Vanha juttu, käsitelty jo 2.5 viikkoa sitten. Näköjään uudelleenlämmittelyä taas, harashoo.sikakoira kirjoitti: Ma Marras 22, 2021 10:22 pmEi jumalauta...damfin kirjoitti: Ma Marras 22, 2021 9:17 pmKatsos kun tuo varmistettujen tapausten tilastointi aina laahaa toista vuotta perässä, ihan siitä syystä että kuolinsyyn selvityksiin ja rekisteröinteihin menee aikaa ja siksi ne varmistetut tapaukset päätyy tilastoihin melko pitkällä viiveellä, tällä hetkellä ollaan ilmeisesti menossa maalis-huhtikuun 2020 paikkeilla varmistettujen tapausten tilastoinnissa.ScamJaffa kirjoitti: Ma Marras 22, 2021 8:47 pm Edelleenkään ei ole dataa koronakuolemista eikä myöskään rokotekuolemista näytetty toteen, pelkkiä koronaan liitettyjä kuolemia ja rokotekuolemiahan ei edes tutkita tai tilastoida.
Sieltä sitten löytyykin jo joidenkin maiden osalta tilastoa joka kertoo melko synkkää tarinaa, toki ainahan sitä voidaan sanoa että ne on olleet niitä muutenkin kuolemaisillaan olevia vanhuksia, mutta on tuo silti melko karua, esimerkiksi voimme poimia Italian johon pandemia iski pahasti jo maaliskuussa 2020 eli siitä on nyt sitten sitä vahvistettua tilastoa saatavilla... vajaassa kuukaudessa (maaliskuu 2020) on Italiassa tullut vahvistettuja koronakuolemia 2000-2500.
https://ourworldindata.org/grapher/deat ... untry=~ITAItaliasta nyt tiedetään kun tilastoja siis on viimein tarkisteltu että alkuun kerrotut luvut tippuivat sen reilun 90%
![]()
Our World in data lähteenä jälleen trolleilla
https://www.zerohedge.com/markets/itali ... oll-number
Italian Institute Of Health Drastically Reduces Its Official COVID Death Toll Number
The Italian Higher Institute of Health has drastically reduced the country’s official COVID death toll number by over 97 per cent after changing the definition of a fatality to someone who died from COVID rather than with COVID
The Institute’s new definition of a COVID death means that COVID has killed fewer people in Italy than (whisper it) the average bout of seasonal flu.
Tuossahan oli tehty lista mistä poistettu kaikki joilla oli jokin terveysongelma kuten vaikka diabetes. No tarkoittaako se sitten sitä että henkilö ei kuollutkaan Covidiin vaan diabetekseen.. Eh eh.. varmaan diabetekseen kuoli yhtäkkiä massoittain porukkaa, tai sitten ei.
Taattua Zerohedge laatua, eli aivan täyttä paskaa taas tulkinnat.