Kotiovelle ilmestyi tuntematon kaksikko vaatimaan pakettia

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
juzziz
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2016 9:18 pm

Kotiovelle ilmestyi tuntematon kaksikko vaatimaan pakettia

Viesti Kirjoittaja juzziz »

Tässäpä meillä kaksi rikollista neroa

Kirkkonummelainen perhe joutui tietämättään mukaan huumausaine-erän toimitukseen ulkomailta Suomeen.

Noin 30-vuotias mies oli tilannut ulkomailta huumausainetta sisältäneen postipaketin väärällä nimellä ja väärällä postiosoitteella Kirkkonummen keskustan alueella sijaitsevan asunnon osoitteeseen.

Paketissa oli poliisin mukaan ainakin lähes kilo amfetamiinia, ainakin 1 000 ekstaasitablettia ja noin kilo kannabista.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU ALLA

MAINOS PÄÄTTYY
Mies oli seurannut paketin kulkua ja kun se oli tullut perille, hän oli toisen miehen kanssa lähtenyt heti noutamaan postilähetystä kirkkonummelaisen perheen kotiosoitteesta.

Miesten tullessa paikalle, paketti oli vielä avaamatta, koska perheen isä luullut, että paketti oli perheeseen kuuluneen pojan nettikaupasta tilaama. Pojan nimi oli paketissa.

Kaksi miestä ilmestyi kotiovelle ja he kysyivät, oliko osoitteeseen tullut paketti ja jos oli, se oli tullut väärään osoitteeseen.

Kotona ollut kirkkonummelaismies oli kysynyt siinä vaiheessa pojalta, oliko hän tilannut nettikaupasta jotain. Poika vastasi kieltävästi.

Silloin isä rupesi epäilemään ja halusi selvittää, mikä paketti oikein on. Ovelle ilmestyneet miehet nappasivat kuitenkin paketin ja lähtivät pois.


Kirkkonummelaismies lähti miesten perään ja yritti saada paketin takaisin, muttei onnistunut. Toinen pakettia hakeneista miehistä oli näyttänyt kookasta puukkoa ja uhannut sillä.

Tapaus sattui jo kaksi vuotta sitten. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus antoi tuomion joulun alla.

Toinen miehistä tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja laittomasta uhkauksesta vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen. Tuomio on ehdoton. Taustalla oli tänä vuonna annettu toinen yli kahden vuoden vankeusrangaistus.

Oikeus perusteli tuomiota sillä, että kohteena on ollut suuri määrä erittäin vaarallista huumausainetta ja teko on kokonaisuutena arvostellen törkeä ottaen huomioon ulkopuolisen hyväksi käyttämisen, huumausaineiden moninaisuuden sekä tavoitellun taloudellisen hyödyn.

Toinen postipakettia hakeneista miehistä vapautettiin syytteistä, koska oikeuden mielestä riittävää näyttöä ei ollut. Esitutkinnassa mies kertoi lähteneensä päätekijän mukaan noutamaan pakettia, koska oli miehelle velkaa 380 euroa.

Luulisi nyt tyhmemmänkin tajuavan, että jos lähtee kovistelemaan täysin rehellistä veronmaksajaa, niin siinä on virkavalta perässä että heilahtaa?
Tietysti herää kysymys että mitenkä juuri tuo osoite valikoitui?
Yx2
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 3:31 pm

Re: Kotiovelle ilmestyi tuntematon kaksikko vaatimaan pakettia

Viesti Kirjoittaja Yx2 »

Tätä mä olen jo vuosia ihmetellyt miksei näitä apahdu enemmän?
Victoria's Secret
Sabrina Duncan
Viestit: 373
Liittynyt: Ma Helmi 11, 2013 6:36 am

Re: Kotiovelle ilmestyi tuntematon kaksikko vaatimaan pakettia

Viesti Kirjoittaja Victoria's Secret »

Äly ja Väläys olivat kävelleet paketin kanssa himaan samalla kun isä oli soittanut poliisille. Poliisi ajoi suoraan asunnolle, jossa Äly ja Väläys tutkivat pakettinsa sisältöä?

Kavereille ei tullut mieleen mikään muu vaihtoehto puukkoesittelyn jälkeen...
Vastaa Viestiin