Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tähdet kertovat
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 3:28 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tähdet kertovat »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 3:47 pm
Don MC kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 12:07 pm Anteeksi, mutta missä tuossa hiiskutaan sanaakaan valehtelemisesta?
Tuossa ohjeistetaan terveiden ihmisten olevan hiljaa/kertomatta, että heidät on määrätty rangaistuksen uhalla karanteeniin eli kotiarestiin. Samassa ohjeistetaan pitämään huoli siitä, etteivät myöskään perheenjäsenet kerro totuutta siitä, miksi isi/äiti ei saa mennä töihin, lasten kanssa harrastuksiin, missä ovat olleet aktiivisia.

Outoa, ettet näe asiaa samoin. Voisitko avata samalla omaa kantaasi, olisit toki voinut tehdä sen tuossa kysymyksen yhteydessäkin?
Ei kun siinä ohjeistetaan ihmistä olemaan ”öyhöttämättä” omasta karanteenista varmaankin siksi, ettei hänen pihaan heti seuraavana päivänä parkkeeraa -nämä salaliittohörhöt huutamaan kylttien kanssa, sitä karanteenissa olevaa ulos -ja heittele vielä ristillä päähän ja kuvaa tubeen koko hässäkkää, vai mitä :mrgreen:
..”kaikkia pitäisi pistää ainakin kolme kertaa ja eniten vastaan öyhöttäviä (jalkapuuhun kytkettynä) vähintään viisi”..
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2054
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

nipsunapsu kirjoitti: Ti Loka 12, 2021 6:47 am Kai niitä uutisia kohta alkaa valumaan, miten "sairaalat on kakaroita täynnä". Tuolla rapakon takana käyvät jo näköjään keskusteluja 5- vuotiaidenkin rännittämisestä.


kersoille jaffaa.JPG
The same panel is scheduled to convene in late October on the matter of letting children between the ages of 5 and 11 receive Pfizer’s COVID-19 vaccine; currently, only children aged 12 or older can. Pfizer recently submitted a request for emergency use authorization for the 5-to-11 age group.
https://www.theepochtimes.com/cdc-sets- ... 40339.html
...
Tätä kautta se^ lähtee, nyt ovet lukkoon ja maskin nyörit tiukalle! Tahti tulee kiihtymään :shock:

para-korona.JPG
para-korona.JPG (77.46 KiB) Katsottu 698 kertaa
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... c97c861dba
– Rinoviruksen ohella testeissä löytyy tällä hetkellä parainfluenssa kolmosta poikkeuksellisen paljon. Pikkulapsille ja riskiryhmille myös parainfluenssa saattaa aiheuttaa jopa sairaalahoitoon johtavan taudin, kertoo Mehiläisen laboratoriosektorin johtaja Kristina Hotakainen tiedotteessa.

Vaikka koronan takia otetut näytteet ovat viime viikkojen aikana vähentyneet, on positiivisten näytteiden osuus ollut selvästi nousussa. Covid-19 -tauti tai sen epäily on käyntisyynä enää muutamassa prosentissa infektiokäynneistä. Samalla syys-lokakuussa tutkituissa näytteissä koronalöydösten osuus on noussut jopa yli 5 prosenttiin.

Mikä ihmeen parainfluenssa?
  • Parainfluenssavirukset aiheuttavat nuhakuumetta kaikenikäisillä.
  • Erityisesti pienillä lapsilla, ikäihmisillä ja henkilöillä, joiden vastustuskyky on heikentynyt, infektio voi johtaa vakavaan sairaalahoitoa vaativaan alahengitysteiden tulehdukseen.
  • Nyt liikkeellä oleva tyypin kolme virus yhdistetään muita parainfluenssoja enemmän pienten keuhkoputkien tulehduksiin, bronkiittiin ja keuhkokuumeeseen.
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

nipsunapsu kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 4:01 pm
nipsunapsu kirjoitti: Ti Loka 12, 2021 6:47 am Kai niitä uutisia kohta alkaa valumaan, miten "sairaalat on kakaroita täynnä". Tuolla rapakon takana käyvät jo näköjään keskusteluja 5- vuotiaidenkin rännittämisestä.
Tätä kautta se^ lähtee, nyt ovet lukkoon ja maskin nyörit tiukalle! Tahti tulee kiihtymään :shock:
para-korona.JPG
... johtavan taudin, kertoo Mehiläisen laboratoriosektorin johtaja Kristina Hotakainen ...
Kukapa olisi voinut tästä tietää ja yrittää (turhaan) varoittaa? No ainakin riippumattomat rokoteasiantuntijat sekä "pöhköjä sivuja" ja "kakkakaavioita" tutkivat tollohörhöt, jotka uskovat ihan kaiken mitä foliohatut heille syöttävät. Ne on kyllä tosi tyhymiä ku eivät edes kokeellista mRNA-nektaria halua aivoihinsa, selkäytimeensä, sukuelimiinsä, vaikka erittäin tappava tauti uhkaa - ihme porukkaa kerta kaikkiaan!

UK: tilanne huonontunut kesästä selvästi, vaikka on passit ja maailman tutkituin, turvallisin ja erittäin tehokas mRNA-ruiskutus suonissa.
Rokotuskattavuus, UK 13102021.jpg
Rokotuskattavuus, UK 13102021.jpg (18.01 KiB) Katsottu 568 kertaa
"Rokotettujen" määrä alkaa olevan varmaan Bill Gatesille* ja WEF-porukalle mieleinen! (muistakaa, Gates on kertonut että uusilla rokotteilla saadaan rajoitettua väestönkasvua.) :)

Tilanne on pahentunut kesän jälkeen selvästi ja näkyy kaikissa luvuissa.
Muun muassa kokonaiskuolleiden määrä lienee myös yksi, mitä täytyy alkaa seuraamaan, on mahdollista, että tauti alkoi jo aiemmin (vinkki muillekin idioottifoliohatuille).
UK, covid-data, viimeisin.jpg
UK, covid-data, viimeisin.jpg (30.72 KiB) Katsottu 568 kertaa
Taas UK: Ennätyksiä tehdään, tiistaina 181 koronakuolemaa, mikä on päiväennätys sitten syyskuun 23. ja hallitus saa raippaa pandemian hoidosta yleensä.
UK records 181 more Covid-19 deaths in biggest daily toll since September 23 (Evening Standard)

RUOTSISSA 70% covid-kuolemista ajalla olivat täysin rokotettuja, tämä johtuu jutun mukaan deltan tulosta maahan ja rajoitusten purkamista ja kehottaa ihmisiä "harkitsevaisuuteen tänä syksynä". Ruotsissa 65% ihmisistä on täysin rokotettu, kertoo Svenska dagbladet (maksumuuri, tiivistelmä englanniksi tässä.)
  • Jännää, että Ruotsiinkin saapui "delta" käsi kädessä rokotteen kanssa...
Vasta, kun laajasti ymmärretään, että olemme tekemisissä ainakin yhden, todennäköisesti kahden bioaseen kanssa, voidaan poikkeustila saada ratkaistua. Pahasti näyttää, että valtionjohto on joko niin ohjemoituja ja lääketeollisuuteen luottavaisia, etteivät he herää todellisuuteen sitten mitenkään. Osa toki iloitsee WEF:n jäsenenä, että WEF-agenda saadaan viimein runnottua läpi!
WEF frontier 2030

*) Nykyisin Gatesin ohjauksessa olevan Rockefeller-säätiön tulevaisuuden suunnitelmiin kannattaa perehtyä, mikäli kokonaiskuva ja "pandemiaa" ajavat tahot kiinnostavat. Näissä on se hyvä, että he itse kertovat mitä tulee tapahtumaan ja suunnitelma on jo hyvällä mallilla, useat maat etenevät "lockstep". Tässä internet-arkistosta rockefellereiden jo sivuiltaan poistama tulevaisuudennäkymä ja bonuksena vuoden 2017 suunnitelma SPARS-pandemian (2025-2028) varalle.
- Scenarios For The Future Of Technology and International Development (2010) AND The Spars Pandemic 2025-2028 - A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communications (2017)

Spars-pandemian "pelikirja" löytyy myös Bloombergin isosti tukeman Johns Hopkins sairaalan sivuilta:
https://www.centerforhealthsecurity.org ... nario.html
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Sahkotuoli kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 9:18 am
On Anoi Kaa kirjoitti: Ti Loka 12, 2021 11:10 pm
Lapsien koronarokotteista ei tule olemaan kuin haittaa ja on aivan hirvittävää katsella tätä useiden nuorten turhaa vammauttamista, mahdollista kuolemaa. Tulette tekin jossain vaiheessa näkemään, jos tunnette paljon nuoria. THL ei tule näistä kertomaan toisin kuin "kauheasta koronasta, joka vaanii kaikkia".
:mrgreen: Hei hupiukko, nyt puhutaan Suomesta. Täällä ei salata eikä pystykään salaamaan mitään. Jos lapset alkaisi vammautua rokotteista tai niille olisi ylipäänsä mitään muuta haittaa niistä, kuin mitä olet jo lehdistä lukenut, niin ne tulisi väkisinkin kaikkien tietoon. Some huutaisi kuule punaisena heti. Mutta kun ei ole. Ainoat mitä saa lukea on valeuutisten levittäjien valheet.
Noloimmasta päästö ne kouluihin tunkeneet idiootit jotka keksi valheita että lapsia olisi viety sairaalaan rokotuksen jälkeen Tampereella. Ollaan tekemisissä tosi sairaiden tyyppien kanssa jotka pitää laittaa kuriin.
Nämä vammautumiset ja koko elämän kestävät sydänlihastulehdukset on ihan omaa sairasta valehteluanne, kuten kaikki tietävät. Syökää se itse, kukaan kun ei usko. :)
Tarkoitat siis niin kuin kävi 2009 kampanjan kanssa. Tokihan asiat sitten tunnustetaan kun homma on kussut vakavasti reisille ja selittelyn paikkaa ei enään ole. Tämä on nähty ja todeksi todettu ja yritäppäs nyt vielä kiistää tosiasiat. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Late6 kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 9:30 am
holmesin haamu kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 5:33 am
Mielenkiintoista on myös miten Annika Saarikko mainitsi eduskunnassa miten pandemia olisi vuoden 2022 loppuun mennessä ohi.

Kaikki voi olla tietenkin sattumaa tai sitten ei. Harvoin tapahtuu monia erikoisia sattumia.
Ahaa.. tätä en vielä tiennytkään että Annika Saarikko on jokin yli-ihminen, profeetta jolla on kaikki maailman tieto hallussaan myös tulevasta, luulin että vaan joku tavallinen ylipaksu suomalainen eukko.. seuraavaksi varmaan täällä kirjoitetaan että profeetta on saapunut keskuuteemme.. Aika paljon tätä materiaalia on jo postiluukkuihin jaettukin, että kuinka kaikki on ennustettu jo raamatussa ja rokotteeseen on piilotettu pedon merkki 666
Annika Saarikko on vallan mainiosti tietoinen EU projektista joka siis vielä kerran toistettuna alkoi vuonna 2018

Tämän projektin suunniteltu tavoite siis sijoittuu vuoteen 2022

Tavoite siis vielä kerran on ne "immuniteettipassit"

Kuinkahan monta kertaa vielä nämä FAKTAT joutuu täällä toistelemaan :lol:

https://ec.europa.eu/health/sites/defau ... map_en.pdf
ROADMAP FOR THE IMPLEMENTATION OF ACTIONS BY THE EUROPEAN COMMISSION BASED ON THE COMMISSION
COMMUNICATION AND THE COUNCIL RECOMMENDATION ON STRENGTHENING COOPERATION AGAINST VACCINE
PREVENTABLE DISEASES
Viimeksi muokannut sikakoira, Ke Loka 13, 2021 6:30 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Late6
Theo Kojak
Viestit: 1175
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Late6 »

sikakoira kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:19 pm

Annika Saarikko on vallan mainiosti tietoinen EU projektista joka siis vielä kerran toistettuna alkoi vuonna 2018

Tämän projektin suunniteltu tavoite siis sijoittuu vuoteen 2022

Tavoite siis vielä kerran on ne "immuniteettipassit"

Kuinkahan monta kertaa vielä nämä FAKTAT joutuu täällä toistelemaan :lol:
eli hän ei siis ole yli-ihminen joka tietää covid pandemian olevan ohi vuonna 2022
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Late6 kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:24 pm
sikakoira kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:19 pm

Annika Saarikko on vallan mainiosti tietoinen EU projektista joka siis vielä kerran toistettuna alkoi vuonna 2018

Tämän projektin suunniteltu tavoite siis sijoittuu vuoteen 2022

Tavoite siis vielä kerran on ne "immuniteettipassit"

Kuinkahan monta kertaa vielä nämä FAKTAT joutuu täällä toistelemaan :lol:
eli hän ei siis ole yli-ihminen joka tietää covid pandemian olevan ohi vuonna 2022
Juurikin näin ,hän on ihminen joka tietää projektin tavoitteet eikä ujostele kertoa näitä julkisuuteen. Ymmärtänet ehkä sinäkin vielä jonainpäivänä että kyseessä on siis projekti. :wink:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

sikakoira kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:33 pm
Juurikin näin ,hän on ihminen joka tietää projektin tavoitteet eikä ujostele kertoa näitä julkisuuteen. Ymmärtänet ehkä sinäkin vielä jonainpäivänä että kyseessä on siis projekti. :wink:
Listaatko sitten asiat, mitä tuolla ikuisella immuniteettipassilla tavoitellaan? Eikä mitää arvausleikkejä vastaukseksi.
Viimeksi muokannut palokirves, Ke Loka 13, 2021 6:51 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
ScamJaffa
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2021 8:37 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ScamJaffa »

Late6 kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:24 pm
sikakoira kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:19 pm

Annika Saarikko on vallan mainiosti tietoinen EU projektista joka siis vielä kerran toistettuna alkoi vuonna 2018

Tämän projektin suunniteltu tavoite siis sijoittuu vuoteen 2022

Tavoite siis vielä kerran on ne "immuniteettipassit"

Kuinkahan monta kertaa vielä nämä FAKTAT joutuu täällä toistelemaan :lol:
eli hän ei siis ole yli-ihminen joka tietää covid pandemian olevan ohi vuonna 2022
Hän on Yli-painoinen eikä ehkä lainkaan ihminen, keskustalaisissa niitä on hyvin vähän Hoskonen taitaa olla ainut sellainen.

Covid kusetus saattoi olla ohi ennen kuin alkoikaan vrt. Joka vuosi influenssaan menehtyneet joita nyt ei siis ole.
Tiedän laajasta tuttavapiiristäni tasan 2. Joilla on oletetusti ollut korona, toinen kuumeili ja toinen otti karanteenin ajan viinaa samassa huoneistossa eli en pidä lainkaan sulkujen ja talouden romauttamisen arvoisena ko.virusta.

Se että Saarikko möläyttelee kaiken olevan ohi v.2022 ei lohduta niitä joilta vietiin elanto tänä aikana hysteerikkojen ja lääkeyhtiöiden ahneuden vuoksi, jokainen tyylillään.
Poliitikot ovat läpeensä mätiä joten täysin uskottavaa on väite great reset.stä, jos ne kusipäät vain sillä voivat tienata ja/tai saada palkkioviran brysselistä on taattua että myyvät oman kansansa jos vain voivat.

Pyörrän puheeni jos sairastun ja kuolen tuohon virukseen, en pitänyt myyräkuumettakaan kyllä minään kun sairastin sen lähes huomaamatta ja sukulaisen se vei tehon kautta letkuihin eli moni asia voi olla tuurista taikka geeneistäkin kiinni.
Hyvä peruskuntokin vaikuttaa vastustuskykyyn yhdessä ruokavalion kanssa, tiedä häntä onko niillä koronan kanssa mitään apuja.
Lopetin idiooteille vittuilun turhana, se johti vain toistuviin banneihin eikä saa olmia ajattelemaan.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Unohtui kuvakaappaukset esimerkkeinä:
On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 5:49 pm...
*) Nykyisin Gatesin ohjauksessa olevan Rockefeller-säätiön tulevaisuuden suunnitelmiin kannattaa perehtyä, mikäli kokonaiskuva ja "pandemiaa" ajavat tahot kiinnostavat.

Näissä on se hyvä, että he itse kertovat mitä tulee tapahtumaan ja suunnitelma on jo hyvällä mallilla, useat maat etenevät "lockstep". Tässä internet-arkistosta rockefellereiden jo sivuiltaan poistama tulevaisuudennäkymä ja bonuksena vuoden 2017 suunnitelma SPARS-pandemian (2025-2028) varalle.
Sivut 18-19, pandemia ja lockstep, samanaikainen muutosten ja kontrollin käyttöönotto mainittu:
Rockefeller-säätiön tulevaisuudensuunnitelmia vuodelta 2010, Bill Gates on ohjaamassa Rockefeller-säätiötä.jpg
Rockefeller-säätiön tulevaisuudensuunnitelmia vuodelta 2010, Bill Gates on ohjaamassa Rockefeller-säätiötä.jpg (86.95 KiB) Katsottu 479 kertaa
Sivut 20-21:
Rockefeller-säätiön suunnitelmaa maailmanhallinnasta - lockstep, kaikki yhdessä rintamassa, samassa tahdissa.jpg
Rockefeller-säätiön suunnitelmaa maailmanhallinnasta - lockstep, kaikki yhdessä rintamassa, samassa tahdissa.jpg (62.37 KiB) Katsottu 479 kertaa
- Scenarios For The Future Of Technology and International Development (2010) AND The Spars Pandemic 2025-2028 - A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communications (2017)
Gates leuhki the daily show:ssa pandemia-projektin alettua kuinka "hänen säätiönsä kykenee toimimaan valtioita nopeammin ja rahoittaa sekä rakentaa useita rokotetuotantolaitoksia (7 tehdasta), jotta koko maailman väestö, 7 mrd. ihmistä, saadaan rokotettua", valisti Gates. Tämä noin kohdassa 18:00:


Kohdassa 8:25 toimittaja alustaa, että Gates on yksi harvoista, joka pystyy vaikuttamaan maailmantalouteen varallisuudellaan ja Gates nauraa.

Tässä kohtaa elettiin aikaa, kun maskeista ei ollut vielä hyötyä, mutta Gates tiesi senkin, että kiinalaisten jo tuolloin toimeenpanema maskiaika saattaa tulla länsimaihinkin. Gates painotti myös kuinka covid-pandemia "on luonnosta lähtöisin" ja kuinka "tällä kertaa me tulemme olemaan valmiita seuraavaan pandemiaan."

Gates kertoo myös testaamisesta, mutta ei puhu sanallakaan niiden epäluotettavuudesta. UK:ssa kysellään miksi testitulokset ovat ristiriidassa, 'lateral flow' -testi näyttää positiivista ja potilas oireinen, mutta PCR-testi näyttääkin nyt negatiivista.
UK:Ssa ollaan havahduttu siellä käytössä olevien covid-testien kelvottomuuteen
UK:Ssa ollaan havahduttu siellä käytössä olevien covid-testien kelvottomuuteen
Ihmiset eivät tiedä minkä testituloksen mukaan he saavat poistua kotoaan.jpg (71.41 KiB) Katsottu 479 kertaa
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... w-reported

Eikö ole outoa, että ihminen jolla ei ole minkäänlaista lääketieteen tai mikrobiologian tutkintoa, saa valistaa kaikkialla epidemanhoidosta ja rokotteista, mutta samaan aikaan todelliset ammattilaiset eivät? No, tosilambi ei ajattele, vaan tekee niin kuin käsketään - he eivät edes haluaisi olla vapaita.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

palokirves kirjoitti: Ke Loka 13, 2021 6:48 pm Listaatko sitten asiat, mitä tuolla ikuisella immuniteettipassilla tavoitellaan? Eikä mitää arvausleikkejä vastaukseksi.
Onhan ne jo kerrottu: kontrolli ja valvonta. Niillä ei ole terveyden* kanssa mitään tekemistä, mutta niihin tullaan lisäämään uusia ominaisuuksia, kuten hiilijalanjäljen seurantaa, jne.

Kiinan jo käytössä olevasta järjestelmästä voit päätellä mihin mekin olemme menossa maailmanpankin, WEF-porukan jne. johdolla:


*) covid-sairas rokotettu saa mennä paikkaan x ihmisten keskelle, missä on muita riskiryhmään kuuluvia rokotettuja, mutta täysin terve ei-riskiryhmään kuuluva rokottamaton ei. Tämä on globalismia, ei sen kummempaa.

Edit. Lisätty yksi selvellys loppuun passin järjettömyydestä.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

Enemmistö, pääosa, suurin osa, enimmäkseen on >=51%. Itse tulkitsen uutisten määrää tuohon prosenttilukuun jos uutisesta puuttuu muut lukuarvot tai muut asiaa selvittävät argumentit. Oli uutisessa sitten kyseessä mistä tahansa asiasta. Esim. 21 teholla, noista pääosa 11 (>51%) rokottamattomia ja 10 rokotettuja.

Jos rokottamattomia olisi tehohoitopotilaista vaikka 90% niin eikö tuo olisi oiva markkinointikeino rokotelobbaukselle jokaisessa uutisessa ilmoittaa lukemat. Teholla 21 joista rokottamattomia 19. Voihan nuo uutiset olla tietysti kyseisten toimittajien kokemattomuutta kun pääluku jää puuttumaan rokotetut/rokottamattomat.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1824
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Tossa aamupäivällä olin ihan pikaisesti puheissa Gatesin ja Soroksen systeemejä hoitelevan kaverin kanssa ja kun tuli noista rokotekattavuuksista puhetta, niin sanoi, ettei se Billiä ja Georgea hetkauta enää. Ovat saaneet siirrettyä tarvittavat komponentit prioneihin ja 5-g suunnitelma on raiteillaan. Muistattehan prionit? Hullun lehmän tauti jne. Tarttuvia proteiiniketjuja, joita ruuansulatus ei pätki.

No nyt pojat on laittaneet ison pyörän pyörimään ja 5-g prioneita levitetään joka paikassa. Mcdonaldin KFC, Hese ja kaikki muukin liha on istutettu 5g prioneilla, mutta varsinainen läpimurto tuli vasta äskettäin, eli kasvissyöjille piti löytää myös sopiva ruoka ja soija tietysti. Tofulla pääsee joogaavat hipitkin osalliseksi uudesta järjestyksestä. Eläköön 5ggmi tofu!

Kyllä jytää!!
Buy the ticket, take the ride!
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
No mitäs jos seuraisitte hieman palstaa trollailunne sijaan. :wink:

Italiasta (jossa kuulemma oli aikoinaan aivan valtavan hirvittävä katastrofi) kuuluu kummia.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008226759.html
Italiassa pelätään ”kaaosta” työntekijöiden pakollisen koronapassin takia – IS seuraa

Tilannehan on samankaltainen kuin USA:ssa jossa terveydenhoito henkilökuntaa on nyt laitettu pihalle ja korvattu sitten rokottamattomilla kansalliskaartin henkilöstöillä. Puhumattakaan sitten muista valtion viranomaisista.

Mikä v...u noita Italiankin Coronadenialisteja vaivaa ,eikö "rokotteet" maita :lol:

Australiasta samaan aikaan kuullaan sitten taas totuuksia samalta ihmiseltä joka hetki sitten kehoitti ihmisiä olemaan puhumatta toisilleen. Maskeista ei tulla pääsemään vielä vuosiin :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=_2-soXp-l5w
You'll Be Wearing Masks For Years Says Scowling Authoritarian :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Late6
Theo Kojak
Viestit: 1175
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Late6 »

Italiassa työntekijöitä vaaditaan perjantaista alkaen näyttämään koronapassi työpaikalle pääsemiseksi. Italiassaä on ymmärretty tämän pelleilyn vakavuus ja hihhuliseurakuntalaiset ja erilaiset vasemmistoideologit, jotka uskovat koronan olevan vaan rikkaan eliitin keksintö menettävät työpaikkansa, sama käytäntö on jo otettu käyttöön monessa muussakin Euroopan maassa, toivottavasti pian Suomessakin niin saadaan järkeä myös näiden vähä-älyisten päähän, vaikka valitettavasti he eivät tyypillisesti ole edes työkykyisiä tai kuntoisia
Vastaa Viestiin