14-vuotias väittää tappaneensa 11 ihmistä

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2378
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

14-vuotias väittää tappaneensa 11 ihmistä

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807 ... 9_ul.shtml

14-vuotias väittää tappaneensa 11 ihmistä
17.7.2008 11:46

Brasilialaispojan mukaan huumejengi määräsi hänet surmatöihin.

Vasta 14-vuotias brasilialaispoika on kertonut poliisille tappaneensa 11 ihmistä. Pojan kertomuksen mukaan hän on toiminut huumeita salakuljettavan liigan määräyksistä.

Asiasta kertoi uutistoimisto AFP.

Pojan mukaan hänen uhrinsa olivat rahaveloissa huumejengille. Henkirikokset tapahtuivat Serran kaupungissa Kaakkois-Brasiliassa.

Serran poliisipäällikkö Danilo Bahiense kertoi tiedotusvälineille yllättyneensä nuoren pojan kylmäverisyydestä, kun tämä kuvaili tehtailemiaan tappoja. Poliisi on pidättänyt tapauksen yhteydessä myös kaksi muuta alaikäistä, joita epäillään ryöstöistä.

NINA GERKMAN
[email protected]
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5190
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

En oikeastaan ollenkaan hämmästele 14-vuotiaan kylmäveristä kykyä surmatöihin. Noin nuorena ei välttämättä todella tajua tekojaan.
Tietenkin normaaliälyinen tajuaa tappavansa, mutta ihmiselämän arvoa ei käsitä. Sekavasti selitetty, mutta iän myötä elämän kunnioittaminen jotenkin saa suuremmat mittasuhteet. No, ei kaikilla kylläkään..
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
raippa
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Su Kesä 01, 2008 10:53 pm

Viesti Kirjoittaja raippa »

Brasiliassa tuo jengielämä ja -toiminta on tunnetusti rajua ja en epäile etteikö vastaavien meriittien omaavia kakaroita olisi enemmänkin. Niissä kuvioissa ei ole mitään Cripsien ja Bloodsien kaltaista pinnallista "gloriaa", millä halutaan rekrytoida teinejä, joilla ehkä olisi muitakin vaihtoehtoja, vaan siellä elämä on usein oikeasti taistelua jostain kadun pätkästä.

Pari vuotta sittenhän Sao Paulossa oli mittavat jengihyökkäykset neljänä peräkkäisenä päivänä. He hyökkäsivät aseistettuina poliisiasemiin, oikeustaloihin, virkavallan busseihin ja vankiloihin. Ihmisiä kuoli yhteensä vajaa 150, joista yli puolet oli epäiltyjä kriminaaleja, parikymmentä poliisia, hieman siviilejä ym.
Vastaa Viestiin