Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Ahdistus
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Touko 25, 2021 5:58 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Ahdistus »

Yxkaksvaan kirjoitti: Su Huhti 03, 2022 11:42 am ^unohdit sitten kertoa tarkoituksella ja sikamaiseen tapaasi että suurimmalla osalla noista ei ollut kuin yksi tai max kaksi piikkiä otettuna.
Piikin tehohan on vain noin 6kk riippuen immuunijärjestelmästä yms.
"KUOLEMANTAPAUSTEN määrä alkoi kasvaa vuodenvaihteessa. THL:n mukaan tärkein syy tuskin on rokotteiden tehon heikkenemisessä. Tammikuussa iäkkäiden kolmansista rokotteista oli kulunut vasta vähän aikaa."
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Jebulis. Ettei nyt mahtaisi olla niin että esitetty tutkimusaineisto"rokotteiden" vaikutuksista sittenkin pitäisi paikkansa.

Onhan tuo massiivinen piikki kuolemantapauksissa tälle vuodelle jos kolmessa kuukaudessa vainajia on tullut enemmän kuin koko viime vuotena.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11418
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Uutta muunnosta pukkaa Kiinasta:
Kiinassa eniten uusia koronatartuntoja sitten helmikuun 2020 – Suzhoussa löytyi omikronin uusi variantti

Nyt virus kurittaa erityisesti Shanghaita, jossa suurin osa uusista tartunnoista on tullut ilmi asukkaiden joukkotestauksissa. Shangain länsipuolella sijaitsevasta Suzhousta on myös kerrottu löytyneen uusi omikronmuunnoksen variantti, jota ei Kiinan valtionmedian mukaan ole paikallisissa tai kansainvälisissä tietokannoissa.

Maaliskuuhun asti Kiinan strategia pitää tartunnat mahdollisimman lähellä nollaa piti tartuntamäärät kaksi- tai kolmenumeroisina, mutta helposti tarttuva omikronmuunnos on nyt levinnyt yli kymmeneen maakuntaan.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kii ... #gs.w55m6n
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

sikakoira kirjoitti: Tosiasiat aletaan viimein myöntämään kotimaisessakin mediassa. Salaliittoteoriaa ??? Muistetaan että USA on ollut mukana Ukrainassa suoritetuissa vastaavissa tutkimuksissa.

https://www.verkkouutiset.fi/a/karkasik ... /#4b4a2b5d
Karkasiko virus laboratoriosta? ”Äärimmäisen vakava huoli”
Totuutta on vaikea salata edes massiivisen propagandan ja sensuroinnin aikana, kun todisteita labrasyntyperästä on jo valtavasti. Esimerkiksi se, että SARS-CoV-2:ssa on useita genomipätkiä HI-viruksesta, kuten GP120. Lisäksi tiedetään, että GoF-tutkimuksen pioneeri Ralph Baric insertoi näitä HIV:sta SARS-CoV-1 -virukseen ja tästä on todisteena hänen ja tiiminsä julkaisu vuodelta 2018.

Robert Gorter, MD&PhD, kertoo yhteydestä enemmän:
https://robert-gorter.info/covid-hiv-va ... planation/

Tässä toinen, mikä tuo esille koronaviruksessa olevat sekvenssit, mitä on tietääkseni mahdotonta selittää ilman laboratoriossa virittelyä:
https://igorchudov.substack.com/p/covid ... um=web&s=r

Lisätty jälkimmäinen linkki.
Viimeksi muokannut Samppalainen, Ma Huhti 04, 2022 2:48 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

Täällä oli selvä väärinymmärrys myös rokotteen aiheuttamasta immuunikadosta (V-AIDS), mikä ei ole sama kuin HI-viruksen aiheuttama syndrooma, vaan toistaiseksi epävirallisella termillä tarkoitetaan useaan kertaan rokotettujen saamia ongelmia immuunijärjestelmäänsä. Tästä varoitti mm. EMA tammikuun -22 alkupuolella.
https://www.youtube.com/watch?v=c_bdtDczwK0&t=10s
EU lääkevirasto EMA:n puheenjohtaja kirjoitti:“We are rather concerned about a strategy that entangles repeated vaccinations within a short term.”
“We cannot really continuously give booster doses every 3-4 months.”
- Olemme huolissamme strategiasta, missä annetaan toistuvia rokotteita.- Emme voi jatkuvasti antaa tehosteannoksia 3-4 kk välein.

Boosters “can be done once, or maybe twice, but it’s not something that we can think should be repeated constantly,”
- Tehostamisen voi tehdä kerran tai ehkä kaksi kertaa, mutta tämä ei ole tapa mitä voidaan toistaa jatkuvasti.

“There are two concerns here: If we have a strategy in which we give boosters, let’s say, every four months approximately, we will end up potentially having problems with the immune response, and the immune response may not be as good as we would like it to be. So we should be careful in not overloading the immune system with repeated immunization.”
- On kaksi huolenaihetta: Jos meillä on strategia, missä annetaan tehoste noin 4 kk välein, tullaan todennäköisesti saamaan ongelmia immuunivasteeseen ja immuunivaste ei välttämättä tule olemaan yhtä hyvä kuin sen pitäisi olla. Eli meidän pitäisi olla varovaisia olla ylikuormittamatta immuunijärjestelmää toistuvalla immunisaatiolla (=mRNA-tehosteilla).

“And secondly, there is the risk of fatigue in the population with the continuous administration of boosters.”
- Ja toiseksi, jatkuvasti tehosteita saava populaatio on uupumisen vaarassa.

Cavalieri sanoi myös, että hänen nähdäkseen SARS-CoV-2 -tilannetta tulee hoitaa endemiana pandemian sijaan.
Samasta on kertonut myös Yale-yliopiston epidemiologi Dr. Harvey Reisch UK-datan perusteella:


Ongelmana on, että rokote opettaa elimistön reagoimaan vain piikkiproteiinia tuottamalla, vaikka se on uusissa varianteissa vain pieni osa. Rokotteen saaneiden ihmisten immuunijärjestelmä ei tuota vasta-aineita virusta vastaan lähellekään samalla tavalla kuin rokottamattomien elimistö. Tämä näkyy rokotettujen toistuvina infektioina. Kyseessä on mitä ilmeisimmin jo 50-luvulta tunnettu ilmiö Original Antigenic Sin.

Nyt rokotettujen ihmiskeho alkaa tuottamaan piikkiproteiinia tilanteessa, missä sen ei sitä kannattaisi tehdä, sillä se itsessään on erittäin toksinen ja sen aggressiivinen tuotanto on haitallista nykyisten virusten kanssa. Pelkästään jo rokote aiheuttaa piikkiproteiinien kiertämisen elimistössä vähintään 2 kuukauden ajan, heti rokotteen jälkeen tasot ovat akuutin infektion tasolla, mutta pahimmillaan jopa tuhatkertaiset akuuttiin infektioon nähden. Ilmiön kestoa ei ole tutkittu sen pidemmältä aikaväliltä.

Lisätietoa rokotteen aiheuttamasta immuunikadosta ja sen vuoksi toistuvista infektioista esimerkiksi tuolta:
https://igorchudov.substack.com/p/ukhsa ... um=web&s=r
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11418
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ville Peltonen sai niin kovan koronatartunnan, ettei edes halua ajatella, mitä olisi tapahtunut ilman rokotuksia

14:41 | Päivitetty 15:21

HELSINGIN IFK:n jääkiekon liigajoukkue tiedotti viikko sitten sunnuntaina, että päävalmentaja Ville Peltonen on sivussa pudotuspeliavauksesta Turun Palloseuraa vastaan.

Peltosta ei näkynyt IFK:n penkin takana Turussa, kun hän sairasti koronaviruksen aiheuttamaa covidia.

”Oli aika ärhäkkä [korona] täytyy sanoa, mutta onneksi nyt näyttää paremmalta. Kyllä se kovaa iski. En halua edes ajatella, millainen se olisi ollut ilman rokotuksia.”

Peltonen sanoi tuntevansa itsensä terveeksi tai ainakin koronasta toipuneeksi, mutta seurassa halutaan olla erityisen varovaisia.

Äänessä kuuluu vielä tietynlainen karheus, mutta se voi kestää pitkään sen jälkeen, kun oireet ovat menneet pois.

”Meillä ovat tiukat protokollat, joilla halutaan varmistaa, että meidän koronaan sairastumattomat pelaajat ovat mahdollisimman turvassa.”
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008728091.html

Kiinassa leviävä uusi muunnos saattaa olla lopultakin lievää tautia aiheuttava, koska huolimatta korkeista tartuntamääristä siellä ei ole vielä ollut uusia kuolemia.
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Sota perui koronan, Ukrainassa vitsailtiin – sitten tauti iski: "Makasin pommisuojassa päiväkausia, enkä haistanut vieressäni lemuavaa roskakoria"

Terveysviranomaiset ovat huolissaan koronapandemian leviämisestä Ukrainassa.

Sodan ensimmäisellä viikolla monet ukrainalaiset kertoivat vitsejä siitä, miten sota perui koronan, kertoo ukrainalainen Victoria Zhuhan STT:lle puhelimitse.

– Ihmiset jakoivat meemejä, anekdootteja ja vitsejä, joissa luki vaikkapa “Etkö ole kuullut, että korona lähti Ukrainasta sotaa pakoon”, BBC:n toimittajana työskentelevä Zhuhan sanoo.

Samalla ihmiset alkoivat vähitellen vähentää maskien käyttöä.

Korona ei ole kuitenkaan jättänyt Ukrainaa. Maailman terveysjärjestö WHO muistuttaa uusimmassa tilanneraportissaan, että ahtaat tilat ja huono ilmanvaihto lisäävät koronan riskiä. Samalla sota on heikentänyt merkittävästi maan terveydenhuollon tilannetta.

– Yleisesti ottaen sodissa tuppaa olemaan niin, että erilaisilla tarttuvilla taudeilla on otollisemmat olot levitä. Kun joudutaan olemaan sellaisissa oloissa, joissa ollaan aika tiiviisti yhdessä, kuten pommisuojissa, totta kai on riski, että tautikin voi levitä, kommentoi Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen.

Koronarokotukset keskeytyneet
WHO:n mukaan koronarokotukset Ukrainassa ovat keskeytyneet. Tilanne on huolestuttava, sillä maan rokotekattavuus on heikko erityisesti haavoittuvassa asemassa olevissa väestöryhmissä. Helmikuun lopussa rokotekattavuuden arvioitiin olevan 35 prosentin paikkeilla. Sotatoimet ovat johtaneet siihen, että sekä koronavirustestaus että -hoito ovat kärsineet, mikä lisää erityisesti heikoimmassa asemassa olevien riskiä vakavaan tautimuotoon ja kuolemaan.

Salmisen mukaan nykytilannetta on hankala arvioida. Toivoa tuo, että aiemman raportoinnin perusteella Ukrainassa on koettu jo aiemmin neljä suurta tautiaaltoa.

– Voi olla, että iso osa on jo sairastanut koronan, vaikka rokotekattavuus ei ole niin suurta. Taudin voi saada uudestaankin, mutta silloin se on lievempi, Salminen sanoo.

Uusimpien lukujen valossa 24.–30.3. koronavirukseen sairastui Ukrainassa 18  800 ihmistä ja kuoli lähes 200. WHO:n mukaan tilastot eivät kuitenkaan ole enää luotettavia, sillä testaaminen on lähes pysähtynyt, joten todellinen tartunnan saaneiden sekä koronaan kuolleiden todellinen luku on suurempi.

Myös Zhuhan kertoo, etteivät ihmiset yleisesti enää käy koronatesteissä tai hanki kotitestiä. Yksi syy voi olla raha.

– Monet ovat kertoneet minulle virusoireista, mutta kukaan heistä ei ole tehnyt testiä. Testit eivät ole erityisen kalliita, mutta eivät välttämättä juuri nyt niitä asioita, joihin halutaan käyttää rahaa.

Koronassa pommisuojaksi muutetussa baarissa
Myös viimeisen kuukauden ajan Lvivissä työskennellyt Victoria Zhuhan sairastui koronaan pari viikkoa sitten.

– Olin yksi niistä ihmisistä, jotka olivat lopettaneet maskin käytön. Menin lauman mukana, nainen kertoo.

Oireet alkoivat kurkkukivulla. Zhuhan ei kuitenkaan aluksi ymmärtänyt, että se voisi olla koronaa.

– Luulin kurkkukivun johtuvan siitä, että tein jatkuvasti suoria tv- ja radiolähetyksiä, joissa täytyy puhua kovaa ja selkeästi. Ajattelin vain kurkkuni väsyneen niistä.

Parin päivän päästä oireet pahenivat ja mukaan tuli valtava väsymys, kuvotus, yskä ja oksentelu. Testi paljasti taudin koronaksi. Muista ihmisistä eristäytymiseen ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta.

– Kun sireenit varoittivat mahdollisesta ilmaiskusta, minun oli pakko mennä pommisuojaan, Zhuhan toteaa.

Hänelle lähin pommisuoja on järjestetty normaalisti baarina toimivaan tilaan, joka on maan alla. Samassa huoneessa on yleensä parikymmentä ihmistä noin metrin välein toisistaan. Nainen yritti pitää välimatkaa muihin etsimällä paikan baaritiskin takaa. Sinne hän leiriytyi retkipatjan ja makuupussin kanssa.

– Laitoin maskin naamalle ja yritin piiloutua muilta, jotten tartuttaisi heitä. Neljän päivän ajan olin niin huonossa kunnossa, etten juuri liikkunut paikaltani. Makasin vain baaritiskin takana ja lähinnä nukuin, Zhuhan kertoo.

Puolet Ukrainan apteekeista suljettu
Ukrainalainen toimittaja muistuttaa olevansa hyvässä asemassa suhteessa niihin, jotka oleskelevat kaupungeissa, jotka ovat jatkuvan hyökkäyksen alla. Monet joutuvat viettämään päiväkausia kylmissä pommisuojissa ja kellareissa. Zhuhan kertoo Kiovassa olevista kavereistaan, jotka ovat joutuneet viettämään pitkiä aikoja kylmällä metroasemalla palellen. Koronaoireista huolimatta heillä ei ole ollut mahdollisuutta tehdä testiä tai hankkia lääkkeitä.

– Olen luksustilanteessa verrattuna moniin. Minulla oli mahdollisuus päästä lämpimään pommisuojaan ja työnantajani kautta mahdollisuus terveydenhuoltoon. Pääsin lääkärin etävastaanotolle sekä verikokeisiin ja sain lääkereseptin. Koska olen Lvivissä, minun oli myös mahdollista saada lääkkeitä.

WHO:n mukaan lähes puolet Ukrainan apteekeista on suljettu. Myöskään monet terveydenhuollon ammattilaiset eivät pysty työskentelemään. Lääkkeiden saatavuus vaihtelee suuresti.

Eräs Zhuhanin ystävä oli jonottanut Kiovassa apteekkiin kolme tuntia vakavista koronavirusoireista kärsien. Ilmahälytyksen vuoksi nainen joutui lopulta jättämään paikkansa jonossa ehtiäkseen pommisuojaan.

Hajuaistin palautuminen paljasti totuuden
Nurkasta baaritiskin takana muotoutui Zhuhanin vakipaikka koronaoireiden helpotettuakin. Hän tajusi nukkuneensa päiväkausia lemuavan roskakorin vieressä vasta hajuaistinsa palattua.

–  Haju oli niin hirveä, että tajusin, miksi paikka oli alunperin ollut vapaana. Se ei ollut sopiva nukkumiseen, Zhuhan nauraa.

Maaliskuun lopussa, kaksi viikkoa sairastumisen jälkeen Zhuhan ei kärsi enää akuuteista hengitystieoireista, mutta kertoo olevansa edelleen väsyneempi kuin normaalisti. Seuraavaksi toimittaja matkaa töihin Kiovaan. Hän on myös palannut maskin käyttämiseen.

–  En halua pahentaa tilannetta entisestään.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sot ... ia/8394182
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

mtvuutiset kirjoitti:...työnantajani kautta mahdollisuus terveydenhuoltoon. Pääsin lääkärin etävastaanotolle sekä verikokeisiin ja sain lääkereseptin. Koska olen Lvivissä, minun oli myös mahdollista saada lääkkeitä.
Olipa kauhistuttava uutinen, että korona iski vasta nyt kunnolla Ukrainaan, missä on erittäin alhainen rokotusaste ja sota-ajan avustuksien ehtona on digitaalinen henkilötodistus ja covid-rokotetodistus.

Se tuossa vähän oudoksuttaa, että koronatautiin onkin olemassa joku toimiva lääke, minkä avulla lähtee tehokkaasti paranemaan, kun tällainen uutisointi on tähän asti leimattu "lääketieteelliseksi misinformaatioksi" ja levittäjät rinnastettu terroristeihin.
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

Muutenhan näille olisi se ja sama täällä Suomessa, jos meillä olisi itsenäisesti ajatteleva lääketurvallisuuden ja terveydenhoidon laitokset. Mutta kun ei ole, vaan nämä valuvat suoraan USA:sta Suomeen kuten terveiden ihmisten eristykset ja ei-hyötyvien aikuisten massarokotukset.

Näin törkeästi CDC väärinkäytti dataa koronainjektioiden markkinoimiseksi lapsille: Väittivät vielä marraskuun -22 lopulla, että covid19 oli kymmenen yleisimmän kuolinsyyn joukossa 5-11 -vuotiaiden ikäryhmässä ja vieläpä korostivat tuon kohdan boldauksella.
CDC tiedotti vielä 30.3.22 faktana, että covid19 oli 5-11 -vuotiaiden kymmenen yleisimmän kuolinsyyn joukossa.jpg
CDC tiedotti vielä 30.3.22 faktana, että covid19 oli 5-11 -vuotiaiden kymmenen yleisimmän kuolinsyyn joukossa.jpg (48.8 KiB) Katsottu 916 kertaa
https://web.archive.org/web/20220330095 ... teens.html

Nyt (4.4.22) kuolemien yleisyys mihinkään suhteutettuna, saati lukuarvoina, on poissa:
CDC ei enää 4.4.22 mainitse lasten koronakuolemien yleisyyttä millään tavalla.jpg
CDC ei enää 4.4.22 mainitse lasten koronakuolemien yleisyyttä millään tavalla.jpg (39.46 KiB) Katsottu 916 kertaa
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... teens.html

Miksi muutos?
CDC:n aggressiivisen rokotemarkkinoinnin jopa lapsille, kun tiedetään taudin fataalisuuden olevan olematon (pienempi kuin hukkumisen), asiantuntijoista koostuva ICAN-järjestö lähetti CDC:lle tietopyynnön (FOIA) 5-11 ja 12-15-vuotiaiden koronakuolemista.
CDC ei kykene tuottamaan dataa alle 16-vuotiaista lapsista, jotka ovat kuolleet koronaan.jpg
CDC ei kykene tuottamaan dataa alle 16-vuotiaista lapsista, jotka ovat kuolleet koronaan.jpg (65.58 KiB) Katsottu 916 kertaa
https://www.icandecide.org/ican_press/c ... r-than-16/

CDC:N VASTAUS FOIA-tietopyyntöön: mainituille ikäryhmille ei ole tehty tilastollista analyysia, eikä tietoja voida toimittaa. Vastaus oli sama 12-15 -vuotiaille, joille markkinointi on ollut vieläkin aggressiivisempaa.
- Silti onnistui hyvin markkinoida rokotetta liki puoli vuotta 5-11 -vuotiaille "kymmenen yleisimmän kuolinsyyn" ja "lähes sadan kuoleman" avulla.
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11418
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Se on todennäköisesti jotain oireita helpottavaa lääkettä. Itä-Euroopassa saa pelkkään flunssaankin helposti reseptin perusburanaa vahvempia särkylääkkeitä varten.
Avatar
Samppalainen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Loka 27, 2016 4:25 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samppalainen »

Voi olla. Todennäköisesti kuitenkin lääkäri määrää reseptilääkkeen, mikä auttaa vähentämään viruskuormaa kuten HCQ tai IVM. Erikoista lähinnä se, että täytyy ihan uutisoida nyt koronan lääkehoidosta.

WSJ:ssa mielenkiintoinen artikkeli USA:n lääkkeistä vastuussa olevan FDA:n toimista. Viesti Stanford-yliopiston professorilta:


Ja samassa myös siitä, etteivät ole priorisoineet rokotehaittojen selvittämistä, edes lapsille, kuten vähintään miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat kantapään kautta oppineet. Viestin ja WSJ-tiedon takana Johns Hopkins -yliopistosairaalan professori:


Mitä lie höpöukkoja nuokin, kun eivät usko viralliseen totuuteen?
“Ajattele miten tyhmä keskiverto ihminen on ja pidä mielessä, että puolet heistä on sitäkin tyhmempiä.”
- George Carlin
Taavi
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2020 10:21 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Taavi »

Samppalainen kirjoitti: Ma Huhti 04, 2022 2:46 pm


Ongelmana on, että rokote opettaa elimistön reagoimaan vain piikkiproteiinia tuottamalla, vaikka se on uusissa varianteissa vain pieni osa. Rokotteen saaneiden ihmisten immuunijärjestelmä ei tuota vasta-aineita virusta vastaan lähellekään samalla tavalla kuin rokottamattomien elimistö. Tämä näkyy rokotettujen toistuvina infektioina. Kyseessä on mitä ilmeisimmin jo 50-luvulta tunnettu ilmiö Original Antigenic Sin.

Nyt rokotettujen ihmiskeho alkaa tuottamaan piikkiproteiinia tilanteessa, missä sen ei sitä kannattaisi tehdä, sillä se itsessään on erittäin toksinen ja sen aggressiivinen tuotanto on haitallista nykyisten virusten kanssa. Pelkästään jo rokote aiheuttaa piikkiproteiinien kiertämisen elimistössä vähintään 2 kuukauden ajan, heti rokotteen jälkeen tasot ovat akuutin infektion tasolla, mutta pahimmillaan jopa tuhatkertaiset akuuttiin infektioon nähden. Ilmiön kestoa ei ole tutkittu sen pidemmältä aikaväliltä.

Lisätietoa rokotteen aiheuttamasta immuunikadosta ja sen vuoksi toistuvista infektioista esimerkiksi tuolta:
https://igorchudov.substack.com/p/ukhsa ... um=web&s=r
Saattaa hyvin pitää paikkaansa. Itse rokottamattomana sairastin kerran lievänä. Nyt muutama tuttu kolmesti rokotettu sairastanut kaksi tai kolme kertaa. :!:
Drebin!
Sofia Karppi
Viestit: 440
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2021 2:05 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Drebin! »

tästä rokottomattomien pandemiasta on jaksettu kirjoittaa täällä jo kohta 2000 sivullista, lienee aivan ennätysluokkaa
hutkivajournalisti
Adrian Monk
Viestit: 2941
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Veikkaisin, että kyseessä on "saksalaismies", ei saksalaismies.
Saksalaismies otti lähes 90 korona­rokote­annosta myydäkseen väärennettyjä rokotepasseja

Toistaiseksi ei ole selvää, millainen vaikutus lähes 90:llä eri merkkisellä koronarokotteella on miehen terveyteen.

SAKSALAISMIEHEN epäillään ottaneen ainakin 87 koronarokotetta myydäkseen rokotepasseja eteenpäin, kertoo muun muassa saksalaislehti Freie Presse.

Lehden tietojen mukaan 61-vuotias mies kävi rokottautumassa kuukausien ajan enimmillään jopa kolme kertaa päivässä Saksin ja Saksi-Anhaltin osavaltioissa Kaakkois-Saksassa.

Mies jäi kiinni tultuaan toista päivää putkeen rokotettavaksi Eilenburgin kaupungissa lähellä Leipzigiä.

Magdeburgista kotoisin olevan miehen epäillään myyneen rokotepasseja ihmisille, jotka eivät ole halunneet itse rokottautua, kertoo saksalaismedia DW.

Poliisi takavarikoi häneltä useita tyhjiä rokotuskortteja. Miestä epäillään rokotuskorttien luvattomasta myöntämisestä ja asiakirjojen väärentämisestä.

DW:n mukaan on todennäköistä, että mies on ottanut enemmän kuin viranomaisten tiedossa olevat 87 rokotetta.

Toistaiseksi ei ole selvää, millainen vaikutus lähes 90:llä erimerkkisellä koronarokotteella on hänen terveyteensä.

SAKSASSA 75 prosenttia väestöstä on saanut kaksi rokotetta ja noin 58 prosenttia kolme annosta. Saksin osavaltiossa vain 64,5 prosenttia on saanut kaksi rokotetta.

Saksan poliisi on viime kuukausien aikana tehnyt useita ratsioita liittyen rokotepassien väärentämisiin. Riippuen osavaltiosta rokotepassi helpottaa pääsyä julkisille paikoille, kuten esimerkiksi ravintoloihin ja teattereihin.

Lähes 90 kertaa rokottautuneen miehen tapaus toi myös esiin aukot Saksan terveydenhoitojärjestelmässä, jossa lääketieteellistä informaatiota ei suurilta osin digitalisoida tai tallenneta keskitetysti, kertoo DW.

”Kansallinen rokoterekisteri tai koronarokoterekisteri olisi tuonut tämän tapauksen välittömästi esiin”, Saksin osavaltion lääkäriliiton tiedottaja Knut Köhler sanoi Freie Presselle.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008729141.html
Olen kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti. Siitä minä nautin. Sääli on sairautta.
Avatar
Tähdet kertovat
Rico Tubbs
Viestit: 1275
Liittynyt: Ma Heinä 22, 2019 3:28 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tähdet kertovat »

Saksalaismies osoitti, ettei me rokotteisiin kuolla vaikka niin salaliittoteorioissa peloiteltiin :mrgreen:
Edelleen suosittelen kaikille rokotteita jos lääkäri ei sitä ole erikseen kieltänyt. Sillä suojaatte itseänne ja läheisiänne, sekä vaikutatte koko väestöä suojaavaan tilanteeseen.
..”kaikkia pitäisi pistää ainakin kolme kertaa ja eniten vastaan öyhöttäviä (jalkapuuhun kytkettynä) vähintään viisi”..
Vastaa Viestiin