suomen nykyhallitus on ollut eniten Venäjä-mielisiä. Eikä tuo tilanne ole muuttunut todellisuudessa mihinkään.
palokirves kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 3:15 am Ei voi enää itseään julkisesti kansallismieliseksi kutsua ilman, että saa hullun leiman.


Hieman muut tahot taitaa saada hullun leiman, kun katsotaan kaikkea intersektionaalista hydrofeminismiä ja laajaa valehtelua suunnilleen kaikessa.
palokirves kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 3:15 am Syy siihen on, kaikki että suurin osa kansallismielisenä esiintyneistä meuhkaavat nyt sitten tauotta rokotevastaisuutta ja mielipuolisia salaliittoteorioita.Mene vaikka kenen kämyn someen, niin siellä ei puhuta muusta kuin rokotteista ja koronasta, sekä mielipuolisista jutuista niihin liittyen. Siis 70-luvun Suomessa noita mielipuolisia juttuja kertovat olisivat olleet psykiatrisessa pakkohoidossa. Nykyisessä liberaalissa yhteiskunnassa hullujen annetaan vipeltää luonnossa vapaana ja jälki on sen mukaista.


Itseasiassa kansallismieliset olivat ensimmäisiä, jotka ottivat koronaviruksen vakavasti ainakin Suomessa. Samaan aikaan globalistit ja vihervasemmistolaiset vähätteli koronavirusta. Tällöin ei tiedetty koronaviruksesta mitään.

Näillä tahoilla vain menee aivot aina solmuun, kun narratiivit vaihtelevat sen mukaan minkä katsotaan olevan agendalle eduksi ja "mitä mieltä pitää olla".

Niin no varmaan taistolaisessa vihervasemmiston 1970-luvulla olisi ollut vielä kovempi kuri... Vaikka aivan samalla tavalla toimitaan nykyisinkin.

Miksi kansallismielisten kenttä on näin myöhemmin alkanut vastustaa järjettömiä koronarajoituksia ja - toimenpiteitä on melko itsestäänselvää eli ne eivät liity koronaan, vaan ihmisten kontrolloimiseen.

Rokotekriittisyys oli aiemmin ainoastaan ruotsinkielisten toimintaa ja nykyinen Rkpn oikeusministeri puolusti julkisesti erittäin myrkyllisen hopeaveden juomista.

Siinä missä koronarokotteisiin liittyy oikeita syitä, miksi niihin suhtaudutaan kriittisesti, koska ne ovat olleet pitkään kokeellisia ja niiden toimintaa on testattu samalla, kun on otettu käyttöön. Asiantuntijatkaan eivät ole mitenkään yksimielisiä näistä.
palokirves kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 3:15 am Mitä Venäjään tulee, niin siellä on heinäkuun puolivälin jälkeen kuollut joka päivä n.800 ihmistä koronaan. Nuo luvut ovat vieläpä varmasti alakanttiin. Typerä iivana luottaa kohtaloonsa. Mikäs siinä, ei minua haittaa vaikka kaikki ryssät kuolisivat koronaan.
Niin no vanhemmalle ja köyhemmälle väestölle korona on vaarallinen. Nämä kuolleetkin olivat olleet pääosin ainakin Suomessa monisairaita 85-vuotiaita. Venäjän tilastoista en tiedä sen tarkemmin.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7441
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

siiantaika kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 4:31 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 1:58 am
siiantaika kirjoitti: Ti Elo 31, 2021 11:31 am
Voi helvetti mitä paskaa! Haitat ovat rokotuskohdasta kipeytynyt käsi ja flunssan oireet. Tällaisilla oireilla ei ole pienintäkään epäselvyyttä siitä, kannattaako rokotusta tarjota jokaiselle halukkaalle.


Ööh... Oma kokemuksesi ei ole sama asia kuin useat tuhannet haittailmoitukset rokotteista. Pahin haittavaikutus on rokotetun kuolema tai vakava sairastuminen.
Suomessa on jaettu seitsemän miljoonaa rokotusta ja haittailmoituksia on sinun mukaasi "tuhansia". Eli haittailmoituksia on kirjattu ehkä yksi jokaista tuhatta rokotuskertaa kohti. Väitit, että rokotuksiin liittyy "hyvin paljon haittoja", eli olet siis kurja valehtelija, sillä 0,1 % ei ole yhtään mitään.
Oikeampi luku oli yli kymmenen tuhatta ilmoitusta. Tarkasta luvusta en ole varma. Nämä päivittyvät ja tutkitaan viiveellä. Luvun suuruus näkyy siinä, että vastaavaa määrää haittailmoituksia ei ole tehty mistään muista kuin koronarokotteista. Luku on siis suhteellisesti erittäin suuri. Videolla lääketieteen asiantuntija Tamara Tuuminen kommentoi, että 70:stä vuosittain jaetusta rokotteesta Suomessa ei ole tehty yhtä paljon haittailmoituksia kuin koronarokotteista. Ajanjaksoa tähän en tiedä.

Olen aiemminkin kommentoinut tuota, että rokotemääriin nähden niihin liittyvät riskit voi nähdä melko vähäisinä.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7441
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Samira kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 5:16 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 1:58 am
Tuossa kommentissa viittasin videoihin, jotka laitoin. Siellä sanoi ihan professoritason henkilö tuosta mitä totesin. En nyt jaksa laitella näin hömelöön kommentointiin tarkennuksia, eiköhän sieltä videosta löydy kohta.
Löydät netistä takuulla professoritason henkilön, jonka mielestä maapallo on litteä. Onhan meillä Suomessakin ortopedi, eli lääkäri, joka suosittaa kovan rasvan syömistä, vaikkei mikään tieteellinen tieto sitä suosittele. Teidän MV:läisten ongelma on, että ette osaa tulkita lähteitä tai niiden luotettavuutta. Teille menee kaikki läpi. Se jos vasta onkin hömelöä.
Kannattaa katsoa videot ja ottaa ensin selvää ketkä niissä puhuu kuin ladella hölmöyksiä.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7441
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Samira kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 5:47 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Syys 01, 2021 1:58 am Ööh... Oma kokemuksesi ei ole sama asia kuin useat tuhannet haittailmoitukset rokotteista. Pahin haittavaikutus on rokotetun kuolema tai vakava sairastuminen.
Itse asiassa jos tarkkoja ollaan, haittailmoitukset ovat ihmisten ”omia kokemuksia”. Kuka tahansa voi näpytellä niitä kotisohvaltaan tusinan putkeen. Ja eiköhän rokotevastaiset niin ole tehneetkin. Sen sijaan terveydenhuollon piirissä olevat tai sairaalahoitoa saavat koronapotilaat ovat hyvinkin dokumentoituja. Tässä on aivan selkeä ero. Keskustelu pyörii muutenkin turhaan akselilla rokotteen haitat vs sairastetun Koronan haitat. Asiantuntijoilla ei ole pienintäkään epäilyä, kumpaan liittyy suuremmat riskit. Ero on monituhatkertainen ja koronarokote erittäin hyvin siedetty ja turvallinen. Mikään MV-linkki tai omat googlailut ei asiaa muuksi muuta.
Tavallaan tuo pitää paikkansa eli kuka vaan voi tietääkseni tehdä haittailmoituksen. Toisaalta nämä ilmoitukset pitää tietääkseni tehdä omalla nimellään.

Rokotevastaisten en usko tekevän ilmoituksia, koska he jättävät ottamatta rokotteet. Eikä Suomessa tuollainen ole normaalia toimintaa. Ainoastaan tietyt poliittiset tahot tekevät häirintäkampanjoita.

Ongelma onkin siinä, että todennäköisesti vakavimmat haittailmoitukset Fimeaan olisi tehty terveydenhuollon toimesta.

Kuten laitoin jo aiemmin niin asiantuntijoiden näkemykset eivät ole näin yksimielisiä asiasta. Länsimaissa toimitaan hyvin samojen käytäntöjen mukaan, mutta se on eri asia kuin mikään täysi konsensus asiantuntijoiden piirissä.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Insattsgruppen kirjoitti: To Syys 02, 2021 9:09 am
hutkivajournalisti kirjoitti: To Syys 02, 2021 5:29 am
putsari kirjoitti: To Syys 02, 2021 3:32 am Miten käy persujen syvän päädyn ja muiden kylähullujen, kun ei ole enää öyhötettävää? Matujakaan ei taida olla tulossa tuon muutaman sadan lisäksi joukoittain Suomeen. Onko uusi öyhötys jo keksitty, mistä aletaan rummuttaa?
Tämä on hyvä kysymys ja ihan kansanterveydellisesti kiinnostava asia. Luultavasti itsemurhissa nähdään piikki, kun rokotepsykoottisilta putoaa pohja elämästä pois.

Matutulvaakaan ei olet Euroopan unioniin tulossa.
EU-sisäministerien kriisiresepti Afganistaniin: Lisää apua alueelle, omat ulkorajat tukkoon, ääriliikkeiden väkivalta kitkettävä
EU auttaa eniten lisäämällä tukea paikan päälle ja ottamalla kiintiöpakolaisia, sanoo sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.)
https://yle.fi/uutiset/3-12080162
Sehän on juurikin niin että ovelat globalistit ja valtaapitävät käyttävät heidän totteleva huoraa vasemmistoa näiden mielisairaiden ja psykoottisten mielikuvitusongelmien pushaamisessa kerta toisensa jälkeen:
Feminismi, pakolaiset, ilmasto, BLM, korona... Viimeinen globalistien ja vasemmiston tekaistut jutut ei olla nähty.

Vain ihmiset jotka näkee tämän paskan läpi ovat täysjärkisiä. Samoin oli natsi-Saksassa ja Neuvostoliitossa. Vain pienen pieni osa kansalaisista näki valheiden läpi ja uskalsi nousta järjestelmää vastaan.

Lampaita olette. Tyhmiä vihervassareita. Mahdollistatte totalitarismia ja fasismia. Terve ihminen on vapaa ja puolustaa vapautta. Te ette ole terveitä. Joukkopsykoottisia lampaita!
Joillakin tuntuu olevan ylitsepääsemätön tapa ajaa pienessä laskuhumalassa sillä ruosteisella nokivasaralla, toinen ajovalo pimeenä ja takalasissa tarra ”vittuun neekerit”, kun ovat menossa ostamaan Kekeltä vähän muhevaa. Vapauden tunne vaatii jatkuvan kapinoinnin kaikkea vastaan. Onko kyseessä vapaan vaiko liian tiukan ilmapiirin kasvatuksen tulosta, mene ja tiedä.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10717
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

holmesin haamu kirjoitti: To Syys 02, 2021 9:53 amLuku on siis suhteellisesti erittäin suuri. Videolla lääketieteen asiantuntija Tamara Tuuminen kommentoi, että 70:stä vuosittain jaetusta rokotteesta Suomessa ei ole tehty yhtä paljon haittailmoituksia kuin koronarokotteista. Ajanjaksoa tähän en tiedä.

Olen aiemminkin kommentoinut tuota, että rokotemääriin nähden niihin liittyvät riskit voi nähdä melko vähäisinä.
Voin olla itsekin väärässä, en ole suhteellista tilastoa katsonut, mutta oletko ihan varma että koronarokotteen haittailmoitusten määrä on suhteellisesti erittäin suuri muihin rokotteisiin verrattuna, lukumääräisesti ei taida olla muita rokotteita jaettu vuodessa lähellekään vastaavaa määrää.

Lukumääräisesti koronarokotteen haittailmoituksia toki on paljon, johtuen suurelta osin siitä että niitä on pyydetty ja ohjeistettu tekemään, koska kyseessä on kuitenkin poikkeusluvalla jaettava rokote ja siksi kaikki haittavaikutuksista saatava tieto on tärkeää.
Tilaston kannalta siinä on vaan se ikävä seuraus että nyt moni ilmoittaa haittavaikutuksina myös niitä pistokohdan kipuja ja pieniä lämmönnousuja jotka ovat hyvin normaaleja oireita monissa rokotteissa eivätkä siis varsinaisia haittavaikutuksia vaikka siellä Fimean tilastossa näkyvätkin.
Sahkotuoli
Jack Bauer
Viestit: 993
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 2:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sahkotuoli »

holmesin haamu kirjoitti: To Syys 02, 2021 9:43 am
Siinä menee aivot solmuun vihervasemmistolla, kun faktoja ei saisi tuoda esiin, kun kaikki on "Venäjä/Putin propagandaa", vaikka vihervasemmisto on ollut aina itse eniten Neuvostoliitto/Venäjä-mielisi ja samoin Suomen nykyhallitus on ollut eniten Venäjä-mielisiä. Eikä tuo tilanne ole muuttunut todellisuudessa mihinkään.
Nyt menee aivot solmuun.
Kerrohan mitä tekemistä Suomen nykyhallituksen ministereiden arvomaailmalla on Neuvostoliitto/Venäjämielisyyden kanssa?
Sen sijaan että jauhat tuota vihervassari muotisanaa aivottomana.
Nämä naisministerithän on ääri suvaitsevaisia ja tasa-arvon kannattajia joka asiassa. Kun taas tuo naapuri, ääri rasistinen homofobinen, kerronko lisää.
Sano edes yksi yhteinen piirre?

Minä voin kokoomuspolitiikasta kertoa montakin. Alkaen vaikka työläisten oikeuksien ”sopimisesta” kahdenkesken patruunoiden kanssa.
Jos taas tarkoitat vihervassariudeb vastakohdalla persujen politiikkaa niin siitä nyt ota pirukaan selvää kun ei niillä ole muuta agendaa tai politiikkaa kuin mamupolitiikka. En ainakaan ole huomannut.
Viimeksi muokannut Sahkotuoli, To Syys 02, 2021 10:52 am. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Kuinkahan paljon ihmiset ilmoittelevat noista mitättömistä paiseista, ”puukäsistä” ja lievistä lämmönnoususista? Jotenkin luulisin, että valtaosa jää ilmoittamatta. Lievien haittojen osalta tilasto olisi siinä tapauksessa reilusti alakanttiin.
Sahkotuoli
Jack Bauer
Viestit: 993
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 2:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sahkotuoli »

Insattsgruppen kirjoitti: To Syys 02, 2021 9:09 am
Sehän on juurikin niin että ovelat globalistit ja valtaapitävät käyttävät heidän totteleva huoraa vasemmistoa näiden mielisairaiden ja psykoottisten mielikuvitusongelmien pushaamisessa kerta toisensa jälkeen:
Feminismi, pakolaiset, ilmasto, BLM, korona... Viimeinen globalistien ja vasemmiston tekaistut jutut ei olla nähty.

Vain ihmiset jotka näkee tämän paskan läpi ovat täysjärkisiä. Samoin oli natsi-Saksassa ja Neuvostoliitossa. Vain pienen pieni osa kansalaisista näki valheiden läpi ja uskalsi nousta järjestelmää vastaan.

Lampaita olette. Tyhmiä vihervassareita. Mahdollistatte totalitarismia ja fasismia. Terve ihminen on vapaa ja puolustaa vapautta. Te ette ole terveitä. Joukkopsykoottisia lampaita!
Sä olet kyllä niin syvällä tuossa paskassa että ei kannata enempää jutella. Jos nyt ei enää uusia variantteja tule niin palataanpa asiaan loppuvuodesta kun maa on normalisoitunut.
Uskomantonta minkälaisen psykoosien ketjuhässäkän saatte viritettyä yhdestä Rokotteesta. Rokotteita on ihmisiin pistetty aina. Ja pistetään jatkossakin.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1130
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

Oppenheimer kirjoitti: To Syys 02, 2021 8:24 am Jenkkilässä jo kolmas konservatiivinen radioisäntä kuoli koronaan kuukauden sisällä. Tällä erää pilven päälle vaahtoamaan siirtyi Daytonasta Marc Bernier -niminen salaliittoteoreetikkojuontaja. Pilven päällä häntä odottivat jo aiemmin menehtyneet Dick Farrel ja Phil Valentine. Näitä kolmea yhdisti raivokas vaahtoaminen koronaepidemiaa ja rokotuksia vastaan.
Nyt lähti myös tunnettu ”Freedom rallyjen” järjestäjä Caleb Wallace, näkyvä maskien ja rokotteen vastustaja. Ikää 30v, ei ylipainoa. Vältteli sairaalaan menoa, lääkitsi itseään Ivermektiinillä ja vitamiineilla. Verkossa paljon videoita jossa hölisee PCR-testistä ja sekvensseistä…niin kuin nämä meidän kotimaiset vastineetkin.

Leski pistänyt Gofundme-kampanjan pystyyn saadakseen sairaalakulut hoidettua kun velkavankeus uhkaa. Ei ole tyhmyydellä näemmä mitään kattoa.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Vastaa Viestiin