Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

MikaK
Theo Kojak
Viestit: 1111
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja MikaK »

jotunheimen kirjoitti: Pe Tammi 06, 2023 6:47 pm Moni ei näemmä ole vähään, tai vähän pidempäänkään, aikaan seurannut tieteellistä keskustelua ja journalismia aiheesta. Nämä geeniterapeuttiset injektiot eivät ainoastaan ole toimimattomia, vaan aiheuttavat enemmän koronainfektioita kuin piikittömyys. Puhumattakaan muista, paljon vakavemmista seurauksista. Jopa niuvanniemeläinen Wall Street Journal (paljon myöhässä, toki) toteaa asian kylähulluissa artikkeleissaan.
Kannattaa tutustua siihen mitä geeniterapia oikeasti on ja myös siihen miten tuolla mRNA-rokotteella ei ole teoriassakaan mahdollisuutta päästä käsiksi ja vaikuttaa geeneihin tai DNA:han.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

jotunheimen kirjoitti: Pe Tammi 06, 2023 6:47 pm Moni ei näemmä ole vähään, tai vähän pidempäänkään, aikaan seurannut tieteellistä keskustelua ja journalismia aiheesta. Nämä geeniterapeuttiset injektiot eivät ainoastaan ole toimimattomia, vaan aiheuttavat enemmän koronainfektioita kuin piikittömyys. Puhumattakaan muista, paljon vakavemmista seurauksista. ...
Juuri näin! Joku sieltä injektointileiristä voisikin osoittaa edes suppealla tutkimusjoukolla tehdyn tutkimuksen, missä osoitetaan edes jompikumpi eli joko "tehokas" tai "turvallinen". Nämä yhtä aikaa tai pidemmällä seuranta-ajalla olisi utopistinen vaatimus, mutta pyydetään silti, että injektioleirikin voisi nähdä:
Näyttäkää yksikin tutkimus, missä näytetään mRNA-injektion olevan kuten meille on kerrottu, TURVALLINEN JA TEHOKAS?! (safe and effective)
(En pidätä hengitystäni - sellaista ei ole, eikä tule. Naurattaisi, ellei tällä olisi jo nyt ollut niin hirvittävä vaikutus ihmispopulaatioon.)

Tuo infektioille altistava ominaisuus piikkimäärän kasvaessa on muuten erittäin huolestuttava tulos, olipa mekanismi mikä tahansa. Tässä kuitenkin päämekanismit, mutta näiden suhteesta ei ole tutkimustietoa:
1. Mikäli kyseessä on vasta-aineiden voimistamasta infektiosta (ADEI), niin tämä on hyvin huolestuttavaa, koska jokainen infektio syö valkosoluja. Eteneekö tämä vaikka enää ei injektoisikaan?
  • Vastausta tähän ei ole, koska ei ole tutkittu. Se tiedetään, että jokainen injektio altistaa enemmän infektiolle, todennäköisesti myös muille sairauksille kuin koronalle, kun vastustuskyky on fiksoitu toistuvilla piikeillä jo kauan sitten edesmenneeseen virukseen ja lisänä immuunijärjestelmässä tapahtuu ikäviä muutoksia jo kolmannen piikin kohdalla. (Allekirjoitukseni toinen linkki, se missä lukee "Tästä syystä".)
  • Nyt olemme jo vasta-aineiden voimistamissa tartunnoissa (ADEI), mutta ADE on se elämän ja kuoleman tapahtuma, mikä tapahtuu virusevoluution löytäessä tien tartuttaa taas keuhkot. Omikronin tulon jälkeen tämä onneksi käytännössä loppui ja tauti pysyy ylhäällä, eikä etene keuhkojen kautta verenkiertoon.
2. Jos se taas johtuu toistuvien piikkien immuniteettijärjestelmää väsyttävästä vaikutuksesta, niin jokainen ymmärtänee että tällöin puhutaan siitä "rokote-aidsista", RAIDSista, mikä tappaa kotona ja puutarhassa.
Ennaltaestolause koronan kirkujille: RAIDS (VAIDS) ei liity HI-virukseen paitsi lopputuloksen myötä niin, että koronaviruksen HIV-insertit (glykoproteiini 120, GP120) toivat myös koronavirukselle kyvyn infektoida valkosoluja.

Tämä ei ole ilmeisesti vakava ongelma, ellei tauti leviä laajasti eri elimiin: Piikkiproteiinilla on se translokaatio-ominaisuus ja kyky reguloida p53-geeniä. Toki ongelma tulee myös sitä kautta, jos alkaa sairastua koronaan jatkuvati, kun valkosolujen toipumiseen pitäisi olla noin 4kk terveenä. Anekdoottitapauksia tosin on Suomesta ja maailmalta pelottavan paljon, missä nuorehkot ihmiset kertovat olevansa usein ja pitkään "flunssankaltaisessa taudissa".

Sama valkosoluja (CD4) infektoiva ominaisuus muuten on myös Chimpanzee Coryza Agentilla (RSV), mikä sekin todennäköinen rokotekehityksessä tapahtunut kämmi.

MikaK kirjoitti: La Tammi 07, 2023 2:44 pmKannattaa tutustua siihen mitä geeniterapia oikeasti on ja myös siihen miten tuolla mRNA-rokotteella ei ole teoriassakaan mahdollisuutta päästä käsiksi ja vaikuttaa geeneihin tai DNA:han.
Ööh, senhän takia me (kokeellisesta) geeniterapiasta puhummekin, että olemme todellakin perehtyneet. :roll:
Olemme esittäneet asiat ystävällisesti myös täällä, jotta vähemmän perehtyneetkin voisivat oppia miten viranomaiset kusettivat hyvää tarkoittaneita ihmisiä. Lancetissakin kehuskeltiin jo kauan sitten, miten merkittävä askel koronainjektiot olivat geeniterapialle:
Kuva
https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... 7#p1400187

Tässä on lisää: Tietopaketti patentoidusta kokeellisesta geeniterapiasta lähteineen minfossa.

Tämän kohdalla käytetään nimitystä "kokeellinen geeniterapia", koska ilmeisesti tarkoituksena ei ole ollut muokata geenejä pysyvästi, vaan käyttää geeniterapiateknologiaa rokotteena. Nämä olisi pitänyt testata geeniterapian, eikä rokotteiden lainsäädännön alla, koska käytettiin geeniterapiateknologiaa, vaikka tarkoituksena ei välttämättä ollutkaan geenejä muokata, vaikka geenejähän nämä nyt reguloivatkin, eivät ymmärtääkseni kuitenkaan perimään sentään kirjoita.

Tarkoituksena oli saada keho luomaan se "tukeva immuunivaste" vasta-ainetta tuottaen, todellisuudessa koodata kehon kaikki elimet tuottamaan valtavia määriä myöhemmin toksiseksi todistettua piikkiproteiinia. Nimenomaan wuhanpiikki (täyspitkä sekvenssi), mikä on jo kauan ollut sukupuutossa eikä tuotantoa ole tähän mennessä saatu "kytkettyä pois". Tarkoitus oli opettaa iäksi ja lisäksi on paljastunut, että synteettinen mRNA on erittäin stabiili ja pysyy elimistössä min. 60 vrk, tutkimuksen cut-off oli siinä eli pidempäänkin.

Lääkekehittäjät ovat tienneet, että LNP:t ovat transfektantteja (kuljettavat asioita soluihin), joten sen ja käänteistranskription (ruotsalaistutkimus, in vitro, aiheesta ihmisen maksasoluilla, missä tämä "mahdoton" olikin mahdollista) kautta tämä onkin mahdollista, kun lisäksi tietää piikkiproteiinin translokaatiokyvystä (soluytimeen).
Koronankirkujan ennaltaestoa: Tämä on "vain" in vitro, koska eläimillä saati ihmisillä tällaista tutkimusta ei ole ehditty tehdä, koska Trumpin Warpspeed-injektio. Mielelläni näkisin kyllä tuon tutkimuksen, mutta pelkäänpä tietäväni mitä se osoittaa, kerran tiedän sekä LNP:n että piikkiproteiinin ominaisuuksista paljon. Voi herranjumala, mitä sieltä oikein tulee..

Tänne on tuotu suoraan ja artikkeliin kytkettynä myös kiinalaistutkijoiden paperi, missä todettiiin piikkiproteiinin translokaation soluytimeen tapahtuvan, mutta korkea-arvoinen amerikkalaisviranomainen painosti nämä vetämään paperinsa pois (ilman virhettä, ilman huijausta, pelkästä poliittisesta syystä, koska injektiot laittavat kehon tuottamaan valtavia määriä täyspitkää piikkiproteiinisekvenssiä kuljettaen sen aivoista sydämeen, loppusijoituspaikkana toimiviin munasarjoihin asti). Myöhemmin (2022 syksy) myös fauci-rahoitteiset amerikkalaistutkijat ovat todenneet saman eli että yllätyksekseen myös piikkiproteiinin translokaatio tapahtuu. Näistä on enemmän tuossa ylempänä esitetyssä "patentoitu kokeellinen geeniterapia"-linkissä.

Nämä ominaisuudet avaavat ovia kaikelle kivalle, kuten MikaK varmaan ymmärtää vai ymmärtääkö? En usko, koska kiistot ovat päällä vaikka nimenomaisesti häntä ohjattiin perehtymään artikkeliin, jota ei ollut joko lukenut tai ymmärtänyt.

Kaikki ei ole mennyt ihan niin kuin THL on meille kertonut. Siis käytännössä mikään ei ole ollut kuten he ovat "valistaneet". MikaK ja moni muu ovat kyllä ihan hassuja: Propagandateksti eli vaarallinen lääketieteellinen misinformaatio kyllä uppoaa, mutta tutkimustieto tai alkuperäislähteistä tuleva tieto onkin tekemätön paikka? (Olen todennut ilmiön jo kauan sitten ja siksi postasin tänne pari meemiä olikohan torstaina eli "turha yrittää rationaalisesti perehtyä jotain ihmiselle, joka käsittelee asiaa tunteella ja on sijoittanut koko egonsakin kulttimaiseen käytökseen.)
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Edes sateenkaarirautupusakka ei suojele sinua, jos olet medikaalifasisti. Päinvastoin, medikaalifasistit kuolevat yllättäen hyvin nuorina, tämäkin raukka nytkähti vain 31-vuotiaana. :twisted:

Medikaalifasisti otti ja ei-niin-yllättäen kuoli. Sukunimi oli kyllä todella osuva, kun vain pelkuriraukat tuollaiseen käytökseen lähtivät.

Koronakirkunan estoa: Joo, näitä on tapahtunut aina, mutta ei kokeellisen geeniterapian jälkeen ja tällaisia määriä.

Joskus tunsin vielä sääliä, kun aloin kuulla näistä rokotteen aiheuttamiseta äkkikuolemista. En enää, koska nämä eivät kuuntele ja eivät koskaan välittäneet muista kuin itsestään. Kuten tämäkin coward, oman pelkonsa takia lähtivät täysillä mukaan misinformaatiopohjaiseen lääketieteelliseen fasismiin, missä heidän injektio ei "mennyt päähän", ellet sinäkin vetänyt mRNA:ta ränniin. Ei riittänyt, että olisi ollut hiljaa, vaan aktiivisesti piti lietsoa vihaa heitä kohtaan, jotka eivät halunneet riskeerata itseään lääkekokeessa, mikä ei luo suojaa tartunnalta tai miltään muultakaan.

Sama logiikka oli maskien kanssa. Jos et lähtenyt haitalliseen kulttimaiseen käytökseen, olit tappaja ja sinut haluttiin eristää yhteiskunnasta ja jopa uunittaa. Joo, se sääli loppui siinä, kun alettiin uhkailla, kiristää ja painostaa vailla mitään lääketieteellisiä perusteita tai logiikkaa. Epäeettisyys toki tuo kirsikan medikaalifasistien uskonnon* kakkuun.
*) Suomessa THL kertoi että "ei ole lääketieteelisiä perusteita 4. injektion antamiseen työikäisille", mutta sitä annetaan "poliittisista syistä" - todellisuudessa kyseessä ei ole poliittinen syy, vaan uskonnollinen syy.

Mitenkähän nyt, kun tiedetään juuri useaan kertaan injektoitujen ylläpitävän pandemiaa useilla ja toistuvilla tartunnoillaan, ajattelivatko uunittaa itsensä vai pyytää saada asumaan rokottamattomien eli terveiden ihmisten keskuuteen?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Näiden kohtalolle ei viitsi edes ilkkua, he olivat globaalin kansanmurhan uhreja, Shaheedeja, eivätkä sen medikaalifasistisia ajajia.

Nuori tv-ankkuri, näyttää saavan infarktin kesken livelähetyksen (alkaa n. 30s kohdalla ja läh. katkaistaan, kun valot sammuvat).
  • Tämänhetkisestä kunnosta ei ole tietoa. Justin Bieberin vaimo sai infarktin boosterin jälkeen, mutta hänet saatiin liuotettua kuntooon.
  • ABC menetti vasta viikon sisällä 2 nuorta tuottajaa äkkikuolemaan ja tämän videon nuori reportteri ei ollut ensimmäinen live-lähetyksessä silmänsä ylösalaisin pyöräyttänyt post-massainjektion aikakausi.
2-vuotias tyttö, kuoli saatuaan yhden annoksen Moderna mRNA-injektiota ja yhden annoksen GSK flunssainjektiota:

:(

Nuori MMA-ilmiö, Victoria Lee, kuoli yllättäen 18-vuotiaana. (Laitetaan kirkumisen estoksi, että siskon puheet viittaavat joko itsariin tai sairaskohtaukseen, mutta itsari ei poissulje injektion vaikutusta. Mitä jos perhe on ollut painostamassa/yllyttämässä injektioon, mitä perhe silloin sanoisi?)
  • Kuolinsyytä ei ole kerrottu, sisko kertoi yllättävästä "hiilipantin palautuksesta kierrätyspisteeseen" Hawailla.
  • Tammikuulle sovittu ammattilaismatsi nro. 4 jäi käymättä.
Toki positiivisena puolena se, että ainakin olivat turvassa koronalta - EIKU - tämähän olikin se ironinen injektio, mikä ajoi vastustuskykyä sitä enemmän tuhon partaalle mitä enemmän injektoitu. Ja kovidiaanit nimenomaan vaativat saada tuhota koko immuunipuolustuksena toistuvilla injektioilla. :shock:
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

THL väittää yhä, että injektio vaikuttaa vain pistokohtaan ja että se hajoaa nopeasti:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja ... -rokotteet
(Mehän tiedämme, että tuo on aina ollut vaarallista lääketieteellistä mis-/disinformaatiota!)

Tästä voi hyvin nähdä, miten vapaata piikkiproteiinia löytyy suurina pitoisuuksina plasmasta vielä kk injektion jälkeen ja näillä on sydänlihakset sitten romuna. Ylimmässä viestissä linkki tutkimukseen, minkä data käydään läpi alemmissa.
  • Tutkijat päättivät unohtaa velvollisuutensa varoittaa tästä ihmisiä, etenkin vanhempia!
  • Injektiomokardiitin saaneita yhdistää tähtitieteellisen suuret pitoisuudet piikkiproteiinia veren plasmassa. Se ei tarkoita sitä, etteikö tätä ihmiselle vierasta proteiinia olisi suuria määriä myös muilla, tehden hitaammin tuhojaan. Sydämet ja muut herkät elimet tulevat kiittämään, tuhomekanismeista hieman myöhemmin.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5393
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Taas kuoli nuori urheilija täysin yllättäen.
Soutaja Christoph Seifriedsberger, 26, on kuollut yllättäen kesken pyörälenkin. Ilmeisesti rokotettu.

#diedsuddenly #mrnavaccine #populationreduction #RussiaIsVictim #UkraineBioWeaponLabs #MAGA #KlausSchwab #HunterBiden

Soutaja Christoph Seifriedsberger, 26, on kuollut kesken pyörälenkin.JPG
Soutaja Christoph Seifriedsberger, 26, on kuollut kesken pyörälenkin.JPG (73.32 KiB) Katsottu 1616 kertaa
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000009314377.html
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Meillä ei ole ollut koko aikana oikeaa avointa dataa todellisesta tilanteesta, mitä osastoilla tai teholla hoidettaviin tai koronaan kuolleiden injektointistatukseen tulee. Olemme olleet johtavien viranomaisten väittämien varassa, joista kaikilla on vahvat kytköksen lääketeollisuuteen, joten he eivät ole riippumattomia. Tiedon puute johtuu siitä, että Suomi on tietoteknisten järjestelmien, terveydenhoidon ja avoimen datan sekä hallinnon mallimaa.

Kun tuli ilmeiseksi, että "rokote" ei täyttänyt lupauksia "tuovat laumasuojan, estävät ainakin 95% tartunnoista, jne.), thl-henkilöt upottivat kovidiaanien aivosoluun hokemat epätermi hybridi-immuniteetti (nohynekkien mukaan luonnollista immunitettia tukevampi [ei ole totta]) sekä epärehellinen* "koronarokote suojaa erittäin hyvin vakavalta tautimuodolta".
*) Tauti ei aiheuta vakavaa tautimuotoa tällä hetkellä injektoimattomille, ellei näiden elimistö ole lähellä kuolemaa muutenkin. Ei ole ainuttakaan todistetta, että itse injektiot suojaisivat yhtään miltään. Todellisuudessa näyttöä on vain siitä, että injektiot altistavat tartunnoille ja tilanne huononee injektioiden määrän kasvaessa.
Rokotteet näyttävät altistavan paitsi koronakuolemille, mutta myös sydän-ja verisuonitautien, infarktien tai syöpien aiheuttamille kuolemille. Olisi erittäin tärkeää saada tästä laadukas populaationkattava tutkimus, jotta lisäkuolemat voitaisiin jossain vaiheessa estää. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että EMA:n varoittama "immuunijärjestelmän väsyminen säännöllisistä mRNA-tehosteannoksista on totta. (lue allekirjoitukseni 2. linkin takaa 2 tuoretta tutkimusta läpikäytynä.)


Hokemia "rokotteen" tehosta oli syytä koko ajan epäillä, kun avointa dataa julkaisevista maista tuli päinvastaista tietoa ja tilanne räjähti boostereiden sekä omikronin myötä. Tietoa saatiin vielä -22 kevääseen asti mm. UK:sta, minkä datasta saattoi nähdä juuri moneen kertaan injektoitujen täyttäneen valtaosan sekä hoidetuista että kuolleista. Julkiset raportit lopetettiin, kun melkeinpä kaikki vakaviin lopputuloksiin päätyneet tapaukset oli useasti injektoiduilla. Näet viimeisen raportin tulokset tästä. Huom! Linkin takaa alin kuvaaja on koronakuolemat kuten taulukon tekstistä voi nähdä. Itse kuvaaja on oikein, mutta sen otsikko pitäisi olla "koronakuolemat".

Tällä hetkellä tietääkseni vain Australian New South Wales julkaisee koronatilastoja ja siitä voi päätellä myös Suomen tilanteen.
  • 1 770 sairaalahoidossa : 0 ei-injektoitua! Mutta 810 hoidettavaa 4:sti tai useammin injektoitua...
  • 140 teholla : 0 ei-injektoitua! Mutta 58 tehohoidettavaa 4:sti tai useammin injektoitua...
  • 95 kuolemaa : 53 kuolleella oli 4 tai useampi injektio... (6 kuolemaa ei-injektoiduilla *)
Jätin taulukkoon ikäryhmät, jotta nähtäisiin selvemmin ketä "tappava pandemia" koskettaa eli vanhempaa väestöä, jolla on useita injektioita otettuna:
Poistin taulukosta alueet selvyyden vuoksi.
Poistin taulukosta alueet selvyyden vuoksi.
Tuorein covid-data, NSW-Australia.jpeg (34.82 KiB) Katsottu 1581 kertaa
https://www.health.nsw.gov.au/Infectiou ... 221231.pdf
npc ja totuus rokotesuojasta.jpg
npc ja totuus rokotesuojasta.jpg (31.02 KiB) Katsottu 1581 kertaa
Kuulen siis jo kirkunan: "Enemmistö on rokotettu, niin tietysti enemmistö myös joutuu koronateholle tai kuolee koronaan enemmistönä."
En tosin ymmärrä, miten tuo todistaa, että "rokote antaa hyvän suojan vakavaa tautimuotoa vastaan". Noin 90% NSW:stä on injektoitu.

Seuraavaksi katsomme, miltä sairaalaan joutuneiden (=vakava tautimuoto) injektiostatus näyttää. Ylimmässä kuvaajassa on määrä suhteutettu ko. populaation injektiostatuksen mukaan:
Kuva

NSW:n data sen kertoo, meillä on käsissämme "rokotettujen pandemia", alla näkyy ketkä osastolla/teholla/kuolleet:
Kuva
Korona aiheuttaa tuhoja vain tietylle populaatiolle ja vaikuttaa siltä, että noiden rokottamattomien on annettu kuolla kotonaan ilman hoitoa*.

*) Tilastoissa on se outous, että niissä on jo pitkään ollut 0 injektoimatonta tehohoidossa, mutta silti heitäkin on muutamia koronakuolleissa, nyt tuo 6. Yksi vaihtoehto on toki se, että nämä ovat olleet saattohoidossa tai muuten liian sairaita injektoitavaksi ja alttiita myös koronakuolemalle. Vastaavia on ollut Suomessakin, kun korona kävi saattohoitokodissa kylässä.

Tilastoepäkohta johti aluksi epäilyyn raportointivirheestä ja sitten päädyttiin myös mahdolliseen hoitoprotokollaeroon eli että NSW hoitaisi henkilöitä rokotestatuksesta riippuen eri tavalla, ts. rokottamattomien annettaisiin kuolla kotonaan ilman tarvittavaa lääkehoitoa. Tätä on selvitelty myös FOI-pyynnöin, mihin ei kuitenkaan ole saatu vastauksia, vaikka määräajat ovat paukkuneet.
NSW:n outoa tilannetta käydään läpi tässä (tehohoidettujen määrän tulisi korreloida kuolemien kanssa, mutta nyt ei ole niin käynyt, jos et ottanut osaa lääkekokeeseen):
https://arkmedic.substack.com/p/the-shipman-line

Se tiedetään jo, että mm. Australia muutti virusperäisen keuhkoputkentulehduksen hoitoprotokollaa, kun korona tuli eli vanhuksille ei enää määrätty standardinmukaista lääkitystä, mikä olisi pelastanut näiden hengen. Tämä on todennäköinen syy sille, että länsimaiden koronakuolemat olivat eri kokoluokkaa kuin Kiinassa, missä ainakin HCQ oli käytössä, todnäk. myös C-vitamiini ja peruslääkkeitä toimivan protokollan mukaan:
Liitteet
npc ja suoja.jpg
npc ja suoja.jpg (20.99 KiB) Katsottu 1581 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

OP huvittelee injektioon kuolleiden/vammautuneiden kustannuksella postatessaan tänne liikenteen uhreja. Mikään ei enää yllätä tältä vihasta ja katkeruudesta elävältä nimimerkiltä, joka on injektiomarkkinoinnillaan ja haittojen kiistämisellään osavastuussa tähänastisista ja tulevista tragedioista. Nuorten injektoitujen äkkikuolemat kuitenkin kasvavat sitä vauhtia, että totuutta ei voida peitellä ja totuus tulee varsin selväksi myös matalan informaatiotason medikaalifasisteille, kun heidän vastustuskyvyn muutos nostaa päätään. Sitä ei huomaa, kunnes on sairas.

21-vuotias sotilas kuolee nukkuessaan poikakaverinsa luona:

Kuolemasta kerrotaan näin:
She got a shower around 1 and was in for awhile. Her fiancé checked on her and she was passed out and unconscious. They worked on her for over an hour but couldn't save her.

https://www.gofundme.com/f/help-cover-f ... ana-kromer
Massachusettsin osavaltion KOLME poliisia kuolee yllättäen YHDEN VIIKON sisällä (miehet kiristettiin injektoituiksi elinkeinon menettämisen uhalla (injektiomandaatti):


Valtaosa tähän mennessä tapahtuneista injektiokuolemista on sydänperäisiä,, pari esimerkkiä:


Minun sydän taas särkyy, kun tiedän miten monet odottavat äidit huijattiin injektioon, millä tulee olemaan pysyvä vaikutus lasten vastustuskykyyn. Osa lapsista ei ehtinyt edes aloittaa elämää, vaan menivät äidin elimistön pettäessä injektiosta:


Sitten on näitä onnekkaampia, jotka ovat yhä elossa, joskin injektio rampautti terveyden:


Minua ei ole naurattanut lainkaan pitkään aikaan, kun ymmärsin mitä tapahtuu. Ja tälläkin hetkellä myös Suomea vaivaa ennätysmäinen ylikuolleisuus, mikä paukuttelee ennätyksiä kaikkialla injektoidussa maailmassa, mutta tämä on kuulemma normaalia. Mahtaa tosiasiassa olla ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa, missä iskee ennätysmäinen kuolleisuus vasta 3 vuotta pandemian alusta, kun aktiivivaihe on ohi?

Toki tällä kertaa myös tartunnat jäivät pysyvästi korkealle tasolle siellä missä populaation valtaosan immuniteetti on rampautettu. Tämä viittaa tuohon, mistä allekirjoitukseni toisen linkin takaa olevassa artikkelissa kerrotaan.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2067
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

nipsunapsu kirjoitti: La Loka 22, 2022 2:59 pm
nipsunapsu kirjoitti: Ti Elo 23, 2022 7:34 am Muuten vain väliaikatietona, että Jenkeissä suunnittelevat lopettavansa valtion kustantamat koronapiikit ja hoidot.
...

110 - 130 Jenkkidollaria per piikki kuulemma tulee hinnaksi.

Pfizer says COVID-19 vaccine will cost $110-$130 per dose when US stops paying
Pfizer will charge $110 to $130 for a dose of its COVID-19 vaccine once the U.S. government stops buying the shots, but the drugmaker says it expects many people will continue receiving it for free.
...
The drugmaker said last year that it was charging the U.S. $19.50 per dose, and that it had three tiers of pricing globally, depending on each country’s financial situation.
...
The vaccine brought in $36.78 billion in revenue last year for Pfizer and was the drugmaker’s top-selling product.
https://nypost.com/2022/10/21/pfizer-sa ... -per-dose/
Moderna tuumailee myös, että piikin hinnaksi tulee suunnilleen samat $110 - $130 per rännitys.

"Moderna considers pricing COVID-19 vaccine over $100 per dose when it becomes commercialized
Drug manufacturer Moderna says its COVID-19 vaccine could cost as much as $130 per dose once it switches to commercial distribution. The Biden administration announced last year that the federal government would no longer be paying for the vaccines. Kaiser Family Foundation senior vice president Dr. Jen Kates joins CBS News to discuss the potential new costs for the vaccine.
"
https://www.cbsnews.com/video/moderna-c ... rcialized/
https://www.wsj.com/articles/moderna-co ... 1673289609

MUTTA ei auta piikit ei, kun kuolette kumminkin äkisti ilmastonmuutokseen.

Experttien uusimmat tutkailut yrittää selittää, että nousseet sydändelailut johtuvatkin (ilmaston) lämpötilojen vatkaamisesta, äärrrimmäisestä sellaisesta.

Ainahan se on tiedetty, ettei saunasta pidä hyppiä hankeen tai avantoon, jos on (jo) pumppuvikoja 🤡

sudden death mode.jpg
sudden death mode.jpg (54.67 KiB) Katsottu 1332 kertaa
https://abcnews.go.com/US/rise-heart-di ... d=88259158

Tämä oli kyllä paljon kovempi tutkimus;

Keinotekoiset makeutusaineet ovat siis sydäreiden ja muiden äkkikuolemien takana..

liian hapokasta ei pysty.jpg
liian hapokasta ei pysty.jpg (61.2 KiB) Katsottu 1319 kertaa
https://slaynews.com/news/artificial-sw ... rts-claim/
The study, which was published in the British Medical Journal (BMJ), analyzed information on more than 100,000 people in France.
https://www.bmj.com/content/378/bmj-2022-071204
(tästä tosin on näköjään joku "factcheck" ettei tutkimus näin ole väittänytkään...https://leadstories.com/hoax-alert/2022 ... tacks.html)

..noh, ainahan se on tiedetty ettei kokista kannata kaataa kuin vessanpöntöön.. :roll:

Muistelisin jotain joskus kuulleeni jostain ihme salaliittosta liittyen aspartaamiin..en tiedä..

Expertit ovat myös löytäneet syitä puutarhamullassa muhivista saasteista sydäreihin liittyen.

koppakuoriasten paska aiheuttaa sydäreitä.jpg
koppakuoriasten paska aiheuttaa sydäreitä.jpg (91.35 KiB) Katsottu 1312 kertaa
https://www.thesun.co.uk/health/1905993 ... t-disease/

Liekö sitten Monsantolla näppinsä pelissä...
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

^
Tosiaan kun tuli silloin tietoa miten koronarokotuksiin liittyisi tilastollisesti paljon isompi sydänongelmien vaara ja tämä olisi johtanut moniin kuolemantapauksiin, niin alkoi erikoinen operaatio valtamediassa eli mitä mielikuvituksellisempia syitä sydänpngelmille keksittiin.

Koronavouhotuksen yksi merkittävin puolesta puhuja Suomessa oli Husin Lasse Lehtonen.
Hän yhdessä kommentissaan piti suurimpana syynä huumeita.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tuo Lehtonen on kyllä todella outo mies, vaikuttaa että on menettänyt järkensä tai sitten sitä ei ole koskaan ollutkaan, vaan on vaan ulkoluvulla ja robottimaisella suorittamisella päässyt asemaansa? Jossain vaiheessa nuo ymmärtävät, että viruksen aiheuttama kuormitus tulee injektiopiikkiproteiinin päälle ja mikäli mRNA-annokset toimivat kuten on tarkoitettu, niin vieläpä moninkertaisena, kun solujen piikkiproteiiniprintteri alkaa sanoa hur-rur!

Sydänperäiset sairaudet eivät näytä kuitenkaan näkyvän oikeastaan mitenkään ainakaan Israelin tai UK:n datasta, missä sydänhätätilanteet ja -kuolemat alkoivat vasta massainjektion jälkeen. Eikä sydänongelmia näy myöskään Saksan 2020-luvuista, jotka alla linkistä tarkemmin:

Pandemian eka vuoden 2020 tilastoja - sydänongelmat eivät vielä tuolloin räjähtäneet.
holmesin haamu kirjoitti: To Loka 06, 2022 8:04 pm...
Onko tuosta jälkimmäisestä toksisuudesta miten paljon näyttöä? Olen törmännyt samaan näkemykseen, mutta en ole saanut tarkkaa käsitystä vaarallisuudesta.
Huomasithan tuomiopäivän tutkimuksen yllä, missä löydettiin yhteys plasmassa vielä kk päästä injektiosta pyörivään piikkiproteiiniin injektiomyokardiitin saaneilla! Jopa niin, että saatettiin laskea injektiomyokardiitin saaneiden veressä olleen jopa >400 miljardia piikkiproteiinimolekyyliä vaikka aikaa oli kuukausi injektiosta! (Piti pysyä pistopaikassa, hajota nopeasti, olla tutkittu ja turvallinen, jne.).

Tämä on kuvaaja, mikä näyttää miksi monet nuoret ovat rampauttaneet sydämensä, jopa kuolleet:
plasman piikkipitoisuus aika-akselilla.png
plasman piikkipitoisuus aika-akselilla.png (78.4 KiB) Katsottu 1046 kertaa
Y-akseli on logaritminen ja vaakaviiva n. 15pg/ml kohdalla oli vain heidän tunnistamisraja, siksi nuo siniset pallerot. Vaikka tuo alaosa siis onkin tyhjää ja näyttää "siistiltä", se ei tarkoita etteikö valtavia määriä piikkiproteiinia olisi, mutta alle tunnistamisrajan. Kuvaajasta voidaan kuitenkin nähdä, että muillakin oli jopa 100 miljardia piikkiproteiinimolekyyliä veressä* - 20 vuorokauden päästä injektiosta.
*) kok. määrä laskettu pitoisuuden 15pg/ml ja verimäärän kautta.

Olen etsinyt ja kysellyt, mutta tilanne on niin, että tällä hetkellä ei ole näytetty vielä yhtäkään mRNA-injektoitua, jonka solut eivät piikkiproteiinia enää tuottaisi (to express spike protein). Pirullista, että eivät miettineet tälle off-kytkintä.


PIIKKIPROTEIININ VAARALLISUUDESTA

Itse piikkiproteiinilla on useita tapoja aiheuttaa elimille vaurioita, mutta päämekanismi nyt nähtäviin sydänvammoihin lienee autoimmuunireaktio. Korostan, että tälle ei ole vielä varmistusta, mutta se on todennäköisin sydäntuhoja aiheuttava mekanismi ja se sopii mainiosti mRNA:n toimintaperiaatteeseen, kun turvallisuustutkimukset (niiden puute) on tiedossa.

Rokotteen toimintapa:
1. Synteettinen mRNA tunkeutuu soluun.
2. Se koodaa sinne mRNA:n sisältämän täysimittaisen wuhan-piikkiproteiinin ja laukaisee solun tuottamaan wuhan-piikkiproteiinia.
3. Piikkiproteiinimolekyylit päätyvät lopulta solun pinnalle, missä immuunijärjestelmä tunnistaa vieraan proteiinin -> immuunireaktio. Nyt tiedämme myös sen, että piikkiproteiini kykenee tunkeutumaan myös soluytimeen (translocate).

Tämän lähestymistavan ongelmana on alusta saakka ollut se, että näin ollen olisi perusteltua odottaa immuunijärjestelmän voivan tappaa myös solut, joiden pinnalla on piikkiä tai että se voi kehittää autoimmuunireaktion solun osille, jotka ympäröivät piikkiproteiinimolekyylejä. (Autoimmuunireaktiossa elimistö ei erota normaalisoluja vieraista, reuma on esimerkki autoimmuunisairaudesta.)

Tosin terveydestämme välittävät faktantarkastajat iskivät hanakasti kiinni asiaan, jos joku ehdotti/kertoi injektion voivan aiheuttaa autoimmuunireaktion, leimasivat tämän isoissa medioissa ja sosiaalisissa medioissa misinformaatioksi, ja uskottelivat näin ihmisille, että tätäkään riskiä ei olisi. Perusteena oli lähinnä rokotteessa käytetty "uusi RNA", joka heidän mukaan poistaisi riskin.

Faktantarkastajien käyttämä asiantuntija kertoi, miten mRNA-injektion autoimmuuniriskistä ei ollut olemassa mitään dataa, mutta mitenpä sitä voisikaan olla ollut, koska ei oltu tutkittu? Taustalta hyvä tietää se, että Pfizeria ei koskaan velvoitettu tutkimaan/todistamaan, että autoimmuuniriskiä ei olisi. FDA ja EMA eivät olleet kiinnostuneita, olihan tämä kuitenkin nohynekkien mukaan kattavasti tutkittu ja turvallinen teknologia.

Taustalta hyvä tietää myös se, että lääketeollisuus on maksanut sekä sosiaalisen median että valtamedian faktantarkastajat.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Veri meinasi kiehua (jep) törmätessäni tähän, poika on täynnä tulppia ja kaikenlaisia muita piikkiproteiinivaurioita:
Koronavaleet tuhosivat pojan sydamen, aiheuttivat aivovamman seka hanen verensa sakkautumisen.jpeg
Koronavaleet tuhosivat pojan sydamen, aiheuttivat aivovamman seka hanen verensa sakkautumisen.jpeg (73.88 KiB) Katsottu 1037 kertaa
https://www.facebook.com/10008724296204 ... pbPqpdDGl/


Vauriot eivät jääneet tuohon, tulppa siirtyi keuhkoihin:
Tulppa eteni keuhkoihin, mihin moni kuolee.jpeg
Tulppa eteni keuhkoihin, mihin moni kuolee.jpeg (78.29 KiB) Katsottu 1037 kertaa
Yllättävän paljon näitä on nuoremmillakin ihmisillä pfizerista, vaikka ei kuulemma aiheuta kuin ihan vähän tukoksia yli 65-vuotiaille. (En uskonut hetkeäkään, että vain vanhoille tukosriski).
----------------------------------------------------------------------------

Kun noita vammoja saaneita miettii, niin on hirveää tietää, että solujen piikkiproteiinimonistamoa ei saada säädeltyä, vaan on aivan herran hallussa kuinka kauan solut tuottavat vierasta proteiinia ja mitkä virukset voivat aktivoida tuotantoa. Ainakin jokainen kontakti koronaviruksen kanssa liipaisee uuden rundin wuhan-piikkiä, mikäli rokote toimii kuten on suunniteltu:
Olen Pirjo Piikkiprotsku, olen nyt sina.jpeg
Olen Pirjo Piikkiprotsku, olen nyt sina.jpeg (27.72 KiB) Katsottu 1037 kertaa
Lisänä tähän soppaan tuo se, että pfizerin valvontaviranomaisille tuottamassa kuvaajassa, mistä pitäisi näkyä että solut tuottavat juuri piikkiproteiinia, on outouksia, sillä ne näyttävät tekaistulle. Ei ole sanottua, että kiireellä kehitetty ja valmistettu "soosi" ihmiselimistöön upotettuna koodaisi juuri sitä mitä on tarkoitettu (täysimittainen sekvenssi wuhan-piikkiä), eikä yhtään mitään muuta. Se voisi selittää "kuumat erät", kun pieni määrä eriä on aiheuttanut valtavasti tuhoja.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
MikaK
Theo Kojak
Viestit: 1111
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja MikaK »

Rokote on osoittautunut vertaisarvioiduissa tutkimuksissa turvalliseksi nuorille. Kaikilla lääkkeillä on kuitenkin sivuvaikutuksensa. Myokardiitti on hyvin harvinainen vain muutama tapaus per 100 000. Tämän kanssa voimme elää. Rokotteet ovat kuitenkin pelastaneet 20 miljoonaa henkeä.

Siinä teille antivaxxereille dataa. Jos joku kuvittelee vielä rokotteesta olevan enemmän haittoja hän esittäköön dataa. Ja ei, sellaista ei ole someöyhötys kuinka naapurin kummin kaima kuoli nuorena. Äkkikuolemiakin on ollut ennen koronaakin.

"Although myocarditis (heart inflammation) following vaccination has been seen in young patients, pooled data from 23 smaller studies reported in the peer-review journal JAMA Pediatrics showed it to be rare (0.3 to 5 cases per 100,000 vaccinated), transient and not associated with any deaths.

ADVERTISEMENT

As Hiltzik shows, truth matters particularly about vaccines. Hopefully, the anti-vaxxers' campaign of misinformation on COVID-19 vaccination and heart health will not deter the public from getting needed protection from this devastating and sometimes lethal illness.

Daniel Stone, MD, Los Angeles"
Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

MikaK kirjoitti: To Tammi 12, 2023 2:50 pm Siinä teille antivaxxereille dataa. Jos joku kuvittelee vielä rokotteesta olevan enemmän haittoja hän esittäköön dataa. Ja ei, sellaista ei ole someöyhötys kuinka naapurin kummin kaima kuoli nuorena. Äkkikuolemiakin on ollut ennen koronaakin.
Odotellaan nyt vielä mitä sieltä on tulossa ja mikä siinä oikein kestää?
NEW - Deadline has passed for Pfizer to submit results of post-injection heart inflammation study to US regulators.

It’s unclear whether Pfizer met the deadline. The company and the FDA did not respond to requests for comment, and neither have issued any information about the study or its results since the deadline passed.

https://www.disclose.tv/id/1613498558702931968/

@disclosetv
Best,
Mäk

You gotta be—”
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Oliko hän uhri koronarokotteiden luualttarille?

https://www.iltalehti.fi/ralli/a/a13f2b ... 68426e8267
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
Vastaa Viestiin