Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

ScamJaffa
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2021 8:37 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ScamJaffa »

Itse tauti ei tapa tarpeeksi niin tökitään sitten rokotteita jopa lapsiin, ei siinä ole mitään logiikkaa vieläkään.

Ei hätää sillä seuraavaksi peloitellaan ihmisiä uudella lintuinfluenssalla kun koronakiima lässähti, rokotteet tulevat pian saataville juuri uuteen varianttiin ja taas mennään.

Aivan sama, ei tule sitäkään piikkiä otettua vaikka kuinka Kiuru haluaisi ja kilpaa Rämetin ja muiden huorien kanssa vaatisi.
Lopetin idiooteille vittuilun turhana, se johti vain toistuviin banneihin eikä saa olmia ajattelemaan.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Massamedian ohjelmoimaan joukkopsykoosiin vajonneen ehkä selkein tunnusmerkki on mRNA/LNP-ruiskeeseen fiksoituminen.

Aiempi "järkevyys" tai harkintakyky ei suojaa joukkopsykoosilta, vaan aiemmin ihan kohtuullisen rationaaliset ja analyyttisetkin ihmiset ovat tulleet hypnotisoiduksi erittäin tehokkaan PsyOp:n (armeijoiden, tiedustelupalveluiden eli valtioiden käyttämä termi psykologisista operaatioista) lamauttamana.

Kuolemalla ja vakavalla sairastumisella 24/7-pelottelu samaan aikaan sekavaa ja täysin yksipuolista viestiä paukuttaen on aina toiminut ihmiseen.

Ihminen itse ei ole yhteisöjen, perheiden jne. sirpaloitumisen ainakaan voimakkaammaksi muuttunut, lisäksi ihmisiä eristettiin muista mielipuolisilla suluilla ja kielloilla yksilöiden kuoliaaksipelottelun lisäksi, jolloin olimme helposti ohjelmoitavissa, kun ympäröivä maailma oli pelottava, ahdistus maksimissa, eikä pieni ihminen kyennyt ymmärtämään mitä tutulle elämälle on tapahtunut, kun mikään ei tuntunut järkeenkäyvältä.

Ihmiset olivat nopeasti valmiita luopumaan vapauksistaan mukisematta, kun auktoriteetti näin heitä ohjeisti ja heilutteli "paluu normaaliin" -porkkanaa neniemme edessä. Suomikinhan palasi syksyllä normaaliin, muistattehan, mutta räps, ovi tuli kohta kynsille, vaikka olimme nöyrtyneet kaikkeen mitä meiltä oli vaadittu, jopa enempää kuin!

Kun ottaa huomioon miten meitä "valmisteltiin" tähän ja sen, miten teknologia tarjoaa nykyään ihmisten ohjelmointiin paljon tehokkaammat ja kattavammat työkalut kuin vaikkapa natsisaksan massamedian, niin lopputulos ei ole ihme.

Joukkopsykoosiin altistavana tekijänä on lisäksi nykyihmisen vieraantuminen kuolemasta ja paljon myöskin elämästä, koska monet elivät jo ennen pandemiaa "kuplassa", suojassa eriäviltä mielipiteiltä ja erilaisilta ihmisiltä. Kahtiajako oli jo pitkällä ennen ns. pandemiaakin, kuten ihmisten sirpaloituminen.

Massamedian ohjelmoinnin on voinut huomata selkeästi siten, että on sulkenut telkkarin, radion ja somet ja kas, koko "tappava ja yleisvaarallinen tartuntatauti" sekä koko pandemia ovat yhtäkkiä poissa.

Oikeassa pandemiassahan ei mediasta tulevaa pelottelua tarvitse, koska ihmiset kyllä näkevät ympäristöstään, kun ihmisiä alkaa sairastua ympärillä erittäin vakavasti ja jopa kuolla. Nyt on mennyt kohta kaksi vuotta ja aniharva ihminen tuntee vakavasti sairastuneita, saati työikäisiä kuolleita, mutta meidät on saatu liioittelemalla uskomaan, että tauti olisi vaarallinen juuri minulle tai perheelleni.

On myös niin, että oikeassa pandemiassa ihmisiä ei tarvitse kiristää ja pakottaa ottamaan sellaista rokotetta, joka oikeasti toimii rokotteen tavoin.

Nyt useat vakavasti sairastuneet olisivat taatusti olleet halukkaita ottamaan oikeasti täysin turvallisuudeltaan ja haittaprofiililtaan tutkittuja WHO:n essential medicines -listalla olevia lääkkeitä, JOS olisivat tienneet niiden auttavan ja JOS Suomen Fimean/THL:n kurimuksessa työskentelevät lääkärit olisivat saaneet niitä ilman sanktioiden uhkaa määrätä!

Toki vaikka sulkee mediat, niin kaikkialla törmää yhä kuin hypnoosissa laahustaviin, zombien oloisiin, mutta hyvin pelokkaisiin ihmisiin, jotka pakenevat kuin kalaparvi hain edessä, jos ihminen, jonka kasvot ovat näkyvissä, lähestyy...

He USKOVAT yhä myös siihen, että maskit tarjoavat merkittävää suojaa, mutta he eivät silti USKO oman maskinsa auttavan. He eivät TIEDÄ, miten ilmateitse aerosoleina tarttuva virustauti siirtyy henkilöstä henkilöön aiheuttaen tartunnan. He eivät selkeästi tiedä, että edes maskipakoilla ei ole ollut käytännössä mitään vaikutusta taudin leviämiseen.

Lisänä uskonasioihin hallitsijoidemme välitasolla, missä tomppelit säätävät ja vetävät hatusta toimenpiteitä, jotka ovat olleet omiaan toimittamaan maamme kansanterveyden paitsi nyt, niin etenkin lähivuosikymmeninä.
Viimeisin sekoilu nyt jouluna eli se, että Suomi pyrki tällä kertaa estämään jopa aiempaa selkeästi heikomman virusmutantin eli omicronin tulon Suomeen, vaikka tälle ei taatusti ole ollut lääketieteellistä tai kansanterveydellistä perustetta!
Syy oli paniikki ja muiden maiden mallin kopioiminen.

Entistä hullummaksi nykyiset sulut teki se, että tiesimme herkästi leviävän omikronin olleen jo maassa ja toisaalta Lapissa ramppaavan ennätysmäärän turisteja, jotka parveilevat lentokentillä ja ties missä!

Virukset eivät ymmärrä rajoja, viruksen tehtävä on ainoastaan VIRUSTELLA!

Miten tunnistaa joukkopsykoosiin vajonneen?
Selkein tunnusmerkki on USKO KAIKKIVOIPAISEEN PIIKKIIN, minkä kerrottiin olevan AINOA RATKAISU pandemian haltuunsaamiseen (heh, ihminen vs. luonto, kumpikohan voittaa?) tai yksilön sairauden estämiseen.

Toki kohta maalitolppaa siirrettiin niin, että piikki pitää pois sairaalasta tai ainakin nyt estää kuolemasta, mutta useiden maiden data kertoo, ettei tämäkään ole ollut koko aikana totta.
Nämä asiat eivät psykoosissa olevien uskoa pelastajaansa, n-määrään kokeellisia injektioita, hetkauta, vaikka ovat taatusti tietoisia muiden vielä Suomeakin kattavammin injektoitujen maiden tilanteesta. No, ainakin osa on, mutta hekin sulkevat silmänsä.

Ehkä sekin johtuu ihmisiin ajetusta ohjelmasta eli he eivät enää hyväksymään mitään muuta ratkaisua kuin lisäinjektiot, vaikka aikaisemmatkaan eivät ole toimineet?
Muun ratkaisun hyväksyminen on hypnoosin lisäksi vaikeaa siksi, koska silloin meidän pitäisi yhtenä joukkona myöntää olleemme väärässä siinä, että massojen injektointi mRNA-geeniterapialla olisi tähän ratkaisu.

Jopa himorokottajat alkavat tosin vähitellen nähdä, että alkuperäinen tavoite, lähes koko ihmiskunnan rokottaminen tai edes länsimaiden uudet mRNA-boosterit eivät ole oikein käytännössä mahdollista, kun se pitäisi toistaa joka vuonna 2-4 krt. vuodessa, mutta pandemia ei siltikään pysähdy ns. rokotteiden ansioista, sillä ei kuulu näiden ominaisuuksiin.
AZ-rokotekehittäjä ja ex-himorokottaja laittaakin nyt suitsia sekä globaalisti, että tehostekierroks.jpg
AZ-rokotekehittäjä ja ex-himorokottaja laittaakin nyt suitsia sekä globaalisti, että tehostekierroks.jpg (91.97 KiB) Katsottu 736 kertaa
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... nable.html

Monet suomalaiset ovat kuitenkin vielä mielenkiintoisessa tilanteessa, koska sanotaanhan, että jos henkilö toistaa samaa koetta odottaen eri lopputulosta, niin hän täyttää *itsesensuroitu* tunnusmerkit. Nyt monet vaikuttaisivat olevan tässä lukioissa jumissa, eikä heille kelpaa todistetusti toimiva ratkaisu, mikä ajaisi uudet infektiot alas, käytännössä lopettaisi vakavat sairastumiset ja covid-kuolemat.

Ulkopuolisen on erittäin vaikeaa ymmärtää, miksi ihmiset eivät vaadi päättäjiltämme toimia ns. pandemian lopettamiseen, vaikka näin ollaan tehty jo monessa Suomea paljon suuremmassa maassaan? Toki hieman hävettää, että joku HUS on polvillaan, kun siellä on 20 keuhkosairaus/piikkiproteiinin aiheuttamaa tulehdus potilasta teholla.

Ei ole osattu ohjata resursseja tehokkaasti tai edes potilaita hoitaa, kun lähes kaikki vakavat tapaukset olisivat olleet hoidettavissa. Tämän voimme nähdä esim. Japanista.

USKO KAIKKIVOIPAISEEN PIIKKIIN näyttää olevan monelle niin vahva, että mRNA-injektioiden haitoista tai vaikkapa "tehosta" kirjoittaminen otetaan henkilökohtaisesti ja hyökätään vihaisesti sanansaattajan kimppuun itse asiat tai ikävät kysymykset lähes täysin sivuuttaen.
Yksittäisiin toisarvoisiin asioihin kyllä puututaan tai soimataan lähdettä. Tosin usein lähde on luotettavin mahdollinen, mutta kommenttia asiaan ei tule.

Tämä tapa henkilökohtaisissa hyökkäyksissä ja järjestelmällisesti mustamaalaamisessa yhdistää myös kansainvälisesti, sillä näin vaikuttaa toimivan koko länsimaailma vuodesta 2020 lähtien: Valtiot määräävät mitä saa sanoa ja mitä ei, toisaalta yksityiset jättikorporaatiot toivat mussolinilaisen fasismin mukaisesti mm. ajatuspoliiseina, portinvartijoina, sensuroijina ja tietysti ihmisten vaientajina, mikäli nämä tuovat esiin kiusallista dataa tai tietävät liikaa.

Media on taas valjastettu puhtaan propagandan lisäksi mm. "väärinajattelijoiden" mustamaalaamiseen ja nämä surutta leimaavat jopa ns. rokotteet ottaneet ja niistä vaarallisia oireita saaneet "rokotevastaisiksi".
(Esim. Eric Clapton.)

"Universumin valtiaat" eli US-virastojen johto, WHO:n taustapirut, lääketeollisuus sekä näiden rahoittajat ohjasivat toki hypnotisoidut jo varhain ns. rokottamattomien kimppuun ensiksi sillä perusteella, että nämä ovat likaisia ja tautia "kulkutautimyönteisiä", kuten täälläkin ihmisiä surutta leimaillaan.

Nämä "kulkutautimyönteisiksi" julkisesti soimatut halusivat "parempien ihmisten" mukaan pitkittää pandemiaa ja estivät "kunnon ihmisten" paluun ns. normaaliin, mitä "valtiaat" ovat jo useaan kertaan roikuttaneet porkkanana heille, jotka ovat eristäneet itsensä ja perheensä, kulkeneet maskitettuina jopa ulkona, uhranneet töitään rutisematta, koska käsketty, ottaneet kaikki piikit, hakeneet ja leuhkineet "paremman ihmisen" hygieniapassilla.

Tällä kaikella ollaan pyritty myös tekemään ns. rokottamattomien elämä niin tukalaksi, että heidän olisi lopulta pakko osallistua uudenlaiseen geeniterapia-lääkekokeeseen koehenkilönä ja tämä kaikki rikkoo kaikkia niitä pelisääntöjä, johon sekä lääkärit, että lääke kehittäjät ovat sitoutuneet ja ahkerasti koulutettu (lääkärin etiikka, bioetiikka, Nurnbergin säännöstö, jne.).

Jossain vaiheessa narratiivi muuttui niin USA:ssa kuin Suomessa ja aloimme syyllistämään ns. rokottamattomia sairaalaresurssien viemisestä "paremmilta ihmisiltä" ja sekä USA:saa, että täällä "hyvät ihmiset" kannattavat likaisten hoitamatta jättämistä, mutta eivät tietystikään salli varhaisen vaiheen hoitoprotokollia käytettävän, jolloin lähes kukaan ei olisi covid-potilas, etenkään teholla!

- Miksikähän siis ihmisiä ei vain hoideta varhaisessa vaiheessa kuten monessa "kehitysmaassa" tai vaikkapa Japanissa, mistä uudet luvut alla?

Kuinka paljon lähemmäksi "normaalia" kaikki tämä on meidät tuonut?
Ainakin joukkopsykoosin ulkopuolelta tarkkailevalle olemme koko ajan siirtymässä kohti epänormaalia.

Lisäksi on havaittavissa, että aiemmin (muka) ymmärtäväiset ja empaattiset ihmiset ovat todellakin paljastaneet sisäiset tyranninsa ja osoittaneet puheenvuoroillaan, että olisivat valmiita ennennäkemättömiin asioihin, kuten voimme nähdä jo tapahtuneen vaikkapa Itävallassa tai Australiassa.

Oletan, että Suomessakin olisi tahtotila keskitysleireille, kuten vaikkapa Australiassa ja pienellä kiihotuksella paljon muullekin. Toki Kanadakin on luisunut fasismiin ja totalitarismiin, mistä valtaapitävien oikeamielinen media ei juuri raportoi, koska se on heidän mielestään oikein.

Jos joku muuten kuvittelee, että tästä covidin ympärille rakennetusta valvonta-, kontrolli-, tiedonkeruu-, testaus- ja tietysti mRNA-valmistus- ja injektointiorganisaatioista sekä näiden ympärille rakentuneesta teollisuudesta tullaan pääsemään eroon ja palataan vapaaehtoisesti normaaliin, niin tulee pettymään.

JOS tilanne rauhoittuu tämän viruksen puolesta, niin alkavat jahtaamaan jotain muuta, kuten sitä fluvid tjsp. -virusta, minkä nipsunapsu taisi mainitsikin, missä siis influenssa ja korona yhdessä paketissa! Ainakin tuota varten ollaan kehitetty jo ns. rokotettakin jo tovi ja kas, ensimmäisistä infektioistakin on jo uutisoitu!


Liittyen Suomen lääkäreiden toimintaan covid-aikana
Kun "rokottamattomat" ovat leimattu niin poliitikkojen, virkamiesten kuin jopa lääkäreiden taholta tavallisten joukkopsykoosilta olevien lisäksi ja on luotu uskomus, että vain he kuormittavat terveydenhoitoa, niin on ollut erikoista seurata logiikan kannalta, miten Suomen thl-lääkärit ovat tilanteeseen reagoineet.

Suomessahan "hoidetaan" covid-potilaita niin, että potilas passitetaan positiivisen testituloksen jälkeen kotiarestiin lääkäristä edes kuulematta, eikä tämä ole koko aikana saaneet thl-henkilöiltä ensiksikään minkäänlaista ohjeistusta siihen, miten kukin meistä olisi voinut parantaa luontaista immuniteettiaan* ja tuloksia olisi taatusti tullut, mikäli THL olisi uhrannut edes promillen siitä vyörytyksestä, millä ovat vyöryttäneet terveille ihmisille haitallista kokeellista injektioliuosta, jonka ongelmat alkavat tulla väkisinkin ilmi.
*) esimerkiksi pudottamalla painoamme, liikkumalla (THL on jopa nurinkurisesti ollut aktiivisesti estämässä liikuntaharrastuksia), pitämällä huolen C-, D ja K-vitamiinitasoista, melatoniinilla on myös vaatetta koronatautiin ja toki normaalit vastustuskykyä ja kehon toimivuutta lisäävät sinkki ja magnesium olisivat olleet apuna pitämään ihmisen terveenä myös muita sairauksia ajatellen.

Lisänä myös nenänielu-desinfiointi, koska tällä todistettu ja merkittävä vaikutus siellä viihtyvän viruksen aiheuttaman tulehdustilan alasajon, minimiriskillä ja kustannuksilla. Lisää:
https://covid19.onedaymd.com/2021/12/dr ... e.html?m=1


Suomen THL-lähtöinen metodi on siis ollut, että menet kotiin ja pysyt siellä ja menet terveysasemalla, vasta jos oireet ovat erittäin pahat ja happisatursatio alentunut. Silloin on joskus jo liian myöhäistä ja juuri heistä on sitten tekemällä tehty "yhteiskunnan kuorma" ja annettiin ihmisten kuolla ennen rokotteita ja nyt päivittäin välillä kymmeniä/pvä.

Suomessa on ollut turha odottaa tai edes anella oireisiin purevaa lääkitystä, eikä muualla tehokkaaksi todettuja kotihoito-ohjeita (allekirjoituksestani pääsee yhden protokollan jäljille).
Todistan kohta Japania esimerkkinä käyttäen, että tauti olisi ollut helposti ja halvalla nujerrattavissa myös meillä niin, etteivät sairaalat pursuisi covid-potilaita, olivatpa sitten saaneet mRNA:nsa tai ei.

Siitä voitte päätellä, että meillä on ollut jo pian parisen vuotta VARHAISESSA VAIHEESSA HOITAMATTA JÄTETTYJEN PANDEMIA!

Koskaan aiemmin ei Suomessakaan ole toimittu näin, että uuden sairauden tullessa kädet nostettiin pystyyn, eikä vanhoja lääkkeitä edes yritetty ottaa uusiokäyttöön, vaikka nämä ovat todistetusti muualla toimineet!
On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Tammi 05, 2022 6:31 pm JAPANIKIN TAPPOI KORONAN - THL-SUOMI ANTAA IHMISTEN KUOLLA JA KÄRSIÄ
Väkimäärältään "pienestä ja harvaan asutusta" Japanista selkeämmät tuoreet avainluvut:
Hevospaska ja -pasta Japani, covid-lukuja 050122.jpg
Hevospaska ja -pasta Japani, covid-lukuja 050122.jpg (111.25 KiB) Katsottu 736 kertaa
Samat luvut "valtavasta ja tiheään asutusta" Suomesta:
THL-Suomi, covid-lukuja 050122..jpg
THL-Suomi, covid-lukuja 050122..jpg (102.21 KiB) Katsottu 736 kertaa
Olisiko aika ottaa kaikki keinot käyttöön eli injektiot niitä haluaville ja muille käytännössä maailman turvallisimpia ja eniten jaeltuja lääkkeitä, jotka ovat muuten erittäin halpoja, eivätkä sido valtioita mihinkään?

Vai onko niin, että Soumen kädet ovat sidotut, koska tekivät sopimuksen Pfizerin (lue: paholaisen) kanssa eli onko siellä kieltopykälä muille lääketerapioille?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Väkisin syötettävien mRNA/LNP-injektioiden, joita petoksen tunnusmerkit täyttäen rokotteiksi kutsutaan, haittaprofiilin olisi oltava 4-17 -vuotiaille lapsille lähellä olematonta, jos injektiosta olisi edes teoriassa hyötyä.

Data on peräisin tietokannasta, minkä Saksa perusti 3/20 tarkoituksenaan kerätä tieto kaikista sairaalaanjoutuneista <18-vuotiaista, joilla covid. Kaikki saksalaiset lastensairaalat, pediatristen tartuntatautien spesialistit ja pediatriset organisaatiot kutsuttiin osallistumaan.

Saksa on Euroopan suurin maa, missä asuu yli 80 miljoonaa ihmistä ja heistä noin 10 miljoonaa on koulu- tai alaikäisiä. Tässä suuren lapsien koronatautin vakavuutta selvittäneen saksalaistutkimuksen löydöksiä:
Saksalaiset lääketieteen tutkijat ilmoittivat, että YKSIKÄÄN TERVE 5-18 -vuotias LAPSI EI KUOLLUT KORONATAUTIIN SAKSASSA epidemian ENSIMMÄISEN 15 KK AIKANA, mitä tutkimus seurasi!

Ei yksikään.

Vaikka otetaan huomioon lapset ja alaikäiset. joilla riskitekijöitä (diabetes, kehopositiivisuus, leukemia, jne.), vain kuusi kuoli tuossa ikähaarukassa, löysivät tutkijat. Ja kouluikäisten+muiden alaikäisten määrä on noin 10 miljoonaa.

Myös vakava koronatauti oli saksalaistutkimuksen mukaan lapsille äärimmäisen harvinainen:
  • Todennäköisyys sille, että terve 5-11v lapsi joutuisi covid-tehohoitoon oli noin 1/50000, tutkijat löysivät.
  • Nuoremmille (<5v) ja vanhemmille (12-17v) todennäköisyys vakavaan tautiin oli hieman korkeampi, noin 1/8000.
Noin 1.5 miljoonaa saksalaislasta tai -nuorta saivat koronatartunnan 3/20-5/21 -välisenä aikana.
  • Kahdeksan vauvaa/taaperoiässä olevaa kuoli, sisältäen viisi jotka kuuluivat vakavalle taudille altistavaan riskiryhmään (preexisting conditions).
  • Kun lasketaan kaikkien alaikäisten kuolemat, myös alaikäiset riskitekijöiden kanssa,14 alle 18-vuotiasta saksalaista kuoli koronatautiin, noin 1/kk ja näistä noin 40% oli palliatiivisessa hoidossa lastensairaalassa.
"Kaikkiaan, SARS-CoV-2 -liittyvä vakavan taudin tai kuoleman riski lapsille ja nuorille on alhainen," tutkijat raportoivat ja jatkavat:"Tämä korostuu erityisesti 5-11 -vuotiailla lapsilla, joilla ei ole riskitekijöitä."
15kk pandemian alusta saksalaislasten vakavia koronatautitapauksia seurannut saksalaistutkimus löysi 0-koronakuolleisuuden ikäryhmässä 5-17v.jpg
15kk pandemian alusta saksalaislasten vakavia koronatautitapauksia seurannut saksalaistutkimus löysi 0-koronakuolleisuuden ikäryhmässä 5-17v.jpg (37.83 KiB) Katsottu 655 kertaa
Tutkijat kertoivat löydöksistään 18-sivuisessa paperissa medrxiv preprint serverillä 30.11.21 ja linkki tähän, olkaa hyvä:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 1.full.pdf

Miksikähän mikään uutistoimisto ei ole tiedottanut meille hyviä uutisia, kun mediassa ei olla pian kahteen vuoteen tehty tässä aihepiirissä kuin pelkopornoa ja tautia, kuolemanlukuja. Ai niin, koska ei ole vielä vertaisarvoitu.


MITEN IHMEESSÄ KOKEELLISET mRNA-INJEKTIOT OVAT PERUSTELTUJA, KUN TERVEIDEN LASTEN RISKI SAIRASTUA VAKAVASTI ON ÄÄRIMMÄISEN PIENI?

THL/Nohynek ei todellakaan mene numeroihin, vaan tyytyy pelottelemaan "sinä voit olla seuraava" -tyyliin eli tarkemmin sanoo, että "ei koskaan tiedä kuka sairastuu", vaikka oikeastihan hän tietää, ettei terve lapsi liki koskaan sairastu vakavaan koronatautiin.
Hanna Nohynek on vasara ja hänelle jopa lapsetkin ovat nauloja, vaikka vakavan sairauden riski on olematon muihin riskeihin verrattuna.jpg
Hanna Nohynek on vasara ja hänelle jopa lapsetkin ovat nauloja, vaikka vakavan sairauden riski on olematon muihin riskeihin verrattuna.jpg (63.76 KiB) Katsottu 655 kertaa
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja ... kotuksista

HANNA NOHYNEK/THL:
"Kannattaa rokottaa nuoret, koska koskaan ei tiedä..." (kenelle vakava tauti iskee eli psykologista pelottelua, kun ei puhu samalla tavalla pahimmillaan kuolemaan johtavista haittavaikutuksista, vaan vähättelee niitä/OAK) ja väittää, että: "koronarokote on riittävän turvallinen nuorille ja haitat ovat ohimeneviä", jatkaen lobbausta: "Sitten on allerginen haittareaktio 1/100 000:sta ja sitten voi olla sydänlihaksen tulehdusta, mutta se on hyvin, hyvin harvinainen"
  • Nohynek valehtelee heti siinä, että on rokote, vaikka luulisi lääkärinä ja päärokottajana tietävän, että rokotteen tulee katkaista tartuntaketju ja tarjota immuniteetti. Törkeää, kun kohdehenkilöinä vieläpä lapset ja heidän vanhempansa, joita pidetään pimennossa lasten todellisilta riskeiltä vakavaan tautiin, saati kerrota siitä, että terve lapsi tai nuori ei juuri koronaan ole kuollut. Saati sitten nyt, kun virus lievenee.
Hurhaa riskipeliä, vaikka potentiaalinen hyöty on hyvin hyvin lähellä 0:aa.
Hurhaa riskipeliä, vaikka potentiaalinen hyöty on hyvin hyvin lähellä 0:aa.
THL tarjoaa mRNA-injektiota kaikille lapsille 5-vuotiaista lähtien.jpg (56.5 KiB) Katsottu 655 kertaa
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja ... rokotukset

Vapaaehtoinen, my ass! Tuo on pelkkä suojalause sen varalta, että nämä saadaan käsittelyyn Nurnberg 2.0 oikeudenkäyntiin. Rokote ei ole käytännössä vapaaehtoinen kaiken sosiaalisen ja psykologisen paineen ja suoranaisen painostuksen, jopa kiusaamisen takia, mitä rokotteesta kieltäyvät kokevat, koska kotona on korona-karen, joka kertoo heidän olevan idioottien lapsia.

Lasten ja nuorten rokottaminen voi olla pieni nettohyöty tai iso nettohaitta
Pelkästään jo tiedossa oleva mRNA-injektion aiheuttama myo- ja perikardiittiriski nuorilla miehillä ja päälle se tieto, että Pfizer testasi mRNA-injektioitaan vain juuri ja juuri 3000 lapsen koeryhmällä, joita seurasi vain joitain viikkoja toisen annoksen jälkeen.

Ei ole mitään tietoa mitä kuukausien päästä on tapahtunut ja sitten kenties vielä törkeämpi, tietoinen, laiminlyönti Pfizerilta: 3000 lapsen koeryhmä ei ole riittävän suuri, että sillä saataisiin tuotteen haittavaikutuksia selville.

Lisäksi, tiedämme, että Pfizer pullautti 12-vuotiaan, vaikeasti kokeen aikana sairastuneen tytön tutkimuksen ulkopuolelle kirjauksella "ongoing stomach issue" tjsp., joten ei ole kauheasti syytä luottaa pienempienkään lasten koejärjestelyihin!

3000 lapsella tehty kliininen koe ei ole ikinä aiemmin ollut riittävä siihen, että aletaan pistämään miljoonia lapsia pienistä isompiin uudella oireita mahdollisesti lievittävällä geeniterapialla, pitäisi tuoda todella epämukavan tunteen kaikille heille, jotka ovat jollain tavalla osallisia lapsen injektoimiseen kokeellisella lääkevalmisteella!

Tämä synteettisiä, mutta aktiivisia nanopartikkeleita sisältävä liuos ei edes käyttäydy kehossa, kuten piti, koska ei pysy pistokohdan lähellä, vaan vaeltaa myös tyttöjen munasarjoihin. Miksikähän Pfizer ei myönnä tätä, vaikka he tietävät? Hieman alempana heille tuttu "bio-distribution study", , linkki siihen, osa siitä, mitä olemme aiemminkin ihmetelleet. Aluksi kuvaus siitä, mistä tutkimus löytyi ja kanadalaisen immunologi&virologi Byram Bridlen mietteitä ja huolia. Dr. Bridle sai vuonna 2020 $230 000 apurahan Kanadan valtiolta covid-tutkimuksen töistä:
https://www.lifesitenews.com/news/vacci ... ous-toxin/

Myös Dr. Bridle on saanut ns. "täyden kohtelun" eli häntä varten on perustettu attack-mustamaalaussivu ja poliittinen factantarcastaja on iskenyt kimppuun monelta suunnalta, on bannattu some-kuplasta ja googlehaulla löytää hänen mielenkiintoisia haastatteluja huonosti, koska hänen mielestään rokote on liian suuri riski hyötyyn nähden.

Tässä Japanin lääkevalvontaviranomaisilta peräisin olevaa tietoon, mikä todistaa mRNA/LNP-synteettisten nanopartikkeleiden kiertävän kehossamme, mutta munasarjoihin ne hakeutuivat korkeina pitoisuuksina:
SARS-CoV-2 mRNA Vaccine (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Summary of pharmacokinetic study


Jos hakee yhdistävää tekijää, mikä selittäisi sen, että nuorehkolta naiselta loppuvat kuukautiset injektion jälkeen tai toisaalta vanhemman jo menopaussivaiheessa olevan naisen yllättävät vuodot injektion jälkeen, niin munasarjoihinhan tuokin osoittaa vai mikä muu elin voisi olla kysymyksessä?

Noh, munakokkelia ei voi tehdä rikkomatta munia, vai miten se meni?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
tosiReiska
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: To Syys 17, 2020 5:07 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja tosiReiska »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Tammi 05, 2022 6:31 pm Lähde: UK ja ONS => lataa excel-tiedosto ja katso taulukko 4:
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... tusengland
En tiedä mistä nuo käyrät tuli, mutta taulukosta 8 näkyy kuvan mukainen tilanne (tiivistetty):

Myös tuo Japanin hehkuttaminen huvittaa. Eräällä toisella foorumilla yksi jäsen keuhkosi tyyliin "miten sattuikin, että tauti katosi samalla kun ivermektiinin myynti räjähti käsistä". Useampaan kertaan kyselin todisteita tuosta myynnin räjähtämisestä, mutta hiljaista oli. Samanlaisia tarinoita oli useita; Teksasissa ei ole rajoituksia eikä tautia, Bulgariassa ei ole rokotekattavuutta eikä tautia, jne.

Sellainen pikku juttu on näiltä kouhottajilta jäänyt huomaamatta, että tuo tauti etenee aalloissa, ja kaikki nuo 'menestystarinat' katosivat kuukauden sisään. Japanissakin ollaan ihan eri lukemissa parin viikon kuluttua. Loislääkkeestä huolimatta.
Liitteet
RuiskeTappaa.png
RuiskeTappaa.png (15.66 KiB) Katsottu 650 kertaa
sikafleksi
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 116
Liittynyt: Ke Maalis 03, 2021 8:53 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikafleksi »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Tammi 06, 2022 4:15 am

Massamedian ohjelmoinnin on voinut huomata selkeästi siten, että on sulkenut telkkarin, radion ja somet ja kas, koko "tappava ja yleisvaarallinen tartuntatauti" sekä koko pandemia ovat yhtäkkiä poissa.

Niin, jos sulkee itsensä kellariin ja lukee vain MV-sivustoa niin kyllähän maailmasta saa aika erikoisen kuvan. Jos viettää aikaa vain itsekseen kotona, mahdollisesti kellarissa niin kyllähän varmasti moni asia alkaa kuulostaa vieraalta. Alkaa tuntua että maapallo on litteä ja niin edelleen :lol:
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1260
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Miksei nämä öyhöttäjät ole tuolla THL n ja valtion johdossa nyt päättämässä näistä asioista eikä öyhötä täällä.
Kun lukee näitä jostain vitusta kaivetusta lähteistä olevia öyhöttäjien juttuja, niin ei voi muuta kuin ihmetellä miten sekaisin voi ihminen olla. Kun realiteetti taju pettää niin se näyttäytyy juuri noin.
Näistä salaliittoteoreerikoista on hyvin harva työelämässä ja heillä on poikkeuksetta huono koulutus. Mitä itse heitä tunnen, niin he yleensä vetävät viinaa ja röökiä kaksin käsin ja sitten huutavat suu vaihdossa, että rokote tappaa. Puuttuu siis suhteellisuuden taju.
Kiitos lääketeollisuuden emme kuole nykyään 40 vuotiaana vanhuuteen kuten 1900 luvun alussa. Vinkiksi, että harhaluuloihinkin lääketeollisuus on keksinyt troppia. Rohkeasti vaan kysymään lääkäriltä, niin helpottaa.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2067
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Carelin kirjoitti: To Tammi 06, 2022 8:38 am Miksei nämä öyhöttäjät ole tuolla THL n ja valtion johdossa nyt päättämässä näistä asioista eikä öyhötä täällä.
...
yöhöttöjät valtion johtoon.JPG
yöhöttöjät valtion johtoon.JPG (135.48 KiB) Katsottu 603 kertaa
https://www.sannamarin.net/blogi/2010/0 ... 342/?page2
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10820
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Tammi 06, 2022 4:15 am Massamedian ohjelmoimaan joukkopsykoosiin vajonneen ehkä selkein tunnusmerkki on mRNA/LNP-ruiskeeseen fiksoituminen.
Kieltämättä tuo mRNA-fiksoituminen paistaa viesteistäsi melko selkeästi läpi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Miten ihmeessä koronavirus pääsi saastuttamaan pahasti jopa parhaalla rokotteella kyllästetyn Etelänavan tutkimusaseman niitaten sieltä noin 2/3 aseman vähintään kaksi kertaa rokotetusta henkilöstä koronatautiin erittäin tarkoista varotoimista huolimatta? (oireet lievät, kuten omicron on...)

Varotoimet kuulostavat todella tiukoille: Henkilöitä testattiin tiuhaan ja viimeinen 2h ennen lähtöä, sitten 10 päivän karanteeni ja tämän jälkeen vielä koko maailmaa nykyään ohjaileva PCR-testi ja näistä kaikesta huolimatta asemalta sairastui melkein 70% henkilöstöstä.

Sairastuneet ovat ok kunnossa, eivätkä ole halunneet evakuointia. Ja näinhän sen kuuluu mennäkin, kun ovat oletetusti terveitä ihmisiä, joille koronataudista ei ole vaaraa. Jos olisi, niin meille olisi näytetty kauhukuvia muistakin kuin romanin piirteitä kantavasta paksusta valkolaispersusta.

Seuraavassa tärkeimmät kohdat Jerusalem postin uutisesta eli 3 kuvakaappausta liitettynä yhteen tästä erikoisesta ilmiöstä (BBC:lläkin oli samasta, mutta suppeampi):

Virus iski noin kahteen kolmasosaan tutkimusaseman henkilöstöstä - maskeista, karanteeneista, testeistä, eristyksestä ja tietysti maailman tehokkaimmasta injektiosta välittämättä .jpg
Virus iski noin kahteen kolmasosaan tutkimusaseman henkilöstöstä - maskeista, karanteeneista, testeistä, eristyksestä ja tietysti maailman tehokkaimmasta injektiosta välittämättä .jpg (194.2 KiB) Katsottu 438 kertaa
https://www.jpost.com/health-and-wellne ... cle-690334

Koronavirus on vieraillut Etelänavalla aiemminkin, mutta silloin syynä olivat puutteelliset varotoimet, kun aseman henkilöstöä oli ollut tekemisissä merimiesten kanssa. Tämänkertainen epidemia on erikoinen, koska CoV-SARS-2 ei elä pinnoilla kauaa, toisin kuin silläkin meitä 2020 peloteltiin.

Etelänavan epidemia toisaalta näyttää sen, että näillä valmisteilla ei ole mitään tekemistä rokotteiden kanssa, koska antavat taudin levitä kuin kuppa Töölössä ja ainoana etuna on se, että saattaa hillitä sairaiden ja/tai todella vanhojen ihmisten oireita, mikä on tietysti hieno asia, jos näin on. Samaan aikaan injektioilla on ikäviä haittavaikutuksia täysin terveille ihmisille, joiden riski sairastua vakavasti olisi olematon, mikäli maamme Suomi haluaisi ihmisten parasta, mutta nyt et saa koronatautiin toimivia lääkkeitä kuin kepulikonstein.

Kiinnostuneille tuolta näistä yllättävistä sydänkohtauksista, mitä tuntuu olevan nyt liikkeella! vähän kaikenikäisille. Tämä kanukki-stara Jean-Marc Vallee, 58v, RIP, oli ns. rokotettu, mutta tehosteen ottamisesta tai ottamatta jättämisestä ei tulla tavan mukaan mistään hiiskumaan. Lisäksi on esitetty, että mikäli henkilö kuolee 6 kk sisällä injektiosta, niin on todennäköisempää, että kuolema johtui ns. rokotteesta kuin että kuolee luonnollistesti..
Hiljaisuudesta ns. mRNA-rokotteiden vakavia seurauksia koskien lisää linkistä olevasta kirjoituksesta rokoteturvallisuussäätiö Vaccine Safety Research Foundationin* johtajalta Kirschiltä.
https://stevekirsch.substack.com/p/was- ... led-by-the

*) Järjestön nettisivulle on kerätty videoklippejä, uutisia sekä kerrotaan tapahtumista, minkä "universumin valtiaat", tässä big tech ja korruptoitunut media, ovat päättäneet sensuroida ja dissata ihan täysin. Erittäin tärkeitä asioita tietää, esimerkiksi Intiasta tai millä keinoin NFL hoitaa salaa ja "oikeamielisten keinojen" vastaisesti covid-pelaajia kuntoon (Aaron Rogers paljasti):
https://www.vacsafety.org/


Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10820
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Tammi 06, 2022 9:37 am Miten ihmeessä koronavirus pääsi saastuttamaan pahasti jopa parhaalla rokotteella kyllästetyn Etelänavan tutkimusaseman niitaten sieltä noin 2/3 aseman vähintään kaksi kertaa rokotetusta henkilöstä koronatautiin erittäin tarkoista varotoimista huolimatta? (oireet lievät, kuten omicron on...)
Ehkä siksi koska kuten on jo hieman alle miljoona kertaa kerrottu niin rokotukset eivät varsinkaan näiden uusien varianttien osalta suojaa niinkään tartunnoilta, vaan ne suojaavat tehokkaasti vakavilta oireilta, ja kuten sanoit niin oireet ovat lieviä.

En sitten tiedä kuinka usein tuo eräille pitäisi kertoa, kun näyttää jatkuva ihmettelyn aihe olevan tuo että miten ne tartuntamäärät lisääntyy rokotuksista huolimatta, mutta mitään huomiota ei haluta kiinnittää siihen seikkaa että rokotusten jälkeen vakavat sairastumiset ja kuolemat eivät ole lisääntyneet samassa suhteessa tartuntamäärien kanssa, työnnetään vaan noita tartuntamäärä-taulukoita päivästä toiseen.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Sahkotuoli kirjoitti: To Tammi 06, 2022 12:21 am Olin yllättynyt kun katsoin sen ufolääkäri Luukanen-Kilden videohaastattelun sikainfluenssa ajoilta 2008. Huomaan että korona-ajan salaliittoilijat ei ole keksineet oikeastaan mitään uutta niiden horinoiden lisäksi. Sama laulu jatkuu.
Rokoterirmojen miljardibisnes, tarkoitus vähentää maailman väestöä, 3/5G siru, keskeneräinen rokote, talouseliitin maailman köyhien orjuuttaminen ja monta muuta.
Jospa nuo nyt toteutuu sitten kun ei silloin ilmeisesti onnistunut kun täällä vielä heilutaan.
Enpä ole tuota Luukkanen-Kilde haastattelua katsellut mutta siis voidaan olettaa LK:n olleen täysin oikeassa mielipiteineen.

2009 "Sikainfluenssa pandemia" oli nimenomaan rokotefirmojen ja WHO:n kaltaisten elinten salaliitto rokotemyynnin parantamiseen mistä sitten muutaman vuoden jälkeen housut nilkassa kiinni jäätiin . :mrgreen: :lol: WHO:han tuolloin touhusi rokotefirmojen pää lobbarina josta sitten kuraa niskaansa otti.

Tilane oli tuolloin aika lailla 1/1 2020 alkaneeseen "pandemiaan" vertailtuna. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Samira kirjoitti: To Tammi 06, 2022 3:04 am Eikö se olisi helpompaa uskoa väestönvähennysoperaatioon, jos rokotteita ei olisi ja porukkaa kuolisi enemmän kuin tarpeen on? Vai miten logiikka näissä jutuissa menee?
No jos tarkastellaan nyt ilmoitettuja kuolintilastoja niin helposti voimme todeta että "rokotusten" alettua kuolintilastot ovat kaksinkertaistuneet aikaan ilman "rokotetta" vertaillessa.

Vai mikä logiikka sinulla nyt tässä oikein oli ?
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10820
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

sikakoira kirjoitti: To Tammi 06, 2022 9:54 am
Samira kirjoitti: To Tammi 06, 2022 3:04 am Eikö se olisi helpompaa uskoa väestönvähennysoperaatioon, jos rokotteita ei olisi ja porukkaa kuolisi enemmän kuin tarpeen on? Vai miten logiikka näissä jutuissa menee?
No jos tarkastellaan nyt ilmoitettuja kuolintilastoja niin helposti voimme todeta että "rokotusten" alettua kuolintilastot ovat kaksinkertaistuneet aikaan ilman "rokotetta" vertaillessa.

Vai mikä logiikka sinulla nyt tässä oikein oli ?
Eihän meillä ole vielä tietoa rokotusten aikaisista kuolintilastoista, kun ne julkaistaan vasta vuoden kuluttua, tällä hetkellä on julkaistu vuoden 2020 kuolintilastot ja massarokotukset lähtivät vauhtiin kunnolla vasta 2021 vuoden aikana.

Eli vuoden 2020 tilastot sisältävät tietoa koronaan kuolleista, eivät rokotuksiin kuolleista, eli kun jokin aika sitten jouduit pettymään niiden julkaistujen 2020 virallisten koronakuolleiden suhteen, niin rokotuksiin kuolleiden virallisiin tilastoihin pettymistä joudut odottamaan vielä lähes vuoden.
VäärinMeni
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: Ma Loka 18, 2021 5:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja VäärinMeni »

Kaikki tietävät jo, että piikit ja maskit ei toimi joten lopettakaa valehtelu. Korona leviää rokotettujen keskuudessa. 85v Keski-ikä kuolleilla eli luonnollista poistumaa. Pandemia on selätetty. Vaaditte piikkiä ja passeja ilman perusteita. Onko järki kadonnut kokonaan?

Piikkipakkohan tulee nyt joka alalle (salaliittoteoria oli tämäkin) joten pääsee lopettamaan työt. Perusteeton koronapassi pyyhki perustuslailla persettä. Uskomaton maailma.

30 prosenttia väestöstä on jo valmiina ottamaan geenipiikkiä päivittäin jos se on "tarpeen".

Kuolemanpelko, tietoisuuden puute ja mediapsykoosi, avainsanat.

Yhdistävä tekijä piikkirakastajilla oli korkea ikä, narsismi ja vaatimaton koulutus.
Viimeksi muokannut VäärinMeni, To Tammi 06, 2022 10:18 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Päivän rokotettu : Suuryritys saa mielestäni valehdella, ja luotan heihin jatkossakin, koska valvonta toimii. ????????
Päivän THL : 20% sairaalahoitoon rokottamattomista
Päivän huomio : Rokotetut tarvitsevat lääkkeitä jokapäiväisessä elämässään
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Damfin kirjoitti:
Eli vuoden 2020 tilastot sisältävät tietoa koronaan kuolleista, eivät rokotuksiin kuolleista
:lol:
No juurikin siis näin kuten tässä nyt on tietämättömille koitettu kertoa . :wink:
eli kun jokin aika sitten jouduit pettymään niiden julkaistujen 2020 virallisten koronakuolleiden suhteen
Mitä tarkoitat. Puhut nyt siis niistä 550 Coronavainajasta jotka on tilastoitu kirjoihin 2020 saldoksi.(samalla kun puhutaan vakavalla naamalla pandemiasta :lol: )

"Rokotusten" alettua luvut siis ovat kaksinkertaistuneet. :wink:
Viimeksi muokannut sikakoira, To Tammi 06, 2022 10:24 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin