Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

ExPussinKäyttäjä
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Pe Elo 13, 2021 10:52 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ExPussinKäyttäjä »

PURE EVIL: Twitter Slaps “Misleading” Label on Family’s Obituary of Young 37-Year-Old Mother Who Died from COVID Vaccine

Seattle, WA — Jessica Berg Wilson, an "exceptionally healthy and vibrant 37-year-old young mother with no underlying health conditions," passed away from COVID Vaccine-Induced Thrombotic Thrombocytopenia. She did not want to get vaccinated.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/1 ... d-vaccine/
nähdään seuraavassa elämässä, ilmanpussia
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Muunmuassa Joe Rogan joutui ankaran arvostelun kohteeksi ja sai "antivaxxerin" leiman, kun rohkeni epäillä maailman kaikkien aikojen suosituimman ja eniten ääniä saaneen pressa-Bidenin piikitystilanteen olleen kenties feikki sivuoireiden varalta?
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ot-TV.html

Jopa daily mail kutsui Rogania "antirokottajaksi", mutta kertoi kuitenkin jutussaan yli 18-vuotiaiden saavan CDC:n mukaan VAKAVIA OIREITA 0,6%:sta tapauksista! Kuulostaa suurelta, kun tuolloin joka 167 piikitetty saisi VAKAVIA OIREITA mRNA-software-liuoksesta, mutta mennään median tiedoilla.

Tässä piikitysvideo:


Todellisuus onkin sitten hieman erilainen:
Maailman kaikkien aikojen suosituimman ja fiksuimman presidentti-Bidenin
Maailman kaikkien aikojen suosituimman ja fiksuimman presidentti-Bidenin
Todellisuus.jpeg (56.52 KiB) Katsottu 474 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10720
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

EricBlair kirjoitti: Su Loka 03, 2021 7:07 pm Ilmaisia ämpäreitä. Nyt on toivotonta touhua. Sanat ei riitä kuvaamaan tätä hulluutta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008306555.html
Tämä kyllä kiteyttää melko kuvaavasti tyypillisen suomalaisen antivaccerin...
"minähän en mitään tuollaisia rokotteita ota, ne on jonkun bill gatesin salaliitto jolla meitä hallitaan... ai mitä saan ilmaisen ämpärin jos otan rokotteen, no siinä tapauksessa äkkiä jonoon ennen kuin ämpärit loppuu!" :lol:

Ei jumalauta, kyllä siihen asti on sitkeästi oltu ottamatta rokotetta, mutta kun ämpäreitä jaetaan niin äkkiä jonoon ja piikille :mrgreen:
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

EricBlair kirjoitti: Su Loka 03, 2021 10:23 pm The alarming findings show that the vast majority of covid hospitalizations are occurring among fully-vaccinated individuals and that outcomes among the fully vaccinated are growing worse with each passing week.
https://www.afinalwarning.com/559002.html ...
Nostan tuosta pari asiaa. USA:n data kertookin, että 60% sairaalassa lojuvista covid-potilaista ovat täysin rokotettuja, mikä saattaa Bidenin ja rotannaama-Faucin "rokottamattomien pandemian" outoon valoon. Etenkin, kun tuossa ei oteta huomioon niitä, jotka ovat joutuneet covidista sairaalaan ennen 14. vrk:ta toisesta piikistä.

Piikkiin kuolleita saadaan näppärästi laitettua rokottamattomaksi covid-kuolemaksi, jos halutaan (ja taatusti ollaan haluttu), eikä rokotteen aiheuttamia covid-sairaalaan -joutumisia ole tarvinnut kirjata "rokotetun läpilyöntisairaudeksi", jos ei ole kululut sitä 14 vuorokautta 2. piikistä.

Vielä erikoisempaa oli se, että covid-kuolemiksi oli kirjattu myös niitä, jotka olivat kuolleet johonkin 60 vrk:n sisällä PCR-positiivisesta! Toki useimmat kuolemat on tilastoitu 30 vuorokauden sisällä siitä, kun PCR-valmistusmenetelmällä on huruuteltu haluttu tulos johonkin sairastuneelle tai mistä tahansa syystä sairaalassa olevalle, missä tahansa kuolleelle.

Ja tuo "rokotteen" teho, näyttää siltä, että jo viikko-pari nostaa sairaalaankin joutumisen riskiä huomattavasti, kun läpilyöntisairastumiset alkavat piikata, vaikka niitä kaikin keinoin pyritäänkin tilastoissa minimoimaan (toisin kuin covid-kuolemia, huomaa!).
Rokotteen saaneiden läpilyöntisairastumiset kasvavat voimakkaasti jopa viikoissa.jpg
Rokotteen saaneiden läpilyöntisairastumiset kasvavat voimakkaasti jopa viikoissa.jpg (72.09 KiB) Katsottu 400 kertaa
Pfizerin ja DARPA-ModeRNAn sairastumiset johtavat rokotettujen pandemiaan.jpg
Pfizerin ja DARPA-ModeRNAn sairastumiset johtavat rokotettujen pandemiaan.jpg (95.2 KiB) Katsottu 400 kertaa

Alla linkki lakimies Renzin haastatteluun, jolla on oikeusjuttuja käynnissä ja täälläkin mainittu "whistleblower", joka väittää rokotehaittoja olevan valtavasti.
Tässä videossa käydään myös läpi puolustusministeriössä pyörinyttä paperia, missä kerrotaan 60% sairaalapotilaista olevan täysin rokotettujen läpilyöntisairauksia ja jopa 71% covid-tapauksista rokotettujen läpilyöntejä!
https://www.brighteon.com/c3c52dd7-7db9 ... b9a6c97f5b

Puolustusministeriön (DoD) papereista selviää myös sellainen erikoisuus, että kun ajan myötä yhä useampi täysin rokotettu sairastuu deltaan, niin samaan aikaan yhä vähempi rokottamaton sairastuu deltaan.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1130
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

Palstan anti-vaxxerit vois vähän rauhoittaa tota tykitystä. On selvää että seuraatte sataa uutisryhmää, josta ”uutisia” tänne kopioitte, mutta rajansa vyörytykselläkin. Kantanne on kyllä käynyt selväksi. Touhua ei kyllä kovin kriittiseksi voi enää sanoa, syötti on nielty koukkuineen päivineen ja kaikki menee näemmä läpi.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Avatar
Tähdet kertovat
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 3:28 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tähdet kertovat »

Hyvältä näyttää, rokotekattavuus jo yli 70% :mrgreen:

EA3BD491-F2E5-483B-80A3-8FDF23AC7A85.jpeg
EA3BD491-F2E5-483B-80A3-8FDF23AC7A85.jpeg (33.42 KiB) Katsottu 329 kertaa
https://thl.fi/fi/-/suomessa-on-annettu ... si-annosta

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/vacc ... ageareacov

Koko ajan nousee kattavuus kaikissa ikäluokissa.
Liitetiedosto EB6A5FF0-2AC9-4F7A-B25A-5866647A3807.jpeg ei ole enää saatavilla
..”kaikkia pitäisi pistää ainakin kolme kertaa ja eniten vastaan öyhöttäviä (jalkapuuhun kytkettynä) vähintään viisi”..
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Koronarokotteesta tulee oireita 90 prosentille suomalaisista – Fimea: Rokotehaittoja ei salata tai peitellä

Koronarokotteista on tehty ennätyksellisen paljon haittavaikutusilmoituksia suhteessa muihin lääkevalmisteisiin. Fimea kuitenkin korostaa, että rokotteen hyödyt ylittävät haitat moninkertaisesti. Rokotehaittoja ei myöskään salata. Päin vastoin, kyseessä on ensimmäinen kerta, kun haittatiedot julkaistaan säännöllisesti netissä.

Koronarokotteista tulee jonkinlaisia oireita lähes 90 prosentille rokotteen saaneista.

Suurin osa reaktioista on lieviä, osa vain rokotekäden kipua, kertoo lääkealan turvallisuudesta Suomessa vastaavan Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen.

– Rokotehaittoja on ilmoitettu aktiivisesti. Toisaalta me tiedämme, että rokotteet ovat hyvin tehokkaita ja ne aiheuttavat rokotereaktioita eli lyhytaikaisia kuume-, kipu-, punoitus- ja särkyreaktioita lähes yhdeksällä kymmenestä rokotetusta, Kaukonen sanoo.

Yleisimpiä ovat lievät oireet
MTV Uutisten haastattelemista ihmisistä moni on kertonut saaneensa rokotuksen jälkeen sydämentykytystä ja päänsärkyä.

– Tämäntyyppisiä oireita on myöskin raportoitu. Englanniksi termi on Vaccination anxiety eli monella saattaa patoutunutkin tunnelma laueta rokotustilanteessa, jolloin voi hyvinkin tulla äkillisiä tykytystuntemuksia, huimausta, verenpaineen muutoksia, kihelmöintiä tai hikoilua. Pyörtymisiä on myös ollut.

Osa naisista on raportoinut kuukautisissa tapahtuneista muutoksista kuten kipujen lisääntymisestä ja vuodon pitkittymisestä.

– Niistä on meillekin tullut ilmoituksia paljon. Euroopan lääkevirastossa tutkitaan, minkälainen vaikutus rokotuksilla on kuukautisiin. Yhteyttä ei ole vahvistettu, mutta erityyppiset kuukautishäiriöt ovat joka tapauksessa väestössä yleisiä.

– Fimealle raportoitujen ilmoitusten perusteella kuukautisissa on näyttänyt esiintyvän hyvinkin erityyppisiä ongelmia, Kaukonen toteaa.

Rokotteista myös vakavia haittoja
Kun koronarokotteista tehdään haittailmoitus, ilmoituksen tekijä voi luokitella haitat lieviksi tai vakaviksi. Millaisia vakavat oireet sitten ovat?

– Yleisimmin ilmoitettuja haittoja vakaviksi luokitelluissa ilmoituksissa ovat kuume, päänsärky ja väsymys. Lääkeviranomainen katsoo haitan vakavaksi, jos ihminen on esimerkiksi joutunut sen vuoksi sairaalahoitoon, riippumatta siitä, mikä haitta on.

Lääketieteellisesti katsottuna viime aikoina esillä olleita vakavia haittoja ovat olleet esimerkiksi mRNA-rokotteisiin liittyvät sydänlihastulehdukset, Kaukonen kertoo.

– Ne ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Viime keväänä puhuttiin AstraZenecan ja muutenkin adenovirusrokotteisiin liittyvästä hyytymishäiriöstä. On myös vakavammaksi luokiteltavia oireita, joista ei ole julkisuudessa niin paljoa puhuttu.

Fimean ylilääkäri antaa muutaman esimerkin.

– Tutkittavana ovat tällä hetkellä muun muassa munuaistulehdus, monimuotoinen punavihoittuma (erythema multiforme), kuukautishäiriöt ja tulehdusoireyhtymä (multisystem inflammatory syndrome),

– On epäilyjä munuaistulehduksista ja hermostollisesta niin sanotusta Guillan Barre -oireyhtymästä.

– Capillary leak -syndrooma eli hiussuonivuoto-oireyhtymä ja hermostollisesta niin sanotusta Guillan Barre -oireyhtymä taas on vahvistettu AstraZenecan rokotteen aiheuttamiksi haittavaikutuksiksi, Kaukonen kertoo.

"Ilmoitettu ja vahvistettu ei ole sama"
Kaukonen muistuttaa, että ilmoitettu haittavaikutus ja vahvistettu syy-yhteys eivät ole sama asia.

– Heti, kun yhteys vahvistetaan, me tiedotamme niistä.

Fimealle on tehty ilmoituksia myös rokottamisen jälkeisistä kuolemantapauksista.

– Rokottamisen jalkeen tapahtunut menehtyminen ei tarkoita, että rokottaminen olisi aiheuttanut kuoleman. Syy-yhteys ei ole sama asia kuin meille ilmoitettu mahdollinen rokotehaitta.

Kaukonen kertoo, että THL on tehnyt rokottamisen jälkeisistä kuolemista rekisteripohjaisen tutkimuksen, jossa kuolleisuutta on selvitetty rokotuksen saaneilla henkilöillä.

– Sen mukaan kuolleisuus on heillä pienempää kuin verrokkiväestöllä, Kaukonen sanoo.


Yleiset oireet ovat yleisiä kaikissä ikäryhmissä
Kaukosen mukaan haitoista ilmoittaneiden ikäjakauma noudatti pitkään rokotusjärjestystä.

– Aluksi rokotettiin terveydenhuollon etulinjassa työskenteleviä ja hyvin iäkkäitä suomalaisia. Haittavaikutuksia raportoitiin silloin vanhimmilla ikäluokilla. Kun nuorempia alettiin rokottaa, ilmoituksia alkoi tulla nuoremmistakin ikäryhmistä.

– Ja nuorten rokotereaktiot ovat hyvin samanlaisia kuin muillakin ikäryhmillä: yleisimmät oireet ovat käytännössä samat ikäryhmään katsomatta.

Rokotehaittoja ei salata eikä peitellä
Fimean ylilääkäri korostaa, että koronarokotteiden turvallisuutta seurataan jatkuvasti.

– Kun koronarokotteelle on myönnetty myyntilupa, sen hyödyt on katsottu suuremmiksi kuin sen haitat. Lääkeviranomaisen näkökulmasta tämä pätee edelleen.

– Pyrimme siihen, että kun rokotteissa tai missä tahansa lääkevalmisteissa ilmenee mahdollisia haittavaikutuksia, ne tunnistetaan, asetetaan tutkittavaksi ja tarvittaessa ryhdytään riittäviin toimenpiteisiin, Kaukonen kuvaa.

Peitelläänkö tai salataanko Suomessa koronarokotteisiin liittyviä haittoja?

– Ei. Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta lääketurvallisuuden historiassa, kun lääkkeestä, tässä tapauksessa rokotteesta, ilmoitettuja haittavaikutuksia julkaistaan netissä koko väestön seurattavaksi.

– Sama seuranta koskee kaikkia lääkkeitä, mutta vain koronarokotteista ilmoitukset julkaistaan tällä tavalla säännöllisesti.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kor ... #gs.cc7tlp
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

HS: Suomalaisten enemmistön mielestä koronarokotteesta ei ole hyväksyttävää kieltäytyä periaatteellisista syistä

Suomalaisista 63 prosenttia ei hyväksy koronarokotteesta kieltäytymistä periaatteellisista syistä. Asia selviää Helsingin Sanomien teettämästä gallupista.


Periaatteellista kieltäytymistä koronarokotteesta moittivat eniten vanhemmat ihmiset. Kyselyyn vastanneista yli 70-vuotiasta enemmän kuin neljä viidestä ei hyväksynyt sitä.

Alle 30-vuotiasta sen sijaan liki joka toinen ajattelee, että on hyväksyttävää kieltäytyä rokotteesta periaatteellisista syistä.

HS:n teettämästä gallupista selviää myös, että reilu kolmannes suomalaisista kannattaa pakollista koronarokotetta kaikille niille yli 12-vuotiaille, joiden on mahdollista rokote ottaa.

HS:n kyselyyn vastasi yli tuhat suomalaista.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hs- ... #gs.ccawqs
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
ExPussinKäyttäjä
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Pe Elo 13, 2021 10:52 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ExPussinKäyttäjä »



ilmeisesti ei sittenkään ole opetettu medialukutaitoa kouluissa
jokainen näistä "mielipide kyselyistä" on pelkkää mielipide vaikuttamista
aina kun näet yli 50% tai isoin osa tai lähes kaikki tai vastaavaa niin tiedät että haluat kuulua siihen enemmistöön ja olla parasta ab ryhmää
samalla tavalla kun käännyt hississä siihen suuntaan kuin muutkin tai vastaat taululta väärin koska muutkin tekevät niin
mediasta on myös tuttua hivuttaminen, eli kun jokin on ihan täyttä paskaa ja kukaan ei ole sitä mieltä, niin pikku hiljaa nostetaan prossa lukuja

suomi tuo mielipidekyselyiden luvattu maa, eikö niin?

enemmistö on aina väärässä, kysy vaikka kopernikukselta
nähdään seuraavassa elämässä, ilmanpussia
ExPussinKäyttäjä
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Pe Elo 13, 2021 10:52 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ExPussinKäyttäjä »

palokirves kirjoitti: Su Loka 03, 2021 11:22 pm
HS: Suomalaisten enemmistön mielestä koronarokotteesta ei ole hyväksyttävää kieltäytyä periaatteellisista syistä

Suomalaisista 63 prosenttia ei hyväksy koronarokotteesta kieltäytymistä periaatteellisista syistä. Asia selviää Helsingin Sanomien teettämästä gallupista.
hyvin menee propaganda läpi, ymmärsitkö edes kohde ryhmän kyseiselle pläjäykselle
nähdään seuraavassa elämässä, ilmanpussia
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Satunnaisotantaan perustuvat mielipidetutkimukset kyllä peilaavat varsin hyvin koko kansaan laajennettuna.

Satunnaisotanta https://fi.wikipedia.org/wiki/Satunnaisotanta
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

ExPussinKäyttäjä kirjoitti: Su Loka 03, 2021 11:54 pm
hyvin menee propaganda läpi, ymmärsitkö edes kohde ryhmän kyseiselle pläjäykselle
Tiedän kyllä mitä kohderyhmä tarkoittaa, mutta mitä kohde ryhmä tarkoittaa?
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
ExPussinKäyttäjä
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Pe Elo 13, 2021 10:52 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ExPussinKäyttäjä »

palokirves kirjoitti: Ma Loka 04, 2021 12:03 am
ExPussinKäyttäjä kirjoitti: Su Loka 03, 2021 11:54 pm
hyvin menee propaganda läpi, ymmärsitkö edes kohde ryhmän kyseiselle pläjäykselle
Tiedän kyllä mitä kohderyhmä tarkoittaa, mutta mitä kohde ryhmä tarkoittaa?
tässä on kohderyhmä



muttä mitä on satunnaissonta?
nähdään seuraavassa elämässä, ilmanpussia
Avatar
Tähdet kertovat
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 3:28 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tähdet kertovat »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Loka 03, 2021 10:55 pm
Alla linkki lakimies Renzin haastatteluun, jolla on oikeusjuttuja käynnissä ja täälläkin mainittu "whistleblower", joka väittää rokotehaittoja olevan valtavasti.
Tässä videossa käydään myös läpi puolustusministeriössä pyörinyttä paperia, missä kerrotaan 60% sairaalapotilaista olevan täysin rokotettujen läpilyöntisairauksia ja jopa 71% covid-tapauksista rokotettujen läpilyöntejä!
https://www.brighteon.com/c3c52dd7-7db9 ... b9a6c97f5b

Puolustusministeriön (DoD) papereista selviää myös sellainen erikoisuus, että kun ajan myötä yhä useampi täysin rokotettu sairastuu deltaan, niin samaan aikaan yhä vähempi rokottamaton sairastuu deltaan.
Eikä siinä vielä kaikki. Tässä mystinen kartta, missä paperi todistetusti on pyörinyt!
F766AE3E-ABBC-4B6B-8233-58F2B2073897.jpeg
F766AE3E-ABBC-4B6B-8233-58F2B2073897.jpeg (100.82 KiB) Katsottu 380 kertaa
Tässä linkki paperin perässä pyörineen salaisen agentin (todistajan) haastatteluun. :mrgreen:
https://youtu.be/Fkk9DI-8el4
..”kaikkia pitäisi pistää ainakin kolme kertaa ja eniten vastaan öyhöttäviä (jalkapuuhun kytkettynä) vähintään viisi”..
ExPussinKäyttäjä
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Pe Elo 13, 2021 10:52 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ExPussinKäyttäjä »

palokirves kirjoitti: Ma Loka 04, 2021 12:02 am Satunnaisotantaan perustuvat mielipidetutkimukset kyllä peilaavat varsin hyvin koko kansaan laajennettuna.

Satunnaisotanta https://fi.wikipedia.org/wiki/Satunnaisotanta
ihan oikeesti vieläkin uskot ettei media valehtele

kyllä istuu syvässä tämä uskonto, kannattaisi sinunkin laittaa se toosa pienemmälle ja käydä tutustumassa lähimetsään
nähdään seuraavassa elämässä, ilmanpussia
Vastaa Viestiin