Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Dr.Brainstorm
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2014 6:01 pm

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Dr.Brainstorm »

Joo, varmaan on vain toimittajan ns. vinkki, tai ainoa detalji mitä irti on tekijästä saanut somesta tuo harrastus. Mutta pisti silti hymyilyttämään tuollainen fakta kaiken keskellä! :lol:
Itse toisaalta mietin ja spekuloin, että olisiko nainen voinut kiristää/uhkailla aviomiestään jotenkin, esim. uhkailemalla tehdä lapselle jotain(laiton uhkaus) ? Syytteet loppuvat samaan ajankohtaan kun avioerokin vireille. Onko pitänyt miestä, ja ehkä lapsiaankin henkisesti otteessaan? Saas nähdä mitä tästä vielä paljastuu.
“The deepest sin of the human mind is to believe things without evidence”
-Thomas Henry Huxley-
Jepatijep
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Maalis 18, 2021 11:38 pm

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Jepatijep »

Porissa autohifipiiri on sinänsä pieni et eiköhä joku sen nimen joku pian löydä.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Lasketaanko autostereoiden varastaminen autohifiharrastukseksi? Tai boosterimöykän vapaaehtoinen kuunteleminen?
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6502
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Chikatilo kirjoitti: La Maalis 20, 2021 9:15 pm Lasketaanko autostereoiden varastaminen autohifiharrastukseksi? Tai boosterimöykän vapaaehtoinen kuunteleminen?
Sitten kun se on hifistelyä ja tehdään täydellä volumella, niin silloin lasketaan joukkoon kirjavaan.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4536
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Dr.Brainstorm kirjoitti: Pe Maalis 19, 2021 4:30 pm Nainen on lisäämiensä kuvien ja tietojen perusteella saanut jälkikasvua muutamaa kuukautta ennen ensimmäistä rikosepäilyään samana vuonna. Hän on lisäksi ainakin 2010-luvun alkupuolella vaikuttanut autoelektroniikan harrastajapiireissä.

Ensimmäiset rikosepäilyt ulottuvat neljän vuoden taakse.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn vuoden 2017 huhtikuun ja vuoden 2019 tammikuun välisenä aikana. Samaan ajankohtaan, huhtikuun 2017 alkuun, sijoittuu rikosepäily laittomasta uhkauksesta. Vangitsemistietojen mukaan uhkaus on jatkunut aina viime vuoden syyskuulle saakka.

Toinen hyvin pitkäkestoinen rikosepäily, eli törkeän vapaudenriiston ajankohta ulottuu vuoden 2017 kesäkuusta niin ikään viime vuoden syyskuun loppuun. Epäilty vapaudenriisto on siis kestänyt yli kolme vuotta.

Naisen epäillään syyllistyneen myös kahteen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn kesäkuun 2017 ja joulukuun 2019 välisenä aikana.
Jos tässä nyt on ollut lapsia vapaudenriiston uhreina, niin ovat edelleen ilmeisen nuoria lapsia. Tuskin heiltä on saatu kovinkaan täydellisiä tietoja äippänsä mahdollisista rikoksista. Siksi epäilenkin, että tässä on tiedonantajina toimineet jotkut muut ihmiset. Kenties lasten isä/isät, naisen sukulaiset, lasten muut sukulaiset, naapurit tai ties ketkä.

Ovatkohan lapset syntyneet suomalaisessa synnytyssairaalassa vai jotenkin kotikonstein kotona? Ovatko lapset Suomen väestörekisterissä? Onko kukaan ihmetellyt, kun/jos lapsia ei ole käytetty neuvoloissa jne.? Onkohan asunut omakotitalossa vai onko ollut seinänaapureita (silloin kuuluu yleensä lasten ääniä ja saattaa herätä epäilyksiä, jos ei koskaan näe lapsia esimerkiksi ulkona)? Jos pelkästään naista epäillään, herää epäilys onko lapsella/lapsilla isiä ja ovatko he millään tavalla lasten elämissä mukana. Vai ovatko he olleet jollain tavalla osallisina tapahtumissa. Kolme vuotta on aika pitkä aika, jos ei ilmoita mihinkään eikä yritä saada apua viranomaisilta.

Viime vuonna paljastui Hämeestä alla oleva pikkulapsen vapaudenriistotapaus, jossa oli lapsen omat vanhemmat tekijöinä. Kyseisestä tapauksesta on Murha.infossa oma ketjuntynkäkin: viewtopic.php?t=30513

26.09.2020

Vanhemmat pitivät pientä lasta yksin, nälässä ja teljettynä - vuodevaatteena teipattu jätesäkki

Nälkiintynyt ja traumatisoitunut poika ei osannut juurikaan puhua tai leikkiä, kun sosiaaliviranomaiset pelastivat hänet ankeasta kotivankilasta.

Oikeus on tuominnut kantahämäläisen pariskunnan vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeuteen pienen lapsensa vuosia jatkuneesta pahoinpitelystä sekä vapaudenriistosta.

Poika joutui vanhempiensa toistuvan kaltoinkohtelun uhriksi jo vuoden ikäisenä. Seuraukset olivat traagiset - lapsi nälkiintyi ja hänen psyykkinen ja motorinen kehityksensä jäivät pahasti jälkeen. Lapsi ei myöskään osannut nelivuotiaana juurikaan puhua. Hän ei edes tiennyt, mitä sanat ”isä” ja ”äiti” tarkoittavat.

Lue koko juttu täältä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c64a ... b27b24c3dd
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
Avatar
viinitty
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1345
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2020 5:02 pm

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja viinitty »

Nyt on kyllä hämärä. Oletetaan, että vapaudenriiston kohteena ovat tosiaan tämän naisen lapset. Miksi isällä kesti noin kauan tehdä mitään? Ei voi olla, että nuo mainitut kulissitkaan olisi sitä luokkaa, ettei _kukaan_ tiedä, mitä noiden perheessä tapahtuu.
Mitkä hiton salaliittoteoriat?!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisi on saanut lähes valmiiksi poikkeuksellisen rikostutkinnan, jossa perheenäitiä epäillään yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapaudenriistosta

Esitutkintapöytäkirja on yhä poliisilla, koska se odottaa erinäisiä lausuntoja.

Lounais--Suomen poliisin lapsirikostutkintaryhmä on tutkinut lähes valmiiksi poikkeuksellisen rikoskokonaisuuden, joka tuli julkisuuteen maaliskuussa 2021.

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tuolloin noin 30-vuotiaan naisen epäiltynä yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapaudenriistosta. Poliisi epäilee rikoksen tehdyn Porissa.

Epäilty vapaudenriisto on käräjäoikeuden julkisten tietojen mukaan alkanut kesällä 2017 ja kestänyt syksyyn 2020. Tekoaika on huomattavan pitkä. Yleensä oikeuskäytännössä vapaudenriistoa on pidetty törkeänä, jos se jatkuu yli kolme vuorokautta.

Vapaudenriistolla tarkoitetaan tekoa, jossa tekijä sulkee toisen ihmisen sisälle, sitoo, kuljettaa johonkin tai muulla tavoin riistää tämän liikkumisvapauden.

VANGITSEMISISTUNNON julkiset diaaritedot paljastivat, että naista epäiltiin myös yhdestä törkeästä ja kahdesta perusmuotoisesta pahoinpitelystä vuosina 2017–2019. Lisäksi naista epäiltiin laittomasta uhkauksesta.

Vahvoin todennäköisin syin vangittu epäilty vapautettiin myöhemmin tutkintavankeudesta.

Nainen on kuitenkin yhä epäiltynä vangitsemisistunnossa esitetyillä rikosnimikkeillä.

Poliisi odottaa enää joitakin esitutkintaan liittyviä lausuntoja, minkä jälkeen esitutkintapöytäkirja lähtee syyttäjälle syyteharkintaan.
Satakunnan Kansa
2.6.2022 20:00

Vapaudenriisto (1) vs kidnappaus (2):
1 = uhria hakataan, nöyryytetään, pakotetaan ostamaan auto, ottamaan pikavippejä, rahat viedään, käytetään rasistisia ilmaisuja, kestää jopa useita vuosia, tarkoitus hyötyä uhrista...
Max parin kolmen vuoden tuomio!
2 = uhria ei hakata, ei pakoteta ottamaan pikavippejä, ei kusta eikä paskanneta päälle, ei pidetä koiran remmiin kytkettynä ulkona, kestoaika parisen viikkoa, tarkoitus hyötyä uhrista...
Max kymmenen vuoden tuomio!

Vapaudenriistoon ovat Suomessa lähes yksinomaan syyllistyneet mustalaiset. Kohteina yhteiskunnan kovaosaisia, niitä kaikkein heikoimpia. Yksikään syyttäjä ei ole uskaltanut ottaa esiin "rasismikorttia". Ei, koska pyhä ja sorrettu vähemmistö.
- Heille on jokin kummallinen erioikeus perseillä rasistisesti vuosikymmenestä toiseen

Vaan mikä tekee ns. kidnappauksesta ylivertaisesti tuomittavamman teon?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Jenku
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Su Syys 01, 2019 3:03 pm

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja Jenku »

On siinä taas hieno muija, oikein vuoden äiti. 🙃 Hakkaa, riistää ja uhkailee lapsiaan ja kenties miestäkin. Innolla odotan sitä nimeä...
matamimimmi
Neuvoja-Jack
Viestit: 550
Liittynyt: To Elo 16, 2018 10:32 am
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja matamimimmi »

Hamehelma ihan varmasti asialla taasko mustalais-Grönforssit ovat pitäneet vankina jotain alkoholisoitunutta eläkeläistä ja riistänyt pankkikortit yms pakottanut naimisiin flirttailemalla ja manipoloimalla heikomman ihmisen prkl pistää vihaksi noiden touhut viimeaikoina.. nimi vaan rohkeesti esille jos jollain on 100 prossasen varmasti tiedossa esim oikeudesta saatuna..akkahan on vangittuna ja toivottavasti pysyy pitkään..
Murhainfolainen 8) 8)
DwMC
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Su Huhti 03, 2022 10:48 am

Re: Porilais­nainen on vangittu yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapauden­riistosta

Viesti Kirjoittaja DwMC »

matamimimmi kirjoitti: Ke Kesä 08, 2022 12:03 am ..akkahan on vangittuna ja toivottavasti pysyy pitkään..
Nope. Oli kyllä vangittuna, mutta on sittemmin tutkarista vapautettu.

Pari viestiä ylempänä olevasta DL:n postaamasta SK:n artikkelista;

”Vahvoin todennäköisin syin vangittu epäilty on vapautettu myöhemmin tutkintavankeudesta.

Nainen on kuitenkin yhä epäiltynä vangitsemista esitetyillä rikosnimikkeillä”.
Epämukavaa?
-Sepä mukavaa.
Vastaa Viestiin