12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Ranskan poliisi tutkii asiaa murhana. Neljä epäiltyä on pidätetty lauantaina.

Pariisin poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 12-vuotiaan tytön murhattuna ja matkalaukkuun lukittuna Pariisin 19. kaupunginosasta perjantai-iltana. Kaupunginosa tunnetaan myös nimellä les Buttes-Chaumont.

Aiemmin perjantaina tytön isä oli huomannut lapsen kadonneeksi, kun lapsi ei ollut palannut koulusta kotiin. Lapsen äiti oli tietojen mukaan lähtenyt poliisiasemalle tekemään katoamisilmoitusta. Matkalaukku löydettiin tytön asuintalon edustalta muutama tunti katoamisilmoituksen jälkeen. Le Parisien -lehdelle puhunut poliisilähde kertoo, että tytön kurkku oli viilletty auki.

Neljä epäiltyä kiinni
Ranskan poliisi otti lauantaina neljä henkilöä kiinni epäiltynä alle 15-vuotiaan murhasta. Poliisi ei ole tarkentanut epäiltyjen henkilöiden roolia.

Le Parisienin mukaan tytön asuintalon valvontakameroihin tallentui hetki kun tyttö palasi koulusta asuintaloon. Hän ei kuitenkaan koskaan palannut koulusta takaisin perheensä asuntoon. Poliisi tutki asiaa ensin sieppauksena ensimmäisten paikkatutkintojen ja paikalta löytyneen teipin perusteella.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/21e ... 46ca1ab9f9
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3243
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Tapahan se tuokin on välttää pakollinen oppivelvollisuus..
Avatar
Rasvamaha
Neuvoja-Jack
Viestit: 561
Liittynyt: Ti Loka 13, 2020 2:05 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Rasvamaha »

JanitaSlim kirjoitti: La Loka 15, 2022 3:19 pm Tapahan se tuokin on välttää pakollinen oppivelvollisuus..
Oisit kokeillu samaa 😊 .

Itse kyllä epäilen että tyttö olisi halunnut olla kuin me Eurooppalaiset... Mutta tämä ei tietystikkään käynyt sos.tuki maahanmuuttajille...
Muistakaa jatkossakin äänestää SDP, Vasemmistoliitto, tai Vihreät. Saamme näin paskemman Suomen.
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5317
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

Missä sanotaan, että tyttö ei olisi ollut eurooppalainen? :roll: :roll:
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Fire »

IL kirjoitti:Le Parisienin mukaan tytön asuintalon valvontakameroihin tallentui hetki kun tyttö palasi koulusta asuintaloon. Hän ei kuitenkaan koskaan palannut koulusta takaisin perheensä asuntoon.
IL kirjoitti: Ranskalaisen BFMTV-kanavan mukaan valvontakameroihin olisi tallentunut myös myöhemmin perjantaina nainen, joka raahasi painavalta vaikuttavaa matkalaukkua kerrostalon eteen.
Neljä epäiltyä joista yksi mahdollisesti nainen, kurkku viilletty auki uhrin omassa asuintalossaan, antavat väistämättä viboja Ranskan eteläpuolelta tulleen kunniakulttuurin osallisuudesta tapahtumiin.
Avatar
Valoviikate
Christopher Lorenzo
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Valoviikate »

Sikäli kun tytön ulkonäkö kiinnostaa, sen verran on kerrottu, että "tytön vanhemmat sanovat, että hänellä oli katoamishetkellä olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja vaaleat harsoreunaiset farkut, valkoinen huppari, puffer liivi ja valkoiset lenkkarit".
Avatar
AutumnForever
Martin Beck
Viestit: 757
Liittynyt: Su Touko 09, 2010 5:14 pm
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja AutumnForever »

Jos kurkku viilletään tai pää irrotetaan niin on sanomattakin selvää mistä kulttuurista tekijä on. Mutta oisko uhrina oikea ranskalainen? Onko Ranskassa sama malli kuin täällä, kannustetaan tyttöjä tutustumaan partalapsiin?
On päiviä, joina ei huomaa, että
vuoret ovat yhä pystyssä.
On tunteja joina kaikki on pelkkää mustien
rantojen roskaa.
Hetkiä joina ei tunne ketään.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11478
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

12-vuotian tytön ruumis löytyi matka­laukusta Pariisissa

Poliisi on pidättänyt neljä ihmistä tapaukseen liittyen.

12-VUOTIAAN tytön ruumis on löytynyt matkalaukusta Pariisissa, kertoo muun muassa Sky News.

Tytön isä oli huolestunut, kun hän ei ollut saapunut koulusta kotiin perjantaina, ranskalainen uutiskanava BFMTV kertoi.

Tytön äiti ilmoitti hänen katoamisestaan poliisille myöhemmin perjantaina. Poliisi löysi perheen asunnon kellarikerroksesta merkkejä sieppauksesta. Perhe asuu Pariisin 19. kaupunginosassa.

Rakennuksen ulkopuolella olevan valvontakameran tallenteelta näkyy, kuinka nainen kantaa matkalaukkua. Laukku löytyi myöhemmin muutaman kadun päästä Rue d’Hautpoulilta ja tytön ruumis oli sen sisällä.

Tytön kasvot oli peitetty teipillä ja hänen kurkussaan oli useita viiltohaavoja. Ruumiinavaus tehdään lauantaina.

Poliisi pidättänyt neljä ihmistä tapaukseen liittyen, mutta ei ole selvää, millä perusteella heidät pidätettiin. Pidätettyjen joukossa on mies, joka soitti poliisille löydettyään matkalaukun.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009137511.html

21:32

Kuulostaa sellaisilta rikollisneroilta, että varmasti mamuja. Jopa matkalaukun löytäjä on pidätetty eli kuuluuko hän samaan porukkaan?

Teippaamisen perusteella kuulostaa siltä, että nerot keksivät siepata saman talon asukkaan. Luultavasti tyttö tukehtui kun teipillä oli tietysti peitetty myös hengitystiet. Siksi ei voinutkaan pyytää lunnaita. Kaulaa leikattiin kuoleman varmistamiseksi ja sitten laitettiin nainen raahaamaan ruumis muualle matkalaukussa, ettei miehet ainakaan jäisi kiinni ruumiin kanssa. Joku miehistä kai kuvitteli saavansa löytöpalkkion ruumiin löytämisestä ja soitti poliisille rahan toivossa.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4537
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Vaaleahiuksinen tarkoittaa monissa maissa jotain ihan muuta kuin Suomessa. Pelkästään Yhdysvalloissa paikalliset kutsuivat blondeiksi ihmisiä, joiden hiuksia olisin sanonut ruskeiksi, keskiruskeiksi, vaaleanruskeiksi tai tummiksi. Mustahiuksisia kyseiset ihmiset eivät toki olleet. Maissa, joissa enemmistö on mustahiuksisia tai ainakin todella tummanruskeat hiukset omaavia, vähänkin vaalemman hiuskuontalon omaava on muiden mielestä blondi.

Tämän ketjun rikoksen uhri saattoi toki olla vaikka ihan valkoiset hiukset omaava tyttö.

Vaatetus kertoo jotain eli ainakaan tyttö ei ollut pukeutunut salafistien suosimaan mustaan kaapuun. Vaatetus ei kuitenkaan sulje pois monien muslimiperheiden lapsia.

Rikos on kuvottava. Valitettavasti tekotapa saa minunkin ajatukset pohtimaan vaihtoehtoja muslimien joukosta. Saattaisi olla kunniamurha. Toisaalta tulee mieleen myös kosto, joka olisi kohdistettu uhrin vanhemmille. URSA:n esittämä skenaario suunnitelmasta tienata tytön avulla on myös mahdollinen.

Itse asiassa vuonna 2004 Helsingissä murhattiin nainen kurkku auki viiltämällä. Motiivina oli ryöstö ja tekijä saikin noin 12 000€ saalista, mutta jäi tietysti hyvin nopeasti kiinni, joten ei niistä rahoista ilmeisesti iloa ollut. Tässä tapauksessa oli kyse jonkun eteläaasialaisen maan ihmisistä (Bangladesh? Malesia?), mutta en valitettavasti muista kaikkia yksityiskohtia. Mieleen tulee myös Arabianrannan taannoinen 7-vuotiaan pojan tappo/murha kurkku auki viiltämällä. Siinä jutussa oli kyse pakistanilaisista ja perhehän oli vallan värikäs. Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet teolle motiivia ja tekijä todettiin syyntakeettomaksi, mitä minä en usko vieläkään.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1786
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

https://www.friatider.se/bar-omkring-to ... ng-i-vaska

Oheisessa linkissä kuva ruotsalaisesta Lolasta. 4 algerialaista (2 miestä, 2 naista) osallisena tytön tukehduttamalla murhaamiseen. Lisäksi syyte koskee kidutusta ja barbaarisuutta. Ruumiiseen oli myös kirjoitettu jotakin

Pariisi matkalaukkumurhan uhri.jpg
Pariisi matkalaukkumurhan uhri.jpg (32.16 KiB) Katsottu 2663 kertaa
Lisätty kuva linkin takaa
-NILS-
jaskakos
Nikke Knakkertton
Viestit: 197
Liittynyt: To Marras 02, 2017 2:45 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja jaskakos »

WalkingDisaster kirjoitti: Ma Loka 17, 2022 3:10 pm https://www.friatider.se/bar-omkring-to ... ng-i-vaska

Oheisessa linkissä kuva ruotsalaisesta Lolasta. 4 algerialaista (2 miestä, 2 naista) osallisena tytön tukehduttamalla murhaamiseen. Lisäksi syyte koskee kidutusta ja barbaarisuutta. Ruumiiseen oli myös kirjoitettu jotakin
Pariisissa julmasti murhattu 12-vuotias tyttö löydettiin silvottu ja kurkku viiloitettuna matkalaukusta vanhempiensa kodista. Joukko arabimaahanmuuttajia on pidätetty rikoksesta epäiltynä.

Kun uhri, 12-vuotias Lola, ei tullut perjantaina koulun jälkeen kotiin, hänen isänsä soitti poliisille.

Tyttö oli tallentunut valvontakameralle, kun hän astui sisään Pariisissa sijaitsevaan rakennukseen, jossa hän asui vanhempiensa kanssa noin kello 15.

Myöhään illalla Lola löydettiin murhattuna matkalaukusta kodin ulkopuolelta.

Ruumiinavauksen mukaan kuolinsyy on tukehtuminen. He ovat myös yrittäneet katkaista ruumiin pään, ja 12-vuotiaan ruumiissa oli myös jonkinlaisia ​​kirjoituksia.

Le Parisienin mukaan neljä henkilöä, jotka kaikki ovat syntyneet Algeriassa, on pidätettynä "alle 15-vuotiaan alaikäisen murhasta kidutukseen ja barbaarisuuteen" .

Lehden tietojen mukaan he ovat kaksi miestä ja kaksi naista, iältään 24-43 vuotta. Kaksi pidätettyä naista ovat sisaruksia. Pääepäilty on 24-vuotias nainen.
Jouko-boy
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2021 2:16 am

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Jouko-boy »

Kaksi pidätettyä on laskettu vapaaksi eikä heitä epäillä rikoksesta. Pääepäilty on 24-vuotias koditon nainen, joka on kärsinyt mielenterveysongelmista. Hänen lisäkseen pidätettynä on edelleen 43-vuotias mies. Näin kertoo Le Parisien.
Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja Fire »

Veikkaus Ranskan eteläpuolisen kunniakulttuurin edustajista osui siis täysin oikeaan. Nämä arabit on kyllä sairasta porukkaa.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1576
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja acp »

https://www.youtube.com/watch?v=0nwMRfBtpj8
Eva Vlaardingerbroek says young girls are being 'sacrificed on the altar of mass migration'
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11478
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa

Viesti Kirjoittaja URSA »

12-vuotias Lola löytyi laatikosta kuolleena kotinsa edestä – tämä Pariisia järkyttäneestä tragediasta tiedetään

Julkaistu 22 minuuttia sitten

Perjantaina kuolleen tytön kohtalo on järkyttänyt pariisilaisia, eivätkä tapauksen erikoiset yksityiskohdat lisää turvallisuudentunnetta naapurustossa.

12-vuotias Lola vietti normaalin koulupäivän viime perjantaina. Hänen isänsä, asuinkorttelin vastaanottovirkailija, huolestui tyttärestään, kun tämä ei saapunut koulusta kotiin Pariisin 19. kaupunginosaan eli arrondissementtiin. Koulu oli päättynyt kello kolmelta iltapäivällä.

Isä kertoi huolesta vaimolleen, joka lähti poliisiasemalle ilmoittamaan tytön kadonneeksi.

Äiti jakoi Facebookissa katoamisilmoituksen, jonka mukana oli kaksi valokuvaa. Toisessa oli vaaleahiuksinen Lola hymyilemässä, ja toisessa valvontakameranauhoituksesta napattu kuva tuntemattomasta naisesta astumassa sisään rakennukseen, ranskalainen Le Monde kuvailee.

– Tyttäremme nähtiin viimeisen kerran rakennuksessamme kello 15.20, seuranaan nainen, jota emme tunne, äiti oli kirjoittanut.

Koditon mies teki järkyttävän löydön

Ranskalaisen Le Monden mukaan myöhään lauantai-iltana koditon mies oli löytänyt kadulta läpikuultavan laatikon, jonka sisällä oli murrosikäisen tytön ruumis.

Mies ilmoitti löydöstä poliisille, joka löysi tytön kankaisiin kiedottuna laatikosta oman asuinrakennuksensa ulkopuolella. Laatikon vieressä oli kaksi kannettavaa matkalaukkua.

BBC:n mukaan tytön kädet ja jalat oli sidottu, ja hänen kaulassaan oli ruhjeita.

Ruumiinavaus paljasti kuolinsyyksi hapen puutteen.

Sekava nainen tarjosi "elinkaupasta saamaansa rahaa"


Varhain lauantaiaamuna poliisi pidätti 24-vuotiaan algerialaissyntyisen naisen, joka on lehdistössä nimetty Dahbia B:ksi.

Nainen on tunnistettu samaksi henkilöksi, joka näkyi valvontakameran kuvissa astumassa sisään rakennukseen perjantai-iltapäivällä Lolan kanssa.

Myöhemmin hänet nähtiin poistumassa rakennuksesta raahaten vaivalloisen näköisesti laatikkoa. Silminnäkijöiden mukaan hän oli käyttäytynyt sekavanoloisesti.

BBC:n mukaan nainen oli pyytänyt yhdeltä silminnäkijältä apua ja tarjonnut vastineeksi "elinkauppaan liittyvää rahaa".

Poliisi ei kuitenkaan usko tämän olevan varteenotettava johtolanka, vaan uskoo naisen olevan mielenterveydeltään epävakaa, ja ettei hänen teollaan ollut mitään oikeaa tavoitetta.

Naisen sisko asuu samassa rakennuksessa


Poliisi on myös pidättänyt 43-vuotiaan miehen, jonka uskotaan kuljettaneen Dahbia B:tä ja laatikkoa autossaan. Poliisi uskoo miehen ajaneen häntä ympäri Pariisin lähiöitä ennen kuin nainen palasi asuinrakennukselle.

BBC:n mukaan samassa rakennuksessa asuu myös naisen sisko, jonka kanssa tämä päätyi jonkinlaiseen äänekkääseen kiistaan ja poistui uudelleen – tällä kertaa ilman laatikkoa.

Dahbia B nukkui yönsä pariisilaislähiössä Bois-Colombesissa ennen kuin poliisi pidätti hänet lauantaiaamuna.

Poliisi tutkii tapausta alle 15-vuotiaan murhana, johon liittyy kidutusta ja raakaa väkivaltaa. Nainen pysyy todennäköisesti vangittuna oikeudenkäyntiin saakka.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/12- ... an/8551388

En ole vakuuttunut ettei motiivi liittyisi elinkauppaan. Ehkä tyttö oli tarkoitus pitää elossa ja kuljettaa muualle, mutta tukehtui vahingossa.
Vastaa Viestiin