Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

sikakoira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:26 am

Hienoa että mielenkiinto Aasian valtioita kohtaan säilyy koska jotain nämä ovat lukujen perusteella tehneet oikein.
Nyt sinä kannatat massiiviisia tukahduttamistoimia, koronarokotteita ja yksilönvapauteen kajoamista.Se ei olekkaan natsismia. :roll:


Kiinassa täysin rokotettuja on 87,9% väestöstä.
Kiina tukahduttaa koronaviruksen deltamuunnosta kovin ottein – kiinalaisia kuohuttaa hotellikaranteeniin määrätyn naisen koiran tappaminen
Ruilin kaupunki Myanmarin rajalla on ollut eristyksessä yli puoli vuotta. Pääkaupunkiin on pääsy kielletty, jos tulijan kotiseudulla on ollut yksikin tartunta.

Jatkuva koronatestaaminen on osa Pekingin arkea

18.11.2021

PEKING Kiinan rajut toimet koronavirustartuntojen pysäyttämiseksi ällistyttävät jopa monia kansalaisia. Puolentoista miljardin asukkaan maassa tartuntoja on vähän kansainvälisesti verrattuna. Mutta Kiinassa on nollatoleranssi tartuntoja kohtaan.

Viruksen deltamuunnos on levinnyt sitkeästi Kiinassa. Kuluneen kuukauden aikana maassa on todettu yli 1 300 kotoperäistä tartuntaa. Tartuntoja on löytynyt ainakin 40 kaupungista.

Pääkaupunkiin Pekingiin on pääsy kielletty tai tiukasti rajoitettu alueilta, joissa on ollut yksikin koronavirustartunta. Pekingiin päästäkseen täytyy käydä koronavirustestissä korkeintaan 48 tuntia ennen matkaa. Pääkaupunkia suojellaan erityisen tarkasti helmikuussa järjestettävien talviolympialaisten takia.

Marraskuun alussa Shanghain Disneyland suljettiin yllättäen ja kaikki huvipuistossa olleet 34 000 asiakasta joutuivat koronavirustestiin. Syynä oli se, että edellisenä päivänä huvipuistossa käyneellä henkilöllä todettiin koronatartunta.
https://yle.fi/uutiset/3-12192392
Kiina jatkaa koronaviruksen nolla­strategiaa, turisti­pariskuntaan jäljitetty ketju aiheutti satojen lentojen perumisen
Kiina kertoi torstaina 13 koronavirus­tartunnasta. Maa harkitsee rajojensa avaamista alkuvuodesta 2022.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008349758.html
Koronaluvut nousevat Kiinassa, viikonloppuna yli 5000 tapausta ympäri maan – Suurin määrä sitten pandemian puhkeamisen
14.3.202219:00KIINAKORONAVIRUS
Koronan nollatoleranssista kiinni pitävä Kiina on asettanut järeitä rajoituksia.
https://www.mediuutiset.fi/uutiset/koro ... 72f15c6267
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

sikakoira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:26 am Kuva

No katsellaanpas taas lukuja

Tässä Kiina

Tartuntoja koko pandemian aikana 144,515 näistä vainajia 4,638 kansalaisia 1,439,323,776


Vertailun vuoksi sitten laitetaan vaikkapa Suomi

Tartuntoja koko pandemian aikana 859,477 näistä vainajia 3,054 kansalaisia 5,555,624


https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Reported Cases and Deaths by Country or Territory

Hienoa että mielenkiinto Aasian valtioita kohtaan säilyy koska jotain nämä ovat lukujen perusteella tehneet oikein.

Kuva
Eli sinä siis hyväksyt täysin keinot, joilla Kiina on lukuihinsa päässyt, mutta kritisoit vastaavia keinoja läsnimaiden osalta minkä ehdit, koska lukujen valossa meillä ei ole mitään syytä eristäytyä. Ei, en yleensäkään odota mitään johdonmukaisuutta teikäläisiltä, että sikäli tämä ei yllätä.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10738
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Minäkin olen jo jonkin aikaa ihmetellyt sikakoiran logiikkaa tuossakin asiassa, kun on jo pitkään esitellyt kiinaa mallimaana koronan hoidossa, ja samaan aikaan vastustanut kaikenlaisia rajoituksia ja rokotuksia.
Kiinassa pahimmillaan jopa ammuttu kadulle ihmisiä jotka eivät pysyneet kaikille määrätyssä karanteenissa, ja rokotteetkin taitaa olla lähes pakollisia... mallimaa todellakin.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ukraina ei anna sota-ajan avustuksia ellei henkilö ole injektoitu JA digitaalisen henkilötodistuksen haltija.


Ja injektoitavaa kyllä näyttäisi olevan:
Vain 35 prosenttia oli täysin injektoitu 22022022.jpg
Vain 35 prosenttia oli täysin injektoitu 22022022.jpg (16.86 KiB) Katsottu 875 kertaa
Eipä se sota tainnutkaan kovin paha pelko olla, kun tällaiseen kiristykseen ollaan ryhdytty. Tässä näkyy WEF:n kädenjälki, jonka kanssa Zelensky on pelannut kansan selän takana.

Kokonaisuudesta tulee natsisaksa mieleen.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

OnyxPhoenix kirjoitti: Ma Maalis 28, 2022 6:58 pm
holmesin haamu kirjoitti: Ma Maalis 28, 2022 2:54 pm
Samppalainen kirjoitti: Su Maalis 27, 2022 6:34 pm *) On selvinnyt, että Moderna patentoi juuri CoV-SARS-2:lle ominaisen ja tärkeän piikin osan, mikä mahdollistaa CoV-SARS-2:n ärhäkän tarttumisen ihmiseen (ja muihin nisäkkäisiin). Tämä tapahtui KOLMISEN VUOTTA SITTEN eli samoihin aikoihin, kun DARPA hylkäsi Daszakin himon "rokottaa" lepakot nanopartikkelisumulla mm. vaarallisena ja epäeettisenä. Uutinen:
Koko koronapandemia vuoden 2018 Koronapasseineen näyttää enemmän ja vähemmän etukäteen luodulta ja suunnitelmalliselta. Modernan osuus on myös yksi todiste tuohon.
Tarkistin huvikseen vaihteeksi pitääkö tämä paikkansa. Yllätys että oli paskaa taas.
Ei ole sekvenssi juuri CoV-Sars-2:lle ominainen.
https://healthfeedback.org/claimreview/ ... aily-mail/
The identical sequence detected in SARS-CoV-2 and the modified MSH3 gene occurs in nature and can be found in other animals

Overall, the claim seems to be founded on the belief that because the sequence in the spike protein of SARS-CoV-2 was identical to a manmade gene sequence, the sequence couldn’t have occurred by chance, and must therefore have been designed.

However, as scientists showed using the same search tools as the authors, this 19-nucleotide long sequence occurs naturally in other living things. For example, the sequence is present in eukaryotes, like a species of birds, contrary to the authors’ statement that it cannot be found in eukaryotes. This raises the question of whether the authors simply failed to check for matches to other organisms.

It's cleary just a coincidence. Anybody willing to join me in writing a paper about the "highly unusual" 19nt perfect match between the SARS-CoV-2 FCS insert and the chimney swift Chaetura pelagica APOPT1 mRNA? I'm sure this would make a great case for some mumbo jumbo conspiracy pic.twitter.com/SMJ5XvDLgM

— Marco Gerdol (@MGerdol) February 22, 2022

It is also present in a bacterium, although bacteria aren’t eukaryotes:

And here is an identical blast match to a sequence in a mycobacterium. These are not 'unique patented sequences' that are not found in nature. pic.twitter.com/rkUtL3OLAo

— Aris Katzourakis (@ArisKatzourakis) February 24, 2022

In short, the 19-nucleotide sequence isn’t unique to the modified MSH3 gene patented by Moderna and isn’t uniquely manmade, as it can occur in nature.
Olen epäileväinen kaikenlaisia faktojen tarkastus sivustoja kohtaan, mutta selitys tuossa kuulostaa nopeasti ajatellen loogiselta.
Tähän liittyen olisi hyvä saada muitakin näkemyksiä.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1132
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

On anoi kaa listaamien yksittäistapausten listaaminen on vailla järkeä ja niiden todistusvoima oikeastaan minkään puolesta on olematon. Tämä etenkin, kun minkäänlaista todistusvoimaa syyn olevan rokotteessa, ei ole. Voisit yhtä hyvin tulkita noiden tapauskertomusten johtuvan sairastetusta koronasta, sillä siihen liittyy suurentunut riski sydän- ja verisuonitauteihin, joka on paljon paljon suurempi kuin rokotteeseen liittyvä. Aktiiviurheilijat ovat sairastaneet korostuneesti sydänlihastulehduksia jo vuosikymmeniä ennen koronaa tai koronarokotteita. Kyseessä on hyvin tavallinen flunssan jälkitauti, joka paranee hyvin levolla.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5383
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ma Maalis 28, 2022 8:39 pm Tässä näitä vähemmän onnekkaita, joita on urheilijoissa valtava määrä.
Jos vähemmän onnekkaita urheilijoita on "valtava määrä", miksi ei näy suomalaisia urheilijoita ollenkaan? Pitää näitä epämääräisiä "esimerkkejä", joista useat ovat pelkkiä vihjailuja, etsiä ulkomaita myöten. Erikoista. :roll:
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Samira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:25 pm On anoi kaa listaamien yksittäistapausten listaaminen on vailla järkeä ja niiden todistusvoima oikeastaan minkään puolesta on olematon. Tämä etenkin, kun minkäänlaista todistusvoimaa syyn olevan rokotteessa, ei ole. Voisit yhtä hyvin tulkita noiden tapauskertomusten johtuvan sairastetusta koronasta, sillä siihen liittyy suurentunut riski sydän- ja verisuonitauteihin, joka on paljon paljon suurempi kuin rokotteeseen liittyvä. Aktiiviurheilijat ovat sairastaneet korostuneesti sydänlihastulehduksia jo vuosikymmeniä ennen koronaa tai koronarokotteita. Kyseessä on hyvin tavallinen flunssan jälkitauti, joka paranee hyvin levolla.
Kuinkahan paljon niitä todisteita pitääkään tarjota ennen kuin myönnetään tosiasiat :lol:

Luulisi nyt pikkuhiljaa jo alkavan valkenemaan missä mennään.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5383
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

sikakoira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:49 pm Kuinkahan paljon niitä todisteita pitääkään tarjota ennen kuin myönnetään tosiasiat :lol:

Luulisi nyt pikkuhiljaa jo alkavan valkenemaan missä mennään.
Mitä todisteita? 99.999% teidän "todisteista" on lähemmin tarkasteltuna täyttä paskaa aina kun niitä vilkaisee. Te vain copy-pastaatte paskaanne huuhaa sivuistoilta tänne.
Ei kukaan jaksa niitä edes lukea enää. :mrgreen:
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1132
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

sikakoira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:49 pm
Samira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:25 pm On anoi kaa listaamien yksittäistapausten listaaminen on vailla järkeä ja niiden todistusvoima oikeastaan minkään puolesta on olematon. Tämä etenkin, kun minkäänlaista todistusvoimaa syyn olevan rokotteessa, ei ole. Voisit yhtä hyvin tulkita noiden tapauskertomusten johtuvan sairastetusta koronasta, sillä siihen liittyy suurentunut riski sydän- ja verisuonitauteihin, joka on paljon paljon suurempi kuin rokotteeseen liittyvä. Aktiiviurheilijat ovat sairastaneet korostuneesti sydänlihastulehduksia jo vuosikymmeniä ennen koronaa tai koronarokotteita. Kyseessä on hyvin tavallinen flunssan jälkitauti, joka paranee hyvin levolla.
Kuinkahan paljon niitä todisteita pitääkään tarjota ennen kuin myönnetään tosiasiat :lol:

Luulisi nyt pikkuhiljaa jo alkavan valkenemaan missä mennään.
En ole nähnyt sinun tai tieteen tarjoavan mitään todisteita väitteitteittesi tueksi. Se että löydät netin syövereistä jonkun omaa uskomusmasilmaasi tukevan tutkimuksen, josta sisällöllisesti et ymmärrä mitään, ei ole mikään todiste. Olen jo puolen tusinaa kertaa osoittanut, ettet ymmärrä lainaamistasi lähteistä yhtään mitään. Älä siis tulkitse niitä. Niin kauan kuin tiede osoittaa päinvastaista kuin sinä, tulisi sinun tehdä itsereflektiota sen verran, että kyseenalaistat omat päätelmäsi aiheesta.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Drebin!
Sofia Karppi
Viestit: 440
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2021 2:05 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Drebin! »

palokirves kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 1:20 am
sikakoira kirjoitti: Ti Maalis 29, 2022 12:26 am

Hienoa että mielenkiinto Aasian valtioita kohtaan säilyy koska jotain nämä ovat lukujen perusteella tehneet oikein.
Nyt sinä kannatat massiiviisia tukahduttamistoimia, koronarokotteita ja yksilönvapauteen kajoamista.Se ei olekkaan natsismia. :roll:


Kiinassa täysin rokotettuja on 87,9% väestöstä.

no tämä, jos täälläkin olisi koko väestöstä rokotettujen prosentti tuollainen niin eipä ois väkilukuun suhteuttuna kuolleita eikä sairastaneita tämmöisiä määriä, kun tämähän jo miljoonaan kertaa todistetusti vain rokottamattomien pandemia.. rokotetuilla korona menee parilla aivatuksella ohi, mutta sairaalat pullistelee täynnän rokottamattomia, joka on helppo todeta tilastoista
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kuva

Biden Cuts Hole In Mask So He Can Still Sniff People's Hair
WASHINGTON, D.C.—Joe Biden has committed to wearing a mask in public to be a good example and to prevent the spread of COVID-19. Aides were disappointed and a little frightened, however, when Biden immediately cut a large hole in the middle of the mask so he could continue to invade people's personal space and sniff their hair, necks, and faces.

Staffers usually don't let Biden play with sharp objects, but he managed to find some safety scissors stashed behind the Metamucil in his campaign bus. Using the purple plastic scissors, he cut a large hole and then fitted the mask to his face, confident that he was protecting himself and others from the virus.

"That's better," he said as he cut a big hole for his schnoz. "Now I'm protecting against infection and I'm still able to give the ladies a good sniff. You know, in my day, I wore a mask just like this, as was the fashion at the time. All the kids at the pool would ask to play with the mask, and they'd run their fingers through it. In fact, one time, a gangster named CornPop was about to go cause some trouble at the sock hop, and I put some rocks in my mask and started swinging it around like a sling. You know, real Daniel and Goliath type stuff. He looked at me, tears in his eyes, and promised never again to go out and cause a ruckus."

"Anyway, that's why I'm your best choice for senator of the Roman Empire. Vote for Joe!" Biden suddenly came to and realized he was standing in a Walmart parking lot talking to a hobo.
https://babylonbee.com/news/biden-cuts- ... iff-people
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Helmi 13, 2022 6:36 pm...
Esimerkiksi tuore tutkimus USA:sta kertoo, että rokotteen saaneilla oli 133-kertainen riski saada myokardiitti (sydänlihastulehdus).
January 25, 2022
Myocarditis Cases Reported After mRNA-Based COVID-19 Vaccination in the US From December 2020 to August 2021
https://jamanetwork.com/journals/jama/f ... le/2788346

Tämä(kin) tutkimus on jäänyt huomaamatta thl-henkilöiltä ja valevaltamedialtamme Suomessa ja ulkomailla, mutta poikkeuksen tekee Israelilaismedia:
Raportoitujen tapausten perusteella ns. rokotteen saaneilla henkilöillä oli 133-kertainen riski saada sydänlihaksen tulehdus.jpg
https://www.israelnationalnews.com/news/321238
Sydänlihastulehdukset etenkin hoitamattomana ovat erittäin vaarallisia ja hoidetunakin osa tulee kärsimään tästä loppuelämänsä. US tutkimuksessa ei tietysti voitu ottaa huomioon heitä, jotka eivät tunnistaneet oireita tai eivät jostain muusta syystä tulleet raportoiduiksi VAERS-järjestelmään. Taisipa olla vielä niin, että "rokotteiden" lieviin sivuvaikutuksiin oli lisätty mm. epämukavat tuntemukset rinnassa jne...

Lisätään vielä tämä lainaus JAMAn sydänlihastutkimuksestatutkimuksesta, kun meille on jo vuoden markkinoitu näitä injektioita "täysin tutkittuina, täysin tehokkaina ja täysin turvallisina. Miten voidaan olettaa, että tavalliset ihmiset ovat tehneet informoituja päätöksiä, kun tilanne on tämä:
[rokottaminen covid-19 -tautia vastaan tuo selviä etuja*, mutta rokottaminen sisältää myös potentiaalisia riskejä. Riskit ja seuraukset covid-19 rokottamisen jälkeen OVAT EPÄSELVIÄ.
  • *Johtopäätös hyödyistä on voitu saada vain katsomalla tilannetta lyhyellä tähtäimellä, kokonaisuus taas selviää lähivuosina. Esimerkiksi Israelin nykyhetken tilanne sotii pahasti tuota rokotepropagandaa vastaan.

...

mRNA/LNP-injektioiden aiheuttama sydänlihastulehdusten määrä on tietysti huomattavasti suurempi kuin 133x aiempaan verrattuna, koska:
a) kaikkia injektion aiheuttamia sydänlihastulehduksia ei diagnosoida ja b) vaikka diagnosoidaankin, kaikkia ei yhdistetä injektioihin.

Tärkeänä huomioimattomana tekijänä on lisäksi se, että mRNA/LNP ei suojaa tartunnalta, vaan injektoidut saavat tartunnan jopa herkemmin kuin ei-injektoidut johtuen negatiivisesta tehokkuudesta vain kuukausien jälkeen ainakin nyt uusien varianttien aikana, mihin rokote laittaa elimistön reagoimaan väärin eli keskittymään piikkiproteiineihin laajan immuunivasteen sijaan. (Original antigenic sin.)

Ts. injektoidut saavat aluksi akuuttia infektiota jopa 1000x suuremman piikkiproteiinikuorman injektiosta, mikä jättää synteettiset piikit kiertämään elimistöön tuntemattoman ajan ja päälle sitten koronatartunta joko lievänä (kuten normaalia kaikille) tai vakavana. Myös koronainfektion tiedetään aiheuttavan sydänlihastulehdusta, mutta tämä riski tulee mRNA-injektion päälle, koska ne eivät suojaa infektiolta, vaan tartunnan kuormitus tulee injektion aiheuttamien ongelmien päälle.

Sydänlihastulehdus on tähän mennessä ainoa "yleisesti hyväksytty" injektiohaitta ja THL-henkilöille vaikuttaa olevan täysin ongelmatonta riskeerata sellaistenkin ihmisten terveys, jotka eivät koronan takia joudu hoitoon edes suomenkaltaisissa tehokkaat hoidot kieltävissä maissa. Kun tämä jopa kuolemaanjohtava haitta todettiin "täysin tutkitussa ja turvallisessa rokotteessa", thl-henkilöt ovat siitä lähtien rummuttaneet noitarummuillaan vain "lievistä sydänlihastulehduksista". He eivät taatusti puhuneet tällaisista ennen mRNA-injektioita, koska jokainen tapaus on potentiaalisesti loppuelämää vakavasti haittaava ja tämän tietävät kaikki sydänlääkärit tietävät.

Näitä ei ihmisten terveydestä välittävässä ympäristössä ikinä valkopestäisi, mutta nyt rokotetta aktiivisesti markkinoivat tahot pyrkivät myös normalisoimaan sydänlihastulehdukset väittämällä, että mRNA-injektiot eivät aiheuta vakavia seurauksia ja kaikki todistamamme urheilijoiden sydänvauriot ovat vain normaaleja, eivätkä ne liity mihinkään.

Kyseessä on uusi lääketeollisuuden itse aiheuttama sairaus, mikä aiheutuu suoraaan nuorille alunperinkin tarpeettomasta geneettisestä injektiosta, minkä massamarkkinoinnissa on unohdettu kaikkien lääkäreiden peruskivi: DO NO HARM/ ÄLÄ AIHEUTA VAHINKOA!

Katsotaanta, miten hyvin THL-henkilöiden kertoma "lievistä sydänlihastulehduksista" pitää paikkansa viimeisimmän tiedon valossa?
Pitkäkestoisia löydöksiä sydämen MRI-tutkimuksessa mRNA-rokotteen aiheuttamissa nuorten sydänlihastulehdustapauksissa.jpg
Pitkäkestoisia löydöksiä sydämen MRI-tutkimuksessa mRNA-rokotteen aiheuttamissa nuorten sydänlihastulehdustapauksissa.jpg (16.54 KiB) Katsottu 603 kertaa
https://www.jpeds.com/article/S0022-347 ... lltext#%20

Osa löydöksistä on positiivisia, koska toipumista on havaittu ensimmäiseen kuvantamiskertaan verrattuna, mutta sitten ne huonot uutiset. Osa vaurioista ei ole toipunut ja herättää tutkimusryhmän huolen pitkän aikavälin sydänvauriosta. Kyse ei ole pienen tutkimusjoukon yksittäistapauksista, vaan useilla tutkimusjoukon nuorilla tutkituilla oli kuukausien jälkeenkin rajoittunut pumppauskapasiteetti sydämen pituusakselin suuntaisen supistumiskyvyn aleneman takia, eikä toipumisesta ole takeita.

Huolta herätti erityisesti siis positiivinen LGE-löydös (late gadolinium enhancement), sillä myös jatkotutkimuksessa useilla mRNA-injektiosta sydänlihastulehduksen saaneilla todettiin positiivinen LGE, mikä on aiemmin yhdistetty voimakkaasti mm. äkillisen sydänkohtauksen kasvaneeseen todenäköisyyteen*.
“We previously reported 15 patients with clinically suspected SARS-CoV-2 mRNA vaccine induced myopericarditis. All patients had an abnormal CMR, with edema and or LGE in addition to clinical symptoms and troponin elevation, and some had abnormal ECG or echocardiogram…
Repeat CMR was performed within 3-6 months to guide next clinical decision-making steps; timing was modified in some individuals based on scanner accessibility and safety precautions during the COVID-19 pandemic…
The presence of LGE is an indicator of cardiac injury and fibrosis and has been strongly associated with worse prognosis in patients with classical acute myocarditis…
In a cohort of adolescents with COVID-19 mRNA vaccine-related myopericarditis, a large portion have persistent LGE abnormalities, raising concerns for potential longer-term effects.
Suomeksi:
"Raportoimme aiemmin 15 potilaasta, joilla oli kliinisesti epäilty mRNA -rokotteen aiheuttamaa myoperikadriitti. Kaikilla potilailla oli epänormaali CMR, turvotus ja/tai LGE kliinisten oireiden ja kohonneen troponiinitason lisäksi, joillakin oli epänormaali EKG. ...
Toinen (uusinta) CMR-tutkimus suoritettiin 3-6 kuukauden kuluessa seuraavien kliinisten päätösten ohjaamiseksi; ajoitusta muutettiin joillakin henkilöillä tutkimusaikojen saatavuuden ja covid19 -turvatoimenpiteiden perusteella. ...
LGE-löydös on sydänvaurion ja fibroosin indikaattori  ja nämä ollaan kytketty voimakkaasti huonompaan ennusteeseen klassisen sydänlihastulehduksen potilailla. ...
Covid-19 mRNA -rokotteeseen liittyvää myoperikardiittia sairastavien nuorten kohortissa suurella osalla on pysyviä LGE-poikkeavuuksia, mikä aiheuttaa huolen mahdollisista pitkän aikavälin vaikutuksista."


*) Our systematic review included 8 prospective studies and 3808 patients. LGE positivity was associated with higher odds of the endpoint of sudden cardiac death...
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33171204/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Karl-Erik Törppö
Alibin satunnaislukija
Viestit: 67
Liittynyt: Ma Loka 20, 2014 10:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Karl-Erik Törppö »

On tullut seurattua vaihtoehtomediaa reilun vuoden ajan koronarokoteongelmista, mutta en ole yhtä syvälle selvitellyt asioita pohjamutia myöten kuin "On Anoi Kaa".

Mikäs olet miehiäsi/naisiasi? Lääkäri? Biologi?
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
Madonreikään uponnut DI. Seuraan lukuisia kanavia, missä todelliset asiantuntijat raportoivat tuoreista tutkimuksista ja sieltä opiskellut pari vuotta tätä asiaa. Voin lähipäivinä tehdä lyhyen listan parhaista tietolähteistä, missä seurataan oikeaa tiedettä, eikä covidiaanien kulttia.

Kontrasti tiedossa jo olevien vakavien puutteiden, haitallisuuden ja toisaalta lääketeollisuuden maksaman median tiedotuksen välillä on valtava. Siksi monet eivät vieläkään näe valheiden verkon lävitse, vaikka toisaalta tuskin kukaan tuntee Suomessa vakavaan koronatautiin sairastunutta ns. rokottamatonta eli puhdasveristä. Tästä puheenollen eräs asia, mihin media ei koske, THL-henkilöitä ei kiinnosta ja Suomen avoin data on vale. (Suomen koronaan liittyvä tilastointi on todella surkeaa verrattuna moniin muihin maihin.)

Rokotteisiin liitettyjen sikiökuolemasta kertovien raporttien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti COVID-19 -injektioiden käyttöönoton jälkeen

US liittovaltion rokotehaittojen raportointijärjestelmä VAERS on päivitetty 18.3.22 ja järjestelmästä oli luettavissa 3 939 COVID-19 -injektioihin yhdistettyä sikiökuolemaa.
Lähde, käytetyt hakutermit: https://medalerts.org/vaersdb/findfield ... AX=COVID19

Jotta määrän sai selville täytyi testata VAERSiin eri hakusanoja "oireen" kohdalla ja sitten tarkastaa antoiko haku ulos dokumentoituja sikiökuolemia, koska yhtä hakusanaa sikiökuolemalle tai keskenmenolle ei ole. Alla on käytetty lista tiedossa olevista VEARS-kirjatuista "oireista"(symptoms), joiden hakutuloksina tulee sikiökuolemia:
  • Aborted pregnancy
  • Abortion
  • Abortion complete
  • Abortion complicated
  • Abortion early
  • Abortion incomplete
  • Abortion induced
  • Abortion induced incomplete
  • Abortion late
  • Abortion missed
  • Abortion of ectopic pregnancy
  • Abortion spontaneous
  • Abortion spontaneous complete
  • Abortion spontaneous incomplete
  • Ectopic pregnancy
  • Ectopic pregnancy termination
  • Ectopic pregnancy with contraceptive device
  • Foetal cardiac arrest
  • Foetal death
  • Premature baby death
  • Premature delivery
  • Ruptured ectopic pregnancy
  • Stillbirth
Sikiökuolemista kertovien hakusanojen lista on kattava, mutta ei välttämättä täydellinen. Käytettäessä täsmälleen samoja hakutermejä tai "oireita", voidaan muihin, ei-covid -rokotteisiin liitettyjä sikiökuolemia verrata COVID-19 -injektioihin yhdistettyihin sikiökuolemiin.

Kun suorittaa haun, saadaan kaikkiin muihin FDA-hyväksymiin rokotteisiin yhdistettyjen sikiökuolemien määräksi (yli 30 vuoden ajalta ennenkuin covid-injektioden käyttöä, haku poikki marraskuun 2021 lopussa) 2561, mistä valtaosa Merckin valmistamista rokotteista joihin sisältyy Gardasil-rokote.
Lähde, käytetyt hakutermit: https://medalerts.org/vaersdb/findfield ... TH_HIGH=11

Alla vuosittaiset keskiarvot VAERSin mukaan:
  • 85 sikiökuolemaa vuodessa ei-COVID -rokotteiden jälkeen. (+30 vuotta raportoitu VAERSiin, 1990-11/2020, sikiökuolemia raportoitu.)
  • 3151 sikiökuolemaa vuodessa COVID-19 -injektioiden jälkeen. (Injektio ollut käytössä Yhdysvalloissa raporttipäivään 18.3.22 mennessä 1,25 v ja VAERSiin raportoitu 3 939.)
=> Vuosittaiset rokotteeseen yhdistetyt sikiökuolemat ovat VAERS-raporttien mukaan kasvaneet yli 37x covid-rokotteiden tulon jälkeen tai +3700% verrattuna FDA-hyväksyttyihin ei-covid -rokotteisiin +30v ajalta.


Silti kansanterveydestä vastaavat organisaatiot, kuten kansanterveyden romuttavaa koronastrategiaa kannustanut THL, mainostavat "täysin turvallista ja täysin tutkittua rokotetta", mikä ei ole edes rokote, eikä todellakaan täysin turvallinen ja tutkittu. Tämä on ollut täysin vastuuton ja mielipuolinen valheeseen perustuva strategia, sillä kaikki tietävät, ettei odottava äiti ota elimistöönsä yhtään mitään tuntematonta tai potentiaalisesti myrkyllistä ainetta, saati uuden teknologian injektioita, joiden vaikutusta raskauteen ei vieläkään ole kunnolla tutkittu.

Mikäli raskaanaolevaa äitiä uhkaisi vakava koronatauti, hänet kyettäisiin hoitamaan huomattavasti tehokkaammin ja turvallisemmin perinteisillä lääkkeillä. Tosin, mikäli äidin vitamiini- ja mineraalitasot ovat normaalit, eikä äiti ole sairas, niin hän ei kuulu vakavan koronataudin riskiryhmään. Tuntemattomien injektioiden ja näihin yhdistetyn kulttimaisen suhtautumisen seurauksena ihmiset eivät uskalla kertoa saamistaan mittavistakaan haitoista, vaikka on yleistä tietoa, että kuukautisten epäsäännöllisyys heti injektioiden jälkeen indikoi potentiaalisesti massiivista ongelmista.
Kuukautiset sekaisin  injektioista ja Tukholman syndrooma.jpg
Kuukautiset sekaisin injektioista ja Tukholman syndrooma.jpg (48 KiB) Katsottu 1016 kertaa
Täysin turhan takia injektoitu ja boostattu.jpg
Täysin turhan takia injektoitu ja boostattu.jpg (29.17 KiB) Katsottu 1016 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin