Hieroja Harri Puhjo murhasi exänsä Espoossa 21.2.-22 - elinkautinen

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Harri erotiikka huoneen pesu touhussa.
https://www.facebook.com/hanna.skytta.7 ... 003268823/

Mahtaa löytyä kuolleena jostaki metsästä, tai sitten on tullu lisää ruumiita missä sitten lymyileekään...
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
Eväs
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Joulu 11, 2018 6:18 pm
Paikkakunta: Haukipudas

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Eväs »

vivalabam922 kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 8:40 pm
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 8:32 pm
tokkaukko kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 8:16 pm Googlen mukaan meri taskinen paloi anaboleista ym. Aineista ja sai 4 vuoden kilpailukiellon,siinä syy miksi kutistui 87 kilosta alas.
Täältä hänen nimensä löytyy kilpailukieltolistalta:

Kuva
tämä oli hänelle "bensaa liekkeihin" Päivitti myös tuonne sinne blogiinsa kuinka nyt alkaa kasvu, ja matka naisten kehonrakennukseen.
Jees kiitos täsmennyksestä, tuosta on aikaa sen verran että muisti tekee tepposet ja en oo skeneä seurannut vuosiin
Avatar
Elpram
Neuvoja-Jack
Viestit: 512
Liittynyt: Su Syys 20, 2015 10:12 am

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Elpram »

poikani kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 8:08 pm
Elpram kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 6:46 pmPoliisin varoitus on aiheellinen, koska tällainen henkilö voi kohdistaa misogyniansa, eli naisvihansa myös täysin tuntemattomiin henkilöihin etenkin, jos päällä on jonkinlaista psykoosia aggressioineen.
Poliisi on moneen kertaan korostanut (ml. ensimmäisessä tiedotteessaan rikoksesta), että heidän tiedossaan ei ole mitään ulkopuolisiin kohdistuvaa vaaraa. Mitä varoitusta siis tarkoitat? Jos viittaat siihen, että ei pidä mennä itse ottamaan kiinni, niin sehän on aivan selvä asia jokaisen rikollisen kohdalla, paitsi jos nyt saa jonkun rysän päältä kiinni.
Tarkoitan poliisin julkisuuteen antamia kommentteja Puhjon mahdollisesta vaarallisuudestaan nykyisissä olosuhteissa, että koko tyyppiä ei kannata ylipäätään lähestyä vaan soittaa 112. Puhjo voi olla sekaisin ja todella räjähdysherkkä, joten varoisuus on aiheellista. Kiinniottoa ei tulis tietenkään edes harkita tavallisten talliaisten tässä tapauksessa tai leikkiä mitään supersankaria. Nyt ei ole kyse mistään kaljaa Ärrältä varastavasta pikkunilkistä, vaan todennäköisesti pimahtaneesta roinakeijosta, jolla on voimaa ja helvetisti vihaa. Myös surma-ase voi olla edelleen hänen hallussaan. Poliisin viestintä on ollut poikkeuksellisen nopeaa ja suoraa.

Jos tämä veriteko on suunniteltu huolellisesti etukäteen, on hän saattanut järjestää pakoreitin erilaisine varusteineen (kuten prepaid, aseet, massit) ja kulkuneuvoineen tai majapaikkoineen valmiiksi. On jotenkin vaikea uskoa, että tämä kaveri riistäisi hengen itseltään. Vaarallisin mies on yleensä se, kenellä ei ole enää mitään menetettävää.
Rationaalinen tieto nojautuu luonnonlakeihin, mutta intuitiivinen tieto antaa selityksen sille, mihin luonnonlait lopulta perustuvat.
Downshifting
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: La Loka 07, 2017 12:02 am

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Downshifting »

Ei hyvä näin espoolaisena, entisenä fitness-harrastajana ja nykyisenä vain 6 kertaa viikossa salilla käyvänä että nyt teit ukko virheen. Jos on noin paljon ongelmia päässä mene hoitoon ja nyt on jo raiskattu ensin ja koska Suomen oikeuslaitosta ei pienet raiskaukset kiinnosta äijä murhaa vielä!!!
Ziisus
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ke Loka 06, 2010 10:52 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Ziisus »

Elpram kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 9:34 pm Jos tämä veriteko on suunniteltu huolellisesti etukäteen, on hän saattanut järjestää pakoreitin erilaisine varusteineen (kuten prepaid, aseet, massit) ja kulkuneuvoineen tai majapaikkoineen valmiiksi. On jotenkin vaikea uskoa, että tämä kaveri riistäisi hengen itseltään. Vaarallisin mies on yleensä se, kenellä ei ole enää mitään menetettävää.
Mikähän tämän tyypin tarina on noin niinkuin lapsuudesta lähtien? Arvelin vaan jotta mistä lähtöisin ja missä päin maailmaa elämänsä aikana asustellut? Monestihan tämäntyyppisten tapausten jälkeen löytyvät ns. "tutuista maastoista" elävänä tai kuolleena.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5277
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Elpram kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 9:34 pmTarkoitan poliisin julkisuuteen antamia kommentteja Puhjon mahdollisesta vaarallisuudestaan nykyisissä olosuhteissa, että koko tyyppiä ei kannata ylipäätään lähestyä vaan soittaa 112. Puhjo voi olla sekaisin ja todella räjähdysherkkä, joten varoisuus on aiheellista. Kiinniottoa ei tulis tietenkään edes harkita tavallisten talliaisten tässä tapauksessa tai leikkiä mitään supersankaria. Nyt ei ole kyse mistään kaljaa Ärrältä varastavasta pikkunilkistä, vaan todennäköisesti pimahtaneesta roinakeijosta, jolla on voimaa ja helvetisti vihaa. Myös surma-ase voi olla edelleen hänen hallussaan. Poliisin viestintä on ollut poikkeuksellisen nopeaa ja suoraa.

Jos tämä veriteko on suunniteltu huolellisesti etukäteen, on hän saattanut järjestää pakoreitin erilaisine varusteineen (kuten prepaid, aseet, massit) ja kulkuneuvoineen tai majapaikkoineen valmiiksi. On jotenkin vaikea uskoa, että tämä kaveri riistäisi hengen itseltään. Vaarallisin mies on yleensä se, kenellä ei ole enää mitään menetettävää.
No ei nyt kyse ole sentään mistään sekaisin olevasta rambosta, eikä tosiaan ole mitään syytä olettaa, että miehestä olisi mitään vaaraa sivullisille, vieläkään. Eikä ole lainkaan poikkeuksellista sekään, että sivullisiksi ei lasketa esimerkiksi jotain oman elämänsä chuck norriseja, joille voisi tulla mieleen puhua ympäri antautumaan, vaan sellaiselle tapauksella voisi jonkinlaista haittaa tullakin. Saati jos kävisi mielessä mahdollinen siviilirohkeus kiinnioton muodossa.

Jo ysärillä ennen nettiä oli tapaus jossa puolituttu oli murhasta epäiltynä. Kun ruumis oli löytynyt, niin silloisen mittakaavan mukaan ripeästi oli kuvat saatavilla. Toisin sanoen lööpeissä ja sanomalehdissä heti kun mahdollista.

Muista virkavallan reaktioista sen verran, että olin itsekin käymässä asunnossa, jossa kyseisestä sällistä oli havainto päivää aikaisemmin, ja havaitsijan oltua yhtyedessä poliisiin oli reaktiokin melko voimakas. Ei kysytty keneltäkään millä asialla talossa ollaan, kuka kukin on, vaan poliisi ryntäsi monilukuisena sisälle ja jokainen seinää vasten, rautoihin ja autoon. Sieltä selliin, putkaan, sumppuun ja kuulusteluhuoneisiin, eli kaikki erikseen mihin tahansa tilaan, kunnes kaikkia oli kuultu. Vasta kuulemisen yhteydessä tarkistettiin sivuseikkoja, kuten henkilöllisyys.

Murhaan on aina suhtauduttu tosi vakavasti.

Eipä toi olisi muuten niin mieleen jäänyt harmittelemaan, mutta olin tosiaan vain tekijän puolituttu, ja osuin kyseiseen rintamamiestaloonkin täysin sattumalta lainaamaan vhs-leffoja täysin tietämättömänä näiden "sankareiden" keskinäisestä tuttavuudesta.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
TucoRamirez
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: Ke Elo 01, 2018 12:10 am

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja TucoRamirez »

Ilmeisesti tuon pätkän sais lain mukaan tavattaessa ottaa kiinni. Vois kuitenkin olettaa että saattaa huitoa tai pistää puukolla.

https://www.minilex.fi/a/etsintäkuulute ... iottaminen

Yleisen kiinniotto-oikeuteen kuuluu jokaisen henkilön oikeus ottaa kiinni se, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava. Kiinniotettu on kuitenkin viipymättä luovutettava poliisimiehelle. Yleiseen kiinniotto-oikeuteen sisältyy ikään kuin rajasäännös sen suhteen, minkälaisia voimakeinoa saa käyttää, mikäli kiinniotettava tekee vastarintaa taikka pakenee. Kiinniottaja saa käyttää sellaisia kiinniottamisen toimittamiseksi välttämättömiä voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuudessaan puolustettavina. Arvioidessa ovatko toimenpiteet puolustettavia, huomioidaan rikoksen laatu, kiinniotettavan käyttäytymisen ja tilanne muutenkin.
Ranne
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 116
Liittynyt: Ti Elo 24, 2021 11:43 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Ranne »

Onko näistä lähestymiskielloista jotain hyötyä? Ei taida toimia kovinkaan tehokkaana pelotteena. Ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen nainen,joka pääsee hengestään lukuisten uhkailujen jälkeen.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ranne kirjoitti: Ke Helmi 23, 2022 12:19 am Onko näistä lähestymiskielloista jotain hyötyä? Ei taida toimia kovinkaan tehokkaana pelotteena. Ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen nainen,joka pääsee hengestään lukuisten uhkailujen jälkeen.
Tietysti uutisiin päätyvät vain ne tapaukset, joissa lähestymiskielto on johtanut tragediaan. Tein Google-haun ja ensimmäinen osuma oli tällainen opinnäytetyö: https://www.theseus.fi/bitstream/handle ... sAllowed=y Sen mukaan "valtaosa lähestymiskielloista toimii hyvin". Tämän enempää en jaksa asiaa selvittää.

Jos itse saisin lähestymiskiellon, kyllä noudattaisin sitä, mutta en osaa edes kuvitella tilannetta, jossa sellainen minulle annettaisiin. Minulla ei ole laisinkaan motivaatiota olla lähellä sellaisia ihmisiä, jotka eivät viihdy seurassani.
????? ?? ??????.
eldd
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: To Loka 01, 2009 8:57 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja eldd »

Kaizer Sose kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 4:21 pm Tässä on nyt se oikea juttu raiskauksesta mista käräjillä tuli ehtoollista ja hovissa ehdotonta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/urh ... #gs.qfyyh0

Urheiluhieroja raiskasi 17-vuotiaan bikini fitness -harrastajan – hovioikeus tuomitsi kaksi vuotta vankeutta

JULKAISTU 31.10.2021 18:26
Osaisiko joku guru kertoa, miten lokakuussa 2 v. vankeustuomion saanut pystyy helmikuussa tekemään henkirikoksen vankilan ulkopuolella?
Avatar
Miss Holmes #1
Javier Pena
Viestit: 1796
Liittynyt: Ke Tammi 27, 2021 3:23 am

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja Miss Holmes #1 »

Nähtävästi taaskaan ei toimi lähestymiskielto. Monasti ei toimi. Monasti ei poliisi jaksa suhtautua tosissaan.

On ihan helvetin vaikea ymmärtää, että hp kaltaiset sekoboltsit saa kulkea ilman nilkkapantaa. Yleensä elää.

Mä olen edelleen sitä mieltä, että Ahvenanmaa tyhjäksi ja siitä meille oma vankisaari; infra valmiina ja valtion kulut sillä alas. Merivartiointi ja siellä saisivat kaikki yhteiskuntaan sopeutumattomat keskenään sovellella lakia.
Ja ei, ei sinne parkkisakoista pitäisi joutua, mutta raiskauksesta kyllä.

Olisi tämäkin ’elämänluuseri’ ollut pois touhuamasta☹️

Vittu, että ärsyttää turhat kuolemat🥶😵💫
Ja ärsyttää lepsuilu näiden pipipäiden, mamujen ja kaiken muun nykyhörhöilyn kanssa🤬

HALOO! Voisiko tänne saada järjestystä?
Eihän tämä oikeasti enää toimi!

Pientä taputusta olalle ja takas baanalle?

Ja lisään tähän kyllä ihan ne raiskari-mamutkin.
Se joka kehtaa kieltää ongelman, voi skipata mun viestit.

Että Mitähän Vittua?🤬
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa,
joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa,
mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa."
Abraham Lincoln (12.2.1809 – 15.4.1865)
taukki
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja taukki »

eldd kirjoitti: Ke Helmi 23, 2022 12:38 am
Kaizer Sose kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 4:21 pm Tässä on nyt se oikea juttu raiskauksesta mista käräjillä tuli ehtoollista ja hovissa ehdotonta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/urh ... #gs.qfyyh0

Urheiluhieroja raiskasi 17-vuotiaan bikini fitness -harrastajan – hovioikeus tuomitsi kaksi vuotta vankeutta

JULKAISTU 31.10.2021 18:26
Osaisiko joku guru kertoa, miten lokakuussa 2 v. vankeustuomion saanut pystyy helmikuussa tekemään henkirikoksen vankilan ulkopuolella?
No jos kuulusteluissa on esimerkiksi kertonut asiat hyvin samalla tavalla kuin asianomistaja niin käräjillä syyttäjällä eikä tuomareilla ole välttämättä tarpeen esittää kysymyksiä. Eli syytetyn ei välttämättä tarvi olla paikalla, prosessi vedetään läpi asianomistajan, syytetyn asianajajan, syyttäjän ja tuomarien kanssa. Eli saattanu piileskelä jo muualla tuon tuomion jälkeen koska tullut etsintäkuulutetuksi. Kyllähän poliisi käväsee katsomassa kotiosoitetta mutta majailee muualla. Nyt kävi näin.
Avatar
LENI
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 116
Liittynyt: Ke Helmi 20, 2019 5:06 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja LENI »

Miss Holmes #1 kirjoitti: Ke Helmi 23, 2022 12:43 am Nähtävästi taaskaan ei toimi lähestymiskielto. Monasti ei toimi. Monasti ei poliisi jaksa suhtautua tosissaan.

On ihan helvetin vaikea ymmärtää, että hp kaltaiset sekoboltsit saa kulkea ilman nilkkapantaa. Yleensä elää.

Mä olen edelleen sitä mieltä, että Ahvenanmaa tyhjäksi ja siitä meille oma vankisaari; infra valmiina ja valtion kulut sillä alas. Merivartiointi ja siellä saisivat kaikki yhteiskuntaan sopeutumattomat keskenään sovellella lakia.
Ja ei, ei sinne parkkisakoista pitäisi joutua, mutta raiskauksesta kyllä.

Olisi tämäkin ’elämänluuseri’ ollut pois touhuamasta☹️

Vittu, että ärsyttää turhat kuolemat🥶😵💫
Ja ärsyttää lepsuilu näiden pipipäiden, mamujen ja kaiken muun nykyhörhöilyn kanssa🤬

HALOO! Voisiko tänne saada järjestystä?
Eihän tämä oikeasti enää toimi!

Pientä taputusta olalle ja takas baanalle?

Ja lisään tähän kyllä ihan ne raiskari-mamutkin.
Se joka kehtaa kieltää ongelman, voi skipata mun viestit.

Että Mitähän Vittua?🤬



Vaikee sanoa mut totta on et tää touhu on menny suhteellisen sekavaks. Oikeuslaitosta ei ole, vaan tuomioistuin missä jaetaan tuomioita ihan miten sattuu. Eniten vituttaa seksuaalirikoksista annetut vähimmäismäärät, eikä enimmäismäärät tuomioissa.
Toinen asia mikä vituttaa on että naiset saa aina alennusta, jos toi Harri olis ollut Harrie niin tuomio tulis oleen erinlainen ihan vaan koska pimpsa.
On se erikoinen homma....
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3247
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Espoo: Poliisi etsii Harri Puhjoa epäiltynä vakavasta väkivaltarikoksesta

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Panerai kirjoitti: Ti Helmi 22, 2022 5:00 pm En ole koskaan ymmärtänyt, että mitä vitun laitonta tai paheksuttavaa siinä on jos puolituttua kehuu tai laittaa jotain tsemppiviestejä taikka "peukuttaa"?
Vaikka toinen on tehnyt rikoksia niin Suomessa on kuitenkin oikeusjärjestelmä joka jakelee tuomiot. Kaverien/puolituttujen tekemiä rikoksia ei tarvitse hyväksyä mutta kohtelias saa kyllä edelleen olla ja siinä ei ole mitään mistä jonkun ulkopuolisen pitäisi vetää palkokasvia hengitys-elimeen.
Myrsky vesilasissa tuollaset some-peukutukset.
Niin eikai siinä mitään, jos bodailee ja hengailee teinin raiskanneen pappaikäisen kanssa. Mikäs siinä, mutta täytyy sitten kestää myös se negatiivinen julkisuus tämän pakkotoisto-yrittäjän, joka vetelee steroideja.
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3247
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Espoon Haukilahdessa henkirikos 21.2.-22 - Harri Puhjo etsintäkuulutettu

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Henkinen romahdus

Myöhemmin uhri oli alkanut saada paniikkikohtauksia ja kertonut tiettyjä seikkoja hierojan toiminnasta valmentajalleen. Valmentaja oli tytön mukaan vastannut, että hieroja "nyt vain on tällainen”. Lopulta tyttö oli muuttanut pois Helsingistä ja hakeutunut ammattiavun pariin henkisten oireiluidensa vuoksi.
Kukas tämä valmentaja mahtoi olla, joku Harrin kaveri?
Vastaa Viestiin